🔻مستند «متری شیش و نیم» جدیدترین مستند ثریا، هم اکنون در حال پخش از شبکه مستند سیما
🔹 بدلیل برخی ملاحظات، این مستند بدون تبلیغ قبلی از شبکه مستند سیما در حال پخش است.
🔸لطفاً تکرار این مستند را اطلاع رسانی کنید؛
🔹تکرار: امشب (جمعه) ساعت ۲۴ و شبنه ساعت 15 شبکه مستند سیما
🔸روایتی عجیب از واگذاری و مفت فروشی کشت و صنعت بزرگ دشت مغان به بخش خصوصی؛ ۲۷ هزار هکتار در اختیار یک نفر !
🔹بزرگترین شهر کشاورزی ایران در دشت حاصلخیز مغان با مساحتی بزرگتر از شهر شیراز، فقط متری ۶۵۰۰ تومان قیمت گذاری شده است! با آب اختصاصی از رودخانه ارس و چندین کارخانه و دامداری و....
🔸مردم در انتظار و امیدوار به ابطال این اقدام سازمان خصوصی سازی از سوی دستگاه قضایی هستند
🔖 #توییت
🔹این نامه فصلالخطاب و رمز حل مشکلات اقتصادی کشور بویژه در حوزه کشاورزی است... همونطور که اقای خاوازی تو نامهش به صندوق توسعه نوشته، سیاستهای کشاورزی(شما بخونید اقتصاد کشور) باید از #تولیدمحوری به #بازارمحوری و تکمیل زنجیرههای ارزش در اخرین حلقه های زنجیره تغییر کند
✍ آرمان عادلی
✅ @masaf_foods
⭕️تعیین عوارض ۲۰۰ درصدی برای صادرات خامه فله
🔹ستاد تنظیم بازار در راستای تنظیم بازار کره برای صادرات شیر خشک و خامه بسته بندی (بسته تا ۲۵۰ گرمی) عوارض صادراتی ۴۰ درصدی تعیین و مقرر کرده صادرات خامه در احجام مورد اشاره ممنوع و یا با ابلاغ عوارض ۲۰۰ درصدی از خروج آن جلوگیری شود
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تخم مرغ کيلويي ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وارد شدن ریشههای درخت اکالیپتوس در شبکهی آبرسانی در گرمسار!
🔸اکالیپتوس درختی با ریشههای قوی و بلند بومی مناطق خشک استرالیا است که سالیان قبل وارد ایران شد و به دلیل رشد سریع در مناطق خشک و بیابانی ایران با استقبال شهرداریها و مردم از این درخت روبرو شده است، اما به نظر میرسه چندان برای اقلیم ایران مناسب نیست و این ریشههای عمیق و طولانی به چشمهها، قناتها و... آسیب میرساند!
#درخت_غیر_بومی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کاری که کف کشی با صید ترال trawl بر سر محیط زیست می آورد باور نکردنی است.
🔹این یک صحنه از صید یک کشتی ترال است. البته فیلم برای ایران نیست اما این تقریبا همان چیزی است که در بندرهای جنوبی ایران، در بوشهر و کنارک و در نقاط دیگر خلیج فارس و دریای عمان دارد اتفاق می افتد.
🔻هفت ضرر صید ترال:
1️⃣ صید بیش از حد و بر هم خوردن اکوسیستم دریایی
2️⃣ صید ناخواسته همه گونه های جانوری از لاک پشت تا کوسه و پستانداران دریایی و حتی پرنده دریایی
3️⃣ بر هم زدن پایداری کف دریا به خاطر وسایل و تورهای سنگین فلزی و آسیب رساندن به کف
4️⃣ آسیب به مرجان های دریایی
5️⃣ نابودی گونه های شکننده دریایی مانند شقایق دریایی، اسفنج و غیره
6️⃣ نابود سازی زندگی حیوانات کف زی مثل تریلیون ها کرم دو زیست، خرچنگ، شاه میگو و غیره
7️⃣ و از همه مهمتر بر هم زدن #عدالت صید و انحصار وسیع برای یک شرکت کشتی رانی و ایجاد فقر و بیکاری برای ماهیگیران سنتی محلی
🌐 رسانه مکتوبات
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایتی عجیب از مفت فروشی کشت و صنعت مغان
🔸مستند «متری شیش و نیم» روایتی از واگذاری کشت و صنعت مغان به بخش خصوصی است. ۲۷ هزار هکتار متری ۶۵۰۰ تومان قیمت گذاری شده!
🔹تکرار این مستند را امشب ساعت ۲۴ و شنبه ساعت ۱۵ از شبکه مستند ببینید.
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سیل در تالش
🔹مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری گیلان: هماکنون در تالش بارش باران وجود ندارد اما حجم خسارتهای وارده بسیار سنگین تخمین زده میشود.
🔹به دلیل قطعی برق در نقاط بحرانی و عدم ارسال گزارش هواشناسی در برخی از روستاهای درگیر بحران، گزارش از میزان بارشها به نظر میرسد صحیح نباشد چون در حال حاضر بیش از ۱۰۰ میلیمتر باران در تالش باریده است.
#بحران_مدیریت_آب
✅ @masaf_foods
📲 گفتگوی مجازی
🔸 مهندس مهدی سروی
🔘مدیر گروه امنیت غذائی اندیشکده اقتصاد مقاومتی
🔰موضوع: خرید تضمینی گندم
🕒 سهشنبه ۱ مهر، ساعت ۲۱
🔹 اینستاگرام بسیج دانشجویی پردیس ابوریحان
🆔 tashakol_atut | صفحه اینستاگرام
✅ @masaf_foods
🎥کشف ۴۸ تن کره وارد شده با ارز دولتی که قرار بود قاچاق معکوس شود
🔹مدیرکل مرکز مبارزه با جرایم سازمان یافته گمرک گفت: ۴۸ تن کره با بستهبندی ۵۰۰ گرمی که با ارز دولتی به کشور آمده و قاچاق معکوس شده، یعنی قصد خروج از کشور را داشتهاند کشف شد. / فارس
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برداشت هویج در کانادا
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فریادهای یک تولیدکننده مرغ بدلیل هزینه های بالای تولید و عدم حمایت دولتی! با این روند باید منتظر جهش جدی قیمت گوشت و تخم مرغ در ماههای آتی باشیم!
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بخشی از پل تالش گیلان با یک بارندگی شکست!
#بحران_مدیریت_آب
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برداشت گوجه فرنگی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دستگاهی جهت تسریع در برداشت سبزیجات
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دبیر ستاد تنظیم بازار: اگر نرخ ۱۴،۵۰۰ تومانی تخممرغ اعمال نشود مجبوریم تخممرغ ۲ دلاری از ترکیه وارد کنیم.
‼️ نتیجه اجرا نشدن #قانون_تمرکز، واردات بی ضابطه و ضد تولید خواهد است. حالا باید پرسید چه جریانی در تلاش است تا تولید را تضعیف کرده و با واردات بی رویه به بهانه حمایت از مصرف کننده ضربه دیگری به تولید بزند! آیا نباید مسئولینی که در فرآیند واردات نهاده دام و طیور قصور کرده اند به خاطر این ضرر و زیان به بخش تولید و مصرف پاسخگو باشند؟
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کارت بازرگانی ۲ هزار و ۴۰۰ صادر کننده غیرتولیدی تعلیق شد
🔹زادبوم، رئیس سازمان توسعه تجارت: کارتهای بازرگانی ۲ هزار و ۴۰۰ صادر کننده غیر تولیدی که تاکنون نسبت به رفع تعهد ارزی خود اقدام نکرده اند، تعلیق شده است.
✅ masaf_foods
باسلام در راجب نظر سنجی شما درباره قیمت گندم لازم دونستم مطالبی خدمت شما عزیزان عرض کنم از همین ابتدا خواش میکنم حوصله به خرج بدید این مطلب رو تا اخر بخونید باید خدمت شما عزیزان عرض کنم به هیچ عنوان چهار هزارتومان قیمت مناسبی برای خرید تضمینی گندم نیست در سالهای گذشته درهمین دولت گندم افزایش نرخ کمی داشته ودر این مورد مهم به کشاورز ظلم بزرگی روا داشتن من اگه بخوام این موضوع رو تشریح کنم باید برم اول سراغ قیمت تراکتور وبقیه ادوات کشاورزی در سه ساله اخیر قیمت تراکتور به طور قابل ملاحظه ایی افزایش یافته ولی به علت تو چش نبودن مثل خودرو هیچ مسئولی حرفی به میان نیاورد گویا تراکتور رو رو صادر میکنن قبلا وقتی جهاد کشاورزی اقدام برای ثبت نام میکردی با آغوش باز از شما استقبال میشد ودر کمتر از شش ماه تراکتور رو با وام بانکی به شما تحویل میدادن اما الان در اکثر مراجعات میگن تا شش ماه اینده سایت بسته میباشد واگر هم باز باشد تعداد افراد متقاضی در صف خرید خیلی زیاد میباشد همین امر مزید بر علت خیلی مشکلات در بحث کشاورزی میباشد حال تصور کنید خیلی از کشاورزان تراکتور ندارن وباید تمامی این هزینه های کاشت داشت برداشت رو پرداخت کنن از طرف دیگر سموم کشاورزی قیمت بالایی دارن و مسئله اصلی قیمت کود شیمیایی که به طور وحشتناکی امثال بالا رفته الان چند روزه بنده هر جور حساب میکنم میخوام گندم دیم بکارم میبینم امکان سود دهی خیلی کم میباشد حالا تصور کنید باران پایانی هم در اردیبهشت ماه مثل دو سال گذشته هم نباشه گفتنی زیاده اگه لازم شد هزینه هر هکتار دیم رو هم خدمت شما با اعداد ارقام عرض میکنم تا درک بهتری مخاطب داشته باشه از نحوه قیمت گذاری پس الان اگر من حقیر بگم قیمت حداقل هشت هزار باشه زیاد نگفتم باتشکر صبر شما عزیزان
#ارسالی_مخاطبان
✅ @masaf_foods
⭕️ نبود ضمانت اجرایی و عدم پیش بینی منابع مالی دو اشکال مهم طرح اصلاح قانون خرید تضمینی
🔹خرید تضمینی محصولات اساسی کشاورزی طبق قانون، یکی از مسائل مهم کشور طی ماههای اخیر برای کشاورزان و دولت بوده است. قانونی که به موجب آن دولت باید محصولات تولیدی کشاورزان را در قیمت مشخص اعلامی خریداری کند. بررسی ها نشان میدهد دولت تنها در سال ۹۳ دو شرط مهم قانون خرید تضمینی برای مهم ترین محصول مطرح در این قانون یعنی گندم را رعایت کرده است و در مابقی سالها، یا قیمت این محصول را به صورت متناسب با هزینه های تولید و تورم افزایش پیدا نداده یا این قیمت ها با تاخیر چند ماهه اعلام کرده است.
🔹عدم اجرای صحیح قانون خرید تضمینی از سوی دولت باعث شد تا دستاورد خودکفایی در تولید گندم در سال جاری از بین برود و حدود 3 میلیون تن گندم تا پایان خرداد ماه وارد کشور شود. این میزان واردات گندم حدود 16 هزار میلیارد تومان برای دولت هزینه داشت در حالی که دولت برای خرید تضمینی 8.2 میلیون تن گندم از کشاورزان داخلی حدود 21 هزار میلیارد تومان تخصیص داده بود.
🖌نبود ضمانت اجرایی و عدم پیش بینی منابع مالی دو اشکال مهم طرح اصلاح قانون خرید تضمینی
🔹با تداوم وضعیت کنونی برای سال زراعی آینده قطعا میزان تولید گندم نیز با کاهش جدی روبرو می شد. به همین منظور اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس با ارائه طرح دوفوریتی خواستار اصلاح قانون خرید تضمینی شدند. در طرح اصلاحی این کمیسیون، شورای جدید قیمت گذاری جایگزین شورای اقتصاد خواهد شد و تشکل های کشاورزی نقش بیشتری در قیمت گذاری محصولات داشته باشند.
🔹افزایش سهم کشاورزان و تشکل های کشاورزان یکی از نکات مثبت طرح کمیسیون کشاورزی مجلس به شمار می رود اما همچنان اشکال اصلی قیمت گذاری محصولات پابرجا باقی مانده است. به عبارت دیگر با توجه به شورایی بودن مکانیسم تعیین قیمت، در صورت قیمت گذاری غلط هیچکدام از اعضای جدید پاسخگوی تصمیم اتخاذ شده در این شورا نخواهد بود. از سویی دیگر نمایندگان تشکل های کشاورزی در این جلسه، اغلب از طریق سازوکارهای مشخصی که دولت ها نقش ویژه ای دارند انتخاب می شوند و احتمالا در شرایط جدید انتخاب روسای این تشکل ها که نظر آن ها برای دولت مهم شود برخواسته از نظرات کشاورزان نخواهد شد.
🖌لزوم توجه نمایندگان مجلس به دو اشکال جدی طرح اصلاح قانون خرید تضمینی
🔹یکی دیگر از اشکالات جدی قانون خرید تضمینی عدم پیش بینی منابع مالی لازم برای خرید تضمینی محصولات اساسی است. در طرح جدید کمیسیون کشاورزی مجلس نیز نه تنها برای بهبود منابع مالی این موضوع فکری نشده بلکه یکی از منابع مالی مهم این موضوع از تبصره 5 این قانون حذف خواهد شد. به نظر می رسد تصویب چنین طرحی در نهایت هیچ کمکی به کشاورزان نخواهد کرد و مجلس نیز به واسطه شورایی بودن نظام تصمیم گیری هیچ اقدامی در جهت نظارت بر اجرای قانون نظیر سوال و استیضاح از مسئولین شرایط موجود نمی تواند انجام دهد. در این راستا از نمایندگان مجلس انتظار می رود ضمن توجه به نکات اصلی طرح کمیسیون کشاورزی مجلس، اقدامات لازم را برای جلوگیری از موارد و اشکالات ذکر شده انجام دهند.
#یادداشت
#خرید_تضمینی
#خطر_وابستگی
#امنیت_غذایی
#محاکمه_مسئولان_ناکارآمد
✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
🔗 https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
⭕️صادرات ۴ میلیارد دلاری ایران در بخش کشاورزی
🔹صدرالدین نیاورانی عضو کمیسیون صادرات اتاق بازرگانی ایران گفت: میزان صادرات واقعی بخش کشاورزی در کشور بین ۳.۵ تا چهار میلیارد دلار است. متأسفانه طی چند سال گذشته برنامههایی که برای تشویق صادرات داشتیم مثل اعطای جوایز صادراتی به صادرکنندگان و نظایر این اجرایی نشده است. قرار بود برای صادرات هر کیلوگرم سیب درختی ۵۰۰ تومان یارانه صادراتی به صادرکنندگان پرداخت شود که این یارانه به دلیل نبود بودجه و... شاید به یکسوم افراد هم پرداخت نشد. قرار بود صادرکنندگان در برابر صادرات دو کیلوگرم سیب درختی یک کیلوگرم موز وارد کنند که متأسفانه نتوانستند خیلی از عدد کامل این برنامه تشویقی هم بهرهمند شوند. تنها تشویقی که امروز داریم، کمک سازمان توسعه تجارت و اتاق بازرگانی در جهت رفع مشکلات صادرکنندگان است؛ در غیر اینصورت، از صادرکنندگان در کشور هیچ تشویقی نمیشود.
✅ @masaf_foods
یک هکتار زمین دیم:
شخم و دیسک و کاشت یک میلیون تومان
صدکیلو بذر پانصد هزارتومان(بذر گرانتر است)
دو کیسه کود ههشت صد هزار تومان(اگه دولت بده)
برداشت کمباین و هزینه انتقال ششصد هزار تومان(قیمت سال۹۹)
همه باید نقدی پرداخت بشه
هر هکتار یک تن معمولا برداشت دیمه
......
ده هکتار سی تومن هزینه کنی ک سال بعد ۴۰تومن برداشت کنی و ده تومن سود کنی
سی تومن رو سی گرم طلا بخر سال بعد مطمئن باش سی تومن روش سود میکنی
#ارسالی_مخاطبان
✅ @masaf_foods
🔴 #فوری / قیمت خرید تضمینی #گندم برای سال زراعی آینده، ۴ هزار تومان تعیین شد
🔹در جلسه امروز ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، پس از ارائه گزارش دستگاههای مرتبط در خصوص تامین گندم کشور و اقدامات صورت گرفته برای تداوم خودکفایی و ارائه به صرفه تر نان به مردم، قیمت خرید تضمینی گندم که پیش از این در شورای اقتصاد مورد تایید قرار گرفته بود، برای سال زراعی آینده، ۴ هزار تومان تعیین شد.
#خرید_تضمینی
#خودکفایی
✅ @masaf_foods
⭕️ لزوم توجه بیشتر به تولید و فراوری گیاهان دارویی / زنگ خطری برای انقراض طلای سبز
🔹بیش از دو دهه است که توجه مردم و جامعه پزشکی در سراسر جهان به گیاهان دارویی و طب سنتی بیش از پیش معطوف شده است. بر اساس آمار جهاني، طب سنتي و گياهان دارويي علاوه بر ايجاد زيرساخت هاي «سلامت ايمن» در جوامع، در زمينه اقتصادي نيز جايگاه بسيار بالايي را به خود اختصاص داده است، به طوري که يکي از فعاليت هاي اقتصادي بسيار پرسود در دنيا، صنعت توليد و فرآوري گياهان دارویی است. حداقل ۲۵ درصد از داروهايي که در دارونامه هاي معتبر جهان ذکر شده اند، منشاء گياهي دارند و در حال حاضر ۱۲۱ نوع ماده موثره گياهي در صنعت داروسازي جهان مورد استفاده قرار مي گيرد. از مجموع ۲۵۲ دارويي که به عنوان داروهاي ضروري و اساسي توسط سازمان بهداشت جهاني معرفي شده اند، ۱۱.۱ درصد داروهاي گياهي هستند و تعداد قابل توجهي نيز داروهاي سنتزي هستند که از مواد طبيعي مشتق شده اند. تمامي اين آمارها بيانگر افزايش مصرف گياهان دارويي و رونق تجارت آنها است. از جمله کشورهایی که در عرصه اقتصاد جهانی در زمره کشور های موفق هستند، می توان به کشورهای چین و هند اشاره کرد که آمار خیره کننده آنها در استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی بسیار تامل برانگیز است.
🔹سرزمین ايران کشوری ممتاز و با رتبه بالا از نظر غنای گیاهی و تنوع زيستی و دارای ۱۱ اقلیم از ۱۳ اقلیم شناخته شده جهانی است. براساس نظر گیاهشناسان و پژوهشگران، تعداد گونه های گیاهی ايران در حدود ۸ هزار گونه است که از نظر تنوع گونه های ایران حداقل دو برابر قاره اروپاست. تحقیقات نشان داده است که بیش از ۲۳۰۰ گونه از گیاهان کشور دارای خواص دارويی، عطری، ادویه ای و آرايشی - بهداشتی هستند، به علاوه ۱۷۲۸ گونه از اين گیاهان به عنوان گیاهان بومی ايران می باشند، منحصرا در سرزمین ايران رويش کرده و به عنوان يك ظرفیت انحصاری در کشور محسوب میشوند.حجم تجارت جهانی گیاهان دارويی از ۶۰ میلیارد دلار در سال ۱۹۹۶ به ۱۰۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۰ افزايش يافته است و بر اساس پیش بینی بانك جهانی در سال ۲۰۵۰ گردش مالی و تجارت جهانی متمرکز و مبتنی بر گیاهان دارويی و داروهای گیاهی به حدود ۵ هزار میلیارد دلار خواهد رسید.
🔹حجم انبوهی از گیاهان دارويی مورد مصرف در صنايع دارويی و حتی موجود در بازار تجارت گیاهان دارويی از ذخاير طبیعی تهیه می شود. بنا به آمارها و ارقامی که توسط بسیاری از منابع و مراجع رسمی منتشر گرديده است، بیش از ۸۰ تا ۹۰ درصد گیاهان و مواد خام مورد مصرف در صنايع و بازار از طبیعت جمع آوری شده است، بخش عمده ای از گیاهان دارويی برداشت شده از طبیعت شامل محصولات فرعی جنگلی و مراتع از جمله صمغ ها، رزين ها و ... می باشند. هر ساله مقدار زيادی از محصولات فرعی جنگلی به شیوه های درست و نادرست و عمدتاً با اهداف سودجويانه توسط افراد مختلف جمع آوری می شود و روانه بازارهای مصرف می گردد. افزايش روزافزون تقاضا برای گیاهان دارويی، سهل الوصول بودن جمع آوری از طبیعت و هزينه اندك اين نوع برداشت، روند کاهش ذخاير طبیعی را شتاب بخشیده است.
🔹«باریجه» یکی از گونه های گیاهی ارزشمند کشور، که گلهای این گیاه زرد رنگ بوده و از ساقه آن در اثر نیش حشرات یا خراش، شیرهای خارج میشود که در مجاورت هوا سفت شده و و به رنگ قهوهای یا قرمز درمیآید که همان صمغ باریجه است، این صمغ علاوه بر مصارف دارویی در صنایع مختلف از جمله صنایع آرایشی و بهداشتی، تثبیت کننده در صنعت عطر و ادکلن، صنایع جواهرسازی و تهیه نوعی چسب مرغوب و نامرئی نیز کاربرد دارد. اما متاسفانه در چند در چند سال اخیر به دلیل بهره برداري غیرمجاز و غیراصولی در خطر انقراض قرار گرفته است. گونه های گیاهی ارزشمند دیگری نیز همچون، مورخوش، موسیر، شیرین بیان، سنبل الطیب، ریواس وحشی، آویشن، کاکوتی، روناس، کتیرا، پیاز گل نرگس، پیاز گل لاله واژگون وجود دارند که همانند باریچه این گونهها جزو گونه های تهدیدشونده، در حال انقراض و جزو ذخایر ژنتیکی کشور محسوب میشوند. این ذخایر ارزشمند طلای سبز کشور عزیزمان اند که در جهت حفاظت و احیاء این هاگونه ها باید تدابیری اندیشید.
#ثروت_ذخایر_ژنتیک
#گیاهان_دارویی
#بهره_برداری_صیانتی
✍🏼 #مهدیه_زمانی
✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
🔗 https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
⭕️ قیمت شیر، مرغ و تخم مرغ دوباره افزایش مییابد
🔹درحالی که زمان زیادی از افزایش قیمت مرغ و شیرخام و لبنیات نمیگذرد بر اساس تصمیم کارگروه تنظیم بازار، قیمت جدید مرغ و شیرخام با توجه به افزایش قیمت کنجاله سویا دوباره تعیین و ابلاغ میشود.
🔹قیمت کنجاله سویا از ۲۴۵۰ تومان به ۲۶۱۵ تومان در جلسه کارگروه تنظیم بازار تصمیم گیری شد.
🔹همواره بعد از افزایش قیمت شیرخام به فاصله کمی قیمت انواع لبنیات نیز افزایش میباید./ تسنیم
#قانون_تمرکز
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دستگاه جالب برش ماکارونی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۱۸۴ مدرک، برای دریافت مجوز گاوداری!
✅ @masaf_foods
با سلام و احترام
خواهشا صدای ما کشاورزان رو در خصوص ناعادلانه بودن قیمت گندم به گوش مجلس برسانید ، با این قیمت و گرانی های شدید در همه موارد دیگر کاشت گندم و... هیچ صرفه اقتصادی نداره ، شرمنده خانواده هامون داریم میشیم
#ارسالی_مخاطبان
✅ @masaf_foods
اگر کشاورزان عزیز امشب اخبار رو مشاهده کردن همه دیدیم که این افزایش قیمت در خرید تضمینی به عنوان یک خبر خوش و یک اقدام مثبت گفته شد...بله افزایش قیمت گندم برای کشاورز اقدامی مثبت و خوشاینده
اما آیا کشاورز از این افزایش تقریبا۱/۵ برابری خوشحال باشه یا افزایش تقریبا ۵برابری کود!!!
واقعا با کود فسفاته ۴۲۰هزار تومنی وکود پتاسه ۵۰۰هزارتومنی و کود اوره با قیمت هنوز نامعلوم!!!
واقعا صرفه ای برای کشاورز چ دیم چ غیر دیم داره؟!؟امسال با این اوضاع ذخیره استراتژیک کشور در سال بعد(والبته دولت بعد) بشدت کاهش پیدا میکنه و مافیای واردات گندم سود کلان خودش رو خواهد برد...اونطور که معلومه تشکیل شورای قیمت گذاری از طرف مجلس هم نمیتونه اوضاع رو سامان بده
#ارسالی_مخاطبان
✅ @masaf_foods
⭕️ عاملان اصلی گرانی اقلام اساسی مشخص شدند
🔹دبیر کل بنکداران مواد غذایی: کمبودی در عرضه اقلام اساسی نداریم، علی رغم واردات کالا با ارز ۴۲۰۰ تومانی و نیما، اما واردکنندگان تمامی اقلام را بر مبنای دلار آزاد حساب می کنند که این گرانی کالا ناشی از کمبود نیست، بلکه گرانفروشی مصرف کنندگان است
🔹با توجه به پیک برداشت حبوبات و برنج، قیمت محصولات باید کاهشی باشد که متاسفانه واردکنندگان با سود حداقل راضی نیستند و سودهای بادآورده ای را نصیب خود می کنند
🔹زمزمه گرانی در ۶ ماهه دوم سال کذب است، در حال حاضر کالا با ارز آزاد به هر میزانی که بخواهیم وحود دارد و تنها با نرخ دولتی نیست که این امر نشان می دهد منافع و سودجویی علت اصلی گرانی است/ باشگاه خبرنگاران
✅ @masaf_foods