💠 دعای مستجاب
🔹 روح عمل چون نیت است، این با ما هست و هر روز می توانیم آن را اصلاح کنیم، همیشه می توانیم آن را اصلاح کنیم، نگوییم گذشته گذشت! این روح عمل با ما هست، منتها در یک صحنه ای حاضر می کنیم، این را فوراً می توانیم ترمیم بکنیم، این راه علاج باز است؛ او هم با یک «یا اَللَّه» میبخشد، این قدر رئوف و مهربان است! این قدر اهل گذشت است!
🔹 این است که ما در دعا موحّد باشیم، فرمود اگر در دعا موحّد باشید ممکن نیست دعای شما مستجاب نشود.[۱]
🔻 در دعا موحّد باشید یعنی چه؟ یعنی کسی مثلاً سعه رزق و روزی حلال می خواهد، چشم او به #این و #آن باشد بعد بگوید «اَللَّهُمَّ اَرزُقَنِی» این دعای مشرکانه است؛ فرمود یقین بدان کار از غیر خدا ساخته نیست. اگر کسی بیماری دارد خواست شفا پیدا کند بگوید: « اَللَّهُمَّ اِشْفِ مَرِیضِی»، «اَللَّهُمَّ اِشْفِ مَرْضَانَا» و فلان، چشم او به #طبیب و #دارو باشد، این دعا، دعای مشرکانه است. خدا و دارو، خدا و طبیب، خدا و بیمارستان، این مشرکانه است. اگر آنها هستند همه را تو دادی، آنها را تو اداره می کنی، وقتی تو بخواهی کل صحنه را بر می گردانی، این دعا دعای موحّدانه است و یقیناً #مستجاب است.
🔺ممکن نیست دستی به طرف خدا دراز شود و خالی برگردد، هیچ ممکن نیست! منتها شرط دعا این است که #موحّدانه باشد.
🔺 درست است اسباب هست اما اسباب را او دارد اداره می کند؛ او آفرید، او باید رهبری کند، او باید اداره کند، او باید اثربخش باشد، نه اینکه منهای ذات اقدس الهی، برای ما معجزه بکن! لازم نیست معجزه باشد، معجزه حق است و سرجایش محفوظ است و اما همه اینها تحت فرمان تو هستند، تو «رَبُّ اَلْعَالَمِینَ» هستی؛ این دعای یقیناً مستجاب است.
[۱]. الامالی (للمفید)، ص۵۴؛ «... عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ الصَّادِقِ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ ع قَالَ سَمِعْتُهُ يَقُولُ تَبَحَّرُوا قُلُوبَكُمْ فَإِنْ أَنْقَاهَا اللَّهُ مِنْ حَرَكَةِ الْوَاجِسِ لِسَخَطِ شَيْءٍ مِنْ صُنْعِهِ فَإِذَا وَجَدْتُمُوهَا كَذَلِكَ فَاسْأَلُوهُ مَا شِئْتُمْ».
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
https://eitaa.com/qurantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬خودت رو جلو خدا بی دست و پا ببین
🎙️آیت الله #حق_شناس (ره)
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
https://eitaa.com/qurantehran
#مناجات_تائبین
🔷 فَاسْتَجِبْ دُعَائِي وَ لا تُخَيِّبْ فِيكَ رَجَائِي وَ تَقَبَّلْ تَوْبَتِي وَ كَفِّرْ خَطِيئَتِي، بِمَنِّكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِين
🔹پس دعايم را به استجابت رسان و اميدم را نسبت به خودت ناکام مگردان و توبهام را قبول کن و خطايم را بپوشان، به منّ و كرمت اي مهربانترين مهربانان!
🔸در اين راستا حضرت امام صادق (ع) ميفرمايد:
«إِنَّ الْمُؤْمِنَ لَيَدْعُو اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ فِي حَاجَتِهِ فَيَقُولُ عَزَّ وَ جَلَّ: أَخِّرُوا إِجَابَتَهُ. شَوْقاً إِلَى صَوْتِهِ وَ دُعَائِهِ فَإِذَا كَانَ يَوْمُ الْقِيَامَةِ قَالَ اللَّهُ تَعَالَى: عَبْدِي دَعَوْتَنِي وَ أَخَّرْتُ إِجَابَتَكَ وَ ثَوَابُكَ كَذَا وَ كَذَا وَ دَعَوْتَنِي فِي كَذَا وَ كَذَا فَأَخَّرْتُ إِجَابَتَكَ وَ ثَوَابُكَ كَذَا وَ كَذَا. قَالَ: فَيَتَمَنَّى الْمُؤْمِنُ أَنَّهُ لَمْ يُسْتَجَبْ لَهُ دَعْوَةٌ فِي الدُّنْيَا مِمَّا يَرَى مِنْ حُسْنِ الثَّوَابِ.»
🔶 مؤمن، خداوند عزيز و جليل را براى حاجتش مىخواند و او در جواب مىگويد: «اجابتش را به تأخير بيندازيد، چون من مشتاق صدا و دعاى اويم.» و آنگاه كه قيامت برپا شد مىگويد: «بندهي من! مرا خواندى اما من اجابتت را به تأخير انداختم، ثواب تو چنين و چنان است. و نيز در فلان كار هم مرا خواندى و آنجا هم اجابت تو را به تأخير انداختم، ثواب تو چنين و چنان است.» آنگاه حضرت فرمود:
➖«در اينجا مؤمن به خاطر ديدن پاداشهاي عظيم الهى، آرزو مىكند كه اى كاش در دنيا خدا هيچ يك از دعاهايش را مستجاب نمىكرد».
❇️ البته معناي اين روايت اين نيست که انسان براي برآورده شدن حوائجش دعا نکند؛ زيرا اين برداشت با بيانات صريح کتاب و سنت که امر به دعا نموده منافات دارد، بلکه بدين معنا است که انسان بايد شرايط صحيح اعتقادي (يعني اعتقاد به قدرت مطلقهي خداوند و اين که او در افعال خويش مصالح را در نظر ميگيرد و فقط او تأثير مستقل دارد و اين که تقاضايش براي او فايدهي دنيايي يا آخرتي دارد) و ديگر شرايط در حال دعا (که در جاي خود ذکر شده است) دعا کند.
✳️ در اين صورت اگر مصلحت باشد قطعاً #مستجاب ميگردد و اگر مستجاب نشود، بايد بداند که فعلاً مصلحت نبوده و خداوند مطابق روايت بالا آن را براي او ذخيره کرده و يا به واسطهي آن بلايي از او دفع شده است.
💠 اينها اموري است که حظ و بهرهي روحي و رواني در آن نصيب انسان مؤمن ميگردد. اما انسان کافر از اين امور بيبهره است و اگر بخواهد بهرهمند شود، بايد اولين مظهر صفت رحيميت خدا که دين است را بپذيرد. وقتي خدا را به عنوان رب – به طور خاص- پذيرفت، صفات ديگر او هم شامل حال وي ميشود. چنان که بعضي خطابهاي قرآن خاص مؤمنين است و بعضي خطابها به همهي انسانها است. اين خطابهاي عمومي در حقيقت هدايتهاي عام الهي است، از جمله آيهي شريفهي زير:
✅ يا أَيُّهَا الْإِنْسانُ إِنَّكَ كادِحٌ إِلى رَبِّكَ كَدْحاً فَمُلاقيهِ
↩️اي انسان! تو با هر زحمتي باشد به سوي پروردگارت ميروي.
☑️بعضي خطابها نيز، خاص است مانند:
وَ أَقيمُوا الصَّلاةَ
و نماز را به پا داريد.
🔰مضمون اين آيه مختص عدهي خاصي است که تحت لواي ايمان حق قرار گرفتهاند و به همين دليل، خطاب خاص خواهد بود
📚 #کتاب_بازگشت_به_سوی_او (استاد تحریری)
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
https://eitaa.com/qurantehran
ادامه👇👇
#مناجات_تائبین
ادامه👆👆
🔶 جود حضرت حق از صفات فعليهاي است که به صفت ذاتيه تکيه دارد و ما از صفت فعليه به صفت ذاتيه ميرسيم. جود خداوند به قدرت او تکيه دارد و قدرت نامتناهي و مطلق است و چون رابطهي کمالي براي انسان محدود نيست، از توجه و درخواست صفت کمال حق تعالي، به ذات نامحدود او توجه پيدا ميکنيم. در اين فراز از مناجات با نتيجه گيري از خطاب حق تعالي به اوصاف کماليه به او عرض ميکنيم:
🔸 فَاسْتَجِبْ دُعَائِي و …
استجابت دعا در حقيقت ظهور جود خاص خداوند براي عبد است. انسان اگر موهبت دنيايي را هم طلب ميکند، پشتوانهي اين طلب، از جانب خداوند تعالي است و خودش وعده فرموده است:
🔹 ادْعُوني أَسْتَجِبْ لَكُم
↩️مرا بخوانيد تا اجابت کنم شما را.
🔷 بنابراين اگر انسان پس از دعا به مطلوب مورد نظر خويش رسيد از جانب اوست و اگر به او داده نشد، بايد شرايط استجابت را بررسي کند و اگر به گمان او شرايط موجود بوده بايد بداند که استجابت دعا مصلحت او نبوده است؛ زيرا عبد در هر حال بايد به حکمت الهي اطمينان پيدا کند.
🔹حضرت امام زينالعابدين (علیهالسلام) ميفرمايد:
✳️ «الْمُؤْمِنُ مِنْ دُعَائِهِ عَلَى ثَلَاثٍ: إِمَّا أَنْ يُدَّخَرَ لَهُ؛ وَ إِمَّا أَنْ يُعَجَّلَ لَهُ؛ وَ إِمَّا أَنْ يُدْفَعَ عَنْهُ بَلَاءٌ يُرِيدُ أَنْ يُصِيبَه.»
⬅️ دعاي مؤمن سهگونه است:
🔺يا براي او (در قيامت) ذخيره ميشود؛
🔺و يا به او داده ميشود،
🔺و يا از او بلايي که بنا بود به او برسد، دفع ميگردد.
📚 #کتاب_بازگشت_به_سوی_او (استاد تحریری)
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
https://eitaa.com/qurantehran
🔅 السَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ الْحَياةِ...
🌱سلام بر تو ای مولایی که یادت زنده کننده قلبها و ظهورت سر آغاز حیات طیبه است.
#سلام_امام_زمانم
وَالصُّبْحِ إِذَا تَنَفَّس...
همهی عالم؛ چشم انتظار
دمیدنِ صبح دولت توست...!
بیا عزیز زهرا ..
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
https://eitaa.com/qurantehran
✅ حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
❌ما در دریای زندگی در معرض غرق شدن هستیم.
🌟دستگیری ولیّ خدا لازم است تا سالم به مقصد برسیم.
🙏 باید به حضرت ولیعصر علیهالسلام استغاثه کنیم که مسیر را روشن سازد و ما را تا مقصد، همراه خود ببرد.
📚 #کتاب_حضرت_حجت (عج)، ص١١٨
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
https://eitaa.com/qurantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یک_آیه_یک_درس
💠موشن گرافیک تفسیر قرآن کریم #۴۲
🔸سوره لقمان آیه ۱۴
🔸موضوع: احترام به پدر و مادر
🔸والدین مَجرای فیض الهی
🔹 ووَصَّيْنَا الْإِنْسَانَ بِوَالِدَيْهِ حَمَلَتْهُ أُمُّهُ وَهْنًا عَلَىٰ وَهْنٍ وَفِصَالُهُ فِي عَامَيْنِ أَنِ اشْكُرْ لِي وَلِوَالِدَيْكَ إِلَيَّ الْمَصِيرُ
🔹و انسان را درباره پدر و مادرش سفارش کردیم، مادرش به او حامله شد [در حالی که] سستی به روی سستی [به او دست می داد] و باز گرفتنش [از شیر] در دو سال است [و سفارش کردیم] که برای من و پدر و مادرت سپاس گزاری کن؛ بازگشت [همه] فقط به سوی من است.
https://eitaa.com/qurantehran
#تلنگرانه
بالجمله، كسى كه بخواهد از قرآن شريف حظّ وافر و بهره كافى بردارد، بايد هر يك از آيات شريفه را با حالات خود تطبيق كند تا استفاده كامله كند.
🔺مثلًا، در آيه شريفه در سوره «انفال» آیه۲ فرمايد:
✳️ انَّما المُؤْمِنُونَ الَّذينَ اذا ذُكِرَ اللَّهُ وَجِلَتْ قُلوبُهُمْ وَ اذا تُلِيَتْ عَلَيْهِمْ آياتُهُ زادَتْهُمْ ايماناً وَ عَلى رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلوُن ....
↩️ مؤمنان، تنها كسانى هستند كه هرگاه نام خدا برده شود، دلهايشان (از عظمت او) لرزان شود و هرگاه آيات خدا بر آنان تلاوت شود، ايمانشان را مى افزايد و تنها برپروردگارشان توكّل مى كنند.
✍شخص سالك بايد اين اوصاف ثلاثه را ببيند با او منطبق است؟ آيا وقتى ذكر خدا میشود، قلب او فرو مى ريزد و ترسناك مى شود؟ و وقتى آيات شريفه الهيّه بر او خوانده مى شود، نور ايمان در قلبش افزايش پيدا مى كند؟
📚 آداب الصلاة، امام خمینی(ره)، ص ۲۰۷
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
https://eitaa.com/qurantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (دوم اردیبهشت/۱۳۵۸) به فرمان حضرت امام خمینی(ره) بر تمامی سبز پوشان سبزقامت سپاه پاسداران و ملت انقلابی ایران مبارک باد.
امام خامنه ای : #سپاه_پاسداران انقلاب اسلامی که مولود انقلاب اسلامی است درهمه جهان پدیده بی سابقه ای است
❇️ #سالروز_تاسیس_سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گرامی باد.
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
https://eitaa.com/qurantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 فرمانده کل قوا ضمن تبریک #روزارتش و همچنین سالروز #تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با تاکید بر اینکه دستاوردهای اخیر نیروهای مسلح موجب ایجاد احساس شکوه و عظمت درباره ایران اسلامی در چشم جهانیان و ناظران جهانی شده است، افزودند: موضوع #تعداد موشکهای شلیک شده و یا موشکهای به هدف #اصابت_کرده که طرف مقابل بر روی آنها متمرکز شده، موضوع دست دوم و فرعی است، #موضوع_اصلی ظهور قدرت #اراده ملت ایران و نیروهای مسلح در عرصه بینالمللی و اثبات آن است، که ناراحتی طرف مقابل نیز از همین موضوع است.
🔺حوادث گوناگون با هزینه و دستاورد همراه هستند و مهم آن است که با تدبیر، از هزینهها کاسته و بر دستاوردها افزوده شود و این کاری است که نیروهای مسلح در حوادث اخیر به خوبی انجام دادند.
🔻 نیروهای مسلح را به استمرار تلاش و حرکت برای مواجهه با دشمنیها و دشمنها با تکیه بر نوآوری و ابتکار توصیه کردند.
🔸 یک لحظه هم نباید متوقف شد زیرا توقف به معنای عقب گرد است، بنابراین باید نوآوری در تسلیحات و شیوهها و همچنین شناخت روشهای دشمن همواره در دستور کار باشد.
🔺ضمن شناسایی استعدادها و نیروهای توانمند و خلاق، به خداوند متعال #حُسن_ظن داشته باشید و به او #توکل کنید و بدانید که وعده خداوند در دفاع از مومنین حتمی و تخلف ناپذیر است.
🔻 تشکر ویژه رهبر انقلاب اسلامی از خانوادههای فرماندهان و ردههای مختلف ارتش، سپاه و نیروی انتظامی:
بار اصلی زحمات بردوش همسران و فرزندان نیروهای مسلح است که سختیها را تحمل میکنند.
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
https://eitaa.com/qurantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥یک دقیقه خلاصه شاهکار پاسداران انقلاب اسلامی در عملیات وعده صادق 💪
#ایران_قوی
#انتقام_سخت
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
https://eitaa.com/qurantehran
هدایت شده از سلمان
#به_وقت_کتاب
نام📘پیشوای حکمت ایمانیان
مؤلف🖋جویا جهانبخش
انتشارات📚 همشهری
📜معرفی کتاب
مجموعه ۵۰ جلدی اندیشهمندان ایران و اسلام برای آشنایی نسل جوان و دانشدوست با بنیادگذاران ایرانی - اسلامی فرهنگ و تمدن بشری، نه فقط از جنبه شناخت تاریخ، افکار و آثار این بزرگان بلکه برای ساختن پایگاهی که باتکیه بر آن و با توجه به دانشهای روز بتوانند به قلههای جدید معارف بشری صعود کنند، منتشر شده است.
این جلد مروری بر زندگی و آثار شیخ بهائی است.
بهاءالدین محمد بن حسین عاملی معروف به شیخ بهایی در ۸ اسفند ۹۲۵ خورشیدی در بعلبک متولد شد و در ۸ شهریور ۱۰۰۰ خورشیدی از دنیا رفت. او به علوم فلسفه، منطق، هیئت و ریاضیات مسلط بود. حدود ۹۵ کتاب و رساله از او در سیاست، حدیث، ریاضی، اخلاق، نجوم، عرفان، فقه، مهندسی، هنر و فیزیک برجایمانده است. او یکی از بزرگترین مفاخر ایران است.
خواندن این کتاب را به تمام علاقهمندان به تاریخ و فرهنگ ایران پیشنهاد میکنیم.
@RAZ110
@qurantehran
#سلام_امام_زمانم
✳️ السَّلاَمُ عَلَى حُجَّهِ الْمَعْبُودِ وَ کَلِمَهِ الْمَحْمُودِ
سلام بر حجت خداى معبود و بر کلمه محمود او باد
#مولای_غریبم
ما حلقه اگر بر در مقصود زدیم
از بندگی حضرت معبود زدیم
این الفت ما به دوست امروزی نیست
یک عمر دم از #مهدی(عج) موعود زدیم
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
https://eitaa.com/qurantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یک_آیه_یک_درس
💠موشن گرافیک تفسیر قرآن کریم #۴۳
🔸سوره عنکبوت، آیه ۲۹
🔸موضوع: لروزم رعایت حیاء
🔸امام صادق علیه السلام: «کسی که حیا ندارد، ایمان ندارد.»
🔹 أئِنَّكُمْ لَتَأْتُونَ الرِّجَالَ وَتَقْطَعُونَ السَّبِيلَ وَتَأْتُونَ فِي نَادِيكُمُ الْمُنْكَرَ ۖ فَمَا كَانَ جَوَابَ قَوْمِهِ إِلَّا أَنْ قَالُوا ائْتِنَا بِعَذَابِ اللَّهِ إِنْ كُنْتَ مِنَ الصَّادِقِينَ
🔹آیا شما با مردان آمیزش می کنید و راه [توالد و تناسل] را قطع می نمایید و در محفل عمومی خود [در انظار یکدیگر] این کار بسیار زشت را مرتکب می شوید. پس جواب قوم او جز این نبود که گفتند: اگر تو از راستگویانی عذاب خدا را برای ما بیاور.
https://eitaa.com/qurantehran
🗓امروز سوم اردیبهشت
🌷 #شصتوچهار_روز تا #عید_بزرگ_غدیر
ما که مسکینان درگاه امیریم
به حریم آل پیغمبر فقیریم
سرخوش از جام تولای غدیریم
شُکر ُ لله الحمدُلله...
#فضایل_امیرالمؤمنین
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
https://eitaa.com/qurantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 توصیه اخلاقی روز گذشته رهبر انقلاب به فرماندهان نیروهای مسلح: باید به خدا #اعتماد، #توکل و #حُسن_ظن داشت
🔺روحیه یعنی اعتماد، توکل و حُسنِظن به خداوند متعال
🔺خداوند در قرآن وعده کرده است که از مؤمنین دفاع میکند
🔺 اگر به ما کمک نشد باید در ایمان و باطن خود مشکل را حل کنیم
🔸 روحیّه در اصطلاح اسلامی ما عبارت است از اعتماد به خدای متعال، وقتی میگوییم روحیه، یعنی این: اعتماد به خدای متعال، توکل به خدای متعال، حسن ظن به خدای متعال.
🔹 در قرآن از سوء ظنّ به خدا مذمت شده: «الظّانّينَ بِاللَّهِ ظَنَّ السَّوءِ عَلَيهِم دائِرَةُ السَّوءِ وَغَضِبَ اللَّهُ عَلَيهِم»؛ سوءظنّ به خدا نباید داشت.
🔸خدای متعال وعده کرده که از مؤمنین دفاع میکند: «انّ الله یدافع عن الّذین ءامنوا»؛ دیگر از این صریحتر چه بگوید خدای متعال؟ «انّ الله یدافع عن الّذین ءامنوا»؛
🔹 اگر ما یک جایی دیدیم از ما دفاع نشد، باید در آن «عن الّذین ءامنوا»اش باید شک کنیم؛ مشکل ما در ایمان ما، در دل ما، در باطن ما، در عمل ما، اینهاست، اینها را باید درست کنیم.
⬅️ لذا بحث روحیه و بحث توجه به خدا و توکل به خدا هم یک بخش خیلی مهمی است. ۱۴۰۳/۲/۲
https://eitaa.com/qurantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️چه کار کنیم وقت و زمان ما برکت پیدا کند؟
⏳ توصیههایی از استاد میرباقری برای استفاده درست از زمان...
#وقت فوق #طلا است.
آن را به هدر ندهیم!
https://eitaa.com/qurantehran