۲۷ آذر ۱۴۰۳
"بسمالله الرّحمن الرّحيم "
✨بیا باهم نهجالبلاغه بخوانیم✨
🔷 خطبه۱۶۱ [ وصف پيامبر صلّىالله عليهوآلهوسلّم و اهلبيت عليهمالسّلام]
#مولامیفرمایند: اِبْتَعَثَهُ بِالنُّورِ اَلْمُضِيءِ وَ اَلْبُرْهَانِ اَلْجَلِيِّ وَ اَلْمِنْهَاجِ اَلْبَادِي وَ اَلْكِتَابِ اَلْهَادِي
خداوند پيامبرش را با نورى درخشان و برهانى آشكار و راهى روشن و كتابى هدايتگر بر انگيخت
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🔶شرح:
امام عليه السّلام در آغاز خطبه به معرفى پيامبر اكرم صلّى اللّه عليه و آله و آيين او مىپردازد و مىفرمايد: «خداوند او را با نور روشنى بخش و برهان آشكار و طريق واضح و كتاب هدايت كننده، برانگيخت».
منظور از «نور مضىء» همان نور نبوّت اوست كه همه جا را روشن ساخت و «برهان جلى» اشاره به معجزات آشكار اوست. «منهاج بادى» شريعت واضح او را بيان مىكند و «كتاب هادى» قرآن است كه هدايتگر خلايق تا دامنۀ قيامت است. بعضى از شارحان نهج البلاغه هر چهار جمله را اشاره به قرآن مىدانند كه امام عليه السّلام از زواياى مختلف به آن نگريسته است؛ ولى آن چه در تفسير آن گفتيم كه هر يك به چيزى اشاره مىكند، مناسبتر به نظر مىرسد و جمعى از شارحان نهج البلاغه آن را پذيرفتهاند.
در هر حال، كلام امام عليه السّلام اشاره به اين دارد كه اركان چهارگانۀ دعوت پيامبر، از هر نظر كامل و قوى و سرچشمۀ آن، نور وحى بود و معجزات مختلف، برهان و دليل آن و كتاب هدايت كنندهاى همچون قرآن، بيانگر آن و قوانين و احكامش روشن، حساب شده و حكيمانه بود.
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
#کلامامیر
#نهجالبلاغهخوانی
#اللّٰھُمَعجلْلِّوَلیڪَالفرَج
#اَللّٰهُمَّالْعَنِالْجِبْتَوَالطّٰاغُوتَوَالنَعثل
🍂🍂🍂🍂🍂
https://eitaa.com/qa_alghadir
۲۷ آذر ۱۴۰۳
۲۷ آذر ۱۴۰۳
۲۷ آذر ۱۴۰۳
دعایعهد۩سیدولیدالمزیدی.mp3
1.78M
خدایا، پروردگار سایه و حرارت آفتاب و نازل کننده قرآن بزرگ ؛ عهد و پیمان و بیعت با مولایم را در امروز تجدید میکنم
#قرارعاشقی
۲۷ آذر ۱۴۰۳
۲۷ آذر ۱۴۰۳
۲۷ آذر ۱۴۰۳
🕋🕋🕋🕋🕋
✨لحظاتی ناب درمحضر قرآن کریم ✨
✅ حفظ آیات منتخب درسه محور:
* عقاید، اخلاق ، احکام *
🌷با بیان شیوای خانم معروفخانی
👈روزهای سه شنبه
⌛️ساعت ۱۵:۳۰ الی ۱۷
🍃کانون #غدیر
☎️ شماره تماس +989109530970
09109580866
😍مهلت ثبت نام تمدیدشد:
👈 تا پایان آذر ماه
🌷 شرط سنّی ثبت نام درکلاس
۱۸ تا ۴۵ سال است.
۲۷ آذر ۱۴۰۳
هدایت شده از دین پژوهی
🍉 یلدای ما مدعیان انتظار!
🔹ماها شب چله که میشه، توی دورهمی فامیل، معمولا از اوناییکه #غایبند یاد میکنیم، از خواجه حافظ شیرازی گرفته تا اموات خاندان و اون سرباز و دانشجو و مسافری که بین ما نیست.
ریز به یاد همه هستیم جز #غایب_اصلی، آقا امام زمان(عج)!
🔹کماند آدمهایی که در طولانیترین شب سال، به یادِ صاحب #طولانیترینغیبتتاریخ باشند و برای #فرج امام منتظر، دعا کنند.
🔹شما امتحان کنید ببینید، بعد از این همه مسجد و هیات رفتن و شهره به مذهبی و مکتبی بودن، میتونید وسط دورهمی #شب_یلدا، از حاضرین، فقط یه #صلوات برای فرج امام زمان(عج) بگیرید یا نه؟؟
🔹دقت کنید! نگفتیم دعای ندبه راه بیندازید نه! میخاییم ببینیم ماهایی که #ادعای انتظار داریم، میتونیم به اندازه #فقط_یه_صلوات اسم امام و صاحبمون رو بیاریم یا نه؟؟
🔹شما هم احتمال میدید اگر شب یلدا، وسط جمعی که نزدیکترین آدمها به ما هستند، حرفی از امام زمان(عج) بزنیم، به ما میخندن و مسخرهمون میکنن؟
میترسید بخاطر بردن اسم حضرت، مبادا اذیت بشید؟
🔹بعنوان یه مذهبی معمولی نه، اما بعنوان یه #منتظر_مدعی، اگر هنوز این #شجاعت رو نداریم که از نزدیکان خودمون، یه صلوات برای حضرت بگیریم، یا به هر روش دیگه ای، شب یلدا رو بنام حضرت مزین کنیم، معلومه حالا حالا راه داریم!
🔹ماها عادت کردیم فقط توی سختیها، توی کرونا، پشت در ِاتاق عمل، توی قرض و چک، یاد حضرت باشیم، نه توی جشن و شادی!!
🔹باید قبول کنیم #بعضی از ما مدعیان انتظار، برای شادی شب یلدا، از هیچ کاری کوتاهی نمیکنیم:
از #تقلید_صدا گرفته تا انجام #حرکات_موزون، همه کاری میکنیم، اما حاضر نیستیم به اندازه یه صلوات، اسمی از آقا ببریم!! اصلا ضرورتی نمی بینیم؛ دعای فرج رو، اسم حضرت رو،همه اینها رو گذاشتیم ته ِجلسه هیاتها !!
🔹اینکه گاهی میگیم: اَینَ الطالبُ بِدَم المقتول بکربلا، اما اصلا #دغدغه اومدن منتقم خون امام حسین(ع) رو نداریم باعث شرمندگیه!
🔹الغرض، #همت که باشه، میشه شب یلدا، فقط با یه صلوات، جمع رو به یاد امام زمان(عج) بیندازیم، بشرطیکه بهانه ها و محافظه کاری رو کنار بگذاریم!!
🔹اگر هم به هزار دلیل، حاضر نیستیم بخاطر امام زمان (عج) #مبادا طعنهای بشنویم یا سنگینی نگاهی رو تحمل کنیم، حداقل نیت کنیم اون شب در #خلوتخودمون برای فرجش دعا کنیم!
دعای در خلوت که ایشالله مزاحم هیبت و حریم و بزرگی ما نیست؟!!
🔹اگر خدا توفیق داد و تونستیم دست نیازمندی رو هم بگیریم و شب چلهای، دل خانواده ای رو هم بقصد فرج، شاد کنیم که چه بهتر!
🔴 فرمودند: افضل #الاعمال انتظار الفرج، نه افضل حالات!!
باید در عمل نشون بدی که منتظری، نه در مکنون قلب و صدر!!
وقتی یه مهمون میخاد خونه آدم بیاد، یه تدارک کوچیک می بینیم، یه چایی دم میکنیم، یه جمع و جوری میکنیم، خانواده رو خبر میکنیم و...
وقتی برای اومدن یه آدم عادی، جنب و جوش داریم، برای اومدن آدمی مثل امام زمان(ع) هم کاری میکنیم یا نه؟
اصلا #منتظر چنین مهمونی هستیم یا نه؟!
رفتار ما،
عمل ما،
نشونه انتظار ما هست یا نه؟!
اگر واقعا منتظرش باشیم، یلدا و غیر یلدا، برامون یکی میشه و همه وقت و همه جا، یادش میکنیم!
برای یلدای مهدوی،
برای #زندگی مهدوی،
برای امامزمان(عج) کار کنیم!
🌸 #باید بروم حصار را بردارم 🌸
محدودیت #بهار را بردارم
از هر چه کتاب شعر دارد دنیا
🌸 این واژه #انتظار را بردارم! 🌸
https://eitaa.com/dinpajouhi
۲۷ آذر ۱۴۰۳
بنیاد بین المللی غدیر برگزار می کند:
📚جلسات شرح نهج البلاغه
🎙آقای محسن حق شناس
⏳زمان: چهار شنبه ها، ساعت۱۵:۳۰
🕋آدرس: قزوین ،غیاث آباد، بلوار آزادگان، نبش خیابان شهید مفتح ، ضلع جنوبی ساختمان غذا و دارو نبش کوچه ۱۴ ، بنیاد بین المللی غدیر استان قزوین
کانال بنیاد بین المللی غدیر
https://eitaa.com/qa_alghadir
۲۷ آذر ۱۴۰۳
۲۸ آذر ۱۴۰۳
"بسمالله الرّحمن الرّحيم "
✨بیا باهم نهجالبلاغه بخوانیم✨
🔷 خطبه۱۶۱ [ وصف پيامبر صلّىالله عليهوآلهوسلّم و اهلبيت عليهمالسّلام]
#مولامیفرمایند: أُسْرَتُهُ خَيْرُ أُسْرَةٍ وَ شَجَرَتُهُ خَيْرُ شَجَرَةٍ أَغْصَانُهَا مُعْتَدِلَةٌ وَ ثِمَارُهَا مُتَهَدِّلَةٌ مَوْلِدُهُ بِمَكَّةَ وَ هِجْرَتُهُ بِطَيْبَةَ عَلاَ بِهَا ذِكْرُهُ وَ اِمْتَدَّ مِنْهَا صَوْتُهُ
خانوادۀ او نيكوترين خانواده، و درخت وجودش از بهترين درختان است كه شاخههاى آن راست و ميوههاى آن سر به زير و در دسترس همگان است زادگاه او مكه، و هجرت او به مدينه پاك و پاكيزه است كه در آنجا نام او بلند شد و دعوتش به همه جا رسيد
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🔶شرح:
سپس به معرفى پيامبر اكرم صلّى اللّٰه عليه و آله در هشت جملۀ كوتاه مىپردازد و مىفرمايد: «خاندانش بهترين خاندانها شجرۀ فاميل او (بنى هاشم) بهترين شجرهها، شاخههايش موزون و ميوههايش در دسترس همگان قرار داشت. زادگاهش مكّه (مركز خانه خدا) و هجرتگاهش، مدينۀ طيّبه (مركز جمعى از پاكبازان) بود. آوازهاش از آن شهر برخاست و صدايش از آن جا به همه رسيد».
«متهدل» به معناى آويزان است و در اين جا به معناى ميوهاى است كه در دسترس همگان قرار دارد. پيروزى و موفقيّت انسان در سايۀ امور مختلفى به دست مىآيد. شرافت خانواده و كرامت اصل و نسب و شخصيت والاى بستگان و فرزندان، تولّد در محلّ با ارزش و فعاليّت در محيط آماده، هر يك سهمى در پيروزى انسان دارد. و هر گاه در زندگى پيامبر اكرم صلّى اللّٰه عليه و آله درست دقت كنيم مىبينيم علاوه بر شرف ذاتى آن حضرت، خداوند عوامل پيروزى را براى او فراهم ساخته تا بندگانش را از اين طريق هدايت كند؛ نسب او به حضرت ابراهيم عليه السّلام و فرزندش اسماعيل عليه السّلام مىرسد و از آن پدر و فرزند، شجاعت و ايثار را به ارث مىبرد. خاندانش بنى هاشم كه از بهترين طوايف عرب بودند. پدرى همچون عبداللّٰه و جدّى چون عبد المطلب، عمويى همچون حمزه و ابوطالب و عموزادهاى مانند على عليه السّلام و جعفر و فرزندانى همچون زهرا عليها السّلام و ائمۀ معصومين عليهم السّلام داشت.
مكّه حرم امن الهى زادگاه او بود و هجرتگاهش مدينۀ طيّبه مركز گروهى از مردم ايثارگر و فداكار بود. دعوت خود را از آن جا گسترش داد و صداى او در تمام جهان پيچيد. «اسره» كه از مادّۀ «اسر» (بر وزن عصر) به معناى قدرت و قوّت گرفته شده، اشاره به خاندان بنى هاشم و فاميل نزديك حضرت است.
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
#کلامامیر
#نهجالبلاغهخوانی
#اللّٰھُمَعجلْلِّوَلیڪَالفرَج
#اَللّٰهُمَّالْعَنِالْجِبْتَوَالطّٰاغُوتَوَالنَعثل
🍂🍂🍂🍂🍂
https://eitaa.com/qa_alghadir
۲۸ آذر ۱۴۰۳