تشکیلاتی به رهبری امام صادق...
امام صادق (ع) مرد مبارزه بود، مرد علم و دانش بود و مرد تشکیلات بود. مرد علم و دانش بودنش را همه شنیدهاید. محفل درس امام صادق (ع) و میدان آموزشی که آن بزرگوار به وجود آورد، هم قبل از او و هم بعد از او در تاریخ زندگی امامان شیعه بینظیر بود. همه حرفهای درست اسلام و مفاهیم اصیل قرآن که در طول یک قرن و اندی به وسیله مغرضان و مفسدان یا جاهلان تحریف شده بود، همه آنها را امام صادق (ع) به شکل درست بیان کرد. اما مرد مبارزه بودنش را کمتر شنیدهاید. امام صادق (ع) مشغول یک مبارزه دامنهدار و پیگیر بود. مبارزه برای قبضه کردن حکومت و قدرت و به وجود آوردن حکومت اسلامی و علوی. یعنی امام صادق (ع) زمینه را آماده میکرد تا بنیامیه را از بین ببرد و به جای آنها حکومت علوی را که همان حکومت راستین اسلامی است بر سر کار بیاورد. اما آن بعد سوم را که اصلاً نشنیدهاید، مرد تشکیلات بودن امام صادق (ع) است که یک تشکیلات عظیمی از مؤمنان خود از طرفداران جریان حکومت علوی در سراسر عالم اسلام از اقصای خراسان و ماوراءالنهر تا شمال آفریقا به وجود آورده بود. تشکیلات یعنی چه؟ یعنی این که وقتی امام صادق (ع) اراده میکند آنچه را که او میخواهد بدانند، نمایندگان او در سراسر آفاق عالم اسلام به مردم میگویند تا بدانند. یعنی از همهجا وجوهات و بودجه برای ادارهی مبارزهی سیاسی عظیم آل علی جمع کنند. یعنی وکلا و نمایندگان او در همهی شهرها باشند که پیروان امام صادق (ع) به آنها مراجعه کنند و تکلیف دینی و همچنین تکلیف سیاسی خود را از آن حضرت بپرسند. تکلیف سیاسی هم مثل تکلیف دینی واجبالاجرا است. امام صادق (ع) یک چنین تشکیلات عظیمی را به وجود آورده بود و با این تشکیلات و به کمک مردمی که در این تشکیلات بودند با دستگاه بنیامیه مبارزه میکرد. در هنگامیکه پیروزی او بر بنیامیه حتمی بود، بنیعباس به عنوان یک جریان مزاحم و فرصتطلب آمدند، میدان را گرفتند و بعد از آن امام صادق (ع) هم با بنیامیه و هم با بنیعباس مبارزه کرد.(آیتالله خامنهای، مهر ۱۳۵۹).
@ghalamenajib
#معلم
#مدیریت_نقشها
#تفکر_نقاد
#تفکر_خلاق
🔷معلمی که اندیشیدن را به دیگران میآموخت...
🔸استاد سکینه از زنان نابغه دوره مشروطه است، حافظه ای عجیب داشت، هر چه در زندگی شنیده و خوانده بود را تا پایان عمر از بر بود.
اهل کسب معرفت بود و گاه کار تدریس به دختران و زنان شهر را بر عهده داشت.نیروی بیان و نطق زیبایی داشت و در مجالس زنانه بزرگ بخوبی سخنرانی میکرد.شجاع و پردل و قوی بود، بطوری که زور پسر نوجوان ورزشکارش در مقابل دستان قوی مادر کم میآورد!
مهمترین حرفه او، تسلط عجیبش بر طب سنتی بود، زنان بیمار بسیاری را بصورت رایگان طبابت میکرد.
و ...
🔸اما ما او را طور دیگری میشناسیم، با آنکه شاید حتی نامش را هم ندانیم!
بانو سکینه فرزندی را در دامان خود پرورش داد، که کمتر کسی است که با او و آثارش آشنا نباشد.
🔸مادرِ استادی که به حق، بزرگ آموزگار دوران ماست و سالروز شهادتش، روز معلم نامیده شده است.
🔸شیخ مرتضی اگر استاد مطهری بزرگ شد، اثر تربیت چنین مادری است.بطوری که از استاد نقل است که «من فکر کردن را از مادرم آموختم».
" مادر است که فرهنگ و معرفت و تمدن و ویژگیهای اخلاقیِ یک قوم و جامعه را با جسم خود، با روح خود، با خُلق خود و با رفتارِ خود، دانسته و ندانسته به فرزند منتقل میکند.
همه تحت تأثیر مادران هستند. آنکه بهشتی میشود، پایهی بهشتی شدنش از مادر است؛ که «الجنة تحت اقدام الأمهات»."
🎙امام خامنه ای
۱۳۸۴/۰۵/۰۵
شادی روح مادران آسمانی، صلوات
🖤🖤🖤
🔰 اولین ماموریت اقیانوسی سپاه در نیمکره جنوبی
🔹 ناو اقیانوسپیمای «شهید مهدوی» نیروی دریایی سپاه با عبور از مدار صفردرجه (خط استوا) وارد نیمکره جنوبی زمین شد.
🔹 این اولین ماموریت دوربرد دریایی سپاه از لحاظ طی مسافت و نوع ماموریت است که به نام ناو شهید «نادر مهدوی» ثبت میشود.
🔹 ناو شهید مهدوی دومین ناو پشتیبانی و اقیانوس پیمای نیروی دریایی سپاه است که قابلیت حمل همزمان سه فروند بالگرد را داشته و همچنین اولین شناور ایرانی است که قابلیت حمل و شلیک موشک بالستیک را دارا است.
@Hasanabbasi_students
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
بسماللهالرحمنالرحیم
🔖از کُره تا قم
🕊تقدیم به بانوی قم حضرت معصومه«سلاماللهعلیها»
هودی کوتاه پوشیده و کلاهش را روی سرش انداختهاست، یک شلوار کتان کوتاه و موهای رنگزده. دختر است اما شبیه پسرهاست.
سعیدارد شوخی و رفتارهای پسران را تقلیدکند و آزادی پسرانه میخواهد. این شرح حال تعداد زیادی از دختران نوجوان ماست، دخترانی که بیش از آنکه بیحجاب باشند «متلبس به لباس پسران» هستند. اگر گوشیهایشان را بگردی یکی دوجین عکس از آیدلهای کرهای پیدا میکنی با هودی و شلوارهای معمولا گشاد، با آرایشهایی که همیشه آنها را نوجوان نگهمیدارد و با رفتارهایی که «کیوت» خواندهمیشود.
کره امروز بلای نوجوان و جوان ما شده است؛ گروههای کیپاپ و سریالهایی که افیون است و معتادکننده. البته باید به کره آفرین گفت که در آستانه سقوط جمعیت و در حالیکه از فرهنگش چیزی جز پوسته باقی نمانده و مقلد خوشصورت فرهنگ کثیف غرب است، با این حال توانسته این چنین نیازیابی، ذائقهسازی، و تولید انبوه کند و بازار سرگرمی را درو کند و البته سود اقتصادی از تجارت سرگرمی را هم ببرد.
معروف است که اکثر تولیدات کرهای از سیندرلا، کهنالگوی زن در غرب وام گرفتهاند. سیندرلا دختری زیبا، خوشقد و بالا، مهربان، بهغایت بیعرضه، که هر ظلمی را تحمل میکند و قادر نیست از حقش دفاع کند. زنیم بیمغز و بیتدبیر و بیحکمت و خیالاتی، که منتظر است شاهزادهای او را از دست ظلم مادر و خواهرهایش نجات دهد. دختری وابستهبهمرد، که بدون وجود پدر یا همسر معنی ندارد و شایسته لهشدن توسط زورمندان است. دختری که با جادو، آراسته شده و دل مردی راو میبرد و بزرگی از آن مرد گرفته و عاقبتش با او بخیر میشود.
آری! زنِ موردِ پسندِ غرب این است. زنی تهی، بیهویت، بیکرامت ،که ارزشش وابسته به مردان است و تنها هنرش زیبایی و خوبرویی و البته گردنکج و مطیع! زنی که تنها دغدغهاش شرکت در مهمانی و ربودن قلب مردان است، تا او را از ذلت و تحقیر نجات دهند. دختری که از کودکی در کارتونها برای دختران معصوم جهان، الگوسازی شده است.
دخترانی که در کودکی(و البته در کنار فقر فرهنگی) با تماشای این کارتونها بزرگ میشوند و در نوجوانی دنبالهاش را با سریالهایی با همین درونمایه ،مخصوصا کرهای، میگیرند، دچار بیماری حقارت میشوند. آنها تنها راه رهایی از حقارت را در ربودن قلب جنس مخالف میبینند و از آنجا که در فرهنگ ایران این مورد قابل قبول نیست،م برخی از آنها به سراغ «تشابه به جنس مذکر» میروند. متاسفانه دختران زیادی هستند که از زن بودن خود متنفرند و آن را نقص و عیب و مایه ضعف میدانند، هرچند گاهی به سختی به آن اعتراف میکنند. دختران ایرانی در خلاء الگوی اصیل از زنان کریم، رو به الگوهای ریخته در صفحه تلویزیون و موبایل میآورند و با شباهت به آنها سعی میکنند مرهمی بر حقارت خود بگذارند؛ یا باب دندان مردان باشند یا مردسان باشند.
درمانِ درد بسیاری از دختران امروز ما بازگرداندن کرامت به آنهاست و یکی از راههای آن باز تولید الگوهای کهن ایرانی_اسلامی است. کهنالگوی زن در ایران اسلامی، مفهوم «شیرزن» است. شیرزن لزوما قوت جسمانی ندارد، لزوما اسلحه به دست نمیگیرد و نمیجنگد، اما زنی است مقتدر، شجاع و باعرضه، که نفوذ کلام و بیان دارد و حتی لازم باشد بر مردان حکم میراند و آنها را به حرکت میانگیزد. زنی که در نبود مردانِ مرد برمیخیزد و «مرد» میسازد. زنی که «زن» است و با همهی خصوصیات زنانهاش دارای ارزش است. با همان حیا و پوشش زنانه در اجتماع حاضر میشود و «جریانسازی» میکند. حکیم است و درشتی و نرمی را در جای خود به کار میبرد. مدبر و «تربیتکننده» است. نماد محبت، ایثار و عشق روحانی است. از لحاظ معنوی و روحی مستقل است، زنی «وابستهبهمرد» نیست و به دنبال «مردشدن» هم نیست. زنانی که هرگز بازیچه دست مردان نمیشوند.
✍ محدثه زندی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
📝ادامه مطلب...
در تاریخ ایران عزیزمان از این زنان کم نبوده و نیست، همچنان که میتوان نمونه آن در خاله لیلایِ «روزی روزگاری» و «بیبی مریم» دید. قطعا این زنان الگو گرفته از بانوان بزرگ اسلام حضرت زهرا «سلاماللهعلیها» و دوسلاله پاکش حضرت زینب و حضرت معصومه «سلاماللهعلیهما» هستند.
حضرت معصومه «سلاماللهعلیها» شیرزنی مجرد بود که در اواخر بیستسالگی به دنبال «ماموریتی از برادر و در ظاهرِ عاطفیِ دلتنگیِ برادر» پا در هجرتی پرمخاطره میگذارد که باطنش یک مبارزهی سیاسی و عقیدتی و اجتماعی است. ایشان در دنیایی که مردان از ترس زورمندان ظالم جرات خواستگاری از دختران موسیبنجعفر«علیهالسلام» را ندارند، در هر منزلی از سفرش، علیه شبهات و انحرافاتی مثل فرقهی واقفیه و اسماعلیه و... سخنرانی کرده و برای مردم تبیین میکند. این بزرگزن، بذرِ جریان مبارکی را میکارد که سالها بعد قم را قلب معرفتی جهان اسلام و ایران را احیاگر اسلام سیاسی میکند.
آری! حضرت معصومه «سلاماللهعلیها» الگوی کرامت است از آنرو که، کرامت خویش را از بندگی خدا وام گرفته و در روزگار خوف مردمان، به حمایت از ولی زمانش همت میگمارد و جان نازنینش را در این راه میدهد. اگر این الگوی کرامت به درستی برای زنان جامعه ما تبیین شود و با هنرمندی به تصویر درآید، میتواند حصنِ حصینی برای آنها در مقابل فرهنگ مهاجم غربی که در پی بیکرامتکردن زن است، باشد.
✍ محدثه زندی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
🔴 شفاعت همه ی شیعیان ...
🌕 امام صادق سلام الله علیه فرمودند :
🔵 همه شیعیان من با شفاعت او (حضرت معصومه سلام الله علیها) وارد بهشت خواهند شد
📚 بحارالأنوار، ج ۶۰، ص ۲۱۶
🌺 ولادت با سعادت كريمه اهل بيت حضرت فاطمه معصومه سلام الله عليها بر امام زمان علیه السلام و همه منتظران مبارک باد.
🆔 eitaa.com/emame_zaman
▫️سرور دخترهاست، معصومه
✍🏻 زهرا کبیریپور
معصومه همان خورشیدی است که روزگاری در مدینه، طلوع کرد.
معصومه تفسیر تبعیت از ولایتی است که از پشتِ در خانهی مادر شروع شد.
معصومه همان معصومیتی است که در جان تمام معصومان نفوذ کرد.
معصومه امتداد قدمهای عاشوراییِ زینب است.
معصومه آهنگ فداها ابوهایِ تمامِ دخترانِ بابایی است.
معصومه انعکاس نگاه زلال برادر است در غربتِ نگاهها.
معصومه رودخانهای موّاج است در کویر شهری دور از مدینه.
معصومه بیتابیِ تمام خواهران است برای برادران در غربت مانده.
معصومه سرآغاز فصل شیدایی و دلدادگیاست.
معصومه امتداد مسیر مقدس مدینه است تا مشهد.
معصومه نگین درخشان کویر قم است.
و چه خوش درخشید در شهر کویریِ ما
🔅بانوجان تولدت بر ما و بر تمام دختران بابایی دنیا مبارک باد🔅
#حضرت_معصومه_سلاماللهعلیها
#دهه_کرامت
#روز_دختر
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
امام علی (علیهالسلام) در کتاب تحف العقول ص ۲۰۷ فرمودند:
«سرزمینها با وطندوستی آباد شدهاند.»
رهبر انقلاب اسلامی ۹ اسفند ۱۴۰۲ در آستانه دوره اول انتخابات فرمودند:
🇮🇷«هرکس ایران، جمهوری اسلامی، انقلاب، قدرت ملی و پیشرفت را دوست دارد باید در انتخابات فعال باشد، شرکت پرشور در انتخابات بایستی انجام بدهد.»
🇮🇷ما ملّت ایران اسلامی برای دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی و پاسداشت خون شهدا، به عشق سرافرازی و برای حفظ استقلال ایران اسلامی امروز پای صندوقهای رأی حاضر خواهیم شد و دشمنان نظام را ناامید خواهیم کرد.
#انتخابات
#بیستویکم_اردیبهشت
#ایران_قوی
@ghalamnegaremonfared
🔴جدایی بحرین از ایران
۲۲ اردیبهشت ۱۳۵۰
♦️در روز ۲۲ اردیبهشت ۱۳۵۰ جزیره بحرین، استان چهاردهم ایران در پی جدایی از سرزمین مادری، اعلام استقلال کرد.
جداییخواهی در بحرین زمانی پدیدار شد که این منطقه از ۱۸۹۲ میلادی تحت سلطه کامل بریتانیا درآمد. پیش از این بریتانیا از طریق انعقاد قراردادهای گوناگون کوشیده بود تا این سرزمین را تحت حاکمیت خود درآورد. نخستین قیام عمومی بحرین در مارس ۱۸۹۵ در مخالفت با شیخ عیسی بن علی نخستین حاکم از سلسله آلخلیفه شکل گرفت. این قیام با دخالت سرهنگ آرنولد ویلسون، نماینده دولت بریتانیا در خلیج فارس سرکوب شد و بازداشت و تبعید ناراضیان به «زباره» در شمال شبه جزیره قطر را در پی داشت و درگیریهای شدیدی را میان قطر و بحرین بوجود آورد. این موضوع باعث شد قطر با انعقاد قراردادی خود را تحتالحمایه بریتانیا کند. این رویداد نقطه آغاز بیش از یک قرن کشمکش سیاسی و نظامی میان بحرین و قطر بود.
در سالهای بعد به تدریج افکار عمومی در بحرین به ایران متمایل شد. انقراض سلسله قاجار در ایران و طرح ادعاهای ارضی پهلوی اول این تمایل را در میان مردم بحرین افزایش داد و از جانب دیگر بر حساسیت انگلیسیها در منطقه افزود و آنان را به تحکیم پایههای نفوذ و سلطه خود در بحرین سوق داد. این رخداد باعث شد انگلیسیها در ۱۹۲۳ میلادی شیخ عیسی بن علی را برکنار و یکی از کارگزاران خود چارلز بلگریو را در ۱۹۲۶ به عنوان مشاور امیر بحرین روانه این سرزمین کنند. اقدامات این مشاور که تصمیمگیرنده اصلی در بحرین بود افزایش نفرت عمومی نسبت به سیاستهای استعماری بریتانیا در منطقه را در پی داشت، اعتراضات مردمی آغاز شد و بلگریو در مواجهه با اولین اعتراضآمیز بحرینیها از این سرزمین خارج شد.
در دوران بعد از جنگ جهانی دوم، با گسترش تظاهرات، مخالفتهای مردمی به جنبش عمومی ضداستعماری تبدیل شد. بریتانیا میدانست که کاهش کنترل بر بحرین، به از دست رفتن سراسر خلیج فارس خواهد انجامید؛ میخواست به هر بهایی قیام مردم بحرین را سرکوب کند و در این راه دامن زدن به اختلافات مذهبی را پیشه کرد. میان شیعه و سنی تفرقه ایجاد کرد و زمینههای برخورد این دو را بوجود آورد. بدین ترتیب در دهه ۵۰ میلادی بحرین چند بار تا آستانه جنگهای خونین داخلی پیش رفت.
از طرفی جنگ کانال سوئز و هجوم نظامیان انگلیسی به مصر، سبب افزایش تنفر اعراب خلیج فارس و به ویژه مردم بحرین نسبت به انگلیس و همچنین ترویج احساسات ناسیونالیستی عربی در این کشور شد، اما این احساسات غالباً توسط پلیس غیربومی بحرین سرکوب میشد.
از اواسط قرن بیستم ادعاهای تاریخی ایران در مورد حاکمیت بر بحرین جدی شد. مجلس شورای ملی در آبان ۱۳۳۶ لایحهای را تصویب کرد که به موجب آن بحرین استان چهاردهم ایران اعلام شد و دو کرسی خالی برای نمایندگان «استان چهاردهم» در نظر گرفته شد. این اقدام و تهدید ایران در مورد تحریم هر سازمان و مجمع بینالمللی که بحرین را به رسمیت بشناسد، موضوع را پیچیده کرد. اما فشار بریتانیا به شاه به دست کشیدن ایران از ادعاهای ارضیاش نسبت به بحرین انجامید.
در ۱۳۴۷ شاه طی دیدارش از هند گفت: «اگر مردم بحرین مایل نباشند به کشور ما ملحق شوند هرگز به زور متوسل نخواهیم شد و هر کاری که بتواند اراده مردم بحرین را به نحوی که نزد همه جهانیان به رسمیت شناخته شود، نشان دهد خوب است.» شاه استقلال بحرین را منوط به نظر مردم بحرین کرد و این عمل در تاریخ ایران سابقه نداشت. همان زمان اسدالله علم نیز به سفیر انگلیس در مورد این راه حل اعتراض میکند. او در کتاب خاطراتش در روز ۲۱ مرداد ۱۳۴۸ خود آورده است: «به سفیر انگلیس گفتم ما هیچگاه نمیتوانیم چنین پیشنهادی را تصویب و در برابر ملت ایران توجیه کنیم.»
ایران سعی داشت تا سرنوشت بحرین در یک همهپرسی تعیین شود، در حالی که دولتهای بحرین و بریتانیا با آن مخالفت کردند. در نتیجه ایران و بریتانیا توافق کردند تا به جای برگزاری همهپرسی، از سازمان ملل متحد خواسته شود سرنوشت سیاسی این سرزمین را از طریق یک نظرسنجی از میان گروهها و طبقات مختلف تعیین کند. حکومت بحرین که تحت نفوذ بریتانیا بود برای تأثیرگذاری بر نتیجه نظرخواهی مصمم شد تا ساختار جمعیتی این سرزمین را با اکثریت دادن به عربها دگرگون کند. در این راستا هزاران فلسطینی و نیروی کار عرب از کشورهای منطقه به بحرین هجوم آوردند.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
👇👇
.
انتشار یادداشت سرکار خانم چمن خواه در خبرگزاری حوزه
لینک خبر👇
https://hawzahnews.com/xcQz2
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
#فرهنگ_مهدویت
سلام دوستان مهدوی
برای فرج امام زمان عج ، دعا کنیم
🌹 انشاءالله دوشنبه «چهارمین» کلاس مهدویت در سال ۱۴۰۳ با موضوع «اوضاع در آخرالزمان » ساعت ۱۰ الی ۱۱ از طریق برنامه قرار برگزار میشود.🌹
لطفاً با آدرس زیر وارد شوید.
https://room.gharar.ir/71b597c3-7b1a-4865-8921-fa283aadbcdb
اگر برنامه قرار را ندارید ، لطفاً آنرا نصب کنید.
مدرس: چمن خواه
@noonvalghalam1
🔰 #پرونده | عادت مهم نظم در مطالعه
📝 «یکی از کارهای مهم این است که ما ذهن را عادت بدهیم به نظم در مطالعه. گاهی مراجعهی به یک #کتاب اگر در جای خود قرار بگیرد؛ یعنی قبل از این کتاب، کتابهای دیگری که متناسب با این موضوع است، خوانده شده باشد، بعد این کتاب مطالعه شود، تأثیر بمراتب بیشتر و عمیقتری خواهد داشت از این که این کتاب بدون ملاحظهی آنچه که مرتبط با آن است، دیده شده باشد.» ۱۳۹۰/۰۴/۲۹
#بازخوانی
#بهار_کتاب
@rahbari_plus
🖼 #پرونده | سلامت فکری با «کتاب خوب»
⬅️ حضرت آیتالله خامنهای چه کتابهایی را برای مطالعه توصیه کردهاند؟
🔸«خط رهبری» به مناسبت برگزاری نمایشگاه کتاب در این #اطلاع_نگاشت برخی از مهمترین کتابهای توصیه شده از طرف حضرت آیتالله خامنهای برای کتابخوانی را معرفی میکند.
🔹این آثار در دستههای متنوع موضوعی همچون: رمان، تاریخ، معارف اسلامی، زندگینامه #شهدا و... قرار دارند.
#معرفی_کتاب
#بهار_کتاب
@rahbari_plus
انتشار یادداشت در فارس نیوز با عنوان"بیداری فطرتها در اروپا و آمریکا"
لینک یادداشت👇
https://farsnews.ir/Viewpoint_Plus/1715152647545299400
@ghalamenajib
14030219_44078_1281k.mp3
8.83M
☀️ صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای هیئت علمی پنجمین کنگرهی جهانی حضرت رضا(علیه السّلام). ۱۴۰۳/۲/۱۹
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔰 اکثر ائمه در دنیای غیراسلام ناشناخته هستند
💬 رهبر انقلاب در دیدار اعضای هیئت علمی پنجمین کنگره جهانی حضرت رضا علیهالسلام:
🔹 حالا بعضی از ائمّه (علیهم السّلام) مثل امام حسین (علیه السّلام) و امیرالمؤمنین (علیه السّلام)، به دلایلی معرفیشده هستند؛ دیگران دربارهشان نوشتهاند، گفتهاند و نوعی شناخت از آنها در دنیای غیر شیعه و حتّی دنیای غیر اسلام وجود دارد؛ لکن اکثر ائمّه (علیهم السّلام) ناشناختهاند.
🔹 امام حسن مجتبیٰ با آن عظمت ناشناخته است، حضرت موسیبنجعفر، حضرت هادی، امام جعفر صادق، با آن دستگاه عظیم و فعّالیّت فوقالعاده، اینها در دنیا ناشناختهاند. اگر چنانچه دربارهی اینها حرفی هم گفته شده از غیر شیعه ــ قهراً از غیر شیعه که باشد، جنبهی غیر فرقهای پیدا میکند ــ خیلی قلیل و محدود است. ۱۴۰۳/۲/۱۹
@Hasanabbasi_students