🌀 درآمدی انتقادی بر فیلم پویانمایی روح (Soul)
📥دریافت PDF محتوا:
dte.bz/ssuu 🌐 @meshkatnoor
🌐 پروفسور «ابوالفضل درویزه» از مفاخر برجسته علمی گیلان
✍️پروفسور «ابوالفضل درویزه» یکی از چهرههای برجسته علمی استان گیلان و عضو هیئت علمی بازنشسته گروه مهندسی مکانیک دانشگاه گیلان و دارای مرتبه علمی استاد تمامی بود. از این استاد نمونه کشوری، بیش از ۶۰ مقاله منتشر شده است و کتاب «آفرینش حیات» یکی شاخصترین آثار وی است که در آن به بررسی علمی تئوریهای تکاملی منشا حیات پرداخته شده است. آدرس رزومه http://diyarmirza.ir
☑️این استاد و اندیشمند بزرگ گیلانی پس از سالها تلاش علمی و فرهنگی، (جمعه ۱۵ اسفند ۹۹) در سن ۶۴سالگی بر اثر بیماری دار فانی را وداع گفت و جامعه علمی استان گیلان و کشور را به سوگ نشاند.
📚معرفی کتاب«آفرینش حیات»
⬅️این کتاب در 3 جلد به بررسی علمی تئوریها و نظریههای تکاملی مربوط به آفرینش حیات پرداخته شده است و با توضیحی درباره بیوشیمی حیات، مهندسی ساختار سلول بررسی شده است تا نشان داده شود حتی کوچک ترین واحد حیاتی را نمیتوان صرفاً برحسب فرآیندهای فیزیکی و شیمیایی تحلیل نمود.
⬅️ماهیت تئوریهای تکاملی؛ دیدگاه معتقدین به خلقت؛ شواهدی از ریختشناسی؛ محدودیتهای علم؛ اثرات مدلهای تکاملی بر حوزههای اندیشه؛ گستره نفوذ تکاملگرایی؛ ارزیابی خود انسان؛ محورهای جریان لیبرالیسم دینی؛ داروینیسم و جریان روشنفکری؛ نقد تحلیلی اصول مانیفیست اومانیسم؛ مروری بر اعتبار علمی مدلهای تکاملی؛... و دهها موضوع مهم دیگر از جمله مباحث مطرح شده در این سه جلد از کتاب ارزشمند علمی است.
🌐 @meshkatnoor
🌐 مافیای ترجمه کتب در ایران!
✍️دکتر مهدی گلشنی در یادداشتی در سایت شخصی خود به اشتباهات و دستهای پشت پرده در ترجمه کتب اشاره نمود:
برای مثال، «آنتونی فلو»، فیلسوف معروف غربی، یکی از ملحدان درجهیک در جهان شناخته میشد و مناظرات زیادی هم در این باب داشت که خیلی هم بازتاب خبری داشت. این شخص یکمرتبه به خدا بازگشت و الحاد را کنار گذاشت. خبر به این مهمی در ایران ترجمه و منعکس نشد! شاید بنده اولین کسی بودم که خبرش را در سمیناری در قم دادم. بعداً دیدم که فقط یکی از روزنامهها، در دو سطر به آن اشاره کرده بود.
سالها بود که کتابهای ژان پل سارتر، نویسندهی معروف فرانسوی، به فارسی ترجمه میشد. چقدر هم غربزدگان ایرانی مرید او بودند. سارتر در آخر عمرش به خدا بازگشت و این را در مصاحبهای با یک خبرنگار کمونیست متذکر شد. چنین موضوعی به هیچ وجه در جامعهی ما منعکس نشد و کسی آن مصاحبه را ترجمه نکرد. در صورتی که این موضوع در یک مجلهی آمریکایی معروف منتشر شد. بقیهی اخبار آن هم در غرب آمد، اما در ایران نه. برعکس، وقتی مثلاً یک کتاب الحادی از ریچارد داکینز منتشر میشود، بلافاصله ترجمه و چاپ میشود. با مجوز همین وزارت ارشادی که میگویند سختگیری میکند، چاپ میشود! اما در نقطهی مقابل، دهها کتاب بر ضد این کتاب و با استدلالهای علمی نوشته میشود، حتی یکی از آنها هم ترجمه نمیشود.
بعضی از فلاسفهی غربی حرفهایشان نزدیک به بعضی از مواضع فیلسوفان ماست، اما این کتابها اصلاً ترجمه نمیشود. مثلاً یک روز من داشتم در کتابفروشی آکسفورد در قسمتهای مختلفش چرخ میزدم. یکمرتبه سه کتاب دیدم که بر ضد نسبیگرایی منتشر شده است. میدانید که نسبیگرایی مکتبی است که منکر اصالت همه چیز میشود. اما من در آنِ واحد، سه کتاب روی آن میز دیدم. متأسفانه حتی یکی از آنها هم به فارسی ترجمه نشده است. برعکس، تا دلتان بخواهد راجع به نسبیگرایی و پوچگرایی و غیره در ایران کتاب ترجمه شده و مقاله نوشته شده است. مشروح این مطلب را در آدرس ذیل نمایید . 👇👇👇
http://mgolshani.ir/331/ 🌐 @meshkatnoor
#اطلاعیه
✅ اطلاعات همایشها، نشستها و کرسیهای علمی را در سایت «همایش و نشستهای علمی» مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) پیگیری کنید
🌐 نشانی سایت 👇👇👇
🌐 https://hamayesh.iki.ac.ir
🔹 زمان برگزاری نشست و کرسی
🔹 چکیده مباحث
🔹 صوت جلسات
🌐 @meshkatnoor
📚 شماره 17 از دوفصلنامه علمی ـ ترويجي «عيار پژوهش در علوم انساني» منتشر شد
✅ مقايسه تأثير گستره دين در فرايند اسلاميسازي علوم از منظر آيتالله جوادي آملي و آيتالله مصباح يزدي / محمود فتحعلي / عباس مطيعي (ص5)
✅ مباني فلسفي اقدامپژوهي فمينيستي / سميه حاجي اسمعيلي (ص23)
✅ نگاهي به چيستي و چرايي پژوهش گروهي / غلامعلي عزيزيكيا (ص41)
✅ تحقيق ميدانى (چيستي و چرايي) / سيدحسين شرفالدين (ص55)
✅ چرايي و ضرورت «ميانرشتگي» در عرصه آموزش و پژوهش / علي ابراهيمپور (ص75)
✅ تحليل و پژوهش در ادبيات اسلاميسازي علم / محمد قمي اويلي (ص97)
🌐 @meshkatnoor
✍️ پاسخ آیتالله علیدوست به دکتر سروش
🔹 آیتالله ابوالقاسم علیدوست عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در یادداشتی به دکتر سروش پاسخ داده است.
متن کامل یادداشت:👇
hawzahnews.com/xb5xR 🌐 @meshkatnoor
14.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺به چه دلیل مهریه برای زنان واجب شده است؟ 🔺حجت الاسلام جعفری پاسخ می دهند؟
#دین
#هشتگ_دین
@hashtagdin 🌐 @meshkatnoor
📛صرفا جهت اندکی تفکر...📛
💎 فقط یک لحظه تصوُر کنید که چهارشنبه سوری مراسمی مذهبی بود که هر سال به طور میانگین بیش از 10کشته، بیش از 500 نفر مجروح، صدهامیلیون تومان خسارات و اینمقدار رُعب و وحشت ایجاد میکرد. حتما تا حالا شاهد انواع و اقسام تحلیلهای مذهبستیز به دلیل این مراسم بودیم. شاید آقای دبیرکلِ سازمان ملل هم میانهی چُرتزدنهایش از این وضعیت ابراز نگرانی کرده بود.
👈اما واکنشها نسبت به این مراسمِ سنتی چیست؟ میگویند سنتی صحیح است! که باید به روش صحیح اجرا شود و اجرای آن به روش کنونی هیج ربطی به بنیانگذاران آن ندارد. این نوع تحلیل، حتماً روش صحیحی است اما چرا پای باقی انحرافات و اشتباهات که میرسد، شمشیر را از رو بسته و بابت یک مسالهی جزئی تمام یک کلیت زیر سوال میرود؟
✅ پاسخ ساده است. ناز و اداهای روشنفکری میگوید به هر چه رنگ دینی دارد، (که اتفاقا همیشه عقلانی و مفید هم هست) با شدت هر چه تمام حمله کن و هر چه که رنگ غیردینی دارد، حتی اگر خرافی و مضر،از آن دفاع و ترویج کن...
🍁حال، این روشنفکری است یا جاهلیت؟
@Ahmadhoseinsharifi 🌐 @meshkatnoor
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓سالروز ولادت سیدالساجدین
🏳و امر و خواهش مکرر رهبری
🏳بر انسوتدبر در کتاب مهجور
🏳صحیفه کامله مبارکه سجادیه/۹
💠رهبرانقلاب
‼️حقیقتا صحیفه سجادیه در میان ما غریب و مهجور است؛ اگر این حقایق کلمات حضرت سجاد را یکی از فلاسفه بزرگ برای اولین بار کشف کرده و بیان میکرد، دنیا نامشان را شیپور و فریاد میزد، در حالی که حرفهای دست دوم اینها را ما دست اولش را داریم منتها این کلمات پرارزش را دفن کردیم و استفاده نمیکنیم اما رقبای ما که دست دوم و بدل این کلمات را دارند و به نام خود میزنند دیگران چه های و هویی برایش میکنند؛این گناه ماست. ما این کلمات دست اول ناب را داریم و مَثَل آن ثروتمند بخیلی هستیم که "نه خود خورد، نه کس دهد" این ثروت را دفن کردیم، تا اینکه میمیریم و از این ثروت بهره هم نمیبریم، ما با عدم استفاده از این ثروت باید دلمان و رویمان و دنیا و آخرتمان از سرمای ضلالت سیاه شود، ما از این کلمات و کتب با ارزش بسیار داریم، آن از نهج البلاغه غریب و این هم از صحیفه سجادیه مهجور! ۶۵/۴/۲۸
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
هدایت شده از ابوالفضل ساجدی
🔹 معرفی چند کانال مفید
🔸 دوستان عزیز میتوانند بررسی کنند. اگر برایشان مفید و در راستای برنامهها و مطالعاتشان بود، عضو شوند:
https://eitaa.com/mesbahyazdi_ir
https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
https://eitaa.com/meshkatnoor
https://eitaa.com/sharafoddin_ir
https://eitaa.com/maab_iki
#كانالهاي_مفيد
#منابع_تحقيق
🆔 https://eitaa.com/sajedi_ir
فهرست مطالب كانال:👇🏼
https://eitaa.com/sajedi_ir/672