#خیانت_قلم #تحریف_کتب_اهل_تسنن #فاطمیه #حضرت_محسن
❌ تحریف نام حضرت محسن علیه السلام ❌
🔹صفوری یکی از علمای اهل سنت متوفی ۸۹۴ق، درباره خلفای اربعه اهل تسنن، کتابی به نام «المحاسن المجتمعة فی فضائل الخلفاء الاربعة» تالیف نموده است.
این کتاب امروزه با تحقیق محمد خیر المقداد تحت اشراف محمود الارناؤوط بصورت خلاصه، با نام «مختصر المحاسن المجتمعة فی فضائل الخلفاء الاربعة» چاپ شده است.
📎در بخشی از این کتاب که به معرفی فرزندان امیرالمومنین و حضرت زهرا سلام الله علیهما اختصاص دارد، اینگونه آمده است:
«کان الحسنُ رضی الله عنه أوّلَ أولاد فاطمة 👈الخمسة👉، الحسن، والحسین، و زینب الکبری، و زینب الصّغری، المکنّاة بأمّ کلثوم، وَلَدَتها في حیاة النّبي صلّی اله علیه و سلّم»
📌ترجمه: «حسن، اولین نفر از از 👈پنج👉 فرزند فاطمه می باشد. (نام فرزندان او عبارتند از) حسن، حسین، زینب کبری، زینب صغری که کنیه او ام کلثوم است که فاطمه او را در زمان حیات پیامبر به دنیا آورد.»
👈 مشاهده می کنید که در ابتدای این متن اشاره شد، که حضرت زهرا علیها السلام دارای پنج فرزند بودند. در حالیکه فقط نام چهار فرزند ایشان آمده و از فرزند پنجم حضرت نامی برده نشده است‼️
👈اما زمانی که به نسخه خطی و اصل این کتاب مراجعه می کنیم، می بینیم که صفوری پس از ذکر نام چهار فرزند حضرت زهرا علیها السلام می نویسد:
«و أسقطت فاطمة سقطا سمّا علیٌ محسناً»
📌ترجمه: «فاطمه فرزندی را سقط کرد که علی او را محسن نامیده بود.»
سوال اینجاست که چگونه محقق کتاب ابتدای متن را که اشاره به وجود پنج فرزند برای حضرت زهرا علیها السلام دارد، ذکر می کند؛ اما نام فرزند پنجم یعنی حضرت محسن علیه السلام را حذف می کند⁉️
ممکن است بگویند این کتاب خلاصه کتاب صفوری است و محقق در صدد اختصار متن بوده و به همین دلیل این قسمت را حذف نموده است.
✅ در جواب می گوییم که آیا منطقی و طبیعی به نظر می رسد که پنج نفر بعنوان فرزندان حضرت زهرا علیها السلام ذکر شوند، و اسامی چهار نفر آنها اشاره گردد ولی فقط به جهت اختصار کتاب، نام فرزند پنجم (حضرت محسن) حذف شود❓
❌ مسلما این کار به صورت مغرضانه با هدف حذف مطالب مربوط به شهادت حضرت زهرا علیها السلام و فرزند عزیزشان انجام شده است.
[اسکن کتاب را در ذیل مشاهده فرمایید]
🆔 @meshkatehedayat
مشکات هدایت
#خیانت_قلم #تحریف_کتب_اهل_تسنن #فاطمیه #حضرت_محسن ❌ تحریف نام حضرت محسن علیه السلام ❌ 🔹صفوری یکی
📚حذف نام حضرت محسن از کتاب «المحاسن المجتمعة فی فضائل الخلفاء الاربعة»
🆔 @meshkatehedayat
🏴شهادت سرور زنان بهشتی حضرت زهرا علیها السلام را تسلیت عرض می نماییم.🏴
🔹زیارت نامه حضرت زهرا علیها السلام:
«السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا رَسُولَ اللَّهِ السَّلَامُ عَلَى ابْنَتِكَ الصِّدِّيقَةِ الطَّاهِرَةِ السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا فَاطِمَةُ بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلَامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الْبَتُولُ الشَّهِيدَةُ الطَّاهِرَةُ لَعَنَ اللَّهُ مَنْ ظَلَمَكِ وَ مَنَعَكِ حَقَّكِ وَ دَفَعَكِ عَنْ إِرْثِكِ وَ لَعَنَ اللَّهُ مَنْ كَذَّبَكِ وَ أَعَنَتَكِ وَ غَصَّصَكِ بِرِيقِكِ وَ أَدْخَلَ الذُّلَّ بَيْتَكِ وَ لَعَنَ اللَّهُ أَشْيَاعَهُمْ وَ أَلْحَقَهُمُ بِدَرْكِ الْجَحِيمِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْكَ يَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ وَ عَلَى أَبِيكِ وَ بَعْلِكِ وَ وُلْدِكِ الْأَئِمَّةِ الرَّاشِدِينَ عَلَيْكِ وَ عَلَيْهِمُ السَّلَامُ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ»
📚(المقنعة، ص۴۵۹)
🆔@meshkatehedayat
🔹سید بن طاووس از بزرگان شیعه می نویسد:
🏴«شایسته می باشد که اهل وفا (متدینین) در روز سه جمادی الثانی (یعنی روز شهادت حضرت زهرا علیها السلام) به خاطر ظلم های باطنی و ظاهری که بر حضرت زهرا علیها السلام وارد شد محزون و غمگین باشند. تا آنکه آن حضرت شبانه دفن شد که نشان دهنده غضب و خشم بر کسی است که بر ایشان ظلم نمود و ایشان و پدرش را مورد آذار و اذیت قرار داد.»
📚(اقبال الاعمال،ج۲،ص۶۲۳)
🆔@meshkatehedayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌آیا امکان دارد که صحابه در مقابل ظلم به حضرت زهرا علیها السلام سکوت اختیار کنند؟
👈گفتگوی جذاب و دیدنی شیعه و سنی
❌این کلیپ جذاب را از دست ندهید.
🔹دانلود با کیفیت و حجم بالاتر در اینجا
🔰کاری از کانال مشکات هدایت
#فاطمیه
#شهادت_حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها
#صحابه
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
📌آیا امکان دارد که صحابه در مقابل ظلم به حضرت زهرا علیها السلام سکوت اختیار کنند؟ 👈گفتگوی جذاب و دی
41.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌آیا امکان دارد که صحابه در مقابل ظلم به حضرت زهرا علیها السلام سکوت اختیار کنند؟
👈گفتگوی جذاب و دیدنی شیعه و سنی
❌این کلیپ جذاب را از دست ندهید.
🔹با کیفیت و حجم بالاتر
🔰کاری از کانال مشکات هدایت
🆔@meshkatehedayat
#شبهه #شعبی #رضایت_حضرت_زهرا_علیها_السلام
✍شبهه:
🔺اهل تسنن مدعی هستند که حضرت زهرا علیها السلام در پایان عمرشان از ابوبکر راضی شدند. در این رابطه به روایتی از کتابشان استناد می نمایند که «شعبی» گفت:
🔹«هنگامی كه فاطمه بيمار شد ابوبكر براي كسب رضايت نزد وی آمد و اجازه خواست تا او را ملاقات كند. علی به فاطمه فرمود: ابوبكر برای ملاقات اجازه می خواهد. فاطمه فرمود: آيا شما دوست داريد وارد شود؟ علی فرمود: آری، پس فاطمه اجازه داد، ابوبكر وارد شد و جويای كسب رضايت فاطمه بود... پس فاطمه از وی راضی شد.»
📚(السنن الکبری،ج۶،ص۴۹۱)
👈آیا چنین روایتی صحیح است؟
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#شبهه #شعبی #رضایت_حضرت_زهرا_علیها_السلام ✍شبهه: 🔺اهل تسنن مدعی هستند که حضرت زهرا علیها السلام در
#پاسخ_شبهه #شعبی #رضایت_حضرت_زهرا_علیها_السلام
1⃣روایتی که شبهه کنندگان از «شعبی» نقل می نمایند ضعیف می باشد. زیرا با مراجعه به زمان ولادت «شعبی» روشن خواهد شد که او چندین سال بعد از شهادت حضرت زهرا علیها السلام به دنیا آمده و نمی توانسته اتفاقات و جریانات آن زمان را درک نماید. در نتیجه روایت مرسل (یعنی راوی بعد از شعبی مشخص نیست و در سند افتادگی وجود دارد) و ضعیف است.
👈از طرفی هیچ دلیل معتبری بر حجیت مرسلات «شعبی» وجود نداشته و مشهور اهل تسنن مرسلات او را ضعیف می دانند. عثمان الخمیس از بزرگان وهابیت در این رابطه می نویسد:
🔹«بنابر قول مشهور اهل علم، مرسلات او (شعبی) صحیح نیست.»
📚(فتاوی عثمان الخمیس، رقم ۴۱۲)
2⃣روایت «شعبی» علاوه بر ضعف سند، با روایت معتبری که از عایشه درباره غضب حضرت زهرا علیها السلام بر ابوبکر تا پایان عمر شریفشان نقل شده، کاملا متعارض است. بخاری و دیگر علمای اهل تسنن با سند صحیح از عایشه نقل کرده اند که گفت:
«فاطمه دختر رسول خدا از ابوبکر خشمگین و از وی رویگردان شد و با همین حالت از دنیا رفت.»
📚(صحیح البخاری،ص۷۶۲)
👈بنابراین روایت «شعبی» که در آن زمان اصلا بدنیا نیامده، در مقابل روایت عایشه که آن زمان را درک کرده است هیچ گونه اعتباری ندارد. و غضب حضرت زهرا علیها السلام و عدم رضایت ایشان بر ابوبکر برای همیشه چالشی بزرگ برای اهل تسنن خواهد بود.
❌نکته آخر: اگر واقعا روایت شعبی درست بوده، چرا افرادی همانند بخاری و مسلم که در جاهای متعدد در کتابشان غضب و عدم رضایت حضرت زهرا علیها السلام تا پایان عمر شریفشان از ابوبکر را آوردند، حداقل یکبار کوچکترین اشاره ای به روایت «شعبی» برای دفاع از ابوبکر نکردند؟
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#پاسخ_شبهه #شعبی #رضایت_حضرت_زهرا_علیها_السلام 1⃣روایتی که شبهه کنندگان از «شعبی» نقل می نمایند ضعی
اسکن کتب:
📚«فتاوی عثمان الخمیس»
📚«صحیح البخاری»
📚«السنن الکبری للبیهقی»
📚«سیر أعلام النبلاء»
🆔@meshkatehedayat
🔰سردار سلیمانی:
«آه! مرگ خونین من! عزیز من! زیبای من! کجایی؟ مشتاق دیدارت هستم... وقتی بوسه انفجار تو، تمام وجود مرا در خود محو میکند، دود میکند و میسوزاند. چقدر این لحظه را دوست دارم. آه... چقدر این منظره زیباست. چقدر این لحظه را دوست دارم. در راه عشق جان دادن خیلی زیباست...»
🏴فرا رسیدن سالروز شهادت سردار سرافراز اسلام، شهید حاج قاسم سلیمانی را گرامی می داریم.🏴
🆔@meshkatehedayat
#شبهه #ولادت #فاطمیه
✍شبهه: (برگرفته شده از فضای مجازی)
🔺ایام فاطمیه است، لازم است بخاطر این بانوی بزرگوار ِ مورد احترام ِ شیعیان از یک *مهندسی معکوس* یا به نوعی *برهان خلف* ، استفاده کنیم برای اینکه بفهمیم مطالبی که دربارهٔ ایشان گفته میشود ، تا چه اندازه ، درست یا نادرست است.
بنابر کتب متعدد، ازجمله کتاب *محمد پیامبری که از نو باید شناخت*، نوشتهٔ کورت فریشلر آلمانی و همچنین بر طبق عقل و منطق ، *حضرت فاطمه* ، یکسال پس از ازدواج حضرت محمد و بانو خدیجه ، بدنیا میآید.
بنابراین ، حضرت محمد که در ۲۵ سالگی با خدیجهٔ ۴۰ ساله ، ازدواج می کند ، یکسال بعد یعنی در ۲۶ سالگی ، صاحب دختری میشود که او را *فاطمه* مینامد.
همین عدد را بخاطر بسپاریم ، زیرا که لازمش داریم .
یعنی اختلاف سن محمد و فاطمه، ۲۶ سال ( *بیست و شش* سال) میباشد.
با این اوصاف، سن خدیجه (مادر فاطمه و همسر محمد)، در هنگام بدنیا آمدن فاطمه ، میشود ۴۱ سالگی ، که منطقی است.
یادتان میاید که : محمد در ۵۷ سالگی ، صاحب نوه ای بنام *حسین* ، شد؟
۲۶ سال ازش کم کنید. میشود سن حضرت فاطمه، در زمان بدنیا آوردن *حسین* ( سیدالشهدا) . نتیجه اینکه : حضرت فاطمه *در ۳۱ سالگی* ، حسین را بدنیا آورده است.!!!
از همه جالبتر اینکه ، چنانچه گفته میشود ، حضرت فاطمه ، یکسال پس از فوت حضرت محمد ، به رحمت الله میپیوندد و فوت میکند . البته این فاصلهٔ زمانی ِ فوت حضرت فاطمه ، پس از پیامبر را ، از چند ماه تا یکسال ، در احادیث مختلف ، ذکر کرده اند.
حالا همان یکسال را در نظر بگیریم.
حضرت محمد ، در ۶۳ سالگی فوت میکند.
۲۶ سال از آن کم کنید ، میشود ۳۷ ساله.
یعنی حضرت فاطمه ، در زمان فوت ِ پدر ( حضرت محمد) ، *۳۷ ساله بوده است*.
و یکسال بعد از آن، فوت میکند. یعنی در *۳۸ سالگی*...
مشکات هدایت
#شبهه #ولادت #فاطمیه ✍شبهه: (برگرفته شده از فضای مجازی) 🔺ایام فاطمیه است، لازم است بخاطر این بانوی
#پاسخ_شبهه #ولادت #فاطمیه
🔴پاسخ:
✳️در پاسخ به این شبهه نکات متعددی را می توان متذکر شد. بعلت اختصار به چند نکته اکتفا می کنیم:
1⃣بر اساس روایات معتبر پیامبر اکرم در مورد حضرت زهرا علیها السلام فرمودند:
«فاطمه پاره تن من است هر کس او را غضبناک نماید من را غضبناک کرده است.»
📚(صحیح البخاری،ص۷۶۲)
🔺و یا در روایتی دیگر پیامبر اکرم فرمودند:
«ای فاطمه خدا به سبب غضب تو غضبناک و با رضایت تو راضی می شود.»
📚(مجمع الزوائد،ج۹،ص۲۳۹)
👈بنابراین حضرت زهرا علیها السلام در هر سنی که باشند و یا در هر سنی (حتی در سن ۷۰ سالگی) از دنیا بروند، پاره تن رسول خدا و غضب و رضایتشان برابر با غضب و رضایت خداوند می باشد.
👈مثلاً در جریان شهادت امام حسین علیه السلام با اینکه امام در سن ۵۷ سالگی بشهادت رسیدند، ولی قاتلین و همدستان آنان مورد لعن اهل آسمان و زمین قرار گرفتند و شدیدترین عذاب های الهی را برای خود آماده ساختند.
بنابراین سن افراد صورت مسأله را تغییر نخواهد داد، بلکه آنچه مهم است حقانیت و جایگاه اشخاص می باشد. و با مطرح نمودن چنین شبهات سطحی مظلومیت آن بانو شهیده فراموش نخواهد شد.
2️⃣ در متن شبهه نویسنده کتاب «محمد پیامبری که باید از نوشناخت» را فریشلر آلمانی معرفی کرده است. درحالیکه او چنین اثری ندارد. بلکه کتاب «محمد پیامبری که باید از نو شناخت» برای نویسنده ای بنام «کونستانتین ویرژیل گئورگیو» از کشور رومانی می باشد. و نکته جالب اینجاست مباحثی که درباره سن حضرت زهرا علیها السلام در متن شبهه مطرح شده در این کتاب نیامده است. و شبهه کننده برای اعتبار دادن به نوشتار خود به دروغ چنین مطلبی را به این کتاب نسبت داده است.
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#پاسخ_شبهه #ولادت #فاطمیه 🔴پاسخ: ✳️در پاسخ به این شبهه نکات متعددی را می توان متذکر شد. بعلت اختصا
3️⃣ نویسنده در این متن شبهه گفته است که حضرت زهرا علیها السلام یکسال بعد از ازدواج پیامبر اکرم با حضرت خدیجه علیها السلام دنیا آمدند. درحالیکه در هیچ یک از منابع شیعه و اهل تسنن ذکر نشده است که حضرت زهرا علیها السلام در چنین تاریخی به دنیا آمده باشند. بلکه همگی اتفاق دارند که حضرت زهرا چندین سال بعد از ازدواج پیامبر به دنیا آمدند.
🔺توضیح: اکثر علمای شیعه زمان ولادت حضرت زهرا علیها السلام را در سال پنجم بعثت یعنی در سن ۴۵ سالگی پیامبر اکرم برشمردند و تعداد اندکی هم سال دوم بعثت یعنی در سن ۴۲ سالگی پیامبر اکرم ذکر نمودند. در نتیجه سن حضرت زهرا علیها السلام در هنگام شهادت بنابر نظر صحیح و اکثر علمای شیعه در سال یازدهم در سن ۱۸ سالگی بوده است.
👈و از طرفی علمای اهل تسنن زمان ولادت حضرت زهرا علیها السلام را از پنج سال قبل از بعثت یعنی ۳۵ سالگی پیامبر اکرم تا پنج سال بعد از بعثت یعنی ۴۵ سالگی پیامبر اکرم مطرح نمودند.
❌تذکر: در رابطه با سن حضرت خدیجه هنگام ازدواج با پیامبر اکرم اختلاف می باشد. و اقوالی همچون ۲۵، ۲۸، ۴۰ سال را برای حضرت خدیجه علیها السلام ذکر نمودند. برای مطالعه بیشتر به کتاب «الصحیح من سیرة النبی الأعظم ج۲،ص۲۰۰» در 👈اینجا👉 مراجعه نمایید.
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
3️⃣ نویسنده در این متن شبهه گفته است که حضرت زهرا علیها السلام یکسال بعد از ازدواج پیامبر اکرم با حض
🔺اسکن مستندات:
📚کتاب «صحیح البخاري»
📚کتاب «مجمع الزوائد»
📚کتاب«أعیان الشیعه»
📚کتاب «الکافي»
📚کتاب «سبل الهدی»
🆔@meshkatehedayat
🏴۱۳جمادی الثانی سالروز وفات حضرت امالبنین علیها السلام را تسلیت عرض می نماییم.🏴
«پروانه ایم و بر اهل بیت سوخته ایم
این چشمه اشک به مشک خود دوخته ایم
گر خادم سادات علی هستیم ما
از ام البنین این روش آموخته ایم»
🆔@meshkatehedayat
🌸عرض سلام خدمت کاربران گرامی
🔺عملکرد کانال مشکات هدایت را تا به اینجا چطور ارزیابی می کنید؟
🔰با انتقادات و پیشنهادات خودتان ما را در دفاع از مکتب اهل بیت علیهم السلام یاری بفرمایید.
👈آیدی ادمین کانال:@meshkat_205
#نقدها_وچالش_ها #عثمان #حضرت_علی
❌توهین عثمان به حضرت علی علیه السلام
✳️یکی از اختلافات بسیار مهمی که حضرت علی علیه السلام با عثمان داشتند، مسئله حج تمتع بوده است. (برای توضیح حج تمتع اینجا مراجعه نمایید) حضرت علی علیه السلام امر به انجام عمره در ایام ماه های حج می نمود ولی عثمان به مخالفت پرداخت. تا حدی که به حضرت علی علیه السلام توهین و ناسزا گفت. (حضرت علی علیه السلام بر اساس سنت پیامبر اکرم به حج تمتع امر می نمود)
✂️جالب اینجاست برخی از علمای اهل تسنن اصل این جریان و اختلاف بین حضرت علی و عثمان را در کتابهایشان آورده اند، ولی توهین عثمان به امیرالمومنین را حذف کردند.
👤 مسلم در صحیحش،ص۵۶۱ اینچنین می آورد:
«عثمان از تمتع نهی می کرد ولی [حضرت] علی بدان فرمان می داد. فَقَالَ عُثْمَانُ لِعَلِيٍّ 👈كَلِمَةً👉 یعنی عثمان به علی 👈چیزی👉 گفت.»
🔺و یا در کتاب مسند احمد بن حنبل،ج۲،ص۱۵۱ آمده است:
«فَقَالَ عُثْمَانُ لِعَلِيٍّ: 👈إِنَّكَ كَذَا وَكَذَا👉 یعنی عثمان به [حضرت] علی گفت: 👈همانا تو چنان و چنین هستی👉».
🔰با توجه به مطالب گفته شده سوال می شود که عثمان چه چیزی به حضرت علی علیه السلام گفته است که موجب شد عالمان اهل تسنن آن را تحریف نمایند و از آوردنش خودداری کنند. با مراجعه به روایتی معتبر در کتاب «المطالب العالیه،ج۱۰،ص۴۴» (از منابع اهل تسنن) کاملا واضح می شود که عثمان چه چیزی گفته است.
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#نقدها_وچالش_ها #عثمان #حضرت_علی ❌توهین عثمان به حضرت علی علیه السلام ✳️یکی از اختلافات بسیار مهمی
👤ابن حجر عسقلانی نقل می کند:
«عثمان بن عفان از عمره در ماه های حج یا از پایان بردن عمره تمتع به سوی حج نهی کرد. پس [حضرت] علی به عمره تمتع لبیک گفت. عثمان از منبر پایین آمد و چیزی برداشت و به سمت [حضرت] علی رفت! طلحه و زبیر برخاستند و آن شیء را از عثمان گرفتند. پس عثمان به سمت [حضرت] علی رفت و نزدیک بود که انگشتانش را داخل چشمان [حضرت] علی کند و به او می گفت: 👈تو گمراه و گمراه کننده هستی👉. ولی [حضرت] علی در جوابش چیزی نمی گفت.»
❓سوال❓
🔰بارها شنیده شده که مولوی ها در تریبون های عمومی مطرح نمودند که رابطه بین خلفا و اهل بیت علیهم السلام خوب بوده است، درحالیکه روایت مذکور عکس این قضیه را ثابت می کند. شما قضاوت نمایید از توهین و رفتار زشت عثمان چه نتیجه ای می توان گرفت؟
🔰با توجه به اینکه علمای اهل تسنن کسانی که به صحابه توهین می کنند را زندیق و بی دین می دانند، نظرشان درباره عثمان که چنین توهین زشتی را به حضرت علی علیه السلام کرده است، چیست؟
👈اسکن مستندات
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
👤ابن حجر عسقلانی نقل می کند: «عثمان بن عفان از عمره در ماه های حج یا از پایان بردن عمره تمتع به سوی
🔺اسکن مستندات:
📚«صحیح مسلم»
📚«مسند أحمد بن حنبل»
📚«مختصر زوائد مسند البزار»
📚«المطالب العالیة»
📚«السنة»
👈«حج تمتع» یعنی حاجی ابتدا برای انجام اعمال عمره احرام می بندد و بعد از خروج از احرام از داخل مکه برای حج محرم میگردد. این نوع حج به خاطر حلال شدن محرّمات احرام و بهرهبردن از آنها در فاصله زمانی بین عمره و حج به آن «حج تمتع» می گویند.
🆔 @meshkatehedayat
#کتاب_شناسی #حضرت_فاطمه_علیها_السلام
📚کتاب: «فاطمه الزهرا علیهاالسلام »
📌مولف: «علامه عبدالحسین امینی(ره)»
📎علامه امینی در سال ۱۳۲۰ ق در شهر تبریز دیده به جهان گشودند. ایشان دروس مقدماتی را در نزد اساتیدی همچون سید مرتضی خسروشاهی و شیخ حسین، مؤلف هدایة الأنام فراگرفتند.
در سن ۲۲ سالگی عازم نجف شده و از محضر سید محمد فیروز آبادی و سید ابوتراب خوانساری کسب علم کرده و در نهایت پیش از ۳۵ سالگی اجازه اجتهاد و روایت را از اساتید شان دریافت نمودند.
از جمله آثار گرانبهای ایشان: «الغدیر»، «شهداء الفضيلة»، «سيرتنا و سنتنا سيرة نبینا وسنته»، «تفسير سوره فاتحه» و... می باشد.
🔰معرفی مختصر کتاب:
در این اثر گرانبها که از تقریرات علامه امینی (ره) بوده، به مناقب حضرت زهرا علیهاالسلام در آيات و روایات از جمله فضل صلوات فرستادن بر حضرت، محدثه بودن حضرت زهرا، آیه تطهیر، مباهله و... پرداخته و توضیحات بسیاری مفیدی توسط ایشان ارائه گردیده است. این اثر توسط فرزند ایشان محمد امینی نجفی جمع آوری و تدوین شده است.
فایل PDF کتاب را در پست بعدی مشاهده فرمائید.
🆔@meshkatehedayat
مشکات هدایت
#کتاب_شناسی #حضرت_فاطمه_علیها_السلام 📚کتاب: «فاطمه الزهرا علیهاالسلام » 📌مولف: «علامه عبدالحسین ام
فاطمه الزهرا - علامه امینی_compressed (1).pdf
40.27M
📚کتاب: «فاطمه الزهرا علیها السلام»
✍مولف: «علامه عبدالحسین امینی»
🆔@meshkatehedayat