🔺گروه تروریستی داعش شاخه خراسان مسئولیت حمله مسلحانه علیه شیعیان در مسجد امام زمان(عج) شهرستان گذره ولایت هرات افغانستان را برعهده گرفت
🔹شورای علمای شیعه هرات در واکنش به حمله تروریستی شب گذشته در مسجد امام زمان (عج) با صدور بیانیهای تاکید کرد که از مسئولین امارت اسلامی انتظار داریم هرچه زودتر عوامل این جنایات شناسایی نموده و آنها را به اشد مجازات برساند تا دیگر شاهد این قبیل اقدامات تروریستی دشمنان در کشور نباشیم.
🔹همچنین دفتر هیئت معاونت سازمان ملل در افغانستان (یوناما) حمله شب گذشته به مسجد شیعیان در ولسوالی گذره هرات را محکوم کرد و خواهان تحقیقات فوری درباره عاملان این رویداد شد.
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
48.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شمر زمانهات را بشناس
#شهید_مطهری
↙️ مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
@mafaz_media
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
47.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #شهید_مطهری: جنگ جهانی اول پس از طرح کشور یهود در فلسطین راه افتاد
انتشار به مناسبت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و بزرگداشت مقام شامخ معلم
#وعده_صادق
↙️ مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
@mafaz_media
@mafaz_news
پایگاه خبری مفاز
چرا سریال حشاشین از پلتفرمهای ایرانی حذف شد؟ مهدی سیفی مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا گفت: سریال #حشا
حشاشین ۲۰۲۴ زیر بوته نقد تاریخی
✍ یکم- در ابتدای سریال به حکایت «سه یار دبستانی» اشاره شده که منشاء این داستان از «ادوارد فیتزجرالد» نویسنده بریتانیایی (۱۸۸۳م) است که آن را در دیباچهی ترجمه انگلیسی «رباعیات خیام» نقل کرده و کاملا خلاف حقیقت است. در واقع؛ خواجه نظام الملک در ۴۰۸ قمری در شهر نوقان طوس به دنیا آمد. خیام نیز ۴۲۷ قمری در شهر نیشابور و به روایتی دیگر در روستای شمشاد در نزدیکی شهر بلخ به دنیا آمده است. حسن صباح نیز هم در حدود ۴۴۵ قمری در قم متولد شد. صرف نظر از تفاوت زیاد تاریخ تولد این سه تن، محل تحصیل آنها نیز در یک شهر خاص نبوده است و گزارشی از تحصیل آنها در یک دارالعلم مشترک نقل نشده است.
✍دوم- در مورد شخصیت و اعتقادات حسن صباح گزارشات ضدونقیضی بین مورخین وجود دارد، اما شواهدی از تقید حسن صباح به امور شرعی وجود دارد که به آسانی نمی توان از کنار آن گذشت. در منابع تاریخی زندگی وی آمده که حسن صباح مسلکی زاهدانهای داشته و بیش از سی سال در الموت مانده بود و گفته شده است که هرگز از آن بیرون نیامد و همیشه در حجره کوچک خود ماند و عمر خود خود را وقف مطالعه کتاب و انشای تعالیم کرده است. منابع تاریخی اشاره کرده اند که وی در مراعات دستورهای شریعت حساس بود و با دوست و دشمن یکسان برخورد میکرد. از اقدامات شرعی گزارش شده در مورد او درباره عقوبت دو فرزندش است که هر دو را به مجازات شرعی [طبق فقه #اسماعیلیه] تأدیب کرد. کسی با چنین منش زاهدانه و نقل گزارش هایی از تقید به امور شرعی در این سریال به صورتی وارونه نشان داده شده که دنبال امور غیر شرعی و ترویج موسیقی سحرآمیز است تا افراد تحت فرامینش را مسحور فرامین غیر شرعی خود سازد!!!
✍ سوم- در مورد کلمه #حشاشین، این واژه ریشه در جهل تخیلی صلیبیان و وقایع نگاران غربی آنها دارد که به سرزمین مقدس آمدند و اورشلیم را (در سال ۱۰۹۹م/ 492 ق) محاصره و فتح کردند. کلمه «قاتل» (assassin) که برای اولینبار توسط صلیبیونی که با نزاریها در سوریه روبرو شدند ابداع شد، از یک سوءتفاهم در فهم یک کلمه ناشی میشود. در واقع اصطلاح حشاشین در واقع یک دشنام، و «به معنای مردمی با اخلاق پایین، مردمی بدون جایگاه اجتماعی» بود، اما صلیبیها فقط ظاهر این واژه را گرفتند و به این ترتیب در زبانهای اروپایی ارتشهای صلیبی، «هششاشین» (hashshashin) به «قاتل» (assassin) تبدیل شد.
🔚ادامه مطلب را در وبسایت مفاز بخوانید
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پروفسور یهودی، اسرائیل را نه کشور بلکه پروژه میداند و میگوید: وقتش رسیده پروژه را تمام و کشور فلسطین را برپا کنیم
🔹پروفسور یهودی هائیم برشیت: ما خواستار پایان پروژهی صهیونیستی هستیم تا فلسطین جدید از مسلمانان و مسیحیان و یهودیان تشکیل شود.
↙️ مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
@mafaz_media
@mafaz_news
پایگاه خبری مفاز
واکنش حزب کنگره هند به اظهارات اسلامستیزانه مودی حزب کنگره، بزرگترین حزب اپوزیسیون در هند، طوماری
چرا هند در جهان در حال بدنام شدن است؟
🔴 مدیرعامل رسانه عمومی Prasar Bharati در هند با بیان اینکه هند همیشه در حال پاسخ به ادعاهای نادرست رسانههای غربی علیه این کشور است گفت: رسانه های غربی، هند را سرزمین، فیلها، افسونگران مار و فقیران برهنه تصور می کنند. Vempati، دلیل تخریب هند توسط رسانههای غربی را اشباع بازارهای اولیه این رسانه ها در غرب برشمرد و افزود: غربی ها با هدف جذب مخاطب، به ویژه در بازارهای بزرگ از جمله چین، اقدام به تخریب هند می کنند.
🔴 شروان بات، خبرنگار مقیم نیویورک و فارغ التحصیل دانشگاه ییل نیز می گوید: «در تجارت روزنامه و خبر، باید داستان بفروشی و برای فروش داستان، باید روایت را بفروشی.» این در حالی است که هندیها، همیشه غرب را سرزمینی دوست داشتنی با آدم های متمدن تصور می کنند.
🔴 علل دیگر و جدی تخریب شدن تصویر هند از سرزمین گاندیها و تنوع به سرزمین خشونت و خشم، تحولات سیاسی دههای اخیر هند بوده است. از عوامل مؤثر در ترویج این روایت از هند، ظهور #ناراندرا_مودی، نخست وزیر کنونی و حزب «بهاراتیا جاناتا» BJP در صحنه سیاسی هند است، حزبی که خواسته ناخواسته با انجام اقدامات #اسلام_ستیزانه، حمایت از اسرائیل و نیز خدمت به منافع غرب و استعمار در زمین رسانه های غربی بازی کرده است.
🔴 نظرسنجی اخیر مرکز مطالعات جوامع در حال توسعه در دهلی نو (CSDS) نشان میدهد که سیاستهای «نارندرا مودی» نخست وزیر هند #شکاف_مذهبی در این کشور را عمیقتر کرده است.
🖇️mafaz.ir/?p=62569
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
بازنشر به مناسبت سالروز شهادت آیتالله مطهری؛
نقد شهید مطهری و شهید بهشتی بر موضع انجمن حجتیه نسبت به انقلاب
یکی از شبهات و توجیهاتی که پیروان #انجمن_حجتیه برای توجیه سکوت و عدم همراهی با نهضت و انقلاب اسلامی مطرح میکنند، این است که میگویند بسیاری از شخصیتهای انقلاب مانند شهید مطهری، شهید بهشتی و برخی از انقلابیون دیگر، حامی ما بودهاند. پیروان انجمن حجتیه با نشان دادن دست خطهایی از این بزرگواران، میگویند ببینید که این افراد از نمایشگاه ما بازدید کردند و در دفتر نظرات و انتقادات و پیشنهادات نمایشگاه، این مطالب را نوشتند.
در مقابل این ادعا باید گفت که حمایت این بزرگواران، برای هدایت انجمن بوده است، نه در راستای این که بگویند انجمن حق است و عملکرد سیاسی آن صحیح است. چون این بزرگواران میدیدند که یک عده از افراد، گروهی از جوانان مذهبی را دور خود جمع کردهاند، شهید مطهری و بهشتی تمام تلاششان این بوده که کاری بکنند که پیروان انجمن حجتیه از راه مسالمت به راه راست هدایت شوند و به دامان سازمان #مجاهدین_خلق و یا سایر گروههای منحرف نیفتند.
🖇️mafaz.ir/?p=47906
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
12.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فلسطینِ مسلمانان، مسیحیان و یهودیان
رهبر انقلاب در دیدار امروز با معلمان:
🔹فلسطین باید به صاحبان اصلی آن برگردد. یعنی مردم فلسطینی؛ که در بین آنها مسلمان هست، مسیحی هست، یهودی هم هست. فلسطین برای آنهاست...
۱۴۰۳/۰۲/۱۲
↙️ مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
@mafaz_media
@mafaz_news
محتوای اوستا به اندیشههای هند باستان شبیهتر تا فرهنگ ایران
📜 مفاز- زینر، محقق معروف ادیبان ایرانی می نویسد و تاکنون نظرات و باورهای این اندیشمند بزرگ دینی (زردشت)، آنقدر که توسط پیروان خودش تحریف گشته است، دچار تحریف و انحراف آشکار از سوی دیگران نشده است و در ادامه توضیح می دهد که مغان نخستین پیروان زردشت بیش از اینکه او را به عنوان پیامبری توحیدی معرفی کنند به عنوان #ساحر و طالع بین و شعبده باز به جهان یونان و روم معرفی میکردهاند.
📜 این محقق پس از اشاره به اینکه هیچ دینی در مراحل اولیه اش به اندازه آیین #زردشت دستخوش تحریف و دگرگونی نشده است؛ به تبیین این تحریف پرداخته و میگوید: «چندگانه پرستی و مفاهیم کافر کیشی پیش از زردشت، بار دیگر پس از مرگ زردشت به درون این آیین رخنه کرد.»
📜 زینر میان #اوستا و متون ودایی هند باستان مقایسه جالب توجهی دارد و از آن نتیجه می گیرد: «اسامی دئوهها خدایان در اوستا کاملا با اسامی آنها در ریگ ودا تطبیق می کنند و نشان از پیوند و خویشاوندی محتوای اوستا با آئین #ودایی هند باستان دارد و نه فرهنگ داخل ایران، سخن زینر به این معنا است که محتوای اوستا بیش از اینکه شبیه اندیشه های ایرانی باشد، به اندیشه های هند باستان شبیهتر است.
📚بررسی باستانگرایی و نو زردشتی گری- جعفری- ابوالقاسم- ص ۶۲ و ۶۳- انتشارات مرکز مدیریت حوزه علمیه ۱۳۹۷- قم
#باستان_گرایی #زرتشت
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
مواجهه فیلسوفانه شهید مطهری با نظریه تکامل داروینی
نظریه تکاملی داروین از آغاز تا کنون چالشی برای دینداران به شمار رفته است. به همین سبب به مثابه ابزار ایدئولوژیک نیرومندی در منازعه دین و الحاد مورد استفاده واقع شده است. کسانی با پیش کشیدن آن کوشیدهاند #الحاد را به کرسی تأیید بنشانند و متقابلاً دینداران به قصد حمایت از دین بر آن تاخته و خواستهاند این نظریه را بیاعتبار سازند. بدین ترتیب، اثبات صحت این نظریه یا ابطال آن، مدار عمده مناقشات بوده است. در این میان، متفکران مسلمان اندکشماری میان این نظریه و برداشتهای الاهیاتی و متافیزیکی آن تمایز قائل شدهاند. #شهید_مطهری از معدود متفکرانی است که این تمایز را جدی گرفته و حساب اصل نظریه را از تفسیرهایی که از آن کردهاند و در عین تأیید این درباره برداشتها و تفسیرهایی از آن میشود، بحثی دقیق، هرچند مختصر پیش کشیدهاند. در این نوشته، نگارنده دیدگاه فیلسوفانه مطهری را بررسی و تحلیل میکند و آن را در چشماندازی کلان میگذارد تا امکان مقایسه شیوه وی با دیگر متفکران فراهم گردد.
🖇️mafaz.ir/?p=62754
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news