#پرسش_و_پاسخ
⁉️ با حسادت کودکانمان چه کنیم؟
✅ کودکان کم سن و سال معمولا توانایی بیان احساسات خود در قالب کلمات را ندارند و دقیقاً به همین دلیل که نمیتوانند با زبان، احساسات خود را ابراز کنند، سعی میکنند با اعمالشان ناراحتی خود را نشان دهند.
✅مثلاً آنها به جای اینکه بگویند من از توجه و محبت شما به خواهر کوچکترم ناراحتم، ممکن است به او حمله کنند یا موهای او را بکشند یا رفتارهای پرخاشگرانه دیگری انجام دهند مانند آسیب رساندن به وسایل.
✅والدین باید تلاش کنند به کودکان بیاموزند که احساسات خود را بشناسند و از طریق کلمات آن را بیان کنند. مثلا میتوانید به او بگویید: «میدونم از اینکه ما برای برادر کوچکت وقت زیادی صرف میکنیم و دیگه مثل قبل نمیتونیم برای تو وقت بذاریم، عصبانی هستی اما کتک زدن اون مشکل رو حل نمیکنه. هر وقت عصبانی هستی بیا با من حرف بزن»
✅یا بگویید: «فکر میکنی اون نمیذاره من تو رو دوست داشته باشم؟ از دستش ناراحتی؟ من همیشه تو رو دوست دارم اما خواهرت چون کوچک تره، به مراقبت بیشتری نیاز داره.»
@moshaveremava
🖊یادداشت مشاور
🔹حجت الاسلام ابراهیم اخوی (مدیر مرکز مشاوره مأوا)
🔷نوجوانی فصل تغييرات بسيار است و نوجوانان با تحولات فراوانی روبهرو هستند که گاهی موجب پدیدآیی تنش در ارتباط با والدین میشود.
🔷پدر و مادرهای آگاه، تحولات دوره نوجوانی را درك ميكنند و در رويارويي با آن روشهای مؤثری را پیش میگیرند که به آرامش در کنار اقتدار منتهی شود، ولی والدین ناآگاه، تنشهای خرد ارتباطی نوجوان را تبدیل به نبرد قدرت مینمایند.
🔷نوجوان، هم به جدیت و ابهت والدین نیاز دارد و هم به صمیمیت و رفاقت آنها. ازاینرو «مذاکره» یکی از بهترین جایگزینهای «مشاجره» در ارتباط با نوجوانان است.
🔷 البته لازم است ظرفیت شخصیتی نوجوان بهخوبی لحاظ شود تا مذاکره را تفسیر به ضعف والدین ننماید.
🔷همچنین داشتن درک مناسب از روحیه و شخصیت نوجوان میتواند به بهتر شدن شرایط و ایجاد مسیر مطمئنتر برای مدیریت این دوره سنی کمک كند.
@moshaveremava
31.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈توضیحات آقای دکتر محمد مهدی #عباسی_آغوی در مورد:
🔹ضرورت #مشخص کردن #هدف شغلی و تحصیلی.
🔹ابزار #تعیین هدف.
🔹#ارزش هر انسان به اندازه #همت اوست.
✅مرکز مشاوره ماوا✅
@moshaveremava
#فضای_مجازی
📵حریمها در شبکههای مجازی، زودتر شکسته میشوند و خبر بد اینکه متاسفانه مقدمهای میشوند تا ما در دنیای واقعی هم به چنین دیوارشکنیهایی اقدام کنیم.
@moshaveremava
🔹حدیث روان شناختی هفته:
👈امام علی (علیه السلام): #خشم، صاحب خود را به پَستی و #هلاکت می اندازد و #عیب های او را آشکار می سازد. (غررالحکم ج 2 ص 31)
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
#رضایت_مندی
📌بیان چند تکنیک ساده برای افزایش رضایت مندی شما از زندگیتان:
1⃣ نکات مثبت زندگی تان را کشف کنید:
مثبت نگری، بر این منطق استوار است که توجه فرد مصیبت دیده را از مشکلات و سختی ها به سمت خوبی ها و زیبایی ها معطوف سازد.
2⃣ تجربه های مثبت قبلی را به یاد آورید:
اگر همراه سختی های زندگی، خوشی هایی نیز وجود داشته باشد، موقعیت تنش زا " تعدیل" می شود.
3⃣ به آینده ی روشن و خوشایندی فکر کنید:
همواره به این فکر کنید که آینده ی روشنی در انتظار شماست. همانطور که خداوند در قرآن می فرماید بعد از هر سختی آسانی است." انشراح، 5"
4⃣ نعمت های حال را دریابید:
در اوج سختی ها به نعمت های خوبی که هم اکنون در اختیار شماست، فکر کنید.
@moshaveremava
🔹نکات ضروری برای #راهپیمایان_اربعین.
🔹#راهکارها و تجربیاتی برای شیفتگان #مسیر_عشق.
🌐 لینک خبر: http://mava.iki.ac.ir/articles
👈 التماس دعا
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
🌹زندگی خوب و مثبت، زندگی ای نیست که سراسر لذت بوده، هیچ درد و رنجی در آن نباشد، بلکه زندگی خوب آن است که" معنا و هدف " داشته باشد.
@moshaveremava