🔴 جریان نفوذی در اقتصاد به دنبال ایجاد انحراف در مسیر سرمایه گذاری های ستاد اجرایی فرمان امام / آیا صرف هزاران میلیارد تومان بودجه برای تولید علوفه هیدروپونیک دامی مقرون به صرفه است؟ بخش دوم
🔹در پایان اشاره میشود که این روش تولیدی مختص کشورهایی است که با محدودیت زمین برای تولید غذا مواجه هستند. در ایران که مراتع فراوان و مزارع بالقوهی دیم وسیعی آمادهی بهرهبرداری و تولید علوفه برای تامین خوراک دام وجود دارد، بهکارگیری روشهای وارداتی پرهزینه، ارزبر و بدون صرفهی اقتصادی با هیچ منطقی سازگار نیست. در سالهایی که بارشهای فراوان حجم گیاهان خودروی مرتعی و بیابانی را به شدت افزایش داده بهتر است بهجای وابسته کردن خوراک دام به نهادههای وارداتی، از ظرفیت تعلیف دام در مراتع بهرهبرداری شود. این در حالی است که عدم بهرهبرداری از علوفهی تر و خشک مراتع در ماههای اخیر منجر به آتشسوزیهای گسترده و تحمیل خسارتهای سنگین مادی و معنوی به محیط زیست و اقتصاد کشور شده است.
🔹اگر تنها درصدی از ارقام کلان ریالی و ارزی که برای راهاندازی و نگهداری سیستمهای وارداتی هیدروپونیک با بهانهی بهرهورسازی آب خرج شده است، برای ارتقای بهرهوری آب مزارع کشاورزی و تولید علوفهی آبی و دیم دستکاشت در مراتع مختلف کشور هزینه شود شاهد رشد چندبرابری خوراک دام سالم، طبیعی و سازگار با دامهای بومی و در نتیجه افزایش تولید محصولات دامی مانند گوشت و شیر، بهبود شاخص امنیت غذایی و قطع وابستگی بخش کشاورزی به خارج برای تامین خوراک دام در این شرایط تحریم و جنگ اقتصادی خواهیم بود.
‼️لذا ضروری است نهادهای انقلابی که داعیهدار عمل به فرامین مقام معظم رهبری (حفظهالله) هستند، در این شرایط تحریم و جنگ همهجانبهی اقتصادی گوش به فرمان ولیامر در مسیر جهش تولید واقعی متکی بر ظرفیتهای بومی گام بردارند؛ و از گوش سپردن به توصیههای غیر اقتصادی و غیر کارشناسی مبنی بر بهکارگیری فناوریهای وارداتی و غیر بومی که دستاوردی جز به خطر انداختن امینت غذایی جامعه ندارد و ذهنیتی جز نفوذ اقتصادی را تداعی نمیکند، به شدت خودداری نمایند.
#مسیر_انحرافی
#علوفه_هیدروپونیک
#ورود_دام_به_مرتع
#بهره_برداری_صیانتی
✅ @masaf_foods
🔴 جریان نفوذی در اقتصاد به دنبال ایجاد انحراف در مسیر سرمایه گذاری های ستاد اجرایی فرمان امام / آیا صرف هزاران میلیارد تومان بودجه برای تولید علوفه هیدروپونیک دامی مقرون به صرفه است؟
🔹17 تیر 99 خبری در رسانهها منتشر شد که تعجب کارشناسان را برانگیخت. «افتتاح فاز اول پروژهی تولید علوفه به روش هیدروپونیک توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)»! روش هیدروپونیک که قرار است روزانه 2.5 تن علوفه برای دامهای هولدینگ کشاورزی ستاد اجرایی تامین کند سالهاست مورد انتقاد کارشناسان قرار دارد و کارایی آن برای تولید این محصول در کشورهایی مانند ایران هیچگاه تایید نشده است.
🔹در روش هیدروپونیک مواد غذایی مورد نیاز گیاه به جای خاک از طریق محلولی که در گیاه در آن قرار دارد تأمين میشود. طرفداران هیدروپونیک میگویند که استفاده از این روش برای تولید علوفه منجر به صرفهجویی در مصرف آب و زمین میشود و در مدت کوتاهتری نسبت به کشت زراعی، محصول به دست میآید اما برای اظهار نظر در مورد این روش باید شاخصهای ارزیابی دیگری نیز مدنظر قرار گیرد. برای بررسی سودمندی این روش نسبت به روش تولید زراعی علوفه نباید بهرهوری اقتصادی از نظر دور بماند. ضریب تبدیل دانهی جو به مادهی خشک در روش هیدروپونیک فقط 15.7 درصد است. مثلا از تولید 15.5 میلیون تن علوفه به روش زراعی حدود 7.8 میلیون تن مادهی خشک به دست میآید اما با صرف مقدار آب مشابه، در روش هیدروپونیک 19.6 میلیون تن علوفه تولید که از این مقدار فقط 3.1 میلیون تن مادهی خشک حاصل میشود. بنابراین با فرض مصرف آب یکسان، حجم تولید علوفهی خشک به روش هیدروپونیک به هیچ وجه نمیتواند با حجم تولید علوفه خشک زراعی برابری کند.
🔹همچنین با مقایسه میان تغذیهی دام از دانهی جو و تعلیف با علوفهی هیدروپونیک نتایج جالبی به دست آمده است. نتایج پژوهشها نشان میدهد صرفهی اقتصادی روش هیدروپونیک نسبت به جو در تولید مادهی خشک 11- درصد، در تولید پروتئین 24.7 درصد و در تولید انرژی 15.4- درصد است. به بیان دیگر از نظر صرفهی اقتصادی، تعلیف دام با علوفهی هیدروپونیک قابل رقابت با تغذیهی دام با دانهی جو نیست. از دیگر نقاط ضعف این روش، هزینهی اولیهی تاسیس و راهاندزای بسیار بالا است. این روش تولیدی نیازمند امکانات و تجهیزاتی است که محیط کشت کاملا کنترل شدهای برای گیاه فراهم کند. خرید و تجهیز این محیط کشت نیاز به سرمایهگذاری اولیهی بالایی دارد. همچنین این تجهیزات مورد نیاز خارجی بوده و مستلزم واردات و خروج ارز از کشور است. نهادههای تولید در روش هیدروپونیک نیز عموما وارداتی است و فرایند تولید را به خارج وابسته میکند. بذر مورد استفاده در این روش باید از قوهی نامیهی بالایی برخوردار باشد که مستلزم هزینهکرد بیشتری نسبت به بذور علوفهی زراعی و حتی واردات این بذر از خارج است.
🔹مسئولین ستاد اجرایی با افتخار از تولید 2.5 تن علوفه در روز سخن میگویند. در این رابطه باید اظهار داشت که در بهترین شرایط از هر 1 کیلوگرم دانهی جو، 7 کیلوگرم علوفه تولید میشود؛ یعنی برای تولید روزانه 2.5 تن علوفه به بیش از 357 کیلوگرم دانهی جو در یک روز و بیش از 130 تن دانهی جو در یک سال نیاز است. به بیان دیگر ستاد اجرایی تامین بذر مورد استفاده در تولید جو هیدروپونیک خود باید سالانه 130 تن جو مرغوب و با کیفیت از خارج از کشور وارد نماید. حجم ارز مورد نیاز و وابستهسازی علوفهی دام به خارج با این ارقام کاملا آشکار است.
همچنین مراحل تولید شامل سامانههای آبیاری، کنترل دما، نور و غیره کاملا به برق وابسته است و هزینهی جاری تولید را بالا میبرد. تامین درآمد نیروی کار متخصص و گران برای کار با تجهیزات هیدروپونیک از دیگر هزینههای سرباز تولید است.
🔹نکتهی مهم دیگر در تولید علوفه به روش هیدروپونیک، شیوع و رشد سریع کپک، قارچ و دیگر بیماریها در اندامهای گیاهی به دلیل رطوبت و دمای بالا است. این قارچ و بیماریهای گیاهی در صورت تعلیف منجر به مسمومیت و بیماری دام و تحمیل هزینههای دامپزشکی به دامدار و نیز بالا رفتن احتمال سرایت بیماری به مصرفکنندگان محصولات این دامها میشود. این در حالی است که مقابله با قارچها و بیماریهای گیاهی در فرایند تولید هیدروپونیک مستلزم مصرف ضدعفونیکنندهها و قارچکشهای گیاهی است که هم منجر به تحمیل هزینهی اضافی به تولیدکنندهی علوفه و هم منجر به مسمومیت دوبارهی دام ناشی از بلع قارچکشهای شیمیایی و در نتیجه آلودگی محصولات دامی است.
⭕️ شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی کاسه و کوزه ها را بر سر کشاورزی و دامپروری شکست!
🔹 شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی در پاسخ به گزارش اخیر خبرگزاری مهر از مشکلات جدی روستاهای دوین در حوالی شیروان در تامین آب غیر شرب برای انجام امور کشاورزی ضمن ارائه یک قول نه چندان محکم برای حل مشکلات آبی این روستا، بدون اشاره به جانمایی بسیار غلط نیروگاه شهید مفتح در یک منطقه خشک، بار دیگر کشاورزی و دامپروری را عامل مشکلات روستاییان عنوان کرد: «منبع آبی روستای دوین، توان تولید ۱۵ لیتر بر ثانیه را دارد و با توجه به جمعیت ۱۳۰۰ نفری روستا نباید مشکل کمبود آب شرب داشته باشیم ولی با وجود نگهداری ۲۳۵ رأس دام سنگین و پنج هزار و ۷۶۰ رأس دام سبک در داخل روستا، این مقدار آب استحصال شده، جوابگو نیست. نکته اصلی در این روستا و بسیاری از روستاهای استان، استفاده از آب شرب برای مصارف غیر شرب مانند مصرف دام و آبیاری صیفی جات میباشد که برخورد قهری صرف داشتن هم خیلی مطلوب ما نیست و با توجه به وضعیت جامعه که مباحث کرونا اقتصاد را نیز تحت تأثیر قرار داده است، باید با تدبیر و به تدریج اینگونه مصارف ساماندهی شود.»
‼️پ.ن: مدیریت ناصحیح در تخصیص منابع آبی به بخش های اقتصادی توسط وزارتخانهای که متولی تامین انرژی در کشور است به دوگانه اساساً غلطی دامن میزند که در آن بخش کشاورزی همیشه متهم به اتلاف آب است. در این دوگانه همواره تامین غذا و امنیت غذایی کشور در تقابل با حفظ منابع آبی قرار گرفته و انگشت اتهام به عنوان مصرف کننده اسرافگر همواره به سمت او نشانه می رود. این درحالی است که جانمایی غلط در احداث برخی صنایع پرمصرف در مناطق جغرافیای ذاتاً کم آب شاید به اصرار برخی نمایندگان و یا شاید در اثر بی توجهی به اهمیت کشاورزی منجر به بروز بحران های جدی محیط زیستی در مناطق مختلف کشور شده است. اثرات آینده تاسیس نیروگاه سیکل ترکیبی تولید برق در شیروان را باید هم اکنون در دشت رزن همدان و فروچاله های عمیق آن مشاهده کرد.
#بحران_مدیریت_آب
#وزارت_نیرو
#روستای_دوین
✅ @masaf_foods
19.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آبی که برای نیروگاه شیروان میجوشد اما برای مردم روستای دِوین نه
🔹گزارش مهر از قصه پر غصه مردمان روستای دوین در خراسان شمالی که به لطف سیاست های غلطِ بخشی و غیر ملی برخی از مسئولین و نمایندگان مجلس این منطقه دیگر آبی برای کشاورزی و امرار معاش ندارند!
#تجاوز_به_امنیت_غذایی
#روستای_دوین
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥گزارشی از برداشن انگور در شهرستان سیاهکل
🔹ایلام به دلیل برخورداری از طبیعت بکر و آب و هوای مناسب، مستعد کشت انواع باغات میوه به ویژه انگور است
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویری از وقوع سیل صبح امروز در شهرستان آزادشهر استان گلستان
#بحران_مدیریت_آب
✅ @masaf_foods
⭕️ مدیریت حوضه آبریز جایگزین مدیریت استانی آب میشود
🔹وزیر نیرو: با جدیت روی مدیریت حوضه آبریز و جایگزینی آن با مدیریت استانی آب در حال کار هستیم. مصوبهای از هیئت وزیران در این زمینه گرفتهایم که در فرآیند نهایی شدن است؛ این مصوبه مبنی بر چابکسازی ساختار آب کشور بوده و از جمله بخشهای چابکسازی و هدف آن، استقرار سازمانهای مدیریت حوضه آبریز است.
‼️پ.ن: مدیریت و تخصیص منابع آبی در کشور مبتنی بر نگاه حوضه آبخیز اتفاق مثبتی است که البته انتظار میرود وزارت محترم نیرو جزئیات ایده را در مجامع علمی بازگو کند تا شاهد بررسی ابعاد آن باشیم.
#بحران_وزارت_نیرو
✅ @masaf_foods
⭕️ استفاده پاکستان از ملخها برای تولید کمپوست زیستی
🔹دولت پاکستان در نظردارد با استفاده از ملخ ها و تولید بیو کمپوست، یک فاجعه را به یک فرصت تبدیل کند. ملخ ها امسال، به محصولات و مزارع کشاورزی در سراسر پاکستان خسارت وارد کردند. دولت برای مقابله با این تهدید گام های هوشمندانه ای برداشته است.
🔹دولت بابت شکارکردن ملخ ها و سپس فروش آنها به مرغداران به میزان 20-5 روپیه به ازای هر کیلوگرم مشوق مالی ارائه داد. این ملخ ها منبع مناسبی از پروتئین برای تغذیه طیور هستند.
🔹اکنون دولت در حال نهایی کردن یک پروژه برای استفاده از میلیون ها ملخ به منظور تولید و توسعه بیو کمپوست برای ترویج کشاورزی سالم است. پیش بینی شده حدود 200 هزا نفر از افراد محلی برای مقابله با حمله ملخ های بیابانی فعال خواهند شد.
#تبدیل_تهدید_به_فرصت
#تاب_آوری
‼️پ.ن: بکارگیری راهبرد خرید خدمت برای انجام عملیات مبارزه با آفات شاید در کوتاه مدت منجر به کاهش شمار ملخ ها شود ولی به شکل ریشهای مسئله را حل نمیکند. ضمن اینکه دولت پاکستان باید مراقب باشد پرورش ملخ رواج پیدا نکند 😉
✅ @masaf_foods
⭕️شکایت ۳۶ نماینده مجلس از جهانگیری بابت نقض قانون
«ایزدخواه» نماینده تهران در مجلس:
🔹۳۶ نماینده از معاون اول رئیس جمهور بابت انتقال شرکت بازرگانی دولتی از وزارت جهاد کشاورزی به وزارت صمت و نقض قانون تمرکز وظایف بخش کشاورزی شکایت کردند.
🔹اگر این موضوع در صحن علنی به تصویب برسد قطعا شکایت را از قوه قضائیه پیگیری خواهیم کرد. / فارس
#قانون_تمرکز
‼️پ.ن:خوشبختانه مجلس جدید، کار خود را با پیگیری اجرای قانون بسیار مهم تمرکز از دولت آغاز کرده است. قانونی که اختیارات بازرگانی حوزه محصولات غذایی و صنایع بلافصل را در اختیار متولی تولید قرار داد. با شروع دولت یازدهم این قانون منشا اثرات مثبتی در حوزه تنظیم بازار محصولات غذایی شده بود که سال گذشته با مصوبه سران قوا تعلیق شد.
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آخرین نسل ماشین های برداشت غلات 👌
🔹کشاورزی همواره از دیرباز به عنوان موتور کشندهای برای توسعه و پیشرفت با ثبات در سایر بخش های اقتصادی محسوب شده است. بدون تلاش انسان بر سر مزرعه و تولید غذا، شاید هیچگاه ذهن بشر مجالی برای ساخت تجهیزات جدید صنعتی برای ارتقای بهرهوری و یا ورود به عرصه تجارت پیدا نمیکرد.
#صنعت_کشاورزی
✅ @masaf_foods
🔴 نظر عجیب یکی از مخاطبان خبرگزاری مشرق در خصوص احتمال آمارسازی وزارت جهاد کشاورزی!
🔹این خواننده مشرق در پایان مطلب شکایت نمایندگان از دولت به دلیل نقض قانون تمرکز در این سایت از عددسازی وزارت جهاد کشاورزی برای آمار تولیدات کشاورزی سالانه خبر داد. مسئولین محترم وزارت جهاد کشاورزی باید هر چه سریعتر نسبت به این مسئله واکنش مقتضی را نشان دهند.
✅ @masaf_foods
#عکس_نوشت
⭕️ نظر دکتر روح الله ایزد خواه پیرو نقض قانون تمرکز توسط دولت
✅ @masaf_foods
⭕️ #بازار؛ شاه کلید فراموش شده قفل #کشاورزی_ایران
🔹حکایت بازار کشاورزی ایران، حکایت زخم های عمیقی است که هر سال "سر باز می کند" و آهی بر دل مردم و داغی بر جان کشاورزان مظلوم میهنمان می نهد.
🔹تا پیش از این، هر ساله با چند روز قحطی مصنوعی توسط دلالان دلار پرست، دولتمردان ساده اندیش دروازه های کشور را به روی کالاهای اجنبی می گشودند تا با متوسل شدن به پول نفت و واردات بر زخمهای عمیق داخلی سرپوشی بنهند.
🔹در این بین، کشاورزان روستایی اند که باید هزینه #رضایت_مردم_از_دولتها را به قیمت استضعاف خود بپردازند. نتیجه این ظلم هم #مهاجرت_اجباری ایشان به شهرها و خالی شدن بیش از 35 درصد روستاهای کشور در 30 سال اخیر است.
🔹اما به یمن اجرای یک قانون مهم به نام #قانون_تمرکز_وظایف_کشاورزی و استقامت محمود حجتی وزیر سابق کشاورزی دولت یازدهم جلوی این یاغی گریهای اقتصادی تا حدودی گرفته شد. هر چند هم اکنون خطر #لغو_قانون_تمرکز کشاورزی را تهدید می کند.
🔹قانون مذکور این فرصت را به بخش کشاورزی داده بود تا متولی آن _نه وزارتخانه های بیگانه با کشاورزی_ برای تجارتش تصمیم بگیرد و وزیر هم از این فرصت، کمال استفاده را برد و جلوی #واردات_بی_منطق را تا حدودی گرفت.
🔹مطمئنا استمرار این حرکت رو به جلو که مصداق عینی #حمایت_واقعی_از_تولید_ملی است، نیازمند همراهی مردم و اصحاب رسانه است.
🔹اگر اصحاب رسانه القای قحطی کاذب در فضای عمومی نکنند و مردم هم در زمانهایی که محصولی با شوک قیمتی مواجه می شود به بازار هجوم نبرند و فریب دلالان را نخورند، #تولید_ملی جان می گیرد و دیو بیکاری از این مرزوبوم رخت بر خواهد بست.
#قانون_تمرکز
#صنعت_کشاورزی
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
#رصد_توییتر
🔴 مغز متفکر اصلاحات در پروژه ترور خودکفایی!
🔹در این رشتو از اقای خضریان نماینده تهران بخوانید که چطور سعید حجاریان از محل واردات محصولات اساسی تیشه به ریشه امنیت غذایی و صد البته امنیت ملی کشور میزند!
🔹آیا باید ردپای برخی تاجران سیاستباز را در پروژههای ضد امنیت غذایی در کشور جستجو کرد؟!
#ترور_خودکفایی
#تجاوز_به_امنیت_غذایی
#قانون_تمرکز
✅ @masaf_foods
⭕️ استوری های جالب دکتر ساداتی نژاد رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در باب اهمیت تناسب اختیارات و پاسخگویی در حوزه مدیریت زنجیره کشاورزی؛ بدون واگذاری اختیارات حوزه بازرگانی به متولی تولید، انتظار پاسخگویی در این حوزه بی معنی است.
#قانون_تمرکز
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
#توییت_گشت
✍️رشته توییت خضریان نماینده مجلس در مورد #سعید_حجاریان کهنه سرباز #نهان_خانه و فعالیت های اقتصادی در تخریب خودکفایی
در سوال از #وزیر_جهاد_کشاورزی پیرامون حذف بودجه خودکفایی #گندم از یک شخصیت پرنفوذ سیاسی گفتم که با استفاده از فضای تضعیف شده تولید داخلی اقدام به واردات محمولههای گندم از خارج از کشور نموده است؛ این شخص کسی نیست جز جناب #سعید_حجاریان از تئوریسینهای جریان اصلاحات!
💢جناب #حجاریان همچنین از تئوریپردازان و حامیان اصلی روی کار آمدن دولتی است که با بیتدبیریهایش از طرفی #خودکفایی کشور در موضوع استراتژیک گندم را به مخاطره انداخته و از طرف دیگر بستر را برای #واردات این کالای سابقا خودکفا شده با ارز مرجع (جهانگیری) برای وی امثال فراهم ساخته است.
💢جناب سعید حجاریان در ۲۰ اسفندماه سال ۱۳۹۲ و تنها چندماه پس از پیروزی جناب #حسن_روحانی و استقرار #دولت_یازدهم، با شراکت فرزندش محسن، اقدام به ثبت شرکتی به نام #راشا_تندیس_پارسیان در حوزه واردات کالاهای اساسی نموده است.
💢اسناد نشان میدهند جناب حجاریان تحت لوای این شرکت خانوادگی و در ادامه فامیلی، چندین محموله محصولات زراعی اعم از گندم را به کشور وارد کرده است؛ تا حذف بودجه #خودکفایی_گندم توسط #دولت و ادامه روند #واردات گندم، ضربه محکمی به تولید این کالای استراتژیک بزند.
💢آقای حجاریان درحالی ژست #جامعه_مدنی، حمایت از جنبش پابرهنگان، سینه چاک کردن برای قیام گرسنگان و... را بیان نموده که یکی از کاسبان نان مردم در شرایط کمبود ارز میباشد؛ و انتظار میرود پیرامون نقش خود در مدیریتی که مردم را دچار این آشفتگیهای #اقتصادی نموده است، توضیح دهد.
لینک اسناد
#نفوذ
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
✅ @masaf_foods
🔴 آتش سوزی ۳۵۰ اصله نخل در فیرزآباد فارس / بازهم علف های خشک چرا نشده کار دست مردم داد!
🔹به دلیل گرمای شدید و وجود علفهای خشک در نخلستان های منطقه قیروکارزین در استان فارس حدود ۳۵۰ اصله نخل در نخیلات این منطقه دچار حریق شد و خسارت ۲۰۰ میلیون تومانی بر جای نهاد.
‼️بارندگیهای بیش از ۵۰۰ میلیمتری در سال زراعی جاری و درنتیجه رویش انبوه علفهای هرز و خشک شدن آن در مناطق مختلف باعث ایجاد بیش از ۱۰۰ مورد آتشسوزی در عرصههای منابع طبیعی، باغها و مزارع شهرستان قیروکارزین از ابتدای سال جاری تاکنون شده است.
#بهره_برداری_صیانتی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: کشور را با لجبازی مدیریت میکنند!
🔹 نصرالله پژمانفر: دارند کشور را جوری اداره میکنند که به مردم بفهمانند، تنها راه کنترل و بهبود وضعیت اقتصادی، مذاکره است/ دلیل گرانیهای اخیر فقط سوء مدیریت است/ در حالیکه سالها در تولید گندم خودکفا بودیم؛ چرا پارسال ۳ میلیون گندم وارد کشور کردیم، معنیاش چیست؟! امسال وضع واردات گندم بدتر است!
✅ @masaf_foods
🔴 گرانی دلار قاچاق دام زنده به عراق را افزایش داد
🔹علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم گوسفند زنده در بازار تهران ۴۵ هزار تومان است که اگر وارد بازار عراق شود به ۹۰ هزار تومان می رسد. این عامل باعث شده همه شاهد خروج غیرمجاز دام زنده از شهرهای اشنویه و پیرانشهر به بازار سلیمانیه عراق باشند.
🔹این دو شهر از حیث مسافت با مرز سلیمانیه عراق خیلی نزدیک هستند و افراد پیاده می توانند دام زنده را به آن طرف مرز گسیل دهند. وقتی اختلاف ۵۰ هزار تومانی در دو بازار وجود داشته باشد طبیعی است که دامدار با پذیرش ریسک آن اقدام به فروش دام در بازار عراق میکند./ نود اقتصادی
#خطر_وابستگی
#خروج_دام_مولد
✅ @masaf_foods
🔴مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بناب از کشف ۱۵ هزار اصله گیاه پالونیا خبر داد / موارد مکشوفه بنا به دستور مقام قضایی جمع آوری و امحا شد.
🔹مهندس روح الله خیری در با بیان اینکه گیاه پالونیا بومی مناطق پرباران شرق و جنوب شرق آسیا بوده و کشت آن به علت نیاز آبی زیاد در مناطق خشک و نیمه خشک ایران همانند آذربایجان شرقی نامناسب است، افزود: براساس اعلام سازمان حفظ نباتات کشور، وارد کردن بذر، قلمه و نهال پالونیا در آذربایجان شرقی ممنوع و غیرقانونی است.
🔹وی از تمامی کشاورزان و تولیدکنندگان عزیز خواست تا از کاشت این درخت مهاجم که آسیبهای جدی به بخش کشاورزی در حوزه آبریز دریاچه ارومیه وارد میکند، جدا خودداری کنند.
🔹به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، وی همچنین از تمامی گلخانه داران و نهالستانهای شهرستان نیز خواستند از وارد کردن و تولید محصول پالونیا ممانعت کنند، چرا که در صورت هرگونه مشاهده، جمع آوری و امحا خواهد شد.
✅ @masaf_foods
🔴 توضیح سخنگوی دولت درباره نقش سعید حجاریان در واردات گندم
🔹ربیعی: حذف بودجه گندم و همچنین نقش فردی در این موضوع که خارج از دولت است را تکذیب می کنم.
🔹تصمیمات دولت تابع فردی از بیرون نیست؛ آن هم موضوعی که بر روی زندگی هزاران کشاورز تاثیر میگذارد.
🔹واردات گندم صرفاً در انحصار دولت است و ما تنها خرید گندممان برای ذخایر استراتژیک است نه برای مصرف.
🔹تلاش دولت این است که دو وزیر را به مجلس معرفی کنیم و برای همین منتظر هستیم تلاشهای ما برای این منظور نتیجه دهد.
🔹هیچ مشکلی الان در وزارتخانه صنعت نداریم و مدرس خیابانی با قدرت کارشان را انجام میدهند.
‼️پ.ن: بهتر است دولت محترم و جناب سخنگو بجای تلاش رسانهای بیهوده و اتلاف وقت برای تصویب طرح تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس جدید، راه حمایت از تولید ملی را در پیش گرفته و با ارتقای سطح حمایت مستقیم و غیر مستقیم به خودکفایی در تولید غذای اساسی حمایت کند. جناب سخنگو باید توضیح دهد در شرایطی که نرخ ارز نجومی شده و هزینه تولید بالاتر میرود چرا همچنان ارز برای #واردات گندم تخصیص می یابد ولی نرخ #خرید_تضمینی افزایش نمییابد؟!
✅ @masaf_foods
باسمه تعالی
📢#اطلاعیه_همکاری #فراخوان
🔹از دانشجویان و دانش آموختگان خانم یا آقا تحصیل کرده در گرایشهای مهندسی کشاورزی و یا علوم پایه (ترم های آخر کارشناسی دانشجوی کارشناسی ارشد) که علاقه مند به همکاری با واحد مطالعات امنیت غذایی و کشاورزی موسسه مصاف هستند، تقاضا میشود اطلاعات خواسته شده در فرم الکترونیکی زیر را تا تاریخ چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ تکمیل نمایند. 👇
🔗 لینک فرم همکاری
🔰 اولویت با افرادی است که شرایط زیر را دارا هستند:
1️⃣ تعهد کاری
2️⃣ خلاق، توانمند و داشتن دغدغه حل مسائل سیاستگذاری در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی
3️⃣ حداکثر سن ۲۷ سال
4️⃣ تسلط نسبی به ترجمه متون انگلیسی (تخصصی و غیرتخصصی)
5️⃣ امکان حضور در مجموعه مطالعاتی برای حداقل سه روز کاری در هفته واقع در شهر تهران
6️⃣ علاقهمند به ایفای نقش در فعالیتهای جریان سازی و تصمیم سازی
7️⃣ علاقه مند به فعالیت در فضای شبکه های اجتماعی
✳️ مشخصاتی که ذکر آنها در رزومه الزامی است:
1. اطلاعات فردی
2. شماره تماس
3. رشته تحصیلی
4. مدرک و دانشگاه محل تحصیل
5. سوابق فعالیت های پروژه محور
6. توانمندی های مرتبط (ترجمه، ساخت محتوای چند رسانهای و ... )
7. سوابق فعالیت های تشکیلاتی و یا کارگروهی
💠 لطفا به دوستان خود هم اطلاع دهید.
⚠️از عزیزانی که در گذشته به نیت همکاری با ما تماس گرفته بودند و به هر دلیلی نتوانستیم ارتباط مناسبی با آنها برقرار کنیم تقاضا می شود در صورت تمایل به پر نمودن این پرسشنامه اقدام نمایند.
✅ @masaf_foods
#رصد_توییتر
⁉️چه رانت بزرگی در این وزارت بازرگانی است که دولت برای تصویب آن گرو کشی می کند؟ وزارت بازرگانی در ماه های پایانی دولت چه معجزهای خواهد کرد؟
#وزارت_واردات
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا نمایندگان مجلس از جهانگیری شکایت کردند؟
🔹نقض قانون تمرکز وظایف و اختیارات مربوط به بخش کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی توسط دولت باعث شده است تا ۳۶ نفر از نمایندگان مجلس از معاون اول رئیس جمهور شکایت کنند، شکایتی که اگر به نتیجه برسد، موجب ورود قوه قضائیه به این پرونده میشود.
#وزارت_بازرگانی
✅ @masaf_foods
#توییت
🔴 علی رغم موفقیت متخصصان در شرکت جهاد نصر به تولید و تجاری سازی قفس های ایرانی، بانک ها و شرکت های بیمه به دلایل واهی حاضر به حمایت از این قفس ها نیستند!
🌐 https://twitter.com/masaf_foods/status/1285948227221704705?s=20
#پرورش_ماهی_در_قفس
#فناوری_راهبردی
✅ @masaf_foods