eitaa logo
دروس نحو و صرف
47 دنبال‌کننده
116 عکس
5 ویدیو
121 فایل
راه ارتباطی: @roshd_harakat
مشاهده در ایتا
دانلود
📚بداءة النّحو 🔰غلامعلی صفائی بوشهری ⬇️لینک دانلود pdf👇👇 http://alfeker.mediafire.com/file/b3nfrdb635r0pf0 @almorsalaat
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 درس نحو 3‌؛ 🔰 🔸 جلسه نهم 🔺 روز سه شنبه، 25 شهریور 1399 🔈 موضوع: شروع بحث در باب اول، کلام و کلمه ✅ در این جلسه اقسام موصول اسمی و حرفی توضیح داده شد و سپس جمله «الکلام و ما یتألف منه» ترکیب و ترجمه شد.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 درس نحو 3‌؛ 🔰 🔸 جلسه دهم 🔺 روز چهار شنبه، 26 شهریور 1399 🔈 موضوع: باب اول، بیت اول 🔅مطالب بیان شده در این جلسه🔅 1. جایگاه باب اول را در ساختار علم نحو مشخص نمایید. 2. چرا ابن مالک در عنوان باب اول، به جای «ما یتألف منه» تعبیر به «کلمه» نکرده است؟ 3. رابطه کلمه با کلام و کلمه با کلم و قول با این سه چیست؟ 4. بیت اول از باب اول را ترکیب و ترجمه نموده و مطالب بیان شده در بیت اول را توضیح دهید. 5. چگونه می توان رابطه اسنادی در جملات اسمیه را متوجه شد؟ 6. اضافه «کلام» به «نا» برای اشاره به چه مطلبی هست؟ 7. دو وجه درباره «کاستقم» را توضیح دهید. 8. «مفید» را تجزیه و ترجمه نمایید. 9. ارکان جمله تفسیریه را در قالب مثال توضیح دهید.
هدایت شده از احمد فربهی
@farbehy درس‌گفتار
دروس نحو و صرف
@farbehy درس‌گفتار
درس گفتارهای استاد عزیزم آقای احمد فربهی در این کانال☝️ بارگذاری میشه سالتحصیلی جاری
هدایت شده از مناهج 🇵🇸🇮🇷
🌀 توصیه علمی اخلاقی به طلاب 📝 طلبه فاسق از نظر میرزای شیرازی 👤 آیت‌الله شب‌زنده‌دار 🔹 در مراسم آغاز سال جدید تحصیلی آیت‌الله شب‌زنده‌دار با اشاره به نظام آموزشی و سنت‌های رایج در حوزه، بیان داشتند: پیش مطالعه، مباحثه و تقریرنویسی جزو سنت‌هایی است که نباید کم‌رنگ شده و یا به دست فراموشی سپرده شود؛ چراکه اهمیت بسیار زیادی دارد. 🔹 تا جایی که مرحوم میرزا کاظم قاروبی با یک واسطه از میرزای شیرازی نقل می کردند که ایشان می‌فرمود: من طلبه‌ای که قبل از درس مطالعه نکند را می‌دانم چراکه هم وقت خودش و هم وقت استاد را ضایع می‌کند. @pand_saadat @Manahejj
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊 درس نحو 3‌؛ 🔊 🔸 جلسه یازدهم 🔺 روز پنجشنبه، 27 شهریور 1399 ❇️ موضوع: باب اول، بررسی تفصیلی تعریف کلام 1. لفظ را تعریف و اقسام آن را بیان نمایید. 2. دال را تعریف و اقسام آن را بیان نمایید. 3. مفرد و مرکب را تعریف نمایید. 4. اقسام کلمه را در قالب تقسیم ثنایی بیان نمایید. 5. اقسام لفظ مرکب را براساس بیان صرف ساده و شرح سیوطی بیان نمایید. 6. لفظ مفید در علم نحو و علم بیان به چه معناست؟ 7. منظور از سکوت در تعریف لفظ مفید، سکوت چه کسی هست؟ 8. کتب نحوی و صرفی ابن حاجب و شروح مهم آنها را نام ببرید. 9. لفظ مفید مقصود بر چند قسم بوده و کدام قسم، کلام محسوب می شود؟ مثال بزنید. 10. عبارت «کاستقم» از نظر جناب سیوطی، مثال برای کلام هست یا از قیود تعریف کلام هست؟ چرا؟
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 درس نحو 3‌؛ 🔰 🔸 جلسه 12 🔺 روز شنبه، 29 شهریور 1399 🔈 موضوع: باب اول، کلام و کلمه مطالب مطرح شده
دروس نحو و صرف
کتاب موسوعه، به ترتیب حروف الفبا با هدف معرفی اصطلاحات و قواعد مربوط به صرف و نحو به نگارش درآمده است.
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
📸 گزارشی از برگزاری کلاس‌های آنلاین در مدرسه معصومیه همه کلاسها در سامانه آموزش الکترونیکی مدرسه (LMS) بر اساس برنامه اعلامی معاونت آموزش می باشد. hawzahnews.com/news/919227
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 درس نحو 3‌؛ 🔰 🔸 جلسه 13 🔺 روز یکشنبه، 30 شهریور 1399 🔈 موضوع: باب اول، علامات اسم مطالب مطرح شده 1. تفاوت علامت و تعریف 2. علت شرافت اسم بر فعل و حرف 3. علامات پنج گانه اسم 4. منظور از «بالجر» چیست؟ توضیح دهید. 5. عامل در مضاف الیه چیست؟ 6. اقسام تنوین را نام برده و آنها را تعریف و مثال بزنید. 7. چرا تنوین در جمع مونث سالم تنوین تمکین نیست؟
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 درس نحو 3‌؛ 🔰 🔸 جلسه 14 🔺 روز دوشنبه، 31 شهریور 1399 🔈 موضوع: باب اول، علامات اسم و فعل مطالب مطرح شده 1. آیا در تفسیر «مسند» به «الاسناد الیه» تناسب رعایت شده است؟ 2. چرا جناب سیوطی «تمییز» را به «انفصال» تفسیر نموده است؟ 3. ارکان جمله را توضیح دهید. 4. مواردی که علائم اسم در غیر اسم یافت می شوند را چگونه می توان توجیه نمود؟ 5. فعل بر حرف شرافت دارد، چرا؟ 6. أن منسبکه را توضیح دهید. 7. علائم فعل را نام ببرید.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 درس نحو 3‌؛ 🔰 🔸 جلسه 15 🔺 روز سه شنبه، 1 مهرماه 1399 🔈 موضوع: باب اول، علامات فعل، اقسام حرف 💢💢 مطالب مطرح شده 💢💢 1.چرا جناب شارح، در علامت دوم فعل فرمود تا تانیت ساکن؟ قید ساکن برای اخراج چه مواردی هست؟ 2. حالات مختلف جمله اسمیه و جمله فعلیه را در ضمن مثال تبیین فرمایید. 3. ابیات «بالجر و التنوین...» و «بتا فعلت...» را ترکیب و ترجمه نمایید. 4. حرف بر چند قسم هست؟ مثال بزنید. 5. فعل از نظر اعراب و بنا بر چند قسم است؟ 6. علامت فعل مضارع چیست؟ 7. چرا علامات فعل امر در مرتبه آخر بیان شده است؟