موسسه مصاف
فیشهای نجومی شرکت پتروشیمی "امیرکبیر" که به تازگی افشا شده! 🔺مدیر مالی: ۲۱۵ میلیون تومان مدیر منا
مدیران نجومیبگیر پتروشیمی "امیرکبیر" برکنار شده بودند
🔸پیروی انتشار خبر حقوقهای نجومی در پتروشیمی امیرکبیر، با پیگیریهای صورت گرفته از وزارت رفاه مشخص شد که این افراد پیش از انتشار فیشهای حقوقی از مسئولیتهای خود برکنار شده بودند.
🔻پن: یک سوالی که در این نوع خبرها مطرح میشود این است که نهادهای بازرسی و نظارتی دقیقا کجای پازل این داستان هستند که باید بعد از رسانهای شدن و انتشار فیشهای مدیران نجومیبگیر به فکر برکناری آنها بیفتند یا بفکر بیانیهای بعد رسانهای شدن آنها باشد؟
🔸کاش دولت جدید و قوه قضائیه به فکر یک راهی برای برخورد با این نوع حقوقها که آبروی نظام را هدف گرفته است، باشند.
🆔 @Masaf
موسسه مصاف
🔊 #کلیپ استاد #رائفی_پور 📝 «آنچه از کرهجنوبی نمیگویند» 📥 لینک دانلود سخنرانی کلیپ👇 🌐 t.me/Ma
ژاپن بدون روتوش
🔺سی.ان.ان آمار خودکشی ژاپن توی ماه گذشته رو منتشر کرد.
🔸معلوم شده این عدد از کل کشتههای کرونای سال ۲۰۲۰ هم بیشتره؛ دلیل اکثر موارد هم بیکاری و فشار زندگی است.
🔸ژاپن، تحریم و تروریسم اقتصادی ندارد اما مزدور رسانهای از ایرانِ مظلوم یک جهنم ساخته تا واقعیت غرب و شرق معلوم نشود.
✍️ مجتبی نوری
🆔 @Masaf
موسسه مصاف
👤 توییت استاد #رائفی_پور ✍ برای #زنگنه کیفرخواست صادر شده است و باید در دادگاه پاسخ گوی #فساد_ک
لغو حضور "زنگنه" در شبکه افق به دلیل پرونده قضایی/دفاعیات زنگنه به دادگاه موکول میشود
🔸زنگنه وزیر سابق نفت پیش از این اعلام کرده بود که امشب در برنامه جهانآرای شبکه افق برای پاسخگویی به اتهامات پرونده کرسنت حضور پیدا خواهد کرد.
🔸به گفته مدیر شبکه افق حضور زنگنه در برنامه امشب منتفی است و اگر با توجه به پرونده قضائی ایشان شرایط فراهم شود، در فرصتی دیگر به تلویزیون خواهند آمد.
🆔 @Masaf
اسامی پرطرفدار سال ۱۴۰۰ اعلام شد/"امیرعلی" و "فاطمه" بیشترین فراوانی از آغاز سال جاری
🆔 @Masaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آمار عجیب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس/کمیتهای برای کمک به پولدارها یا مستضعفین!؟
👤رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس:
۶۰ هزار نفر از مستمریبگیرانِ کمیتهامداد ماهانه بالای ۱۰ میلیون درآمد دارند.
🆔 @Masaf
رئیسجمهور سابق متهم به اخلال در بورس
👤 نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰:
🔺در خصوص شکایت از روحانی، نامهای به دادستان کل، جناب آقای منتظری داده شده که یک مورد آن در ارتباط با موضوع مداخلات ارزی است و یکی هم به مسئله بورس برمیگردد.
🔸مستنداتی در دست داریم که رئیسجمهور وقت رفتار مجرمانه در بورس و ارز ۴۲۰۰ تومانی انجام داده است.
🔸برای بررسی و پیگیری، مستندات را به رئیس قوه قضائیه ارسال کردهایم تا ایشان به این موضوع رسیدگی کنند.
🆔 @Masaf
📊 آمريكا به كدام كشورها بدهكار است؟
🔺ايران با ١٢ تا ٢٤ ميليارد دلار در رتبه پانزدهم قرار دارد.
🆔 @Masaf
📸 کاش حداقل از ژاپن و کره کمی این تعهد به سنتها را یاد بگیریم
🔺لباس رسمیِ فارغالتحصیلی زنان ژاپنی در دوران لیسانس، نوعی کیمونو به نام "هاکاما" است.
🆔 @Masaf
آدرس اشتباهی روزنامه "آفتاب" یزد
🔺جناب آفتاب یزد البته که آلودگی هوا هم مسئله مهمی است که باید زودتر در هشت سال چمبره مدیران اصلاحطلب بر تهران حل میشد که نشد.
🔸اما اینکه انتظار دارید در مقابل خرابکاریهای میلیاردی دوستان شما در دولت اصلاحات و بعدتر در دولت روحانی سکوت کنیم، سخت در اشتباهید. مطالبه محاکمه خرابکاریهایی که خسارات آن قطعا تا سالها گلوی مردم را رها نخواهد کرد کم از خطر آلودگی هوا ندارد.
🆔 @Masaf
هدایت شده از سلام «واحد سلامت مصاف»
♨️ پاسخ شورای عالی انقلاب فرهنگی به مخالفان مصوبه افزایش ظرفیت رشتههای پزشکی
🔻 به دنبال واکنشهای رسانهای پیرامون مصوبه شورای ستاد راهبری، با موضوع سرانه پزشک موارد زیر جهت شفافسازی موضوع و تنویر افکار عمومی ارائه میشود:
۱.در پاسخ به ادعای غیرکارشناسی بودن مصوبه، به اطلاع نخبگان، ذینفعان و عموم جامعه میرساند، مطابق اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سرانه پزشک در کشور ۱۷.۸ پزشک در ۱۰۰۰۰ نفر است.
🔸 با حذف پزشکان غیرفعال در حوزه درمان این عدد به ۱۱.۸ کاهش پیدا میکند. وضعیت ایران در این شاخص در مقایسه با کشورهای عضو گروه ۲۰ حتی با در نظر گرفتن سرانه ۱۷.۸ در بین ۴ کشور آخر است.
🔹 در کشورهای با نظام سلامت پیشرفته سرانه پزشکان بین ۳۰ الی ۵۰ پزشک در هر ۱۰۰۰۰ نفر است. بنابراین اگر طی ۵ سال آینده افزایش سالیانه ۳۰۰۰ نفری در پذیرش داشته باشیم ۱۸ سال طول خواهد کشید تا سرانه پزشک در کشور به حد نظام سلامت کشورهای پیشرفته برسد.
۲.این شورا همانگونه که به کمبود پزشک معتقد است، توزیع نامتوازن پزشک را نیز یک چالش در نظام سلامت میداند. بدیهی است افزایش ظرفیت حتی با فرض توزیع کنونی، میتواند تا حدودی مشکل کمبود امکانات در مناطق کمتر برخوردار را پوشش دهد.
🔹 علاوه بر مقایسه تطبیقی سرانه پزشک در کشور و سرانه پزشک در کشورهای با نظام سلامت توسعهیافته و لزوم کاهش این فاصله، توجه به پیری جمعیت در دو دهه آینده، مهاجرت پزشکان ناشی از همهگیری کرونا و همچنین توسعه ظرفیت توریسم سلامت، نیاز به پزشک را در کشور دو چندان میکند.
۳.افزایش ظرفیت پذیرش پزشکی خواسته منطقی نخبگان و دلسوزان کشور است. ظرفیت محدود پذیرش رشته پزشکی، علاوه بر عدم پوشش نیاز کشور، باعث سرخوردگی قشر وسیعی از نخبگان شرکتکننده در کنکور سراسری علوم تجربی شده است. در سال ۱۴۰۰ کمتر از ۲ درصد در رشتههای پزشکی و دندانپزشکی پذیرفته شدهاند.
۴.شورای عالی انقلاب فرهنگی محافظت لازم جهت جلوگیری از توسعه ظرفیت بیش از حد نیاز و مواجه شدن با مازاد پزشک در آینده را داشته است.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قالیباف:
مجلس را شفاف میکنیم
🔺با صراحت بگویم، اول مجلس شفاف خواهد شد و سپس این شفافیت به همه حوزهها گسترش پیدا خواهد کرد.
🔸پن: مردم همچنان بیصبرانه منتظر تصویب کامل این طرح هستند.
🔸برخی از نمایندگان در مصاحبه با مؤسسه مصاف اذعان داشتند که صحن آماده ورود این طرح است اما گویا با وجود اینکه طرح هفته گذشته در دستور کار مجلس هم قرار گرفته اما هیئت رئیسه مجلس آنچنان رغبتی به آمدن این طرح به صحن را ندارد.
🆔 @Masaf
هدایت شده از نویسا - واحد نگارش مؤسسه مصاف
فواید و ضرورت شفافیت
💠 "گِلِن گِرینوالد" در ارائهای که در TED تحت عنوان "چرا اختفا مهم است؟" داشته است، فواید و ضرورت شفافیت را اینگونه بیان میکند:
1️⃣ دامنۀ گزینههای رفتاریای که ما در نظر میگیریم، وقتی تصور کنیم تحت نظارت قرار گرفتهایم، به شدت کاهش مییابد.
🔹یعنی وقتی ما زیرنظر نیستیم، دامنه رفتاری و اتفاقاتی که میتواند از ما سر بزند بیشتر است و بالعکس؛ وقتی زیرنظر هستیم این دامنه کمتر است.
2️⃣ مطالعات فراوانی نشان میدهد وقتی فردی بداند تحت نظارت است، رفتار آنها بهطور گستردهای انطباقجویانه و فرمانبرانه خواهد شد.
🔸اینها غربی هستند و اصلاً هیچ خدا و پیغمبری را قبول ندارند. اگر هم قبول دارند در مطالعاتشان دخیل نمیکنند و اگر هم بخواهند دخیل کنند به عنوان یک معیار زمینی به آن نگاه میکنند. میگویند دین خوب است، اینجا به دردمان میخورد. نه اینکه الزاماً خدا و پیغمبری باشد.
3️⃣ خجالت در انسان یک محرک بسیار قدرتمند است، و این دلیل این مسئله است که چرا انسانها، وقتی در شرایط مشاهده شدن قرار بگیرند، تصمیماتی میگیرند که نه تنها محصول اراده آنهاست، بلکه محصول انتظاراتی است که سایرین از آنها دارند.
🔹میگویند نه تنها خودمان را در نظر میگیریم بلکه انتظاراتی که سایرین از ما دارند را هم در نظر میگیریم.
4️⃣ بحث دیده شدن از ابزارهای کلیدی کنترل اجتماعی در دنیای مدرن ماست که در آن دیگر نیازی به سلاح مستبدان (مجازات، زندان، قتل و...) نیست. چرا که نظارت توده(عموم) در ذهن، زندانی را میسازد که از ابزارهای دیگرِ انطباق با هنجارهای اجتماعی و نیروهای مستقیمی که تاکنون وجود داشتهاند، به مراتب اثربخشتر است.
🔸این روش کاری میکند که طرف، خودش را حبس کند و رفتارهای آنرمال که دور از انتظار قانون است را انجام ندهد. چقدر باید پول زندانبان بدهی؟ اینجا کاری میکند که طرف، خودش را کنترل میکند.
5️⃣ ادیان ابراهیمی، به شیوه مشابهی اینطور معرفی میکنند که یک نیروی برتر نامرئی همه جا حضور دارد که شما را مشاهده میکند و بدین ترتیب شما هیچ لحظۀ اختصاصی ندارید، که این بزرگترین نیرو را برای اطاعت از دستوراتش ایجاد میکند.
🔹این نگاه گِرینوالد به دین است. اسم خدا را نمیبرد و از یک نیروی نامرئی یاد میکند. ما در دعای کمیل داریم: وَ لا یمْکنُ الْفِرارُ مِنْ حُکومَتِک؛ هیچ جایی نیست که من بروم و تو نتوانی مرا ببینی.
🔸همینطور در قرآن خداوند متعال میفرماید: أَلَمْ یعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ یرَى؛ نمیدانی که من تو را میبینم.
برگرفته از سخنرانی استاد رائفیپور با موضوع:
✅ روایت عهد ۴۴ (شفافیت)
📅 ۱۵ مرداد ۹۴
📍تهران
#شفافیت
#سیاسی
📥 لینک دانلود متن کامل سخنرانی
📥 لینک دانلود صوت سخنرانی
📚 واحد نشر مؤسسه مصاف
🆔 @Masaf_Nashr