#سلوک
🔻 این شبهه و سؤال برای بعضیها پیش میآید که گاهی میگوید آقا انبیاء یا اهل بیت را نگاه کنید، اینها در ارحام مطهره بودهاند و در اصلابی پاک بودهاند [که موفق و خوب بودهاند].
🔸 خیلی خُب، مگر شما بدهکار هستی به قلهی توحیدی که حضرت ابراهیم در آن بود؟! حضرت ابراهیم (علیه السلام) جدا هستند، عقب افتادگیهای من برای کوتاهیهای خود من است، چه کار به بالاترین قلهی توحید «أَبيكُمْ إِبْراهيمَ» دارم؟ این چه مقایسهای است؟
🔹 من الآن به عالیترین نقطهی ارتقاء بدهکار نیستم. بدهکاری من به عقبافتادگیهای اولیهای است که شیطنت نفس نمیگذارد من دو قدم مستقیم بروم، من باید فعلاً این را درست کنم، این است که برزخ من را به هم میتاباند.
🔸 نشسته است و سر خود را هم کج میگیرد ولی باطن شلوغ است. در خلوت آن کار دیگر میکند.
🔹 من عقبافتادهی راهِ نرفتهی خود هستم، ما چه کار به اهل بیت داریم؟ مقامات و مراتبِی مانند قطبیّت همهی عالم [که برای اهل بیت علیهم السلام هست را از ما نخواستهاند]،
🔸 مگر ما عقبافتادهی این هستیم که یا باید ما هم امام میشدیم و یا هیچ، اصلاً چنین چیزی نداریم.
🔹 ما هم بشر هستیم، همهی امکانات ساختاری بشر برای یک نفر به اندازهی همهی عالم است، همین ساختار خود را چه کار کردهایم؟ همین اعمال خود را ما چه کار کردیم؟
🔸 من عقبافتادهی کوتاهیهای خود هستم، چرا بیخود، خود را با عالیترین مراتب ایمانی مقایسه میکنم که انبیاء یا اهل بیت علیهم السلام داشتند، اصلاً این قیاس معالفارق است.
🔹 من از خود عقبافتاده هستم، من دو قدم صحیح نتوانستم بروم و خداوند من را برای این مؤاخذه میکند، امکاناتی که داشتهام و هیچ بهانهای را از من نمیپذیرد.
کد ۱۴۲۹۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
#سلوک #تلاش
🔻 هیچ چیزی علت تامّهی سعادت نیست مگر ایمان و عمل صالح. کسی میگوید فکر من گناهآلود است، فکر تو گناهآلود است. درست، ولی برو آن را درست کن؛ اینکه فکر تو گناهآلوده است علت تامّهی شقاوت نیست؛
🔸 یا یک زنی مثلاً میگوید شوهر من نماز نمیخواند من هم نمیخوانم! بیجا کردی، تو کار خود را بکن و سعادت خود را از دست نده.
🔹 هیچ کسی شقی نمیشود مگر اینکه خود او بخواهد و پای آن زحمت بکشد و هیچ کسی هم سعید نمیشود مگر اینکه خود او بخواهد و پای آن زحمت بکشد.
🔸 در تمام قرآن نگاه کنید [دلائل برای این مطلب زیاد است.] حتی یک نفر اصلاً وَلَد شبهه است، این حالت او، فقط مُعِدّات فکری است که این شخص را به سمت گناهی ببرد.
🔹 در آخر آن ایمان و عمل صالح، علت تامّهی سعادت است که این هم دست خود انسان است که کار کند و خود را با خیالات مشغول نکند که «نه آقا، فایده ندارد، ما مثلاً راننده هستیم.» راننده باشی. یا بگویی: «اجداد ما فلان بودهاند.» خب باشند، این استدلالها اصلاً در قیامت پذیرفتهشدنی نیست و در قواعد حکمت سعادتمندی و رشد هم پذیرفتهشدنی نیست.
کد ۱۴۲۹۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
#زیارت
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
#سلوک
🔻 حیف نیست بشر با این همه استعداد و ظرفیت خود را نشناسد؟ مدیریت بر خود را نشناسد؟ دائم دارد پای ما حساب میشود، وقت دارد از دست میرود، امکانات را اگر به استخدام نگیریم، نمره میاندازد.
🔸 جوانی، زمان و امکانات دیگر هست، که خیلی از اینها فرداها نیست، یعنی این اسکلت بشریت را -که حالا به هر کسی یکی نصیب میشود- یک اسکلت بزرگی باید تصور کرد که در همهی عالم گسترده شده است، اگر مصالح آن را خود تو [با انجام اعمال صالح و پرهیز از محرمات] ریختی که ریختی ولی اگر نریختی شیطان میریزد، اگر نریختی خود به خود، از این طرف و آن طرف میگیرد و پُر میشود.
🔹 مصالح ساختار صحیح بشری در ارتباط با همهی عالم، اهل بیت، خدای متعال، مدیریت زندگی، مدیریت کار، مدیریت نَفس، اینها مصالح خود را میخواهد، اگر نریختی خود آن اصلاً ریخته میشود، همانطور که در خیابان میروی پُر میشود، یک اراده به انسان دادند و یک تصمیم که خود انسان مصالح خود را پُر کند.
کد ۱۴۲۹۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
🔻 قرآن از زبان حضرت سلیمان نقل میکند که: «عُلِّمْنا مَنْطِقَ الطَّيْرِ» (اى مردم به ما زبان پرندگان تعليم داده شده. نمل، ۱۶) یکی از ابعادی که [با روح ایمان با آن ] ارتباط ایجاد میشود [فهم سخن حیوانات است]، اما آن نور ایمان را میخواهد.
🔸 منطق طّیر را خدای متعال به حضرت سلیمان (علی نبینا و آله و علیه السلام) عنایت کرده است، چرا منطقالطیر میگوید؟ در مصادیق و نمونههایی که میآورد گاهی غیر طیر هم داریم: «قالَتْ نَمْلَةٌ يا أَيُّهَا النَّمْلُ ادْخُلُوا مَساكِنَكُمْ لا يَحْطِمَنَّكُمْ سُلَيْمانُ وَ جُنُودُهُ وَ هُمْ لا يَشْعُرُونَ» (تا چون به وادى مورچگان رسيد مورى (يعنى پيشواى موران) گفت: اى موران، همه به خانه هاى خود اندر رويد مبادا سليمان و سپاهيانش ندانسته شما را پايمال كنند نمل، ۱۸)
کد ۱۴۲۹۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
#اهل_بیت #طب
🔻 چه بخواهیم و چه نخواهیم، چه بخواهند و چه نخواهند، دنیا به سمت معارف اهل بیت (علیهم السلام) خواهد رفت، چرا؟ به خاطر اینکه بر اصولی صحیح و مبانی علمیِ دقیق استوار است.
🔸 تمام معارف اهل بیت (علیهم السلام) با حقایق عالم مو نمیزند. کم کم فهمیدیم، راه را باز کردیم، خودمان را شناختیم که شناختیم ولی اگر نشناختیم، زمان می برد و بعدا مطالب باز خواهد شد، یعنی امامت، تشیّع، قیامت و اینکه مرکز علوم عالم، اهل بیت (علیهم السلام) هستند این روشن خواهد شد و شفاف خواهد شد.
🔹 اروپا و آمریکا و کشورهای غربی از جهت مادّی شاید صد و پنجاه سال یا دویست سال از ماها جلو باشند که این از برنامهریزیهای صد سال و صد و پنجاه سال پیش آنها حکایت میکند؛ ولی در بنبست هستند.
🔸 به برکت اهل بیت و شیرازهی چینششدهای که خدای متعال ما را در این فضا قرار داده است ابوابی برای ما و کلاً برای شیعه باز شده است که دنیا نگاه میکند که ببیند میتواند الگوبرداری کند و دارند الگوبرداری هم میکنند.
🔹 همهی آن به برکت چینش صحیحی است که اهل بیت به امر خدا اینها را قرار دادند و اصلاً [در] این ساختار بشری غیر از خدای متعال و غیر از راههای آسمانی، کسی دیگر به جایی [از] آن نمیرسد، خیلی فراتر از این حرفها است.
🔸 شما نگاه کنید در روش غربیها برای یک بیماری جسمی، یک دارو را روی ده هزار نفر، صد هزار نفر و افراد متعدد امتحان میکنند، بعد میبینند اگر جواب داد برای بقیه هم تجویز میکنند. اصلاً روش درمان را ببینید چقدر غلط است، خُب این درمان حتی در بخش جسمیِ آن درمانی تامّ و تمام نیست.
🔹 مناطق [و اقلیمها و آدمها و فصول و سنین افراد و جنسیت آنها و... با هم] فرق میکند. وقتی میخواهیم ریشهای حتی در درمانهای جسمی و روحی و روانی و ایمانی اقدام کنیم میبینیم که راه صحیح همان روشی است که اهل بیت (علیهم السلام) به ما القاء میکردهاند و همان روایات معرفتی و معارفی است که اهل بیت القاء میکردهاند و تا سراغ ریشه نروند، باز نمیشود.
کد ۱۴۲۹۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
#فرصت
🔻 روایتی است که در قیامت مؤمن را برای حساب و کتاب میآورند. میگویند: صندوقها را بیاورید و ۲۴ صندوق میآورند و یکی را باز میکنند و میگویند چه کردی و چه کردی و چه کردی، دومی و سومی و چهارمی و تا صندوق بیستوچهارم [را میآورند] و حساب و کتاب [آنها] تمام شد و یک ملکی میگوید: یک شبانهروز او تمام شد.
🔸 اینطور که ما وقت و اوقاتمان را بینظم از دست میدهیم ای بسا غبطه که به این ایام بخوریم. تمام سرمایهی ما این فرصتی است که در اختیارمان است.
🔹 خداوند برای ما هیچی کم نگذاشته است. بهترین امکانات برای ما است، مخصوصاً [برای] ما و مخصوصاً در این زمان که تمام فضاها آماده برای ارتباط با قرآن، ابعاد علوم قرآن، خدمات اجتماعی و شناختن ابعاد معارف اهل بیت (علیهم السلام) [است] که عالم هم تشنهی همین است و صدای لَهلَه آنها از آن طرف اروپا میآید.
🔸 این معارف را میخواهند و کسی جز به معارف اهل بیت (علیهم السلام) آرام نمیشود. بقیه دیگر داستان است. صد سال رفتم نشد و شاید دویست سال باید بروم تا بشود. میخواهند تجربه کنند و بهتر شود، [تجربه] بکنند.
کد ۴۳۵۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
#فضای_مجازی
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
#انسان #اعتدال
🔻 انسان شدن بما أنه انسان خیلی بیش از اینها امتیاز دارد، بعضی از روایات از آقا امیرالمؤمنین مسیر را تعریف میکند تا «صار الإنسان بما أنه انسان» که خود این هم خیلی امتیاز است.
🔸 ما از رسیدن به همینجا هم عقب هستیم، گرفتار یک سِری آفات و مشکلات هستیم، تا برسد به روح ایمان که بر اینها [روح نباتی و روح حیوانی] افزون است.
🔹 این نوری مضاعف است مثل زید بن حارثه گفت که بهشت و جهنم را می بینم چرا؟ به خاطر اینکه این روح ایمان در ضمن ارتباط خود با بدن، بالا هم هست و شعاع آن بالا را هم در بر میگیرد.
🔸 لذا یک مؤمن و کسی که روح ایمان در او حیات پیدا کرده باشد، طرف مقابل خود را با نور آن روح ایمان [نگاه میکند و میسنجد].
🔹 روشن است، خیلی کار از آن روح ایمان میآید که جنّت و نار و ناریّت و غلبهی ناریّت را میبیند، اصلاً خیلی چیزهای دیگر از آن روشن میشود؛ ولی ببینید مشکل ما از ابتدا زیاد است.[صاحب نگاه] باز نیستیم، اگر آتشی شدیم خیلی آتشی هستیم، میرویم تا خود را بسوزانیم. اگر خاکی شدیم خیلی خاکی میشویم، اگر آبی شدیم خیلی آبی میشویم.
🔸 اعتدال را نمیشناسیم، الآن چه اتفاقی برای من افتاده است؟ چرا من اینقدر بیحال هستم؟ چرا رغبت ندارم؟ چرا دل من مُرده است؟ نمیشناسیم.
🔹 طبیعتاً اینها کلید دارد، اینها ورودی میخواهد و من باید با خود آشنا بشوم.
کد ۱۴۲۹۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
#انسان
🔻 این ساختار روحی، روانی، جسمی و شخصیتی در بشر یک اسکلت پیچیدهای دارد که منحصر در عالم غیب و شهود میباشد و این اسکلت بسیار پرکار، پیچیده و وسیع است، الله أکبر از این ساختار بشری که ابعاد و زوایای مختلف دارد!
🔸 از نواحی مختلف دریا دریا حساب و کتاب و نظم دارد. از یک زاویه حواس خمسهی ظاهره، تک تک اینها چه بسیار معنا و کار دارند، شوخی نیست.
🔹 یک چشمی ما میگوییم، بخش فیزیک آن برای پزشکها جدا است و بخش نوع عملکرد [آن] مسئله دیگری است، در این چشم چه اتفاقی میافتد که صحنه را سی سال پیش دیده است ولی الآن جلوی او و در حافظهی او است، این عکسبرداری را بصر کرده است و الآن وجود دارد و به حافظه سپرده است!
🔸 وقتی صحبت از حافظه میشود آن دیگر از حواس ظاهره نیست، حواس باطنه است که باب آن جدا است. وقتی صحبت از بصیرت میشود منظور حس ظاهری [یا] حس باطنیِ حکمت نظری هم نیست، آن باطن حس ظاهر بصر است، آن اصلاً یک عالم دیگر دارد.
🔹 تمام این حواس که مطالب آنها زیاد است یک بخش است، باید انسان اینها را برای مدیریت بر خود بداند وإلّا کم میآورد؛
🔸 مثلا وقتی طرف میخواهد به نماز بایستد هجوم افکار به سراغ او میآید، خُب چرا میآید؟ از کجا میآید؟ چه موقع اینها ذخیره شده است؟ چگونه ذخیره شده است؟ خوب یا بد است؟ مانع است؟ راهکار درمانی آن چیست؟
🔹 اینها معارفی است که انسان از هزار شاخه حداقل یک شاخهی آن باید [برایش] روشن بشود تا بداند با خود چه کار کند و بتواند خود را مدیریت کند. هر کدام از اینها را بگیری آنقدر مطلب زیاد دارد.
کد ۱۴۳۹۲
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
#عشق #جذبه
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
#طبع #طب #انسان
🔻 حسهایی که در بشر نهاده شده است در مخلوقات دیگر [به این صورت] جامع نیست، حتی حیواناتی که رشد یافته باشند، چرا؟ به خاطر اینکه ترکیب اینها روح حیوانی، روح نباتی و جماد است، سه تا، تمام، بیش از این نیست.
🔸 آنها هم قوا دارند اما مسائل آنها [با انسان] فرق میکند. انسان است که غیر از مرتبهی جمادی روح نباتی هم دارد، روح نباتی خیلی تنوع دارد، ما کجای آن را یاد گرفتهایم؟ چه کار داریم میکنیم؟ چه استفادهای از آن میکنیم؟
🔹 اگر اینها شناخته بشود حتی در بیماریها و درمانها خیلی مؤثر است. در روایات اهل بیت (علیهم السلام) خیلی از امور به نوع عملکرد روح نباتی مستند است که حالا توضیحات [دارد.]
🔸 روح حیوانی که به روح نباتی اضافه میشود کارآیی آن خیلی زیاد میشود. کم نیست، همین مقدار که یک حیوان به گونهای با حسهای خود ارتباط برقرار کرده است که، پرنده در بالا است ولی میداند که آب کجا است. میمون دلدرد میگیرد، همین حس حیوانی به او میگوید، فلان گیاه را بخورد، آنها ارتباطات خود را نگه داشتهاند، به خاطر اینکه آنها نوع تغذیهی خود را خلط نکردهاند، یک نوع بوده است. حس حیوانی آنها، مدام مخلوط نشده است.
🔹 حسهای ما تحت پرچم بلند و رفیع انسانیت، به هم ریخته است، واقعاً ما وقتی غذا میخوریم یا گرسنه میشویم چقدر فراتر از حس حیوانی خود از این غذا استفاده میکنیم؟ گرسنه میشویم غذا میخوریم، بعد میفهمیم سیر شدهایم کنار میکشیم. بعضی وقتها تازه همین را هم ما مشکل داریم. این طبع ما که برای حس حیوانی است، اضافه میخواهد.
ادامه دارد...
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
#اکل_طیب
ادامه قبل...
🔻 به انبیای ما گفتند _ و البته بقیه هم دنبالهرو انبیاء هستند_ : «يا أَيُّهَا الرُّسُلُ كُلُوا مِنَ الطَّيِّباتِ وَ اعْمَلُوا صالِحاً» حیوانات که مخاطب به این خطاب نیستند، اگر ما میتوانیم با أکل طیب خود را به عمل صالح ارتقاء بدهیم به خاطر این است که از حسهای فراتر از حس حیوانی استفاده کنیم تا طیب را بشناسیم، وإلّا اگر بنا شد که وقتی من گرسنه میشوم فقط یک ارتباط غذایی با غذا ایجاد کنم یا فقط یک حس ذائقه با غذا ایجاد کنم، این ارتباط را یک حیوان هم ایجاد میکند! پس من چه کار کردم؟ من امتیاز اضافه را کجا مصرف کردم؟ در[شناخت حسها]خود را گیج نکنم.
🔸 خدای متعال به انسان این توان را داده است که با غذای خود ارتباط برقرار کند، بداند چه میخواهد و جذب کند. شاید یک مرتبه غیر از حلال هم باشد و آن طیّب است، ولی خُب این تازه برای یکی از جهات حسها است.
کد ۱۴۳۹۲
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
1403.2.3 سخنرانی حجت الاسلام ناصری.mp3
7.02M
#سخنرانی_صوتی
🎧 اهمیت و شرایط فعالیت فرهنگی
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ زمان: ۲۸ دقیقه
🗓 تاریخ: ۱۴۰۳/۲/۳
📍در جمع مسئولین بنیاد علمی فرهنگی هاد
🔺 @nasery_ir
61.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سخنرانی_تصویری
🎥 اهمیت و شرایط فعالیت فرهنگی
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ زمان: ۲۸ دقیقه
🗓 تاریخ: ۱۴۰۳/۲/۳
📍در جمع مسئولین بنیاد علمی فرهنگی هاد
🔺 @nasery_ir
⚫️ شهادت حضرت حمزه و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهماالسلام، محضر مبارک امام زمان علیهالسلام و محبین ایشان تسلیت باد.
🔺 @nasery_ir
هدایت شده از مدرسه عالی فقه دارالهدی
ا࿐🌸○✨﷽✨○🌼࿐ا
💢 پذیرش مدرسه عالی فقه دارالهدی (قم)
◀️ در پایه های 7 تا ۹
✅ امکان تحصیل به روش آموزشی خود اکتشافی(سامرا)
💠 مهلت ثبت نام:
📎پایه ۷: ۳۰اردیبهشت ۱۴۰۳
📎پایه ۸ و ۹: پایان تیرماه ۱۴۰۳
💠 توضیحات بیشتر در :
👈 کانال مدرسه: 👉
https://eitaa.com/feghhdarolhoda/992
* #حضرت_حمزه
🔻 یک روایتی در تفسیر آیه «وَجِئْنَا بِکَ عَلَى هَؤُلَاءِ شَهِیدًا» نقل شده است که خیلی عجیب بود. در این روایت می فرماید روز قیامت جناب نوح علیه السلام را برای محاسبه اعمال میآورند.
🔸 از ایشان میپرسند: «هل بلّغتَ؟» آیا رسالت خود را ابلاغ کردی؟ میگوید: بله، من کارم را انجام دادم. میگویند: شاهد بیاور. حضرت نوح میگوید: خدایا! من در این جمعیت و در این فضای بی انتهای قیامت، شاهد از کجا بیاورم؟ میگویند: بالأخره خداوند شاهد میخواهد.
🔹 خبر به پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) و امیرالمؤمنین (علیه السلام) میرسد و پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) به جناب حمزهی سیدالشهداء میفرمایند که شما بروید و شهادت دهید که حضرت نوح (علیه السلام) تامّ و تمام تبلیغ رسالت کردند.
🔸 راوی میپرسد: یابن رسول الله! چرا خود پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) یا امیرالمؤمنین (علیه السلام) برای این کار نمیروند؟ حضرت میفرمایند: آنها مشغول به کار مهمتری هستند.
🔹 حضرت حمزه برای حضرت نوح (علیه السلام) شهادت میدهند. شما همین نکات را کنار هم بچینید، میبینید که چقدر مطالب دیگر از آن در میآید!
کد ۶۸۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
* #حضرت_عبدالعظیم_حسنی #آیت_الله_بهجت
🔻 پیرمردی از اقوام آشیخ عبدالنبی بودند. فرزندش از قول پدرش نقل میکرد که زمانی، مسجد فاطمیه قم، واقع در گذرخان، امام جماعت نداشت و من متحیّر بودم که چه باید کرد؟ تا اینکه شنیدم آشیخ عبد النبی عراقی بیمار شدند و در بیمارستانی در تهران بستری هستند.
🔸 از قم به سمت تهران حرکت کردم. ابتدا، به زیارت شاه عبدالعظیم رفتم و پس از خواندن دو رکعت نماز، از حضرت عبدالعظیم درخواست کردم که یک امام جماعت برای مسجد ما بفرستند. بعد سرم را روی مهر گذاشتم و خوابم برد.
🔹 در خواب، حضرت عبدالعظیم را دیدم یا صدایشان را شنیدم که فرمودند: به قم برگرد و در همان گذر خان برای امام جماعت مسجد، به سراغ بهجت برو.
🔸 ایشان هم برمیگردند. از حاج غلامعلی قصاب که در گذرخان مغازه داشت، میپرسد که در این کوچه، بهجت داریم؟ میگوید، بله. البته در همان خواب هم به حضرت گفته بود که آقا! میترسم به ایشان هم بگویم اما قبول نکنند (چون ظاهراً از افراد زیادی درخواست کرده بودند اما آنها نپذیرفته بودند). حضرت فرموده بودند، نگران نباشید. اگر به ایشان پیشنهاد دهید، قبول میکنند.
🔹 بعد هم خدمت مرحوم آیت الله بهجت رحمت الله علیه می رسند و به ایشان عرض می کنند و ایشان قبول میکند.
کد ۷۶۹
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
* #حضرت_عبدالعظیم_حسنی
🔻 حضرت شاه عبدالعظیم سیدالکریم است؛ بر اساس روایات انسانی که به زیارت شاه عبدالعظیم برود ثواب زیارت کربلا را دارد.
🔸 در تهرانِ قدیم که مردم اعتقاداتشان خوب بود، بعضی مردم و تجار معتقدِ بازار و غیر بازار وقتی که به بن بست می خوردند، به حرم شاه عبدالعظیم می آمدند و بست می نشستند؛ یک گوشه ای یک چادر می زدند و آن جا می نشستند. طولی نمیکشید که در کارشان گشایش می شد و بعد از آن به دنبال زندگی شان میرفتند؛ دو روز، سه روز، بیشتر یا کمتر، بستگی به مشکل و شخص دارد. برایشان حل شدن مشکل از این راه خیلی روشن و قطعی بوده است. راه دیگری غیر از سیدالکریم سراغ نداشتند.
🔹 ما که یک وقتی، اوایل ازدواجمان یک مشکلی برایمان پیش آمده بود، رفتیم که آنجا بمانیم و پی در پی به زیارت برویم تا حل شود. آنجا یک مدرسه علمیه بود، ساکمان را داخل آن مدرسه گذاشتیم و رفتیم حرم و نماز مغرب و عشاء خواندیم و زیارت کردیم و به مدرسه آمدیم؛ همان وقت که از زیارت برگشتیم خیلی سریع مشکل حل شد.
کد ۱۴۱۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
#علامه_طباطبایی #شاکله #انسان #علما
🔻 این ساختار هندسی شخصیتی بشر در ابعاد مختلف نیاز به شناسایی و درمان دارد و نوع درمان در ابعاد مختلف باید شناسایی شود، کار شود و شده است
🔸 و بزرگان ما در این حوزههای علمیه گاهی افرادی بودهاند که تمام حاصل عمر شصت سالهی علمیشان کتابهایی میشد که آن زمان نمیتوانستند ارائه کنند، حتی بعضی علما پولی برای چاپ کتابشان نداشتند و اینها را گذاشتند تا به این نسل برسد.
🔹 من یادم است، گاهی مرحوم علامه طباطبایی صاحب تفسیر المیزان، تنها و با یک عصا و لرزان از پیادهرو به حرم میرفت و برمیگشت. فیلسوف شرق هم بود. اینها جزء افتخارات ما بودهاند و آثار علمیشان برای ما مانده است.
کد ۴۳۵۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir