هدایت شده از مسیر طلبه
به مناسبت ایام فرخنده و مبارک
#دهه_ولایت
#عید_سعید_غدیر
عید امامت و ولایت مولانا امیرالمومنین علی علیه السلام
#جشنواره_مهارت_آموزی
ویژه طلاب
۵۰_درصد_تخفیف
برای کلیه محصولات موجود در سایت #مسیر_طلبه
کد تخفیف: ghadir1400
بازدید از مهارت های سایت:
https://b2n.ir/365717
@masirtalabe
🔰 قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ :
💠وَلاَيَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ وَلاَيَةُ اَللَّهِ وَ حُبُّهُ عِبَادَةُ اَللَّهِ وَ اِتِّبَاعُهُ فَرِيضَةُ اَللَّهِ وَ أَوْلِيَاؤُهُ أَوْلِيَاءُ اَللَّهِ وَ أَعْدَاؤُهُ أَعْدَاءُ اَللَّهِ وَ حَرْبُهُ حَرْبُ اَللَّهِ وَ سِلْمُهُ سِلْمُ اَللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ .
#ترجمه
💠رسول خدا صلوات الله علیه و آله:
ولایت علی ابن ابی طالب ولایت خدا و دوست داشتن او عبادت خداست، پیروی نمودن او از سوی خدا واجب شده و دوستان او دوستان خدا و دشمنانش دشمنان خدا هستند جنگ با او جنگ با خدا و صلح با او صلح با خداوند عز و جل است
📚بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار علیهم السلام ج ۴۰، ص ۴
➖➖➖
✅ کانال رسمی مصاف رضوی
✅ @Masaf_Razavi
صوت.mp3
34.71M
🎤بشنوید
💎 سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین جناب اقای بهرامی مدیر محترم حوزه علمیه خواهران استان اصفهان
در 🎉جشن فارغ التحصیلی طلاب سطح ۳ مجتمع آموزش عالی فاطمه الزهراء(سلام الله علیها) همزمان با عید سعید غدیر خم
هدایت شده از موسسه مصاف
هدایت شده از نقشه راه
💠کرامت انسان(انسان محوری اسلامی)
🔹هیچ مکتبی به قدر اسلام، ارزش و کرامت انسان را والا نمی داند یکی از اصول اسلامی که همیشه در تعریف و معرفی اسلام مطرح شده است اصل تکریم انسان است.
📚١٣٧١/٠٩/٢۵
✍محتوای کار شده توسط کانال نقشه راه
#نظام_اسلامی
#مکتب_انقلاب_اسلامی
#پست_دوازدهم
🖇کانال نقشه راه در ایتا،گپ،تلگرام و روبیکا
📱@Naghshe_rah313
📆۸ مرداد ماه سال ۱۲۸۸ ش
🗓حکم اعدام شیخ فضل الله
🏴توسط شیخ ابراهیم زنجانی
🏴درپی مخالفت شیخ فضلالله
🏴با تقنینمشروطهضداسلامی/۱
💠امام خمینی
‼️اگر تهذیب در کار نباشد، علم توحید هم به درد نمیخورد. «اَلْعِلْمُ هُوَ الْحِجابُ الاَْکْبَرْ» هرچه انباشتهتر بشود علم، حتی توحید که بالاترین علم است، انباشته بشود در مغز انسان و قلب انسان، انسان را اگر مُهذَّب نباشد، از خدای تبارک و تعالی دورتر میکند. باید کوشش بشود در این حوزههای علمیه، چه حال و چه بعدها کوشش بشود که اینها را مهذَّب کنند. در کنار علم فقه و فلسفه و امثال اینها، حوزههای اخلاقی، حوزههای تهذیب باشد، و حوزههای سلوک «الی اللّه تعالی». شما میدانید که مرحوم شیخ فضل الله نوری را کی محاکمه کرد؟ یک معمّم زنجانی؛ یک ملاّی زنجانی محاکمه کرد و حکم قتل را او صادر کرد؛ وقتی معمّم، ملاّ؛ مهذّب نباشد، فسادش از همه کس بیشتر است. در بعض روایات هست که در جهنم، اهل جهنم از تَعفُّن بعض روحانیین در عذاب هستند، و دنیا هم از تعفُّن بعضی از اینها در عذاب است! ۵۹/۹/۲۷
@Jahade_tabeini
@h_shafiei
هدایت شده از داناب (داستانک+نکاتناب)
🔸مادر شهید کاوه: شبی از شبهای تحصیل، نشسته بود در اتاقش به انجام تکالیف. رفتم برای شام صدایش کنم. گفت: «گیر کردهام در حل 2 تا مسئله ریاضی. معلم، توپ چهلتکه جایزه گذاشته برایش. اگر اجازه بدهی، تا این 2 مسئله را حل نکنم شام بیشام!» بیخیالش شدم تا به درسش برسد. یک ساعت بعد، دوباره رفتم اتاقش. دیدم هنوز مشغول است. صدایش کردم؛ متوجه نشد! گرم کاری میشد، چنان دل میداد که تا تکانش نمیدادی، ملتفت سر و صدای اطرافیان نمیشد. دوباره یک ساعت بعد صدایش کردم. افاقه نکرد. نیم ساعت بعد به حاج آقا گفتم: «شما برو صدایش کن بلکه آمد شامش را خورد!» حاجی نرفته برگشت، و دیدم با یک پتو دارد میرود اتاق محمود! صبح برای نماز از خواب بلندش کردم؛ «شام که نخوردی! لااقل بگو بدانم مسئلهها را حل کردی یا نه؟» خندید و گفت: «حل کردم آنهم چهجور! برای هر 2 مسئله، از 3 طریق به جواب رسیدم!» محمود عاشق فوتبال بود. توپ چهلتکه هم خیلی دوست داشت! ظهر از مدرسه برگشت خانه. گفتم: «پس جایزهات کو؟» از جواب طفره رفت! تا اینجا را حالا شما داشته باشید.
🔹40 روز، فوق فوقش 50 روز از شهادت محمود گذشته بود که زنگ خانه به صدا درآمد. حاجی رفت در را باز کرد. عاقلهمردی پشت در بود؛ «من دبیر ریاضی محمود بودم. کلی هم گشتم تا خانه شما را پیدا کنم». حاجی دعوتش کرد بیاید تو، «نه» آورد؛ «قصد مزاحمت ندارم!» و بعد ادامه داد؛ «من سه سال دبیر ریاضی محمودتان بودم. این را سال آخر فهمیدم که محمود، مسائل ریاضی را خودش حل میکرد اما صبح، زودتر میآمد کلاس، حل مسئله را هر بار به یکی از دانشآموزان که عمدتا هم از قشر پایین بودند یاد میداد و جایزه هم اغلب به همان دانشآموز میرسید، چون محمود از چند راه به جواب میرسید. من به طریقی سال سومی که دبیر ریاضی محمود بودم متوجه ماجرا شدم. از قبل هم البته برایم بسیار عجیب بود؛ «چرا محمود که همیشه ریاضی را 20 میگیرد، هیچ وقت برنده این جوایز نمیشود؟!» کشیدمش کنار؛ «امروز از فلانی شنیدم این مسئله را تو حل کردهای!» اول بنا کرد طفره رفتن، بعد قبول کرد!
«چرا؟»
جواب داد: «همین فلانی، اولا یک مسئله ریاضی را یاد گرفته از چند راه حل کند. این کار بدی است آقا معلم؟ ثانیا جایزه کتانی بود و من خودم کتانی دارم. آیا بهتر نبود این کتانی برسد دست این دوستمان که کتانیاش از چند جا پاره شده؟» من آنجا فهمیدم چه روح بلندی دارد این محمود شما. خواستم موضوع را با مدیر مدرسه درمیان بگذارم تا از کاوه، سر صف صبحگاه، تقدیر شود. قسمم داد؛ «اگر برای کس دیگری این موضوع را لو بدهید، دیگر این مدرسه نمیآیم!»
#شهید_محمود_کاوه
#درس_اخلاق
#داناب (داستانکونکاتناب)
http://eitaa.com/joinchat/4259512332C8857967f1b
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 مهمترین پیام غدیر وحدت است
🔻 گفتوگو با حجتالاسلام علوی تهرانی
🔹️ هر امر و شأنی که به اسلام برمیگردد برای بشر الییومالقیامه است. حالا عدهای میپذیرند و عدهای نمیپذیرند و منکر میشوند، ولی این انکار و نفی آن حقیقت را از بین نمیبرد و به قوت خودش باقی است. فلذا، عید غدیر مانند تمام مسائل مطرحشده برای دین، عمومی است.
🔹️ در کتاب شریف اثباتالهداة مرحوم شیخ حر عاملی از رسول خدا آمده است که میفرماید: «یَومُ غَدیرِ خُمٍّ أفضَلُ أعیادِ اُمَّتی»؛ روز غدیر خم برترین عید در بین اعیاد برای امت من است. خب عید غدیر چه روزی است؟ در ادامه پیامبر میفرماید: «وَ هُوَ الْیَوْمُ الَّذی أمَرَنی اللهُ فیه بِنَصْبِ أخیً علیِّ بن أَبی طالِبٍ عَلَماً لِأُمَّتی تَهْتَدُونَ بِهِ مِنْ بَعْدی»؛ و آن روزی است که خدا مرا فرمان داد برادرم علیبنابیطالب را به جانشینی خویش منصوب سازم تا در نبود من مردم بهوسیلهی او هدایت شوند. پیامبر اکرم هدف را هم بیان میکند. عَلَم دین است و بهواسطهی او امت هدایت پیدا میکند. غدیر خم هدایت و گمنشدن راه است.
📝 ادامه را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=48366
هدایت شده از KHAMENEI.IR
15.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #فیلم_نوشت | امیرالمؤمنین، سرچشمه حکومت جهانی اسلام
🔻 رهبر انقلاب: ائمه (علیهمالسّلام) همه، علی بن ابی طالب را مثل یک خورشیدی در آسمان امامت میدیدند که بقیهی ائمه مثل ستارگان آن آسمانند. امیرالمؤمنین افضل از آنها بود، کما اینکه دربارهی امام حسن و امام حسین (علیهماالسّلام) با آن مقاماتی که آن دو بزرگوار دارند، پیغمبر میفرماید: «و ابوهما افضل منهما»؛ پدرشان از امام حسن و امام حسین بالاتر است، بافضیلتتر است. این است مقام امیرالمؤمنین.
🌷عید غدیر #بزرگترین_عید
📲 دسترسی به نسخه کیفیت اصلی👇
Aparat.com/khamenei_ir
هدایت شده از حاج مهدی رسولی
26.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
#ببینید
«هل الدین الا الحب»
بامداحی: حاج مهدی رسولی
ویژه ایام باسعادت #عید_غدیر خم
هیئت ثارالله زنجان
[ @mahdirasuli_ir ]
[ @sarallah_zanjan ]
هدایت شده از مجله هفت آسمان
💐 میلاد حضرت کاظم علیه السلام مبارک
🌸 از مهستان ولایت ماه هفتم شد عیان
🍃 جشن میلادش به پا گردید در هفت آسمان
🌸 بار دیگر در مدینه دلبری دل می برد
🍃 تازه مولودی که باشد عرش حق را دلستان
🌸 عالم آل علی صادق شده،صاحب پسر
🍃 بوسه باران می کند مادر رخ آرام جان
🌸 مخزن گنج الهی را خدا بگشوده است
🍃 عرضه کرده بر جهان اینبار هم دری گران
🌸 مقصد هر شیعه بیت حضرت صادق شده
🍃 صف در صف واژه ی تبریک بر لبهایشان
🌸 آمده موسی بن جعفر،صابر وباب نجات
🍃 عالم وصالح، زکظم غیض او دارد نشان
🌸 جشن می باید که میلاد شریف کاظم است
🍃 نوکری در روز میلادش نما شادی کنان
🌸 کاظمینش روز میلادش تماشایی بود
🍃 بارگاهش کفتر دلهای ما را آشیان
🌸 کاش روزی زائرش گردم دلم گیرد صفا
🍃 بهره ها گیرم ز الطاف امام انس وجان
🌸 حضرت باب الحوائج باز کن باب کرم
🍃 حاجت ما را روا کن ای عزیز مهربان
✍ شاعر: اسماعیل تقوایی
eitaa.com/majalehaftaaseman
┅✧❁☀️❁✧┅
🔆🔅🔆🔅🔆🔅
🔅🔆🔅🔆
🔆🔅
🔅
#تقویم_شیعه
🔆ظهور نورانی موسی بن جعفر الکاظم (علیه السلام)
✴️ در روایت حضرت عسکری (علیه السلام) است که فرموده اند:
🔸امام کاظم (علیه السلام) در ابواء بین مکّه و مدینه در ماه ذی الحجه سال ۱٢٧ هـ به دنیا آمدند.
📗کافی ج ۱، ص ٣٨۵
دلائل الامامه ص۳۰۳
💠 منهال قصاب می گوید:
در ایّام حجّ از مکّه به قصد تشرّف به مدینه بیرون رفتم. هنگامی که به ابواء رسیدم دیدم خداوند مولودی به حضرت صادق (علیه السلام) عطا فرموده است. من زودتر از آن حضرت به مدینه وارد شدم و آن حضرت یک روز بعد ازمن وارد شد و سه روز مردم را اطعام کرد.
📗مصباح المتهجد ص ٨۰۵.
✴️اسم شریف آن حضرت "موسی" و کنیه ی مشهورش "ابو الحسن" و "ابو ابراهیم " است.
🔸القاب حضرت:
کاظم و صابر و صالح و امین است، امّا لقب مشهور آن حضرت همان "کاظم" است یعنی فرو برنده ی خشم.
📗تاریخ موالید الائمة ص ٣۵.
بحار الأنوار ج ۴٨، ص ۱۱.
✴️پدر بزرگوارش حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) و مادر آن حضرت عُلیا مخدّره حمیده ی مصفّاة است.
📗کافی ج ۱ ص ۴٧٧
⚜حضرت صادق (علیه السلام) فرموده اند :
«حمیده» تصفیه شده از هر دنس و بدی مانند شمش طلا است، و پیوسته ملائکه او را حراست و پاسبانی می نمودند تا به من رسید؛ به سبب آن کرامتی که از حقتعالی است برای من و حجّت بعد از من.
📗کشف الغمه ج ٢ ص ٢۱٢
الأنوار البهیه ص ۱٧٩
✴️ شب را با سجده و قیام به روز می آورد و روز را با تصدّق و صیام به آخر می رسانید، و به سبب حِلم بسیار و گذشتش از جرم تقصیر کنندگان در حقش «کاظم» خوانده شد.
آن حضرت در مقابل کسی که به او بدی کرده بود احسان می کرد، و کسی را که به او جنایتی کرده مورد عفو قرار می داد.
✴️به جهت کثرت عبادتشان «عبد صالح» نامیده شدند و به «باب الحوائج الی الله » معروف شدند، زیرا که هر کس متوّسل به آن جناب شده به حاجت خود رسیده ،"کراماته تحار منها العقول...."
📗دلائل الامامه ص ٣۰٣
✴️ابن حجر هيتمى گويد:«موسى كاظم(علیه السلام) وارث علوم و دانش هاى پدر و داراى فضل و كمال او بود، در زمان او هيچ كس در معارف الهى و دانش و بخشش به پايه او نمى رسيد.
🔅
🔆🔅
🔅🔆🔅🔆
🔆🔅🔆🔅🔆🔅
🕌⚜️🕌⚜️
⚜️🕌⚜️
🕌⚜️
⚜️
#اذان_حرم
#حرم_شریف_کاظمین
#امام_موسیبنجعفر_علیه_السلام
#نام_مبارک_باب_الحوائج
✨ ا❁﷽❁ا ✨
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا اَبَا الْحَسَنِ يا مُوسَى بْنَ جَعْفَرٍ يَا بَابَ الحَوائِجِ اَيُّهَا الْكاظِمُ يَا بْنَ رَسُولِ اللّهِ يا حُجَّةَ اللّهِ عَلى خَلْقِهِ يا سَيِّدَنا وَ مَوْلينا اِنّا تَوَجَّهْنا وَ اسْتَشْفَعْنا وَ تَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللّهِ وَ قَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَىْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللّهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللّهِ
❇️وجود نورانی حضرت موسی بن جعفر (علیه السلام)، چنانکه ذکر شد بیش از هر لقبی با لقب «بابُ الحَوائِج»، به معنای درگاه نیازها یا راه رسیدن به حاجتها،
یاد می شوند و این لقب مبارک،از همه ی القاب آن بزرگوار مشهورتر و معروف تر بوده است.
⚜️در منزلی که حضرت علیه السلام در شهر مدینه زندگی می کردند، دو درب برای ورود و خروج داشت، که درب پشتی مخصوص امور مردمی بود و در روز افراد بسیاری از آن درب رفت و آمد می کردند و حوائج خود را با حضرت موسی بن جعفر علیه السلام بیان میکردند، از این روی آن درب به باب الحوائج مشهور شد و خود امام علیه السلام به باب الحوائج معروف شدند.
🔸 این لقب، بعد از شهادت ایشان نیز میان عام و خاص شهرت یافت. و این معروفیت بدان سبب بود که هیچ پناهنده ای نبود مگر آنکه که به ضریح مقدسش پناه برد و هم و غم از او مرتفع گردد و حاجاتش برآورده شود.
🔸ابنشهرآشوب (۴۸۸/۹ - ۵۸۸ ق) در کتاب مناقب آورده است:
🔹«دفن ببغداد بالجانب الغربی- فی المقبرة المعروفة بمقابر قریش من باب التین- فصارت باب الحوائج»؛
او در منطقه غربی بغداد، در مقبره معروف به قبرستان قریش در نزدیکی باب التین، دفن شد و قبر او به «باب الحوائج» تبدیل شد. (۱)
🔸علامه مجلسی در بحار الانوار همین عبارت را در توصیف امام کاظم(علیه السلام) آورده است. (۲)
ا┄┅═✧❁ منابع ❁✧═┅┄ا
۱) مناقب آل ابیطالب، ج۳، ص۴۳۸.
۲) بحارالانوار، ۱۴۰۴ق، ج۴۸، ص۶.
⚜️
🕌⚜️
⚜️🕌⚜️
🕌⚜️🕌⚜️
🔆🔅🔆🔅🔆🔅
🔅🔆🔅🔆
🔆🔅
🔅
#تقویم_شیعه
🔆ظهور نورانی موسی بن جعفر الکاظم (علیه السلام)
✴️امام کاظم(عليه السلام) درباره حاكمان غاصب زمانش فرمود: «هر كس بقاى آنان را دوست داشته باشد از آنان است و هر كس از آنان باشد وارد آتش گردد.» بدين وسيله آن حضرت، خشم و نارضايتى خود را از حكومت هارون پياپى ابراز مىفرمود و همكارى با آنان را در هر صورت حرام مىدانست و اعتماد و تكيه بر آنان را منع مىكرد و مىفرمود:
«برآنان كه ستمكاراند تكيه مكنيد كه گرفتار دوزخ مىشويد.»ِ
✴️امام كاظم(عليه السلام)، على بن يقطين، يكى از ياران نزديك خويش را از اين فرمان استثنا كرد و اجازت داد تا منصب وزرات را در روزگار هارون عهده دار گردد و پيش از او، منصب زمامدارى را بپذيرد. او نزد امام موسى(عليه السلام)رفت و از او اجازت خواست تا استعفا دهد و منصب خود را ترك كند، امّا امام او را از اين كار بازداشت و به او گفت: «چنين مكن، برادران تو به سبب تو عزّت دارند و به تو افتخار مىكنند، شايد به يارى خدا بتوانى شكست ها را درمان كنى و دست بينوايى را بگيرى يا به دست تو، مخالفان خدا درهم شكسته شوند.
⚜اى على! كفّاره و تاوان شما، خوبى كردن به برادران است، يك مورد را براى من تضمين كن، سه مورد را برايت تضمين مىكنم، نزد من ضامن شو كه هر يك از دوستان ما را ديدى نياز او را برآورى و او را گرامى دارى و من ضامن مىشوم كه هرگز سقف زندانى بر تو سايه نيفكند و دم هيچ شمشير به تو نرسد و هرگز فقر به سراى تو پاى نگذارد.
⚜اى على! هر كس مؤمنى را شاد سازد، اوّل خداى را و دوم پيامبر را و در مرحله سوم ما را شاد كرده است.»
📗بحارالانوار: ج۴۸ ص۱۳۶، ج۷۵ ص۳۷۹.
🔅
🔆🔅
🔅🔆🔅🔆
🔆🔅🔆🔅🔆🔅