#خبرنما
📢 آمارهای سال ۲۰۲۳ اسپاتیفای منتشر شد
🔻 اسپاتیفای آمارهای سال ۲۰۲۳ خود را اعلام کرد. در این سال سوئیفت توانست با پایاندادن به صدرنشینی ۳ سالهی «بَد بانی» تبدیل به محبوبترین خوانندهی این سکو شود.
🔻 آهنگهای این خواننده در ۲۰۲۳ بیش از ۲۶.۱ میلیارد بار استریم شدهاند. همچنین سوئیفت تنها از اسپاتیفای تقریبا ۱۳۰ میلیون دلار درآمد داشته است.
🔎 music business world wide
🔎 variety. com
🆔 @namafar
#نمودار
📊 منابع درآمدی لوییویتون
🔹 بیشترین درآمد شرکت لوییویتون از کیف و پوشاک است؛ یعنی فشن و کالاهای چرمی. این شرکت که مالک فروشگاههای «سفورا» است ۲۰ درصد درآمدش را از آنها درآمد دارد.
🔹 «سفورا» در حال حاضر دارای بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در ۳۳ کشور جهان است. سومین منبع درآمد این شرکت نیز ساعت و جواهرات نزدیک به ۱۳ درصد درآمد لویی ویتون را تشکیل میدهد.
🔻 لویی ویتون بیشتر به پوشاک و کالاهای چرمی همچون انواع کیفها و چمدانها شناخته میشود.
🔎LVMH
🆔 @namafar
#یادداشت_همکاران
💢 از چرنوبیل تا اوپنهایمر
روایتی از استانداردهای دوگانه سینمای آمریکا
✍🏻 نویسنده: جواد شاملو
🗒 تعداد کلمات: ۲۴۹۱
⏱ میانگین زمان مطالعه: ۱۲ دقیقه
🔻 اگر از افراد بپرسیم مهیبترین اتفاق قرن بیستم چیست؟ احتمالا خیلیها به هیروشیما و ناکازاکی اشاره میکنند و تعداد بسیار کمی میگویند: چرنوبیل.
🔹 اما در مورد جنایت هیروشیما و ناکازاکی فیلمی ساخته شده که آن را توجیه میکند و در مورد فاجعه چرنوبیل سریالی که آن را تقبیح میکند. هر دوی این آثار ساخت آمریکاست.
🔹 سریال «چرنوبیل» باعث افزایش بازدید گردشگران از این منطقه شد و سرفصل چرنوبیل در میان ۱۰ موضوع پربازدید ویکیپدیا در سال ۲۰۱۹ قرار گرفت. فیلم «اوپنهایمر» نیز سومین فیلم پرفروش کریستوفر نولان است که در سرتاسر جهان دیده شد.
⁉️ اما آیا ژاپن تا به حال در مورد جنایت هیروشیما و ناکازاکی فیلم مهمی ساخته است؟
👈🏻 متن کامل را در نمافر بخوانید.
🆔 @namafar
#داده_نما
🎓 به بهانه روز دانشجو
💢 روند پذیرش دانشجو در رشتههای صنایع فرهنگی
🔹 گردشگری در سال ۹۴ بیشترین میزان دانشجو را بین رشتههای صنایع فرهنگی داشت اما با افت شدید در سال ۱۴۰۱ به دومین رشته تبدیل شد و بعد از سینما قرار گرفت. سینما با وجود افت دانشجوی حدودا ۵۰۰۰ نفری اکنون رشته برتر صنایع فرهنگی از نظر تعداد دانشجوست.
🔹 رشتههای موسیقی و بازی ویدئویی کمترین میزان افت را داشتهاند. هرچند بازی ویدئویی در سال ۹۴ کمتر از ۱۰۰۰ نفر دانشجو داشته است و این تعداد اساسا ناچیزتر از آن است که رشد یا نزول آن مطرح باشد. پس از این دو رشته، پویانمایی کمترین میزان افت را داشته است.
🔹 رشتههای صنایع فرهنگی برای بسیاری افراد رشتههایی ذوقی تصور میشوند که بیش از آموزش به تجربه و مهارت عملی نیاز دارند. همچنین به دلیل وجود رویکرد مدرکگرایی در قشرهایی از جامعه و نگاه جدی به بازار کار رشتههای دانشگاهی، رشتههای صنایع فرهنگی به عنوان یک اولویت در نظر گرفته نمیشوند.
👈🏻 برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره وضعیت آموزش و پژوهش در صنایع فرهنگی، میتوانید به نقشه وضعیت آموزش و پژوهش در سایت نمافر مراجعه نمایید.
🆔 @namafar
#معرفی_محصول
📃 سیاستنامه توسعه صنعت پویانمایی ایران
📌 پویانمایی جلوهای دیگر از محصولات فرهنگی است که به دلیل روایت داستانهای مصور و شبهواقعی، قوهی تخیل و همذاتپنداری مخاطب را درگیر میکند و از این رو استقبال زیادی در میان کودکان، نوجوانان و حتی بزرگسالان دارد.
📌 همراه با این استقبال گسترده، درآمدزایی بالا، سودآوردی و شاید مهمتر از همه تاثیر برروی سبک زندگی طیف وسیعی از مخاطبین، ازجمله ثمرات اقتصادی و فرهنگی صنعت پویانمایی است. این صنعت در کشورهای توسعهنیافته با چالشهای فراوانی مواجه است که نیاز به برنامهریزی راهبردی جهت توسعهی آن وجود دارد.
📌 در «سیاستنامه توسعه صنعت پویانمایی ایران» با مرور بر کلانوضعیت پویانمایی، مسائل و چالشها تبیینشده، و عوامل موثر بر توسعهی آن ارائه میشود.
📌 در آخر باتوجه به ظرفیتهای سازمان تبلیغات اسلامی در حوزههای حکمرانی، زیرساختهای تولیدی، زیرساختهای ترویجی و... اقداماتی ارائهشده تا شرایط مساعدی برای رونق داخلی این صنعت فراهم گردد.
⭕️ مطالعهی این سیاستنامه به تمامی اثرگذاران حوزهی فرهنگ و صنعت پویانمایی توصیه میشود.
👈🏻 برای تهیهی این گزارش میتوانید به نمافر مراجعه کنید.
🆔 @namafar
#داده_نما
💢 مقایسه فرصت اشتغال در صنعت اسباببازی میان ایران و جهان
🔹 اسباببازی فقط سر بچهها را گرم نمیکند؛ بلکه میتواند با اشغالزایی متنوع افراد بسیاری را با مهارتهای گوناگون گرم کار سازد. در این پست بیشترین فرصتهای شغلی درخواستشده از سوی تولیدکنندگان بررسی شده است.
🔹 صنعت اسباببازیِ ایران در بخش فروش به فروشندگان ماهر نیازمند است. در بخش تولید نیز حسابدار و کارگر ساده میخواهد.
🔹 اما در جهان براساس دادههای سایت «توی جابز»، مدیر توسعه محصولات با ۱۹ درصد در صدر تقاضای تولیدکنندگان اسباببازی است. بنابراین امروز در جهان استراتژی تولید محصول، ایدهپردازی، بازاریابی و نظارت بر میزان فروش در این صنعت اهمیت بیشتری دارد.
🔎 Toyjob | e-estekhdam
🆔 @namafar
Impact of artificial intelligence on marketing.pdf
814.9K
#معرفی_مقاله
☑️ تأثیر هوش مصنوعی بر صنعت تبلیغات
▪️ نویسنده: مهابوب باشا
▪️ سال انتشار: ۲۰۲۳
▪️ نشریه: EAJMR
▪️ ۱۰۲۰ کلمه
▪️ میانگین زمان مطالعه: ۵ دقیقه
▪️ حوزه: تبلیغات
🔻 تبلیغات دیجیتال سیطرة خود را به دنیای تبلیغات هر روز کاملتر میکند، بهطوری که هزینه تبلیغات دیجیتال در سال ۲۰۲۲ به ۵۶۷ میلیارد دلار رسیده است که این عدد معادل با ۶۲ درصد از درآمد صنعت تبلیغات است.
🔻 متخصصان صنعت تبلیغات، پیشرفتهای اخیر تبلیغات دیجیتال را نتیجه تلاشها برای یکپارچهسازی و استفاده از دادههای بزرگ میدانند. از همین رو این مقاله تأثیرات هوش مصنوعی بر صنعت تبلیغات را بررسی میکند.
🔻 یافتهها نشان میدهند که هوش مصنوعی با کسب دادهها، تجزیه و تحلیل الگوهای شناختی و رفتاری مخاطب و مدلسازی، باعث صرفهجویی در زمان و هزینه، بهبود کارایی و بهینهسازی فرآیندهای تبلیغاتی میشود.
🔻 این در حالی است که علاوه بر لزوم توجه به اخلاق دادهها و حفظ حریم خصوصی، موانعی همچون دسترسی به دادهها، سازگاری فنی و همراهی نیروی انسانی در مسیر استفاده از هوش مصنوعی توسط شرکتهای تبلیغاتی وجود دارد.
👈🏻 متن کامل را در نمافر بخوانید.
🆔 @namafar
#نمودار
♦️ منابع درآمدی کمپانی نایک
🔻 نایکی به عنوان غول صنعت پوشاک ورزشی و خصوصا کفش ورزشی شناخته میشود. این نمودار برگفته از آخرین گزارش نایکی است و درآمد این شرکت را در سهماهه اول سال ۲۰۲۳ نشان میدهد. مجموع درآمد این شرکت در این بازه زمانی ۱۲.۹ میلیارد دلار بوده است.
🔻 بر مبنای دادههای این بازه زمانی، با اختلاف بیشترین درآمد نایکی از فروش کفشهای ورزشی است. این شرکت که توسط یک ورزشکار رشته دو و میدانی از دانشگاه اورگان تأسیس شد، در ابتدا هم توزیعکننده محصولات یک شرکت تولید کفش ژاپنی بود.
🔻 نایکی همچنین در این بازه ۳.۴ میلیارد دلار از پوشاک ورزشی درآمد داشته است. محصولات شرکت «کانوِرس» که اکنون زیرمجموعه نایکی به شمار میآید سومین منبع درآمد این شرکت در سهماهه اول ۲۰۲۳ است. کانوِرس بیشتر با کفشهای کتانی آل اِستار شناخته میشود.
🔻 دیگر ابزارها و محصولات ورزشی نیز چهارمین منبع درآمد شرکت نایکی هستند. این شرکت در دوازده ماه منتهی به آگوست سال ۲۰۲۳ بیش از ۵۱ میلیارد دلار درآمد داشت و نزدیک به ۸۴ هزار نفر در استخدام آن بودند.
🔎 carbon finance
🆔 @namafar
#خبرنما
📢 نگاهی به قیمت هتل در قاره کهن
🔻 نرخ رزور هتلها در آسیا در سال ۲۰۲۳ افزایش داشته است. این نرخ در پکن، شانگهای، توکیو، هونگ کونگ، سنگاپور، دهلی و بمبئی شاهد بیش از ۱۰۰ درصد افزایش بوده است.
🔻 در این میان توکیو صاحب گرانترین هتلها در آسیا است. میانگین قیمت اقامت شبانه در هتلهای این شهر از ۱۴۰ دلار در سال ۲۰۲۲ به ۲۸۱ دلار در سال ۲۰۲۳ رسیده است. بعد از توکیو سئول با ۲۷۷ دلار و سنگاپور با ۲۶۵ دلار بیشترین میانگین قیمت برای اقامت شبانه را دارند.
🔍 منبع: travel and tour world
🆔 @namafar
🎥 سلسله نشستهای #روایت_خلاقیت
محفل فعالان و علاقه مندان صنایع خلّاق
1⃣ نشست اوّل:
تجربه فعالیت در صنعت #نوشتافزار
👤 میهمان:
محمد یقینی | مدیر عامل مجمع #ایراننوشت
⏰ زمان:
چهارشنبه ۲۲ آذرماه | ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹
📍میزبان:
خانه اندیشهورزان
⚠️ نشست فقط به صورت حضوری برگزار میگردد و ثبت نام برای حضور در نشست الزامی است.
👈🏻 لینک ثبت نام 👉🏻
🆔 @namafar
#یادداشت_همکاران
💢 وضعیت صنعت نشر کتاب در جهان
✍🏻 نویسنده: زهرا حسنی
🗒 تعداد کلمات: ۱۱۲۰
⏱ میانگین زمان مطالعه: ۶ دقیقه
🔹 صنعت نشر، شصتوچهارمین صنعت بزرگ جهان است که عمدهی درآمد آن را کتابهای داستانی و غیرداستانی پوشش میدهد. اندازهٔ بازار جهانی صنعت نشر تا سال ۲۰۲۳ به ۱۳۲.۴ میلیارد دلار رسیده است.
🔹 سال ۲۰۲۰ را میتوان نقطهعطفی در تاریخ صنعت نشر دانست. همهگیری کرونا در این سال سبب شد صنعت نشر بیشترین میزان سقوط خود را تجربه کند اما درعوض بر سرعت رشد کتابهای الکترونیکی و صوتی افزود. حالا اگرچه کتابهای چاپی همچنان بر بازار تسلط دارند اما به کمترین میزان درآمد خود طی یک دههٔ اخیر رسیدهاند.
🔹 از طرفی دیگر، در سال ۲۰۲۰ فروش کتاب از مجرای اینترنت، ۷۱ درصد درآمد صنعت نشر را به خود اختصاص داد. این رقم، بالاترین میزان فروش آنلاین کتاب در سالهای گذشته بوده است. اکنون فروش آنلاین کتاب ۲۵ درصد از کل فروش را به خود تخصیص داده است.
🔻 در میان کشورهای جهان، ایالات متحدهٔ آمریکا بیشترین سهم را از فروش جهانی کتاب دارد. در میان ژانرهای کتاب نیز، فانتزی محبوبترین ژانر در سال ۲۰۲۳ بوده است.
👈🏻 متن کامل را در نمافر بخوانید.
🆔 @namafar
#نمودار
📊 سیطرهی تبلیغات دیجیتال بر صنعت تبلیغات
🔹 تبلیغات دیجیتال سیطرهی خود را به دنیای تبلیغات هر روز کاملتر میکند، بهطوری که هزینه تبلیغات دیجیتال در سال ۲۰۲۲ به ۵۶۷ میلیارد دلار رسیده است که این عدد سهمی معادل ۶۲ درصد از درآمد صنعت تبلیغات را به خود اختصاص داده است.
🔹 مطابق با پیشبینیها این روند ادامه دارد و درآمد تبلیغات دیجیتال تا پایان سال ۲۰۲۳ به ۶۲۶ میلیارد دلار میرسد و سهمی معادل ۶۵ درصد از درآمد صنعت تبلیغات را به خود اختصاص خواهد داد.
🔎 Digital Advertising: market data & analysis: statista
🆔 @namafar