هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
🔰تبریزیها قیام قم را تبدیل کردند به قیام ملی/ پرچم آزادی ایران دست تبریزیهاست
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار مردم آذربایجان شرقی:
🔹در روز بیست و نهم بهمن سال ۵۶ تاریخ ایران ورق خورد، یعنی یک مقطع تعیین کنندهی تاریخی بود. خب در نوزدهم دی همان سال در قم آن قیام اتفاق افتاده بود، شکی نیست قمیها کار بزرگی هم کردند، ابتکار عمل را به دست گرفتند ولی مثل نوزدهم دی قم در کشور باز هم اتفاق افتاده بود اما فراموش شده بود، پانزدهم خرداد سال ۴۲ با آن کشتار و با آن حرکت عظیمی که در تهران و قم و بعضی شهرهای دیگر انجام گرفت ملت قیام کردند، جان دادند، خون دادند، تعداد هم خیلی زیاد بود اما فراموش شد.
تبریزیها قیام قم را تبدیل کردند به قیام ملی، تبدیل کردند به یک حادثهی عمومی با اینکه سختگیری و شدت عمل در تبریز خیلی بیشتر بود.
🔸دستگاه آنقدر دستپاچه شد که تانک آورد در خیابان، کشتارکردند، مردم را کشتند. اما مردم تبریز عقبنشینی نکردند. جان دادند، خون دادند، ایستادگی کردند، شعار دادند، قضیهی قیام را ملی کردند، صدای فداکاری آنها به همهی کشور رسید لذا همهگیر شد، چهلم تبریز در چند جا گرفته شد این معنایش آن بود که فریاد تبریزیها همهی ایران را فرا گرفت. کمتر از یکسال بعد هم بساط حکومت استبدادی سلطنتی واژگون شد؛ تاریخساز یعنی این.
🔹 تبریز نگذاشت تجربههای گذشته تکرار بشود با ایستادگی با مقاومت با شجاعت. پرچم آزادی ایران دست تبریزیها است.
۱۴۰۱/۱۱/۲۶
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
🔰 ضعفهای کشور را با نگاه انقلابی میتوانیم برطرف کنیم نه با نگاه ارتجاعی و نق زدن
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار مردم آذربایجان شرقی:
🔹ما پیشرفت کردیم اما آیا در کنار این پیشرفتها ضعف نداریم؟ چرا. کمبودها و ضعفهای ما کم نیست، بعضیهایش را مردم احساس میکنند. گرانی هست، تورم هست، این ضعف است. کاهش ارزش پول ملی هست. اینها ضعف است. اینها را داریم ما، ضعفهای دیگری را هم داریم در بخشهای مختلف.
🔹 ضعفها وجود دارد منتها ما دو جور میتوانیم به مسئله نگاه کنیم درست توجه بفرمایید به خصوص جوانهای عزیزمان توجه کنند. یک طرف پیشرفتها، موفقیتها، دستاوردهاست یک طرف هم ضعفهاست. دو جور میشود نگاه کرد. یک جور این است که نگاه کنیم به دستاوردها بفهمیم که ما توانش را داریم. بگوییم خیلی خب. با همان همتی که اینها را به دست آوردیم این ضعفها را هم با همان همت برطرف خواهیم کرد. این نگاه، نگاه انقلابی است.
🔹 یک نگاه دیگر این است که نگاه کنیم به ضعفها بگوییم آقا فایدهای ندارد ببین نگاه کن، ببین چه ضعفهای داریم ما. فایده ندارد نمیشود کاری کرد. یا بنشینیم دست روی دست بگذاریم یا نق بزنیم یا فریاد علیه بزنیم یا ضعفها را با صدای بلند چند برابر بزرگ کنیم. این نگاه، نگاههای ارتجاعی است.
🔹 بله ضعف هست منتها شما با نگاه انقلابی به ضعفها نگاه کنید چرا با نگاه ارتجاعی نگاه میکنید.
۱۴۰۱/۱۱/۲۶
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
🔰پیشرفت کشور ما در شرایط تحریم موجب حیرت ناظران است اما در کار تبلیغات و رسانهای کردن آنها هنوز تبحر لازم را نداریم
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار مردم آذربایجان شرقی:
🔹ما گفتیم که پیشرفت کردیم واقعیت این است؛ از خیلی از پیشرفتها ممکن است آحادی از مردم مطلع نباشند. خب، بله ما در تبلیغات و کارهای رسانهای هم ضعیفیم، این را هم بدانید. در تبلیغات در کارهای رسانهای ما آن تبحر و مهارت لازم را هنوز پیدا نکردهایم یک مقداری ضعیفیم، لذا گفته نمیشود، دیده نمیشود، فهمیده نمیشود.
🔸آنهایی که میروند بازدید میکنند میبینند نمایشگاهها را و بعضی جاها را، مبتهج میشوند. بعضیها به شدت متعجب میشوند خارجیها که میآیند گاهی اوقات اینها را میبرند یک جاهایی را نشانشان میدهند تعجب میکنند میگویند شما در شرایط تحریم به این چیزها دست پیدا کردید؟
۱۴۰۱/۱۱/۲۶
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
هدایت شده از صوتهای رهبر انقلاب
4_6010516296473513680.mp3
5.99M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی.
۱۴۰۱/۱۱/۲۶
#صوت_کامل
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 ۲۸ رجب سالروز خروج کاروان سیدالشهدا(علیهالسلام) از مدینه
یاحسین
@noonvalghalam1
هدایت شده از چمن خواه
#فرهنگ مهدویت
سلام دوستان مهدوی 🌹
🌹 انشاءالله دوشنبه " سی و سومین " کلاس مهدویت در سال ۱۴۰۱" با موضوع " انسان ۲۵۰ ساله "
ساعت ۱۰ الی ۱۱ از طریق برنامه قرار برگزار میشود.🌹
لطفاً روی لینک زیر کلیک کنید.
https://room.gharar.ir/37570679-8993-4528-a9dd-43fdeb883be3
اگر برنامه قرار را ندارید ، لطفاً آنرا نصب کنید .
لینک ورود به کلاس مهدویت را برای دوستانتان ارسال کنید.
❣ #سلام_امام_زمانم ❣
📖 السَّلاَمُ عَلَى شَمْسِ الظَّلاَمِ وَ بَدْرِ التَّمَامِ...✋
🌱سلام بر مولایی که با طلوع شمس وجودش، مجالی برای ظلم و ظلمت باقی نخواهد ماند.
🌱سلام بر او و بر لحظهای که با دیدن روی ماهش، زمین و زمان غرق سرور خواهد شد.
#اللهمعجللولیکالفرج 🤲✨
#امام_زمان ارواحنا فداه
@noonvalghalam1
هدایت شده از KHAMENEI.IR
4_5874998705211313310.mp3
2.64M
🎙 #کلیپ_صوتی | مناجات شورانگیز شعبانیه
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «ماه شعبان با قطع نظر از این اعیاد هم ماه بسیار مهمّی است؛ اَلَّذى کانَ رَسولُ اللَهِ صَلَّى اللَهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ یَداَبُ فى صیامِهِ وَ قیامِهِ فى لَیالیهِ وَ اَیّامِهِ بُخوعاً لَکَ فى اِکرامِهِ وَ اِعظامِهِ اِلىٰ مَحَلِّ حِمامِه؛ پیغمبر تا آخر عمر با این ماه این جور رفتار میکردند. بعد هم [از خدا میخواهیم] که «فَاَعِنّا عَلَى الاِستِنانِ بِسُنَّتِهِ فیه». خود این مناجات شورانگیزی هم که روایت شده است و نقل شده است در این ماه، شاهد بر عظمت این ماه است.» ۱۴۰۰/۱۲/۱۹
🌺 رسانه KHAMENEI.IR براساس بیانات رهبر انقلاب درباره مناجات شعبانیه، کلیپ صوتی «مناجات شورانگیز شعبانیه» را منتشر میکند.
📥 کیفیت اصلی: khl.ink/f/49815
هدایت شده از چمن خواه
#فرهنگ مهدویت
صاحب الامر(عج) در آینهی قرآن (۲)
حکومت صالحان، ارادهی ازلی خداوند
قران کریم در آیه ۱۰۵سوره انبیاء میفرماید:«ما در زبور پس از تورات نوشتهایم که زمین را بندگان صالح من به میراث خواهند برد».
چگونگی ارتباط آیه با مهدویت
الف/مقصود از نوشتن (کتبنا) حتمی بودن یک کار است و کلمه (ارض) بدون قید به معنای همه زمین است. و کلمه(ارث) درباره چیزی به کار میرود که بدون معامله به کسی انتقال می یابد و در قرآن کریم گاهی به معنای تسلط و پیروزی یک قوم شایسته برقوم بدکار است. بنابراین آیه از پیروزی قطعی صالحان خبر داده است.
ب/کلمه(زبور) در لغت به هر کتابی گفته میشود بنابراین ممکن است مقصود تمام کتب آسمانی باشد و واژه (ذکر) در قرآن درباره تورات و نیز قرآن به کار رفته است ولی به دلیل معنای اصلی آن که یادآوری و تذکر است درباره کتاب همه کتابهای آسمانی به کار میرود.
ج/«عبادی الصالحون» یعنی بندگان شایسته خدا که عبودیت خدا را همراه با صلاحیت علمی و عملی دارند. امام باقر(علیهالسلام) فرمودند:«کتابهای آسمانی همه ذکر هستند و مقصود از (عبادی الصالحون) قائم و یاوران او هستند.
مستضعفان، پیشوایان و وارثان زمین
قرآن کریم در آیه ۵و۶ سوره قصص میفرماید:«ما بر آن هستیم که بر مستضعفان روی زمین منت نهیم و آنان را پیشوایان و وارثان گردانیم و آنها را در آن سرزمین مکانت بخشیم و به فرعون و هامان و لشکریانش چیزی را نشان دهیم که از آن میترسیدند».
چگونگی ارتباط آیه با موضوع مهدویت
الف/در آیات ابتدایی سوره قصص در میابیم که خداوند از اراده قطعی خود مبنی بر پیروزی مستضعفان و مستکبران خبر داده است. قرآن در این آیه با صیغه مضارع و فعل آینده سخن گفته است. گویی درباره یک جریان جاری در گذر زمان سخن میگوید که محدود به زمین خاصی نیست؛ بلکه سخن از یک قانون کلی در نظام آفرینش و سنت همیشگی خدا به مبنی بر پیروزی مستضعفان در گستره زمان و در پهنه زمین است.
ح/ داستان بنی اسرائیل یکی از مصادیق آیه است؛ ولی خداوند این بشارت بزرگ را به همه اقوام و ملتهای مستضعف داده است. امیر(علیهالسلام) در تفسیر این آیه فرمودند:«این گروه آل محمد(صلیالله علیه و آله) هستند خداوند مهدی آنها را پس از زحمت و سختی ای که بر ایشان وارد میشود برمیانگیزد و به آنها عزت داده، دشمنانشان را ذلیل و خوار میکند.
امام مهدی(عج) ذخیره بزرگ الهی
یکی از معروف ترین آیات درباره وجود مبارک امام مهدی(علیهالسلام) آیه ۸۶ سوره هود است که از مشهور ترین لقب های آن حضرت گردیده است. قرآن کریم می فرماید:« ذخیره خدا برای شما بهتر است اگر مومن باشید». این آیه شریفه از نظر تفسیری درباره حضرت شعیب و قومش است؛ اینکه افزایش ثروت اگر از راه ستم و خیانت بر دیگران باشد، خیر و برکتی نخواهد داشت؛ بلکه سود حلال معامله که خدا برای شما باقی میگذارد سبب برکت و افزایش نعمت است.
«بقیة الله» از ترکیب لغوی به معنای بازمانده خدا است و به معنای هر موجود سودمندی که به لطف خداوند برای بشر باقی مانده و مایه خیر و سعادت می شود طبق این برداشت همه پیامبران خدا و پیشوایان بزرگ بقیه الله هستند. چنانکه در زیارت جامعه کبیره همه امامان با این لغت بقیه الله خطاب شده اند؛ ولی مهمترین و روشن ترین مصداق«بقیهالله» به آخرین امام از سلسله امامان و تنها بازمانده اولیای الهی تعلق میگیرد. امام باقر(علیهالسلام) فرمودند:« نخستین جمله ای که مهدی پس از ظهور خود بر زبان میآورد این آیه است و سپس می گوید« منم بقیه الله و حجت و خلیفه خدا در میان شما» پس از آن، هیچکس بر او سلام نمی کند مگر عبارت: السلام علیک یا یا بقیه الله فی ارضه»
🔹 تلخیصی از کتاب نگین آفرینش (۱)
✍ به قلم چمن خواه
ادامه دارد(۶)
@noonvalghalam1
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 از شبهه نباید رنجید / این شبههها مثل این تحریمهاست؛ ما را وادار میکند بیشتر فکر کنیم / مراقب باشیم حرف سست نزنیم
🔻 رهبر انقلاب: از شبهه هم نباید رنجید. نرنجیم؛ بالاخره شبهه است و وجود دارد. مرحوم آقای مطهری (رضواناللّهعلیه) خودش شبهه را کشف میکرد، زودتر میفهمید و بنا میکرد روی آن فکر کردن.
برای مواجههی با شبهه بایستی کاملاً آماده شد. من میخواهم این را عرض بکنم حتی این شبههها مثل این تحریمهاست، این تحریمها اگر نبود مطمئن باشید ما این پیشرفتهای صنعتی و فنی را نمیداشتیم... نه قطعه میفروختند، نه علم میفروختند، نه فناوری میفروختند ناچار شدیم خودمان اقدام کنیم.
شبهه هم همینجور است، شبهه هم ما را وادار میکند بیشتر فکر کنیم، بیشتر مطالعه کنیم، بیشتر مراجعه کنیم، بیشتر مشورت کنیم، بیشتر از کسی که بیش از ما میفهمد سئوال کنیم، شبهه هم از این قبیل است.
مراقب باشیم حرف سست نزنیم. ۱۴۰۱/۱۲/۴
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_خبرگان
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از اسماعیل فخریان
رهبر انقلاب اسلامی:
یکی از چیزها مسئلۀ امیدآفرینی است، سیاستهای دشمن یأسآفرینی است. هر وقت یک بار به یک مناسبتی، مال امروز هم نیست، در سال ۶۹ ــ در اردیبهشت ۶۹ هنوز یک سال از رحلت امام نگذشته بود ــ یک گروهی حالا اسم نمیآورم یک نامۀ درواقع سرگشادهای نوشتند به یکی از مسئولین و همهاش همینطور یأسآفرینی از جملهی تعبیراتی که در آن نامه بود که من اینجا یادداشت کردم این است میگویند «مُلک و ملت به لبهی وحشتناک ویرانی و نابودی رسیده است»! سال ۶۹ این آقایان به این نتیجه رسیده بودند که کشور به لبۀ ویرانی و نابودی رسیده حالا دائماً از این حرفها هست. حالا آن کسانی که خودشان، شخصیتشان، هویتشان در معرض نابودی و ویرانی است آنها به هرکس نگاه میکنند اینجوری میبینند. به عکس کسانی که ذهنشان، دلشان پر از امید است همهچیز را امیدبخش میبینند. ۱۴۰۱٫۱۲٫۰۴
عدهای ناامید و واداده در سال ۶۹ رسماً از افول و اضمحلال انقلاب اسلامی دم میزدند. بهجهت ناامید بودن و احساس خستگی، همهچیز را تار و تیره میدیدند.
نامۀ این ۹۰ نفر را به آقای هاشمی رفسنجانی - رئیس جمهور وقت - را در زیر بخوانید.
@fakhrian_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 راهپیمایی ۲۲ بهمن نمونهای از ثروت ملی ماست
🔻 رهبر انقلاب: این راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال که حالا جلوی چشممان است دیگر. کجای دنیا چنین چیزی وجود دارد؟... برای یک مسئلهی سیاسی چهل و چند سال مردم پشت سر هم در شرایط غالباً سخت هوا و شرایط سخت فضایی سرمای زمستان، گاهی برف، مردم این جور حضور پیدا کنند هر سال پشت سر هم. این خیلی چیز عجیبی است. ما عادت کردهایم واقعاً.
از لحاظ کثرت جمعیت از لحاظ تنوع جمعیت. نسلهای گوناگون. پیرزن و پیرمرد پشت خمیده. نوجوان نورسیده. انواع و اقسام آدمها با انواع و اقسام سلائق، همه شرکت میکنند این مردمند دیگر. پشتوانهی مردمی یعنی این. بنیهی مردمی یعنی این. خب. این یک ثروت ملی است.
این را جمهوری اسلامی دارد. این یک ثروت ملی است. فقط که نباید افتخار کنیم به ثروت ملی. در قبال ثروت ملّی وظیفهای وجود دارد و آن حفظ و ازدیاد است. ۱۴۰۱/۱۲/۴
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_خبرگان
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از مجله افکار بانوان حوزوی
افتخار مادری
✍️ مخدره چمنخواه
۱] از آنجا که بخشی از زندگی و تربیت معصومان (علیهم السلام) به مسئله «مادر و نیاکان مادری » آنان، اختصاص دارد؛ زیبنده است که در نگارش زندگینامه هر معصومی، به این موضوع نیز پرداخته شود .
امام سجاد (علیه السلام) فرزند حسینبنعلی (علیه السلام) و مادر آن حضرت «شهربانو» است. در کتب تاریخ و زندگی ائمه نام مادر امام چهارم مورد اختلاف است و علاوه بر شهربانو به دوازده نام دیگر همچون؛ شاه زنان ، جهانشاه، شهرناز، جهانبانو و... آمده است . دانشورانی چون یعقوبی، کلینی، شیخ صدوق و شیخ مفید با وجود اختلاف در نام وی، او را دختر «یزدگرد سوم» آخرین پادشاه ساسانی دانستهاند و جمله مشترک و مورد قبول این اقوال را میتوان در یک عبارت گنجانید یعنی «شهربانو دختر یکی از بزرگان و سرشناسان ایران زمین می باشد.» شیخ مفید، فتال نیشابوری و فضل بن حسن طبرسی اینگونه روایت کردهاند: وقتی امیرالمومنین (علیه السلام) به خلافت و حکومت رسید، حریث بن جابر حنفی را به عنوان کارگزار خود به مشرقزمین اعزام کرد. وی پس از مدتی دونفر از دختران یزدگرد را بهدست آورد و آنان را نزد امیرالمومنین (علیهالسلام) فرستاد. آن حضرت شهربانو را به حسین (علیهالسلام) بخشید که حضرت زین العابدین (علیهالسلام) از او متولد شد و دیگری را به محمدبن ابیبکر بخشید.
سیدعبدالرزاق موسوی مقرم، عالم شیعی قرن چهاردهم هجری در این مورد میگوید: بر هیچ اندیشمندی پوشیده نیست که روایت شیخ مفید و فتال و طبرسی به حقیقت نزدیک تر است. زیرا امام سجاد (علیه السلام) بدون اختلاف در زمان خلافت جدش امیرالمومنین (علیهالسلام) متولد شد و سه سال با آن حضرت بود.
۲] در هر صورت موقعی که اسرای ایران در مدینه بر عمر بن خطاب وارد شدند، شاه زنان که دید مسجد پر از جمعیت است و خلیفه مسلمین تند به او نگاه میکند، صورت خود را پوشانید و به سبب شدت ناراحتی، فریاد زد: «سیاه باد روزگار هرمز که فرزندانش اسیر شدند!» خلیفه که به زبان فارسی آشنایی نداشت، گمان کرد که شاه زنان وی را دشنام میدهد، خشمگین شد . در این هنگام، امام علی (علیه السلام) با ترجمه سخن او به عربی، خشم عمر را فرو نشانید. خلیفه تصمیم گرفت دختران شاه ساسانی را همچون دیگر اسیران جنگی، به مزایده بگذارد؛ اما امام علی (علیه السلام) به او چنین گوشزد کرد که: بر اساس فرمایش و سیره پیامبر (صلی الله علیه و آله) باید به «بزرگ زادگان » اکرام و احترام نمود . امام علی (علیه السلام) فرمودند: بر طبق سیره رسول خدا (صلی الله علیه و آله) آنها را نمیتوان فروخت؛ بلکه مختارند یکی از مسلمانان را به عنوان همسر خود برگزینند و از سهمیه غنیمت و بیت المال آن مسلمان به شمار آیند.
به هرحال شهربانو بعد از چند روز از تولد یگانه فرزندش و در همان دوره نفاس به علت بیماری رحلت کرد و پیکر مطهرش در قبرستان بقیع به خاک سپرده شد و شهر مدینه به سوگ «بانوی مقدس» نشست.
۳] بیبی شهربانو نام آرامگاهی در شهر ری است. طبق کتیبه موجود در آن و باور مردم مقبره «شهربانو» همسر امام سوم شیعیان حسین بنعلی(علیهالسلام) و مادر امام چهارم شیعیان حضرت سجاد (علیهالسلام) است.
به عقیده برخی از کارشناسان به دلایلی همچون قرارگرفتن زیارتگاه بر فراز کوه، نزدیکی به چشمه، ویژگیهای معماری سنگی، اختصاص زیارت آن به زنان در برخی دورهها، کاربرد واژه بانو و شهربانو برای ایزدبانوی آناهید و تشابه افسانه «بیبی شهربانو» با داستان زیارتگاه زرتشتی «بانوی پارس» در یزد، این بنا در اصل از نیایشگاههای آناهید، الهه آبها و باروری و از پرستشگاههای زرتشتیان پیش از اسلام است.
مری بویس استاد دانشگاه و پژوهشگر آیین زرتشتی که تمام عمرش را به پژوهش در رابطه با ایران باستان و آیین آن صرف کرده است در مقاله خود «بیبیشهربانو و بانو پارس» مقبره بیبیشهربانو شهر ری را به آناهید زرتشتیان قبل از اسلام نسب داده است. مری بویس معتقد است داستان فرار شهربانو از کربلا افسانه ای بیش نیست و به دلیل زمینه های دینی ایرانیان جذب مقبره شهربانو شده است.
#پویش_نوشتن
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI