⭕️افطار» و «سحر» چه غذایی بخوریم؟
🔹بهتر است افطار را با یک لیوان شیر گرم و خرما آغاز کنید تا قند خون که کاهش یافته است، افزایش یابد.
🔹نخوردن سحری میتواند به کلیهها آسیب بزند و از دفع سموم بدن جلوگیری کند.
🔹وعده سحری باید یک غذای کامل باشد مانند چلو خورشها همراه با مصرف ماست؛ ضمن اینکه مصرف میوههای آبداری همچون هندوانه، گرمک و طالبی نیز بسیار مناسب است.
🔹مصرف آشهای پر ادویه ممکن است اثرات سویی بر دستگاه گوارش بگذارد و این غذاها توصیه نمیشود.
✅ @masaf_foods
📣🔔💡دانشگاه تهران با مشارکت گسترده مراکز علمی داخلی و بین المللی برگزار می کند:
📌 همایش بینالمللی علوم و فناوری نانو
⚠️ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر:
🌐 Ut2020.ir
☎️ 09363637590
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ چگونه از زمین در مقابل سیلاب ها محافظت کنیم+ویدئو
🔹باتوجه به جاری شدن سیلاب های فراوان مخرب در سال های اخیر در ایران، لازم است با اتخاذ روش هایی مانند نفوذ دادن آب به زمین در محل بارش و شروع سیلاب، می توان ضمن مخافظت از تخریب زمین در مقابل سیلاب، از آب ذخیره شده در فعالیت های تولیدی و اشتغال زا استفاده کرد.
🔹#ایران کشوری در ناحیه خشک و نیمهخشک جهان است و این بدان معناست که منابع آبی در دسترس در ایران از میانگین جهانی کمتر است. مهمترین منبع تأمین آب شیرین کره زمین، باران است که در ایران، میزان بارندگیهای سالیانه تقریباً یکسوم بارش سالانه جهانی است و قدرت تبخیر آفتاب سهبرابر! با این حال، علیرغم بارشهای کمتر از متوسط جهانی، هرساله وقوع سیلابه ای مخرب و سهمگین در کشورمان باعث تلفات جانی و مالی شده و پس از هر رخداد سیل، حجم عظیمی از آب شیرین نیز به هدر میرود. هدررفت ناشی از تبخیر و سیلاب در کشورمان بیش از 70% از باران را شامل میشود که فرسایش خاک، از بین رفتن حاصلخیزی برخی اراضی و در نهایت خشکی و تخریب محیطزیست گوشههای دیگری از پیامدهای آن است.
🔹همچنین منابع آبهای شیرین جهان محدود است و با روند افزایش جمعیت و آلودگی بیش از پیش این منابع، میزان دسترسی بشر به آب سالم و شیرین روزبهروز دشوارتر میشود. این درحالی است که نیاز بشر امروزی به آب، با توجه به تغذیه بیشتر و بهتر نسبت به گذشته، ارتقاء سطح بهداشت فردی و مصرف کالاهای صنعتی آببر، بهمراتب بیشتر از نیاز آبی اجداد اوست. روند کاهشی منابع آب قابل استفاده در کنار روند افزایشی تقاضا، ضرورت چارهاندیشی درباره آینده را گوشزد میکند.
🖋نفوذ دادن آب به زمین ، روشی موثر در حفاظت از زمین
🔹روشهای مختلفی بهمنظور حفاظت از زمین در برابر سیل و روانابهای حاصل از بارشهای سهمگین وجود دارد که مؤثرترین روش، پیشگیری از روان شدن و قدرت تخریبی پیدا کردن آب با نفوذ باران به درون زمین در نقطه بارش است. در این روش، آب شیرین زیادی ذخیره شده و از تبخیر حاصل از تابش آفتاب نیز در امان میماند. کشورمان ظرفیت آن را دارد که با همین روش هدایت بارانهای سیلابی، سالانه بیش از 40 میلیارد مترمکعب آب را که معادل با 5 سال مصارف آب بخش شرب و بهداشت کل کشور است، ذخیره نماید.
🖋رونق کشاورزی و جلوگیری از تلفات جانی و مالی، یک تیتر و دونشان نفود آب در زمین
🔹تغذیه باران به درون زمین بهمنظور جلوگیری از هدررفت ناشی از تبخیر و خسارتهای سیل، نقش ویژهای در حفاظت خاک، تأمین آب سالم برای شرب، رونق تولیدات کشاورزی و بهبود کیفیت محیطزیست دارد. این شیوه در بسیاری از کشورهای دنیا در حال اجراست. کشورهایی نظیر چین، آمریکا، آلمان، کانادا و برخی کشورهای آفریقایی بهخوبی از این روش استفاده کرده و از فواید آن نظیر کاهش خسارات و تلفات سیل، رونق کسبوکارهای روستایی، کاهش مهاجرتهای اجباری و حاشیهنشینی منتفع شدهاند.
🔹لازمه تداوم حیات بر روی زمین، پاک و سالم ماندن آن است. در شرایطی بارندگیهای کمتر از میانگین جهانی نیز امکان وقوع سیلهای مخرب وجود دارد. از طرفی باید به سیل به چشم فرصت نگریست، نه تهدید. با نفوذ باران به درون زمین و سفرههای زیرزمینی، ضمن محافظت از کره خاکی، تأمین نیاز آبی آینده بشر نیز امکانپذیر خواهد بود.
#بحران_مدیریت_آب
#آبخیزداری
✅ @masaf_Foods
سلام من واسه مجوز پرورش عقرب اقدام كردم برا يكي از شهرستانهاي استان فارس كه محيط زيست گفتن به دليل درخواست هاي زياد واسه مجوز اين كار
استان نامه زده ديگه مجوز نديم
وقتي پرسيدم تعداد مجوز هاي صادر شده تو شهرستان چندتا هست
جواب دادن يك نفر كه هنوز صادر نشده 🙁
ما تو يه شهرستان تازه تأسيس زندگي ميكنيم
و هنوز سازمان محيط زيست نداره و بايد براي كاراي اداري به شهرستان تابع مراجعه كنيم
يعني تو دوتا شهرستان فقط يك نفر واسه مجوز اقدام كرده
كه هنوز به ايشون هم ندادن
بعد از تماس با فردي كه واسه مجوز اقدام كرده بود
ايشون به من گفتن براي گرفتن مجوز دست به دامن نماينده مجلس شدن
اخه اين چه رواليه واسه مجوز گرفتن يه شغل ساده
#ارسالی_مخاطبان
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📊 کاهش شدید هزینهکردهای غیر حیاتیِ مصرفکنندگان، در تمامیِ اقتصادها
🇹🇷
🔹نمونه: گزارش «مؤسسه پژوهشهای سیاستگذاری اقتصادی ترکیه» از کاهش ۳۷ درصدیِ سبد هزینهکردِ مصرفکنندگانِ ترکیهای در هفته منتهی به ۲۲ فروردین، در مقایسه با هفته منتهی به ۲۳ اسفند
📈 هزینهکرد در رستورانها ۸۱ درصد، هزینهکرد در مراکز اقامتی ۸۱ درصد، در سفرهای هوایی ۹۱ درصد، در خرید پوشاک و جانبی ۷۴ درصد، در سفر و گردشگری ۷۴ درصد، آرایشی و بهداشتی ۵۴ درصد، بنزین و سایر حاملها ۴۳ درصد، هزینهکرد خرید در بازارها ۴۳ درصد، کلّ هزینهکردِ غذایی ۱۳ درصد کاهش داشته است
🌐 COVID-19’un Tüketici Harcamalarına Etkisi
🔗 https://tepav.org.tr/tr/haberler/s/10119
✅ @masaf_foods
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رونق صادرات جوجه یک روزه به افغانستان
✅ @masaf_foods
امام رضا عليه السلام:
هر كس در ماه رمضان يك آيه از كتاب خدای عزّوجلّ بخواند، مثل كسى است كه در غير آن، ختم قرآن كرده باشد
مَن قَرَأَ في شَهرِ رَمَضانَ آيَةً مِن كِتابِ اللّهِ عزّوجلّ كانَ كَمَن خَتَمَ القُرآنَ في غَيرِهِ مِنَ الشُّهورِ
بحارالأنوار جلد ۹۶ صفحه ۳۴۱
✅ @masaf_foods
⭕️ سیب زمینی برای سرخ شدن پیدا نمی شود، کشاورزان سیب زمینی را دفن میکنند!/ انعطاف ناپذیری و تخصص گرایی بیش از حد در زنجیره ارزش کشاورزی آمریکا درد شد!
🖋 رویترز در یادداشت جالبی به بررسی تاثیرات منفی شیوع ویروس کرونا بر زنجیره ارزش محصول سیب زمینی پرداخت. بهم ریختگی در زنجیره ارزش تخصصی محصولات غذایی به علت شیوع بیماری و کاهش شدید تقاضای مضرف به دلیل بسته شدن مراکز بزرگ مصرف مانند رستوران ها و اغذیه فروشی ها دردسرهایی را برای مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ایجاد کرده است. پرداختن به اتفاقات روی داده در زنجیره ارزش کشاورزی آمریکا می تواند به ارتقای فهم ما از چگونگی رفع نقاط ضعف خودمان در این حوزه کمک بیشتری کند.
🔹سیب زمینی سرخ کرده منجمد (فراوری شده آماده طبخ) یک ماده غذایی پرطرفدار و با امکان ذخیره سازی طولانی مدت برای خانواده های آمریکایی که به وعده های فست فودی و ناهارهای کافه تریای مدرسه عادت دارند محصول مهمی است. آمارها نشان می دهد فروش سیب زمینی سرخ کرده منجمد در فروشگاه ها در بازه نیمه اسفند تا نیمه فروردین 99، 78.6 درصد افزایش داشت که منجر به کمبود در بسیاری از سوپرمارکت های ایالات متحده شده است. از سوی دیگر در ایالت واشنگتن کشاورزان با بلاتکلیفی در فکر دفن کردن هزاران تن سیب زمینی خود در مزارع هستند. اما چرا کمبود محصول در فروشگاه ها با انباشت سیب زمینی در مزارع و انبارهای شرکت های تامین کننده غذای آماده با هم در تناقض است ؟
🔹با شیوع و گسترش بیماری کرونا در آمریکا، اغلب رستوران ها، مدارس، محل های کار و هتل ها بسته شد و تقاضای این مراکز مصرف سیب زمینی شدیدا کاهش یافت. از طرفی تامین کنندگان سیب زمینی آماده طبخ که در یک بازار به شدت رقابتی با هم کار میکنند متحمل ضرر و زیاد شدند. این درحالی است که سوپرمارکت ها و مراکز فروش عملا خالی از سیب زمینی آماده هستند و قیمت این محصول به شدت رشد داشته است. علت این اتفاق، بازار به شدت تخصصی شده و حرفهای در آمریکاست که در شرایط طبیعی در حال رقابت در قلمرو خود بودند. برای مثال برخی شرکت ها نظیر McCain Foods و Lamb Weston Holdings Inc تخصص اصلیشان تامین سیب زمینی برای فست فود ها و رستوران هاست درحالی که شرکت Kraft Heinz Co’s Ore-Ida روی تامین سیب زمینی برای سوپر مارکت ها کار می کند که البته کار آنها رونق پیدا کرده است.
🔹پس از وقوع بحران برخی بنگاه های صنایع غذایی توانستند راه خود را به سوپر مارکت ها باز کنند ولی برخی هم مانند صنایع تولید سیب زمینی موفق نشدند. گاهی تامین یک محصول جایگزین برای برخی سوپر مارکت ها در امریکا مدت ها طول می کشد. بازار پیچیده غذا در آمریکا، ناکارامدی خود را در شرایط بحران نشان داد و این عدم انعطاف پذیری به شکل خاصی به بخش مصرف و تولید ضربه زد. البته نکته مهم در این اتفاق این بود که توسعه بازار و برندیگ در حوزه کشاورزی علاوه بر مزایای مثبت می تواند در صورت عدم تاب آوری و ناتوانی در تطبیق با شرایط بحران فجایعی نیز به همراه داشته باشد.
#یادداشت
#زنجیره_ارزش_کشاورزی
#ضنعت_کشاورزی
✅ @masaf_foods
🔴 خسارت ۳ هزار میلیاردی بیماری کرونا به بخش مصرف کشاورزی!
🔹بر اساس محاسبه مرکز پژوهش های مجلس، با شیوع بیماری #کرونا، قیمت محصولات غذایی عرضه شده در بازار در اسفند ۹۸ با افت ۷.۸ درصدی نسبت به میانگین مشابه طی ۱۵ سال اخیر همراه بود. با ضرب این افت در مقدار کالای عرضه شده در بازار، مبلعی معادل ۳۲۵۰ میلیارد تومان خسارت وارد شده به بخش #مصرف زنجیره ارزش کشاورزی محاسبه شد.
#زنجیره_ارزش_کشاورزی
#کاهش_تقاضا
✅ @masaf_foods
⭕️ براورد مرکز پژوهش ها از آسیب بحران کرونا به بخش مصرف و صادرات کشاورزی
🔹بخش مصرف و صادرات کشاورزی در ایران هر سال به نزدیک شدن به فصل بهار و ایام نوروز به واسطه افزایش تقاضا برای خرید محصولات غذایی، انتظار یک بهره مندی مقطعی از افزایش قیمت محصولات را داشت که با شیوع بیماری و بسته شدن مراکز خرید و مصرف، این رویه معکوس شد!
🔹شاخص «افزایش قیمت اسفند به متوسط قیمت 11 ماه سال» در نمودار بالا نشان می دهد، قیمت محصولات غذایی همزمان با گسترش بیماری با کاهش قابل توجهی روبرو شدند که دلیل این اتفاق کاهش تقاضاست. البته محصولات گروه لبنیات، نان و غلات و نوشیدنی در این میان با افزایش قیمت موجه بودند که می توند به دلیل افزایش تقاضا بخاطر سکونت اجباری مردم در منزل باشد.
#زنجیره_ارزش_کشاورزی
#کاهش_تقاضا
✅ @masaf_foods
⭕️ لیست محدودیتهای اعمال شده توسط کشورها برای صادرات محصولات غذایی و خوراکی
🔹در پی شیوع بیماری کرونا و عالم گیری آن، برخی کشورهای آسیای میانه و اوراسیا، شرق اروپا، آسیای جنوب شرقی اقدام به اعمال محدودیت های موقتی برای صادرات محصولات مهم و مزیت دار خود شدند.
🔹اعمال محدودیت روسیه، اوکراین و قزاقستان برای صادرات غلات و همچنین امتناع ویتنام و تایلند از صدور برنج خود به بازارهای جهانی از مهم ترین این اقدامات بوده است.
🔹دولت ها دلیل اتخاذ این تصمیمات را افزایش اطمینان از تامین بازارهای داخلی عنوان شده است.
#کرونا
#مدیریت_واحد_تولید_و_تجارت
#زنجیره_ارزش_کشاورزی
✅ @masaf_foods