9.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥀🎧
#شهید_حاج_قاسم
گریه نکن میگُذرد این شب مِحنتت بار
یوسُف تو شُهره شود بر سر هربازار
💠تقدیم به سردار سرافراز
سپاه اسلام، سیّـدالشهـدا
مقاومت ، شهید سلیمانی.
#یادشهــــدا_بـا_صلواتـــــــــ
اَللّھُــمَ صَّــلْ علٰـےمُحَمَّــدِﷺ وَآل مُحَمَّــدﷺ وَ؏َجْــــل فَرَجَهُــــم بحقّ خانم زینب سلام الله🌹
#باشهـــداتـاظهــــور🖤🕊
جلسه ۲۷ شرح نهج الولایه.mp3
14.53M
♦️#نهجالولایه♦️
🔸 جلسه ۲۷ « شرح نهج الولایه »
🔸 ماه رمضان ۱۳۷۹ ش - حسینیه عاشقان کربلای ساری
🔸 با افاضات استاد صمدی آملی ⬆️⬆️
مدافعان ظهور
✳️#وصیتنامه #شهیدحاجقاسمسلیمانی( بخش اول )
🌷بسم الله الرحمن الرحیم
▪️شهادت میدهم به اصول دین
▪️اشهد أن لا اله الا الله و اشهد أنّ محمداً رسول الله و اشهد أنّ امیرالمؤمنین علیبن ابیطالب و اولاده المعصومین اثنیعشر ائمّتنا و معصومیننا حجج الله.
▪️شهادت میدهم که قیامت حق است، قرآن حق است، بهشت و جهنّم حق است، سؤال و جواب حق است، معاد، عدل، امامت، نبوت حق است.
▪️خدایا! تو را سپاس میگویم بهخاطر نعمتهایت.
▪️خداوندا! تو را سپاس که مرا صلب به صلب، قرن به قرن، از صلبی به صلبی منتقل کردی و در زمانی اجازه ظهور و وجود دادی که امکان درک یکی از برجستهترین اولیائت را که قرین و قریب معصومین است، عبد صالحت خمینی کبیر را درک کنم و سرباز رکاب او شوم.
اگر توفیق صحابه رسول اعظمت محمد مصطفی را نداشتم و اگر بیبهره بودم از دوره مظلومیت علیبن ابیطالب و فرزندان معصوم و مظلومش، مرا در همان راهی قرار دادی که آنها در همان مسیر، جان خود را که جان جهان و خلقت بود، تقدیم کردند.
🔸خداوندا ! تو را شکرگزارم که پس از عبد صالحت خمینی عزیز، مرا در مسیر عبد صالح دیگری که مظلومیتش اعظم است بر صالحیتش، مردی که حکیم امروز اسلام و تشیّع و ایران و جهان سیاسی اسلام است، خامنهای عزیز ــ که جانم فدای جان او باد ــ قرار دادی.
🔸پروردگارا ! تو را سپاس که مرا با بهترین بندگانت در هم آمیختی و درک بوسه بر گونههای بهشتی آنان و استشمام بوی عطر الهی آنان را ــ یعنی مجاهدین و شهدای این راه ــ به من ارزانی داشتی.
🔸خداوندا! ای قادر عزیز و ای رحمان رزّاق، پیشانی شکر شرم بر آستانت میسایم که مرا در مسیر فاطمه اطهر و فرزندانش در مذهب تشیّع، عطر حقیقی اسلام، قرار دادی و مرا از اشک بر فرزندان علیبن ابیطالب و فاطمه اطهر بهرهمند نمودی؛ چه نعمت عظمایی که بالاترین و ارزشمندترین نعمتهایت است؛ نعمتی که در آن نور است، معنویت، بیقراری که در درون خود بالاترین قرارها را دارد، غمی که آرامش و معنویت داد.
🔸خداوندا، تو را سپاس که مرا از پدر و مادر فقیر، اما متدیّن و عاشق اهلبیت و پیوسته در مسیر پاکی بهرهمند نمودی. از تو عاجزانه میخواهم آنها را در بهشتت و با اولیائت قرین کنی و مرا در عالم آخرت از درک محضرشان بهرهمند فرما.
https://eitaa.com/joinchat/3280666642C9b9ebd02e0
#مدعیان_دروغین_مهدویت
فصل۳
ادعای قاضی شرف الدین ابراهیم
قسمت۳۷
متن زیر مطالعه شود👇👇
مدافعان ظهور
#مدعیان_دروغین_مهدویت فصل۳ ادعای قاضی شرف الدین ابراهیم قسمت۳۷ متن زیر مطالعه شود👇👇
#مدعیان_دروغین_مهدویت
فصل۳
ادعای قاضی شرف الدین ابراهیم
قسمت۳۷
از منابع تاریخی استفاده می شود که قاضی شرف الدین به حسب ظاهر سیدی عظیم الشان بوده است. مدتی از شیراز، وطن خود مهاجرت نمود و در خراسان اقامت کرد. به علت زهد و پرهیز و ریاضتی که به حسب ظاهر داشت گروهی دست ارادت به او دادند و از او کرامات متعددی نقل کردند. هنگامی که از خراسان به شیراز بازگشت کرد در میان راه آغاز دعوت نمود و خود را مهدی موعود خواند و عده ای به او ملحق شدند. به هر اقامتگاهی که می رسید طایفه ای با وی همراه می شدند. درباره قاضی شرف الدین شایعات بالا گرفت و گفته شد که از درون مردم خبر می دهد؛ مردم نیز بر آن افزودند و گفتند: «مشتی سنگریزه از زمین بر می دارد، دعائی بر آن می دمد و هر یک را تبدیل به سواری زره پوش و مسلح می گرداند!»
بالاخره سید با لشگری به قصد تصرف شیراز خروج نمود. حاکم شیراز با لشگری از مغول به مصاف او آمدند و نزدیک پل «کوار» دو سپاه به هم رسیدند. در زبانها افتاده بود که سید غیر از این لشگر ظاهر، لشگر عظیم پنهانی دارد و هر کس که به قصد ایشان سلاحی بچرخاند فلج می شود. به همین جهت در ابتدای امر هیچ کس یارای جنگ نداشت تا اینکه در نهایت برخی افراد، ترسان و لرزان دست به سلاح بردند و تیری انداختند و فلج نشدند. بدین سان سپاه مغول جرات یافت و به قلب لشگر سید زد. خود او نیز که در لشگر بود تکبیر گویان بر مغولان حمله کرد. بسیاری از مریدانش گریختند و ما بقی و از جمله خود این مهدی دروغین به دست سپاه مغولان کشته شدند. (ر.ک: تحریر تاریخ وصاف، ص ۱۱۰ و ریاض الفردوس خانی، ص ۲۷۱ و تاریخ روضه الصفا، ج ۴، ص ۳۶۲۴)
#پس_از_ظهور #ظهور #مهدویت #امام_زمان #اسلام #شیعه #islam #خدا #الله #god#shia #امام_دوازدهم #ادیان #تکامل_در_عصر_ظهور#عدالت_در_اسلام #ظهور_عدالت
#عدالت #عدالت_روزی #وقایع_ظهور #انقلاب_جهانی #اجرای_عدالت
#islam #shia
#imam_mahdi #son_of_man
@modafeanzuhur
جلسه ۲۸ شرح نهج الولایه.mp3
13.34M
♦️#نهجالولایه♦️
🔸 جلسه ۲۸ « شرح نهج الولایه »
🔸شبِ عید فطر ۱۳۷۹ ش - حسینیه عاشقان کربلای ساری
🔸 با افاضات استاد صمدی آملی ⬆️⬆️
🌷امام مهدی شناسی۲۵🌷
🌿زیارت آل یاسین🌿
✨السَّلاَمُ عَلَیْکَ يَا بَقِيَّةَ اللهِ فِي أَرْضِهِ
سلام ما بر تو اي باقي ماندهي خدا در خلق زمين✨
💠"بقية الله" لقب اختصاصي وجود مبارك امام زمان است؛ زيرا هستي به يمن وجود مبارك حضرتش پابرجاست.
💠خداي سبحان حضرت وليعصر را باقي گذاشته تا مردم بيامام و راهنما در بيابان دنيا گم نشوند و به واسطهي وجود مبارك ايشان خيرات و بركات كثيري بر مخلوقات ارزاني گردد.
💠باقيماندهي خدادر زمين، سرمايهي هر منتظري است هر كس براي وصال به ايشان بايد تعلقّات دنيايي خويش را فدا كند تا به قرب والاترين سرمايهي خلقت ( باقي مانده خدا در زمين ) نايل آيد،
💠اگر زائر دست نياز خود را به سوي خداي سبحان دراز كند حضرت حق توان ترك تعلقات دنيايي را نصيب او مي كند و آنكس كه سرمايههاي ظاهريش را براي امام زمانش فدا كند خوب معامله ي سودمندي انجام داده است.
💠تعلقات دنيا را داده و محبت امام زمانش را خريده است.
#امام مهدی_شناسی
#قسمت_۲۵
#زیارت_آل_یس
بياناتدرديدارعموميبامردمقمموسیقی.mp3
2.21M
این روشنبینی مردم در زمینهی مسائل سیاسی بعد از اهانتی که در روز عاشورای سال ۸۸ به وسیلهی یک عده تحریک شده، نسبت به عاشورا و امام حسین انجام گرفت، دو روز فاصله نشد که مردم در روز ۹ دی آمدند توی خیابانها و موضع صریح خودشان را علنی ابراز کردند.
۱۳۸۹/۰۷/۲۷
#بصیرتافزایی
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••