💠#تلاوت_روزانـہ یــڪ صفحـہ قرآטּ بـہ همراـہ ترجمـہ
📖#سوره_مبارڪه_انفال آیه 70 تا 75
📄#صفحـہ_186
༻🍃🌸🍃༺
🆔@quranpuyan
#گزیده_نڪات_تفسیرے
#صفحه_186
❇️#آیه72انفال
💠إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ هاجَرُوا وَ جاهَدُوا بِأَمْوالِهِمْ وَ أَنْفُسِهِمْ فِي سَبِيلِ اللَّـهِ وَ الَّذِينَ آوَوْا وَ نَصَرُوا أُولئِكَ بَعْضُهُمْ أَوْلِياءُ بَعْضٍ وَ الَّذِينَ آمَنُوا وَ لَمْ يُهاجِرُوا ما لَكُمْ مِنْ وَلايَتِهِمْ مِنْ شَيْءٍ حَتَّى يُهاجِرُوا وَ إِنِ اسْتَنْصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ إِلاَّ عَلى قَوْمٍ بَيْنَكُمْ وَ بَيْنَهُمْ مِيثاقٌ وَ اللَّهُ بِما تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ
🌱کسانی که ایمان آوردند و هجرت کردند و با اموال و جانهایشان در راه خدا جهاد کردند، و (نیز) کسانی که (به مهاجران) جا و پناه دادند و (ایشان را) یاری کردند، آنان، دوستان و حامی یکدیگرند، و نسبت به حمایت و یاری کسانی که ایمان آوردهاند و (هنوز) مهاجرت نکردهاند، تا زمانی که هجرت نکردهاند، شما هیچ مسئولیتی ندارید؛ ولی اگر به سبب (فشار شدید دشمن و برای حفظ) دین (خود)، از شما یاری خواستند، شما وظیفهی یاری دارید؛ مگر اینکه (یاری آنان،) به زیان قومی باشد که میان شما و آنان، پیمانی (مبنی بر ترک مخاصمه) وجود دارد. (آری،) خداوند به کارهایتان بیناست.
أنفال - ۷۲
🔷✨سلسله آیات (72- 75) که آخرین فصل سوره انفال است بحثى را در باره «مهاجرین» و «انصار» و گروههاى دیگر مسلمین و ارزش وجودى هر یک از آنان، مطرح کرده و بحثهاى گذشته پیرامون جهاد و مجاهدان را بدین وسیله تکمیل مىکند.
👈در این آیات سخن از پنج گروه که چهار گروه آن از مسلمانان و یک گروه از
غیر مسلمانانند به میان آمده است: آن چهار گروه عبارتند از:
1- مهاجرین نخستین.
2- انصار و یاران مدینه.
3- آنها که ایمان آوردند ولى مهاجرت نکردند.
4- آنها که بعدا ایمان آوردند و به مهاجران پیوستند.
🔷✨در این آیه مىگوید: «کسانى که ایمان آوردند و مهاجرت کردند و با اموال و جانهاى خود در راه خدا جهاد نمودند و کسانى که پناه دادند و یارى کردند اولیاء و هم پیمان و مدافعان یکدیگرند» (إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَ هاجَرُوا وَ جاهَدُوا بِأَمْوالِهِمْ وَ أَنْفُسِهِمْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ وَ الَّذِینَ آوَوْا وَ نَصَرُوا أُولئِکَ بَعْضُهُمْ أَوْلِیاءُ بَعْضٍ).
🔷✨براى گروه نخست چهار صفت بیان کرده اول ایمان، دوم هجرت و سوم جهاد مالى و اقتصادى و چهارم جهاد با خون و جان خویش در راه خدا و در مورد «انصار» دو صفت ذکر شده نخست «ایواء» (پناه دادن) دوم یارى کردن.
در حقیقت این دو گروه در بافت جامعه اسلامى یکى به منزله «تار» و دیگرى به منزله «پود» بود و هیچ کدام از دیگرى بىنیاز نبود.
سپس به گروه سوم اشاره کرده، مىگوید: «و آنها که ایمان آوردند و مهاجرت نکردند (و به جامعه نوین شما نپیوستند) هیچ گونه ولایت و تعهد و مسؤولیتى در برابر آنها نداریم تا اقدام به هجرت کنند» (وَ الَّذِینَ آمَنُوا وَ لَمْ یُهاجِرُوا ما لَکُمْ مِنْ وَلایَتِهِمْ مِنْ شَیْءٍ حَتَّى یُهاجِرُوا).
و در جمله بعد تنها یک نوع حمایت و مسؤولیت را استثنا کرده و آن را در باره این گروه اثبات مىکند و مىگوید: «هرگاه این گروه (مؤمنان غیر مهاجر) از شما به خاطر حفظ دین و آئینشان یارى بطلبند (یعنى تحت فشار شدید دشمنان قرار گیرند) بر شما لازم است که به یارى آنها بشتابید» (وَ إِنِ اسْتَنْصَرُوکُمْ فِی الدِّینِ فَعَلَیْکُمُ النَّصْرُ).
«مگر زمانى که مخالفان آنها جمعیتى باشند که میان شما و آنان پیمان ترک مخاصمه بسته شده» (إِلَّا عَلى قَوْمٍ بَیْنَکُمْ وَ بَیْنَهُمْ مِیثاقٌ).
و در پایان آیه براى رعایت حدود این مسؤولیتها و دقت در انجام این مقررات مىگوید: «و خداوند به آنچه انجام مىدهید بصیر و بیناست» (وَ اللَّهُ بِما تَعْمَلُونَ بَصِیرٌ).
همه اعمال شما را مىبیند و از تلاشها و کوششها و مجاهدتها و احساس مسؤولیتها آگاه است، همچنین از بىاعتنایى و سستى و تنبلى و عدم احساس مسؤولیت در برابر این وظایف بزرگ با خبر مىباشد!.
📚تفسیر نمونه
༻🍃🌸🍃༺
🆔@quranpuyan
#گزیده_نڪات_تفسیرے
#صفحه_186
❇️#آیه75انفال
💠و الذین امنوا من بعد و هاجروا و جاهدوا معکم فاولئک منکم واولواالارحام بعضهم اولی ببعض فی کتاب الله ان الله بکل شی ء علیم
🌱وکسانی که ایمان آورده اند و بعدا مهاجرت کردند و همراه شما جهاد نمودند،پس ایشان از شمایند و در کتاب خدا خویشاوندان به یکدیگر سزاوارترند، هماناخداوند به هر چیز داناست.
🔷✨این جمله وضعیت مؤمنانی را بیان می کند که بعدابه مدینه مهاجرت کردند وبه گروه مسلمانان پیوستند و ایشان را هم جزء مؤمنان می شمارد،آنگاه جعل ولایت در بین خویشاوندان و نزدیکان می نماید که این همان ولایت ارث است ، لذا با این آیه ولایت ارث منحصر در بین خویشاوندان شد و ولایت ارثی که بین براردان ایمانی به سبب عقد اخوت ایجاد شده بود نسخ گردید،اما بقیه اقسام ولایت منحصر در ارحام نیست و بین همه مسلمانان وجوددارد و علت جعل این احکام هم آنست که خداوند نسبت به همه چیز علم دارد.
📚تفسیر المیزان
༻🍃🌸🍃༺
🆔@quranpuyan
♻️♻️♻️ #قرآنفهمیبرایهمه : تدبر در سوره های قرآن به ترتيب نزول
6⃣7⃣ تدبر در سوره #اسراء
فراز آیات ۱۰۰-۸۱ سوره اسراء
بخش اول
وَقُلْ جَاء الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا {81}
و بگو حق (قران) آمد و باطل (با ظهور حق،بطور قهری ) میرود.آرى باطل محوشدنى است {81}
وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاء وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ وَلاَ يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إَلاَّ خَسَارًا {82}
و ما آنچه را براى مؤمنان مايه درمان و رحمت است از قرآن نازل مىكنيم و[لى] ستمگران را جز زيان نمىافزايد {82}
وَإِذَآ أَنْعَمْنَا عَلَى الإِنسَانِ أَعْرَضَ وَنَأَى بِجَانِبِهِ وَإِذَا مَسَّهُ الشَّرُّ كَانَ يَؤُوسًا {83}
و چون به انسان نعمت ارزانى داريم روى مىگرداند و پهلو تهى مىكند و چون آسيبى به وى رسد نوميد مىگردد {83}
قُلْ كُلٌّ يَعْمَلُ عَلَى شَاكِلَتِهِ فَرَبُّكُمْ أَعْلَمُ بِمَنْ هُوَ أَهْدَى سَبِيلاً {84}
بگو هر كس بر حسب ساختار [روانى و بدنى] خود عمل مىكند و پروردگار شما به هر كه راهيافتهتر باشد داناتر است {84}
وَيَسْأَلُونَكَ عَنِ الرُّوحِ قُلِ الرُّوحُ مِنْ أَمْرِ رَبِّي وَمَا أُوتِيتُم مِّن الْعِلْمِ إِلاَّ قَلِيلاً {85}
و در باره روح از تو مىپرسند بگو روح از [سنخ] فرمان پروردگار من است و به شما از دانش جز اندكى داده نشده است {85}
وَلَئِن شِئْنَا لَنَذْهَبَنَّ بِالَّذِي أَوْحَيْنَا إِلَيْكَ ثُمَّ لاَ تَجِدُ لَكَ بِهِ عَلَيْنَا وَكِيلاً {86}
و اگر بخواهيم قطعا آنچه به تو وحى كردهايم(قرآن) را مىبريم آنگاه براى [حفظ] آن در برابر ما براى خود مدافعى نمىيابى {86}
إِلاَّ رَحْمَةً مِّن رَّبِّكَ إِنَّ فَضْلَهُ كَانَ عَلَيْكَ كَبِيرًا {87}
مگر رحمتى از جانب پروردگارت [به تو برسد] زيرا فضل او بر تو همواره بسيار است {87}
قُل لَّئِنِ اجْتَمَعَتِ الإِنسُ وَالْجِنُّ عَلَى أَن يَأْتُواْ بِمِثْلِ هَـذَا الْقُرْآنِ لاَ يَأْتُونَ بِمِثْلِهِ وَلَوْ كَانَ بَعْضُهُمْ لِبَعْضٍ ظَهِيرًا {88}
بگو اگر انس و جن گرد آيند تا نظير اين قرآن را بياورند مانند آن را نخواهند آورد هر چند برخى از آنها پشتيبان برخى [ديگر] باشند {88}
وَلَقَدْ صَرَّفْنَا لِلنَّاسِ فِي هَـذَا الْقُرْآنِ مِن كُلِّ مَثَلٍ فَأَبَى أَكْثَرُ النَّاسِ إِلاَّ كُفُورًا {89}
و به راستى در اين قرآن از هر گونه مثلى گوناگون آورديم ولى بيشتر مردم جز سر انكار ندارند {89}
ادامه دارد...
🖌آقای سید کاظم فرهنگ
https://b2n.ir/m41693
کانالِ قرآنپویان
تدبر در قرآن ،تفقه در دين
┏━━🌹💠🌹━━┓
🆔@quranpuyan
┗━━🌹💠🌹━━┛
#فضایل شب نیمه شعبان 🌷🌷🌷
✅رسول خدا (ص) فرمودند: خداوند در شب نیمه شعبان، اعمال بندگانش را ملاحظه می کند و همه خلقش را می آمرزد، جز شخص مشرک یا کینه توز. (المعجم الکبیر: 20/ 109)
✅پیامبر خدا (ص) در شب نیمه شعبان، در سجده دعا می کرد و می گفت: «از کیفرِ تو، به عفو تو پناه مىبرم و از ناخشنودىات به خشنودى ات پناه می برم و از تو، به خودت پناه می برم، اى ذاتت پُرشکوه!» (تاریخ دمشق: ج 36 ص 195)
✅رسول خدا (ص) فرمودند: پنج شب است که دعا در آنها رد نمی شود: نخستین شب از ماه رجب، شب نیمه شعبان، شب جمعه، شب عید فطر و شب عید قربان. (تاریخ دمشق: ج 10 ص 408)
✅رسول خدا (ص) فرمودند: هر گاه شب نیمه شعبان رسید، آن شب را به عبادت بگذارنید و روزش را روزه بگیرید؛ زیرا خداوند متعال می فرماید: «آیا آمرزش خواهى هست تا او را بیامرزم؟ آیا روزى خواهى هست تا او را روزى دهم؟ آیا درخواست کننده اى هست تا به او عطا کنم؟ آیا چنین، آیا چنان؟»، تا آن گاه که سپیده بزند. (الإقبال: ج 3 ص 323
https://t.me/quranpuyan
✨سلام بر خورشيد تاريكى، و ماه تمام؛
✨سلام بر بهار مردمان، و خرّمى زمان.
❤️میلاد بزرگ منجی عالم بشریت بر شیعیان مبارک و مسعود باد
@quranpuyan
محمد بن مسلم گويد: «از امام باقر (ع) درباره قائم (ع) پرسيدم كه چون قيام نمايد، به كدام سيرت در ميان مردم عمل مىكند؟» حضرت فرمود :
«بِسيرَةٍ مَا سَارَ بِهَا رَسُولُ اللهِ (ص) حَتَّى يُظْهِرَ الاِْسْلاَمَ.»
به سيرتى عمل مىكند كه رسول خدا (ص) عمل كرد تا اسلام را آشكار ساخت.
گفتم: «سيرت رسول خدا (ص) چه بود؟» فرمود :
«أَبْطَلَ مَا كَانَ فِي الْجَاهِلِيَّةِ وَ اسْتَقْبَلَ النَّاسَ بِالْعَدْلِ؛ وَ كَذلِکَ الْقَائِمُ (ع) إِذَا قَامَ يُبْطِلُ مَا كَانَ فِي الْهُدْنَةِ مِمَّا كَانَ فِي أَيْدِي النَّاسِ وَ يَسْتَقْبِلُ بِهِمُ الْعَدْلَ.»
آنچه را كه در جاهليت بود، از بين برد و با مردم به عدالت رفتار كرد؛ و همينگونه است قائم (ع) كه چون قيام كند آنچه را كه از روابط ناعادلانه در مردم است از بين ببَرَد و با ايشان به عدالت رفتار كند.
تهذیب الاحکام ، طوسی ، ج ۶ ، ص ۱۵۴
@quranpuyan
༻🍃🌸🍃༺
💝باسلام بہ همراهان عزیز در تلاوت روزانہ یڪ صفحہ از قرآن📖
🔷✨از آنجا ڪه هدف از این برنامہ، تلاوت آیات همراہ با ترجمہ و آگاهی از تفسیر ساده آن صفحہ است،
👈 روزهاے جمعہ ، صفحہ جدیدے ارسال نمیشود تا دوستانیڪہ در طول هفتہ موفق بہ مطالعہ برخی پستها یا صفحات نشدند، فرصت ڪنند خود را باسایر عزیزان، همراه نمایند.
التماس دعا🙏
༻🍃🌸🍃༺
🆔@quranpuyan
👈👈ادله قرآنی بر وجود امام #زمان عج
بنام خدا.
🌱مطلبی متفاوت در خصوص آیات ناظر بر ظهور امام زمان از آقای مرحوم مهندس جمال گنجه ای
🌴"اثبات وجود امام زمان (ع) بر اساس مستندات قرآنی
در ترجمه جلد 13 بحارالانوار که تماما مربوط به امام زمان (ع) است ، آیاتی را از قرآن کریم ذکر نموده ومدعی شده که آنها دالّ بر وجود آنحضرت است ،
اما به نظر این قلم آنها هیچ #تصریحی به این موضوع ندارند . آنها آیاتی ازقبیل «ونرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض.....» و «ارسل رسوله بالهدی و دین الحق لیظهره علی الدین کله.....» و «بقیه الله خیر لکم...» و «ان الارض یرثها عبادی الصالحون» و امثال آن می باشند .
اما ، به نظر این قلم ، یک چنین موضوع مهمی نمیتواند مستند قرآنی روشن و واضح نداشته باشد .
🍃مستندات قرآنی مورد بحث را در دو جا باید جستجو کرد :
↩️1 – وظایفی که پیامبر (ص) موظف به انجام آنها شد ، اما ، به علت وفاتش موفق به انجام آنها نشد ، و البته امام زمان کسی است که آن وظایف را به انجام برساند ، زیرا که خداوند سخن لغو نمیگوید و دستوری نمیدهد که اجرا نشده بر زمین بماند .
↩️2 – وظیفه ثابت پیامبرانهء همه پیامبران ، از جمله پیامبر عظیم الشان ما ، که نمیتوان آن را «پست بلا تصدی» تصور کرد
و اینک شرح مختصر هریک :
🌐 – وظایف بر زمین مانده پیامبر (ص)
در آیه 73 سوره توبه ، و در آیه 9 سوره تحریم می فرماید «یا ایها النبی جاهد الکفار و المنافقین و اغلظ علیهم...»
آیا پیامبر (ص) این کار را کرد؟ سوره های مذکور آخرین سوره های نازله ، و عمر شریف آن حضرت رو به اتمام بود که آیه های مذکور و (آیات مشابه دیگر) نازل میشد . آیا خداوند نمیدانست که آن حضرت فرصت نخواهد داشت؟ چرا خداوند این نوع آیات را نازل فرمود؟ برای اجرا نشدن؟
همه اینها بما میگوید پس از آنحضرت کسی باید این ماموریت را به انجام برساند .
🌐👈در آیه 157 سوره اعراف بعضی از ماموریت های آنحضرت را چنین بیان میکند « ...یحل لهم الطیبات و یحرم علیم الخبائث و یضع عنهم اصرهم و الاغلال التی کانت علیهم....»
❓آیا آنحضرت همه این امور را به انجام رسانید؟ آیا امروز مسلمانان همه طیب میخورند و خبیث از آنها دور است و بارهای گران برپشت شان و غل و زنجیرها بر گردن هایشان و دست و پایشان نیست؟ و اساسا آیا میدانند طیب کدام است و خبیث چیست و اصلا آیا بارهای گرانشان را احساس میکنند؟
🌐2 – انجام وظیفه ثابت پیامبرانه
در آیه 117 سوره مائده از قول حضرت عیسی (ع) در جواب خداوند می فرماید « ...کنت علیه شهیدا ما دمت فیهم...» و در آیه 15 سوره مزمل می فرماید «...ارسلنا الیکم رسولا شاهدا...» و در آیه 45 سوره احزاب می فرماید «...ارسلناک شاهدا...»
امروز که آنحضرت در بین ما نیست آیا این کار – یعنی نظارت بر کارهای امّت – تعطیل است؟
👌جواب این سوال ها ما را به امام زمان می رساند .
💐👈به دیگر سخن امام زمان کسی است که هم اکنون وظیفه «شاهد»ی پیامبر را دارد انجام میدهد و در وقت مناسب می باید بیاید و کارهای زمین مانده پیامبر (ص) را نیز به انجام برساند ."
http://www.quranpuyan.com/yaf_postst351_yt-mrtbT-b-mhdwyt-w-mnjy-mwwd.aspx
کانالِ قرآنپویان
تدبر در قرآن ،تفقه در دين
┏━━🌹💠🌹━━┓
🆔@quranpuyan
┗━━🌹💠🌹━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸❓چرا هنگام ظهور حضرت ولیعصر(عج) تمام نعمتها سرشار میشود؟
🎙محمدعلی انصاری
کانالِ قرآنپویان
تدبر در قرآن ،تفقه در دين
┏━━🌹💠🌹━━┓
🆔@quranpuyan
┗━━🌹💠🌹━━┛
🌹🌹 با تبریک سالروز عید سعید نیمه شعبان
💐💐💐 با تاییدات خداوند متعال و همراهی شما مخاطبان عزیز
🌺🌹🌹 #قرانپویان ، 12 ساله شد.
توفیقات و فعالیتهای قرانپویان در سال 1400 متعاقبا باطلاع شما خواهد رسید.
💮چهار موضوع #پربازديد تالار گفتگوهاي قرآن پويان از ابتدا تاکنون و دفعات بازديد آنها بشرح زير هستند:👇👇
🍀مطالب #زیبا با آیات -👇
تعداد مشاهده 148749
http://www.quranpuyan.com/yaf_postst2641_mTlb-zyb-b-yt.aspx
🍀ایه 59 سوره احزاب( #حجاب):زنان مسلمان، جلباب(روپوش) رابه بدن خود نزدیک کنند تا مورد اذیت قرار نگیرند👇
تعداد مشاهده 103128
http://www.quranpuyan.com/Default.aspx?g=posts&t=147&=
🍀حليت آمیزش با #زنان_اسیر :آیا زنان کفار که به اسارت مسلمانان در می آیند بر مسلمانان حلال میشوند؟ 👇
تعداد مشاهده 94587
http://quranpuyan.com/yaf_postst2683_y-znn-khfr-khh-bh-srt-mslmnn-dr-my-ynd-br-mslmnn-Hll-myshwnd-w-znshwyy-b-nh--shkhl-ndrd.aspx
🍀اوقات نمازهاي #يوميه در قران👇
تعداد مشاهده 79683
http://www.quranpuyan.com/Default.aspx?g=posts&t=51&=
🌸💫🌸💫
http://quranpuyan.com/
🌐📋 تاریخ و#امام_عصر_حضرت_حجت_بن_الحسن علیهما السلام
♦️ سوالی که برخی مطرح میکنند این است که آیا ولادت امام زمان علیه السلام دلیل تاریخی هم دارد ؟
🔴 در پاسخ به این سوال در ابتدا باید مفهومی دقیق و مختصر از تاریخ داشته باشیم
که آن عبارت است از این که تاریخ علم به احوال و وقایع گذشته و گذشتگان از طریق نقل افراد دیگر میباشد
📌 پس تنها راه دسترسی به تاریخ نقل افرادی میباشد که آن واقعه ی تاریخی را دیده یا شنیده اند ( شنیدن یا به صورت مستقیم از خود نقل کننده میباشد یا از طریق نوشته ها و کتبی میباشد که آن مطالب تاریخی را از نقل کننده ی آن ها در نوشته و کتبشان آورده اند)
👈اکنون با این تعاریف به چند دلیل تاریخی که به ولادت وجود مقدس امام عصر حضرت حجت بن الحسن علیهما السلام تصریح کرده اند اشاره میکنیم 👇🔻
🔴 اولین دلیل تاریخی بر ولادت امام عصر علیه السلام : روایتی میباشد که جناب شیخ صدوق در کتاب کمال الدین ، چاپ ایران ، 1395 ق ، ج 2 ، صص 424 - 433 و جناب علامه مجلسی در کتاب بحارالانوار ، چاپ ایران 1393 ق ، ج 51 ، ص 13-28 نقل کرده اند
👈 نکته ی اول این که این روایت در کتب متعدد دیگری از کتب علمای شیعه نقل شده است
👈 این روایت شریف از حضرت حکیمه خاتون سلام الله علیها که عمه ی بزرگوار حضرت امام حسن عسکری علیه السلام میباشند نقل شده است و نکته ی حائز اهمیت این است که طبیعی میباشد که تولد نوزاد یا به شهادت زنان خانواده و یا به شهادت قابله ای که در تولد نقش موثر داشته است ثابت میشود و حضرت حکیمه خاتون عمه ی امام عسکری علیه السلام میباشند و در تولد حضرت مهدی علیه السلام حاضر و تمام مراحل را در آن شب شاهد بودند که در این روایت وقایع تولد امام زمان علیه السلام به طور مفصل از زبان ایشان نقل شده است( کسانی که مایل به مطالعه ی این روایت شریف هستند به کتاب الامام المهدی من المهد الی الظهور نوشته ی عالم بزرگوار سید محمد کاظم قزوینی میتوانند رجوع کنند )
👈 این یکی از دلایل تاریخی بسیار محکمی میباشد که در کتب شیعه آمده است
اکنون به برخی از دلایل تاریخی دیگر که علمای اهل سنت به آن تصریح کرده اند اشاره میکنیم🔻👇
🔴 دوم: محمد بن طلحه شافعی در کتاب خود به نام مطالب السؤول في مناقب آل الرسول ، چاپ ایران ، 1287 ق ، ص 88 چنین میگوید : (( باب دوازدهم درباره ی ابوالقاسم محمد بن الحسن ... مهدی حجت خلف صالح منتظر است ... مکان تولدش در سری من رای ( سامراء) است ))
🔴 سوم: محمد بن یوسف گنجی شافعی در کتاب خود به نام البیان فی اخبار صاحب الزمان ص 336 گوید : (( همانا مهدی پسر حسن عسکری است ، او زنده و موجود است ، و از زمان غایب شدنش تا کنون باقی است ))
🔴 چهارم: محمد بن احمد مالکی معروف به ابن صباغ در کتاب الفصول المهمه ص 273 در باب دوازدهم می گوید : (( ابوالقاسم محمد حجت فرزند ( امام) حسن الخاص ، در سامراء در نیمه ی شعبان سال 255 هجری به دنیا آمد ...))
🔴 پنجم: احمد بن حجر در کتابش الصواعق المحرقه ، چاپ مصر ، 1308 ق ، ص 127 وقتی شرح حالات حضرت عسکری علیه السلام را ذکر میکند می گوید : (( جز فرزندش ابوالقاسم محمد حجت ، کسی را باقی نگذارد که عمرش به هنگام وفات پدر پنج سال بود . خدای تعالی به وی حکمت عطا فرموده بود...))
🔴ششم: عبدالوهاب شعرانی در کتاب الیواقیت و الجواهر ، چاپ مصر ، 1307 ق ، ص 145 علامات نزدیکی قیامت را ذکر کرده و می گوید : (( از جمله نزدیک شدن علائم قیامت ، خروج مهدی است . آنگاه گوید : او از فرزندان امام حسن عسکری علیه السلام است . هنگام تولد او شب نیمه شعبان سال 255 می باشد . او باقی است تا با عیسی بن مریم علیه السلام دیدار کند ... ))
🔴 هفتم: شبلنجی شافعی در کتاب خویش نور الابصار ، چاپ بیروت ، 1398 ق ، ص 185 گوید : (( وفات حضرت ابو محمد حسن بن علی در روز جمعه هشتم ربیع الاول سال 260 هجری اتفاق افتاد . او فرزندی به نام محمد از خود باقی گذاشت...))
📌👈 این ها هفت دلیل کاملا تاریخی و واضح بر ولادت امام عصر حضرت حجت بن الحسن علیهما السلام میباشد که ما در این متن به آن ها اشاره کردیم ( دلیل اول در کتب علمای بزرگ شیعه و شش دلیل دیگر در کتب علمای بزرگ اهل سنت آمده است )
🔴 دلایل تاریخی فراوان دیگری هم برای ولادت #امام_عصر علیه السلام وجود دارد که به خوانندگان این متن توصیه میشود به کتاب های منتخب الاثر نوشته دانشمند معاصر آقای شیخ لطف الله صافی گلپایگانی و کتاب الامام المهدی من المهد الی الظهور نوشته ی عالم جلیل القدر سید محمدکاظم قزوینی رجوع کنند
🎙علامه جعفری
@quranpuyan