eitaa logo
دلنوشته های یک طلبه
89.1هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
607 ویدیو
120 فایل
نوشتارها و رمان های محمد رضا حدادپور جهرمی ادمین: @Hadadpour سایت عرضه آثار: www.haddadpour.ir توجه: هر نوع استفاده یا برداشت و کپی و چاپ مستندات داستانی چه به صورت ورد یا پی دی اف و ... و حتی اقتباس برای فیلم‌نامه و تئاتر و امثال ذلک جایز نیست.
مشاهده در ایتا
دانلود
طرف وضعیت بهداشت فردیش یه جوریه که اگه حمام بره، ۲۳% به حجم آلودگی آب های جهان افزوده میشه بعد توییت میکنه: "عامل اصلی این بلایا کیست؟" خودتی داداش خودتی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حس و حال این روزا وقتی یه نفر بهت دست میزنه😂😂🤣
مراقب حملات منافقین در فضای مجازی علیه طلاب خارجی مقیم ایران و موسسه آموزشی جامعه المصطفی العالمیه باشید.
جناب محمود صادقی! شما صبح توییت کرده بودی که: کورونا دارم و امیدی به ادامه زندگی ندارم و فقط آقای رییسی زندانیان سیاسی را آزاد کنه! اما شب با لپای گل انداخته و لبخند دلربا و همه کَس کُش پیام تصویری میدی که: نگران نباشید و من عالیم! 👈 خب اگه میخواستی پیام برای زندانیان سیاسی بدی، چرا از کورونا خرج میکنی؟ 👈 اگه هم نگران دل هوادارنت هستی، دیگه چرا جو میدی و میگی امیدی به زندگی ندارم؟ ⛔️نمیمیری از این همه تناقض؟!⛔️ حداقل یه روز صبر میکردی و بعدش میگفتی با دعاهای خیر شما خوب شدم. چرا الکی جوّ میدی؟!! حیات سیاسی به هر قیمت و روی آنتن مجازی و از خاطره ها نرفتن، آخه به چه قیمت؟
⛔️یک توصیه مهم⛔️ حواستون باشه که دستانتون را که میشویید، خیلی عادی و بدون شدت حساسیت فکری بشویید و بعدش راحت زندگی کنید. 👈 لازم نیست که مرتب نگران باشید که دستتون به جایی نخوره و مجبور بشید فورا برید سراغ شیر آب! حد تعادلش رعایت کنید چرا؟ چون نمیخوام بعدش که این ویروس مرتفع شد، ویروس ذهنی و روانی «وسواسیت» سراغتتون بیاد ‌و خدایی نکرده از چاله دربیایید و بیفتید توی چاه! 👈 دست شستن و دقت در بهداشت، تا جایی که ذهنتون درگیر وسواسیت نشه. کورونا یه مدت کوتاه هستش و میره لذا نباید باعث ایجاد وسواسیت در طهارت و نجاست و یا شستن و نشستن و تمیزی و کثیفی دست ها و بدن بشه.
⛔️بچه های لرستان⛔️ نگرانتونیم لطفا اعلام وضعیت!
ای داد خدا به حق امام عصر ارواحنا فداه همتون حفظ کنه هم لرستانی ها و هم کرمانشاهی ها از وضعیت سایر نقاط بی اطلاعم
⛔️آیا می دانستید باند احتکار ماسک در کشور، عده ای از بهایی ها بودند⁉️ چرا هر چی گند و کثافت باکلاس و خیانت های به روز و سازمان یافته در کشور رخ میده، تهش میرسه به بهاییت⁉️‼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحها قبل از باز کردن فضای مجازی و خواندن اخبار 😐😂
یادش بخیر وقتی که نوجوان بودم، تصمیم گرفتم برای اشعار و نوشته هایم یک نام مستعار و تخلص انتخاب کنم. یادمه که خیلی هم دربارش فکر نکردم و زحمت زیادی برام نداشت. چون همان موقع، تنها اسم و کلمه ای که برای خودم انتخابات کردم، این اسم بود: https://www.instagram.com/p/B9ChGG6oHtp/?igshid=cc7yqa05la2a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✔️ان شاءلله تا دقایقی دیگر، مجلس مجازی روضه حضرت امام هادی علیه السلام پدر بزرگ امام عصر ارواحنا فداه🌷 دوستانتون که امشب دوس داشتند هیئت باشند اما نشده و یا نتونستن بروند را به کانال دعوت کنید. ◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️ @mohamadrezahadadpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
السلام علیکم یا اهل بیت نبوت و رحمت الله و برکاته با نام و یاد پروردگار سبحان و با مدد از امام عصر ارواحنا فدا مجلس روضه امشب آغاز کرده و ثواب معنوی آن را هدیه میکنیم به ارواح طیبه شهدا امام شهدا شهدای امنیت شهدای مظلوم سال‌های فتنه و همچنین همه پرسنل محترم بیمارستان ها که امروز در صف اول مدافعان وطن هستند. اگر با این نیت موافقید، سه صلوات ختم بفرمایید🌷🌷🌷
🔹امام هادی علیه السلام فرمودند: مَنْ جَمَعَ لَکَ وُدَّهُ وَ رَأیَهُ فَاجمَعْ لَهُ طاعَتَکَ؛ هر کس دوستی و نظر خود را برای تو هزینه کند، تو هم فرمانبرداری خود را برای او خرج نما. تحف العقول، ص 483. شرح حدیث: دمَثل ها آمده است: برای کسی بمیر که برایت تب کند. یعنی میزان تلاش و خدمت و گذشت و فداکاری انسان نسبت به دیگری، باید متناسب با محّبت و صداقت او باشد. اگر کسی منافقانه اظهار دوستی کند، نباید ساده لوحی کرد و اسرار خود را به او گفت و با او طرح دوستی ریخت. سعدی گوید: دنیا خوش است و مال عزیز است و تن شریف لیکن رفیق، بر همه چیزی مقدّم است البته، رفیقی که همدل و صادق و خیرخواه باشد. مفهوم سخن امام هادی علیه السلام این است که اگر کسی هم نسبت به تو محبّت و مهرورزی داشت، هم فکر و نظر خود را درباره ی تو و به سود تو به کار گرفت و با تو «همفکر» و «همدل» بود، قدر این دوست را بدان، تو هم در خدمت و اطاعت او باش و با او از درِ ستیز و مخالفت وارد مشو. دوست موافق و مناسب، از گرانبهاترین سرمایه هاست. آنچه رشته دوستی را محکم می کند، خیرخواهی و دلسوزی و مثل آینه، راست و شفّاف و صادق بودن است. پس اگر از نعمت «دوست خوب» برخوردار بودیم، ‌ما هم به او خوبی کنیم. برخورد صادقانه با دوستان، شکرانه و سپاس صداقت آنان است. قدر دوستان یکرنگ و باصفا را بدانیم، ‌چرا که آنان امید ما را به فردایی روشن بیشتر می کنند و در سختیها یار و غمخوار ما هستند. منبع: حکمت های نقوی(ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام هادی علیه السلام)، جواد محدثی
دوستی و دوست داشتن کسی، مخصوصا اگر به خاطر امیال و اغراض نفسانی نباشه، خیلی به انسان آرامش میده و می‌تونه سبب تعادل روحیات ما بشه.
اما متاسفانه اکثر ما زندگیمون درب و دیوار نداره و هر کسی می‌تونه سرش بندازه پایین و بیاد تو ! بخاطر همین هم هست که معمولا یادمون نیست که کی و چطوری شد با فلانی دوست شدیم و یا تهش میگیم: آره ... اصلا خودمم موندم چی شد یهو فلانی شد رفیقم ... حتی اولش ازش خوشم نمیومد ... اما یهو دوس شدیم !!
چون من بودن دوستانمان را نمی کنیم و هر کس قدری به ما نزدیک تر شود و نظر ما را به خود جلب کند و یا نظرمان به او جلب بشود، در دوستی ها و روابط اجباری می افتیم که برای ما چندان لذتی نداشته و حتی از نظر علمی و معنوی و دنیاواخرت سازندگی خاصی برای ما نخواهد داشت
من معتقدم که ما باید در محیط پیرامونمون که ممکنه یا کلاس باشه یا محیط کار باشه و یا حتی ساختمانی باشه که در اون زندگی میکنیم، بگردیم و افراد را بشناسیم و دوست واقعی خودمان را کنیم. تا وقت هم که دوست واقعی من را پیدا نکردیم با بقیه سلام علیکم و ادب و احترام داشته باشیم اما لازم نیست خیلی براشون وقت صرف کنیم و یا حرفو نگاهشون بر زندگی و یا اعصاب و روحیه ما اثر بگذره! همین که با همه سلام و ادب و احترام داریم حریم بقیه را حفظ می‌کنیم برای روابط اجتماعی من کافیه و خیلی لازم نیست خودمان را به زحمت بندازیم. اما باید توجه کنیم و دقت کنیم که .
کافی که یک سری خصوصیات و صفاتی که برامون مهمه، در ذهن خودمون مرور کنیم و این صفات را بر افراد انطباق بدیم تا هر وقت کسی با آن صفات پیدا شد به طرفش بریم و طرح دوستی باهاش ببندیم. 👈 البته و صد البته منظور من از این گونه دوستی ها دوستی های حرام و یا بیجا یا رابطه با نامحرم به هیچ وجه من الوجوه نیست.
وقتی که دوستی ها بر اساس انتخاب شکل بگیره و انتخاب کنیم، تازه اول صفا و صمیمیت ها و آرامش روحی ها و ده‌ها راه نرفته و امتحان نکرده ای است که قبلاً به خاطر تنهایی و بی دوستی سپری نکردیم. مثلا کسی قبلاً دوست داشته با یک نفر، در چهارچوب عقل و شرع، و به دور از گناه و رابطه با نامحرم، قرارهای معنوی و یا مطالعات و مباحثات گذاشته و از نظر علمی و معنوی پیشرفت کند. خب چنین شخصی وقتی میبینه که مثلا یه نفر در بین صدها همکاری که داره، اخلاق خاص و آرام و جالبی داره و زمینه علمی و معنوی هم در وجودش گاهی موج میزنه، می‌تونه ابتدا طرح دوستی و ارتباط کرده و سپس یواش یواش برای اون دوست عزیزش طرح مسئله کرده و اگر خوشش اومد و احساس نیاز به مباحث مورد علاقه طرفین پیدا شد، در محضر عالمی حاضر بشن و سیر مطالعاتی و مباحثاتی و معنوی مطالبه کنند.
✅ سیل سوالات از همین ابتدای بحث سرازیر شده. رفقا اجازه بدید بحثمون جا بیفته بعدش ان شاءلله مختصر پرسش و پاسخ خواهیم داشت.
پس تا اینجای بحثمون این شد که: اولا دوست در زندگی لازمه ثانیا دوست را باید انتخاب کرد ثالثا بر اساس آرمان ها و اهدافی که داریم، انتخاب کنیم و از طولانی شدن ارتباطات یهویی پرهیز کنیم.
مطلب مهمی که باید بهش توجه داشت اینه که در انتخاب و تدوام ارتباط با دوست، اصلا ! کسی که دوستش را امتحان میکنه، باید یادش باشه که: اولا هیچ کدوم از ما معصوم نیستیم ثانیا حالات و روحیاتمون در هر ساعت ممکنه یه حال خاصی باشه و همیشه یه جور نباشیم ثالثا مگه ما چه کاره ایم که به خودمون اجازه میدیم کسی را تست کنیم؟ حالا مثلا اگر سربلند دراومد، میخوایم چه گلی به سرش بزنیم؟ رابعا مگه چه کارش داریم که از یه طرف انتخابش میکنیم و از یه طرف دیگه باید سرفراز بیرون بیاد؟ تکلیفمون با خودمون روشنه؟ خامسا با دست خودمون داریم زمینه دوری و جدایی غیر محسوس و سوءظن و ده ها صفت زشت دیگه فراهم می‌کنیم. لابد آخرشم می‌خوایم بگیم به درد نمی‌خورد و جنبش پایین بود!! مثل بچه آدم اگه از کسی خوشت اومد و فهمیدی که میتونی روش حساب کنی که حداقل ضرر نزنه بهت و اهل دغدغه های عقلایی تو باشه، کافیه!