بسم اللّٰه الرحمن الرحیم .
🔴 روزی که شهدا «غبطه» میخورند !
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
شهید حاج قاسم میفرمود:
«روزی خواهد رسید که شهدا غبطۀ دفاع از ولایت و نظام را خواهند خورد.»
#جهاد_تبیین | #ولایت | #شهادت
#شهید_سلیمانی
| مَنْ یَنْتَظِر | 🕊
https://eitaa.com/manyantazer1
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻سه خاطره از امام خمینی دربارۀ نوابصفوی:
آقا از این سیّد حمایت کنید!
۱. «از وقایعی که در زمان حیات آیتالله بروجردی روی داد، دستگیری و محاکمۀ فداییان اسلام در آذرماه ۱۳۳۴ بود. گرچه همۀ قراین و شواهد حکایت از آن داشت که آنان به شهادت خواهند رسید، اما آیتالله بروجردی گمان میکرد که دولت، تنها به محاکمۀ آنان اکتفا خواهد کرد. لذا هیچگونه اقدامی جهت تخفیف حکم دادگاه انجام نداد. ولی امام به دلیل اینکه حفظ مرجعیّت آیتالله بروجردی را شرعاً لازم میدانستند ـ لذا با موضع انتقادی و بعضاً پرخاشگرانۀ فدائیان اسلام نسبت به آیتالله بروجردی و بعداً آیتالله کاشانی، نمیتوانستند موافق باشند، ولی سکوت را نیز در مقابل اعدام آنها جایز نمیدانستند ـ برای جلوگیری از اعدام آنها، شخصاً اقداماتی کردند. امام به حسب وظیفۀ شرعی خود، به سه نفر از رجال کشور (قائممقام رفیع، بهبهانی و صدرالاشراف) که از اعتبار و وجاهت بیشتری برخوردار بودند، نامههای جداگانهای نوشتند و با مقدّمه و ادلّهای که آوردند از آنها خواستند مانع اعدام فداییان اسلام بشوند.»(حضرت آیتالله جعفر سبحانی).
۲. «در جریان اعدام مرحوم شهید نواب صفوی، امام به منزل آیتالله بروجردی ـ رحمهاللهعلیه ـ تشریف برده بودند؛ برای اینکه آقای بروجردی در مقابل اعدام نواب صفوی، عکسالعمل نشان بدهد. امام آنقدر ناراحت شده بودند که عمامهشان را بر زمین زده و گفته بودند که آقا از این سیّد حمایت کنید چون میخواهند اعدامش کنند. ـ گرچه آیتالله بروجردی به خاطر موانعی که تشخیص دادند موفق نشدند جلوی اعدام مرحوم نواب را بگیرند و شاه خائن آن سیّد مظلوم را شهید نمود ـ امام اگر در همان موقع میآمدند بیرون و داد میزدند، خلاف شرع کرده بودند. درست است که میخواستند نواب را اعدام کنند، اما نگهداری احترام آیتالله بروجردی که فقیه عادل و مرجع تقلید روز بود از نگهداری نواب هم مهمتر بود. خواستهشان این بود که او را تقویّت کنند، ولی حکم خدا را رعایت کردند.»(حجتالاسلام و المسلمین محمدرضا فاکر یزدی).
۳. «در قضیۀ اعدام شهید نواب صفوی و سایر اعضای فداییان اسلام، امام از مرحوم آقای بروجردی و مراجع دلخور شدند که چرا موضع تندی بر علیه دستگاه شاه نگرفتهاند و اینها را نجات ندادند. امام در این قضیه، خیلی صدمۀ روحی خوردند. در آن اوضاع و احوال از دید متحجّرین، مبارزه با شاه ننگ بود. آنها استدلال میکردند حالا که بناست یک روحانی اعدام بشود لباس روحانی را از تن او در بیاورید که به مقام روحانیّتش اهانت نشود. ولی درست نقطۀ مقابل، تفکّر امام بود که اعتقاد داشتند روحانی باید با کسوت مقدّس روحانیّت شهید بشود تا مردم بفهمند و آگاه بشوند که اینها در صحنه هستند.»(حجتالاسلام و المسلمین سیّداحمد خمینی).
🖇 به نقل از کتاب:
برداشتهایی از سیرۀ امام خمینی، ج۵، تهران: مؤسسۀ تنظیم و نشر آثار امام خمینی. صص۲۹-۳۰.
قابل مشاهده در:
http://www.imam-khomeini.ir/fa/c78_61273/
،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،
این همه "حسّاسیّت" و "اهتمام" امام خمینی به چه سبب بود؟ چرا ایشان در این حد، به دنبال جلوگیری از اعدام نوابصفوی بود؟ تحلیل ایشان از انگیزۀ حکومت پهلوی در این زمینه چه بود؟ آیا امام خمینی تصوّر میکرد که این خطّشکنی، زنجیرهای از رویدادهای ناخوشایند را در پی خواهد داشت؟ چرا "بزرگان" با امام خمینی همراهی نکردند و همچون ایشان، برآشفته و مصمّم نبودند؟ چرا ایشان در این معرکه، "تنها" ماند؟ چرا با وجود عرضۀ تشخیص خویش، نتوانست دیگران را به مقاومت و بازدارندگی، "متقاعد" کند؟ ایشان چه میدید که دیگران نمیدیدند؟ ریشۀ "شکاف تحلیلی" میان امام خمینی و دیگران چه بود؟ و اگر بزرگان برمیخاستند و یکپارچه به دفاع از نوابصفوی میپرداختند، "تاریخ" چگونه رقم میخورد؟
آری، تاریخ، مسألههای همیشگی دارد: "قدرت تحلیل" ... "عمل بههنگام" ... "مقاومت" ... "شکاف در جبهۀ خودی" ...
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
بسم اللّٰه الرحمن الرحیم .
🔴 علت حال آدمها در موقعیت ها
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
علت حس و حال آدمها در موقعیت ها ، حال موقعیت ها نیست . بلکه مربوط به «برداشت ما از حوادث» است .
#حال_خوب | #حس_خوب
#حکمت | #آرامش
| مَنْ یَنْتَظِر | 🕊
https://eitaa.com/manyantazer1
1_2775344661.mp3
16.22M
گفتم تنهایی لذت نبرم ؛
شما هم لذت ببرید ...
| بنا بوده توی عالم فقط عباس قمر باشه
❤️
#سید_رضا_نریمانی
@seyedrezanarimani
#مداحی
| مَنْ یَنْتَظِر |
https://eitaa.com/manyantazer1
بسم اللّٰه الرحمن الرحیم .
🔴 عقیده و رنگ لباس !
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🍂
«عقیده» ی انسان «رنگ لباس» نیست که تفاوتش سلیقه ای و قرمز و آبی و زرد باشد ؛
عقیده زیر بنای کردار و گفتار انسان است .
انتخابِ عقیده برای بسیاری از مردم مانند انتخاب رنگ لباس است.
وقتی یک چیزی مُد میشود، همه آن را انتخاب میکنند. در عقیده نیز هم رنگِ جماعت میشوند.
عقیده سلیقه ای نیست .
عقیده حقه و باطله دارد .
🍃 فکر نکردن خیلی راحت است و کاری سختتر از «تفکر جدی» و مسئله داشتن در عالم نیست.
🍂 انسانِ عاقل هر لحظه در حال فکر کردن است.
بیشترین عبادت جناب ابوذر علیه الرحمه هم همین «تفکر» بود .
#مد | #عقیده | #عقاید
#تفکر | #عقل | #تعقل
| مَنْ یَنْتَظِر | 🕊
https://eitaa.com/manyantazer1
بسم اللّٰه الرحمن الرحیم .
🔴 کسی که فقط لندن را دیده باشد ،
لندن را هم نمیشناسد !
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون:
"کسی که فقط لندن را دیده باشد، لندن را هم نمیشناسد" .
باید پاریس و رم و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبيست يا نه ...
تک منبعی بودن انسان را متعصب، خشک و غیر منعطف بار میآورد و عمق فهم را به طرز عجیبی کاهش میدهد ...
کسی که فقط منابع اصیل اسلامی (آیات و روایات) را دیده باشد، به طور قطع و یقین فهم و شناخت درستی از خود آن آیات و روایات هم ندارد.
#انسان_تک_منبعی
| مَنْ یَنْتَظِر |
https://eitaa.com/manyantazer1
بسم اللّٰه الرحمن الرحیم .
🔴 «محتوای زرد» چیست؟
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
«محتوای زرد» محتوایی است که سعی میکند با تیترهای درشت و جنجالی و تمرکز بر حواشی یک خبر، مخاطبان را بهسوی آن تیتر خبری سوق دهد. معمولاً این محتوا ها به پوشش خبرها و حوادث مربوط به رسواییهای اخلاقی، اتفاقات تلخ جامعه، حواشی زندگی سلبریتیها و افراد مشهوری از قبیل بازیگران و ورزشکاران، و مواردی ازایندست میپردازد.
بنابراین باید گفت که محتوای این نوشته ها فاقد استانداردهای کیفی محتوا است و با اهدافی از قبیل جذب مخاطب بیشتر، ایجاد هیجانات کاذب، ترغیب مخاطبان به نقل و بازنشر محتوای مذکور تولید میشود. اما تمامی این اهداف در راستای رسیدن به یک هدف نهایی است و این هدف نهایی رسیدن به منافع مالی از طریق هیجانات عمومی مخاطبان است.
#محتوای_زرد
| مَنْ یَنْتَظِر |
https://eitaa.com/manyantazer1
بسم اللّٰه الرحمن الرحیم .
🔴 «انسانِ کامل» یا «انسانِ حیوان» ؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
انسانِ کامل، روح عالَم است و بالا و پایین عالم مسخَّرِ اوست، و انسانِ حیوان از جملهٔ عالم است و در صورتِ ظاهر شبیه انسان کامل است - و نه در باطن از حیث مقام و مرتبت- چنانکه بوزینه در تمام اعضای ظاهرش شبیه انسان است.
اکنون درجه ی «انسانِ حيوان» را با درجهٔ «انسانِ کامل» مقایسه کن و دریاب که تو از کدام دسته مردمی؟
👤 شیخ محییالدین ابن عربی
📚 فتوحات مکیه باب ۳۵۸
#عرفان | #معرفت_نفس
#انسان_کامل | #انسان_شناسی
#انسان | #خود_شناسی
#فتوحات_مکیه | #ابن_عربی
| مَنْ یَنْتَظِر | 🕊
https://eitaa.com/manyantazer1
تنها در یک صورت به تو ایرادی گرفته نمیشود:
هیچ کاری نکن، هیچچیزی نگو و
هیچچیزی نباش!
👤منسوب به #ارسطو
#حکمت | #فلسفه
| مَنْ یَنْتَظِر | 🕊
https://eitaa.com/manyantazer1
بسم اللّٰه الرحمن الرحیم.
🔴شرایط موفقیت
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔻 مهمترین «ویژگیهای رفتاری» مشترک میان انسانهای موفق (صرف نظر از حوزه تخصصی آنان) عبارتند از:
✔️سحرخیزی
✔️مثبتاندیشی و مثبتنگری
✔️هدفمندی و سختکوشی
✔️خیرخواهی و نیکوکاری
✔️مصاحبت با افراد موفق و امیدوار
✔️اصالت ندادن به قضاوتها و داوریهای دیگران
✔️مشورتگیری
✔️مطالعه پیوسته و هدفمند
✔️فعالیتهای بدنی منظم و برنامهمحور
👤 احمد حسین شریفی
#اخلاق
#موفقیت
| مَنْ یَنْتَظِر | 🕊
https://eitaa.com/manyantazer1
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻 ترجیح شبهمصالح عرفی بر حقایق شرعی:
حرف خدا یا هوس زمانه؟
🖊 مهدی جمشیدی
رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیس و جمعی از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی گفتند: «دستگاهها و عناصر فرهنگی-تبلیغی باید کاملاً مراقب باشند که حرف خدا در هیچ شرایطی زمین نماند و در این زمینه، نباید از جنجال و هوچیگری و اتهامات ترسید.» در این باره باید به چند نکته اشاره کرد.
۱. مسأله و دغدغۀ فرهنگی ما، استقرار «حرف خدا» است؛ چنانکه انقلاب در پی تحقّق «احکام فرهنگیِ دین» است و دین عبارت است از ارادۀ تشریعی الهی. سخن انقلاب، سلیقۀ فرهنگیِ برخاسته از یک گرایش نظری یا تمایل سیاسی نیست، بلکه پای حکم خدا در میان است. از سالهای آغازین دهۀ هفتاد به این سو، لیبرالهای وطنی همواره برای ملامتکردن خطّ فرهنگیِ انقلاب، تعبیر «تنگنظری» را به کار میبرند و بر این باور هستند که انقلاب در مسیر جامعهپردازی فرهنگی، گرفتار «انقباض» و «فروبستگی» شده است و حاکمیّت به دنبال تحمیلکردن «سلایق فرهنگیِ» خود به جامعه است. اینان مدّعی هستند که انقلاب، برداشت خود از دین را اصل قرار میدهد و در چهارچوب این برداشت محدود و بسته، میخواهد نسخۀ خاصی از دینداری را در جامعه برقرار کند. این روایت از تفکّر فرهنگی انقلاب، اغلب از اینکه به سراغ خودِ احکام فرهنگیِ اسلام برود و آشکارا آنها را تخطئه کند، پرهیز دارد. این در حالی است که سخن انقلاب، همان حرف خدا است و انقلاب در پی استقرار «قطعیّاتِ فرهنگیِ اسلام» است. در مقابل این چالش، روشنفکری سکولار و نیروهای سیاسی وابسته به آنها، کوشش کردهاند تا از طریق نظریۀ «تاریخیّت دین»، نظریۀ «تعدّد قرائتها از دین»، نظریۀ «سکولاریسم» و نظریۀ «نسبیّت ارزشی»، راهی برای کنار نهادن حرف خدا بگشایند.
۲. اینکه حرف خدا در «هیچ شرایطی» بر زمین نماند به آن معنی است که نباید گرفتار «توجیههای اجتماعی» شد و بهعنوان «مصلحت اجتماعی»، از ارزشها و احکام دینی عبور کرد. آری، ارزشها در مقام تحقّق خارجی، گاهی دچار «تزاحم» میشوند و همواره نمیتوان همۀ ارزشها را در کنار یکدیگر محقّق کرد و در اینجا باید جانب ارزشهای اصلی و بنیادی را گرفت، امّا حتّی همین حالت نیز موقتی و گذرا است؛ یعنی اینگونه نیست که برای همیشه، عنوان مصلحت برقرار بماند و ما توجیهی برای «اجرا نکردن ارزشها» در اختیار داشته باشیم. تعارضها، ماندگار نیستند و بههرحال، وضع به حال عادی بازمیگردد و باید به محض این تغییر، ارزشهای فرعی را نیز مستقر کرد. پس اصل بر این است که حرف خدا در «هیچ شرایطی» بر زمین نماند و مصلحتها، استثناهای موردی و موقتی هستند، نه قاعدهای برای «عبور تدریجی از ارزشهای دینی». در مقابل، برخی همواره به دنبال «مقیّد کردن حرف خدا» هستند و برای این هدف، به «عرف» و «جامعه» ارجاع میدهند تا «امتناع امر دینی» را در تاریخ کنونی به اثبات برسانند، یا دستکم، صورتی از دین را بیافرینند که «دین اقلّی» و «دیانت بُرشخورده» است. امّا حکومت دینی نمیتواند حرف خدا را در هیچ زمینهای رها کند و آن را با «معیارهای سکولار»، مقیّد سازد. تاریخ انقلاب، «تاریخ حقیقت» است نه «تاریخ مصلحت». باید هرچه که میتوان از سهم مصلحت در این تاریخ کاست و مجال داد که حرف خدا، ظهور و حضور حداکثری داشته باشد و همچون گذشته، در لابلای صفحات کتابها مهجور نماند. اگر نیز در جایی احساس میشود که «کشش اجتماعی» برای تحقّق بخشی از دین در سطح مطلوب قرار ندارد، باید برای ایجاد میل اجتماعی، چارهای اندیشید، نه اینکه «بیدرنگ» و «منفعلانه»، جانب عرف را گرفت و حرف خدا را به حاشیه راند.
۳. دعوت به نهراسیدن از «جنجال» و «هوچیگری» و «اتهامات» به این معنی است که «اجرا کردن حرف خدا»، موجب واکنش منفیِ مخالفان خواهد شد و همواره کسانی هستند که حرف خدا را برنمیتابند و میکوشند با فضاپردازی و جوّسازی، انقلاب را از تحقّق حرف خدا، منصرف نمایند. دراینحال، انقلاب یا باید از این تهییج و تحریک بهراسد و منفعل و مرعوب شود و بهعنوان اینکه مصلحت، اقتضای تحقّق این بخش از دین را ندارد، رأی به تعطیل و تعویق آن بدهد، یا باید مقتدر و مستحکم بایستد و فشارها را بکشند و در برابر کجروایتها از حرف خدا، روایت راستین بیافریند. انتخاب عملگرایانِ سستعنصری که نگران از دست دادن بدنۀ اجتماعی خویش هستند و به «تداوم قدرت خویش» میاندیشند نه «تحقّق حرف خدا»، مشخص است.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
💢 بقول مهران رجبی :
« از این وضعیت خیلی لذت میبرم؛
اگر اتفاقی منفی مانند «توهین» هم صورت بگیرد، «واریزی به حساب معنوی» است...!
#حساب_معنوی !
#حکمت #مهران_رجبی
| مَنْ یَنْتَظِر |🕊
https://eitaa.com/manyantazer1
بسم اللّٰه الرحمن الرحیم .
🔴 «شخصیت انسان» :
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
شخصیت هر کس «فرمول خاص خودش» است که برای سازگاری و ارتباط با خودش و غیر خودش و محیطش دارد .
#شخصیت | #شخصیت_انسان
#انسان_شناسی | #خود_شناسی
| مَنْ یَنْتَظِر | 🕊
https://eitaa.com/manyantazer1
بسم اللّٰه الرحمن الرحیم .
❤️ بلندای مقام عارف باللّٰه .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
حضرت امام صادق علیه السلام :
▫️الْعَارِفُ شَخْصُهُ مَعَ الْخَلْقِ وَ قَلْبُهُ مَعَ اللَّهِ لَوْ سَهَا قَلْبُهُ عَنِ اللَّهِ طَرْفَةَ عَيْنٍ لَمَاتَ شَوْقاً إِلَيْه
💠 عارف با بدن خاکی خود با خلق همراه است، امّا قلب او با خدا است. اگر قلب او به قدر چشم بر هم زدنی از خداوند غافل شود، از شدّت اشتیاق به او جان می دهد!
📚 «بحار الأنوار» ج ۳ ص ۱۴
#روایت | #امام_صادق (علیه السلام)
#عرفان | #معرفت_نفس
#خود_شناسی | #عشق
| مَنْ یَنْتَظِر | 🕊
https://eitaa.com/manyantazer1
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | واکنش امام خمینی و رهبرانقلاب نسبت به استفاده از تعابیر مخصوص انبیاء یا ائمه اطهار(ع) درباره آنها
رهبر انقلاب: وقتی کسانی اسم مبارک امیرالمؤمنین علیهالسّلام یا اسم مبارک ولىّعصر روحیفداه را میآورند، بعد اسم ما را هم دنبالش میآورند، بنده تنم میلرزد.۱۳۸۰/۸/۱۲
💻 Farsi.Khamenei.ir
ای چشمان مست تو مینای شراب من ...😔❤️
به یاد پدرم
#سید_محسن_شفیعی
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم؛🌷
مغرور که شدی
به گورستان برو ...
آنجا آدمهای زیادی
خواهی یافت
که هرکدام زمانی
فکر میکردند دنیا
بدون وجود آنها نمیچرخد...
«كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ ثُمَّ إِلَيْنا تُرْجَعُونَ»
هر نفسى، چشندهى مرگ است؛ سپس به سوى ما باز گردانده مىشويد.
سوره عنکبوت 57
#آیه | #اخلاق
#غرور | #قبر
#مرگ | #قبرستان
| مَنْ یَنْتَظِر | 🕊
https://eitaa.com/manyantazer1
هدایت شده از وحید یامین پور
تو چی داری جناب درخشانی؟ زبان دراز؟
خاک بر دهان تو که نمیفهمی داری درباره یک سردار جانباز مدافع حرم حرف میزنی. کسی که جوانی و سلامتیاش رو برای همیشه فدا کرده و قطع نخاع شده دنبال نان خوردن از ریش بلنده؟ ما معنای حمایتهای مافیایی شما بازیگر و بازیکن ها از همدیگرو میفهمیم. ولی "بازی" دیگه کافیه.
🖋وحید یامینپور
@yaminpour
بسم اللّٰه الرحمن الرحیم .
🔴 من هم لیاقت این عمامه را ندارم!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بنده در اوایل طلبگی نسبت به معمم شدن و قرار گرفتن در سلک روحانیت تردید داشتم و خود را لایق این لباس مقدس نمی دانستم تا اینکه روزی از حضرت آیه الله بهجت شنیدم که فرمود:
«من هم لیاقت این عمامه را ندارم اما معمم شدم تا لیاقت پیدا کنم.»
خاطرهای از مرحوم آیت الله بهجت
به نقل از آقای مفیدی یزدی (رحمهما الله).
#عالَم_طلبگی | #طلبه
#روحانیت | #اخلاق
#آیت_الله_بهجت | #عمامه
| مَنْ یَنْتَظِر | 🕊
https://eitaa.com/manyantazer1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم اللّٰه الرحمن الرحیم .
🌍دور کتاب «مسئولیت و سازندگی» در یک دقیقه
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📖این اثر که اولین کتاب مرحوم استاد صفایی حائری (عین صاد) است از دو مساله مهم در زندگی انسان سخن میگوید و با محوریت جهانبینی اسلامی، آرمانها و روشهای تربیت اسلام را به طور دقیق بررسی کرده است. ایشان با قلمی ساده و روان به معنای دو مفهوم مسئولیت و تربیت پرداخته و حقیقت شان مربیان را تبیین میکند.
خلاصه که خیلی توصیه
میکنم ...
بخش چهارم کتاب هم بخش خیلی جذابیه .
#کتاب | #معرفی_کتاب
#عین_صاد | #علی_صفایی_حائری
#علما #انسان_شناسی
#انسان_سازی
| مَنْ یَنْتَظِر | 🕊
https://eitaa.com/manyantazer1
بسم اللّٰه الرحمن الرحیم .
🔴 فرق «علم النفس» و «معرفت النفس» .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹«معمولًا «علم نفس» به فنى گفته مىشود كه از نفس و مسائل مربوط به آن و خواص آن بحث می كند
و «معرفةالنفس» به شناسايى واقعيت نفس از راه مشاهده و عيان گفته میشود.
شناسايى نفس از راه علم نفس، «شناسايى فكرى» است
و از راه معرفةالنفس «شناسايى شهودى.»
👤 علامه طباطبایی(ره)
📚 بررسیهای اسلامي ، ج2 ، ص 207.
#علم_النفس | #معرفت_النفس
#انسان_شناسی | #عرفان
#علامه_طباطبایی | #کتاب
#بررسی_های_اسلامی
| مَنْ یَنْتَظِر | 🕊
https://eitaa.com/manyantazer1
هدایت شده از مَنیَنتَظِر || سیدهادیاشرفیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم اللّٰه الرحمن الرحیم .
🔴 کنترل ورودی های ذهن .
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مگه ما ظرفیت ذهنمون چقدره ؟
#آیت_الله_جوادی_آملی
#انسان_شناسی
#حکمت | #اخلاق
| #تهذیب_نفس
| مَنْ یَنْتَظِر | 🕊
https://eitaa.com/manyantazer1