مهارت پژوهشگری 👨💻
. ✏️مقاله: تبیین سبک زندگی شهید ابراهیم هادی در ساحت های شش گانه به عنوان الگوی تربیت 🗒نوع مقاله: ع
.
؛࿇﷽࿇
✏️سلام مجدد خدمت همراهان گرامی کانال
✏️خوب... بنا شد در ارتباط با این مقاله صحبتی داشته باشم... فقط قبلش یک نکته رو خدمت تون بگم!
✏️و اون اینکه: بنده ی کمترین، طبق حدیثی که صبح در کانالم قرار دادم، سعی کرده ام خودم هم، در این ایام سختِ بیماری، دچار ༄تسویف و غفلت و سستی༄ نشوم و حتی در بستر بیماری، کارهای پژوهشی و علمی ام رو در حدی که درمانم به مخاطره نیفته، سرموعد و روزانه انجام دهم! به همین دلیل دیروز به دنبال سؤال پژوهشی ای که در ذهنم بود در مجلات سرچ می کردم که مقاله ی مدنظر رو مشاهده کردم! (البته با موبایل! هنوز نمی تونم پشت سیستم بنشینم😔)
✏️مقالهی مدنظر دارای ایراداتی هست که میشه یک ژورنال کلاب دو سه ساعته براش برگزار و عنوان و چکیده و نتیجهگیری و ساختارش رو نقد کرد، ولی الان اصلا قصدم قسمت منفی پژوهش که کمرنگ هست، نیست!!
🌼 قصدم بیان محاسن نود و پنج درصدی این مقاله هست!
✏️ اول اینکه سرکار خانم دکتر نساج یک موضوع مسئله محور و کاربردی ای رو انتخاب کرده اند که هم نیاز جامعه هست، هم پاسخ به منویات رهبری و هم نوآورانه و مبتکرانه! و این خیلی عالی ست! پژوهش های ما هم باید به این سمت و سو سوق داده بشه! 👌
✏️ دوم اینکه خانم دکتر نساج از روش تحلیل مضمون و داده بنیاد استفاده کرده و پژوهش شون رو به سرانجام رسونده اند! این مقاله یک نمونه ی عینی و بسیار ساده و در حین حال علمی هست که به ما نشون میده روش تحلیل مضمون یا داده بنیاد، نیازی به رفتن به کره ی مریخ نداره 😉 و خیلی راحت با الگوگرفتن از چنین مقالاتی می شه یک کار علمی نوآورانه انجام داد!
✏️ سوم اینکه این مقاله به صورت علمی، عملی به ما کدگذاری محوری، کدگذاری باز و مضمون فراگیر و پایه و سازمان دهنده رو آموزش میده!
✏️ و نهایت اینکه: من به عنوان کسی که تا به حال بیش از چهار پنج هزار مقاله در ده سال اخیر ارزیابی کرده، این مقاله رو نمونه ی علمی عملی خوبی برای الگوگیری دیدم و بهتون پیشنهاد می کنم اگر قصد انجام پژوهش جدید دارید این مقاله رو بارها و بارها با دقت، مطالعه و زیر و رو کنید.
🌼 البته این مقاله رو حتما یکبار هم که شده به نیت شناخت شهید بزرگوار و عزیزمون، شهید ابراهیم هادی مطالعه کرده و هدیه محضر روح مطهرشون فاتحه ای نثار بفرمایید.
#پژوهش
#روش_تحقیق
#مقاله_نویسی
#روش_تجزیه_تحلیل_دادهها
#آشنایی_با_مهارت_پژوهشگری
@𝒑𝒂𝒋𝒐𝒉𝒆𝒔𝒉_𝒆𝒔𝒇𝒂𝒉𝒂𝒏
◦•●◉✿✏️⃟༈࿐✿◉●•◦
مهارت پژوهشگری 👨💻
. ؛࿇﷽࿇ ✏️سلام مجدد خدمت همراهان گرامی کانال ✏️خوب... بنا شد در ارتباط با این مقاله صحبتی داشته با
.
دقت کردین رزق امشب مون در رابطه با یاد کردن از شهدا در شب جمعه، یاد شهید ابراهیم هادی بود!؟ 😔😭
♥️⃟༈࿐
.
#نکات_کاربردی_پژوهش
📩 مزایای تحقیق مسئلهمحور: (3)
5️⃣: آخرین مزیتی که برای تحقیقات مسئلهمحور بیان میکنیم این است که باز هم به علت مشخص بودن هدف و معین بودن آنچه که در این نوع تحقیقات به دنبال آن هستیم، امکان بیشتری برای سنجش و ارزیابی نتایج تحقیق در اختیار داریم.
📩 در اینگونه موارد به آسانی میتوانیم بررسی کنیم و ببینیم آیا به نتیجۀ مورد نظر رسیدهایم و مشکلی که از ابتدای تحقیق به دنبال حل آن بودهایم حل شده است یا نه.🧐
📩 ولی در تحقیقات موضوعمحور که هدف ما صرفا جمعآوری اطلاعات بوده به سختی میتوان حد و اندازۀ خاصی برای میزان اطلاعاتی که باید جمعآوری شود تعیین کرد.
📩 به همین خاطر هر قدر هم اطلاعات زیادی جمعآوری شده باشد، باز به آسانی نمیتوان کافی یا ناکافی بودن آن را تشخیص داد. 🥴
#مسئله_محور
#موضوع_محور
#مسئله_تحقیق
#آشنایی_با_مهارت_پژوهشگری
┏━━━━•┈┈••❥💌❥━━┓
↪️ @pajohesh_esfahan
┗━━━❥💌❥••┈┈•━━━┛
اصطلاحات فلسفی.pdf
9.88M
.
📒کتاب؛ فرهنگ لغات و اصطلاحات فلسفی
📗نویسنده: سید جعفر سجادی
📔به اهتمام: حسام الدین قهاری
#منبع_یابی
#منبع_شناسی
#معرفی_کتاب
#پیشنهاد_مطالعه
•┈••✾•❥༺༻❥•✾••┈•
@pajohesh_esfahan
•┈••✾•❥༺༻❥•✾••┈•
مهارت پژوهشگری 👨💻
. 📒کتاب؛ فرهنگ لغات و اصطلاحات فلسفی 📗نویسنده: سید جعفر سجادی 📔به اهتمام: حسام الدین قهاری #م
.
سلام و ادب خدمت تک تک همراهان بزرگوار
دوستان
الان هشتگ #پیشنهاد_مطالعه رو زدم، دیدم بالغ بر پانصد کتاب (البته با محاسبه کتابهایی که به سایت قائمیه ارجاع زده ام😉) کتاب در کانال بارگذاری کرده ام! 👌
حیف هست این کتاب های ناب، خاک بخوره! وقت کردین مطالعه بفرمایید! 😊
♥️⃟༈࿐ @pajohesh_esfahan
.
مهارت پژوهشگری 👨💻
. سلام و ادب خدمت تک تک همراهان بزرگوار دوستان الان هشتگ #پیشنهاد_مطالعه رو زدم، دیدم بالغ بر پان
.
همیشه شک می کنم بارگذاری صحیح هست یا بارگزاری؟؟!! 🤦♂🤷♂
.
مهارت پژوهشگری 👨💻
#غلط_ننویسیم 💎«خدمتگذار» درست هست یا «خدمتگزار»؟ 💎 «گزاردن» در فرهنگ دهخدا به معنی ادا کردن، ا
.
پاسخش رو از این پست خودم متوجه شدم! 😌
بارگذاری صحیح هست 👈 به معنای نهادن، قرار دادن، وضع کردن.... 👌
#غلط_ننویسیم
❣⃟༈࿐
.
.
🧭 و امروز معرفی یک سایت کاربردی دیگر
📡 استخراج کلیدواژه از متن نگاشته شده
🧭 همانطور که می دونید: یکی از موفقترین رویههای موجود جهت کاوش و جستجو در حجم عظیم منابع و محتواهای علمی موجود در داده های وب، بکارگیری سیستم های برچسب گذاری موضوعی و تکیه بر کلیدواژگان محتواست. یعنی مرورگرها بر مبنا و پایه ی کلیدواژگان عمل کرده و به ما خروجی می دهند.
🧭 بر این اساس در جهت استخراج کلیدواژگان متون اعم از مقاله و پایان نامه، مرکز تحقیقاتی پژوهشی نور، ابزار زیر رو تهیه نموده که با تحلیل متن بارگذاری شده در سایت، واژگان کلیدی آن رو بصورت خودکار استخراج می کند.
🪙 https://ai.inoor.ir/keyword-extraction/
⏱ البته در این ابزار هم مثل بقیه ی سایت ها و نرم افزارها باید بعد از تحویل گرفتن داده ها، کلیدواژگان دریافتی، توسط محقق بازنگری و منظم و مرتب شده و مطابق صد در صدی با محتوا شوند.
🧭 پیشنهاد میشه برای بارگذاری متن در این ابزار، قسمت اصلی مقاله یا پایاننامه خودتون رو انتخاب کرده و بعد بارگذاری کنید. به عبارتی مقدمه و کلیات و نتیجهگیری و منابع و حواشی اثر خودتون رو بارگذاری نکنید تا زودتر و بهتر به نتیجه برسید.
🚫انتشار پست بدون آدرس کانال، ممنووووع.😷
#پژوهش
#کلید_واژه
#سایت_پژوهشی
#آشنایی_با_ترفندهای_پژوهشی
#آشنایی_با_مهارت_پژوهشگری
╭┅───⏱────┅╮
@pajohesh_esfahan
╰┅─────⏱──┅╯
💳 نحوه تایپ حروف به صورت کشیده
📧کشـــــــــــــــــیده نویسی حروف و کلمات در زبان فارسی و عربی کاربرد دارد.
💳جالب اینجاست که در زبان لاتین و عربی نیز این کاراکتر را kashida میخوانند. البته نام دیگر این نویسه در زبان عربی «تطویل» است و نام این کاراکتر نیز در استاندارد یونیکد arabic tatweel گذاشته شده است.
📧زمانی که متون فارسی و عربی را در محیطهای نرمافزاری مثل ورد و ایندیزاین Justify میکنیم، در صورتی که تنظیمات به درستی اعمال شده باشد، این کاراکتر به طور خودکار باعث کشیده شدن بعضی حروف خواهد شد. اما این کاراکتر را به صورت دستی نیز میتوان برای کشیده نویسی کلمات و حروف فارسی استفاده کرد.
💳در کیبورد رایج ویندوز، برای تایپ کاراکتر کشیده کافی است از دکمه ترکیبی Shift + J استفاده کنید.
📧یک نکته جالب در مورد این نویسه این است که این کاراکتر دارای ارزش حرفی نیست و در رایانه مانند حرکهها با آن برخورد میشود. یعنی اگر در متن، شما کلمهای را بدون کشیده جستجو کنید، تمامی کلماتی که با یا بدون کشیده در آن متن تایپ شده اند، قابل یافتن خواهند بود که این نکته مثبتی است. مثلا اگر Ctrl+F را بزنید و کلماتی را که «کشیده» کرده اید؛ جستجو کنید، همه این کلمات را پیدا خواهید کرد. اگر چه در آنها از کاراکتر «ـــــــــ» استفاده شده است.
💳البته درج دستی کاراکتر کشیده در متون طولانی و جدی و رسمی و علمی توصیه نمیشود. اما در عناوین تزئینی و گرافیکی یا برای نوشتن پیامهای غیررسمی میتوان از آن استفاده کرد.
#ورد
#تایپ_تحقیق
#آشنایی_با_ترفندهای_پژوهشی
@𝒑𝒂𝒋𝒐𝒉𝒆𝒔𝒉_𝒆𝒔𝒇𝒂𝒉𝒂𝒏
ღ༄᭄✿ (¯◕‿◕´¯) ♫ ♪