🔸 این استوری رو تقریبا دو هفته پیش در صفحه شخصی اينستام گذاشتم؛ اینجا ام میذارم تا بمونه و گله های ما از برخی دوستان خودمون، بعد از تموم شدن درگیری ها و حواشی و... فراموش نشه.
@marghoomat
🔴هشدار! عُرفی گرایی انقلابیون؟
🔺در طول این چند هفته،خوندم،شنیدم،حرف زدم،بحث کردم؛خصوصا با برخی از رفقای مذهبی و اصطلاحا حزب اللهی؛از بین همه این گفته ها و نگفته ها،یک مساله و آسیب شدیدا ذهنم رو درگیر کرده؛خطر عُرفی گرایی انقلابیون.
🔺نگاهی که دال مرکزی اش،تساهل و تسامح و عدم وجود غیرت دینی نسبت به مبانی،اصول،ارزشها و احکام دینی و الهی است.اندیشه ای که به راحتی از کنار لزوم پیاده سازی احکام الهی میگذرد و عقل عُرفی خود را اصالت میدهد و نه عقل وحیانی و توحیدی را.
🔺زمینه بحث ما نیست اما کوتاه اشاره میکنم؛پُر واضح است که نمیتوان از شرع به نفع عرف،عقبنشینی کرد و گفت چون مردم یکی از ارزشهای دینی را نمیپذیرند و آن را نمیپسندند،پس باید از آن چشم پوشید و حکم الهی را نادیده انگاشت.خداوند که ارزشهای دینی را تشریع کرده،چنین اجازه و امکانی به ما نداده است.ازاینرو، دستکشیدن از احکام و ارزشهای الهی با این توجیه که مردم با آن همراه نیستند(به فرض اثبات ادعا) یک سیاست مشروع نیست.
🔺دین آمده است تا جامعه را بر اساس ارزشهای خویش تغییر دهد و یک انقلاب بنیادین در جامعه ایجاد کند،نه اینکه هرجا دریافت که همه یا بخشی از مردم با یکی از ارزشهای الهی مخالفت دارند،عقب بنشیند و تساهلوتسامح بورزد.پس نمیتوان اجرای حکم شرع را به وجود زمینه اجتماعی و مقبولیت مردمی،گره زد،بلکه باید تلاش کرد جامعه با آن ارزش الهی،همراه و موافق شوند.کسانی هستند که به محض شکلگیری چنین برداشتی از فضای اجتماعی،بهجای آنکه در پی اقناع و روشنگری باشند و ذهنیتها را به نفع دین تغییر بدهند،عقبنشینی و انفعال را توصیه میکنند.
🔺زمينه و مقدمه ایجاد بنیان های اندیشه ای مبتنی بر تساهل و تسامح،زودودن غیرت دینی از قلب و فکر و ذهن انسان انقلابی است.اگر غیرت دینی را از ما گرفتند،آغاز تسامح و بی تفاوتی دینی را شاهد خواهیم بود.
غیرت دینی ای که اصلاح طلبان به دروغ آن را خشونت مذهبی و نافی عقلانیت دانسته و نماد آن را هم شخص حضرت امام و علامه مصباح معرفی میکردند،همان که نام او را تئورسین خشونت نامیدند و بیشترین خشونت ممکن را در تخریب چهره اش روا داشتند.
همان استادی که سالها در سخنرانی ها و کتابهایش؛تمام همت خود را مصروف بر آن کرد که نگذارد پروژه نرمالیزاسیون جمهوری اسلامی با اسم رمز عرفی گرایی دینی به مقصودش برسد و افشاگر جریان منحط سکولار مذهبی و لامذهبی شد.او میدانست که تنها چیزی که نگهدارنده و پاسدار این نظام خواهد بود همین غیرت دینی است.
رهبری به زیبایی تبیین فرمودند:« تلاش فرهنگی وسیعی در واقع انجام میگیرد برای این که حوادثی که ناشی از غیرت دینی است،اینها را متهم کنند به بی منطقی،خشونتهای بی منطق.من میخواهم عرض بکنم که نه،این جور نیست قضیه.غیرت دینی در آنجایی که خودش را نشان میدهد و تاثیرگذار است،همراه با عقلانیت هست و غیرت دینی اساسا ناشی از بصیرت است که بصیرت یک شعبهای از عقلانیت است و نشان دهندهی عمق دینداری است و در اغلب موارد این غیرت دینی وقتی شما نگاه میکنید،میبینید که با آن عقلانیت همراه است.شخصیتهایی که بیشترین غیرت دینی را دارند،اینها غالبا دارای عقلانیت بالا هستند. #نمونهاش_شخص_امام_بزرگوار.اوج غیرت دینی بود،واقعا هیچ کس را ما ندیدیم و نشناختیم که از لحاظ غیرت نسبت به دین و فرهنگ دین و زندگی دینی و احکام دینی مثل امام بزرگوار باشد در عین حال در اوج عقلانیت بود.خردمند، عاقل،دانشمند و من خوب است در این مناسبت یاد کنم از فقیه و فیلسوف معاصرمان مرحوم #آیتالله_مصباح_یزدی که ایشان هم همینجور بودند.ایشان هم انصافا #شاگرد_شایسته_امام بود و ایشان هم در غیرت دینی در اوج بود هم در عقلانیت یک فیلسوف به معنای واقعی کلمه بود.»
«عزیزان من،کسانی که این سخن را از این بندهی حقیر میشنوید!#غیرت_دینی را حفظ کنید.عامل نجات کشور در بزنگاههای مختلف،غیرت دینی ملت ایران بوده.غیرت دینی است که تهدیدها را به فرصت تبدیل میکند.»
🔺غیرت دینی ات را که گرفتند،زبانت الکن خواهد شد، آنجاست که دیگر در دفاع از نظام اسلامی و احکام الهی تقیه خواهی کرد،دقیقا همان جایی که رهبری فرمودند تقیه نکنید و صریح باشید.لکنت زبانی خواهی گرفت که عقبه اش؛تردید،تساهل، تسامح،بی مبنایی و التقاط فکری است.
🔺از آبشخور این رهگذر فکری است که شمشیر را در مقابل نظام میکشی و فریاد میزنی که ما آخرین گروهی هستیم که با زبان قانون با شما سخن میگوییم؛عجب! چه جمله آشنایی،آخرین جملات مهندس بازرگان در دادگاه پهلوی و بعد از آن روی کارآمدن مجاهدین خلق و...
منتهی الیه فقدان غیرت دینی و عرفی شدن انقلابیون چیزی نیست جز التقاط در اندیشه و تردید در رفتار و کنشگری انقلابی.تردیدی که اثرات و نمود بیرونی آن را در روزهای آغازین اعتراضات و انفعال عجیب و حیرت آور برخی نیروهای انقلابی دیدیم.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
⭕ رحم بر محاربین ساده اندیشی است!
🔸دیشب برای ساعاتی خاطرات دهه شصت تکرار شد. خاطراتی که بارها از لسانها شنیده بودیم اما هیچ وقت اینطور برایمان ملموس نگشته بود.
همچنان در جنگ با عراق قرار داری و هر روز در کوچه پس کوچه های شهر،جنون ترور را مشاهده میکنی و خبر رسیده است که مناففین قصد عزیمت به تهران را کرده و تخته گاز را گرفته اند.
🔸 از طرف دیگر عوامل نفاق در وطن بیکار ننشسته اند و زندان را محملی برای عرض اندام خود میبینند و قرار است به زودی به یاران بیرون از زندان خود دست بدهند و تهران را فتح کنند.همزمان با عملیات فروغ جاویدان،در شهرهای مختلف زندانها بهم می ریزد و شورشی هماهنگ رخ می دهد.صدها سلاح و مهمات در زندانها کشف میشود.زندانیانی که قرار بود شهرها را آماده حضور مریم و مسعود بکنند.
🔸با جماعتی مواجه ای که بعد از ترور هزاران نفر و انجام عملیات مهندسی و اعمال راهبرد های کلیدی مهمی چون «قطع سرپنجه های نظام»و« قطع رأس» هنوز بر کرده های قبلی خویش مصمم هستند و باز میخواهند علیه تو قیام کنند.
🔸 منافقینی که هزاران نفر از آنان به دستور خائنانه هیأت های عفو زیر نظر آیت الله منتظری در سالهای 65 و 66 آزاد شدند و بیش از 40 درصد از همان آزاد شده ها جز کشته شدگان نبرد مرصاد می شوند.بنا به نقل کتاب یادنامه شهیدان فروغ جاویدان که توسط خود منافقین منتشر شده است؛بیش از 300 نفر از کشته شده های این نبرد از آزاد شده های زندان رژیم آخوندی بودند( از 300 تا 500 نفر ذکر شده در منابع تاریخی).
طراح اصلی ترور شهید صیاد شیرازی کیست؟زهره قائمی؛از زندانیان عفو شده در سال 65 و عضو فرماندهی شورای رهبری سازمان منافقین بعد از آزادی.
🔸 عملکرد زندانیان سازمان در داخل و حمله مزدوران وطنی از خارج، امام را برا آن داشت8 که تکلیف الهی خود را انجام دهد. بخوانید 👇👇
"از آنجا که منافقین خائن به هیچ وجه به اسلام معتقد نبوده و هر چه میگویند از روی حیله و نفاق آنهاست و به اقرار سران آنها از اسلام ارتداد پیدا کردهاند،با توجه به محارب بودن آنها و جنگ کلاسیک آنها در شمال و غرب و جنوب کشور با همکاریهای حزب بعث عراق و نیز جاسوسی آنها برای صدام علیه ملت مسلمان ما و با توجه به ارتباط آنان با استکبار جهانی و ضربات ناجوانمردانه آنان از ابتدای تشکیل نظام جمهوری اسلامی تاکنون،کسانی که در زندانهای سراسر کشور«بر سر موضع نفاق خود پافشاری کرده و میکنند»، محارب و محکوم به اعدام می باشند.......
«رحم بر محاربین سادهاندیشی است»،قاطعیت اسلام در برابر دشمنان خدا از اصول تردیدناپذیر نظام اسلامی است، امیدوارم با خشم و کینه انقلابی خود نسبت به دشمنان اسلام رضایت خداوند متعال را جلب نمایید،آقایانی که تشخیص موضوع به عهده آنان است وسوسه و شک و تردید نکنند و سعی کنند اشداء علی الکفار باشند.تردید در مسائل قضایی اسلام انقلابی«نادیده گرفتن خون پاک و مطهر شهدا میباشد».والسلام. "
🔸اما امروز؛در زمانه ای که دشمن خارجی یکی با تحریم، دیگری با ناامنی های مرزی(کومله و دموکرات و پژاک و..)،این یکی با کشتار وحشیانه خود در سیستان،آن یکی با داعشی گری مذبوحانه و ایجاد رعب و وحشت در داخل کشور و به خاک و خون کشاندن دهها نفر؛در این میانه،تو تصمیم میگیری قیام کنی و زندان را محملی برای هماورد طلبی ات قرار میدهی و قصد فرار و ادامه مبارزه علنی و پافشاری بر موضع قبلی خود را داری.
🔸 آیا با کسانی که علناً پرچم محاربه را دست گرفته اند باید مماشات کرد؟آیا قرار است بار دیگر هیأت های عفو دست به کار شوند و زمینه کشتار و بی امنی را فراهم کنند و باز دوباره صیاد ها و دوست محمدی ها و بامدی و اوجاقی ها را به مذبح عشق ببرند؟چه خیالی خامی! رحم بر اینان در کدام منطق انسانی پذیرفته است؟امروز با دیروز چه فرقی میکند؟جریان نفاق و استکبار چگونه باید بگوید به کمتر از هدم و نابودی نظام اسلامی راضی نیست؟آیا حتما باید مرصادی رقم بخورد تا با این کفتاران درنده برخورد شود؟
🔸آقایان مسئول؛لحظه ای در برخورد با محاربین نظام اسلامی؛کسانی که به تعبیر امام همچنان بر موضع نفاق و عناد خود پافشاری کرده و میکنند درنگ نکنید! شمشیر عدالت علی را بر فرق سر مخلان روح و روان ناموس مسلمین بزنید،آیا غیر از این است که اینان در صورت آزادی و زنده ماندن تمام داشته و نداشته خود را برای نابودی این شجره طیبه به میدان خواهند آورد؟رحم بر این جرثومه های فساد ساده اندیشی نیست؟ امروز وظیفه دارید آن کنید که اگر امام بود میکرد. جلوه ای از غضبیت ذات اقدس الهی باشید و امان را از دشمن ببُرید که اگر نبُرید، امانتان را خواهند بُرید.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
باز هم همان همیشگی ها...
مشتی نمونه خروار از مجاهدین...
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
باز هم همان همیشگی ها... مشتی نمونه خروار از مجاهدین... @marghoomat
⭕ باز هم همان همیشگی ها
🔺عیار آدمی در بحران ها و بزنگاه ها مشخص می شود، در بزنگاه های تاریخی است که ریزش ها و رویش ها رخ می دهد، خواص امتحان پس می دهند و سره از ناسره نمایان می شود. افراد، گروه ها، جریانات، ائتلاف ها و مدعیان انقلابی گری را در بزنگاه ها بسنجید؛ آیا حاضرند به میدان آمده و هزینه بدهند؟ آیا حاضرند فحش بخورند و در دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی هزینه و فایده نکنند؟ آیا امروز را به فردای انتخاباتی خود می فروشند یا ابوذر گونه و عمار وار و مالک اشتر مآبانه با قلم شمشیر می زنند و با بیان خود پرده نفاق را می درند؟!
🔸فتنه 88 یک معیار بوده و است؛ خواص چه کردند؟ چه کسانی در لباس اصولگرایی بذر تردید را کاشتند؟ چه افرادی با سکوت خود در فتنه، صدای این عمار ولی را درآوردند؟ چگونه فراموش کنیم اصحاب تردید و ساکتین فتنه، پازل فتنه گران را تکمیل کردند؟! اصولگرایانی که تا خود 9دی سکوت پیشه کردند و با سکوت خود و حتی بعضاً با تکرار اباطیل فتنه گران نظام را هشت ماه به لبه پرتگاه بردند. فتنه 88 سنگ محک بسیاری از مدعیان بود.
🔸برجام؛ بزنگاهی تاریخی و ماندگار. باز هم همراهی و سکوت و گیجی مدعیان بصیرت و ولایتمداری! به راستی اگر نبود تأییدات، سکوت، خوش رقصی، حمایت ها و تبریک های خائنانه ژنرال ها و برخی بزرگان به اصطلاح جبهه انقلاب، آیا برجام تصویب می شد؟ هر طرف می روی باز به خواص می رسی، خواصی که باز با تردید افکنی خود صحنه را غبار آلود کردند و برجام نافرجام را بر نظام و ملت تحمیل کردند و خسارت محضی را چونان دسته گلی به آیندگان هدیه دادند.
🔸 همین جریان باز در ماجرای تصویب لوایح استعماری fatf فعال است. جریان تردید. جریانی که نقش خود را باز هم خوب ایفا کرد. این بزنگاه ام گذشت و روسیاهی اش ماند برای کسانی که با مواضع دوپهلوشان باعث تصویب این لوایح در مجلس شدند که البته در نهایت با روشنگری های مردم و بخشی از نیروهای انقلابی در مجمع تشخیص بخشی از آن رد و بخشی دیگر مسکوت ماند. هیچ وقت یادم نمی رود بارها با بسیاری از اصولگرایان خودم هم کلام شدم و ساعتها از معایب این لوایح گفتم، جواب چه بود؟ چاره ای نیست و کشور قفل شده است و قس علی هذا...
🔸 و اما در فتنه و ماجرای اخیر؛ یکی دیگر از بزنگاه های حساس تاریخی که بر اساس آن می توان عملکرد بسیاری از مدعیان اصولگرایی را ارزیابی و تحلیل کرد. کما فی السابق در این فتنه ام خبری از بزرگان و فهول اصولگرایی نیست، همان ها که خود را مساوی با رهبری و نظام و انقلاب و.... می دانند و هرکس علیه شان سخنی بگوید متهم به خیانت و وحدت شکنی و بی بصیرتی می شود. جماعتی که وقتی صحبت از پشت میز رفتن است همه حاضرند و وقتی صحبت از روی مین رفتن است همه غایبند و نظاره گر.
🔸 حزب الله؛ جریان مستقل انقلابی که در تمامی این صحنه ها یک تنه و مظلومانه پای انقلاب و مواضع اصولی خود ایستاده است. برای حزب الله اصولگرا و اصلاح طلب تفاوتی ندارد. برای حزب الله فتنه خط قرمز است؛ چه ساکتینش قالیباف و لاریجانی و رضایی باشند و چه عاملینش موسوی و کروبی و هاشمی. برای حزب الله برجام سندی مغایر با منافع ملی و اصول انقلاب است؛ چه حامیانش باهنر و صفار و ولایتی باشند و چه ظریف و عراقچی و تخت روانچی.
🔸 حزب الله هزینه می دهد. در هنگامه نطق خود، دو دوتا چهارتا نمی کند. خدا، شهدا و منافع ملی را در نظر می گیرد.
مسجد به مسجد، دانشگاه به دانشگاه می رود و از صحنه می گوید و روایت می کند و شمشیر می زند. در تمامی این فتنه ها جماعت مستحکم و ثابتی را می بینیم که همیشه پای کارند و تذبذبی در رفتار و اندیشه آنان نمی بینی و مصداق کالجبل الراسخ اند. باز هم همان همیشگی ها.
این روزها بازم باید به این عماران پای کار جریان حق خداقوت گفت؛ کسانی که در تمامی مقاطع بحرانی نظام از فتنه 88 و برجام تا آبان 98 و فتنه اخیر امتحان خود را خوب پس دادند؛ از رسایی و ثابتی و شهبازی تا جمشیدی و خضریان و کوشکی و حاج حسین شریعتمداری و....
با همه اشتباهات و نقدهایی که به هر کدام از بچه های انقلاب وارد است اما یک تار موی اینان شرف دارد به تکتک کسانی که به هنگامه نیاز نظام اسلامی باید آنان را در پستوهای قدرت و ثروت و عافیت پیدا کرد و نه میدان نبرد.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
🔴 گاهی کنار کشیدن خودش کمک به فتنه است!
⬅️بخش هایی از سخنرانی مهم رهبر انقلاب در جمع اعضای مجلس خبرگان در سال 88
🔺نکته بعدی این است که ما نه فقط در عمل احتیاج به شجاعت داریم، در فهم هم احتیاج به شجاعت داریم. در فهم فقیهانه، احتیاج به شجاعت هست؛ اگر شجاعت نبود، حتی در فهم هم خلل به وجود خواهد آمد. درک روشن از کُبریات و صُغریات؛ گاهی انسان کُبریات را درست میفهمد، در صُغریات اشتباه میکند. این درک صحیح از مبانی دین و از موضوعات دینی و از موضوعات خارجیِ منطبق با آن مفاهیم کلی و عمومی ـ یعنی کُبریات و صُغریات ـ احتیاج دارد به اینکه ما شجاعت داشته باشیم، ترس نداشته باشیم؛ والا ترس از مالمان، ترس از جانمان، ترس از آبرویمان، انفعال در مقابل دشمن، ترس از جوّ، ترس از فضا؛ اگر این حرف را بزنیم، علیه ما خواهند بود؛ اگر این حرف را بزنیم، فلان لکه را به ما خواهند چسباند؛ این ترسها فهم انسان را هم مختل میکند. گاهی انسان به خاطر این ترسها، به خاطر این ملاحظات، صورتِ مسئله را درست نمیفهمد؛ نمیتواند مسئله را درست درک بکند و حل بکند؛ موجب اشتباه خواهد شد.
🔸لذا «و لا یخشون احدا الا الله» خیلی مهم است؛ در این آیهی شریفهی «الّذین یبلّغون رسالات الله و یخشونه و لا یخشون احدا الا الله و کفی بالله حسیبا»؛ معلوم میشود شرط بلاغ و ابلاغ و تبلیغ، همین عدم خشیت است که: «و لا یخشون احدا الا الله». میگوئی: آقا! اگر این کار را بکنم، ممکن است در دنیا سرم کلاه برود. خوب، «و کفی بالله حسیبا»؛ محاسبه را به خدا واگذار کنید و بگذارید خدا برایتان محاسبه کند.
🔸اگر پروای قضاوتهای مردم، داوریهای گوناگون مردم را به جای پروای از خدا گذاشتیم، مشکل درست خواهد شد؛ چون پروای از خدای متعال تقواست. اگر این را کنار گذاشتیم و ترس مردم جایگزین شد، آنوقت فرقانی هم که خدای متعال گفته، پیدا نخواهد شد؛ «ان تتّقوا الله یجعل لکم فرقانا»؛ این فرقان ناشی از تقواست؛ روشن شدن حقیقت برای انسان، دستاورد تقواست. و به نظر من این مسئله خیلی مهم است.
🔸 مسئلهی خشیت از مال و جان و حرف مردم و آبرو و زمزمهها و حرفها و حدیثها و تهمتها و اینها، خیلی مهم است؛ اینقدر این مسئله مهم است که خدای متعال به پیغمبرش خطاب میکند و او را برحذر میدارد: «و اذ تقول للّذی أنعم الله علیه و انعمت علیه أمسک علیک زوجک و اتق الله و تخفی فی نفسک ما الله مبدیه و تخشی النّاس و الله احقّ أن تخشاه»؛ ملاحظهی حرف مردم، ملاحظهی این تهمتی که خواهند زد، ملاحظهی چیزی را که خواهند کرد، نباید کرد؛ «ولله احقّ ان تخشاه».
🔸 به نظر من یکی از چیزهائی که فتوحات گوناگون امام را ارزانی آن بزرگوار داشت، همین شجاعت او بود، که فتوحات علمی، فتوحات معنوی، فتوحات سیاسی، فتوحات اجتماعی، این مجذوب شدن دلها به آن بزرگوار را ـ که واقعاً چیز عجیبی بود ـ به وجود آورد. و شجاعت آن بزرگوار این بود که ملاحظهی هیچ چیزی را نمیکرد. بالاخره اهل فتنه مایلند که خشیت خودشان را، خوف از خودشان را در دل نخبگان و خواص، به جای خشیت از خدا بنشانند؛ یعنی مایلند که از آنها ترسیده بشود؛ «الّذین قال لهم النّاس إن النّاس قد جمعوا لکم فاخشوهم فزادهم ایمانا و قالوا حسبنا الله و نعم الوکیل». یعنی اینکه دائماً دارند به ما میگویند: آقا! «إن النّاس قد جمعوا لکم فاخشوهم»، جوابش همین است: «فقالوا حسبنا الله و نعم الوکیل». نتیجهاش هم این است: «فانقلبوا بنعمة من الله و فضل لم یمسسهم سوء». نتیجهی این احساس، این درک، این حقیقت روحی و معنوی همین است که: «فانقلبوا بنعمة من الله و فضل لم یمسسهم سوء». بنابراین، بایستی این شجاعت را داشت و لازم شد.
🔸در جنگ صفین ما از آن طرف عمار را داریم که جناب عمار یاسر دائم ـ آثار صفین را نگاه کنید ـ مشغول سخنرانی است؛ این طرف لشکر، آن طرف لشکر، با گروههای مختلف؛ چون آنجا واقعاً فتنه بود دیگر؛ دو گروه مسلمان در مقابل هم قرار گرفتند؛ فتنهی عظیمی بود که عدهای مشتبه بودند. عمار دائم مشغول روشنگری بود؛ این طرف میرفت، آن طرف میرفت، برای گروههای مختلف سخنرانی میکرد ـ که اینها ضبط شده و همه در تاریخ هست ـ از آن طرف هم آن عدهای که «نفر من اصحاب عبد الله بن مسعود ...» هستند، در روایت دارد که آمدند خدمت حضرت و گفتند: «یا امیرالمؤمنین ـ یعنی قبول هم داشتند که امیرالمؤمنین است ـ انّا قد شککنا فی هذا القتال»؛ ما شک کردیم. ما را به مرزها بفرست که در این قتال داخل نباشیم! خوب، این کنار کشیدن، خودش همان ذرعی است که یُحلب؛ همان ظهری است که یُرکب! گاهی سکوت کردن، کنار کشیدن، حرف نزدن، خودش کمک به فتنه است. در فتنه همه بایستی روشنگری کنند؛ همه بایستی بصیرت داشته باشند. امیدواریم انشاءالله خدای متعال ما را و شما را به آنچه میگوئیم، به آنچه نیت داریم، عامل کند؛ موفق کند.
@marghoomat
⭕ از دامادی بیت سید جواد خامنه ای تا پناهندگی به عراق!
(بخش اول)
🔸امروز خبر رحلت شیخ علی تهرانی را دیدم. تاریخ انقلاب پُر است از ریزشها و رویشها. کسانی که آیینه عبرت نسل های بعد از خود می شوند.
شاگرد آیات عظام بروجردی و امام خمینی. مبلغ انقلاب اسلامی در خرم آباد. داماد خانواده آقا سید جواد خامنه ای و همسر بدری حسینی خواهر رهبر انقلاب.
از استادان و مبارزین مطرح حوزه علمیه مشهد و البته مدافع سرسخت شریعتی. مسافر گاه و بی گاه نجف برای دیدار با امام و سالها زندانی زندانهای ساواک.
🔸علاقه شریعتی و تهرانی به یکدیگر شهره عام و خاص بود. چه آنجایی که شریعتی در وصفش گفت «تهرانی همان کسی است که محتاجش بودیم و سخت منتظرش» و چه آنجایی که تهرانی متنی مداحانه با عنوان «خصایص روحی یک انسان» برای شریعتی نوشت و جبران محبت کرد. این ارتباط تا بدانجا پیشرفت که شهید مطهری در نامه منتقدانه خود به امام با موضوع شریعتی، اشاره به تذکر امام به تهرانی می کند و می گوید علی الظاهر توصیه های شما به تهرانی در ماجرای نسبتش با شریعتی موثر بوده است.
امام قبل از انقلاب در واکنش به دو کتاب اخلاق اسلامی و توحید و خداشناسی در مکتب اسلام شیخ علی تهرانی فرمودند: «کسی که کتاب اخلاق و توحید می نویسد اما خودش از آن بی خبر است.»
🔸او بعد از انقلاب مدتی ریاست دادگاه انقلاب مشهد و اهواز را به عهده داشت و به محاکمه بازماندگان پهلوی پرداخت. به نمایندگی از مردم خراسان و به معرفی حزب جمهوری اسلامی، عضو مجلس خبرگان قانون اساسی شد.
🔸 وی اولین کسی بود که طی نامه ای به امام در دی ماه 58 در خصوص ماجرای افغانی بودن و یا به تعبیر دیگر ایرانی الاصل نبودن جلال الدین فارسی اعتراض کرد که درنهایت منجر به حذف نامزد حزب جمهوری اسلامی شد. در آن انتخابات او شدیدا از بنی صدر حمایت کرد و از موثرین در رای آوری او بود.
🔸 نامه تاریخی او به امام جنجال های فراوانی را باعث شد. در این نامه شدیدترین حملات و توهین ها را به آقایان خامنه ای، هاشمی و بهشتی روا داشت. نمونه ای از توهین ها به امام جمعه وقت تهران آقای خامنه ای را بخوانید: «امام امت! فردی را امام جمعه تهران کرده اید، برای دوستان...(به علت توهین و تهمت درج نشده) نه معلومات در خور ذکری دارد و نه سابقه تقوایی مستحکم! با وجود علما و فضلای بسیاری در تهران که مسلم از این کار ناراحت می شوند. صلاح است تجدید نظر نمایید و با افراد بی نظر مشورت نمایید، نه با افراد جاه طلب و دست اندرکار.»
🔸آقای خامنه ای در جواب چندی بعد گفتند: « بعضی از حرف هایی که ایشان زده اند، اتهام نیست، دشنام است. مثلا فلانی آدم جاهطلبی است. این دیگر تهمت نیست، دشمنی است. بنده به نوبه خودم از اینکه شخصی به من اهانت کند نه فقط ناراحت نمیشوم و اهمیت نمی دهم، بلکه به آسانی حاضرم از اهانت و دشنام او بگذرم و اگر تهمتی هم وجود داشته باشد، حاضرم که اصلا درصدد رفع تهمت برنیایم. به این علت که آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است.»
شهید بهشتی ام در متنی مفصل پاسخ ادعاهای تهرانی خصوصا در ارتباط با عملکرد حزب جمهوری اسلامی و ماجرای جلال الدین فارسی و.... را می دهد؛ بخش هایی از جوابیه شهید بهشتی: « اگر به راستی این اعلامیه از ایشان باشد، آن سابقه ذهنی که من از جناب آقای تهرانی داشتم و دارم با این آسان گیری ایشان در حکم کردن به اینکه این توطئه است، آن خیانت است، امام در انتخاب امام جمعه تهران اشتباه کرده اند، اینها را خیلی برایم مشکل است بپذیرم،مگر اینکه بگویم انسانهای برجسته ام اشتباه می کنند.»
🔸او به عنوان یکی از انقلابی های پُر سابقه علاوه بر حمایت از بنی صدر و جمع آوری رای و مشروعیت بخشی به او و عملکردش، از عنصر خائنی همچون عباس امیر انتظام هم حمایت کرد و در نامه های متعددی خطاب به بنی صدر نسبت به روند دادگاه و محاکمه وی، اعتراض کرد. از اواخر سال 58 انحرافات او دیگر قابل کتمان نبود به نحوی که در بهمن 58 در نشریه مجاهد ارگان مطبوعاتی سازمان مجاهدین خلق مقاله ای علیه مواضع امام چاپ کرد و در مصاحبه ای دیگر با عنوان «معلمان مسلمان» شدیدا به عملکرد امام و رهبران حزب جمهوری اسلامی انتقاد کرد.
@marghoomat
⭕ از دامادی بیت سید جواد خامنه ای تا پناهندگی به عراق!
(بخش دوم)
🔸با آغاز جنگ تحمیلی حاشیه های وی ادامه داشت. از صادر کردن فتوای قتل هواداران حزب جمهوری اسلامی، سخنرانی علیه شخصیت های مطرح انقلاب، نامه انتقادی به آیت الله خزعلی و حمایت از مجاهدین خلق تا متهم نمودن نیروهای انقلابی به عاملیت در درگیری های انقلاب فرهنگی در دانشگاه و...
این همه سبب آن شد که دستگاه قضایی به علت حرکت های ضد انقلابی اش و حمایت از منافقین او را دستگیر کند. دستگیری که حتی با اعتراض ملی مذهبی هایی چون مهدی بازرگان همراه شد.
🔸شیخ علی تهرانی بعد از فرار بنی صدر و خروج سران سازمان مجاهدین خلق، در حالی که در مشهد بازداشت بود، به صورت عجیبی از زندان فرار کرد و در فروردین 1363،مخفیانه به عراق گریخت. به محض ورود، تقاضای پناهندگی سیاسی نمود که مورد پذیرش رژیم بعث عراق قرار گرفت. او سالها در رادیو فارسی زبان بغداد مشغول تبلیغات علیه جمهوری اسلامی بود.
🔸بدری خامنه ای، همسر وی یکسال بعد در عراق به او پیوست و در کنفرانس مطبوعاتی بغداد شرکت کرد و بیان داشت که از ترکیه به عراق آمده است. آقای هاشمی در خاطراتش از ناراحتی آیت الله خامنه ای می گوید: « آقای خامنه ای با ناراحتی، خبر فرار خواهرشان را که همسر شیخ علی تهرانی است، با پنج فرزندش، از کشور دادند. از ترکیه اطلاع رسیده است که او اکنون در ترکیه است ولی می خواهد به عراق برود.»
🔸شیخ علی پس از یک دهه، بالاخره سالها پس از پایان جنگ و در سال 1374 خود را در یکی از پاسگاه های مرزی تسلیم نمود و بلافاصله به تهران منتقل شد. دادگاه او را به اتهام همکاری با دشمن در هنگام جنگ، فتوا علیه نیروهای انقلابی و تحریک ارتش عراق به کشتار مردم ایران، محارب تشخیص داد و محکوم به اعدام.
🔸 اما چون او شخصا خود را تسلیم کرده بود، با تخفیف به بیست سال حبس محکوم شد. این همه در حالی بود که او خود اظهار ندامت کرده بود و خود را مستوجب اشد مجازات می دانست. وی در نهایت با وساطت مسئولین نظام پس از گذراندن سالهایی از محکومیت، از زندان آزاد شد. او در سالهای پایانی عمر خود فعالیت های سیاسی را کنار گذاشته بود و برخی اوقات در جمع های خصوصی اطرافیانش در حوالی خیابان گرگان تهران، اظهاراتی را علیه رهبری و نظام و انقلاب بیان می داشت.
🔸در سالگرد شهادت آقا مصطفی خمینی هستیم. خاطره ای از ایشان نقل کنیم. آیت الله منیرالدین حسینی شیرازی در خاطره ای می گوید: « به یاد دارم، وقتی کتاب اقتصاد اسلامی آقا شیخ علی تهرانی را نزد آقا مصطفی آوردند، آن را شدیدا رد کرد و گفت: مؤلف، عمامه ای بر سر افکار کمونیستی گذاشته است.»
🔸تاریخ اسلام پُر است از خیانت بزرگانش به خود، اگر پیشینه درخشان مایه مصونیت افراد از خطا و اشتباه بود نبایستی شیخ علی تهرانی سر سفره شراب صدام می نشست و به امام فحش و ناسزا می داد. در ریزش ها افتخاری نیست، ولی اعتباری هست؛ اعتبار برای راهی پُر شهید که بی تعارف و صریح در مقام انتخاب میان دوراهی ذبح انقلاب یا ذبح انقلابی ها هیچ شکی در انتخاب راه حقیقت ندارد تا پای انقلاب نلغزد، که اگر پای رهرو لغزید، جبران پذیر است، ولی اگر مسیر لغزنده شد، پای بسیاری خواهد لغزید.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
⭕ نامه سال 82 کجا و اقتدار امروز ایران!
یک.
🔺جریان اصلاحات در طول تاریخ انقلاب، در مقاطع گوناگونی، ترس، واهمه و وحشت خود را نسبت به طرف غربی و از طرف ديگر خودکم بینی و خود تحقیری داخلی را فریاد زده است. سعی میکنم در دو مطلب جداگانه به برخی از این مواضع تاریخی بپردازم.
رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر خود(دیدار با نخبگان) به یکی از این مقاطع مهم تاریخی اشاره کردند.
31 اردیبهشت1382. نامه معروف به جام زهر؛ بخوانید: « در سال ۸۲ یک عدّه از نمایندگان مجلس نامه نوشتند به بنده؛ یک نامهی واقعاً غیر منصفانهای بود، خیلی غیر منصفانه بود. یک چیزهایی را گفتند، یک سؤالهایی از ما کردند که جوابش را خودشان باید میدادند؛ چون هم مجلس دست خودشان بود، هم دولت دست خودشان بود؛ باید آنها جواب میدادند، [امّا] از من سؤال کرده بودند! آن وقت مضمون آن نامه و خلاصهاش این بود که باید تسلیم بشوید وَالّا کارتان تمام است! مال سال ۸۲ است. تسلیم نشدیم، ایستادیم و انشاءالله باز هم خواهیم ایستاد.»
🔺اما ماجرا چه بود؟ مگر اصلاح طلبان در آن نامه چه نوشتند که بعد از نوزده سال رهبر انقلاب به تلخی از آن یاد می کنند؟ در این نامه به موضوعات مختلفی اشاره شده است. از لوایح دوقلو و نظارت استصوابی شورای نگهبان تا ترسیم وضعیت سیاه کشور و مشکلات اقتصادی و فساد و... اما آنچه در این یادداشت مهم است، نوع نگاه اینان به مقوله امنیت ملی و تسلیم در برابر دشمن است.
🔺جنگ آمریکا و عراق با همه ددمنشی ها و وحشی گری هایی که از تمدن بزرگ غرب حکایت داشت، سرانجام با توافقات پنهانی بوش و صدام در چهارشنبه، 20 فروردین 1382 به پایان رسید و آمریکایی ها سرمست از این پیروزی ظاهری، با غروری وصف ناشدنی خود را فاتح میدان نبرد خواندند و این بار گستاخانه تر از هر زمان دیگر به سیاست ارعاب و تهدید، روی آوردند و ایران اسلامی را به بهانه های گوناگون به حملات نظامی تهدید می کردند.
🔺127 نفر از نمایندگان مجلس ششم، پس از تهدید های آمریکا در اقدامی شگفت انگیز، نامه ای را که در آن از سیاست ها و عملکرد های رهبری انقلاب و مسئولین مختلف جمهوری اسلامی در حوزه های گوناگون به شدت انتقاد شده بود تنظیم و امضا و آن را به محضر رهبر انقلاب ارسال کردند. این نامه پیش از آنکه به دست رهبر انقلاب برسد، به طور وسیعی در سایت های اینترنتی منعکس شد و از آنجا که به لحاظ مضمون و نوع ادبیات به کار رفته در آن بی سابقه بود، بازتاب فراوانی در رسانه های غربی داشت.
🔺در بخشی از این نامه، تلاش شده بود تا با نوعی شبیه سازی تاریخی بین رویداد قبول قطعنامه 598 از سوی امام و مسأله مذاکره و همکاری با آمریکا برای رهایی از تهدیدات موجود، مواضع رهبری در قبال آمریکا مغایر با مشی امام و نیز برخلاف مصالح ملت و انقلاب معرفی شود و مهم تر آنکه در این نامه از رهبری انقلاب خواسته شده بود تا با پذیرش مسئولیت تمامی مشکلات و تنگناهای موجود کشور! به طور رسمی از ملت ایران عذرخواهی کند. در بخش هایی از این نامه خائنانه میخوانیم:
🔺 « شايد در تاريخ پر فراز و نشيب معاصر ايران، هيچ زمانی را به حساسيت امروز نتوان يافت. تنها با تسامح می توان وضعيت ايران را در زمان اشغال در جنگ جهاني دوم و يا پيش از پذيرش قطعنامه با وضع كنونی قابل مقايسه دانست كه در اولی با قطع هرگونه اميد در داخل، عامل خارجی، سرنوشت كشور را رقم زد و در برهه دوم، اراده و تدبير و دورانديشی حضرت امام خميني(ره) و اتكای به مردم كشور را نجات داد.» « اما شايد دوره كنوني از اين لحاظ بی مانند باشد كه شكافهای سياسی و اجتماعی با تهديد خارجی و برنامه آشكار دولت ايالات متحده آمريكا (به عنوان قدرتی كه در برابر خود مانعی نميبيند) براي تغيير نقشه ژئوپولتيك منطقه همزمان شده و نظام ناچار به كنش و واكنش در برابر اين برنامه است.»
🔺 « آنچه مانع عملی شدن تهديدات خارجی می شود، نه توپ و تانك و موشك و سلاح بلكه افزايش مشروعيت نظام، وحدت ملی و يگانگی حكومت و ملت است.» «آنچه ما می فهميم اين است كه مسئولان حاكميت بايد صادقانه از مردم در قبال همه قصورها و سوء تدبيرها پوزش بخواهند و البته اين عذرخواهی شكست و عقبنشيني از مواضع اصولي نيست، بلكه نشانه فروتنی و بزرگواری است، تعظيم به مردم خود سبب جلوگيري از كرنش به بيگانگان مي شود.»
🔺در آخر حرف خود را صریحا زدند و گفتند: « اگر جام زهری بايد نوشيد قبل از آنكه كيان نظام و مهمتر از آن، استقلال و تماميت ارضي كشور در مخاطره قرار گيرد بايد نوشيده شود و بی ترديد اين برخورد خردمندانه و متواضعانه، از سوی ملت با همان پاداشی مواجه می شود كه امام عزيز راحل روبرو شد.اين اقدام نشانه تدبير، دور انديشی، مصلحتجويی، خيرخواهی و توفيق الهی است»
@marghoomat
⭕ نامه سال 82 کجا و اقتدار امروز ایران!
دو.
🔺متن نامه نمایندگان آنقدر تند و هتاکانه بود که با تصویب شورای عالی امنیت ملی به ریاست محمد خاتمی، تمام روزنامه ها از انتشار نامه 127 نماینده و ارائه خبر و تحلیل له یا علیه آن منع شدند اما روزنامه نوروز ارگان رسمی حزب مشارکت با درج اطلاعیه شورای عالی امنیت ملی برخی از بخش های صفحه اول، دوم و سومش را به صورت سفید چاپ کرد که این مسأله به شدت مورد اعتراض علی ربیعی مشاور امنیتی خاتمی قرار گرفت و ربیعی این اقدام را تمسخر قانون خواند.
🔺پس از آنکه این نامه در بدنه نظام و توده های مختلف مردمی بازتاب بسیار منفی و بدی را به همراه داشت؛ حزب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در بیانیه ای تندتر از نامه معروف دست به تهدید زدند: « چنانچه نامه ملایم و محترمانه نمایندگان که در آن همه شئون رسمی و متعارف لحاظ شده است، پسند خاطر عده ای قرار نگیرد، ای بسا باید روزی را چشم داشت که قلم های تیزتر برای نگارش عباراتی صریح تر و عاری از ملاحظات مرسوم و متعارف به گردش درآید.»
🔺رهبر انقلاب دو روز بعد از انتشار این نامه یعنی دوم خرداد، در جمع خانواده شهدا به این نامه واکنش نشان دادند و فرمودند: « بعضی در دل خود احساس ضعف می کنند، یا چشم غره های آمریکا آنها را می ترساند، یا وعده های آمریکا و امثال آمریکا دل ضعیف و ناتوانشان را به خود جذب می کند؛ لذا به سمت آمریکا کشیده می شوند. آنگاه ملت و جوانان مومن و مدیران با ایمان و باصفای کشور را متهم می کنند که اینها نمی توانند؛ بنابراین ناچاریم برویم تسلیم آمریکا شویم!
مسأله امریکا این است که هویّت اسلامی و ملی ما را قبول ندارد و این را به زبان میآورد. چرا عدّهای از مدّعیان سیاست و فهم، نمیفهمند؟! واقعاً جای تأسّف است...ارتباط و مذاکره با آن، هم خیانت و هم حماقت.
کسانی که دم از مذاکره با آمریکا می زنند، یا از الفبای سیاست چیزی نمی دانند، یا الفبای غیرت را بلد نیستند؛ یکی از این دوتاست. این اهانت به غیرت و عزت مردم ایران است؛ این نشانه بی غیرتی است؛ این سیاستمداری نیست. سعی می کنند رنگ و لعابی از فهم سیاسی به کار خود بدهند؛ نه این درست ضد فهم سیاسی است.»
🔺رهبر انقلاب در دیدار 7 خرداد خود با نمایندگان مجلس ششم؛ یعنی یک هفته بعد از انتشار نامه مذکور با لحنی عتاب آلود خطاب به نمایندگان فرمودند: « در شرایط مرعوب شدن، ترسیدن، مضطرب شدن، متلاطم شدن، حتی باور های قطعی انسان هم از یاد می رود؛ انسان مرعوب، این طور است. جبن، هم عقل را از کار می اندازد، هم عزم را. حواستان جمع باشد، اگر انسان جا بخورد، اینجا خوردن، حد یقف ندارد؛ شما این سنگر را عقب می نشینید، فرض کنید فلان الحاقیه را قبول می کنید، بعد یک مطالبه دیگری را مطرح می کنند. فلان دولت غیرقانونی را به رسمیت بشناسید؛ باز همان فشارها و همان تهدید ها. به مجردی که او را شناختید، باز یک درخواست دیگر مطرح می شود، اسم اسلام را از قانون اساسی تان بردارید! شما باید ذره ذره عقب بنشینید؛ این حد یقفی ندارد. من این موضوع را بارها به از مسئولانی که دچار وسوسه و واهمه هایی بودند، گفته ام که حد یقف فشار آمریکا کجاست؛ آن را مشخص کنید که اگر به آنجا رسیدیم، دیگر بعد از این هیچ فشاری علیه ما نخواهد بود.»
🔺در همان سخنرانی رهبر انقلاب اشاره به ماجرای کمک ایران جهت آزادی گروگان های آمریکایی می کنند و می گویند: « به رغم تمام این کارهایی که ما کردیم و کمک به آزادی گروگان های آمریکایی در لبنان از طریق حزب الله نمودیم، می بینیم که امروز موضع آمریکا به مراتب نسبت به جمهوری اسلامی خصمانه تر شده، سیاست آمریکا علیه ما برای همه مشخص است، چیزی تغییر نکرده است.»
🔺امروز 19 سال از آن نامه می گذرد! از ترس و وحشت خود عاقل پندار های اصلاح طلب، همانها که از ترس آمریکا خوردن جام زهر را تجویز می کردند. بعد از دو دهه می توان قضاوت کرد کدام گفتمان واقع بینانه و مطابق با منافع ملی بود. امروز آمریکایی ها حقیرانه از افغانستان خارج می شوند، 7 تریلیون دلار خرج کردند و مجبورند چراغ خاموش وارد پایگاه های نظامی شان در عراق شوند، امروز آیا اساسا جایگاه ایران با آمریکا در عراق قابل مقایسه است؟ آمریکا و تمام دنیا خواستند بشار برود اما جمهوری اسلامی نخواست، و بشار ماند. امروز فاتح میدان نبرد هشت ساله یمن، محور مقاومت است یا محور غربی، عبری و عربی؟ بعد از جنگ جهانی دوم به این سو این کدام کشور است که بزرگترین پایگاه نظامی آمریکایی ها را شخم می زند و نُطُقی از آمریکایی بلند نمی شود؟ اصلاح طلبان بر خلاف پُز سیاسی شان، غیرواقع بین ترین نگاه ها و تفکرات را در عرصه سیاست خارجی داشته و دارند و اتفاقا این اندیشه راهبردی مقاومت است که کاملا رئالیستی و مطابق واقعیات و نه آرزوها و موهومات خود به اتفاقات و صحنه نظام بین الملل نگاه می کند.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
2552193.pdf
542K
🔺 متن کامل نامه 127 تن از نمایندگان مجلس ششم به رهبر انقلاب و اسامی امضا کنندگان.
پ.ن: علی الظاهر نمایندگان خوزستانی ام حضور پُر رنگی داشتن:))
@marghoomat
⭕ تور نظامی برای بزدل های سیاسی
یک.
🔺در یادداشت قبلی مروری داشتیم بر ماجرای مورد اشاره رهبر انقلاب در سخنرانی اخیرشان و به بازخوانی بخشی از کارنامه مرعوبانه جریان اصلاحات پرداختیم و سعی کردیم خلاصه وار نامه 127 تن از نمایندگان مجلس ششم(معروف به جام زهر) را مروری داشته باشیم.
🔺اما در این سخنرانی رهبر انقلاب در بخش دیگری از سخنان خود اشاره به ماجرای برگزاری تور نظامی برای برخی از مسئولین می کنند و بیان می دارند: «یک روزی، یک آقایی گفته بود که ما از لحاظ سلاح در مقابل آمریکا صفر هستیم، میتواند مثلاً در یک ساعت فلان [ضربه را بزند ]؛ من اینجا گفتم که یک تور گردشگری بگذارید، این آقایان بروند سلاحهای نظامی ما را ببینند، این صنایع تسلیحاتی ما را ببینند تا از این اشتباه بیرون بیایند؛ حالا این تور را برای همهی شماها باید گذاشت.»
🔺این سخن برای بار اول نیست که بیان می شود، همانطور که رهبری اشاره دارند، اولین بار ایشان این روایت را در سال 93 و در جمع اساتید دانشگاه ایراد کردند و گفتند: «یک وقتى یکى از مسئولین کشور دربارهى مسائل نظامى یک نظرى داده بود که خب مطابق واقع نبود؛ بنده گفتم یک «تور نظامى» براى مسئولین کشور قرار بدهید؛ بیایند یک خردهاى در محیطهاى نظامى گردش کنند، حقایقى را، واقعیّاتى را ببینند، معلوماتشان نسبت به موجودىِ نظامى کشور بالا برود»
🔺اما ماجرا چه بود؟ ماجرا به 9سال سال پیش بازمیگردد که ظریف در دانشکده فنی دانشگاه تهران حضور یافته بود.
12 آذر 1392 ظریف در آن جلسه و در پاسخ به سؤالات انتقادی نماینده انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل، گفته بود:« باید بگویم که غربیها از چهارتا تانک و موشک ما نمیترسند. آیا شما فکر کردهاید که آمریکا که با یک بمبش میتواند تمام سیستم دفاعی ما را از کار بیندازد، از سیستم نظامی ما میترسد یا از این مردم؟ آیا واقعاًًً بهخاطر سیستم نظامی ماست که آمریکا جلو نمیآید؟»
🔺این سخنان شاید در وهله اول تعجب آور باشد اما وقتی از زبان کسی که کل دوران جنگ و حتی قبل تر از آن را در آمریکا بوده و مرعوب و مقهور هژمونی آمریکایی شده صادر می شود، حیرتی ندارد. وقتی بدانیم که قرار است این صحبت پازل خودتحقیری داخلی را کامل کند و مکملی باشد برای توزیع حقیرانه سبد کالا(که چندین کشته برجا گذاشت) و ادعای محقرانه خزانه خالی و آماده کردن فضای عمومی جهت تعطیلی صنعت هسته ای که اگر تعطیل نکنیم شبح جنگ ما را می بلعد و احتمال حمله نظامی آمریکا از هر زمان دیگری به ما نزدیک تر است، پس راهی نداریم جز انعقاد برجام نافرجام؛ هضم این سخنان برایمان راحت تر می شود.
🔺 خودتحقیری حاد سیاسی در این جماعت ریشه و سابقه تاریخی دارد. اساسا یکی از راهبرد های اساسی این جریان ایجاد ترس در میان مردم و مسئولان برای رساندن ایشان به اشتباهات محاسباتی است. ظریف میراث دار اسلاف خود است. همانها که لقب چریک پیر را یدک می کشند و اندکی شجاعت سیاسی ندارند و به ترسیدن خود افتخار می کنند.
🔺 بهزاد نبوی عضو ارشد سازمان مجاهدین انقلاب و نائب رئیس مجلس ششم: « تمام کسانی که با حمله آمریکا به هر کجای دنیا مخالفند، در صورت رخداد این حمله از کوچک ترین کاری عاجزند. در واقع هیچ منطق و عقل سلیمی حکم نمی کند که یک کشور جهان سومی، حتی اگر همه ملت پشتیبان حکومتش باشند و همه این ملت مسلح، به جنگ نظامی با آمریکا، ابرقدرت جهان بروند. در واقع خدا و تاریخ، سردمداران ملتی که آن کشور را به جنگ با ابرقدرت جهان بکشانند، نخواهد بخشید. این سخنان را که می گویم، شاید جبهه بگیرند که فلانی از آمریکا می ترسد، بله به خاطر کشورم، مردمم و انقلابم از آمریکای تا بن دندان مسلح می ترسم.»
@marghoomat
⭕ تور نظامی برای بزدل های سیاسی
دو.
🔸بهزاد نبوی در مصاحبه دیگری پا را فراتر می گذارد و لخت و عُریان می گوید: « مسلم است که می ترسم! کیست که از یک آمریکای تا بن دندان مسلح که در عراق خود را چنین نشان داد و هیچ احترامی برای استقلال دولت ها قائل نیست، نترسد! بله، من می ترسم. ظاهرا آمریکایی ها هر کاری که بتوانند می کنند، سازمان ملل متحد یا حتی افکار عمومی غرب هم اهمیت ندارد.»
🔸این خودتحمیق کننده های سیاسی کار را به جایی رساندند که نظریه ترسیدن شعور می خواهد پس ما با شعوریم رو انشا کردند. صحبت های احمد شیرزاد عضو جبهه منحله مشارکت و نماینده مجلس ششم را بخوانید: « برای ترسیدن، شعور لازم است. بعضی ها ممکن است نترسند، چون شعور درک خطر را ندارند! شواهدی که در هفته های اخیر از تحلیل های بعضی از تحلیلگران دیدیم، نشان میدهد که پاره ای از آقایان، اصولا اطلاع دقیق و درستی از توان تسلیحات پیشرفته و سیطره اطلاعاتی آمریکا و دیگر کشورها و نقاط واقعی قوت و ضعف طرف مقابل ندارند.»
🔸اگر قرار بود بر اساس مدل آقایان حکمرانی کنیم، تا به امروز دهها بار در دهان کفر و شرک بلعیده شده بودیم و نفس های آخر را باید می کشیدیم. اما امروز جواب لاف در غریبی های شیطان بزرگ را نه در شعار و سخنرانی و حرف، بلکه در میدان عمل می دهیم. چه آنجایی که کشتی یونانی حامل محموله آمریکایی ها را توقیف می کنیم و چه آن زمانی که اشک ملوانان آمریکایی را درمی آوریم. همان سیستمی که قرار بود با یک بمب آمریکا از کار بیفتد گلوبالهاوک و آرکیو 170 آمریکا را ساقط کرد و پایگاه بزرگش را در عراق درهم کوبید، مقر تروریستها و جاسوسان را در کردستان عراق و دیرالزور سوریه منهدم کرد، و نقشه «صهیونیسم مسیحی» با هزینه 7 هزار میلیارد دلاری برای تسخیر منطقه را نقش بر آب کرد.
🔸این قاطعیت انقلابی، درس آموزی از مکتب مولای خطشکنی است که پس از منکوب کردن فتنه نیابتی خوارج فرمود:«فقُمتُ بِالاَمرِ حینَ فَشِلوا و تَطلّعتُ حینَ تَقَبُّعوا... به اقامه امرالهی برخاستم، زمانی که دیگران فشل شدند. هنگامی که مردم از ترس پنهان می شدند، من خود را آشکار کردم. و زمانی که دیگران به لکنت افتاده بودند، سخن گفتم. و هنگامی که از حرکت بازمانده بودند، به نور الهی حرکت کردم... مانند کوهی که طوفانها، او را به حرکت در نیاورد».(خطبه 37 نهجالبلاغه).
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺اینم بخش کوتاهی از افاضات تاریخی اميرکبير دیپلماسی ایران که مورد اشاره رهبر انقلاب قرار گرفت!
@marghoomat
20.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 بخش هایی جذاب و ماندگار از جلسه سخنرانی 20 آذر 1385 احمدی نژاد در دانشگاه امیرکبیر. رفتار امروز برخی لمپن های سیاسی در دانشگاه خواجه نصیر را می توان ادامه همان جریانی دانست که نه خاتمی را در سال 83 تحمل کرد و نه احمدی نژاد را در سال 85 و نه امروز بهادری جرمی را.
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
🔺 بخش هایی جذاب و ماندگار از جلسه سخنرانی 20 آذر 1385 احمدی نژاد در دانشگاه امیرکبیر. رفتار امروز بر
🔴 بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در پی هتک حرمت رئیسجمهور وقت "محمود احمدینژاد" و حواشی پیش آمده در مراسم ۲۰ آذر ۱۳۸۵ دانشگاه صنعتی امیرکبیر
🔸 مسلماً دانشگاه جایگاه گفتوگو و تضارب آرا و سنگری برای مخالفت و نقد است. اما در سالهای اخیر و علیالخصوص با بهرهکشی تجاوزگرانه جریانات سیاسی خارج از دانشگاه (و حتی خارج از کشور) از برخی جریانات دانشجویی، فضای گفتوگو و نقد جای خود را به فضای هتاکی و هوچیگری داده است. اتفاقی که در جلسه ۲۰ آذر رخ داد، اگر چه برای هر ذهن منصف و بیغرضی تاسف آور بود، اما در نوع خود مسبوق به سوابقی بود. آشوبگران هتاک چنین معاملهای را در ۱۶ آذر ۸۳ با با رئیسجمهور سابق نیز کردند و (البته بر خلاف ۲۰ آذر ۸۵) موفق به عصبانی کردن محمد خاتمی نیز شدند.
🔸 به راستی این چگونه وضعیت خفقانی است که در آن اقلیتی ۲۰ درصدی بیپروا در برابر رئیسجمهور میایستند و از هیچ اهانتی به او دریغ نمیکنند؟ این چگونه فضای خفقانی است که در آن تریبون رسمی در اختیار منتقدان نظام و دولت قرار میگیرد؟ وضعیت اینان بی شباهت به ماهی که در دریا زندگی میکند و متوجه وجود آب نمیشود، نیست؟! آیا صدور حکم تعلیق یا محرومیت از تحصیل برای دانشجویان خوشنشین که رکوردهای درخشانی چون پاس کردن ۲۲ واحد در ۸ ترم را از خود بهجا گذاشتهاند نشانه بسته شدن فضای دانشگاههاست؟! آری، اگر فعالیت سیاسی دانشجویی به معنای حمله به جلسه امتحان، به تعطیلی کشاندن کلاسها و اهانت به اساتید و مسئولان دانشگاه است، اخلاق دانشگاهی منحل کردن و تعطیل کردن چنین فعالیتهایی را موجه میسازد.
🔸 به راستی چه ننگی از این بالاتر که برخی سران سابق جریان موسوم به تحکیم، علناً همپیمان دشمنترین دشمنان این مملکت و ملت شدهاند و سر از جلسات سنا و لابیهای صهیونیستی آمریکا در آوردهاند؟! چگونه میتوان پذیرفت که یک حرکت دانشجویی اصیل از شبکه تلویزیونی VOA خط بگیرد؟
در طول سالهای اخیر بارها بابت فراموش شدن شعار و دغدغه عدالت از منظومه فکری برخی جریانات دانشجویی هشدار داده بودیم. اما اینک خطر فراموشی شعار و دغدغه استقلال بیش از همه احساس میشود.
🔸 دکتر محمود احمدینژاد در انتهای سخنرانی ۲۰ آذر و در مصاحبه پس از آن به صراحت گفت که شکایتی از توهینکنندگان به خود ندارد و راضی به برخوردهای انضباطی با آنان نیست. از او جز این انتظار نمیرود. به هرحال تفاوت احمدینژاد با آنان که تلاش دوسه نفر برای طرح سوال در یک جلسه عمومی را با بگیر و ببند و احکام حبس و نفی بلد از یک سو و به راه انداختن هیاهو و فریاد "وا اسلاما" و "وانقلابا" از سوی دیگر، پاسخ میدهند، در همین مسائل است.
🔸 در حال حاضر پروژه به حاشیه راندن طیف مدرنیست هتاک بیگانهگرا باید در دستور کار دانشگاه قرار بگیرد. این پروژه بیش از آن که به برخوردهای قضایی و انضباطی نیازمند باشد، نیازمند ایجاد عزم مشترک در همه دانشگاهیان و جریانات اصیل و صحیحالنسب دانشجویی (با دیدگاهها و گرایشات گوناگون) در این باره است. آن که باید از دانشگاه برود، آشوبگران هتاک و وابسته به بیگانهاند.
پ.ن: اگر عنوان و تاریخ این بیانیه مهم تاریخی را حذف کنیم، انگار برای همین روزها نوشته شده است. روزگاری که در دانشگاه تهران تن به گفت و گو نمی دهند، در دانشگاه شریف رکیک ترین فحش ها را حواله داده و مدنیت خود را با شکستن شیشه های سلف نشان می دهند و در دانشگاه خواجه نصیر «سخنگو برو گم شو» را نشخوار می کنند.
@marghoomat
🔴 سربازان لمپنیسم در دانشگاه
یک.
🔸با مروری بر عملکرد، تاریخچه و شخصیت های مطرح جریانات مختلف غیر انقلابی درون دانشگاه، خصوصا بعد از پیروزی انقلاب اسلامی؛ با قاطعیت می توان گفت لمپن ترین، شومن ترین، رادیکال ترین و البته آنارشیست ترین نسل این جریانات، نسل فعلی آنان است. آنچه این روزها در دانشگاه های صنعتی شریف، تهران، بهشتی، خواجه نصیر و علامه طباطبایی و... می بینیم گواه بر این مدعاست.
🔸افراطی ترین و سکولارترین جریانات دانشجویی، خصوصا در دهه هفتاد و هشتاد، هرچه بودند حداقل دارای یک ایدئولوژی، خاستگاه و عزیمت گاه اندیشه ای و فکری، عقبه ی سیاسی و تشکیلاتی مشخص، آرمان ها و اهداف مقرر و متعین و برخوردار از دال های مرکزی گفتمانی بودند و خلاصه چیزی برای عَرضه داشتند و اتفاقا اهل مباحثه و مناظره و جدال های سنگین سیاسی و اندیشه ای بودند. اما اینان علاوه بر اینکه حرف، گفتمان و اهداف مشخصی ندارند، حتی حاضر نیستند برای همان مطالبات اقلی، مبهم و مبتذل خود به گفت و گو تن بدهند و اتقان باور های خود را به محک بگذارند. دهه هفتاد، هشتاد و حتی تا اوایل و اواسط دهه نود، مجامع مختلف دانشجویی شاهد دهها مناظره و گفت و گوی سیاسی میان دانشجویان(حداقل خود نگارنده چندباری یکی از طرفین مناظره بوده ام) بوده اند، اما این جماعت نه تنها گفت و گو نمی کنند بلکه آن را اساسا به رسمیت نمی شناسند.
🔸صد رحمت به اسلاف شان. لااقل شبیه آنان باشید. آدم می دانست با چه کسی و چگونه اندیشه ای طرف است. شاید آینده شما ام شبیه امروز آنان باشد، اما حداقل امروزتان را شبیه دیروزشان کنید. وضعیت اینان به نقطه ای رسیده است که آرزو میکنم ای کاش شبیه علی افشاری، اکبر عطری، سعید رضوی فقیه، عبدالله مومنی و سراج الدین میردامادی بودند. این اسامی با وجود همه خیانت هایشان(خصوصا علی افشاری) لااقل آورده ای برای عرضه داشتند اما شما چی؟ آورده شما رکیک ترین، وقیحانه ترین، مستهجن ترین و ناموسی ترین فحاشی های کلامی در مقدس ترین مکانها، یعنی دانشگاه است! آورده شما همان علامت دستی است که خود بیش از همه لایق معنای آن هستید و نه شخص دیگری.
🔸در اضمحلال گفتمانی این نسل همین بس که اگر دیروز بزرگترهایشان خط فکری و سیاسی خود را از حجاریان، سروش، کدیور، عبدی، تاجزاده و آغاجری و... می گرفتند، اینان اما خط دهنده سیاسی شان امثال مصی علی نژاد، علی کریمی و... است. واقعا نمیدانم چه اسامی ای را ذکر کنم؟ آیا اصلا رهبر فکری و سیاسی دارند؟ حیف کلمه رهبر سیاسی نیست که خرج اسامی در ذهنم بکنم؟ حیف است... همان دو اسمی ام که بُرده ام زیادی شان است.
🔸لمپن ها اندیشه و گفتمان مشخص ندارند. لمپن ها شبیه شومن ها دست به هر کاری می زنند تا دیده شوند. لمپنیسم همانطور که به شومنیسم ختم می شود به آنارشیسم هم منتهی می شود که شاید به تعبیری بتوان گفت ریشه همه آنان را باید در رادیکالیسم جست و جو کرد. اینان واجد تمام ایسم هایی که ذکر کردم هستند. شعبان بی مخ های دانشجویی که نسخه بروز شده ی شعبان جعفری های کودتای 28 مرداد هستند. آنارشیست گرایی در عُمق وجودشان رخنه کرده و هیچ نظم، قانون و حدودی را بر نمی تابند. چنان غرق در لمپنیسم شده اند که باور کنید نمی توانند یک صفحه متن تقریر شده از خواسته های مشخص و عقلانی شان را انشا کنند. جماعتی که آمال و انتهای خواسته اش سلف مشترک است و احتمالا روزی دیگر سرویس بهداشتی مشترک! این منادیان مدنیت حاضرند حتی برای رسیدن به آن خواسته های حیوانی شان خون هم دانشگاهی خود را بریزند و قهقه ی مستانه سر دهند. چه انتظارات زیادی؟ آیا اینان اساسا می توانند بيانديشند که حال بخواهند صورت بندی دقیقی از اندیشه هایشان را به ما تحویل دهند؟!
@marghoomat
🔴 سربازان لمپنیسم در دانشگاه
دو.
🔸جماعتی که روزی شعار می دادند آزادی اندیشه با ریش و پشم نمیشه، امروز می خواهند با های و هوی بسط معنا و اندیشه کنند! آری بهتر است بگویید آزادی اندیشه با قر و فر و تحوش نمیشه! یاللعحب! کسانی که توپ تانک بسیجی دیگر اثر ندارد را سر می دادند و خواستار امکان آزادی بیان بودند، امروز می خواهند با مشت و لگد هایشان از یکسو و با «سخنگو برو گم شو شان» تدریس و تمرین آزادی کنند! کسانی که غریو وا خشونت گرایی و وا چماق داران شان گوش فلک را کَر می کرد، امروز چنان رفتار متوحشانه ای از خود بروز می دهند که آدمی نمی داند چه اسمی روی آن بگذارد تا حق مطلب ادا شود! جامعه مدنی، نافرمانی مدنی و توسعه سیاسی تان را باور کنیم یا شعبان بی مخی و وحشی گری های متمدنانه تان! سربازان لمپنیسم در دانشگاه هیچ قله ای را فتح نخواهند کرد، مگر قله های خشونت، توحش، آنارشیست و نفرت.
🔸بی آرمانی، اساسی ترین مشکل این نسل است. فقر معنا، فقر ایدئولوژی، فقر آرمان. جریانی که خودش نمی داند چه می خواهد، فقط می گوید این را نمی خواهم. در همان نخواستن هایشان ام دلالت و اتقانی نمی بینی. نمی دانی مشکلش با گشت ارشاد و برخورد های نیروی انتظامی و امنیتی است یا چادر و اصل پوشش اجباری و نه حتی حجاب شرعی اجباری، نمی دانی مشکلش با حاکمیت دین و اسلام سیاسی است یا شخص رهبر انقلاب و سید ابراهیم رئیسی؟ نمی دانی با قانونگرایی در تضاد است یا با مجریان قانون؟ نمی دانی با انقلاب اسلامی مشکل دارند یا جمهوری اسلامی؟ نمی دانی کومله و جیش الظلم و موسوی و کروبی را می پسندند یا سلطنت طلبان و ال جی بی تی ها را؟ نمی دانی مریم رجوی را به مادری قبول می کنند یا ملکه را؟ و دهها سوال و ابهامی که نه می شود با آنان به گفت و گو نشست و پاسخی گرفت و نه خودشان جوابی مشخص و دقیق برای آن عَرضه می کنند. و تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
1_1719273840.mp3
4.09M
🔺ما وارث انبیا هستیم و غایات الهی آفرینش انسان در وجود ماست که معنا می یابد...
#سید_مرتضی
@marghoomat
🔺برای گفتن این حرف تا قبل از حادثه عصر امروز تردید داشتم اما الان با یقین میگم 👇
🔸 حداقل از امروز به بعد حرف زدن از آزادی زندانیان دانشجو و غیردانشجو(خصوصا با استدلال مسخره دانشجو بودن مجرمین)، اگه بهم فحش بدی بازم برات جون میدم، گفت و گو کنیم و چاره این مسائل گفت و گو هست و... مسخره کردن خودمون و خیانت به امام و خون بیش از 300 هزار شهیده...
خصوصا شهدای حوادث اخیر...
🔸 مطالبه اصلی که باید محکم سر دست گرفت فقط یک چیز و آن همین بیان امام عزیزمان است. باید قاطعانه و بدون مصلحت سنجی های محافظه کارانه با هرکس و ناکسی که این جریان را تقویت می کند چه دانشجو باشد و چه غیردانشجو برخورد عبرت آمیزی صورت بگیره.
🔴 «رحم بر محاربین سادهاندیشی است»،قاطعیت اسلام در برابر دشمنان خدا از اصول تردیدناپذیر نظام اسلامی است، امیدوارم با خشم و کینه انقلابی خود نسبت به دشمنان اسلام رضایت خداوند متعال را جلب نمایید،آقایانی که تشخیص موضوع به عهده آنان است وسوسه و شک و تردید نکنند و سعی کنند اشداء علی الکفار باشند.تردید در مسائل قضایی اسلام انقلابی«نادیده گرفتن خون پاک و مطهر شهدا میباشد».والسلام. "
روح الله الموسوی الخمینی.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺بخش هایی از کلیپ خاطره انگیز و قدیمیه «بسیجی خسته نباشی، دشمنت حاجت روا شد». فکر می کنم این مراسم مربوط به سال 79 باشه. حال و هوای حزب اللهی ها رو در اواخر دهه هفتاد خوب نشون میده. کلیپ طولانی تره، بخش های جذابش مثل سخنرانی تاریخی رهبر انقلاب در سال 78 رو گذاشتم که ببینید.
#نوستالژی
#حاج_عبدالرضا_هلالی
@marghoomat
هدایت شده از مرقومات/علی ریاحی پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺باید گذشتن از دنیا به آسانی
باید مهیا شد از بهر قربانی
سوی حسین رفتند با چهره خونی
زیبا بود این سان معراج انسانی
🔹بعد از هر شهادتی، همیشه این چند بیت و این نوای ماندگار میاد تو ذهنم..
#حاج_عبدالرضا_هلالی
#نوستالژی
@marghoomat
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 ۴۹۷ امین شماره هفته نامه ۹دی منتشر شد
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻دبیرخانه ناکارآمد سه شورای عالی
🔹 آیا وقت تغییر دبیران باقیمانده از دولت روحانی در شوراهای عالی امنیت ملی، انقلاب فرهنگی و فضای مجازی نرسیده است؟
🔻 هنر برای ایران
🔹 حضور موثر هنرمندان انقلابی در صحنه جنگ روایتها
🔸 سخنرانان انتخابات؛ ساکتان اغتشاشات
🔸 سخنی با بچههای انقلاب
♨️ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨️
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
...
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 ٤٩٨ امین شماره هفته نامه ۹دی منتشر شد
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻داعشجو در لباس دانشجو
🔹 فحاشی برخی دانشجوها در دانشگاه علیه حافظان امنیت، بسترساز جولان داعشیها در خیابان علیه مردم
🔻 به وقت شام!
🔹 فاز جدید پروژه سوریهسازی ایران با عملیات تروریستی در حرم شاهچراغ در شامگاه چهارشنبه گذشته
🔸 فحش میدهم پس هستم!
🔸 بچه حزباللهی شاهنامه
♨️ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨️
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
...
🔴 اصلاح طلبان یا داعش طلبان
یک.
🔸امروز در کشور با افراد، گروه ها و جریاناتی مواجه ایم که شعار اصلاح طلبی، توسعه سیاسی و مبارزه با خشونت را سر می دادند و می دهند اما آنچه از خود به یادگار گذاشتند چیزی نبود و نیست جز حمایت کاسب کارانه و البته خائنانه شان از جنایت کار ترین و وحشی ترین گروه های تروریستی دنیا، یعنی داعشیانی که به جان و مال مردم ایران تاختند و اذنابشان در داخل کشور، با تردید افکنی ها و تخریب سربازان حافظان امنیت این کشور، مسیر را برای جنایت ها و خباثت های این گروه فراهم کردند؛ اصلاح طلبانی که روزی به دفاع از گروهک تروریستی منافقین می پردازند و ندای وامظلوما سر میدهند که چرا اعدام شان کردید و روزی دیگر به شغل شریف ماله کشی داعشیان نائل می آیند و جنایت هایشان را رفو می کنند.
🔸این روزها باز هم پادوهای داخلی داعش، دست به کار شدند و خوش خدمتی و خوش رقصی شان ثابت کردند. وقتی مسلوب الاختیار باشی چاره ای نداری جز آنکه فرامین رسیده از بالا را عملیاتی کنی. مهم آن است که جای شهید و جلاد عوض شود، ارجح آن است که مردم به عمق آنچه در حال وقوع است و خوابی که دشمنان خارجی و اذناب داخلی، برایشان دیده اند، واقف نشوند؛ فلذا لجن پراکنی می کنیم، تخم نفرت، تردید و دروغ را می کاریم، جاده صاف کن ترور های بعدی می شویم و حالا چند نفری ام خونشان بریزد، مگر نشنیدید که آن بزرگشان گفت اصلاحات خون می خواهد، حالا چه فرق می کند، این خون را ما بریزیم یا داعش! ما بریزیم یا جیش الظلم و کومله و دموکرات و باقی هم پیاله هایشان.
🔸اینها آنقدر ذلیل و بیچاره اند که برای نیل به اهداف شان دست به ادعاهای کودکانه و جاهلانه ای می زنند که آدمی نمی داند بخندد یا گریه کند!
بخوانید مشتی نمونه خروار از سعید شریعتی( عضو حزب منحله مشارکت و از فعالان و محکومین فتنه 88) :« اطلاعیه ای که به نام داعش منتشر شده است یک سوتی بزرگ دارد: امروز چهارشنبه در سرزمین های عربی 1 ربیع الثانی و در تقویم ایران 29 ربیع الاول است. اساسا ربیع الاول 29 روزه است، این سوتی ناشی از چیست؟»
به این آدم با این سطح از هوش که هنوز نمی داند در تقویم قمری به علت اهمیت مساله استهلال در برخی کشور ها تفاوت در 29 یا 30 روزه بودن ماه وجود دارد چه باید گفت؟ حالا اگر صدها بار هم عکس صفحه اول بسیاری از روزنامه های کشور های عربی مثل الدستور الاردنیه، الیوم الامارات و البلاد و الغد را نشانش بدهی که در صدر روزنامه تاریخ 30 ربیع الاول خورده است مگر می پذیرد؟ آقایان خود را به خواب زده اند، وگرنه خوابیده را که می شود بیدار کرد.
🔸پادوهای داخلی داعش حتی حاضر نیستند در اعلان محکومیت هایشان هم اسمی از داعش و شهادت کشته شدگان ببرند، چه سید اصلاحات و چه آذر منصوری! اینان همچون اربابان رسانه ای شان یعنی بی بی سی و ایران اینترنشنال، حتی حاضر نیستند از لفظ « گروه تروریستی داعش» استفاده کنند و شهیدان این حادثه شنیع را جان باخته خطاب می کنند و هم ردیف کسانی قرار می دهند که در زاهدان، مسلح به سلاح های سرد و گرم به کلانتری حمله می کنند و کشته می شوند. آذر منصوری( عضو حزب منحله مشارکت و از فعالان و محکومین فتنه 88) :« خشونت و ترور در همه وجوه آن محکوم است. هر وجدان بیدار و آگاهی باید فاجعه ترویستی حرم شاه چراغ و جان باختن جمعی از شهروندان بی گناه کشور را محکوم کند. علی القاعده تا روشن نشدن ابعاد این جنایت، نمی توان در مورد انگیزه، دلایل، عامل یا عاملان این ترور قضاوتی کرد.»
می بینید! خود داعش در یک بیانیه رسمی و بار دیگر در ارگان مطبوعاتی خود یعنی هفته نامه «النبا» این جنایت را به عهده گرفته است اما این خانم هنوز تردید دارد و ابعاد ماجرا برایش روشن نیست! ایشان همان کسی است که در روزهای ابهام، در روزهایی که همه منتظر نظر پزشکی قانونی بودند و هیچ چیز برای هیچ کس قطعی نشده بود، حکم به قتل مهسا امینی داد اما حال، حتی زمانی که فیلم بیعت قاتل داعشی با خلیفه داعش منتشر می شود هم هنوز ابهام و تردید دارد!
🔸صاحب ایده گفت و گوی تمدن ها ام انگار تردید دارد! پیام تسلیت سید محمد خاتمی را بخوانید، نه اسمی از داعش و نه نامی از شهادت. « حادثهٔ تروریستی شیراز که به جانباختن عده ای از هموطنان عزیز و آسیبدیدن عده ای بیشتر منجر شد، نشان داد که خشونت تا چه حد میتواند بیرحم و مصیبتبار باشد. ضمن محکوم کردن این حرکت پلید و دردآفرین، برای جانباختگان عزیز رحمت واسعه الهی و برای آسیبدیدگان، بهبودی از خداوند منان طلب می کنم.
آنچه در جامعهٔ ما جاریست و میتوان ریشه های آن را از دیرباز جستجو کرد و رو به سوی آزادی و زندگی دارد، درخور توجه است؛ ولی با کمال تأسف بروز خشونت -از هر طرف که باشد- دلها را آزرده میکند.»
@marghoomat
🔴 اصلاح طلبان یا داعش طلبان
دو.
🔸این پیام ها و این خط سیاسی تکمیل کننده کاری است که دو خبرنگار روزنامه هم میهن و شرق انجام دادند؛ نیلوفر حامدی و الهه محمدی. اینا همگی سر در یک آخور دارند؛ هدف یکی است و جز این نیست، نابودی ایران.
🔸این خط سیاسی که توسط بزرگان اصلاحات کلید خورد، در صحنه دانشگاه ام توسط داعشجو نماهای وطنی پژواک شد. خطی که هدفی ندارد جز تطهیر نطفه ناپاکی به نام داعش و لجن نشان دادن شجره طیبه ای به نام جمهوری اسلامی؛ یعنی عامل نابودی داعش.
به شعارهایشان دقت کنید(به برخی شعار های رکیک و هتاکانه این جماعت اشاره نمیکنم) : «شاهچراغ رکس دیگس، اینم یه نیرنگ دیگس»، «سپاهی و ولایت، عامل هر جنایت»، «بسیجی سپاهی، داعش ما شمایی»، «این نقشه ها تکراریه، داعش خود سپاهی». پادویی داعش در داخل مگر شاخ و دُم دارد؟ اینکه در داخل کشور، عامل نابودی حاکمیت داعش در عراق و سوریه یعنی سپاه و بسیج را اینگونه هتک حرمت کنی، جز از عوامل داعش از کسی دیگر بر می آید؟ جز از کسانی که دل در گرو داعش و داعشی گری دارند اساسا کسی به خود جرأت این را می دهد که جنایات داعش را که صدها نفر کودک، پیر، جوان، زن و مرد را در این سرزمین به خاک و خون کشیده است روتوش کند؟ مگر بار اول این جرثومه فساد است؟ این جماعت انگار حادثه خونین رژه نیروهای مسلح در اهواز و حمله به مجلس و حرم امام را یادشان رفته! این خط گفتمانی، یعنی حمایت از داعش و داعشی گری توسط اصلاح طلبان در سالیان گذشته بارها تکرار و مطرح شده است.
🔸این اشباح الرجال حتی حاضرند با داعش، دو لبه یک قیچی را تشکیل دهند تا جمهوری اسلامی روی آرامش نبیند. بسیاری از اینان کینه های بدر و خیبری دارند. چه آن میرشان که قلم مزدورانه خویش را به هتک حرمت شهید همدانی چرخاند: ««سزای آن سردار بیافتخاری که به این جنایت اعتراف و مباهات کرد چه بود، جز آنکه جانش در غربت به قربانی مستبدی دیگر تلف شود، در حالی که نه آسمان بر او گریست و نه زمین، و نه او کمترین نَمی از سابقه پیشین با خود به پیشگاه خداوند برد؛ عبرتی برای بازماندگان تا در یابند که خودکامه در ازای طعمهای که پیشپایشان میاندازد همه چیز آنان را مطالبه میکند.»
و چه آن مفسد اقتصادی کارگزارانی که غیرت دینی مدافعان امنیت این کشور را به تمسخر گرفت و گفت: «غیرت دینی آیا این است که به اسم دفاع از حرم و اینها، این همه دستگاه بی حساب و کتاب (بوجود بیاید). ما هم دلمان میخواهد در سوریه و لبنان و یمن و همه اینجاها صلح برقررا شود، دفاع از مظلوم شود و شیعیان تقویت شوند، اما آیا این کار با پول دادن و اسلحه خریدن و زدن وکشتن انجام میشود؟ مگر ما این جوانهای عزیز را از آب درآوردیم که بگذاریم شهید شوند. ما دلمان میسوزد جوانهایمان شهید شوند و مردم کشته شوند.»
🔸این بازی تکراری است، در ماجرای شهادت شهید محسن حججی و شهادت بسیاری از هموطنان خوزستانی در رژه نیروهای مسلح، همین خط تطهیر داعش را سر دست گرفتند.
در آن ایام مصطفی تاجزاده در توئیتی محیرالعقول مقصر جنایت پیش آمده توسط داعش را مدافعان حرم خواند و گفت: «وقتی حفظ اسد مهم تر از پاسداری از خوزستان شد، دیدن چنین وضع ناگواری نیز دور از انتظار نبود.»
بعد از شهادت شهید حججی روزنامه هم میهن در گزارشی عجیب و بی شرمانه تحت عنوان « پشت صحنه یک شهادت؛ عواملی که سبب شد تا محسن حججی شهید شود» حمله موشکی مقتدرانه سپاه به مقر داعش در دیرالزور را هم ردیف با حمله آمریکا به غیرنظامیان در سوریه، اقدامی تنش دانست و آن را عامل شهادت شهید محسن حججی معرفی می کند. در ادامه همین روند شاهد مصاحبه یدالله سلامی(نماینده اسبق مجلس و از فعالین و محکومین فتنه 88) هم هستیم که گفته بود اگر ایران وارد مبارزه با داعش نمی شد، اصلا آنها وارد شهرهای ایران نمی شدند!
🔸از این دست مواضع در میان اصلاح طلبان به وفور می توان یافت و ذکر کرد اما بیش از این مصادیق ذکر شده، نکته مهم تر آن است که به راستی اصلاح طلبان چرا و چگونه به این درجه از فضاحت سیاسی رسیده اند، که برای زنده ماندن و یا احیای خودشان، دستاویزی بهتر از حمایت و تطهیر داعش نیافته اند و حاضرند چشمان خود را بر خون های ریخته شده ملت ایران ببندند و نظاره گر آرتینی باشند که باید کم کم به زندگی بدون پدر، مادر و برادر خود عادت کند.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
🔺برای گفتن این حرف تا قبل از حادثه عصر امروز تردید داشتم اما الان با یقین میگم 👇 🔸 حداقل از امروز ب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خمینیسم با کسی مماشات ندارد!
🔸 #آزادی به آن معنا که اینها بخواهند، #خرابکاری بکنند این آزادی داده نخواهد شد. #اسلام اجازه نمیدهد که ما آزاد بگذاریم که هر کس هر غلطی بخواهد بکند؛ هر کاری میخواهد بکند که بکشد به خاک و خون.
🔹 حالا چند ماه است که نصیحت شده است، توصیه شده است، التماس شده است؛ اینها اهل این نیستند که با نصیحت دست از کار خودشان بردارند.
🔸 حالا هم اعتراض کردهاند که خود شماها دارید این کارها را میکنید. نظیر آنها که در پریروز و در چند روز پیش از این خرابکاری کردند، بعد گفتند که خود مردم این کارها را کردند! خودشان ایجاد #غائله میکنند، بعد گردن اینها میگذارند.
🔹 میگویند خود شما، خود پاسدارها، مردم را کشتند. در صورتی که سر پاسدارها را بریدند! سر مردم را بریدند.
🔸 با اینها نمیشود با آشتی و با مصالحه رفتار کرد، با اینها باید با #شدت رفتار کرد، و با شدت رفتار میکنیم انشاالله.
پ.ن: #امام_خمینی (ره)؛ ۲۷ مرداد ۱۳۵۸، در واکنش به حمله گروهکهای تجزیهطلب به پاوه.
@marghoomat