تربیت فرزند
سؤال: والدین باید با دختری که دوست پسر دارد، چگونه برخورد کنند؟
جواب:
عمده ی دخترهایی که گرایش به جنس مخالف دارند، دارای فقر عاطفی هستند که این فقر بر خانوادهی آنها حاکم است. وقتی پدر و مادر نتوانند نقش خود را به درستی بازی کنند، فرزندان هم نقش خود را خوب بازی نمیکنند و به بی راهه میروند. نقش پدر، فقط نان آورِ بودن برای خانه نیست؛ بلکه آوردن علاوه بر روزیِ حلال یکی از نقش های مهم پدر تامین عاطفی و محبت به فرزندان است.
کودکان در سنّ نوجوانی، به جنس مخالف گرایش پیدا میکنند؛ والدین باید کنار آنها قرار گرفته و به طور صحیح، نیازهایشان را برآورده کنند. دخترها در این سن، به یک شخصِ حمایت گر نیازمندند و پدر میتواند این نقش را برای آنها ایفا کند. پدر باید گاهی نقش دوست پسر را برای دخترش داشته باشد؛ مثلاً با هم به گردش بروند، چیزی بخورند و گفتگوهای دوستانه داشته باشند.
درروایات آمده است نگاه محبّت آمیز پدر به فرزندان عبادت است؛ بنابراین پدر و مادر با اغنای عاطفی فرزندان از انحراف آنها جلوگیری خواهند کرد. پدر و مادر باید در جایگاه پدر و مادریِ خود قرار بگیرند تا کودکان نیز به درستی در جایگاه فرزندی قرار گیرند و به بیراهه نروند.
✅استاد تراشیون
#پرسش_و_پاسخ
#مشاوره
#نیاز_عاطفی
#والدين_آگاه_بخوانند
@maktabozeynab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌟شب جمعه شب زیارتی امام حسین(ع)🌟
○° اشڪ تا باشد وضو لازم ندارد نوڪرٺ🌱
غیر بغضے در گلو لازم ندارد نوڪرٺ🌱
یا وجیها "عِندَ رَبّے" آبـرویم را بخر🌱
تا تو باشے، آبرو لازم ندارد نوڪرٺ🌱
💎السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🌱
#شبتونحسینی
#انگیزشی
@maktabozeynab
🔘 #جمعه_ها
✔️ #هر_هفته⏰12:00
#رادیو_اصفهان
🔰#برنامه_چشم_به_راه
#مسابقه_جایزه: 💰کمک هزینه ی مشهد مقدس
#کارشناس: #جواد_حیدری
@javadheidari110
@maktabozeynab
🌟#سلام_امام_زمانم🌟
جمعہهایمبیتوبیمعناسٺ،مهدےجان بیا
دل درونسینہامتنهاسٺ، مهدے جان بیا
گرچہدیدارٺمیسرنیسٺبرچشمان من
ایندلاماباغمتشیداسٺ،مهدےجان بیا
#اللهم_عجلـــ_لولیڪ_الفرجـ
#نذر_گل_نرجس_صلوات
@maktabozeynab
🌴
✅ پرسش وپاسخ
⁉️ مهم ترین نعمتی که در قیامت از آن سوال می شود چیست؟
💠 قرآن کریم در سوره تکاثر میفرماید: «ثُمَّ لَتُسْئَلُنَّ يَوْمَئِذٍ عَنِ النَّعِيم؛ [تکاثر/ 8] سپس در آن روز، همه شما از نعمتهايى كه داشتهايد سوال خواهيد شد». طبق این آیه خداوند متعال در روز قیامت از نعمتهایی که به انسان داده است سوال میپرسد که آیا آنها را در راه درست استفاده کردهایم یا خیر؟
✍ امّا سوال مهم در رابطه با این آیه، این است که به راستی منظور از این آیه چیست و خداوند متعال از چه نعمتهایی سوال میپرسد؟
🔰 اگر به احادیث معصومین(علیهمالسلام) که به حق، مفسّر و مکمّل قرآن کریم هستند مراجعه کنیم، خواهیم دید آن بزرگواران در تفسیر این آیه فرمودهاند: منظور از نعمتی که از آن سوال میشود، نعمت «ولایت و محبت اهل بیت» است؛
🔴در این مورد به دو روایت اشاره میکنم:
1⃣1. در حدیثی نقل شده است كه یک روز «ابو حنيفه» خدمت امام صادق(عليهالسلام) آمد و از معناى اين آيه سوال كرد، حضرت به او فرمودند: «اى نعمان! نعيم در نزد تو چه معنایى دارد؟ ابو حنيفه گفت: مراد، قوت و غذاى انسان است از طعام و آب و... .
حضرت فرمود: اگر خداوند تو را در روز قيامت، در برابر خود متوقف کند تا آنكه از يكايك غذاهایى كه خوردهاى و از يكايك آشاميدنیهایى كه نوشيدهاى پرسش به عمل آورد، وقوف تو در پيشگاه او بسيار طولانی خواهد بود.
ابو حنيفه گفت: فدايت شوم، مراد از نعيم در نزد شما چيست؟ حضرت فرمودند: ما «اهل بيت» نعيم هستيم كه خداوند به سبب ما نعمت خود را بر بندگان خود ارزانى داشته است».
2⃣ 2. «ابراهيم بن عباس صَولى» میگويد: روزى در محضر امام رضا(عليهالسلام) بوديم، آن حضرت فرمودند: در دنيا نعيم حقيقى وجود ندارد. بعضى از فقهایى كه در محضر او بودند، گفتند: خداوند(عزوجل) میفرمايد: «ثُمَّ لَتُسْئَلُنَّ يَوْمَئِذٍ عَنِ النَّعِيمِ» و البته منظور همين نعيم در دنياست، و آن آب خوشگوار است.
حضرت رضا(عليهالسلام) در حالیكه صداى خود را بلند كردند، فرمودند: شما اينطور تفسير میكنيد؟ بدانید که خداوند(عزوجل) از تفضّلى كه به بندگان خود نموده است، پرسش نمیكند، و بر اين کار منت نمیگذارد؛ و منت گذاردن در مقابل نعمتى كه مخلوقان به هم میدهند، قبيح است تا چه رسد به اينكه به خداوند متعال نسبت داده شود؟
وليكن نعيم، محبت و موالات ما اهل بيت است». بنابراین طبق این روایات، روز قیامت تنها از نعمت «ولایت» سوال میشود.
📚 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/36539
✅ آیدی دریافت سوالات 👇👇
@pasokhgo313
#پرسش_و_پاسخ
#حدیث
#تفسیر_کوتاه
@maktabozeynab
🌸امام صادق(ع):
🔹جلوی چشم مردم، صدقه نده تا تو را ستایش کنند. زیرا اگر چنین کنی، پاداش خود را فقط در دنیا گرفته ای نه در آخرت.
بلکه طوری پنهانی، با دست راستت صدقه بده، که حتی دست چپت هم خبردار نشود. زیرا آن کسی که به خاطر او پنهانی صدقه می دهی، پاداش تو را آشکارا خواهد داد.
📚بحارالانوار ج۷۸ ص ۲۸۴
#اخلاق
#صدقه_دادن
#حدیث_روز
@maktabozeynab