🔰 دانشگاه، لال است! ۲/
➖ در دنیای پرتِ علوم انسانی در ایران، زرق و برق مدرنیته، به مثابه آبنباتی است که کودکان را فریب میدهند و از نتایج فاجعهبار این فریب غفلت میشود!
➖ دلیل اصلی این موضوع، به طبقهای برمیگردد که علوم انسانی را در پیوند با هم طبقهی خود در آنسوی آب، وارد کرد! طبقهای، متمول، از خودبیگانه و #رانتی که طبیعتا با طبقه و مردمانی با این ویژگی در اروپا معاشرت کرد و در نتیجه آنچه که به عنوان علم و اکتشاف علمی به ایران وارد کرد، سبک زندگی این گروه از مردم اروپا بود!
میخواهید زندگیتان مانند زندگی اروپاییان (متمولین رانتی و نه مردم عادی) باشد؟! پاسخ دانشگاه این است؛ باید از روابط #عاطفی شرقی به نظم و ساختار غربی دربیایید! میخواهید مانند آنها بخشی از فراغت خود را در کافهها درباره کامو حرف بزنید؟! باید از زندگی قبیلهای و ریش سفیدی به شکل سلسله مراتب خشک دربیایید! زبانتان هم خیلی چنگی به دل نمیزند و باید جهانی شود! مذهبتان هم که فضول است و باید کاری به کسی نداشته باشد و باید به پستویی برود!
➖ اما دانشگاه، اینجا #لال است! چرا که فرانسه دیگر از جامعه مدرن به پستمدرن تبدیل نخواهد شد! فرهنگ اهمیت ندارد و دزدیدن لباس از «زارا» اولویت پیدا میکند! #جنگِ_نان مهم میشود و کافهها از رونق میافتند. عواطف به شکل #خشم بروز مییابد، از فشارِ تخصصی شدن امور، میل به نژادپرستی و کینه نسبت به مهاجران، اوج میگیرد، #تساهل نسبت به دیگری، از بین میرود و کتاب مقدس، به آتش کشیده میشود... این یعنی علوم انسانی در سرچشمه خود، پاسخی به این جنگ ندارد و طبعا در ایران نیز، علوم انسانی لال میشود!
🆔@namiramag 👈 عضویت
🔰 یک شارلاتان غربلیس، که درآمدش از ناامید کردن ملت است، از دزدی یک #سفیدپوست با سابقه استعمار و دزدی از ملتهای دیگر، حیرت کرده و تازه دریافته که حال اروپا خوب نیست. همین اعتراف تلویحی هم خوب است. اعتراف به زمستان سخت، اروپای درحال غرق و مدرنیتهی تحلیلرفته و ...
اما تودهی سِحر شده، هنوز باور نمیکند و میپرسد؛ از کجا فهمیدی اروپایی است؟! چگونه باید این افراد را از #جادو درآورد؟!
🆔@namiramag 👈 عضویت
هدایت شده از زندگی برای ❞ علوم انسانی ❝
• تقلیل دادن مسئله #غدیر به اختلاف میان شیعه و #سنی نادیده گرفتن فلسفه اصلی اون هست، حادثه غدیر بالاترین نماد احیاء حکومت دینی و سیاسی اسلام هست، هرآنکس که با چنین قرائتی از دین مخالف باشه در واقع طرف مقابل مسئله ولایت ایستاده و این یعنی جریان مخالف غدیر در عصر ما میتونه خودش در ظاهر شیعه هم باشه و برعکس سنی باشه اما حامی مسئله غدیر باشه...
2057279.mp3
8.36M
🎵«مست قلندر» | سامی یوسف
✨«برادرم، همچنان بگو، آنها [خودشان] حقیقت را خواهند پذیرفت...
اگر امروز نه، فردا همه علی علی را تکرار خواهند کرد»
🆔@namiramag 👈 عضویت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ مدح حضرت علی (ع) |
محمدرضا آقاسی
🆔@namiramag 👈 عضویت
هدایت شده از برنامه تلویزیونی همآهنگ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻رستگار شد با علی
🔸️اجرای اول قسمت ۲۸
🔹گروه زهرائیون از کوت عبدالله
💠 با #همآهنگ همراه باش👇🏻
📎 @hamahang_tv
عین.صاد.mp3
1.23M
🔰 غدیر، یک قطعه تاریخی نیست!
🎙️ عینصاد
#بشنوید
🆔 @namiramag 👈 عضویت
•
🔰مقدمهای کوتاه از فلسفه سیاسی؛
از یونان باستان تا قرن هجده
♦️... فلسفههای نو، همیشه جای کهنه را گرفتهاند چراکه واقعیت همیشه در حال تغییر بوده است و زایش و مرگ اندیشهها، به تعامل اتفاقات سیاسی_ اجتماعی در هر دوره تاریخی بستگی داشتهاند! یعنی باید دید که در آن #مقطع زمانی چه اتفاقاتی افتاده که متفکر و یا فیلسوف، به فکر فرو رفته ... ( نکته مهم)!
➖ مقطع اول| پس میتوان درک کرد که نظرات نخستین فیلسوفان یونان باستان و بعد از آن #افلاطون (در کتاب جمهور) و #ارسطو در «اخلاق نیکوماخوس»، از شرایط تاریخی یونان در شش قرن پیش از میلاد سرچشمه میگیرد!
و یا مثلا مکاتب دوره #یونانیگری ( مکاتب بعد از ارسطو و افلاطون) حاصل #ناامیدی یونانیها از روزگار بود...
مقطع دوم| سَنْت آگوستین متفکر #مسیحی، کتابِ « شهر خدا» را در پاسخ به اینکه دلیل فروپاشی امپراطوری روم را مسیحیت معرفی کردند، نوشت!
سوم| در کلِ دوران قرون میانه اروپا، کشاکش بین برتری کلیسا و دولت، سبب شد متفکران دیگر مثل سَن توماس آکوئیناس، نظر به سلطه پادشاهی، مارسیلیویا دوآ، مدافع صلح این دو و دانته آلیگری پادشاهی را برتر دانست!
چهارم*| در این مقطع زمانی، گسست عمیقی بین دورههای قبل، از دورهی یونان تا کلیسا، اتفاق میافتد و دغدغه وحدت سراسری ایتالیا در قرن ۱۵، سبب شد «#ایدهآلیسم» و یا آرمانگرایی و توجه به هنجارها مثل فضیلت و سعادت، همزمان با افول کلیسا، کمرنگ شود و «#رئالیسم» و یا واقعگرایی در قالب توصیههای حیلهگرانه یا عملگرایانه به پادشاه توسط «#نیکولوماکیاولی» مطرح شود!
در انگلستانِ قرن ۱۶، جنگها و هرج و مرج، دلیل طرح ایدهی پادشاهی #مقتدر و مخالفت با کلیسا، برای حل معمای امنیت توسط «توماس هابز» شد. جملهی معروف او، یعنی انسان، گرگ انسان است، هستهی اصلی انسانشناسی بدبینانهی هابز است!
«جان لاک» فیلسوف معروف لیبرال، فلسفه طبیعی خود را در اثر مشاهدات خود از پادشاهی استبدادی و کشتارهای مذهبی آن زمان، مطرح نمود و نماینده مهم دموکراسی شناخته میشود! او نسبت به انسان خوشبین است و به عدم دخالت دست بالاتر برای حل مسائل جامعه اعتقادی ندارد...
«ژان ژاک روسو» صاحب نظریه #اراده_عمومی، به دنبال حل مسئله تضاد آزادی با اقتدار بود و در ادامه در دوره لوئی چهاردهم، با وجود روحیه سرکوبگرانه او، مُنتسکیو، نظریه #تفکیک_قوا را ارائه داد!
مقطع پنجم| ظهور #تجربهگرایی در انگلستان؛ با چهرههایی مثل هیوم، آدام اسمیت، بنتام و برک...«ادموند برک» بنیانگذار محافظهکاری در دوره وحشت فرانسه است. «جرمی بنتام»، نماینده سودمندگرایان است و با ایدهی بیشترین شادی برای بیشترین انسانها، تقویت بورژوازی را رقم زد ...
مقطع شش| بازگشت #ایدهآلیسم آلمانی در تقابل با تجربهگرایان با چهرههای مهمی مثل کانت، فیخته(یا فیشته)، شیلینگ و هگل است که دولت را نهادی اخلاقی طبیعی و ضروری میدانند و برگرفته از تفکر فیلسوفان یونان باستان است که انسانِ خارج از دولت را در حد انسان نمیدانستند!
_______________ـ
پ.ن: در نگاه اول ممکن است با وجود زیاد بودن اسامی، ذهنتان پریشان شود اما این دستهبندی با مطالعه و تکرار در ذهن جا خواهد افتاد. در ادامه، مکاتب بالا به شکل مختصر و ساده، آموزش داده میشود
🆔@namiramag 👈 عضویت
🔰 نظر تخصصی درباره موسیقی #رپ ندارم و شاید اشتباه از من باشد، شاید من سلیقه ندارم اما این متنهای رپ مثل «موندم تو این دستشویی، منتظر تکست تو» به شدت فاجعه است. حتما بیشتر از فاجعه، برای مایی که در سختیها و جنگها، دست به واژه میشدیم و برای رهایی از دردها، شعر میگفتیم! درد اینجاست که کسی، به این جایگزین شدن ابتذال، اعتراضی ندارد!
🆔@namiramag 👈 عضویت
غزلحافظ.mp3
116.7K
🔰از خوندل نوشتم نزدیک دوست نامه
اِنّی رَأیتُ دَهراً مِن هِجرک القیامه
دارم من از فراقش در دیده صد علامت
لَیسَت دُموعُ عَینی هٰذا لَنا العلامه
هر چند کآزمودم از وی نبود سودم
مَن جَرَّبَ المُجَرِّب حَلَّت به الندامه
پرسیدم از طبیبی احوال دوست گفتا
فی بُعدها عذابٌ فی قُربها السلامه
گفتم ملامت آید گر گرد دوست گردم
و اللهُ ما رَأینا حُباً بِلا ملامه
حافظ چو طالب آمد جامی به جان شیرین
حَتّیٰ یَذوق مِنهُ کأساً مِن الکرامه
🆔 @namiramag 👈 عضویت
🔰 باز هم نظر تخصصی درباره #شعر ندارم اما به عنوان مخاطب عام، اشعار حافظ، خارقالعاده است.
بابت شنیدن موسیقی رپ هم از گوشهای خود معذرت خواهی میکنم. باشد که حلال کند و در آن دنیا شهادت ندهد...
🆔@namiramag 👈 عضویت
🔰 ماکیاولیسم، «هدف، وسیله را توجیه میکند»؛
همانطور که در مطلب مربوط به مقدمه فلسفه سیاسی گفته شد، در #مقطع_چهارم، چهرهای جنجالی در تاریخ سیاست ظاهر میشود که فیلسوف نیست ولی تاریخ فلسفه سیاسی قدیم را از جدید جدا میکند!
🔻 دو نکته مهم:
یک) آثار ماکیاول، بیشتر توصیه و یا #اندرزنامه است و روشهای کسب و حفظِ قدرت سیاسی را مورد بحث قرار داده است. #ماکیاولیسم، در واقع ایسمِ خاصی نیست، حفظ قدرت به هر طریق، رویکرد ماکیاولیستی است! او در مهمترین اثر خود، «شهریار»، مینویسد: « اگر چیزی را میتوان با فریب کسب کرد، هرگز سعی نکن آن را با زور به دست آوری...»
۲) به همین دلیل است که از ماکیاول به بعد، اخلاق و سعادت و در حالت کلی آرمان و ذهن، کنار میرود و علم سیاست #مدرن را پایهگذاری میکند و اولین بار یک قانون سیاسی را از دل تاریخ اعمال پادشاهان گذشته به ما میدهد و توضیح میدهد که چگونه با توجه به رخدادهای سیاسی، قدرت، تصاحب میشود و میتوان آن را حفظ نمود!
🆔 @namiramag 👈 عضویت
🔰 #فلسفه_سیاسی، چیستیِ دولت و چگونگی ایجاد دولت را توضیح میدهد و به فلسفه محض و درک چیستی هستی نمیپردازد اما زیرساخت درک چیستی دولت در هر ایدهای، هستیشناسی و معرفتشناسی است!
➖ در #جامعهشناسی_سیاسی، سعی میشود به رابطه دولت با ملت پرداخته شود و اعتراضات، شورشهای اجتماعی، انقلابها، تغییرات اجتماعی و ... را توضیح میدهد!
🆔@Namiramag 👈 عضویت
36.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 این گزارش خبرگزاری انتخاب، رسانه هاشمیچیها، درباره احیای رابطه ایران و مصر را ببینید که به صورت زیرنویس توضیحاتی زیر آن دادهام.
🔻 اگر این لجنگزاری را رصد کنید به عمق ایرانستیزی آن پی خواهید برد!
در همه گزارشها و خبرها طوری مطلب میزنند که ایران، همیشه در موضع ضعف بوده، همیشه فریب میخورد، منطقه را بهم ریخته و در همه نتیجهگیریهایشان، بازنده نهایی ایران است!
_ آخرین شاهکارش هم خبر ایرانی خواندن یک زن قاتل آمریکایی بنام یاسمین مقبلی برای تزریق ناامیدی و حس بدبختی بود...
🆔 @namiramag 👈 عضویت
هدایت شده از تلک الایام
#دلم_تنگ_است_می_دانی_برادر؟
از وقتی که یادم می آید
ما مردم بفرما زدن هستیم
مردم نه امکان ندارد، اول شما
مردم تقسیم آش نذری بین همسایه ها
هل دادن ماشین خراب
برداشتن زنبیل پیرزن توی کوچه
تنظیم باد صلواتی
فندک رایگان
شکلات به بچه دادن
رد کردن نابینا از خیابان
گذاشتن کلمن آب یخ جلوی مغازه
توقف، با دیدن کاپوت بالا زده توی جاده
گذاشتن خوراکی اضافی توی کیف برای بغل دستی
مردم آدرس دادن به غریبه ها
مردم، منزل خودتان است
مردم حالا تشریف داشتید
مردم شام جایی قول نده
چندوقتی است اما نمی دانم چی شده که همه جا پر شده از آگهی های عجیب و غریب
آگهی های هنر فروشی و مهارت فروشی
کسب درآمد از توانایی ها
نه اینکه اینها قبلاً نبوده اما این روزها رقابت عجیبی بین ماافتاده برای فروختن
برای کاسبی
برای بازاری شدن
انواع کارگاه ها و کلاس های آنلاین و آفلاین
مهارت های جدایی
فوت و فن شعر گفتن
رازهای موفقیت
شگردهای کسب درآمد
فلان چیز خلاق
چندصد مدل بستن روسری
اسرار تا کردن ملافه
بافندگی تضمینی موی سر
فلسفه برای کودک
و...
طنز تلخ ماجرا اینجاست:
ظرفیت محدود
بیست درصد تخفیف
جلسه ی اول رایگان
تمدید مهلت ثبت نام
و...
می دانم که فشارهای معیشتی خیلی از قبل بیشتر شده
اما هر چی فکر می کنم این ادا و اطوارها مال ما نیست
این کارها به ما نمی آید
مشورت کردن چرا باید پولی باشد؟
مهربانی کردن چرا باید بیست درصد تخفیف داشته باشد؟
ظرفیت محدود یعنی چی؟
دیگر چیزی نمانده است که شتاب دهنده ها آن را تبدیل به کسب و کار نکرده باشند
کم مانده برای برداشتن زنبیل پیرزن ها هم اپلیکیشن درست کنند
این حرف ها را امروز زدم چون روز غدیر است
ما مردم غدیر هستیم
از اعمال امروز عهد اخوت است
پیمان برادری
اصلاَ همین اطعام و اعمال فراوانی که برای امروز وارد شده از جلوه های برادری است.
قشنگی امروز به این است که بازار تعطیل است.
شیطان با همه ی اعوان و انصارش می خواهد که از ما انسانِ بازار بسازد
الشیطان یعدکم الفقر
شیطان شما را از فقیر شدن می ترساند
ولی غدیر آمده است که جامعه ی دیگری بسازد
جامعه ای که رابطه ها بر اساس بازار نیست
بر اساس ولایت است و برادری
ولایت در طول و برادری در عرض
من شاید عقل معاش درست و حسابی نداشته باشم
شاید با این طرز فکر توی دنیای امروز جایی نداشته باشم
اما دلم روشن است که دنیای فردا دنیای برادری است
#عهد_اخوت
@telkalayyam
♦️ #ارسالی_مخاطب؛
... کجای کاری بچه که بودیم کلاس قرآن تو مساجد رایگان بود حالا باید برای یاد گیری قرآن، پول پرداخت کنی ترمی خدا تومن ...
🆔 @namiramag 👈 عضویت
🔰 چرا با اربعین و جشن عید غدیر مخالفت میکنند؟!
🔻 دلایل مختلفی دارد اما یکی از مهمترین دلایل این است که در اینگونه اجتماعات، #سود، مطرح نیست! پول، اولویت ندارد!
جمعیتی، هزینه میگذارد و مراسم برگزار میشود، بدون اینکه دنبال برگشت سرمایه و سود باشد که این تقابل اصلی با مدرنیته است!
انسان مدرن را فقط سود شخصی به حرکت درمیآورد و انسان غیر مدرن و به خصوص دیندار را مسائل دیگر به حرکت درمیآورد که در نتیجه، جامعه، #طبقاتی نخواهد شد، افراد بر اساس ثروت #منزلت نخواهند داشت و توزیع منابع، #عادلانه خواهد بود!
➖ حالا درک اینکه چرا مانند اسفند روی آتش بالا پایین پریدند و سربازان خود را برای زدن این مراسم به خط کردند، راحت میشود. اربعین، کاسه و کوزه مدرنیته را بهم زدهاست و افراد از همه جای جهان با هر رنگی و با هر سطح ثروتی، دور هم جمع میشوند و کسی از دیگری بالاتر نیست!
حتی ممکن است برخی مذهبیها و یا به ظاهر مذهبیهایِ این جناح نیز حمله کنند چرا که آنها را نیز سود شخصی به حرکت درمیآورد همانطور که پدیده تهوعآور #بلاگری_حجاب، سودمحور و خودمحور است و از حجاب، کسب ثروت میکند!
آیا میخواهیم #جامعهی_اربعینی داشته باشیم و یا سودمحور!
🆔@namiramag 👈 عضویت
🔰 این کنایه شهیندخت مولاوردی به آشغالهای ریختهشده در مراسم اربعین است! (سال ۹۶)
امثال مولاوردی قرار نیست مستقیما با این اجتماعات مخالفت کنند، کافی است یک زاویه انتقادی، ولو بی ربط و یا کم اهمیت به مراسمات وارد کنند و #حاشیه را بر متن، پررنگ کنند! در مورد مراسم عید غدیر نیز، یکی پشت ترافیک گیر کرده بود و ایراد میگرفت، دیگری از بودجه میگفت و یکی هم از آشغالهای بجا مانده!
🆔@namiramag 👈 عضویت
⚠️ سوال!
با گذاشتن هر پست در کانال، عدهای خارج میشوند و ورودیها، کم است. آیا مطالب کانال، واقعا بی ارزش است، یا متنها خوب نوشته نمیشود یا .... چه؟!
ناراحت کننده است که کانالهای کپیکار و سرگرم کنندهی حزباللهی، شلوغ است!
نه این کانال که کانالهای خیلی بهتر و مفید که دانش مخاطب را بالاتر میبرد و به فکر فرو میبرد، کمتر مورد توجه قرار میگیرد!
آیا جامعه به مطالبی که در دعواهای سیاسی و اجتماعی، تندوتیز و خلاصه پاسخ میدهد، عادت کرده و تمایلی به خواندن بیشتر و تفکر ندارد؟!
ممنون میشوم دلیلش را بفرمایید...
🆔@namiramag 👈 عضویت
🔰 سلام و درود
خیلی خیلی متشکرم از لطفی که داشتید و نکاتی رو درباره سوالم در پست بالا به بنده فرمودید و متوجه شدم که کار سختی رو در پیش داریم هم از جهت تولید محتوا و هم جذاب کردن موضوع اصلی کانال که طبعا قابلیتِ سرگرمی کردن محتوا وجود نداره. اما تلاش میشه که طرح مباحث با مسائل روز همراه باشه و سادهتر بیان بشه طوری که به محتوا آسیبی وارد نشه...
از شما هم خواهش می کنیم که کانال رو معرفی کنید و دوستان خودتون رو دعوت کنید ... سپاس فراوان 🌱
🆔 @namiramag 👈 عضویت
🔰 چرا تلاش میشود که افراد، سودمحور شوند؟ چرا گسترش جلسات و دورههای موفقیت از جلسات #شیطانپرستی بدتر است؟!
🔻 جواب کوتاه این است: انسان پولَکی، فقط پول میفهمد و حساسیتی نسبت به دین، هویت، میهن و یا دیگری ندارد!
در دو پست بعد، دو مسئله بازاری شدن جامعه و پادزهر آن، توضیح داده میشود
🆔https://eitaa.com/joinchat/527106302C1e3359b0af
🔰 بازاری شدن جامعه ایران!
🔻۱/ در این مطلب (اینجا)، توضیح دادم که جامعه ایران با سه عملیات، مهندسی اجتماعی شد. یکی از این عملیاتها، بازاری کردن جامعه بود. بازاری کردن به این معنا که؛
«#من کجای هر قضیه بایستم که برایم سود داشته باشد»،
« چه چیزی، چه رابطهای، چه جهانبینی، چه رفاقتی و ... برای #من میصرفد!»
« چه نگاه سیاسی برای #من، ثروت میآورد» و هر فرد با پاسخ به این سوالات و تعیین سود شخصی خود، دست به کنش میزند!
➖ در دهه نود، گویی وارد یک کارخانهی دیگری شدیم؛ کارخانه ساخت #انسانِ_نئولیبرال!
با شروع این دهه، شوکهای اقتصادی، یکی پس از دیگری به بدنه جامعه وارد میشد و همزمان حس عقبماندگی تزریق میشد و همزمان دورههای موفقیت نیز رشد پیدا کردند!
رابطه معناداری بین این سه وجود دارد.
«به من #شوک وارد شده. من ترسِ از دست دادن امکانات را دارم و چیزهای دیگر برایم اهمیتی ندارد. پس باید برای جبران عقبماندگی، #رویاهای در حال از دست رفتنم را بدست آورم... من میتوانم رشد کنم و فلان ماشین را داشته باشم ... فلان خانه... سفر به اروپا ... »
🔻و در ادامه اما ((شوک پشت شوک)) ...
« #من دیگر به رویاهایم نخواهم رسید. به فلان ماشین و خانه نخواهم رسید و #احساس_بدبختی تمام وجودم را فراگرفته و به #جنون میرسم... خشمگین میشوم... پرچم ایران را آتش میزنند و اهمیتی نمیدهم ... تمامیت ارضی من در خطر است و اهمیتی نمیدهم ... دین به من جهت نمیدهد و آن را عامل بدبختی خود میدانم... من دیگر برای عقاید قبلی خود #فداکاری نمیکنم و از خود مایه نمیگذارم... لذت من کجاست؟! سود من کو؟! حالا من یک #انسان_بازاری هستم!»
🆔@namiramag 👈 عضویت
🔰 ۲/ پادزهر بازاری شدن جامعه!
🔻 عنصر فداکاری در این سالها، هدف قرار گرفته بود. عنصری که با آن جنگ تحمیلی را از سر گذراندیم. از خودگذشتگی، از مال و ثروت گذشتن و مهمتر از همه از فرزند ...
گفته شد که صحنه سیاسی و اجتماعی مانند یک صحنه جنگ، تک و پاتکهای زیادی زده میشود و در دهه نود، لحظهی نبرد مهمی بود! لحظهی گذار...
🔻برای نیروهای انقلابی، گذار از نظم تحمیلی غربی با کنار گذاشتن اقتصاد نفتی و فرهنگ وارداتی مهم بود. اقتصاد نفتی یعنی وابستگی به دلار و فرهنگ وارداتی یعنی وابستگی به فرهنگ غربی. لحظهی تاریخی که باید هم تغییرات زیربنایی رخ میداد و هم به #امنیت خدشه وارد نمیشد!
معمولا تغییرات اجتماعی با ناامنی و بی نظمی همراه میشود و #امنیتزدایی، شرط لازم برای توسعه در غرب آسیا است، نظمی که در غرب آسیا، مهمترین مانع توسعه غربی است! ممکن است از این جمله تعجب کنید اما با نگاهی به وجود خشونت گسترده در این منطقه، پی خواهید برد که بینظمی به نفع چه جریانهایی بود!
اما با توجه به دست پر بودن طرف مقابل در اجرای تغییرات برای ایجاد توسعه غربی، انقلابیون، تمرکز و انرژی خود را در تولید امنیت گذاشتند و تقریبا انرژی دیگری برای رهایی از اقتصاد نفتی و ایجاد بستر اقتصاد مقاومتی وجود نداشت و همچنین کار فرهنگی خاصی هم به واسطه حضور دولت غربگرا، انجام نگرفت بجز اربعین که با وجود کارشکنیهای بسیار، گسترش یافت و سپری برای عنصر فداکاری در برابر حملات بود و ضربِ بازاری شدن جامعه را گرفت اما واقعبینانه نگاه کنیم جبهه مقابل با برنامه کامل وارد صحنه شده بود...
🆔 @namiramag 👈 عضویت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 این بنده خدایی که در دانشگاه علامه، پرچم آمریکا را میبوسد و میگوید این پرچم آزادی است، سال ۹۶ در جریان تریبون آزاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، این حرکت را انجام داد و با نشان دادن لباس زیر زنانه، نماد دولت روحانی را نه «کلید» بلکه «*تین بنفش» دانست! و نیازی به توضیح نیست که این رفتار، وضعیت روانی این فرد را نشان میدهد. فردی که دوست درجه یک دکتر زیباکلام بود و ... داستان دارد!
با توجه به دیدهها و شنیدهها از لیبرالها در دانشگاه، میتوان انواع بیماریهای روانی مدرن جنسی را در این جماعت یافت و موجب نگرانی و ناراحتی است که نهاد علم در دست اینهاست...
باشد که شستشوی قابلمهها و دیگهای عید غدیر جلوی دانشگاه تهران، کمی از فضای مسموم این دانشگاه بکاهد!
🆔@namiramag 👈 عضویت