#سلام_امام_زمانم
أَیْنَ السَّبَبُ الْمُتَّصِلُ بَیْنَ الْأَرْضِ وَ السَّماء . . .
باران ببارد و...
دلتنگ کسی باشی که ؛
سبب اتصال بین زمین و آسمان است...
اما
به وسعتِ آسمان،
غریب است در زمین!
کاش دل مستحق گوشه نگاهی بشود
قسمتم رؤیٺ آن ماهِ الهی بشود
محرم اسٺ به داغ دل زینب کبری
فرج #مهدے_موعود، الهی بشود
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@qurantehran
🏴🚩هدف عاشورا🚩
مبارزه با ظلم و رسیدن به آزادگی
خاتم الانبیا، حضرت محمد (ص) فرمود: "حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است". پیروی حقیقی از سیره عملی و اخلاقی آن امام، بدون شک سعادت فرد و جامعه را تضمین می کند. در حدیثی صحیح که علاوه بر شیعیان ، محدثان اهل سنت نیز نقل می کنند، آمده است: روزی امام حسین (ع)در دوران کودکی به حضور جدش پیامبر اعظم، شرفیاب شد. آن حضرت با دیدن او فرمود: "خوش آمدی ای حسین! ای زینت آسمانها و زمین". "اُبَیّ بن کَعب"، از اصحاب پیامبر(ص) و از کاتبان وحی که کنار پیامبر نشسته بود، گفت: ای رسول خدا! غیر از تو کسی هست که زینت آسمانها و زمین باشد؟ پیامبر فرمود: "سوگند به خدا که مرا به حق پیامبر فرستاده، جایگاه حسین در آسمانها بیش از زمین است! و در آنجاست که نوشته شده:
"حسین چراغ هدایت، و کشتی نجات، و پیشوای بی لغزش است.
@qurantehran
🏴 شاید مدینهی فاضلهای در ذهن برخی مردم باشد که در آن دیگر نیازی به تحلیل مسائل سیاسی و پیگیری اخبار و پیدا کردن سر کلاف اتفاقات نباشد و آنجا فقط رؤسا به این قبیل کارها مشغول باشند و جامعهای ایدهآل برای آنها بسازند.
◾ اما خطر نداشتن تحلیل سیاسی و پیروی کورکورانهی مردم از رؤسا، در کنار دنیاطلبی، میتواند جامعه را به جایی برساند که به نام دفاع از حق و اسلام، نوهی پیامبرش را به شهادت برساند.
#دکتر_علی_غلامی
#از_تبیین_تا_قیام
@qurantehran
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"زینـب جـان"
شـرمنـده ایم کہ بهایِ حسینے شدنِ ما بی "حســـین" شدن تـو بود
وشرمنـدهتر آنکـه تـو بی "حسیــن"
شدی و مـا حسیــنے نشـدیم
شرمنـده ایم
اَمـانازدِلزینَـبچِہخـونشُـددلزینَـب
𑁍•┈•𑁍𑁍•┈•𑁍
🔰 عملکرد زینبکبری(سلاماللهعلیها)، نشانگر ظرفیت عظیم روحی زن
🔺رهبرانقلاباسلامی: این بزرگوار، زینب کبریٰ (سلام الله علیها)، دو نکته را نشان داد: یک نکته اینکه زن میتواند اقیانوس عظیمی باشد از صبر و تحمّل؛ دوّم اینکه زن میتواند قلّهی بلندی باشد از خردمندی و تدبیر؛ اینها را عملاً زینب کبریٰ (سلام الله علیها) نشان داد؛ نه فقط به آن عدّهای که در کوفه و شام بودند؛ به تاریخ نشان داد، به همهی بشر نشان داد.
۱۴۰۰/۰۹/۲۱
@qurantehran
202030_292281688.mp3
5.19M
#زیارت_عاشورا
🎙 #منصوری
▪️ مقامات زیارت عاشورا
۷- مقام مشارکت در مصیبت ولیّ معصوم
⬅️ لقد عظمت الرّزِیّة... بک علینا
⬅️ و اسئل الله بحقکم... ان یعطینی بمصابی بکم...
(یعنی مصیبت شما را، مصیبت خودم میدانم)
⬅️ الحمد لله علی عظیم رزِیّتی
(دقیقا در اینجاست که انسان مصیبت را برای خودش میداند)
این مقام، خیلی عظیم است و خیلی باید دربارهاش بحث کرد.
داستان زیارت عاشورا، داستانِ یکیشدن با اهلبیت است، قرار است از این طریق، به شجره حیات متصل شویم.
۸- مقام برائت
(برای دوری و تبرّیجستن از بعضی جریانها و افراد و نیز بعضی خصوصیتها)
⬅️ و بالبرائة من اعدائکم
#اللهمَّعَجّللِوَلیکَِالفَرَج
@qurantehran
16.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟩 مردم کوفه ثابت کردند، آن کسی که به ندای مسلم پاسخ نمیدهد، به ندای امام حسین هم پاسخ نمیدهد
🎙️آن کسی هم که ولایتفقیه را یاری نمیکند، امام زمان را هم یاری نخواهد کرد...
🏴امام حسين(ع) شهيد فراموشكاری مردم شد
✍ مهمترين علت شهادت #امام_حسين(ع) يا مهمترين علت گرويدن مردم به امويان، #جهالت مردم بود. مقصود از جهالت اين نبود كه چون مردم #بیسواد بودند، مرتكب چنين عملی شدند و اگر تحصيلكرده میبودند نمیكردند؛ نه! در اصطلاح دين، جهالت بيشتر در مقابل #عقل گفته میشود و مقصود آن تنبّه عقلی است كه مردم بايد داشته باشند، و اين چندان ربطی به سواد و بیسوادی ندارد.
به عبارت ديگر امام حسين(ع) شهيد #فراموشكاری مردم شد، زيرا اگر در تاريخ خود فكر میكردند و قوه تنبه و استنتاج و عبرتگيری در آنها میبود و به تعبير سيدالشهداء(ع) كه فرمود: «ارجعوا الي عقولكم» اگر به عقل و تجربه ۵۰-۶۰ ساله خود رجوع میكردند و جنايتهای ابوسفيان و معاويه و زياد در كوفه و خاندان اموی را فراموش نمیكردند و گول ظاهر فعلی معاويه را -كه دمزدن از دين بهخاطر منافع شخصی است- نمیخوردند و عميق فكر میكردند، و حساب میكردند آيا حسين(ع) برای دين و دنيای آنها بهتر بود يا يزيد و معاويه و عبيدالله، هرگز چنين جنايتی واقع نمیشد. پس درحقيقت علت عمده اينكه مردمی نسبتا معتقد به اسلام اينطور با خاندان پيغمبر رفتار كردند، فقط و فقط فراموشكاری و گول ظاهر خوردن آنها بود، يعنی نتوانستند پشت پرده نفاق را ببينند. #ظواهر شعائر اسلامی را محفوظ میديدند و توجه به #اصول و معانی ازبينرفته نداشتند.
📚حماسه حسینی ج۲
@qurantehran
13.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▫️ ما وقتی در جهان، زندگی #عاقلانه و #عالمانه خواهیم داشت كه نظام هستی را بشناسیم وجایگاه انسان را در نظام هستی بشناسیم
سپس پیوند انسان و جهان را هم خوب ارزیابی كنیم و با سامان یافتن این مثلث، #وظیفه خود را بشناسیم.
▫️ عدّه زیادی بر این باورند كه این نظام هستی به وسیله سلسله علل و معلول می گردد و هر كاری علّتی دارد و خدای سبحان #سر_آغاز این علل است، سلسله جنبان این علل است،... گاهی نیازی دارند به كسی مراجعه می كنند و از او به عنوان واسطه در فیض یا سبب قریب كمك می طلبند یعنی او را سبب می دانند گرچه #مسبب_همه_اسباب خداست.
این تقریباً یك #نگاه_عقلی است که از نظر موحّدان جهان بین، یك نگاه میانی است؛ ولی وجود مبارك #امام_سجاد مانند سایر ائمه (علیهم السلام) #كل_هستی را مظاهر و آیات الهی می دانند و اگر از غیر خدا به عنوان سبب یاد می شود بازگشتش به این است كه به نظر ما اینها سبب اند؛ ولی #سبب_حقیقی_و_راستین همان خدای سبحان است كه ﴿وَمَا بِكُم مِّن نِّعْمَةٍ فَمِنَ اللَّهِ﴾.
▫️ ما لازم نیست راه های طولانی را طی بكنیم و بگوییم این شیء مسبَّب از آن سبب قریب است، آن مسبَّب از سبب دیگر است و چون تسلسل باطل است به رأس سلسله برسیم؛ ...
اهلبیت (علیهم السلام) این راه دوم را كه #راه_عرفان است نه راه فلسفه و كلام به ما آموختند و در دعاهای نورانی امام سجاد این مطلب شكوفاتر است.
لازم نیست ما سلسله را طی كنیم و بگوییم چون تسلسل باطل است در رأس سلسله خداست، بلكه خدا را در همین قدم اول باید #مشاهده بكنیم و بیابیم.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
@qurantehran
4_369063533268173156.mp3
2.14M
#صحیفه_سجادیه 🔺
#استادمحمدعلی_انصاری
شرح دعای بیستم(دعای مکارم الاخلاق)
💠جلسه نهم(حسن خلق)
#هر_هفته_یک_فراز_از_دعای_مکارم_الاخلاق
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ ، ... وَ هَبْ لِی مَعَالِیَ الْأَخْلَاقِ ، وَ اعْصِمْنِی مِنَ الْفَخْرِ .
خدایا! بر محمد و دودمانش درود فرست و ... و خلق و خوى عالى و برتر عطایم کن، و از مباهات و به خود نازیدن، آزادىام ده
@qurantehran
غفلت ويرانگر.mp3
3.13M
💠 غفلت ویرانگر
🔹 می فرماید غافل نباشید مانند یهود و مانند نصارا كه #بلای_قساوت به سرشان آمده است. افراد به فکر همه چیز هستند مگر به فكر خود؛ به فكر منزل به فكر بدن به فكر شكم به فكر فرش به فكر فرزند به فكر همه هستند مگر به فكر خود؛ خودشان از یادشان رفته است! فرمود: ﴿وَ لا تَكُونُوا كَالَّذینَ نَسُوا اللّهَ فَأَنْساهُمْ أَنْفُسَهُمْ﴾.
🔹 امیر المؤمنین (علیه السلام) بیانی دارد كه می فرماید: «عَجِبْتُ لِمَنْ ینْشُدُ ضَالَّتَهُ وَ قَدْ أَضَلَّ نَفْسَهُ فَلَا یطْلُبُهَا»؛ من در شگفتم كه مردم به دنبال #گمشده خود می روند كه گمشده را پیدا كنند، در حالی که خودشان را گم كردند ولی نمی روند بگردند و پیدا كنند. اگر كتابی یا قلمی را در جای خود نبینند می فهمند كتابشان گم شد قلمشان گم شد، از این و آن می پرسند تا پیدا كنند؛ ولی سری به جانشان نمی زنند ببینند آیا جانشان در جای خود هست یا نه!
🔹 اگر انسان در #حد_وظیفه خود نبود، گم شد، لذا باید به اهل نظر مراجعه كند بگوید آیا مرا پیدا كردید كه مرا به خود من هدایت كنید یا نه؟ من خودم را گم كردم؛ من كه به این مقام رسیدم خودم را گم كردم، من كه در این حدّم خودم را گم كردم، من نمی دانم كه كجایم، تو می دانی كه من كجایم من را به سر جا بیاور!
🔹 هیچ خطری بدتر از #نسیان_نفس نیست، زیرا انسان كه خودش را گم كرد و فراموش كرد هرگز به فكر #اصلاح_و_هدایت خود نیست.
برای اینكه بهتر بپوشند بهتر بنوشند بهتر بخورند بهتر جمع كنند تلاش می كنند؛ ولی #خود_انسانی را فراموش كردند و هرگز به فكر آن نیستد.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
@qurantehran