1403.2.3 سخنرانی حجت الاسلام ناصری.mp3
7.02M
#سخنرانی_صوتی
🎧 اهمیت و شرایط فعالیت فرهنگی
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ زمان: ۲۸ دقیقه
🗓 تاریخ: ۱۴۰۳/۲/۳
📍در جمع مسئولین بنیاد علمی فرهنگی هاد
🔺 @nasery_ir
61.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سخنرانی_تصویری
🎥 اهمیت و شرایط فعالیت فرهنگی
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ زمان: ۲۸ دقیقه
🗓 تاریخ: ۱۴۰۳/۲/۳
📍در جمع مسئولین بنیاد علمی فرهنگی هاد
🔺 @nasery_ir
⚫️ شهادت حضرت حمزه و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهماالسلام، محضر مبارک امام زمان علیهالسلام و محبین ایشان تسلیت باد.
🔺 @nasery_ir
هدایت شده از مدرسه عالی فقه دارالهدی
ا࿐🌸○✨﷽✨○🌼࿐ا
💢 پذیرش مدرسه عالی فقه دارالهدی (قم)
◀️ در پایه های 7 تا ۹
✅ امکان تحصیل به روش آموزشی خود اکتشافی(سامرا)
💠 مهلت ثبت نام:
📎پایه ۷: ۳۰اردیبهشت ۱۴۰۳
📎پایه ۸ و ۹: پایان تیرماه ۱۴۰۳
💠 توضیحات بیشتر در :
👈 کانال مدرسه: 👉
https://eitaa.com/feghhdarolhoda/992
* #حضرت_حمزه
🔻 یک روایتی در تفسیر آیه «وَجِئْنَا بِکَ عَلَى هَؤُلَاءِ شَهِیدًا» نقل شده است که خیلی عجیب بود. در این روایت می فرماید روز قیامت جناب نوح علیه السلام را برای محاسبه اعمال میآورند.
🔸 از ایشان میپرسند: «هل بلّغتَ؟» آیا رسالت خود را ابلاغ کردی؟ میگوید: بله، من کارم را انجام دادم. میگویند: شاهد بیاور. حضرت نوح میگوید: خدایا! من در این جمعیت و در این فضای بی انتهای قیامت، شاهد از کجا بیاورم؟ میگویند: بالأخره خداوند شاهد میخواهد.
🔹 خبر به پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) و امیرالمؤمنین (علیه السلام) میرسد و پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) به جناب حمزهی سیدالشهداء میفرمایند که شما بروید و شهادت دهید که حضرت نوح (علیه السلام) تامّ و تمام تبلیغ رسالت کردند.
🔸 راوی میپرسد: یابن رسول الله! چرا خود پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) یا امیرالمؤمنین (علیه السلام) برای این کار نمیروند؟ حضرت میفرمایند: آنها مشغول به کار مهمتری هستند.
🔹 حضرت حمزه برای حضرت نوح (علیه السلام) شهادت میدهند. شما همین نکات را کنار هم بچینید، میبینید که چقدر مطالب دیگر از آن در میآید!
کد ۶۸۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
* #حضرت_عبدالعظیم_حسنی #آیت_الله_بهجت
🔻 پیرمردی از اقوام آشیخ عبدالنبی بودند. فرزندش از قول پدرش نقل میکرد که زمانی، مسجد فاطمیه قم، واقع در گذرخان، امام جماعت نداشت و من متحیّر بودم که چه باید کرد؟ تا اینکه شنیدم آشیخ عبد النبی عراقی بیمار شدند و در بیمارستانی در تهران بستری هستند.
🔸 از قم به سمت تهران حرکت کردم. ابتدا، به زیارت شاه عبدالعظیم رفتم و پس از خواندن دو رکعت نماز، از حضرت عبدالعظیم درخواست کردم که یک امام جماعت برای مسجد ما بفرستند. بعد سرم را روی مهر گذاشتم و خوابم برد.
🔹 در خواب، حضرت عبدالعظیم را دیدم یا صدایشان را شنیدم که فرمودند: به قم برگرد و در همان گذر خان برای امام جماعت مسجد، به سراغ بهجت برو.
🔸 ایشان هم برمیگردند. از حاج غلامعلی قصاب که در گذرخان مغازه داشت، میپرسد که در این کوچه، بهجت داریم؟ میگوید، بله. البته در همان خواب هم به حضرت گفته بود که آقا! میترسم به ایشان هم بگویم اما قبول نکنند (چون ظاهراً از افراد زیادی درخواست کرده بودند اما آنها نپذیرفته بودند). حضرت فرموده بودند، نگران نباشید. اگر به ایشان پیشنهاد دهید، قبول میکنند.
🔹 بعد هم خدمت مرحوم آیت الله بهجت رحمت الله علیه می رسند و به ایشان عرض می کنند و ایشان قبول میکند.
کد ۷۶۹
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
* #حضرت_عبدالعظیم_حسنی
🔻 حضرت شاه عبدالعظیم سیدالکریم است؛ بر اساس روایات انسانی که به زیارت شاه عبدالعظیم برود ثواب زیارت کربلا را دارد.
🔸 در تهرانِ قدیم که مردم اعتقاداتشان خوب بود، بعضی مردم و تجار معتقدِ بازار و غیر بازار وقتی که به بن بست می خوردند، به حرم شاه عبدالعظیم می آمدند و بست می نشستند؛ یک گوشه ای یک چادر می زدند و آن جا می نشستند. طولی نمیکشید که در کارشان گشایش می شد و بعد از آن به دنبال زندگی شان میرفتند؛ دو روز، سه روز، بیشتر یا کمتر، بستگی به مشکل و شخص دارد. برایشان حل شدن مشکل از این راه خیلی روشن و قطعی بوده است. راه دیگری غیر از سیدالکریم سراغ نداشتند.
🔹 ما که یک وقتی، اوایل ازدواجمان یک مشکلی برایمان پیش آمده بود، رفتیم که آنجا بمانیم و پی در پی به زیارت برویم تا حل شود. آنجا یک مدرسه علمیه بود، ساکمان را داخل آن مدرسه گذاشتیم و رفتیم حرم و نماز مغرب و عشاء خواندیم و زیارت کردیم و به مدرسه آمدیم؛ همان وقت که از زیارت برگشتیم خیلی سریع مشکل حل شد.
کد ۱۴۱۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
#علامه_طباطبایی #شاکله #انسان #علما
🔻 این ساختار هندسی شخصیتی بشر در ابعاد مختلف نیاز به شناسایی و درمان دارد و نوع درمان در ابعاد مختلف باید شناسایی شود، کار شود و شده است
🔸 و بزرگان ما در این حوزههای علمیه گاهی افرادی بودهاند که تمام حاصل عمر شصت سالهی علمیشان کتابهایی میشد که آن زمان نمیتوانستند ارائه کنند، حتی بعضی علما پولی برای چاپ کتابشان نداشتند و اینها را گذاشتند تا به این نسل برسد.
🔹 من یادم است، گاهی مرحوم علامه طباطبایی صاحب تفسیر المیزان، تنها و با یک عصا و لرزان از پیادهرو به حرم میرفت و برمیگشت. فیلسوف شرق هم بود. اینها جزء افتخارات ما بودهاند و آثار علمیشان برای ما مانده است.
کد ۴۳۵۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
#اهل_بیت
🔻 در منطقه نگاه میکنید، از یمن گرفته و تا مصر، خیلیها دلشان میخواهد که نامی از شیعه نیاورند، ولی چیزی و فرهنگی و محتوایی غیر از معارف اهل بیت (علیهم السلام) نیست که دل اینها را آرام کند و این ساختار صحیحی که اهل بیت (علیهم السلام) ارائه کردند را ندارند.
🔸 عرض کردم که گاهی خود من در مشعر میدیدم که گروهی از اهل سنت هم بودند. پیرمرد هفتاد ساله، سحر در مشعر [بود] دلش میخواست گریه کند، ولی این چشم یاد نگرفته است.
🔹 فرهنگ اهل بیت (علیهم السلام) نمک گریه را به شیعه القاء میکند. در دستور کارشان [چنین چیزی] نبوده است. این سوز و گدازها از برکات اهل بیت (علیهم السلام) است.
کد ۴۳۵۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
#اهل_بیت
🔻 ساختار در ابواب معارف اهل بیت (علیهم السلام) باید باز شود، دردها و درمانهای ما شناخته شود، دنیا محتاج به این است.
🔸 مگر الآن روانشناسی علم کمی است؟ ولی بین خود و خدا، ما گاهی اوقات که با متخصصین بودیم، من میبینم نکاتی در قرآن و معارف اهل بیت (علیهم السلام) است که همه دارند دنبال آن میگردند.
🔹 ما هنوز نتوانستیم به دنیا ارائه کنیم. حکمتی که اهل بیت (علیهم السلام) ترکیب میکردند، [اگر] ما شناختیم، شناختیم، [اگر] کار کردیم، کار کردیم، [اگر کار] نکنیم، نسل بعد میگیرند و میروند. الآن بهترین فصلی است که دنیا شاید اینطور به خودش ندیده باشد.
🔸 آقا امیرالمؤمنین (علیه السلام) نالههایشان را به چاه میفرستادند. شنوندهای نبود، گوینده چه کند؟ گاهی نزدیکترین افراد تحمل نمیکردند.
🔹 الآن نگاه میکنید [و میبینید که] ذهنها باز شده است، هم پذیرشهای خود ما بالا رفته است، خانوادهای که جوهرهای از ایمان داشته باشد، میبینید که بهتر مراعات میکند، حجابش بهتر است، ارتباطش با قرآن بهتر است، مگر به برکت این سی ساله، خانوادههایی که قرآن را شروع کردند و خواندند و حافظ قرآن شدند و انس با قرآن پیدا کردند، کم بوده است؟
🔸 گاهی اینها در نسل بعد در بچههایشان جواب میدهد، غیر از بهرههایی که خودشان میبرند. اینها برکات کمی نیست.
کد ۴۳۵۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
#مشکلات
🔻 یکی از صادقترین و زیباترین تابلوهای قرآنی که ما در زندگیهایمان باید داشته باشیم و با آب طلا بنویسیم و هر روز به آن نگاه کنیم و برای رفع مشکلاتمان خوب است؛ این است که؛ «وَ مَا أَصَابَكَ مِنْ سَيئَةٍ فَمِنْ نَفْسِكَ» (و آنچه از بدی به تو میرسد، از سوی خود توست. (نساء، ۷۹))
🔸 مشکلی پیش آمد علتش را در خودت جستجو کن و فوری زید و عَمر و بکر و همه را مقصر ندان، نگاهت به غیر از خودت نباشد.
🔹 هیچگاه در مشکلات انصاف دادهای که به خود بازگردی؟ «إِنَّ اللَّهَ لَا يظْلِمُ النَّاسَ شَيئًا وَلَكِنَّ النَّاسَ أَنْفُسَهُمْ يظْلِمُونَ» (خداوند هیچ به مردم ستم نمیکند، این مردمند که به خویشتن ستم مینمایند.( یونس، ۴۴)) از خودمان شروع میشود.
کد ۴۳۵۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
#زیارت
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
#شاکله #انسان #معرفت_نفس
🔻 ساختار هندسی بشر ابعاد مختلفی دارد و باید شناسایی شود، باید با معارف اهل بیت (علیهم السلام) باز شود.
🔸 «أفضل السیاسه سیاسة النفس»، بهترین مدیریتها در عالم مدیریت بر خود است، خودت را چگونه ارزیابی میکنی؟ بیماریهایت را چگونه شناسایی میکنی؟ درمانهایشان را از کجا پیدا میکنی؟ مگر وجود پیچیده و هندسی ساختاری بشر کم زاویه و ابعاد دارد که مُلک و ملکوت را مشغول کرده است؟
🔹 بله، در درمانهای ظاهری هم همینطور است. کسی سرما خورده، نزد پزشک میرود و یک دارو به او میدهد و میخورد و خوب میشود، این، امکان دارد. همان فرد یا مشابه همان، سرما خورده و یک استراحت میکند و یک سوپ میخورد و خوب میشود، این هم ممکن است. بالإستقلال هم ممکن است دارویی اثر کند.
🔸 این به خاطر بدیع السموات بودن خدا است که برای دردها - ظاهراً و باطناً - درمانهای متفاوتی دیده است. اما ما باید حداقلها را بشناسیم.
کد ۴۳۵۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
#شاکله #انسان #معرفت_نفس #حضرت_نوح
🔻این ساختار شخصیتی بشر [است]. خودشناسی باید از اینجا شروع شود و مدیریت بر آن تعریف شود. خود مدیریتی که الآن در دانشگاه تعریف میکنند - که آن هم تازه بخشی از مدیریت است - یکی از شاخههای علوم است و واقعاً هم روی آن کار میکنند ولی مرکز تمام انواع مدیریتها در سرگذشت انبیاء (علیهم السلام) است.
🔸 انبیاء (علیهم السلام) این نوع مدیریت را داشتند. منتها چگونه مدیریت میکردند؟ با انتخاب اولویتها [مدیریت میکردند]. حضرت نوح (علیه السلام) نجّار بود، با کسب یمین و عرق جبین کار میکرد و گاهی حاصل روزانهی [ایشان] دو درهم بود و نیمی از این دو درهم را به فقرای همسایه و اطرافیان پرداخت میکرد و یکی برای خودش میماند و زندگیاش را اداره میکرد.
🔹 منتها ارتباطش با جبرئیل را از دست نمیداد، ارتباطش با خدا را از دست نمیدهد. وظیفهی فرهنگی هدایتش را صدها سال دنبال میکرد، رضایت حق تعالی را از دست نمیداد. مرکز علوم دنیا و آخرت بودن را از دست نمیداد. اینها مدیریت دارند.
کد ۴۳۵۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
#سحر #خواب
🔻 [انسان] موقع شب مواظب باشد که یاد خدا از یادش نرود و متذکراً بخوابد. [نکته] دیگر اینکه در طول روز مراقبهاش حفظ شود تا بتواند موقع سحر زودتر بیدار شود برای تلاوت قرآن.
کد ۲۹
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
#الگو
🔻 بیماری شخصیتی به کشورهای اروپایی هجوم میآورد و متأسفانه بعضی از نوجوانان ما هم با دیدن صحنهها و با سفرهای کوتاه و بلند میروند و از آن افراد بیمار الگوبرداری میکنند.
🔸 الگوی ما مادران و پدران نسل قبل خودمان هستند که در زمان رضاشاه وقتی میخواستند چادرهایشان را بردارند، زنها سالها از خانه بیرون نمیآمدند. تمام پوشش آنها محفوظ بود؛ بعد این مادری که سی سال از پوشش سرش نگاهبانی کرده بود، حالا که بچهاش مریض و حتی محتضر میشد، روی پشتبام میرفت و روسریاش را برمیداشت، و دعا می کرد و در دستگاه خدا قیامت بپا میکرد و بچهاش هم برمیگشت و زنده میشد.
🔹 ما دنبالهروی این فرهنگ هستیم، نه افراد کمبودداری که با تمام وجودشان احساس نیاز میکنند که یک سانت روسریشان در خیابان عقبتر برود. اینها بیماری شخصیتی است. مرد یک مدل [است]، زن هم یک مدل دیگر.
🔸 دستور همان دستوراتی است که اهل بیت و انبیاء (علیهم السلام) فرمودهاند و مؤمنین نسل قبل در همین شهر اجرا میکردند و بهرههایش را میبردند. سی سال از ازدواج کسی گذشته بود، چه حدّ و حدودهایی بین پدر و پسر و بین برادر و برادر بود. چه عاطفههایی بود، چه ادبهایی بود.
🔹 الآن به مجرّد کوچکترین اختلاف، زن یا شوهر - تفاوتی ندارد - احساس میکنند که میخواهند طلاق بگیرند. چه صبوریهایی میکردند، اینها را با خدا معامله میکردند و خدای متعال هم جبران میکرد، مطمئن باشید که جبران میکند. اما قاعدهی اصلی را هم میدانستند «أَوَّاهٌ مُنِيبٌ». ارتباط بود. ظرفیت بود. صبوری بود. خدای متعال هم جبران میکرد.
کد ۴۳۵۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
هدایت شده از بنیاد هاد
#اطلاعیه
🎙 جلسه سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین
حاج شیخ جعفر ناصری
همراه با مداحی مداح ارجمند جناب آقای حاج مهدی سلحشور به مناسبت ایام شهادت امام صادق علیه السلام
🗓 سهشنبه11 اردیبهشت
⏱ ساعت 10:30
برنامه مجلس:
تلاوت قرآن، مداحی و سخنرانی
📍آدرس: قم، خ صفائیه، مقابل کوچه ۲۱، مدرسه المهدی علیه السلام
(ویژه برادران)
🔻کانال بنیاد علمی فرهنگی هاد:
http://eitaa.com/BonyadHad
#ایمان
🔻 ما الآن با یک جامعهای مواجه هستیم که نقدنگر شده است، چه در بخش لذتها، چه در بخش اثرها و چه در بخش تأثرها [اینگونه هستند]. ایمان اینطوری نیست.
🔸 ذخیرهی عمر یک نفر یک ارتباط با خدا میشود، بعضی از میوههای این ارتباط در نسل بعد خودش را نشان میدهد. راجع به همین پدر اسلام، حضرت ابراهیم (علیه السلام) میفرماید وقتی که از مردم جدا شد. «وَهَبْنَا لَهُ إِسْحَاقَ وَ يعْقُوبَ وَ كُلًّا جَعَلْنَا نَبِيا» (مریم، ۴۹)، یعقوب و اسحاق را ما به او دادیم. آنقدر جوهره نشان داد که مستحق پدر انبیاء بودن شد، نه در این باب [بلکه] حتی در ابواب دیگر در مورد حضرت زکریا دارد که «وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ» (انبیاء، ۹۰)، گاهی با همسرش اصطکاکی بود، ما اصلاح کردیم.
🔹 مشکلاتشان را اینطوری حل میکردند. چرا؟ به خاطر اینکه هزینه میکردند و روشن بودند که هزینه کنند، چگونه هزینه کنند و چگونه برگردد. الآن زندگی دنیا ساندویچی شده است، پول و نفس [را میخواهد] و میخواهد همین الآن اثر [اعمالش را] هم ببیند و نمیشود.
کد ۴۳۵۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
#الگو #حبیب_نجار #مومن_آل_فرعون
🔻 در الگوهای یک درجه پایینتر از انبیاء (علیهم السلام)، قرآن دو صدیق را معرفی میکند، یکی از صدیقها حبیبٌ نجّار، صدیق سورهی یس است. مؤمن بود. ایمانش را به سختی نگه داشت. تمام مردم بر ضد او بودند، ولی مؤمن ماند. او الگویی است.
🔸 یکی از الگوهای غیر نبی و صدیق مؤمن آل فرعون است که یک اشارهای به او کردم. پسرعمهی فرعون بود، ولی طریقش جدا بود. شما در سورهی غافر نگاه کنید، شاید بیش از ۱۰_۱۲ آیه از این صدیق آمده است. قرآن مقام او را هم اجر مینهد. با اینکه حضرت موسی (علیه السلام) بود، اما این شخصیت و این الگو را هم جداگانه معرفی میکند.
🔹 «وَيا قَوْمِ مَا لِي أَدْعُوكُمْ إِلَى النَّجَاةِ وَتَدْعُونَنِي إِلَى النَّارِ» (غافر، ۴۱)، «أَدْعُوكُمْ إِلَى الْعَزِيزِ الْغَفَّارِ»، عرض کردم یکی از تابلوهای بسیار زیبای قرآن برای مؤمن آل فرعون است و قرآن از او نقل میکند که: «وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ»( غافر، ۴۴)، اینها بیحساب و کتاب نیست. اینها شخصیتهای الگویی و نورانی قرآن کریم است.
🔸 جایگاه اهل بیت (علیهم السلام) در این نوع الگودهی یک پله عمیقتر و باطن تمام خوبیها و الگوهای ناب قرآنی است.
کد ۴۳۵۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
#حضرت_ابراهیم
🔻 مگر همین یک صحنه از زندگی حضرت ابراهیم علیه السلام کم است که تمام عالم کافر باشند و یک نفر موحّد [باشد] و همه هیزم بیاورند و بخواهند او و عقایدش را به آتش بکشند و کوتاه نیاید. نه اینکه کوتاه نیاید و فرض کنید یک نفر را نزد نمرود بفرستد و بگوید: اشتباه کنم. اینکه هیچ، منجنیق آماده شد تا ابراهیم (علیه السلام) را در آتش بیاندازند.
🔸 روایاتی که دارد پر از نکات و دقایق توحیدی است. ملک باد آمد و گفت: یا نبی الله! من ملک باد هستم، [میخواهند تو را] بسوزانند. از من بخواه و آتش را متفرّق میکنم. گفت: «عِلمُه بِحالی حَسبی مِن سُؤالی»، مگر خدا نیست؟ شما همین یک مقطع را نگاه کنید که حتی ملکی برای وساطت آمده و آن ارتباط عمیقتر احساس بینیازی به این نبی معظم و پدر امت و پدر اسلام و مسلمانان دست میدهد.
🔹 ملک باران آمد و گفت: باران بیاید تا خاموش شود؟ گفت: «علمه بحالی حسبی من سؤالی» [او هم] رفت و خود جبرئیل (علیه السلام) آمد، [گفت:] یا نبی الله! کاری ندارید؟ میخواهند شما را بسوزانند. اینها حساب شده است.
🔸 ملائکهی قبل یک حدّی دارند و سلطان ملکوت، جناب جبرئیل (علیه السلام) یک جهت دیگری [دارد]. عرض کرد: یا نبی الله! کاری ندارید؟ فرمود: «أمّا إلیک فلا»، با شما نه [کاری ندارم]، «علمه بحالی حسبی من سؤالی».
🔹 سپس اینجا است که قرآن مستقیماً وارد میشود و میفرماید: «قُلْنَا»، خودمان وسط آمدیم و گفتیم: «يا نَارُ كُونِي بَرْدًا وَسَلَامًا عَلَى إِبْرَاهِيمَ» (انبیاء، ۶۹)، آتش! اصلاً تبدیل شو. اگر از ملک باد کمک خواسته بودند، آتش بود [ولی] متفرّق بود. اگر از ملک باران استمداد شده بود، آتش بود، اما خاموش میشد. اینها طبق مراحل حساب شده است و معارف اهل بیت (علیهم السلام) اینها را توضیح داده است. «يا نَارُ كُونِي بَرْدًا وَسَلَامًا عَلَى إِبْرَاهِيمَ» و نجات پیدا کرد.
کد ۴۳۵۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir