فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این جیغ دنیا را تکان خواهد داد
این جیغ، بانگ جرس است
تا کسی از قافله انسانیت جا نماند
این جیغ نفخ صور است
تا مردگانی که بی غیرتی را
روی دوپا حمل میکنند بیدار شوند
این جیغ سوت پایان است
برای هرکسی که شنید
و کاری نکرد…🤚🏻💔.
#رفح
🏴@Clad_girls | دختران چادری
به بهانه آرام گرفتن مرد ناآرام
🔰از میرزا تقی خان امیرکبیر، خط شکن پسا ترکمان چای، تا سید ابراهیم رییسی، خط شکن پسا برجام
دکتر موسی نجفی :
🔴نمی دانم چرا یک مرتبه چندین شباهت بین سید ابراهیم رئیسی با میرزا تقی خان امیرکبیر ذهنم را مشغول کرد و از این میان به مطلب مهم تری رسیدم :
شباهتی که این دو بزرگوار به لحاظ جایگاه اجتماعی داشتند این است که هر دو نفر از اقشار پایین جامعه بودند و توانستند در اثر لیاقت ذاتی رشد نمایند و در مدت تقریبی سه سال ریاست، کارهای زیربنایی عظیمی انجام دهند که از آن جمله می توان به عملیاتی نمودن اقتصاد ملی و بومی اشاره کرد که هردو به آن اعتقاد راسخ داشتند؛ هر دو از جنس مردم و مردم دوست بودند؛ هر دو تا پای جان بر سر عقیده و مرام خویش ایستادند؛ و در نهایت هر دو در جوار مولایشان، یکی در جوار امام حسین علیه السلام و دیگری در جوار امام رضا علیه السلام مأوا گرفت .
اما ماجرا به همین جا ختم نمی شود؛ بصیرت در تاریخ دیروز راز سیاست پنهان امروز را هم مکشوف خواهد کرد.
به نظر من آن چه بیش تر از هر چیز دیگری این دو قهرمان و شهید ملی را به هم نزدیک می کند، استقلال در برابر سیاست پلید خارجی است، و مهم تر از آن، پالایش سیاست و حاکمیت ایران از امواج فتنه و مکر اجنبی و جلوگیری از نفوذ آشکار و پنهان بیگانگان.
شهید میرزا تقی خان امیرکبیر درحالی سکان سیاست ایران عصر ناصری را به دست گرفت که ترکش های زهرآگین ترکمان چای تن ایران و ایرانی را رنجور و نحیف ساخته و او بود که این میراث شوم نفوذ و رخنه اجنبی را با تدبیر سیاستش چاره و درمان کرد.
🔴اما در این طرف تاریخ، ابراهیم عزیز ما هم وارث عصر انحطاط برجام و برجامیان بود. تن و روح و جان و هویت ایرانیان نیز در این تحقیر، رنجور و سرگشته شده بود؛ این بار فرزند دیگری از ایران، در کسوت یک عالم دینی و منتسب به آل رسول الله، زخم های ناشی از سوء تدبیر دولت مردان نالایق سال های قبل از خودش را حکیمانه مرهم نهاد.
🟢در دویست سال اخیر از تاریخ ایران همواره ثابت شده است که استقلال واقعی ایران با مردانی از جنس امیرکبیر و رییسی هم چنان در افق مشرق زمین درخشش و تلألو داشته و لذا تا زمانی که خاک این سرزمین مستعد باروری چنین مردانی است؛ سیاست مکر اجنبی و اجنبی پرستی در این ملک به جایی نخواهد رسید .
ظهور چنین ستارگانی در سپهر سیاست یک کشور به خاک مطهری نیاز دارد که با خون شهیدانش چون امیرکبیر و رییسی آبیاری شده باشد.
#دکتر_موسی_نجفی
◾️کانال تحلیل سیاسی #بازنشر دهید
https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ما مرده بودیم، امام مارا زنده کرد!
مدرســـه تـ؋ــــکر و نــوآوری نگــــــاهـ
🆔 @sch_negah
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
هدایت شده از مصطفی جمالی
گزارش حوزه بینالملل خبرگزاری تقریب، طه عبدالرحمن، عملیات طوفان الاقصی را به نبرد احزاب تشبیه کرد که طی آن پیامبر اسلام (ص) و یارانش از یک سو به مقابله با ارتش مشرکان و یهودیانی پرداختند که مدینه را محاصره کرده، و از سوی دیگر در حال مقابله با منافقین و افراد مغرضی بودند که در داخل مطالب بیهوده را نشر میدادند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با اشاره به آمادگی و برنامهریزی خوب مقاومت در ساخت ابزارهای هجومی و دفاعی با وجود امکانات بسیار اندک و چالشهای بزرگ، خاطرنشان کرد: جهاد راهی است که امت ما امروز میتواند با استفاده از آن در ساخت تمدن و تحول بشریت سهیم شود و هیچ راه دیگری غیر از آن وجود ندارد.
این اندیشمند و فیلسوف مغربی گفت: مقاومت جزء نیست بلکه کل است، دیدگاه من به مقاومت از نظر وجودی است و منظور من این است که بدون مقاومت، وجود معنا ندارد و زندگی بدون جهاد بیمعنی و بدون هدف است، زیرا وجود و زندگی از فعل مقاومت سرچشمه میگیرد.
طه عبدالرحمن افزود: مقاومت و جهاد اکسیر حیاتی است که خداوند به نیروهای مقاومت هدیه داده است و بدون آن چیزی جز مرگ و نابودی نیست.
وی با اظهار تأسف شدید از کوتاهی امت اسلامی و به ویژه اندیشمندان گفت: به نظر من بسیاری از اندیشمندان به امانتی که بر دوش آنها نهاده شده، خیانت کردند.
طه عبدالرحمن تأکید کرد: اگر عادی سازی روابط وجود نداشت، رژیم اشغالگر جرأت چنین اقدامی را در غزه به خود نمیداد، و حتی اگر کشورهایی که به عادی سازی روابط با این رژیم دست زدهاند موضع گیری میکردند، این حملات جنایتکارانه متوقف میشد.
#چالش_معیارهای_رئیس_جمهور_ایران_قوی
شرایط تعیینکنندهای پیش روی ملت ایران و قلب تپندهی جبههی مقاومت قرار دارد. مسیری که تا به امروز با جمهوری اسلامی ایران عزیز طی کردهایم، بیشتر شبیه فنر فشردهای است که باید دستکم در مقیاس #نظم_منطقهای انرژیاش آزاد شود.
رئیس قوهی مجریهای که در آینده به انتخاب مردم شریف و صبور #ایران دوستداشتنی خواهد رسید، بهنظرم باید از دو ویژگی مهم بهنحو احسن برخوردار باشد:
1️⃣ باید به امکانات و قابلیتهای انقلاب اسلامی و نظم فراگیری که میتواند از دل آن بجوشد و ریشه بدواند، عمیقا آگاه و مومن باشد.
2️⃣ باید به پیچیدگیها و اقتضائات #دولت_مدرن و #نظم_وستفالیایی و اطوار آن عمیقا واقف بوده؛ امتدادش در امر ادارهی کشور را شناخته، و نسبت به استحالهی آن در نظم مطلوب انقلاب اسلامی و نقشهی راه تمدنی آن، طرح و تدبیر دقیق و مشخص و کارآمدی را در دست داشته باشد.
پینوشت
اساتید و برادران عزیزم آقایان جمالی، نخعی، مهدیزاده، محمدی و تفرشی را به ادامه این چالش دعوت میکنم و تقاضا دارم در شناخت معیارهای مورد نظر دغدغهمندان انقلاب اسلامی این زنجیره را تکمیل کرده و ادامه دهند.
🌐 https://eitaa.com/doranejadid
🌐 https://t.me/doranejadid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 عالم برجسته الازهر مصر: خدا ایرانیان را نگهبان اسلام نمود
🔹پیامبر خدا (صل الله علیه و آله) در تفسیر آیه ٣٨ سوره محمد (صل الله علیه و آله) فرمودند: «آن ملتی که در صورت رویگردانی اعراب از دین، خداوند آنها را نگهبان دین می کند، قوم سلمان (ایرانیان) هستند.»
🇮🇷💯🇮🇷💯🇮🇷
⚫️کانال ایتا امامت و امامشـــــناسی
👇👇👇👇
╭─┅≈≈≈≈🍃🌸🍃≈≈≈≈┅─╮
🌐https://eitaa.com/ImamatvaImamshenasi/96
╰─┅≈≈≈≈🍃🌸🍃≈≈≈≈┅─╯
دولتهای تمدنی در سه سطح ظاهر میشود:
۱. دولت سرزمینی با رویکرد تمدنی
۲. دولت الگو و امالقری
۳. دولت فراسرزمینی
نوع دولتها در ایران، در هیچ یک از این سطوح فوق خود را تعریف نمیکنند.
ناهماهنگی برخی مدیران ارشد اجرایی با رهبر معظم انقلاب هم نوعا در همین سطح نگاه تمدنی ایشان و نگاه ناتمدنی آن آقایان است.
https://eitaa.com/Habibollah_Babai
https://virasty.com/Habibollah_Babai/1717957423506557036
🔘 کربلای جدید!
به نوشته روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال، یحیی السنوار در نامههایش از آمادگیاش «برای مرگ در میدان نبرد» مینویسد.
در نامه جدید خود نبرد کنونی در غزه را به نبرد امام حسین(ع) در کربلای معلی در قرن هفتم میلادی و شهادت ایشان تشبیه میکند و مینویسد:
«باید در همان مسیری که شروع کردهایم پیش برویم. یا بگذار #کربلای_جدیدی باشد».
پ.ن:
ابن ابی الحدید در شرح نهج البلاغه ذیل خطبه۵۱ (جلد۳ص۲۴۹)، سیدالشهداء را سید اهل اباء از ضیم (ظلم همراه با ننگ) می شمارد که به مردم مرگ زیر شمشیر را در مقابل پذیرش پستی و خفت آموخت.
* مرتبط: حسین(ع) آنجاست که "عاشورا" آنجاست!
محسن قنبریان
#غزه
#النصیرات
#اباء_از_ضیم
#سید_اهل_اباء
☑️ @m_ghanbarian
نگاه کودکیات دیده بود قافله را
تمام دلهرهها را، تمام فاصله را
هزار بار بمیرم برات، میخواهم
دوباره زنده کنم خاطرات قافله را
تو انتهای غمی، از کجا شروع کنم
خودت بگو، بنویسم کدام مرحله را؟
چقدر خاطرهی تلخ مانده در ذهنت،
ز نیزهدار که سر برده بود حوصله را
چه کودکی بزرگی است اینکه دستانت
گرفته بود به بازی گلوی سلسله را
میان سلسله مردانه در مسیر خطر
گذاشتی به دل درد، داغ یک گِله را
چقدر گریه نکردید با سه ساله، چقدر
به روی خویش نیاوردهاید آبله را
دلیل قافله میبرد پا به پای خودش
نگاه تشنهی آن کاروان یک دله را
هنوز یک به یک، آری به یاد میآری
تمام زخم زبانهای شهر هلهله را
مرا ببخش که مجبور میشوم در شعر
بیاورم کلماتی شبیه حرمله را
بگو صبور بلا در منا چه حالی داشت
که در تلاطم خون دید قلب قافله را؟
سید حمیدرضا برقعی
@foeq_ir