💢تعلیق مجازات چیست و چه شرایطی دارد؟
🔹 #تعلیق_مجازات یعنی اینکه مجازات مجرم بهطور موقت و در مدت زمانی مشخص اجرا نشود؛ و هدف از چنین عملی فرصت دادن به متهم است تا حتی با وجود سوءِپیشینه بتواند به حالت اولیه و عادی زندگی و اجتماع بازگردد.
🔹حُسن دیگر تعلیق مجازات این است که مجرم در محیط مضار زندان قرار نگیرد؛ زیرا در اکثر موارد محرز شده است که نه تنها این مجازات نمیتواند در تأدیب و بهبود وضعیت فرد مفید باشد بلکه اغلب اثرات خطرباری همراه دارد، زیرا که مجرم در اثر ارتباط با محیط آلودهی زندان و تبهکاران حرفهای صاحب تجارب مجرمانه میشود.
🔹به همین دلیل تعلیق مجازاتِ فردی که محکومیت کیفری مؤثر داشته باشد و سابقا هم زندان رفته باشد بیاثر خواهد بود. مدت تعلیق در قانون مجازات جدید ۱ تا ۵ سال است.
🔹صدور قرار معلق نمودن اجرای مجازات به معنای برائت کامل از نتایج جرم نیست، بلکه مجرم تنها از جنبهی وجههی عمومی مجازات رهایی مییابد و جنبهی خصوصی مجازات فقط در صورت گذشتِ شاکی خصوصی زایل میشود وگرنه همچنان ادامه مییابد.
@moshaver_police
@Psycho_096580
معرفی ۶ کتاب برای افزایش عزت نفس و اعتماد به نفس:
▼شجاعت | دبی فورد
این کتاب عمیق ترین و موثر ترین راهکار های افزایش اعتماد به نفس رو در ۲۲۴ صفحه بهمون آموزش میده.
▼روانشناسی عزت نفس | ناتانیل براندن
این کتاب راهنمای کامل برای شناخت اهمیت عزت نفس و نقش اون در جنبه های مختلفِ زندگیِ .
کتابی که بهمون کمک میکنه عزت نفس رو در اطرافیان مون پرورش بدیم.
▼جرات داشته باش | فردریک فانژه
این کتاب به زبان ساده و روان ، راه حل هایی عملی و کاربردی برای حل ترس ها و رشد اعتماد به نفس به ما ارائه میده.
▼♥️شش ستون عزت نفس | ناتانیل براندن
نویسنده، ناتانیل براندن، در مبحث عزت نفس فردی، خبره و صاحب سبک است. او در کتاب شش ستون عزت نفس، نکات و مطالب با ارزشی را درباره طرز برخورد، انگیزش و عزتنفس، بیان نموده است.
▼۵۰ چیزی که تقصیر من نیست|کتی گایزوایت
نویسنده ی این کتاب با زبان طنز از مشکلات خانم ها در جامعه میگه ،و با ارائه راه حل هایی به همه ی خانم کمک میکنه تا خودشون رو همون طوری که هستن بپذیرن و زندگی بهتری برای خودشون بسازن .
▼♥️شکاف اعتماد به نفس|راس هریس
خیلی از ماها فرصت های زندگی رو به دلیل نداشتن اعتماد به نفس از دست میدیم! این کتاب به ما کمک میکنه که با ترس های خودمون روبرو بشیم و در مسیر موفقیت قدم برداریم .
پیج اینستاگرام :
@Psycho_096580
مشاوره و مددکاری پلیس
کتاب تکنیکهای فرزندپروری دکتر جهانشاهی (قسمت ۳۹)
✨✨✨✨یک تجربه ✨✨✨✨
دخترم ۳ ساله است خیلی جیغ می کشد. او را داخل اتاق گذاشتم . (تکنیک محرومیت موقت) یکبار که او را داخل اتاق گذاشته بودم هنوز دو دقیقه نشده بود که متوجه شدم از پشت در اتاق با صدای نازکی می گوید: «مامانم، قشنگم، عسلم... "
سعی کردم آرامش خودم را حفظ کنم و تا پایان سه دقیقه تحمل کنم .دیدم موفق نمی شوم . گفتم می روم داخل حیاط تا صدایش را نشنوم. اما نتوانستم . فکر می کنم هنوز سه دقیقه نشده بود که خودم را به اتاق رساندم و در را باز کردم. علی رغم شکست قبلی، تصمیم گرفتم باز تکنیک محرومیت موقت را بکار ببرم و او را داخل اتاق بگذارم. اما اینبار من هم بیشتر کارم را بلد بودم و قرار نبود به این سادگی شکست بخورم. یاد گرفته بودم که به او بگویم و تکرار کنم:" قشنگم، عسلم ، داخل اتاق، قشنگم، عسلم داخل اتاق ، قشنگم، عسلم، داخل اتاق. " ( تکنیک سوزن گیرکرده )
آنقدر با این روش مقاومت کردم و او مبارزه کرد تا بالاخره این عادتش از بین رفت .
خوب به نمایش بعد دقت کنید.
مشکلی رو بیان میکنه که توی خیلی از
خونواده ها دیده میشه و کتاب تکنیک های فرزند پروری میخواد اون مشکل رو
حل کنه .
مادر به پسر ۹ ساله اش: داری چیکار میکنی؟
پسر : دارم آزمایش می کنم ، میخوام برق تولید کنم .
مادر: چی؟ پاشو پاشو برو درسهات رو بخون. همش دنبال کارای خطرناکی .
پسر؛ درسهام رو خوندم. فرید میگه میشه اینجوری برق تولید کرد. دارم امتحان میکنم .
مادر: اولاً که دیگه نفهمم اسم فرید رو بیاری، ازش خوشم نمیاد، پسر خوبی نیس. دوماً، تو اصلاً خطر برق گرفتگی رو می دونی؟ همین پارسال بود که زن همسایه مامان اینا رو برق گرفت.
پسر: وای مامان ، چه با حال ، چه جوری؟
مادر نگاه قهر آمیز : خفه شی الهی.
پسر: چرا اینجوری نیگام می کنی؟! من که حرف بدی نزدم!
مادر : حرف بدی نزدی؟! این چی بود که گفتی؟ من دارم از دست تو دق می کنم برو از جلوی چشمم دور شو. برو دیگه نبینمت.
پسر به اتاق خودش میرود. صدای شکستن به گوش میرسد :مادر باز چه کار کردی؟
پسر : هیچی، میخواستم کامپیوتر کار کنم ،ندیدم پام خورد به چیزی صدا کرد ! همین!
مادر: همین؟ لگد زدی اردک رو شکستی! حالا میگی همین، مثل اینکه شکستن برات خیلی آسونه نمیدونی بابات با چه زحمتی پول در آورده و برات اسباب بازی خریده ، تو که زحمت نکشیدی، نمی فهمی.
پسر: تو هم که همش داری سر من داد میزنی. نه میذاری یک آزمایش بکنم، نه میذاری بازی کنم، نه میذاری با فرید حرف بزنم، منم
حوصله ام سر میره ،مامان پس من چیکار کنم؟!
مادر: بشین درسهات رو بخون ، مشقت رو بنویس! اصلاً یک کتاب داستان ، بردار بخون .
پسر: دوس ندارم!
مادر : پس هر غلطی میخوای بکن ، فردا هم
که هیچی نشدی به من مربوط نيس. من هر چه باید می گفتم ،گفتم. حالا تو میخوای گوش کن ،میخوای نکن.
پدر در حالی که وارد منزل می شود : چه خبرتونه؟ صداتون تا اون طرف کوچه
میاد همیشه دارین با هم بحث می کنین .
مادر با خستگی و بی میلی :سلام
پدر : سلام باز چی شده؟ چتونه؟
مادر : مثل همیشه حرف گوش نمی کنه ،دیگه اعصاب برام نمونده .
پدر: خودتو ناراحت نکن، همه بچه ها همینن، شام چی داریم؟
مادر: با این دو تا بچه ای که میبینی، فرصت نکردم شام درست کنم. صبر کن غذای ظهر رو گرم می کنم بخور.
پدر : غذا که مهم نیست ،تو مهمی ،این حرفها رو ول كن. بيا تعريف کنم امروز چه جوری امیر رو تو بازی بردم توپ توپ (با خنده) کف کرده بود.
مادر: کاش یک خورده هم با بچه ات بازی می کردی! اون پسره، من از پسش بر نمیام.
پدر : راست میگی عزیزم ، ولی به خدا تو که میدونی من اصلاً حوصله بچه داری ندارم. مادر: آره میدونم.
من فکر نمیکنم این پدر حوصله بچه داری نداشته باشه. به نظر من، نه این پدر و نه اون ،مادر هیچ کدوم فرزند پروری بلد نیس یعنی نمیدونن چطوری با این بچه باهوش طرف بشن ، چی بهش بگن، چطوری به رشد شخصیت سالم تو بچه شون کمک کنن. حیف از هوش این بچه .
نمایشهای خوب و بد رو که قاطی نمی كنين، حتماً اونقدر مسلط شدین و تفاوت براتون واضحه که مطمئن هستم فرقشون رو تشخیص میدین . نظر شما در مورد این طرز رفتار چیه؟
@Psycho_096580
نحوه برخورد با کودکی که عکس مبتذل دیده چیست؟(قسمت اول)
شاید تا پنج سال پیش اینکه یک کودک در جستجو یک عکس مبتذل باشد و به راحتی با فشردن چند دکمه به آن دست پیدا کند دور از ذهن به نظر میرسید. در این میان نحوه برخورد با کودکی که عکس مبتذل دیده مسئله بسیار مهمی است. شگفتیهایی که دنیای اینترنت برای ما به وجود آورده، جهان ما را به کلی دگرگون ساخته است. به هیچ وجه نمیتوان مزایای اینترنت را نادیده گرفت، اما گاهی این دسترسی آسان به اینترنت کار دستمان میدهد.
کودکی را تصور کنید که برای حضور در کلاس مجازی مدرسه خود گوشی موبایل مادرش را به دست گرفته است، ناگهان یک نوتیفیکیشن یا پیام برایش ارسال میشود.
تبلیغ یک سایت یا هرچیز دیگری که عکس مبتذل روی آن درج شده است. این بهترین و مثبت انگارانه ترین دیدگاه ممکن است! حالا با این کودک چه رفتاری باید داشته باشیم؟
اگر کودکمان عکس مبتذل دید چه واکنشی نشان بدهیم؟ (قسمت اول)
اگر کودک شما به طور تصادفی در معرض محتوای مبتذل آنلاین قرار گرفته، طبیعی است که ناراحت و نگران شوید. اما فراموش نکنید کودک به طور ناخواسته پورنوگرافی یا عکس مبتذل دیده و به طور عمد آن را جستجو نکرده است. در نحوه برخورد با کودکی که عکس مبتذل دیده در درجه اول بیاید دو حالت را برای توصیف به کار ببریم.
در حالت اول کودکی را تصور کنید که به طور ناخواسته با یک عکس مبتذل در گوشی موبایل والدینش مواجه شده و حالت دوم کودکی که به انتخاب سراغ یک فیلم یا عکس مبتذل رفته و آن را تماشا کرده است.
قبل از هر چیزی باید بگویم که عصبانیت را از خود دور کنید. هر اتفاقی که افتاده است با خشونت و سرزنش بدتر میشود که بهتر نمیشود. پس با نهایت آرامش تشخیص دهید کودک این فیلم را اتفاقی جایی دیده یا اینکه به انتخاب خود به سراغ این نوع فیلم و عکس رفته است.
اگر حالت منطقی و آرام داشته باشید، ترس را به کودک القا نکنید، خودتان میتوانید پاسخ را با مکالمه از کودک خود دریافت کنید. حتی ممکن است از حالتهای ناخودآگاه رفتاری او متوجه شوید.
نیاز است ما والدین آگاهی بیشتری نسبت به این فضا داشته و بر فعالیت کودک خود نظارت کامل داشته باشیم و حتما بدانیم که چگونه با کودکان رفتار کنیم. اما اگر نظارت کافی نبوده و فرزندتان محتوای مستهجن دیده، باید نحوه برخورد با کودکی که عکس مبتذل دیده را یاد بگیرید.
آیا او ترسیده است؟ افسرده است؟ گوشه گیر شده است؟ کنجکاوانه دنبال فرصتی میگردد که با موبایل یا تبلت تنها باشد؟
اینکه منشأ این جستجوهای کودک کجاست، کمک شایانی به تمامی مراحل رفتار درمانی خواهد کرد. اگر کودک شما انتخاب کرده که یک عکس مبتذل ببیند، احتمالا بیش از این که ترسیده باشد، کنجکاوی درش دیده میشود.
این کنجکاوی میتواند خطر آفرین باشد چرا که به مراتب رشد پیدا میکند.
بهترین و شاید سادهترین روش، پرسیدن از خود کودک است.
با او صحبت کنید همانگونه که در مورد مسائل معمولی زندگی با او صحبت میکردهاید. در محیطی آرام و خلوت به دور از چشم دیگران در کنار او بنشینید، توجه کنید که حتما کنار او بنشینید نه رو به روی او.
چرا که وقتی رو به روی او باشید ممکن است حس محاکمه به او دست دهد، پس کنارش بنشینید و سر صحبت را با چیزهای جزئی باز کنید. اجازه دهید احساس امنیت کند که یک مکالمه دوستانه با شما خواهد داشت.
سپس در مورد روابط مرد و زن صحبت کنید. از او بپرسید که به نظرش رابطه یک مرد و زن تا چه حد دوستانه میتواند باشد؟ اگر کودک شما سرخ شد و نتوانست توضیح دهد به او بگویید که اگر یک نفر در دنیا باشد که او بتواند صادقانه با آن شخص صحبت کند آن فرد شما هستید. ادامه دارد...
@Psycho_096580
🔷️🔸️وظایف مالک و مستاجر در برابر هم چیست؟
♦️ وظایف مالک
🔺 مالک نباید مخل آسایش و زندگی مستاجر شود مگر اینکه بخواهد تعمیرات اساسی در خانه ایجاد کند. تعمیراتی که در صورت عدم انجام آن، بقای خانه دچار تهدید شود.
🔺 مالک باید ملک اجارهای را در شرایطی در اختیار مستاجر قرار دهد که مستاجر بتواند تمام و کمال از امکانات آن استفاده کند.
🔺 مالک موظف است تمام تعمیرات و هزینه هایی که برای استفاده خانه لازم است ، را انجام دهد. مگر اینکه خلاف این موضوع شرط شده باشد.
🔺 مالک اجازه ندارد در خانه چنان تغییراتی ایجاد کند که مانع استفاده مستاجر از خانه شود.
🔺 گاهی پیش میآید که اگرچه به موجب قرارداد خصوصی، پرداخت هزینههای شارژ ساختمان به عهده مالک گذاشته شده است اما مالک از پرداخت آن امتناع میکند. در این شرایط مستأجر میتواند از محل مالالاجاره، هزینههای مربوطه را پرداخت کند.
🔺 در صورتی که مستاجر مبلغی را به عنوان ودیعه و قرضالحسنه در اختیار مالک برای اجاره مسکن قرار داده باشد، مالک موظف است روز تخلیه کل مبلغ را برگرداند. البته در مواردی مبلغی برای هزینههای شارژ ساختمان در دورهای که هنوز مستاجر در آنجا سکونت داشته، نزد خود نگه میدارد.
♦️ وظایف مستاجر
🔺 معمولا پرداخت كرایه به صورت ماهانه است و لذا مستاجر باید در پایان هر ماه اجاره بها را به موجر یا نماینده موجر پرداخت كند . لازم به ذکر است در صورتی که در قرارداد اجاره حق فسخ قرارداد اجاره در صورت عدم پرداخت به موقع اجاره بها پیش بینی شده باشد بایستی مستاجر به موقع اجاره بها را پرداخت نماید تا دچار مشکلات تخلیه نشود. در مواردی كه مستاجر خانه یا آپارتمان را رهن كامل می كند دیگر اجارهبها نمیپردازد در مواردی كه مستاجر رهن كامل می كند معمولا مبلغ پیش پرداخت زیاد است و به همین خاطر معمولا كرایه ای در كار نیست اما اگر مبلغ پیش پرداخت كم باشد موجر اجاره بها (كرایه ) هم می گیرد
🔺 تخلیه محل اجاره در پایان قرارداد
🔺 اگر خانه یا مغازه نیاز به رنگ آمیزی یا تعویض لامپها یا پریز و كلید برق و قفل درها …داشته باشد مستاجر خودش باید این كارها را انجام دهد
🔺 چون مستاجر از آب برق گاز و تلفن استفاده می كند هزینه های آنرا هم خودش باید بپردازد حق شارژ را هم خود مستاجر باید پرداخت كند
🔺 اگر محل مورد اجاره نیاز به تعمیر كلی پیدا كند مانند تعمیرات موتورخانه و آسانسور … انجام این تعمیرات با موجر است و لذا مستاجرنباید از ورود موجر برای تعمیرات این موارد جلوگیری و ممانعت كند
🔺 مستاجر باید به گونهای از خانه یا مغازه استفاده كند كه خسارتی به آن وارد نشود در صورت ورود خسارت مستاجر باید خودش آنرا جبران كند
🔺 اگر مستاجر برای شغل خواصی مغازه را اجاره كرده باشد (مثلا طلا فروشی ) حق ندارد بدون موافقت موجر شغل خود را تغییر دهد و مثلا به درب و پنجرهسازی مشغول شود. چرا که در صورتی که موجر با تغییر شغل موافقت نکند میتواند قرارداد اجاره را فسخ کند.
نحوه برخورد با کودکی که عکس مبتذل دیده چیست؟ (قسمت دوم)
🔅به توضیحات کودک گوش دهید
از کودک بخواهید این اتفاق را به طور کامل برای شما توضیح دهد. از کودک بپرسید چگونه به این محتوا دسترسی پیدا کرده یا تصاویر را چه کسی به او نشان داده است. بهتر است به جای تنبیه کودک، از احساس او در زمان تماشای محتوای جنسی سوال کرده و او را درک کنید.
میتوانید دیدگاه خود را در این مورد بیان کنید، به طور مثال بپرسید به نظرت اگر یک مرد و یک زن با هم دوست باشند با هم حالشان خوب است یا زود به زود با هم دعوا کنند؟
این سوال باعث میشود کودک حس درونی خود را فاش کند. اگر فیلمی که کودک تماشا کرده است یک رابطه خشونت آمیز و ترسناک بوده باشد، پس امکان دارد کودک شما از جنس مخالف نفرت به دل بگیرد.
شاید به نظر شما خیلی هم بد نباشد که کودک یک رابطه ترسناک دیده باشد و تمایلی نداشته باشد که دوباره به سراغ این نوع فیلم برود اما این باور اشتباه است.
خشونت رابطه در ضمیر ناخودآگاه کودک نفوذ میکند و بعد از سالها خودش را نشان میدهد.
تعبیر درست از این واقعیت این است که کودک شما به خودش آسیب زده است، اینکه یک کودک ده ساله پشت فرمان یک ماشین بنشیند چه اندازه خطرناک است؟ یا برای یک نوجوان ۱۸ ساله هم خطرناک است؟
مسئله همین است! روابط جنسی مثل هر رخداد و مهارت دیگری در زندگی سهمی دارد اما در زمان درست آن، وقتی زودتر از موعد با آن مواجه شود خطر آفرین است.
پس مثل وقتی که کودک شما از دوچرخه افتاده و دست و پایش زخم شده است باید روح و روان او را درمان کنید. رفتار شما میتواند منجر به این شود که کنجکاویهای او پایان بپذیرد یا اینکه موجب ناهنجاری و نفرت از یک رابطه شود.
🔅تنبیه و مجازات کودک ممنوع!
طبیعی است که آرامش خود را از دست داده و عصبانی یا ناراحت شوید. اما منطقی رفتار کنید؛ چرا که کودک نباید احساس کند اشتباه کرده است.
🔅احساس شرم در کودک ایجاد نکنید.
او نباید احساس کند اشتباه کرده است. در عوض از کودک به خاطر شجاعت و جسارت او در بیان حقایق تشکر کنید.
🔅به کودک برچسب نامناسب نزنید.
اگر کودک در معرض عکس یا فیلم پورنوگرافی قرار گرفته، به او اطمینان دهید هیچ مشکلی ندارد. رفتارهای خشونت آمیز در این شرایط یا توقیف گوشی همراه، لپ تاپ کودک در این زمان توصیه نمی شود. در واقع این رفتار، کنجکاوی جنسی کودک را بیشتر کرده و باعث می شود کودک پنهان کاری را بیاموزد. والدین در این شرایط نباید سریع تصمیم گیری کرده و کودک را قضاوت کنند. نحوه برخورد با او نباید به گونه ای باشد که او را تشویق به جستجوی محتوای جنسی کند. درنتیجه واکنش خشونت آمیز که به روابط شما صدمه می زند، تصمیم سنجیده ای نیست.
🔅درک احساسات کودک پس از واقعه
از کودک بخواهید که درباره احساس خود در زمان تماشای محتوای نامناسب صحبت کند. آیا در زمان دیدن محتوای جنسی احساس خوبی داشته یا احساسات منفی را تجربه کرده است؟ احساس ترس، خشم، ناراحتی یا احساسات دیگر باید کاملا توسط والدین درک شود. گاهی ممکن است کودک ترکیبی از چند احساس را در رابطه با محتوای جنسی داشته باشد. معمولا ترکیبی از احساس کنجکاوی و تنفر در کودک دیده می شود. حتی از این اتفاق به عنوان فرصتی برای آموزش بهره بگیرید. از کودک بخواهید توضیح دهد که آیا دو نفر در رابطه احساس رضایت داشتند یا یکی از دو نفر ناراحت بود؟ صحبت از روابط محترمانه جنسی با توجه به سن کودک و پس از مشورت با روانشناسان به فرزندتان کمک می کند درگیر احساسات منفی روابط جنسی نشود.
🔅گفتگو با کودک و اتفاقی که افتاده ،انجام شود.
اگر اطلاعات کافی درباره تربیت جنسی کودک ندارید، به کمک مشاورین از آن اگاه شده و قبل از صحبت با کودک، آگاهی های جنسی مربوط به سن او را بدانید. نحوه برخورد با او تاثیر زیادی در رفتارهای آینده او خواهد داشت. بنابراین والدین باید آگاهی بیشتری از رشد جنسی کودک داشته و موضوعات مناسب را مطرح کنند.
🔅محدودیت در زمان استفاده از فناوری
والدین باید برای زمان استفاده از رایانه، بازی های ویدیویی، تلویزیون، فیلم، موسیقی و تلفن محدودیت هایی داشته باشند. وقتی اجازه می دهید یک فناوری یا دستگاه جدید بخشی از زندگی فرزند شما باشد، عاقلانه و با دقت انتخاب کنید.
برای مشاوره و برخورد با نوجوانی که فیلم مبتذل دیده است، یک قانون خانگی در نظر بگیرید و به موارد زیر توجه کنید:
- سایت هایی که فرزند شما اجازه بازدید دارد .
- مدت زمان مجاز آنلاین بودن آن ها، مهم است.
- عواقب مناسب برای شکستن قوانین (یعنی از دست دادن امتیاز تلفن) امتیازات پیروی از قوانین (به عنوان مثال ، طولانی شدن زمان تفریح با دوستان یا افزایش سایر آزادی ها) وقتی قرارداد کامل شد، آن را به همراه نوجوانتان امضا کنید و آن را در یکجا قرار دهید.
@Psycho_096580
رفتار با نوجوانی که به سن بلوغ رسیده و فیلم یا عکس مبتذل دیده چگونه است؟(قسمت سوم)
دیدن فیلم های مبتذل در سنین نوجوانی می تواند طبیعی باشد. نوجوانان در این سن، کنجکاو هستند. آن ها خود را در آستانه داشتن روابط و بزرگسالی می بینند و می خواهند با موضوع روابط جنسی آشناتر شوند. اما دیدن فیلم های مبتذل در این سنین، می تواند به یک اعتیاد، الگوهای رفتاری مخرب و ذهنیت های اشتباه در ارتباط با رابطه جنسی شود. مشاوره و برخورد با نوجوانی که فیلم مبتذل دیده است، کمک می کند تا فرزندمان را از این آثار مخرب در امان نگه داریم. گاهی پیش میآید یک نوجوان تازه به بلوغ رسیده یک عکس مبتذل دیده است، رفتار با وی متفاوت از رفتار با یک کودک است. چرا که نیازهای جنسی او بروز کرده و نیاز پیدا میکند که آنها را رفع کند.
خطراتی که این نوجوانان را تهدید میکند جنس متفاوتی با کودک دارد. آنها آمادگی و علم یک رابطه را دارند پس وقتی خطر به سراغ آنها میآید که این رابطه ناسالم باشد.
کمی فراتر از مرزهای عرف ایران صحبت میکنیم.شاید شما فکر کنید که در یک کشور توسعه یافته وقتی نوجوان بلوغ یافته آنها نیاز به یک رابطه پیدا میکند، تعلیمات مناسب را به او آموزش میدهند تا به خود و دیگری صدمه وارد نکند. اما اینگونه روابط در فرهنگ و عرف جامعه ما یک تابو هست.
منتها توجه کنید که نوجوان شما در جهانی از ارتباطات گسترده جهانی قرار دارد و ممکن است متفاوت ار طرز فکر خانواده فکر کند و همین مسئله به او اجازه دهد که با پنهان کاری از خانواده در جهانی که برایش هیجان دارد زندگی کند.
در این میان این نقش خانواده و والدین هست که به نوجوان بیاموزند که چنین جهانی امکان دارد کاخ آرزوهایی که ساختهاند را بر سرشان خراب کند و زندگیشان را به تباهی بکشاند.
باید با نوجوان خود در مورد این روابط محترمانه تر رفتار کنید. به خلوت آنها احترام بگذارید و سعی کنید رابطه دوستانهای با فرزند خود داشته باشید. در سنی که بیشترین نیاز به جنس مخالف بروز میکند باید این نیاز کنترل شود، پس زدن و نادیده گرفتن فقط روند شناخت زندگی زناشویی او را کند میکند.
شما باید با دلیل و منطق نوجوان خود رامتقاعد کنید که این روابط درحال حاضر برای او مناسب نیست و او باید بداند و خودش متوجه شود که اینگونه روابط در چهارچوبی که نامش خانواده هست معنا پیدا میکند.
هر چند که سن نوجوانی سن اشتباه کردن است اما هر اشتباهی قابل جبران نیست. پس باید تجربهها به حدی باشند که ویرانگر نباشند.
حال با چند مثال بهتر موضوع را تفهیم خواهیم کرد. ممکن است نوجوان شما در حال تماشای یک فیلم باشد و شما به نزد او بروید، وقتی به نمایشگر نگاه میکنید متوجه میشوید فرزند شما در حال تماشای یک عکس مبتذل است.
در این لحظه چه عکس العملی نشان میدهید؟ صادقانه فکر کنید و به خود پاسخ دهید. آیا عصبانی میشوید و شروع به سرزنش وی میکنید؟
لپ تاپ یا تبلت او را توقیف میکنید؟ او را در اتاقش حبس میکنید؟ شروع به داد و فریاد میکنید؟
متاسفانه این رفتارهای ناپخته باعث بدتر شدن اوضاع نوجوان شما میشود. شما او را از کاری منع میکنید که غریزه و طبیعت اوست. این رفتار باعث اختلال در باورهای نوجوان میشود، فرزند شما دیدن فیلم یا عکس مبتذل را ترک نمیکند تنها سرخورده میشود و پنهان کاری را ادامه میدهد.
رفتار درست با این قسم نوجوانان در قدم اول نادیده گرفتن است.
نمایشگری که فیلم یا عکس مبتذل پخش میکند را نادیده بگیرید. صفحه لپ تاپ را ببندید.
اجازه دهید او متوجه شود که شما نیازهای او را به رسمیت شناخته اید و به خلوتش احترام میگذارید. نوجوان شما باید در خانه احساس امنیت کند وگرنه در بیرون از خانه به دنبالش میگردد و امکان دارد به راههایی کشیده شود که جبران آن به مراتب سختتر و یا حتی در بعضی موارد غیر قابل جبران باشد.
در مرحله دوم از او بپرسید که فیلمهایی که تماشا میکند قابلیت دارند که خانوادگی نگاه کنید؟ اگر جواب او منفی بود بپرسید که آیا تمایل دارد توضیح دهد چرا؟
او نیز مانند شما سعی میکند که خودش را بهتر بشناسد و به سمت روابطی که علاقه دارد جذب میشود. پس سوالهای خود را محتاطانه انتخاب کنید. سعی کنید با سوالهایتان او را ترغیب کنید که عاقلانه به این قضیه نگاه کند و تنها احساسات و غرایز را اولویت زندگی اش قرار ندهد.
در آخر توضیح دهید که در آخر تنها بازیگر زندگی او خودش است! اگر قهرمان داستان نابود شود دیگر داستانی وجود ندارد. لذا حال که او به لحاظ جسمی و جنسی بالغ شده باید تلاش کند از نظر عقلانی هم بالغ شود و این بلوغ تنها با اراده و تلاش خودش انجام خواهد گرفت.
@Psycho_096580
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مثبتزندگی
علاقهی اجتماعی چرا و چگونه؟
┈••••✾•🍀🌷🍀•✾••••┈•
۰۳۵۲۱۸۲۴۱۱۹_۲۰📞
مشاوره تلفنی: ۰٩۶۵٨٠
آدرس: یزد_ ابتدای خیابان مهدی
ماباشما هستیم تا شما با آرامش باشید.
https://eitaa.com/baaramesh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پادکست شماره۵
در مواجهه با کنجکاوی جنسی کودکان باید چه کنیم.
قسمت اول
┈••••✾•🍀🌷🍀•✾••••┈•
۰۳۵۲۱۸۲۴۱۱۹_۲۰📞
مشاوره تلفنی: ۰٩۶۵٨٠
آدرس: یزد_ ابتدای خیابان مهدی
ماباشما هستیم تا شما با آرامش باشید.
https://eitaa.com/baaramesh
♻چگونگی دریافت مهریه پس از فوت شوهر توسط زوجه
✴بر اساس قانون اگر زنی مثلاً پس از سه سال از تاریخ فوت همسرش میخواهد مهریه خود را مطالبه کند، این امکان وجود دارد.
🔹باید توجه داشت که دعوی مطالبه مهریه بعد از فوت شوهر (زوج) باید به طرفیت ورثه متوفی که ترک (اموال) به جامانده از متوفی را پذیرفتهاند در دادگاه طرح و اقامه شود یعنی در دادخواست در قسمت خوانده اسامی وارث نوشته شود.
🔹طبق ماده ۳ آئیننامه اجرایی قانون الحاق یک تبصره به ماده ۱۰۸۲ قانون مدنی با فوت زوجه، مهریه نیز به ورثه منتقل میشود و اصل طلبی که زوجه بابت مهریه داشته طبق قاعده ارث به ورثه او انتقال پیدا میکند.
🔹 زوجه برای مطالبه مهریه باید به دادگاه خانواده یا از طریق اجرای ثبت اسناد رسمی اقدام کرد.
@moshaver_police
@Psycho_096580
مشاوره و مددکاری پلیس
کتاب تکنیکهای های فرزندپروری دکتر جهانشاهی ( قسمت ۴۰)
نمایش بعد هم ماجرای یک باهوش و ندونم کاری یک پدر و مادره .
مادر : پاشو، مامان جون وقت خوابه، ساعت از نه گذشته.
بچه: مامان من خوابم نمیاد ،میخوام سریال ببینم.
مادر : پاشو نمیشه سریال ببینی
بچه : چرا مامان؟
مادر: خوب نیس
بچه: چرا خوب نیس؟
مادر: این سریالها خوب نیست
بچه : چرا بابا میبینه؟
مادر : بابا بزرگه .
بچه: منم غذا خوردم، بزرگ شدم .
مادر : نه نمیشه تو باید بخوابی، تو هنوز بچه ای ، بزرگا میتونن دیر بخوابن.
بچه : چرا بزرگا میتونن بیدار باشن؟ من هم میخوام بیدار باشم .
مادر با عصبانیت: نمیشه، اه.
بچه: مامان چرا شما باید بیدار باشین ، من بخوابم؟
مادر: چون شبه، شب باید آدم بخوابه .
بچه : ولی هنوز شب نشده ، بابا میگه هنوز سر شب عاشقاس .
مادر: بابا غلط کرد با تو. برو بگیر بخواب بچه، خسته ام کردی.
بچه: مامان، عاشقا یعنی چی؟
مادر با عصبانیت بیشتر: به تو چه ،بچه برو بگیر بخواب. نبینم دیگه از این سؤالا بپرسی. بچه گریه میکند .
پدر : چیه؟ چتونه؟
مادر : چیکارش کنم. نمیخوابه !
پدر رو به مادر : نمیتونی یک بچه رو بخوابونی. (رو به بچه) باباجون، پاشو
برو بخواب، عزیز گلم. قربونت برم الهی.
بچه در حالیکه گریه میکنه: مامان اذیتم کرد. پدر با خونسردی چیکارت کرد عزیزم؟
بچه دعوام کرد.
پدر چرا دعوات کرد؟
بچه در حالی که گریه میکنه : میگه سؤال نپرس.
پدر رو به مادر : چرا نمیذاری بچه سؤال بپرسه؟ عزیزم، تو با این کارهات کنجکاوی بچه رو به گند می کشی .
مادر رو به پدر : برو تو هم گمشو، فقط بلده بگه عزیزم عزیزم ،حوصله تون رو ندارم. خودت میدونی به سؤالاش جواب بده ،
خودت هم بخوابونش .
پدر رو به مادر و با خونسردی : ببین، این دلیل نمیشه که شما از مسئولیت مادريتون طفره برین .
مادر با عصبانیت از اتاق خارج میشود.
پدر رو به بچه : باباجون هرچی سؤال داری بپرس؟
بچه با گرمی: باباجون، دیدن تلویزیون برای من خوبه؟
پدر: بله، عزیزم، برنامه های تلویزیونی ارزش آموزشی زیادی دارن، به شرطی که توش تعمق کنی و پیامی رو که برنامه میخواد به مخاطبش برسونه ، خوب بگیری .
بچه: ولی من فیلم دوست ندارم، من سریال دوست دارم .
پدر: فرقی نمیکنه عزیزم فیلم و سریال همش خوبه ...
مادر به اتاق برگشته و در حالت عصبانیت شدید صحبت پدر را قطع میکند : بگذار بره بخوابه ، ساعت ده شد، صبح بیدار نمیشه، بره مدرسه .
پدر با دیدن عصبانیت مادر و رو به بچه: خوب، دیگه بسه عزیزم، سؤالهای بعدیت رو فردا بپرس .الان پاشو برو بخواب، ساعت ده شده ، مامان میگه باید بخوابی .
بچه: بابا چرا باید ساعت ده بخوابم؟
پدر :چون همه ساعت ده می خوابن .
بچه : ولی شما که ساعت ده نمی خوابین؟
پدر : البته ما هم همیشه ساعت ده میخوابیم.
بچه : یعنی شما الان میخوابین؟
پدر: بله بابا جون ما هم میخوابیم، حالا تو ،بخواب چشمات رو که ببندی ، می بینی که ما هم خوابیدیم.
شاید این نمایش رو به خاطر این انتخاب کردم که بگم، وقتی ندونیم چطوری یک
بچه رو میشه خوابوند، باعث میشه خسته بشیم. با همسرمون دعوا کنیم و ...
شاید بشه گفت خیلی از اختلافهای زناشویی از اینجا ناشی میشه از یک بچه شیطون و باهوش با پدر و مادری که فرزند پروری بلد نیستن و نمیدونن چطوری باهاش کنار بیان و مشکل رو به گردن هم میاندازن و . ..
اما تکنیکهای فرزند پروری علاوه بر اونکه به رشد شخصیت سالم توی بچه ها کمک می کنه و همینطور از بروز اختلافات زناشویی پیشگیری میکنه ،میتونه برای کودک درون مون هم آرامش بخش باشه. میدونین منظورم چیه؟
اجازه بدین اینو در مطلب بعدی توضیح بدم.
@Psycho_096580
پرسش مراجع:
مدتی است به دلیل مشکلات اقتصادی و بیکاری همسرم حالِ خوبی ندارم،عصبی شدم ، اصلا شاد نیستم ، گاهی که خیلی ناراحت می شوم خودم را می زنم و از طرفی تمایلی به روابط زناشویی با همسرم ندارم به نظر شما من افسردگی گرفتم ؟ علائم افسردگی چیست؟
پاسخ مشاور:
از نشانه های افسردگی: تغییر در اشتها ( افزایش و کاهش اشتها) ، عدم تمرکز و تصمیم گیری ، افزایش و یا کاهش وزن ، اختلالات خواب ، احساس غم و ناامیدی، خستگی و بی حوصلگی و ، منفی نگری ، سردی و پرخاشگری و ... می باشد
افسردگی هیچ ارتباطی با تجربه یک روز بد، یا نداشتن چیزهای کافی در زندگی ندارد. قرار نیست که حتماً دلیلی برای ابتلا به افسردگی وجود داشته باشد. افسردگی یک بیماری پیچیده است که توسط عوامل متعددی همچون آسیب های ژنتیکی، استرس، آسیب های روانی و جسمی رخ می دهد.
درصد بالایی از افسردگی ها قابل درمان هستند و اولین گام برای رسیدن به این مهم دارودرمانی و در کنار آن روان درمانی است
برای کمک به درمان افسردگی باید شرایط زندگی خودتان مطلوب کنید بهتر است در اسرع وقت از یک مشاور و روان شناس متخصص کمک بگیرید
@Psycho_096580
رفتار با کودک و نوجوانی که به سن بلوغ رسیده و فیلم یا عکس مبتذل دیده چگونه است؟( قسمت آخر)
🔅با هم مسئله را حل کنید
از فرزند خود بپرسید که دوباره مایل است این اطلاعات را در فضای اینترنت جستجو کند. مکالمه را طوری جهت دهید که کودک علاقه ای به جستجوی مجدد نداشته باشد. کودک را ترغیب کنید به موضوعات دیگری پرداخته و علاقمندی های خود را دنبال کند. البته لازم است این اعتماد را در او ایجاد کنید که اگر دوباره در معرض چنین محتوایی قرار گرفت، آن را با شما در میان بگذارد. پس روابط صمیمانه خود را با کودک تحت هر شرایطی حفظ کنید. در صورتی که کودک به دنبال کردن محتوای مبتذل علاقه پیدا کرده؛ بهتر است از روانشناسان کودک کمک بگیرید. با حضور در جلسات روانشناسی از بهترین واکنش و برخورد با کودکی که فیلم مبتذل دیده آگاه می شود.
نکات مهم:
- به نوجوان خود بیاموزید فیلم مبتذل، میل جنسی را به سمت یک توهم سوق می دهد تا یک فرد ذهنیت مصرف کننده را ایجاد می کند و به جای ایجاد روابط، از تصاویر و مردم استفاده می کند.
- پورنوگرافی یک ذهنیت مصرف کننده را تشکیل می دهد تا یک ذهنیت دوست داشتنی.
- پورنوگرافی بردگی ذهنی و جسمی: برانگیختگی جنسی به راحتی وابسته به تصاویر صریح یا فیلم است. در مشاوره و برخورد با نوجوانی که فیلم مبتذل دیده است، به او یادآوری کنید که در غیاب چنین مطالب و فیلم هایی، نوجوانان معتاد به پورنوگرافی برای رسیدن به برانگیختن به داروها وابسته می شوند.
- به نوجوان خود در زمینه ریسک پذیری و تصمیم گیری علاقانه کمک کنید.
تربیت جنسی کودک و صحبت از رابطه جنسی
تربیت جنسی کودک با توجه به سن او باید پیگیری شود. اگر اطلاعی از نحوه تربیت جنسی ندارید حتما این کار را به کمک مشاورین انجام دهید؛ اما از آن غافل نشوید. کودک باید درباره محتوایی که تماشا کرده آگاهی داشته باشد. صحبت از رابطه جنسی و هدف آن، کنجکاوی های کودک را کمتر می کند. در حالی که اگر بخواهید موضوع بحث را منحرف کرده و کودک را به کار دیگری مشغول کنید، جواب سوالات خود را در جای دیگری جستجو می کند. نحوه برخورد با کودکی که عکس مبتذل دیده باید به گونه ای باشد که سوالی در ذهن کودک باقی نگذارد. اما مطمئن شوید فرزندتان سوالات خود را از افراد دیگر نمی پرسد.
کلام آخر
در عصر امروز، نمی توان کودکان را از فعالیت های مجازی منع کرد. با این حال قبل از خرید گجت های هوشمند برای کودک، از امنیت در فضای مجازی به طور کامل آگاه شوید. مشورت و مشاوره با روانشناسان حوزه کودک، رفتار صحیح در زمینه فعالیت های اینترنتی فرزندتان را به شما می آموزد. اگر فرزندتان در معرض محتوای مستهجن قرار گرفته، با اگاهی از برخود با کودکی که فیلم مبتذل دیده، رفتاری مناسب داشته باشید.
نوجوانان به طور طبیعی مستعد تصمیم گیری در معرض خطر و ضربه هستند. این نحوه شخصیت آن ها در این دوران است. این به معنای خوب یا بد بودن نیست، بلکه این بدان معنی است که نوجوانان به نحوه مدیریت عاقلانه در این فصل از زندگی نیاز دارند. تصمیمات درست نه تنها در برخورد با نوجوانی که فیلم مبتذل دیده است، کمک می کند، بلکه به نوجوان در تمام مراحل نوجوانی و بزرگسالی اش کمک خواهد کرد.
کنجکاوی های جنسی کودکان در فضای مجازی به واکنش شما بستگی دارد. بنابراین بهتر است تربیت جنسی کودک را نادیده نگرفته و آن را از طریق منابع معتبر دنبال کنید.
مرجع : موفقیت
✨✨✨✨
@Psycho_096580
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁☕️
صبح شد ...
چشم بگشای که خورشید شِکُفت ...
باز کن پنجره را با دمِ صبح ،
باید از خانهی دل گَرد پریشانی رُفت !
سلمان هراتی
@Psycho_096580
♻تعلیق مجازات چیست و چه شرایطی دارد؟
🔹#تعلیق_مجازات یعنی اینکه مجازات مجرم بهطور موقت و در مدت زمانی مشخص اجرا نشود؛ و هدف از چنین عملی فرصت دادن به متهم است تا حتی با وجود سوءِپیشینه بتواند به حالت اولیه و عادی زندگی و اجتماع بازگردد.
🔹حُسن دیگر تعلیق مجازات این است که مجرم در محیط مضار زندان قرار نگیرد؛ زیرا در اکثر موارد محرز شده است که نه تنها این مجازات نمیتواند در تأدیب و بهبود وضعیت فرد مفید باشد بلکه اغلب اثرات خطرباری همراه دارد، زیرا که مجرم در اثر ارتباط با محیط آلودهی زندان و تبهکاران حرفهای صاحب تجارب مجرمانه میشود.
🔹به همین دلیل تعلیق مجازاتِ فردی که محکومیت کیفری مؤثر داشته باشد و سابقا هم زندان رفته باشد بیاثر خواهد بود. مدت تعلیق در قانون مجازات جدید ۱ تا ۵ سال است.
🔹صدور قرار معلق نمودن اجرای مجازات به معنای برائت کامل از نتایج جرم نیست، بلکه مجرم تنها از جنبهی وجههی عمومی مجازات رهایی مییابد و جنبهی خصوصی مجازات فقط در صورت گذشتِ شاکی خصوصی زایل میشود وگرنه همچنان ادامه مییابد.
@Psycho_096580
shirmardi - dokhanyat.mp3
5.98M
#رادیوآرامش
چگونه از فرزندانمان در برابر هجمه دخانیات محافظت کنیم؟
کارشناس مرکز آرامش در برنامه رادیویی نسی صبح پاسخ میدهد.
┈••••✾•🍀🌷🍀•✾••••┈•
۰۳۵۲۱۸۲۴۱۱۹_۲۰📞
مشاوره تلفنی: ۰٩۶۵٨٠
ماباشما هستیم تا شما با آرامش باشید.
@Psycho_096580
مشاوره و مددکاری پلیس
کتاب تکنیکهای های فرزندپروری دکتر سعید جهانشاهی(قسمت ۴۱)
تا حالا توی ذهنتون با خودتون حرف زدین؟ طوری که انگار با بزرگترهاتون، مثلاً پدر یا مادرتون حرف زده باشین. میخوام بگم وقتی توی ذهنتون با خودتون حرف میزنین ، اونی که توی ذهنتون جوابتون رو میده ، هر کی که باشه اگه تکنیک های فرزند پروری رو بلد باشه، بهتر آرومتون میکنه ، مگه نه؟
و حتماً میدونین که ما توی ذهنمون خیلی با خداوند حرف میزنیم .خدایی رو تصور می کنیم که بهترین پدر، بهترین مادر و تنها آفریننده ما است و وقتی باهاش حرف می زنیم و درد دل میکنیم ،خیلی آروم میشیم. یاد خدا آرامش بخش دلهاست، اما بعضیها آروم نمیشن.
اونها اشکال رو در خدا میدونن. اما من اشکال رو در این میدونم که وقتی خودشون به جای خدا ، جواب درددل خودشون رو میدن ، خدا رو مثل یک پدر یا مادر بد، سرزنش کننده و ... تصور میکنن ،البته نه اینکه خدا رو اینطوری بدونن ،نه، هرگز. اونها همین نحوه تربیتی که از والدین خود دیدن رو ، متاسفانه به خدا نسبت میدن .
اونها نمیدونن که بهترین جوابی که خداوند درون (اسمی که من برای اون خدا انتخاب کردم تا با خدای واقعی اشتباه نشه ) میتونه بده چیه . نمیدونن که خدواند درون هم، مثل پدر یا مادر درون، وقتی با اونها توی خیالمون حرف میزنیم، اگه تکنیک های فرزند پروری رو بدونه و اونها رو رعایت کنه، در رشد شخصیت ما موثرتره و بهتر میتونه به ما آرامش و رشد بده.
برای نمونه، نامه یکی از مراجعین به کلینیک روانشناسی خودم رو اینجا براتون نقل می کنم، پاسخی که خودش به نامه اش داد رو در اینجا نیاوردم. پاسخ دو نفر دیگر رو با کمی اصلاح در ادامه میبینین . پاسخ اول، به نظر من، پاسخ خوبی نیس. اگر دقت کنین پر از خطای تو بد هستی هست. پر از سرزنشه. اصلا از تاکتیک تشویق یا احساس استفاده نکرده. از تاکتیک استقلال هم استفاده نکرده. اصلاً معلوم نیست با روح و روان نویسنده نامه چیکار میکنه .
پاسخ دوم، پاسخ فردیه که سعی کرده با رعایت تکنیک های فرزند پروری ، جواب بهتری بنویسه. البته دیدگاه مذهبی اش ممکنه از نظر برخی درست یا غلط باشه . شما با دیدگاه و دانش دینی خودتون به موضوع نگاه کنین و تاثیر استفاده از تکنیک های فرزند پروری رو در چنین موقعیتی، یعنی وقتی با خدای خودمون صحبت میکنیم تمرین کنین ، چه مسلمان باشین و چه نباشین .
راستی اگه قرار بود شما به جای اون دوست، جواب نامه رو از طرف خدا بدین، چی می نوشتین؟ از چه تکنیکهایی بیشتر استفاده می کردین؟ نفر دوم استفاده از چه تاکتیکهایی را مهمتر دونسته؟ تاکتیک احساس رو یا تاکتیک
استقلال رو؟ میتونین حدس بزنین؟
به نظرتون یاد خدا و گفتگو با او برای نویسنده نامه، رشددهنده و آرامش بخش هست؟ آیا نظر من درسته که بکار بردن تکنیک های فرزندپروری میتونه در رشد شخصیت کودک درونمون هم خیلی خیلی مؤثر باشه؟
✨✨نامه ✨✨
خدایا، سلام
نمیدانم از کجا شروع کنم .در زندگی همیشه سختی کشیدم. انگار فراموشم کرده بودی هنوز ۷ ساله بودم که پدرم مریض شد و باید با مادرم برای معالجه به تهران می رفتند. حدوداً ۵ سال طول کشید تا زندگی ما کمی رو به راه شود که ناگهان مادرم مریض شد. حالا خانواده ای بودیم با پدری مریض که احتیاج به پرستار داشت و مادری که مرتب در بیمارستان بود . تا یادم هست مریضی بود و خانواده ای محتاج به مادربزرگ.
یادم میآيد وقتی با مادر بزرگ و یا کسی دیگر در دل می کردم، می گفتند «خدا دارد شما را امتحان می کند" و یا اینکه "خدا هر کسی را بیشتر دوست میدارد بیشتر بلا و مصیبت به او می دهد." این سؤال در ذهنم بود که چه کسی در حال امتحان شدن بود، من یا شش فرزند دیگری که در خانه
بودند؟
مادرم امتحان پس میداد در حالی که این
همه برای پدرم زحمت کشیده بود یا پدرم در حال امتحان شدن بود که بعد از این بیماری طولانی ، حالا که احتیاج به استراحت و آرامش ،داشت، باید شاهد بیماری مادرم و سختی زندگی ما باشد؟ ای خدا، این چه جور دوست داشتنی است؟ مگر
نمی شود جور دیگر کسی را دوست داشت؟
همیشه می گفتند اگر پدر و مادر از فرزند راضی باشند، عاقبت به خیر می شود . پدرم از خوبی به پدر و مادرش زبانزد بود ولی عاقبت به خیر نشد. مادرم هم چیزی از زندگی نفهمید و از آن بیماری مرد.
وقتی مادرم فوت کرد ، میگفتم شاید صلاح در آن بود. چون خیلی زجرکشید. خیلی دلم برای پدرم میسوخت. خیلی تنها بود. حتماً باز هم در حال امتحان پس دادن بودیم ، دیگر من شدم مادر پدرم و تقریباً مادر شش فرزند دیگر و سه فرزندخودم. بیچاره شوهرم. نمیدانم آن موقع ها چگونه میگذشت، فقط میدانم خیلی سخت بود.
ادامه نامه را در قسمت بعدی می خوانیم ...
@Psycho_096580
Narishen (Nakhoda Va Morgh).mp3
6.57M
ناخدا و مرغ دریایی
داستان صوتی با محوریت دوست داشتن خود
نویسنده: سرهنگ دوم مریم زواری
معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان خراسان رضوی
@moshaver_police
@Psycho_096580
https://eitaa.com/Aramesh_Razavi
صبح است و هوا
هــوای لطف است و صفا!
صبح است و نوا
نـوای مهر است و وفا!
صبح است و دلا
هرآنچه می خواهی هست؛
بر سفرۀ گستردۀ الطافِ خدا...
@Psycho_096580
@moshaver_police
پرسش مراجع :
با سلام واحترام خدمت شما
من مادری ۴۰ ساله هستم موضوعی که باشما میخواهم در میان بگذارم در مورد وابستگی دخترم به من است . دختری ۱۲ ساله دارم که بسیار به من وابسته است حتی هنگامی که برای خرید های کوچک و به مدت کوتاه از منزل خارج می شوم بسیار نگران می شود
لطفا من را راهنمایی کنید
پاسخ مشاور:
وابستگی شدید کودک به مادر می تواند به دلایل اضطراب جدایی و یا اضطراب اجتماعی می باشد و باید برای دریافت درمان روان شناختی مناسب در اسرع وقت به روانکاو کودک و نوجوان مراجعه کنید
دلایل اضطراب جدایی در کودکان متفاوت است،دلایل بیولوژیکی و ژنتیکی، دلایل خانوادگی( مانند خانواده های تک والد،خانواده های در هم تنیده و وابسته، خانواده های آشفته و پر استرس، از دست دادن یکی از نزدیکان کودک در خانواده ) می تواند از آن جمله باشد
ویژگی های شخصیتی نیز در ابتلای کودک به اضطراب جدایی موثر است کودکان درون گرا و خجالتی بیشتر در معرض وابستگی هستند رفتار والدین نیز می تواند این وابستگی را تشدید کند به طور مثال والدینی که کنترل گر هستند به فرزندانشان آسیب می زنند
اضطراب جدایی از دوران کودکی و با رفتن کودک به مهدکودک و مدرسه قابل تشخیص است نگرانی و اضطراب کودک در سه تا چهار دقیقه بعد از جدایی از مادرش طبیعی است اما اگر بیش از آن تداوم باید باید بررسی شود
در عین حال با توجه به وابستگی فرزندتان به شما باید جهت پیگیری موضوع در اسرع وقت به روانشناش کودک و نوجوان مراجعه کنید
@Psycho_096580
@moshaver_police
📜فرق مهریه عندالمطالبه و عندالاستطاعه چیست⁉
🔶هرگاه برای پرداخت مهریه، زمان و اجل معین نشده باشد، مهریهی عندالمطالبه است. دراین صورت به محض عقد، زن مالک مهر است و هر زمان که بخواهد میتواند مهریهی خود را مطالبه کند، اما در مهریه عندالاستطاعه، زمان پرداخت مهریه، زمانی است که زوج، توانایی و استطاعت پرداخت را داشته باشد، پس پرداخت آن منوط به استطاعت، زوج است. البته زوجین میتوانند به صورت موجل نیز مهریه را تعیین کنند که در اینصورت پرداخت مهریه در زمان مقرر مورد توافق بایستی باشد و قبل از آن زوج حق مطالبه ندارد.
🔶مهریه، مالی است که در زمان جاری شدن صیغهی عقد و نکاح، طبق توافق قبلی زوجین و براساس قوانین اسلام و رسوم اجتماعی، مرد به زن پرداخت میکند یا مکلف به پرداخت آن میشود.
@Psycho_096580
کودکان و نوجوانان و فضای مجازی
تأثیر منفی استفاده بیش از چهار ساعت از فضای مجازی
والدین باید در مورد سلامت روان کودکان خود به خصوص اگر بیش از چهار ساعت در روز در مقابل صفحه نمایش (کامپیوتر، تماشای تلویزیون و بازیهای ویدئویی) قرار گیرند، نگران باشند. کارشناسان میگویند نوجوانانی که زمان بیشتری را در مقابل صفحه نمایش صرف کردهاند تمایل به تجربه سطوحی بالاتری از پریشانی روحی، اضطراب و افسردگی را دارند و در استفاده بیش از چهار ساعت این تمایل منفی شدیدتر دیده میشود.
افزایش زمان استفاده از صفحه نمایش و قرار گرفتن در معرض رسانهها با کاهش احساس پذیرش اجتماعی و افزایش احساس تنهایی و مشکلات ارتباطی همراه است و فعالیتهای اینترنتی خاص مانند سایتهای شبکههای اجتماعی و بازیهای چند نفره آنلاین با سطوح پایینتر از سلامت همراه بوده است.
میانهروی را در اینترنت رعایت کنید
کودکان و نوجوانان به دلیل موقعیت سنی خود تمایل بیشتری به تکنولوژیهای مدرن و فضای مجازی دارند و میزان تأثیر پذیری آنها نیز از پدیدههای اطراف خود در این سنین بیشتر است. بنابراین سلامت روانی کودکان و نوجوانان با توجه به رشد و توسعه فضای مجازی موضوعی حائز اهمیت است.
با توجه به اینکه شبکههای اجتماعی کودکان و نوجوانان پرتحرک را از جمعهای دوستانه خود جدا کرده است، کم کم سر و کله افسردگی اضطراب و عزت نفس نیز در آنها نیز پیدا میشود. از آن جایی که هر چیزی از جمله اینترنت میتواند به طور بالقوه اعتیاد آور باشد، توصیه کارشناسان این است که بهتر است میانهروی را رعایت کنید. یکی از سادهترین راههای جلوگیری از بروز این مشکل محدود کردن مدت زمان استفاده از اینترنت است.
چگونگی حفظ امنیت نوجوان در شبکههای مجازی
والدین میزان استفاده کودک و نوجوان را از شبکههای اجتماعی بررسی کنند و به دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت در زمینه استفاده از صفحات نمایش دقت کنند. اطمینان حاصل کنند از این امکانات بهینه استفاده میکنند و اگر اینچنین نیست، آنها را بهدرستی راهنمایی کنند و برخی از نکات را مد نظر قرار دهید که عبارتند از:
اینترنت را فضایی بزرگ و بیکران تصور کنید
والدین هرگز نمیتوانند کودک را ساعتها در یک مرکز خرید بزرگ رها کنند و انتظار داشته باشند هر کسی او را میبیند یا از کنارش رد میشود مهربان باشد و از او مراقبت کند. این قیاس خوبی است برای فهمیدن شرایط در فضای مجازی و اینترنت، بنابراین، وقتی کودک، بدون مراقبت و نظارت، ساعتها در شبکههای اجتماعی حضور دارد، نمیتوانید از امنیت او اطمینان داشته باشید. حتماً توجه داشته باشید که کودک یا نوجوان در اینگونه فضاها با چه کسانی در ارتباط است.
درباره قلدری و زورگیریهای آنلاین آگاهی کسب کنید
درست است که تعداد زیادی از کودکان و نوجوانان ارتباطات مجازی خوشایندی را تجربه میکنند، اما نمیتوان پدیده قلدری و زورگویی آنلاین را نادیده گرفت. در واقع، این موضوع در شبکههای اجتماعی و در بین نوجوانان بسیار رایج است. بنابراین، در اینباره مطالعه کنید و اطلاعات خود را افزایش دهید و مراقب علائم هشداردهندهای باشید که نشاندهنده قربانی بودن کودک است.
تعادل برقرار کنید
از میزان ارتباطات و تعاملات کودک خارج از شبکههای مجازی اطمینان حاصل کنید، یعنی، برنامه روزانه کودک یا نوجوان باید به گونهای باشد که بیشتر وقتش درگیر روابط و فعالیتها در دنیای حقیقی و با انسانهای حقیقی باشد. همچنین، کودک و نوجوان را مشغول فعالیتهایی کنید که به او در ساختن هویت و عزت نفس کمک میکند.
به کودک و نوجوان استفاده آگاهانه از شبکههای مجازی را آموزش دهید
از فرزندتان بخواهید با خودش روراست باشد و زمانی را که صرف شبکههای اجتماعی میکند دقیق محاسبه کند و اگر با افرادی در ارتباط است که باعث افزایش استرس و ناخشنودی او میشوند، این روابط را قطع کند.
محدودیت ایجاد کنید
ساعتهایی از روز، مثل وقت نهار یا شام و قبل از خواب، استفاده از تلفن همراه را برای همه اعضای خانواده ممنوع کنید. احتمالاً در روزهای اول، با مخالفت و مقاومت کودک مواجه خواهید شد، اما به یاد داشته باشید، در این زمینه، استمرار کلید موفقیت است.
وضع قوانین بودن در شبکههای اجتماعی
از آنجا که مقدار زیادی از رشد مغز در سالهای نوجوانی اتفاق میافتد، بهتر است والدین درباره تأثیری که شبکههای اجتماعی بر فرزندشان میگذارد آگاهی کسب کنند. به همین منظور، در خانه برای استفاده از شبکههای مجازی و حفظ امنیت و سلامت کودک و نوجوان، باید قوانین و دستورالعملهایی وضع شود.
کودکان و نوجوانان و فضای مجازی
تأثیر منفی استفاده بیش از چهار ساعت از فضای مجازی
والدین باید در مورد سلامت روان کودکان خود به خصوص اگر بیش از چهار ساعت در روز در مقابل صفحه نمایش (کامپیوتر، تماشای تلویزیون و بازیهای ویدئویی) قرار گیرند، نگران باشند. کارشناسان میگویند نوجوانانی که زمان بیشتری را در مقابل صفحه نمایش صرف کردهاند تمایل به تجربه سطوحی بالاتری از پریشانی روحی، اضطراب و افسردگی را دارند و در استفاده بیش از چهار ساعت این تمایل منفی شدیدتر دیده میشود.
افزایش زمان استفاده از صفحه نمایش و قرار گرفتن در معرض رسانهها با کاهش احساس پذیرش اجتماعی و افزایش احساس تنهایی و مشکلات ارتباطی همراه است و فعالیتهای اینترنتی خاص مانند سایتهای شبکههای اجتماعی و بازیهای چند نفره آنلاین با سطوح پایینتر از سلامت همراه بوده است.
میانهروی را در اینترنت رعایت کنید
کودکان و نوجوانان به دلیل موقعیت سنی خود تمایل بیشتری به تکنولوژیهای مدرن و فضای مجازی دارند و میزان تأثیر پذیری آنها نیز از پدیدههای اطراف خود در این سنین بیشتر است. بنابراین سلامت روانی کودکان و نوجوانان با توجه به رشد و توسعه فضای مجازی موضوعی حائز اهمیت است.
با توجه به اینکه شبکههای اجتماعی کودکان و نوجوانان پرتحرک را از جمعهای دوستانه خود جدا کرده است، کم کم سر و کله افسردگی اضطراب و عزت نفس نیز در آنها نیز پیدا میشود. از آن جایی که هر چیزی از جمله اینترنت میتواند به طور بالقوه اعتیاد آور باشد، توصیه کارشناسان این است که بهتر است میانهروی را رعایت کنید. یکی از سادهترین راههای جلوگیری از بروز این مشکل محدود کردن مدت زمان استفاده از اینترنت است.
چگونگی حفظ امنیت نوجوان در شبکههای مجازی
والدین میزان استفاده کودک و نوجوان را از شبکههای اجتماعی بررسی کنند و به دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت در زمینه استفاده از صفحات نمایش دقت کنند. اطمینان حاصل کنند از این امکانات بهینه استفاده میکنند و اگر اینچنین نیست، آنها را بهدرستی راهنمایی کنند و برخی از نکات را مد نظر قرار دهید که عبارتند از:
اینترنت را فضایی بزرگ و بیکران تصور کنید
والدین هرگز نمیتوانند کودک را ساعتها در یک مرکز خرید بزرگ رها کنند و انتظار داشته باشند هر کسی او را میبیند یا از کنارش رد میشود مهربان باشد و از او مراقبت کند. این قیاس خوبی است برای فهمیدن شرایط در فضای مجازی و اینترنت، بنابراین، وقتی کودک، بدون مراقبت و نظارت، ساعتها در شبکههای اجتماعی حضور دارد، نمیتوانید از امنیت او اطمینان داشته باشید. حتماً توجه داشته باشید که کودک یا نوجوان در اینگونه فضاها با چه کسانی در ارتباط است.
درباره قلدری و زورگیریهای آنلاین آگاهی کسب کنید
درست است که تعداد زیادی از کودکان و نوجوانان ارتباطات مجازی خوشایندی را تجربه میکنند، اما نمیتوان پدیده قلدری و زورگویی آنلاین را نادیده گرفت. در واقع، این موضوع در شبکههای اجتماعی و در بین نوجوانان بسیار رایج است. بنابراین، در اینباره مطالعه کنید و اطلاعات خود را افزایش دهید و مراقب علائم هشداردهندهای باشید که نشاندهنده قربانی بودن کودک است.
تعادل برقرار کنید
از میزان ارتباطات و تعاملات کودک خارج از شبکههای مجازی اطمینان حاصل کنید، یعنی، برنامه روزانه کودک یا نوجوان باید به گونهای باشد که بیشتر وقتش درگیر روابط و فعالیتها در دنیای حقیقی و با انسانهای حقیقی باشد. همچنین، کودک و نوجوان را مشغول فعالیتهایی کنید که به او در ساختن هویت و عزت نفس کمک میکند.
به کودک و نوجوان استفاده آگاهانه از شبکههای مجازی را آموزش دهید
از فرزندتان بخواهید با خودش روراست باشد و زمانی را که صرف شبکههای اجتماعی میکند دقیق محاسبه کند و اگر با افرادی در ارتباط است که باعث افزایش استرس و ناخشنودی او میشوند، این روابط را قطع کند.
محدودیت ایجاد کنید
ساعتهایی از روز، مثل وقت نهار یا شام و قبل از خواب، استفاده از تلفن همراه را برای همه اعضای خانواده ممنوع کنید. احتمالاً در روزهای اول، با مخالفت و مقاومت کودک مواجه خواهید شد، اما به یاد داشته باشید، در این زمینه، استمرار کلید موفقیت است.
وضع قوانین بودن در شبکههای اجتماعی
از آنجا که مقدار زیادی از رشد مغز در سالهای نوجوانی اتفاق میافتد، بهتر است والدین درباره تأثیری که شبکههای اجتماعی بر فرزندشان میگذارد آگاهی کسب کنند. به همین منظور، در خانه برای استفاده از شبکههای مجازی و حفظ امنیت و سلامت کودک و نوجوان، باید قوانین و دستورالعملهایی وضع شود.
✨✨✨✨✨✨
@Psycho_096580
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#راهارتباطی
سریعترین راه ارتباطی با مشاورین مرکز مشاوره آرامش
زندگی یعنی یک سار پرید
ازچه دلتنگ شدی؟
دلخوشی هاکم نیست
مثلا آن خورشید
کودک دیروزی
کفتر آن هفته
یک نفردیشب مرد و هنوز
نان گندم خوب است
وهنوز آب میریزد پایین، اسب ها می نوشند.
@Psycho_096580
♻فرق متهم با مجرم چیست؟👇
از منظر ادبیات کلمه متهم همخانواده تهمت است بنابرین متهم از منظر حقوقی به کسی گفته می شود که به عنوان فاعل کاری است که آن کار، جرم محسوب می شود.
وبه عبارت بهتر به کسی که تهمت عملی که جرم است، را نسبت می دهند متهم میگویند
و به منظور تحقیق صحت وسقم این تهمت، او مورد پیگرد قرار می گیرد، متهم می گویند.
اما مجرم کسی است که اتهام وی در دادگاه ثابت شده باشد وبرای عمل او مجازاتی در قانون پیش بینی شده باشد . و مرسوم است که میگویند هر متهمی لزوماٌ مجرم نیست، مگر این که جرم وی توسط دادگاه صالح ثابت شود و از زمانی که جرم در دادگاه علیه متهم ثابت می شود، می توان او را مجرم نامید. و متهم از وقتی که حکم دادگاه علیه او صادر شده و سپس قطعی می شود نام محکوم به خود می گیرد.
@Psycho_096580
12.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مدیریت خشم در کودکان
معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان خراسان رضوی
@Psycho_096580
https://eitaa.com/policemoshaver
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقام معظّم رهبری:
«امام بزرگوار یک شخصیّت انصافاً کامل، بزرگ، باعظمت، جامعالأطراف و از همه جهت یک شخصیّت برجسته و ممتاز بود».
🏴فرارسیدن سالگرد ارتحال امام خمینی (رضواناللهعلیه) را تسلیت میگوییم🏴
@Psycho_096580
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خمینی (ره) رهبر شیعیان جهان در خانواده پدر بود
@Psycho_096580