🔰 کشتی آرتمیا پس از ۷ سال در دریاچه ارومیه شناور شد
🔹رییس دفتر استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان غربی با اشاره به اینکه تراز دریاچه ارومیه طبق آخرین پایش یکهزار و ۲۷۱ متر و ۳۲ سانتی متر است، گفت: کشتی آرتمیا که از سال ۱۳۹۱ به دلیل پایین رفتن سطح آب دریاچه زمین گیر شده بود، در سایه افزایش تراز طی روزهای اخیر شناور شد.
#ترسالی
#عیسی_کلانتری
✅ @masaf_foods
⭕️آخرین تصویر ماهواره سنتینل از جاری شدن سیلاب در نیمه غربی عین دو، اهواز، پنج شنبه, ۲۲ فروردين ۱۳۹۸
✅ @masaf_foods
#توییت
انقدر قیمت گوشت رو ۱۲۰ هزار تومن نگه میداریم تا:
١) از محل واردات سود ببریم
٢) از محل اعطای دلار دولتی سود ببریم
٣)با تشکیل #وزارت_واردات ماندگار شویم.
‼️چون #به_عقب_برنمیگردیم ببینیم در یکسال گذشته چه گندی زدیم.
#نه_به_وزارت_واردات
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روش ساده، سریع، ارزان و جالب ارتش آمریکا برای مهار سیل
✅ @masaf_foods
🔴 #کاوه_مدنی با این به درودیوار زدنها در کانالهایش تلاش مذبوحانهای میکند تا به جسدِ بیجانِ تفکر پوسیده و نخنمایِ ورشکستگی آبی که خودش و رفقایش در #BBC فارسی سالها آن را ترویج داده اند، نفس مصنوعی دهد!😄
#ترسالی
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🔴 #کاوه_مدنی با این به درودیوار زدنها در کانالهایش تلاش مذبوحانهای میکند تا به جسدِ بیجانِ تفکر
#بازنشر
📄 #یادداشت زیر پس از پخش برنامه چرخ در شبکه چهار سیما با حضور کاوه مدنی معاون فراری سابق سازمان حفاظت محیط زیست و در جواب تلاش او برای تخطئه خودکفایی و امنیت غذایی کشور در کانال منتشر شد. مطالعه مجدد این یادداشت را خالی از لطف نمیدانیم.
🔴 بازی #صدا_و_سیما در زمین شبکههای معاند #انقلاب_اسلامی
🎥 تلاش برای استحاله مفهوم #خودکفایی و #امنیت_غذایی توسط مجری ان شاء الله نا آگاه شبکه چهار سیما و پاس گل به آقای #کاوه_مدنی که البته در این برنامه به تازگی از فرنگ تشریف آورده بودند و هنوز به سمت معاون #سازمان_حفاظت_محیط_زیست منصوب نشده بودند!
1⃣ #خودکفایی غذایی شرط اصلی تحقق #امنیت_غذایی در کشورهایی مانند "ایران" است که قدرتهای سلطهگر و استعماری همانند #آمریکا به دنبال ضربه زدن به استقلال آنها با هر وسیلهای هستند. آقای مدنی عزیز! همین فرنگ پیشرفتهای که شما از آن فارغ التحصیل شدید از فروختن داروهای بیماران سرطانی خودداری کرد تا مردم را بر علیه حکومت بشوراند ولی موفق نشد. صد البته روزی هم با وقاحت تمام از #تحریم غذایی کشور ابا نخواهد کرد. #واردات نسخهای است که از دهان #صدای_آمریکا و رسانه سلطنتی ملکه #انگلستان و رابرت مرداک صهیونیست برای ایران پیچیده می شود، اما شما چرا؟!
2⃣ خودکفایی تنها آرمان و شعار نیست و کشورهای ۵ + ۱ همگی چندین برابر نیازهای خود تولید غذای اساسی از جمله #گندم میکنند و هیچکدام دست از #حمایت های سنگین مستقیم و غیر مستقیم خود از #خودکفایی برنداشتهاند و پز روشن فکری نمیدهند!
3⃣ خودتان هم میدانید هر چند اعتراف نمیکنید، که کشاورزی عامل مشکلات آب در کشور نیست، بلکه #بحران در #مدیریت متولیان آب در #وزارت_نیرو طی دهههای اخیر بوده که بدون توجه به #اقلیم ایران اقدام به ساخت سازههای عظیم کردند و امروز مشکلات ناشی از آن در حوزهها پدیدار شده است. #سد_سازی
⚠️ تا دیر نشده خودتان را از این جریان #کشاورزی_هراسی و انداختن تقصیرها به گردن کشاورزی، جدا کنید تا تاریخ شما را بی رحمانه قضاوت نکند.
#کاوه_مدنی
#وزارت_نیرو
#بحران_مدیریت_آب
#خوکفایی
#امنیت_غذایی
✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰|🎥 بارش رحمت الهی در کهنوج استان کرمان
#ترسالی
✅ @masaf_foods
🔰روی دیگر بارشهای سیلآسای اخیر:جوانه امید در دل شالیکاران گیلانی/ سالی پر محصول در راه است
🔹 با توجه به اینکه بخش قابلملاحظهای از شالیزارهای گیلان با آب سد سفیدرود سیراب میشوند، روز ۱۷ فروردین، خبر آبگیری بیش از ۹۵ درصدی ظرفیت این سد از سوی مدیرعامل شرکت آب منطقهای گیلان اعلام شد و وحید خرمی اظهار کرد: ذخیره آب پشت سد سفیدرود در حال حاضر به ۹۸۵ میلیون مترمکعب رسیده است و به دنبال آن روز ۱۸ فروردین خبر سرریز شدن آب سد سفیدرود بر اثر بارشهای اخیر در حوضه آبریز بالادست و آب گذاری کانالهای کشاورزی گیلان منتشر شد.
🔹مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه ۲۳۸ هزار هکتار از اراضی شالیکاری استان گیلان زیر کشت برنج است، میزان تولید برنج در سال گذشته را بیش از یکمیلیون و ۱۰۰ هزار تن عنوان کرد و میگوید: به امید خدا در صورت تداوم شرایط و عدم بروز حوادث پیشبینینشده از قبیل بارش بارانهای شدید در مراحل گلدهی و برداشت و سایر عوامل تنشزا، تولید سال زراعی امسال حدود یکمیلیون و ۲۰۰ هزار تن پیشبینی میشود.
#ترسالی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تخریب فاجعهبار جنگل های پهنه کلا در ساری
✅ @masaf_foods
🔴 خطر هجوم ملخ ها به کشور
«معیننمینی»حشرهشناس:
🔹هجوم ملخها چند هفته قبل از سوی فائو گزارش شده بود اما مسؤولان ما دیر اقدام کردند.
🔹چنین هجوم ملخی در تاریخ کشور بیسابقه بوده است.
🔹سمپاشی هوایی که مهمترین روش مقابله با ملخها عنوان میشود، میتواند اکوسیستم منطقه را مورد تهدید قرار دهد.
🔹ملخهای صحرایی در دستههای میلیونی از اواسط بهمن ماه راهی استانهای جنوبی کشور شده و کشاورزی و امنیت غذایی ما را تهدید میکنند؛ گفته میشود احتمال هجوم دوباره این گونه مهاجم در ماه آینده بسیار بالاست.
✅ @masaf_foods
⭕️آمریکا چین را به خاطر یارانه های حمایتی غلاتش در WTO محکوم کرد
🔹به گزارش #رویترز یک هیئت داوری در سازمان تجارت جهانی در روز پنجشنبه هفته گذشته با شکایت ایالت متحده مبنی بر اینکه چین در طی سالهای ۲۰۱۲-۲۰۱۵ برای گندم و برنج تولیدی خود بیشازحد یارانه به کشاورزان پرداخت کرده است، موافقت کرد. اختلافات بر سر یارانه ذرت قبلاً به پایان رسیده بود. رابرت لایتیزر نماینده تجاری ایالاتمتحده در بیانیهای گفت: « حمایت بیشازحد چین فرصتهای کشاورزان آمریکایی برای صادرات محصولات در سطح جهانی خود به چین را محدود میکند. ما انتظار داریم که چین بهسرعت به سطح تعهدات WTO برسد.»
🔹«وزارت بازرگانی چین» در بیانیهای اعلام کرد که این کشور به «ترویج توسعه بخش کشاورزی» خود در راستای قوانین سازمان تجارت جهانی و حفظ ثبات سیستم تجارت چندجانبه ادامه خواهد داد. توافقنامه عضویت چین در WTO اجازه رسیدن یارانههای محرک تجارت تا ۸.۵ درصد ارزش کل محصول را میدهد. دفتر نمایندگی تجاری آمریکا این شکایت را در سپتامبر ۲۰۱۶ ثبت کرد و گفت که چین نزدیک ۱۰۰ میلیارد دلار بیشتر از مقداری که قوانین سازمان تجارت جهانی اجازه میدهد به کشاورزان خود یارانه پرداخت کرده است که این باعث ایجاد یک انگیزه ساختگی برای کشاورزان جهت تولید بیشتر و پایین آوردن قیمتها در سراسر جهان شده است.
🔹چین مدعی شد که محدوده مجاز حمایتی را نقض نکرده است چراکه تنها غلات خریداریشده توسط دولت باید بهعنوان یارانه محسوب شود. اما ایالاتمتحده با موفقیت استدلال کرد که خرید دولتی غلات با قیمت تضمینشده افزایش قیمت در کل بازار را در پی دارد. این حکم که ممکن است مورد تجدیدنظر هم قرار گیرد میتواند پیامد منفی برای هند که استدلالهای مشابهی را در برابر چین مطرح کرده است نیز در پی داشته باشد.
🔹در نشست کمیته کشاورزی WTO در روز چهارشنبه، ایالاتمتحده و کانادا ادعای هند را که حمایت قیمتی بازار آن برای حبوبات ۱.۵ درصد ارزش کل محصول است را رد کردند و گفتند که این میزان در حقیقت ۳۵ تا ۸۵ درصد بوده است که بسیار بیشتر از حد مجاز برای حبوبات است.
لینک مرجع خبر:
🌐 http://bit.do/ePnDB
✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
🔗 https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
🔰احیای وزارت بازرگانی = برگشت به ۶ سال گذشته !!
🔹 در سال ۹۱ و در قالب طرح انتزاع وظایف تجارت کشاورزی از وزارت صنعت و تجمیع آن در وزارت جهاد کشاورزی، تصویب شد که وظایف بازرگانی بخش کشاورزی در وزارت جهاد #متمرکز شود، قبل از آن زمان تولید محصولات کشاورزی در وزارت جهاد انجام میشد و بازرگانی و تجارت آن در وزارت صنعت مدیریت میشد. این دوگانگی ضررهای جبران ناپذیری بر بخش تولید و همچنین جامعه مصرف کننده وارد کرد.
🔹آمارهای تولید محصولات کشاورزی در ۲ وزارتخانه جهاد کشاورزی و صنعت هیچ گونه همخوانی نداشتند و هرکسی با توجه به آمار خودش برنامهها را پیش میبرد، بنابراین برنامهای که در عمل اجرا میشد، کاملاً مغایر با واقعیت بود.
🔹مجلس آن زمان با در نظر گرفتن شرایط موجود و پس از سالها بحث و بررسی و چکشکاری در کمیسیونهای مختلف، بالاخره #قانون_انتزاع یا همان #تمرکز_وظایف بازرگانی کشاورزی در وزارت جهاد را تصویب شد. شاکله قانون این بود که بخشهای بازرگانی و تجارت باید در کنار بخش تولید باشند.
🔹اخیراً رئیس جمهور اعلام کرده که وزارت بازرگانی باید احیا شود و مفهوم آن این است که بخش تجارت و بازرگانی وزارت جهاد، صنعت، معدن همه باید از وزارتخانههای مربوطه جدا و در یک وزارتخانه مستقل شکل بگیرند. در همین راستا، گروهی از نمایندگان طرح جدیدی در این زمینه با عنوان «تشکیل وزارت تجارت و خدمات بازرگانی» ارائه داد.
🔹 این اقدام هیچ مشکلی را برای کشور حل نخواهد کرد، ضمن اینکه برگشت به ۶ سال گذشته است و برازنده کشور نیست که برنامههای خود را با آزمون و خطا دنبال کند. ۶ سال پیش این همه کارشناس و متخصص به یک نتیجه مطلوب رسیدند که البته مطلوب جهانی هم هست و اکنون در شرایطی به همه این قوانین مصوب پشتپا زدن جایز نیست!
#قانون_تمرکز
#نه_به_وزارت_بازرگانی
#نه_به_بازگشت_به_عقب
✅ @masaf_foods
🔰قانون انتزاع بود که جانی دوباره به کشاورزی کشور داد!
💬عباس پاپیزاده سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس:
🔹اجرای قانون انتزاع تحول بزرگی را در بخش کشاورزی ایجاد کرد، مثلا در سالهای گذشته که رشد اقتصادی کشور صفر یا منفی بود، رشد کشاورزی در سال ۹۵ به میزان ۵ درصد شد. رشد کشاورزی ما از سال ۹۲ تا ۹۵ به میزان ۲۱ درصد شد.
🔹 از سال ۹۵ به بعد در تولید گندم خودکفا شدیم و اگر این خودکفایی حاصل نمیشد، دولت مجبور بود به جای پرداختن ۱۳۰۰ تومان به کشاورز به ازای یک کیلو گندم آن را به قیمت ۲۶۰۰ تا ۳ هزار تومان از کشاورزان خریداری کند.
🔹در شرایط بحرانی نمیشود وظایف بازرگانی به صورت پراکنده در بخشهای دیگر باشد در شرایط جنگ اقتصادی و تحریم سیستم فعلی جواب نمیدهد چون با هر تغییری حداقل ۲ سال زمان میبرد تا شرایط به حد طبیعی برسد.
#قانون_تمرکز
#نه_به_وزارت_بازرگانی
#نه_به_بازگشت_به_عقب
✅ @masaf_foods
🔰منظره زیبای مزرع چای در لاهیجان
🔹به طور کل استان گیلان با داشتن ۹۰ درصد باغهای چای ایران، مهمترین استان تولیدکننده چای در کشور محسوب میشود.
✅ @masaf_foods
🔰به وجود آمدن سلاطین گوشت از طریق ایجاد مجمع عالی واردات محصولات اساسی وزارت بازرگانی!
🔹در سال ۱۳۸۷ با توجه به سوء مدیریت وزارت بازرگانی در کنترل وضعیت بازار گوشت، مشکلات بسیاری برای بازاراین محصول اساسی ایجاد شد و رویکرد واردات محور این وزارتخانه باعث به هم ریختن بازار داخلی و ضربات جبران ناپذیر به تولید گوشت در کشور گردید.
🔹در سال ۱۳۸۸ وزارت بازرگانی برای جلوگیری از افزایش قیمت گوشت، با هدف ساماندهی واردات گوشت به کشور، مجمع عالی واردات را تشکیل داد. این مجمع نیز با هدف کنترل مشکلات بازار محصولات پروتئینی، #واردات گوشت یخزده را از دیگر کشورها و توزیع روزانه آن در بازار را آغاز نمود. اما این اقدام #غیرکارشناسی و ضد تولید #وزارت_بازرگانی، نتیجهای جز گرانی گوشت قرمز و شکلگیری سلطان گوشت در کشور نداشت؛ طبق اعلام مؤمنی، رئیس انجمن دوستی ایران و برزیل، کل واردات گوشت ایران در آن بازه زمانی در اختیار ۵ نفر بود که این موضوع خود گواه رانت قابل توجه واردات برای عدهای قلیل(سلاطین گوشت) بوده است!!
#قانون_تمرکز
#نه_به_وزارت_بازرگانی
#نه_به_واردات
#نه_به_بازگشت_به_عقب
✅ @masaf_foods
🔰مافیای شکر و ورشکستگی کارخانجات تولید شکر به سبب سیاست واردات محور وزارت بازرگانی!!
🔹میزان تولید شکر در کشور طی سالهای ۱۳۸۷-۱۳۸۰، بهطور متوسط سالانه برابر با یک میلیون تن و میزان مصرف این محصول نیز حدود ۱.۲ تا ۱.۵ میلیون تن بوده است. طبق آمار گمرک در سال ۸۵ ،حدود ۲.۵ میلیون تن از این محصول اساسی وارد کشور شد که این اقدام سبب ورشکستگی کامل ۳ کارخانه تولید شکر و بدهکاری بسیاری از چغندرکاران گشت.
🔹 سوء مدیریت وزارت بازرگانی که در آن برهه زمانی، مسئول تنظیم بازار داخلی محصولات بود، به رشد #مافیای_واردات شکر دامن زد. سازمان بازرسی کل کشور با انتقاد از واردات زیاد شکر عنوان کرد: «واردات بیرویه شکر در سال ۱۳۸۵ به عللی همچون فقدان نظارت لازم در تناسب واردات با ذخایر، تولید و مصرف داخلی، ضمن ایجاد بیش از ۱.۳۵۰.۰۰۰ تن شکر مازاد بر مصرف و اشباع بازار، موجب ناتوانی کارخانههای داخل در فروش محصول و عدم امکان پرداخت مطالبات کشاورزان و کارکنان شد که استمرار این روند، مانع نیل به خودکفایی در تولید شکر خواهد بود.»
#قانون_تمرکز
#نه_به_وزارت_بازرگانی
#نه_به_واردات
#نه_به_بازگشت_به_عقب
✅ @masaf_foods
⭕️صحرای آتاکاما در شیلی به خشکترین منطقه زمین معروف است!
‼️قسمتهایی از این صحرا بیش از ۴۰۰ سال رنگ باران را به خود ندیدند!
✅ @masaf_foods
⭕️تنظیم بازار، درمان اساسی یا بی حسی موضعی؟!
🔹امروز بازار کالاهای اساسی کشور دارای اختلال است، اما دولت بجای درمان اساسی با حمایت از تولیدواقعی، به فکر بی حسی موضعی با استفاده از ارز دونرخی و تاسیس وزارت بازرگانی است.
🔹صورت مسئله ضعف در سیاست گذاری صحیح ودرمان اساسی بازار هست و اتخاذ سیاست های حمایتی از تولید پایه است. اما دولت صورت مسئله را همزیستی ارز دونرخی و کنترل قیمت ها تعریف میکند.
🔹مطالعات اقتصاد دانان نشان داده است که برای داشتن اقتصاد سالم نیازمند داشتن بدنه اقتصادی قوی هستیم که دایما تقویت هم بشود. این مدل اقتصادی در برابر حمله بیماری های تورم و تحریم و ... همیشه مقاوم هست. درکشور ما مسئولیت تامین غذای کشور بر عهده ی وزارتخانه ی جهادکشاورزی هست و ابزار دسترسی به بازار مهمترین اختیار مدیریتی توفیق این بدنه اقتصادی کشور است.
🔹بررسی ها نشان می دهد در حال حاضر درکشور ما دولت به دنبال سلب مختصر اختیارات تنظیم بازاری هست که وزارت جهاد کشاورزی پس از اجرای قانون تمرکز به دست آورده است. امروز دولت و مجلس با دنبال کردن تاسیس وزارت بازرگانی به دنبال تقویت جریان واردات و تخصیص ارز ترجیحی و حمایت از وارد کنندگان می باشند که تاکنون هیچ نتیجه مثبتی نه برای مصرف کنندگان و نه برای تولیدکنندگان نداشته است. دریک مثال ساده توضیح میدهم, شما اگر پزشکی باشید و بیماری به شما مراجعه کند آیا خود او را تقویت می کنید یا همراه بیمار را؟؟
🔹به عبارتی با حمایت از قانون تمرکز و افزایش اختیارات وزارت کشاورزی گام اساسی در راستای درمان معلولیت تنظیم بازار کشور برداشته می شود و تاسیس وزارت بازرگانی و دادن امکانات به همراه بیمار فقط هزینه بیماری را زیاد میکند و درمان اساسی وضعیت بازار نیست.
🔹لذا از دولت و مجلس درخواست میشود بجای دنبال کردن تاسیس وزرات بازرگانی, پیگیر تقویت قانون تمرکز و سایر اقدامات حمایتی از وزارت جهاد کشاورزی و اجرای کامل قانون مترقی تمرکز باشند تا گام اساسی در راستای تقویت تولید در کشور برداشته شود.
#اقتصاد_بیمار
#سیاست_گذاری_فشل
#وزارت_بازرگانی
#یادداشت
✅ @masaf_foods
⭕️ سیاست خارجه آمریکا در خدمت توسعه بازار کشاورزی این کشور
🔹تجارت کشاورزی برای بخش کشاورزی ایالاتمتحده و اقتصاد آمریکا حیاتی است. در سال ۲۰۱۷ صادرات غذا و تولیدات کشاورزی آمریکا مجموعاً به ۱۳۸.۴ میلیارد دلار رسید که بالاتر از ۱۳۴.۷ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۶ است. علاوه بر این صادرات کشاورزی بیش از ۱.۱ میلیون شغل را در کل اقتصاد آمریکا حمایت کرده است. با توجه به اینکه ۹۵ درصد مصرفکنندگان جهان در خارج از ایالت متحده زندگی میکنند کار وزارت کشاورزی برای اتخاذ و توسعه تجارت جدید جهت از بین بردن موانع، کمک به کشاورزان و دامداران برای پیدا کردن مشتریان جدید و اطمینان از اینکه با تولیدات و تولیدکنندگان آمریکایی منصفانه رفتار میشود، ضروری است.
🔹سانی پردو وزیر کشاورزی آمریکا گفت: «از روزی که تد مککینی بهعنوان اولین معاون وزیر تجارت و امور خارجه کشاورزی USDA این منصب را گرفت؛ سراسر جهان را برای تبلیغ تولیدات کشاورزی آمریکا و متعهد کردن دیگر دولتهای خارجی برای از بین بردن موانع صادرات ایالاتمتحده، دور زده است. من گفتم که او باید میلیونها مایل پرواز کند که او در حال نزدیک شدن به این نقطه است. او در عرض ۶ ماه در این منصب ۱۰ کشور از اروپا تا آسیا و خاورمیانه و آمریکای لاتین را پوشش داده است تا منافع سیاسی ما را ارتقاء دهد و تولیداتمان را تبلیغ کند.»
🔹ترامپ افزایش تعرفه کالاهای چینی را به خاطر کشاورزان به تعویق انداخت. اهمیت صادرات محصولات کشاورزی برای آمریکا به حدی است که اخیراً دونالد ترامپ از موضع خود در برابر چین به خاطر تعرفههای این کشور بر محصولات کشاورزی آمریکا عقبنشینی کرد و از چین خواست که فوراً تمام تعرفههای محصولات کشاورزی ایالاتمتحده را بر دارد چراکه مذاکرات تجاری پیشرفت خوبی داشته است.
🔹کشاورزان یک گروه کلیدی برای حزب جمهوریخواه ترامپ هستند و جنگ تجاری رئیسجمهور آمریکا با چین تأثیر زیادی بر آنها داشته است. سال گذشته پکن برای واردات سویا، دانه سورگوم، گوشت خوک و دیگر اقلام، تعرفههای گمرکی وضع کرد و محمولههای محصولات کشاورزی آمریکایی به چین را کاهش داد. سانی پردو وزیر کشاورزی آمریکا گفت که مذاکرهکنندگان تجاری آمریکا از چین خواستهاند تعرفههای اتانول این کشور را کاهش دهد اما بلافاصله مشخص نشد که آیا پکن مایل به این کار است یا خیر.
🔹پست ترامپ در توییتر چند ساعت پس از اعلام «دفتر نمایندگی تجاری ایالاتمتحده» گفته بود که افزایش برنامهریزیشدهی تعرفهها به ارزش ۲۰۰ میلیارد دلار بر روی کالاهای چینی را به تعویق خواهد انداخت.
🔹ترامپ در توییتر خود نوشت: « از چین خواستم که فوراً تمام تعرفهها بر محصولات کشاورزی ما را لغو کند، زیرا ما در گفتگوهای تجاری خوشرفتاری میکنیم. همچنین من دومین سری از تعرفهها را در تاریخ اول مارس به ۲۵ درصد افزایش ندادم. این امر برای کشاورزان ما و البته من بسیار مهم است.»
🔹افزایش تعرفه از ۱۰ درصد به ۲۵ درصد در ابتدا برای اول ژانویه برنامهریزیشده بود اما پس از گفتگوهای سازنده با شیجینپینگ رئیسجمهور چین، دولت ترامپ یک تمدید ۹۰ روزه را برای این مهلت صادر کرد.
✍️ #پویان_مرتضوی
#قانون_تمرکز
#نه_به_وزارت_بازرگانی
#وزارت_واردات
#یادداشت
لینک مراجع خبر:
🌐 http://bit.do/ePBaY
🌐 http://bit.do/ePBa9
✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
🔗 https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
🔰سیل بزرگ ملخ ها از عربستان در راه ایران/ تهدید امنیت غذایی کشور
💬حمید دولتی مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان:
🔹دستههای جدید بزرگ ملخ بهدلیل بارندگیهای اخیر از سمت شبه جزیره عربستان به سمت ایران پرواز کرده اند، بر اساس پیش بینی فائو از امروز وارد ایران میشوند که تهدیدی برای امنیت غذایی کشور به حساب میآیند.
🔹این ملخ با توجه به قدرت پروازی بالا ، ۲۰۰ تا ۲۵۰ کیلومتر در روز را طی میکنند که در صورت وزش باد موافق،میتوانند روزانه ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ کیلومتر طی مسافت داشته باشند.
🔹در حال حاضر استانهای جنوبی کشور نظیر سیستان و بلوچستان، کرمان، بوشهر، جنوب فارس و هرمزگان درگیر این رویداد هستند اما با توجه به اینکه هرمزگان پیشانی ورود این ملخ ها به حساب می آید، بیشترین میزان درگیری را دارد.
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 | 🎥 سازمان جهاد کشاورزی: با بزرگترین حمله ملخ به کشور مواجه شده ایم که در این میان هرمزگان با بیشترین میزان هجوم مواجه است.
‼️دستههای بزرگ ملخ که از عربستان به سمت ایران پرواز کرده اند، بر اساس پیش بینی فائو از امروز وارد ایران میشوند که تهدیدی برای امنیت غذایی کشور است.
#سیل_ملخ
🔹 تصاویر احتمالا مربوط به عربستانه
#سازمان_حفظ_نباتات
✅ @masaf_foods
🔰خسارات بیتوجهی به آبخیزداری/سالانه معادل یک سد کرج بهخاطر ورود خاک به سدها از دست میرود!!
💬هوشنگ جزیی مدیرکل دفتر آبخیزداری و حفاظت خاک سازمان جنگلها :
🔹 ۱۶.۷ تن در هکتار در کشور فرسایش خاک داریم و بر اساس آماری که وزارت نیرو اعلام کرده است، سالانه ۲۵۰ میلیون مترمکعب خاک وارد مخازن سدهای کشور میشود.
‼️وزارت نیرو میگوید که آبخیزداری در بالادست سدها باعث میشود که آب بهدرستی وارد سدها نشود و از طرفی اعلام میکند که چون آبخیزداری در بالادست سدها انجام نشده، باعث ورود خاک به سدهای کشور شده است؛ که این امر خود یک تعارض تفکری است و در یک دستگاه تضاد رویه برنامهریزی برای سدهای کشور وجود دارد.
🔹با توجه به اینکه سالانه ۲۵۰ میلیون مترمکعب خاک وارد سدهای کشور میشود در واقع حجم نگهداری آب در سدها کاسته میشود که این رقم بیشتر از مخزن ۲۰۶ میلیون مترمکعبی سد کرج است و در واقع هرساله معادل یک سد را از دست میدهیم؛ بنابراین باید بالادست سدها آبخیزداری انجام دهیم.
#آبخیزداری
#وزارت_نیرو
#فرسایش_خاک
✅ @masaf_foods
🔰موافقت نامه پاریس، زمینهسازی دولتیها برای تحریمهای جدید؟!
🔹کارشناسان معتقد هستند که موافقتنامه پاریس برخلاف آنچه موافقان آن میگویند فقط موافقتنامه زیستمحیطی نیست و در بطن خود تحریم و تنبیه به همراه دارد. این کارشناسان شاهد مدعای خود را نیز طرح « اقدامات دیگر» در بخش b بند ۴ ماده ۱۶ این موافقتنامه میدانند.
‼️استفاده از عبارت shall که بار حقوقی دارد و برای الزامآور بودن به کار میرود نشان میدهد که برخلاف برخی ادعاها این موافقتنامه داوطلبانه نیست. همچنین استفاده از عبارت other functions به معنای دیگر اقدامات به این معنی است که نهاد نظارتکننده در راستای برخورد با کشورهایی که نتوانستهاند تعهدات خود را به مرحله اجرا برسانند، میتواند از هر ابزاری بهره ببرد!
🔹از همین جهت نیاز است تا در راستای پیوستن به موافقتنامه پاریس باعجله و شتابزدگی تصمیمگیری نشود و بررسی آن در نهایت دقت و به دور از حواشی سیاسی و رسانهای صورت بگیرد تا تعهدات ارائهشده در راستای تأمین حداکثری منافع کشور باشند.
#توافقنامه_پاریس
#گرمایش_جهانی
#ضرر_به_منافع_ملی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ارسالی_مخاطبان
‼️این #فیلم را حسین ازروستای دهندر در شهرستان بشاگرد فرستاده
سلام
تصویر مربوط به شهرستان بشاگرد (روستای دهندر شه بابک که ده کیلومتر با مرکز شهرستان فاصله داره، مرکز شهرستان یعنی سردشت هنوز هم مشکل کم آبی داره)،در شرق هرمزگان هستش، شهرستانی که با بیش از پنجاه درصد جمعیت بیکار، با ذخیره همچنین آب هایی میتونه قطب کشاورزی استان بشه ولی با سوءمدیریت مسئولانش،این آب به هدر میره،و تابستان های کم آبی داره.لازم به ذکره که این رودخانه در سال چند بار طغیان می کنه.لطفا منتشر کنید.
#آب_هست_اما_ول_است
✅ @masaf_foods