eitaa logo
پژوهش یار
11.2هزار دنبال‌کننده
722 عکس
203 ویدیو
499 فایل
اولین بستر جامع پژوهشی؛ مدرسه علمیه امام جعفر صادقﷺ تایباد_خ.رضوی نرم‌افزار eitaa.com/pajouheshyar/3678 تارنما Pajouheshyar.com به قصد سلامتی و تعجیل ظهور امام زمان ﷺ و سلامتی و پیشبرد منویّات حضرت آقا حفظه‌الله ارتباط @Alisadeghi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
(شماره 4⃣) مقدمه ۱.مقدمه یکی از بخش‌های مهم مقاله علمی است که هم‌چون ، خواننده را از دنیای بیرون به دنیای درون مقاله شما می‌برد و در حکم برای خواندن کل مقاله است. ــــــــــ ۲.گاهی اوقات مقدمه، تنها از مقاله است که محققان حرفه‌ای و یا پژوهش‌گران جوان، آن را می‌خوانند. ــــــــــ ۳.معمولا مقالات علمی از مقدمه(و نتیجه)شما در رد یا قبول مقاله، کمک بسیاری می‌گیرند لذا برخی از صاحب‌نظران مقاله‌نویسی، پیشنهاد می‌کنند نوشتن مقاله، به نگارش مقدمه(و نتیجه) اختصاص یابد. ــــــــــ ۴. یک مقدمه حرفه‌ای در مقاله، پاسخ به پرسش‌هایی از این قبیل است که این تحقیق چه اهمیتی دارد، چه کسانی از آن بهره‌مند می‌شوند، چه نیازی به دانستن و حل مسأله داریم، چه چیزی را نمی‌دانیم، چه خلأیی در دانش وجود دارد که این تحقیق قرار است آن را پُر کند و خلاصه اینکه چرا لازم است این پژوهش انجام شود. ــــــــــ ۵.یک شامل پیشینه تحقیق، ضرورت‌ها، روش، ساختار، مباحث و منطق حاکم بر فصول تحقیق است. ــــــــــ ۶.به‌طور کلی می‌توان گفت مقدمه باید باشد. برخی پیشنهاد می‌کنند طول مقدمه حداکثر دو صفحه و یا یک ششم کل مقاله باشد(هر کدام که کمتر است). توجه کنید که مقدمه طولانی، خسته کننده است و مقدمه خیلی کوتاه هم نمی‌تواند علت انجام تحقیق را تبیین کند. ــــــــــ ۷.معمولا در مقدمه از عام به خاص است یعنی نویسنده، مطلب را از جنبه‌های کلی، شروع می‌کند و رفته رفته به قسمت‌های اختصاصی‌تر می‌پردازد تا در نهایت، لزوم انجام مطالعه را برای تکمیل آن‌چه تاکنون انجام شده، روشن نماید. در واقع مورد اخیر، همان هدف تحقیق است. 📚برگرفته از فلش کارت ساختار مقاله علمی،سید مهدی موسی‌زاده ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
خدمات و ضوابط کانال : 1⃣ کانال، صلواتی(رایگان) است نذر سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان سلام الله علیه و نذر اعمال خیر دیگر در رأس آن‌ها، سلامتی و طول عمر با عزت رهبر معظم انقلاب اسلامی حفظه‌الله و پیشبرد منویات ایشان، شده است؛ 2⃣ پژوهشی مدارس و مراکز پس از بررسی در کانال، ارسال می‌شود(طبق نکته یک، هزینه‌ای به هیچ وجه، أخذ نمی‌شود)؛ 3⃣، تولیدی است و آن‌دسته که تولید کانال نیست، پس از قانونی و شرعی از ناشر، مؤلف، مؤسسه و... تقدیم می‌شود؛ 4⃣کلیه محتوا پس از بررسی در چند منبع و (با وجود زمان‌بر بودن آن)تقدیم می‌شود؛ 5⃣ برای سطح کشور در دست برنامه داریم و پس از تنظیم در کانال، تقدیم خواهد شد. (برنامه‌های تولید شده در کانال در دسته ، موجود است؛ البته همگی این دسته، تولید ما نیست) 6⃣کانال‌های علمی مفید پس از بررسی و تأیید در دسته ، نشر داده می‌شود. ⛔️هیچ‌گونه تبلیغ و یا تبادلی نداریم با نشر و تبلیغ کانال، در ثواب فعالیت‌های آن، سهیم هستید. از این‌که‌ همراه هستید و کانال را تبلیغ می‌فرمایید و هم‌چنین‌ از وقتی که برای مطالعه‌ گذاشته‌اید، صمیمانه‌ متشکریم💐 ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
base.apk
5.28M
💎عنوان نرم افزار: تایپِ دیپ‌ماین 💎ویژگی‌های خاص: ۱.اعمال علائم نگارشی؛ ۲.بازشناسی شعر؛ ۳.تایپ رقمی اعداد؛ ۴.تایپ رقمی تاریخ؛ ۵.تایپ رقمی شماره تلفن. ⚠️برای تایپ اعداد و علائم، بخش راهنمای آن‌، ملاحظه شود. سایر ویژگی‌ها: ◽️دقت بالا با قابلیت تشخیص گفتار محاوره‌ای؛ ــــــــــــــــــــ ◽️سرعت بالا که در حدود ۳۰ درصد زمان گفتار آن را به متن تبدیل می‌کند؛ ــــــــــــــــــــ ◽️امکان ذخیره در فایل و ارسال فایل‌های تایپ‌شد؛ ــــــــــــــــــــ ◽️به‌روز شدن مداوم مدل‌های سامانه؛ ــــــــــــــــــــ ◽️امکان افزایش دقت برای صدای شما با مشارکت در پروژهٔ جمع‌آوری دادگان گفتاری؛ ــــــــــــــــــــ ◽️امکان افزودن کلمات تخصصی شما به لیست دادگان برنامه؛ ــــــــــــــــــــ ◽️دیپ‌ماین است و از گوگل، استفاده نمی‌کند. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
پژوهش یار
#ابزار_پژوهش #معرفی_نرم_افزار #پیشنهاد‌ویژه 💎عنوان نرم افزار: تایپِ دیپ‌ماین 💎ویژگی‌های خاص: ۱.ا
بسیار کاربردی به ویژه برای افرادی که می‌خواهند پژوهش خود را در قالب Word نگارش کنند() که با وجود این نرم‌افزار و با وجود قابلیت از نگارش و وقتی که لازم است صرف شود، بی‌نیاز خواهند بود.
۱ خردادماه سال‌روز بزر‌گ‌داشت فیلسوف نامدار ایرانی، حکیم صدرالمتألّهین (رحمةالله‌علیه) صدرالدین محمد بن ابراهیم شیرازی(متوفی ۱۰۵۰ق) مشهور به ملاصدرا فیلسوف، عارف شیعی و بنیانگذار مکتب فلسفی حکمت متعالیه به عنوان سومین مکتب مهم فلسفی در جهان اسلام. وی به صدرالحکما و صدر المتألهین نیز معروف است. او خود را در مهمترین کتاب خود الحکمة المتعالیة فی الاسفار العقلیة الاربعة معروف به اسفار تبیین کرد. پس از او سنت عقلانی شیعه تحت تأثیر آموزه‌های وی قرار گرفت و فیلسوفان متعددی از جمله ملاهادی سبزواری، آقا علی مدرس زنوزی و علامه طباطبایی به شرح اندیشه‌های او پرداختند. اصالت وجود اساس مکتب فکری اوست و نظریه‌اش درباره چگونگی معاد جسمانی مناقشاتی برانگیخته است. صدرالدین شیرازی میرداماد و شیخ بهایی است و فیض کاشانی و عبدالرزاق لاهیجی را از معروف‌ترین او دانسته‌اند. او در شیراز، اصفهان و قم زندگی می‌کرد و در کنار فلسفی، کتاب‌هایی نیز در زمینه تفسیر قرآن و شرح اصول کافی نگاشت. 📚جهت دسترسی به متن کامل و منبع‌ نوشتار به این‌جا مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ جهت دسترسی به بیانات رهبری(حفظه الله) با کلید واژه‌ "ملاصدرا" به این‌جا مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
ایده شماره15-ایتا @pajouheshyar.pdf
295.2K
(شماره 6⃣1⃣) در ادامه ایده‌های کانال، ایده زیر نیز تقدیم می‌شود: عنوان: راه‌اندازی سامانه جامع ثبت تجربیات فرد هر چند که نسبت به یک علم و قانونی، احاطه داشته باشد لکن در با موانعی مواجه می‌شود که با تفکر و مدیریت و مشورت، راهکاری یافت و مشکل را مرتفع می‌کند. لذا تجربیات، هستند که چه بسا از فرسایشی بودن یا فرسایشی شدن فعالیت‌ها و حتی سرمایه‌سوزی، جلوگیری می‌کند. این مهم را می‌شود در قالب راه اندازی سامانه‌ای، تأمین نمود. هر تجربه، چه‌گره‌ها که وا نکند ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(شماره 5⃣) بدنه مقاله ۱.پس از مقدمه، لازم است بدنه اصلی مقاله، قرار گیرد. بدنه مقاله، هر مقاله است که در آن به سؤالات تحقیق به صورت تفصیلی، پاسخ داده می‌شود. این قسمت،بیشترین حجم یک مقاله را به خود اختصاص می‌دهد. ــــــــــــــــــــ ۲.تنها دست به کار نگارش بدنه مقاله خود شوید که هستید مسأله پژوهش خود را کرده‌اید و یا حداقل احساس می‌کنید تا حدود زیادی بر ابعاد گوناگون مسأله تحقیق خود، تسلط یافته‌اید. ــــــــــــــــــــ ۳.هر عبارت در متن مقاله شما باید مستند به منابع معتبر و یا مستدل به برهان موجه باشد. مطمئن شوید هیچ "" عبارتی که نه مستند است و نه مستدل در بدنه مقاله شما راه نیافته است. پس از نوشتن پیش‌نویس مقاله، عبارت‌های آن را با توجه به این نکته بازبینی کنید. هر عبارتی که در درستی استناد و یا استدلال آن شک دارید، از متن خود حذف کنید. ــــــــــــــــــــ ۴.گرچه مقاله بر خلاف پایان‌نامه، ندارد اما دارای عناوین داخلی است. تعیین محورها و عناوین داخلی در بدنه مقاله، ارتباط و انسجام منطقی بین قسمت‌های مختلف را تقویت می‌کند و به متن شما، وضوح بیشتری می‌دهد. شما با این کار به خواننده مقاله خود کمک می‌کنید تا با کمتری، بیشتری بر محتوای مقاله شما پیدا کند. این امر یکی از در نگارش یک مقاله علمی است. ــــــــــــــــــــ ۵.برای پاسخ به این پرسش اساسی که ذیل "عنوان مقاله" خود باید درباره چه چیزهایی بنویسید؛ نیاز به تعیین عناوین داخلی دارید. 📚برگرفته از فلش کارت ساختار مقاله علمی،سید مهدی موسی‌زاده . ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
پژوهش یار
#روش‌نویسندگی #ساده‌نویسی چطور به‌سادگی حرف بزنیم، روی کاغذ بیاوریم و با دیگران شریک شویم؟🤔 ساده‌نو
در ساده‌نوشتن قدم اول در ساده‌نوشتن، است،صداقت با خودمان. اما صداقت در یک نوشته به چه معناست🤔 نوشته‌ای که صداقت دارد، دقیقاً شبیه حرف‌هایی است که به یک دوست می‌زنیم: راحت و بی‌پرده، با کمترین میزان سانسور!‌ اگر می‌خواهیم راجع به روز خاصی بنویسیم که در آن‌ غمگین یا افسرده‌حال بوده‌ایم، آن را پنهان نکنیم؛ اگر عصبانی بوده‌ایم، انکارش نکنیم؛ اگر اتفاقی افتاده که به‌دلیلی از آن خجالت‌زده شده‌ایم، آن را به چشم یک نکتهٔ فکاهی یا طنز در نوشته‌مان به کار ببریم، نوشته را سانسور نکنیم!‌ حتی اگر کتاب‌خوان نباشد، آن‌قدر باهوش هست که نوشتهٔ صادقانه و سانسورشده را بفهمد. نوشته‌های سانسورشده، در پشت یک سری کلمات و پیرایه‌های ادبی گم می‌شوند. معمولاً در آن‌ها روشن نیست. از همان سطرهای اول نوشته معلوم است که نویسنده بیشتر قصد بازی با کلمات را دارد تا رساندن منظورش را. توی حرف‌هایش نصیحت است، نتیجه‌گیری است؛ اذعان به ضعف، تنهایی، غم، یا بیان آنچه دقیقاً دوست دارد شنیده شود، وجود ندارد؛ طوری که مخاطب مجبور می‌شود به‌زحمت کلمات و اصطلاحات را کنار بزند تا شاید مقصود کلام را دریابد. 📚منبع نوشتار ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
شماره 2⃣2⃣ بنویسیم «صص» یا «ص»؟🤔 در انگلیسی، وقتی مطلبی را نقل مستقیم می‌کنند، در صورتی که آن مطلب در یک صفحه آمده باشد، از حرف p و در صورتی که از دو یا چند صفحۀ متوالی آمده باشد، در ارجاع‌دهی از pp استفاده می‌کنند؛ عده‌ای این شیوه را عیناً به فارسی منتقل کرده‌اند؛ به این ترتیب که هرگاه ارجاع به یک صفحه است، از «ص» و هرگاه ارجاع به دو یا چند صفحۀ متوالی است، از «صص» استفاده می‌کنند: (مطهری،داستان راستان، ۱۳۹۹، ص۱۷۰) (مطهری،بیست گفتار، ۱۳۹۹، صص۳۵ـ۴۱) اما استفاده از «صص» به‌قیاس pp به‌نظر نادرست می‌آید. این است که در انگلیسی p را page می‌خوانند و pp را pages؛ اما در فارسی چنین نیست که «ص» را «صفحه» و «صص» را «صفحه‌ها» بخوانند؛ بلکه میان این دو فرقی نمی‌گذارند و هر دو را «صفحه» می‌خوانند. برای مثال،دو ارجاع بالا را این‌طور بر زبان می‌آورند: (مطهری،داستان راستان، ۱۳۹۹، ص۱۷۰) (مطهری،بیست گفتار، ۱۳۹۹، ص۳۵تا۴۱) بنابراین، این است که این خلاصه‌نوشت‌ها را مطابق تلفظ بنویسیم و به‌جای «صص» همیشه «ص» بگذاریم. امروزه در بسیاری از شیوه‌نامه‌های داخلیِ ایران، این شیوه شده و به کار می‌رود. 📚منبع نوشتار ـــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation(1).gif
326.5K
شماره4⃣ روش‌های مطالعه : ۱.روش‌های مطالعه؛ ۲.بعضی از راهبردهای مطالعه؛ ۳.راهکارهای غلبه بر دوباره خواندن غیرضروری؛ ۴.راهکارهای غلبه بر ترس از درک کم؛ ۵.راهکارهای غلبه بر موانع درک و نگهداری در حافظه؛ ۶.راهکارهای غلبه بر موانع تمرکز حواس. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
ماده واحده چیست🤔 اعطای ، حرکتی برای جهش علمی بیشتر ✅ بحث ماده واحده حرکتی تأسیسی نیست بلکه امور پژوهشی با عناوین مختلف دنبال می‌شد اما الان این حوزه به عنوان یک نهاد مجوز دهنده، شناخته می‌شود تا جهش علمی لازم، اتفاق بیفتد. ماده واحد چیست🤔 🔸تسری ماده واحده به حوزه علمیه خراسان، چه مزیتی برای این حوزه دارد 🔻از چه زمانی ماده واحده توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی برای حوزه علمیه خراسان تصویب شد🤔 🔺نقش ماده واحده در و حوزه علمیه خراسان چیست🤔 📚آیا تصویب ماده واحده برای حوزه خراسان در تأسیس رشته های تخصصی و تأسیس پژوهشکده‌های علمی نقشی دارد.🤔 تصویب ماده واحده برای حوزه خراسان، چه تأثیری برای نهادهای حوزوی و مراکز پژوهشی خراسان می تواند داشته باشد🤔 ❓ فوق را از سوی معاون محترم پژوهش حوزه علمیه خراسان و از این‌جا، مطالعه بفرمایید. 📚برگرفته از کانال رسمی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان به آدرس @howzehpajohesh ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
با سلام ضمن تشکر از همراهی شما پژوهش‌گران و علاقه‌مندان به پژوهش؛ با توجه به حذف برخی از فیلم‌های آموزش کانال، ، ایجاد شد. در این صفحه، فیلم‌های آموزشی را به مرور، بارگذاری خواهیم کرد. آدرس صفحه: https://www.aparat.com/pajouheshyar فیلم‌هایی که تا الان، بارگذاری شده است: آموزش نرم افزار جامع الاحادیث؛ آموزش وبلاگ‌نویسی؛ آموزش درج خودکار فهرست؛ آموزش نرم افزار پژوه‌یار؛ آموزش نرم افزار جامع اصول فقه. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.