🖼 #سخن_نگاشت | میدان حق نما
🔸 روز #مباهله، روزی است که پیامبر مکرم اسلام، عزیزترین عناصر انسانی خود را به صحنه میآورد با این داعیه که میگوید بیائیم مباهله کنیم؛ هر کدام بر حق بودیم، بماند، هر کدام بر خلاف حق بودیم، با عذاب الهی ریشهکن بشود.
@rahbari_plus
🔰 #یادداشت | رئیس جمهورِ انقلاب - ۱
📝 «آقای رئیسی مظهر شعارهای انقلاب بود.» ۱۴۰۳/۰۳/۰۲ «همه دنیا آقای رئیسی را به عنوان #رئیسجمهور_انقلاب میشناختند.» ۱۴۰۳/۰۳/۰۵
🔹قطعا و بلاشک تصویرِ شهید رئیسی در صحنهی کلان انقلاب اسلامی از یک کارگزار و بازیگر سیاسی ولو سطح بالا تبدیل به یک چهرهی الگو و نمادین و ماندگار شده است. چیزی شبیه به تصویرِ شهیدانی چون #بهشتی و #رجایی در خاطرهی جمعی ایرانیان.
🔸اما چه خصوصیاتی ایشان را تبدیل به چهرهای ماندگار و تراز کرده تا جایی که رهبر معظم انقلاب ایشان را «مظهر شعارهای انقلاب» و «رئیس جمهور انقلاب» معرفی میکنند؟
1⃣ تدین و اخلاص
🔹رهبر انقلاب در جایی برای توصیف شخصیتِ امام خمینی(ره) از تعبیرِ «مومنِ متعبدِ انقلابی» استفاده کردهاند. تعبیری جامع که ابعاد وجودی و شخصیتیِ حضرت امام(ره) را بهروشنی توصیف و تبیین میکند. اساسا تفاوت و تمایز مهم جمهوری اسلامی با سایر نظامهای سیاسی موجود دنیا در همین عامل ایمان و معنویت و دینداری است.
🔸طبق آموزهی دینی «النّاس علی دین ملوکهم» در جامعهی اسلامی، حرکت عمومی #مردم سوی دینداری و معنویت به تا حد بسیار زیادی تابع نوع و جنس و کیفیت کارگزاران نظام است و اساسا انقلاب اسلامی با همین داعیه حرکت خود را آغاز کرد که با اسلامی شدن کارگزاران و سپس اسلامی شدن سازوکارها و سیاستها، «#دولت_اسلامی» شکل بگیرد و در پی آن جامعه اسلامی شده و حرکتِ انقلاب بهسوی #تمدنسازی نوین اسلامی ادامه یابد.
🔹در این چارچوب ظهور #شهید_رئیسی در سپهر و عرصهی سیاسی کشور یک رخداد مهم محسوب میشود. مردی که تربیت شدهی حوزهی علمیه بود، شاگردی شخصیتی چون شهید بهشتی را در کارنامه داشت و از سالیان پیش از پیروزی انقلاب توفیق و فرصتِ آشنایی و ارتباط با حضرت آیتالله خامنهای را یافته بود.
🔸قطعا تدین و معنویت و #اخلاص شهید رئیسی جایگاهی ویژه و خاص در سویههای مختلف شخصیتی ایشان داشت و همین عامل هم ایشان را به تراز کارگزاریِ دولت اسلامی بسیار نزدیک ساخته بود.
2⃣ انقلابیگری و ولایتمداری
🔹از نگاه منظومهی معارفی و ارزشیِ انقلاب اسلامی، این انقلاب یک حرکت لحظهای و مقطعی نبوده و نیست. به تعبیر حضرت آیتالله خامنهای حرکت انقلاب از ۲۲ بهمن ۵۷ شروع شده است. فرد و کارگزار انقلابی صرفا کسی نیست که در فرآیند پیروزی انقلاب و براندازی رژیم طاغوت نقشآفرینی کرده بلکه فرد انقلابی کسی است که در فرآیند حرکتِ «#نظام_انقلابی» مسئولانه به انجام وظیفه و تکلیف میپردازد و شهید رئیسی مصداقِ بارز و برجستهی چنین کارگزاری بود.
🔸هرچند جریانات کجاندیش و #غربگرا سعی داشته و دارند تفاسیر و برچسبهای غلط و انحرافی بر روی کلیدواژهی «انقلابی» قرار دهند اما حقیقت این است که #انقلابیگری در منظومهی اسلام ناب با خصوصیاتی همچون: شجاعت داشتن، اهل اقدام و عمل بودن، امیدواری، خردمندی و عقلانیت، دلسوزی، عدالتورزی و بنبستشکنی معنا مییابد.
🔹براساس الگوی نظامِ انقلابی دوگانگی بین انقلاب و نظام معنایی ندارد و مسیر رسیدن به اهداف و آرمانهای انقلابی از مسیر نظامسازیِ انقلابی و اسلامی میگذرد و در این میان مهمترین عامل موفقیت و حرکتِ تکاملیِ نظام انقلابی، کارگزار تراز و انقلابی است که «عاملیت» را برعهده دارد و میتواند بر «ساختار»های ناکارآمد و بعضا غربزده فائق بیاید.
🔸نکتهی مهم در این میان این است که حرکت انقلابی در امتداد «#ولی_جامعه» معنا مییابد. بدون اتصال عمیق فکری، عملی و روحیهای با ولی و رهبر عملا انقلابیگری دچار اعوجاج و #انحراف شده و سر از ناکجاآبادِ انحراف و استحاله و ریزش در میآورد.
@rahbari_plus
🔰 #یادداشت | رئیس جمهورِ انقلاب - ۲
#ادامه_یادداشت :
🔹سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان ولایتمداری شهید رئیسی و نوع نسبت ایشان با ولی جامعه را اینگونه توصیف میکند: «جمعی از ما در یک گفتگوی خصوصی در خدمت ایشان بودیم. حرف یک نفر شد. گفتند: یکی از ویژگیهای بارز او این است که سربازی حضرت امام خامنهای را وظیفهی خود میداند؛ او خود را سرباز ایشان میداند. آقای رئیسی که رئیس جمهور است نیز در آن جلسه گفت: من هم خود را #سرباز ایشان میدانم و به این افتخار میکنم.
🔸این یک ویژگی مهم است. وقتی رئیس جمهور با چنین روحیهای، با چنین سبک و ذهنیتی با مقام #ولی_امر، با رهبری معظم برخورد میکند، این برخورد یکی از مهمترین عناصر و ویژگیهای شخصیتی است.»
3⃣ مردممداری و عدالتگستری
🔹مردمی بودن دیگر خصوصیت مهم شهید رئیسی بود. اساسا طرح زیربنایی جمهوریِ اسلامی همین مردمگرایی است که البته از اسلامگرایی جدا نیست بلکه برآمده از آموزههای ناب اسلامی است. در الگوی #مردمسالاری_دینی، حاکمان در واقع خدمتگزاران ملت هستند و مردمسالاری صرفا به صندوق رأی محدود و منحصر نمیشود بلکه به قدرت رسیدن فرد باید شروع فرآیند حضور و اتصال مردمی او باشد.
🔸این الگو، موضوع را از دیگر الگوها متمایز میکند. در نقطهی مقابل این مردمگرایی، رویکرد مدیریتِ اشرافی و بهدور از مردم و عوامالناس قرار داد. همیشه برای دوری از آحاد و تودههای مردم توجیهاتی قابل اقامه کردن است اما شهید رئیسی نه تنها اهل سرگرم شدن با این توجهیات نبود بلکه همواره و تا آخرین لحظات عمر مبارکش در میان مردم و مرتبط و متصل با اقشار مختلف مردم بود. این مردمگرایی یکی از خصوصیات #الگوی_مدیریتیِ و حکمرانیِ انقلاب اسلامی است.
🔹از سوی دیگر شهید رئیسی بهصورت خاص و مشخصی توجه ویژهای به محرومین و #مستضعفین داشت. یکی از خصوصیات مکتب امام(ره) و خط اصیل انقلاب اسلامی همین توجه به شاخص بنیادین عدالت و رسیدگی به محرومین جامعه است که حضرت امام(ره) خیر دنیا و آخرت را در خدمت به محرومین میدانستند.
🔸ماجرای #سفرهای_استانی و حضور در بخشهای مختلف و دورافتاده و ارتباط رو در رو و نزدیک و مستقیم با مردم خصوصا محرومین جامعه را میتوان نماد این دو ویژگی شهید رئیسی دانست.
4⃣ پُرکاری و عملکرد جهادی
🔹در نگاه انقلاب اسلامی، عاملیت انسانی جایگاهی ویژه و متمایز دارد. هرچند ساختارها و روندهای بروکراتیک در جای خود دارای اهمیت و کارکرد هستند اما آنچه که در نهایت تعیینکننده است و دست بالاتر را دارد «انسان» است. هرجا که انسانی با عزم و روحیه و #تفکر_جهادی میداندار مدیریت و راهبری تحولات بوده شاهد رویشها و پیروزیها بودهایم و هرجا که اسیر رویکردهای غیرجهادی شدهایم به چیزی جز فشلی و عقبماندگی دست پیدا نکردهایم.
🔸یک نمونهی بارز از مدیریت جهادی صحنهی مجاهدتها در دفاع مقدس بود که به برکت همین پرکاری و شب و روز نشناختن و جهتگیری و عملکردِ جهادی فتوحات بزرگ برای ایران اسلامی رقم زده شد. یک نمونهی دیگر از خروجیِ تفکر جهادی دستیابی به پیشرفتهای علمی و فناورانه در سالهای اخیر با مجاهدت امثال شهید شهریاریها است. نمونهی دیگر این موضوع را میتوان در مدیریت شهید حاج قاسم سلیمانی و ماجرای پیروزی بر طرح و توطئهی دشمنان در #غرب_آسیا دید.
🔹شهید رئیسی نیز نمونهی برجسته و ماندگاری در مدیریت فعال و جهادی بود. او به اذعان موافق و مخالف برای خدمت به جمهورِ مردم شب و روز نمیشناخت و ساعتهای متمادی در طول یک روز را به #خدمت و خدمت و خدمت میگذراند. فقط آنان که به درازی راه و کوتاهی فرصتها آگاهی و بصیرت یافتهاند اینچنین عزم و همتی در بهرهبرداری از فرصتها و خدمت مجاهدانهی شبانهروزی را به میدان میآورند.
🔸این خصوصیات در کنار هم از «رئیسی عزیز» کارگزاری الگو و تراز در سپهر عمومی کشور و تاریخ انقلاب اسلامی ساخت و تازه بعد از این باید بیش از پیش از سیره و الگو و ابعاد شخصیتی و فکری و عملی این شهید گفت و گفت تا بهروشنی «#تبیین» شود و فراتر از گفتگوهای روزمره تبدیل به ادبیات علمی و مدیریتی شده و در عملکردهای کارگزاران نظام و همهی فعالین و علاقهمندان به خط انقلاب نهادینه و تعمیق شود؛ انشاالله.
@rahbari_plus
#بازخوانی | الغدیر علامهی امینی، وسیلهی وحدت مسلمین است
📝 مرحوم شهید مطهری (رضواناللَّهعلیه) قبل از انقلاب یک مقالهی مفصلی دربارهی کتاب «الغدیر» علامهی امینی نوشتند و ثابت کردند که الغدیر علامهی امینی، وسیلهی وحدت مسلمین است. بعضی خیال میکردند کتاب #الغدیر ممکن است مایهی افتراق بشود. ایشان میگوید اگر درست فکر کنیم، درست عمل کنیم و سنجیده پیش برویم، کتاب الغدیر مایهی وحدت دنیای اسلام است. ۱۳۸۵/۱۰/۱۸
@rahbari_plus
🔰 #بازخوانی | خانواده، کلمه طیبه
📝 #خط_رهبری به مناسبت «روز خانواده» بخش هایی از بیانات رهبر انقلاب درباره اهمیت و جایگاه خانواده را بازخوانی میکند.
🔸خانواده، کلمهای #طیبه است. کلمهی طیبه هم خاصیتش این است که وقتی یک جایی به وجود آمد، مرتب از خود برکت و نیکی میتراود و به پیرامون خودش نفوذ میدهد. ۱۳۷۹/۱۲/۱۵
🔹هر کشوری که در آن بنیان #خانواده مستحکم باشد، بسیاری از مشکلات آن کشور، بخصوص مشکلات اخلاقی و معنوی آن به برکت خانوادهی سالم و مستحکم برطرف میشود یا اصلاً بوجود نمیآید. ۱۳۷۶/۹/۲
🔸خانواده پایه و سلول اصلی در #جامعه است. ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
🔹جامعهی اسلامی، بدون بهرهمندی کشور از #نهاد_خانواده سالم، سرزنده و بانشاط، اصلاً امکان ندارد پیشرفت کند. ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
🔸این پیوند ازدواج و زناشویی، یکی از نعمات بزرگ الهی و یکی از اسرار #آفرینش است و یکی از موجبات بقا و ماندگاری و صحت و صلاح جوامع است. ۱۳۷۹/۱۲/۲۳
🔹جامعهی بیخانواده جامعهی آشفتهای است، جامعهی نامطمئنی است. ۱۳۷۷/۱۰/۲۹
🔸خانواده که نبود، مرکز تولید #ایمان و دین باوری دیگر نیست. ۱۳۷۲/۱۱/۱۲
🔹اگر محیط زندگی آرام و مناسبی در خانواده حکمفرما باشد، میتوان خاطر جمع شد که فرزندان از لحاظ ساختار عاطفی و روانی #سالم هستند. ۱۳۷۴/۵/۱۱
🔸انتقال فرهنگها و تمدنها و حفظ اصول و عناصر اصلی یک #تمدن و یک فرهنگ در یک جامعه و انتقالش به نسلهای پیدرپی، به برکت خانواده انجام میگیرد. ۱۳۷۸/۱/۱۶
🔹انسان که ماشین نیست، انسان روح است، انسان معنویت است، انسان عواطف و احساسات است. حالا میخواهد #آرامش پیدا کند. این آرامش کجاست؟ محیط خانواده است. ۱۳۷۹/۱۱/۱۶
🔸#فرصت ازدواج و آرام گرفتن در یک مجموعهی خانواده، یکی از فرصتهای مهم زندگی برای مرد و زن است. ۱۳۸۰/۱۲/۹
🔹خانواده یک #قرارداد است، یک امر طبیعی نیست که دو چیز را به هم وصل کرده باشند. نه! یک قرارداد است. یک امر اعتباری است. ماندن او بسته به این است که طرفین قضیه و جامعه و قانون آن را محترم بشمارند. اگر به آن بیاعتنایی کردند، باقی نمیماند. ۱۳۷۷/۱/۱۹
🔸 #اسلام به خانواده اهمیت میدهد. تمام دعوای امروزِ بلندگوها و بوقهای تبلیغاتیِ غربی با مسلمین هم بر سرِ همین است. ۱۳۷۳/۰۷/۲۰
🔹در داخل خانواده، مرد نمای بیرونی است، زن نمای داخلی است. ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
🔸محیط خانواده برای زن باید #محیط_امن، محیط عزت و محیط آرامش خاطر باشد تا زن بتواند آن وظیفهی اساسی خودش را - که همین حفظ خانواده است - به بهترین وجهی انجام دهد. ۱۳۹۰/۰۳/۰۱
🔹بنده معتقدم کار بایستی جوری برنامهریزی و تنظیم بشود که انسان بتواند به خانوادهی خود، به فرزندان خود، به #روابط_عاطفی بپردازد؛ خودش را له نکند. ۱۳۸۹/۰۴/۲۳
🔸خانه، مأمن و #پناهگاه هر انسانی است. خانواده که اصلی ترین و مهمترین انس یک انسان است، عمدتاً داخل خانه است. بچه های انسان، همسر انسان، خود انسان در محیط خانه هستند. ۱۳۸۳/۱۲/۰۵
🔹ایمان را در بین خودتان، در بین مجموعهتان و در بین زن و بچهیتان، خانوادههایتان، تقویت کنید. ۱۳۸۳/۰۷/۱۳
@rahbari_plus
🖼 #سخن_نگاشت | تشیع این است
➕ به مناسبت سالروز بزرگداشت علامه امینی
@rahbari_plus
IMG_20240702_213946_488.jpg
694K
🖼 #سخن_نگاشت | تشیع این است
🔸 نسخه باکیفیت
@rahbari_plus
🔰 #خبر | حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز (چهارشنبه ۱۳ تیرماه):
🔸مرحلهی دوم انتخابات ریاست جمهوری خیلی مهم است.
🔹کسانی که اسلام و جمهوری اسلامی و پیشرفت کشور را دوست دارند، این موضوع را با حضور خود در انتخابات نشان دهند.
🔸اینکه تصور شود کسانی که در دور اول رأی ندادند مخالف نظام هستند، برداشت کاملاً اشتباهی است.
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم | مشروح بیانات امروز رهبر انقلاب درباره مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری
🔹اینکه تصور شود کسانی که در دور اول #رأی ندادند مخالف نظام هستند، برداشت کاملاً اشتباهی است.
@rahbari_plus
📷 #عکس | دیدار تولیت جدید، مدیران و جمعی از اساتید مدرسه عالی شهید مطهری با رهبر انقلاب
@rahbari_plus
یادداشت شهید رئیسی.pdf
147.7K
🔰 #یادداشت | رئیس جمهورِ انقلاب
🔸 نسخه pdf
@rahbari_plus
🔰 #سرخط| نکات مهم بیانات رهبر انقلاب در دیدار تولیت جدید، مدیران و جمعی از اساتید مدرسه عالی شهید مطهری ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
❇️ مشارکت در انتخابات برای پیشرفت ایران
🔸 پس فردا ما #انتخابات داریم، این انتخابات خیلی مهم است.
🔹 در مرحله اول انتخابات #مشارکت مردم کمتر از آن مقداری بود که توقع داشتیم و حدس زده میشد.
🔹 [در مرحله اول ] افراد مختلفی حدسهایی درباره مشارکت میزدند، حدسها همهاش بیشتر از آن چیزی بود که در واقع اتفاق افتاد.
🔸 [این مشارکت] یک عللی دارد، کسانی که اهل سیاستند، اهل مسائل نگاه جامعهشناسانه و... هستند، اینها را بررسی میکنند.
🔹 اگر کسی تصور کند که این عدهای که رأی ندادند به خاطر این بود که با نظام مخالف بودند، سخت در #اشتباه است. این برداشت، این فهم صددرصد اشتباه است.
🔸 میدانیم کسانی هستند، میشناسیم، با اصل این #نظام و اصل تشکیلات اسلامی حکومت خیلی موافقتی ندارند، خب بله اینها هستند لکن این که ما هر کسی رأی نداد را ملحق به اینها بکنیم این خیلی خطای بزرگی است.
🔹 [کسی که در انتخابات شرکت نمیکند] مشکل دارد، گرفتاری دارد، کار دارد، حوصله ندارد، وقت نمیکند، انواع و اقسام موانع برای این کار [عدم مشارکت در انتخابات] وجود دارد.
🔸 امیدواریم که انشاءالله این مرحلهی دوم، اجتماع مردم شوقانگیز باشد و مایهی #آبرو برای نظام اسلامی باشد.
🔹 مشارکت مردم برای نظام جمهوری اسلامی، پشتوانه است، مایهی آبرو است، مایهی #سربلندی است.
🔸 چنانچه مردم مشارکت واضحتر و بهتر و روشنتری داشته باشند، نظام جمهوری اسلامی این توانایی را پیدا خواهد کرد که حرف خودش و نیّات خودش و مقاصد خودش را چه در داخل کشور، چه در مجموعهی #امتداد_راهبردی کشور تحقق ببخشد و این فرصت خیلی بزرگی است برای کشور.
🔹 همهی کسانی که اسلام را دوست دارند، جمهوری اسلامی را دوست دارند، پیشرفت کشور را دوست دارند و بهبود اوضاع کشور و پرکردن خلأها را دوست دارند، به وسیلهی آرایشان این را در روز جمعهای که پسفردا باشد، ارائه کنند و نشان دهند و خداوند توفیق بدهد بتوانند بهترین را انتخاب کنند؛ کسی که بتواند این اهداف را تحقق ببخشد در کشور.
@rahbari_plus
🔰 #یادداشت | رئیس جمهور خوب کیست؟ - ۱
📝 «#خط_رهبری» در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات ریاست جمهوری، در این یادداشت به قلمِ «حجتالاسلام حسن مردانی» پژوهشگر معارف انقلاب اسلامی، براساس بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی ابعاد مختلف موضوع جایگاه ریاست جمهوری در نظام اسلامی و خصوصیات رئیس جمهور اصلح را بررسی میکند.
* رئیسجمهورِ قدرت یافته از مردم
🔹مردم به صورت مستقیم قله اجرایی کشور را انتخاب میکنند از اینرو «#انتخابات ریاست جمهوری بسیار مهم است، سرنوشت کشور دست آحاد مردم است که رئیس قوّهی مجریّه را انتخاب میکنند.» ۱۳۹۶/۰۲/۲۹
🔸هیچگاه نقش #رئیسجمهور را نباید کوچک شمرد «تبلیغات بیگانه میخواهد عکس این را نشان دهد.» ۱۳۸۴/۰۲/۱۱ برخی آگاهانه و برخی بدون آگاهی قدرت ریاستجمهوری را در نگاه مردم کمرنگ میکنند در حالیکه «رئیس جمهور جایگاه بسیار والایی دارد؛ توانایی و اختیارات فراوانی از لحاظ قانونی متوجه رئیس جمهوری است؛ بودجه ی کشور در اختیار رئیس جمهور است؛ مدیران کشور در سطوح مختلف در اختیار رئیس جمهور هستند.» ۱۳۸۴/۰۱/۰۱
🔹این جایگاه ریاست جمهوری در کشور ماست: «رئیسجمهور از همهی مدیریّتهای کشور پُرمشغلهتر و پُرمسئولیّتتر است؛ تقریباً همهی مراکز مدیریّتی کشور در #اختیار رئیسجمهور است.» ۱۴۰۰/۰۱/۰۱ «رئیس جمهور در همهی مسائل گوناگون دستش باز است.» ۱۳۹۲/۰۳/۱۴
🔸و امروز نقش رئیسجمهور برای ملت ما قابل درک است چرا که «ملّتهایی در منطقهی ما که دولتهایشان تحتالحمایهی رژیم ایالات متّحدهی #آمریکا هستند، حسرت این را میخورند، غبطه میخورند به حال ملّت ایران؛ برایشان یک رؤیا است که بتوانند وارد صحنه بشوند. این [کار] هر چهار سال یک بار در کشور ما تکرار میشود. مردم وارد میشوند، انتخاب میکنند، تشخیص میدهند، این خیلی باارزش است. این را باید قدر دانست.» ۱۳۹۶/۰۲/۲۷
* انتخاب یک روزه و تأثیرات چندین ساله!
🔹اهمیت و حساسیت کار انتخاب رئیس جمهور اینجاست که «انتخابات ریاست جمهوری را شما در ظرف یک روز انجام میدهید، اما اولاً کسی را یا کسانی را برای مدت چهار سال بر سرنوشت کشور و جریانهای عمدهی کشور حاکم میکنید؛ ثانیاً دامنهی تأثیر آن به همان چهار سال هم محدود نمیماند. گاهی اوقات دولتها کارهایی میکنند که تأثیرات آن تا سالها باقی میماند.» ۱۳۹۲/۰۲/۲۵
🔸باید توجه کرد «#مدیریت_عالی_اجرائی در کشور، کار بزرگی است، کار مهمی است. یک کلمه حرف اثر میگذارد؛ یک اقدام کوچک یا بزرگ از سوی مجریان درجهی یک کشور - رئیس جمهور، وزرا - اثر میگذارد؛ دستگاه اجرائی اینجور است. خدمت آنها، برای کشور تأثیرات عمیق دارد؛ خدای نکرده کوتاهی و تقصیر آنها، تأثیرات منفىِ زیادی دارد.» ۱۳۹۲/۰۲/۱۶
* اهل استقامت، مردمی، کاری، اهل حکمت، محافظ استقلال و مجری قانون
🔹در این میان پاسخ به این سوال مهم است که رئیس جمهور خوب کیست؟ کسی است که «بتواند عزت شما را بالا ببرد، استقلال شما را عمیقتر کند، وضع زندگی شما را بهتر و مرفهتر کند، گرهها را باز کند، امید و شور و شوقی در کشور بهوجود آورد... اهل #استقامت، اهل ایستادگی باشند؛ زرهی پولادین از یاد خدا و از توکل به خدا بر تن خودشان بپوشند و وارد میدان شوند. شعارها را نگاه کنید، ببیند شعارهایی که تعیین میکنند، چه جور شعارهایی است؟» ۱۳۹۲/۰۲/۲۵
🔸لذا سنجش افراد در معرضِ انتخاب بسیار مهم است: «تعهد را، تدین را، آمادگی را، توانائیها را بسنجیم؛ طبق تشخیص عمل کنیم.... رئیس جمهور، هم باید کاری باشد، هم باید مردمی باشد، هم باید مقاوم باشد، هم باید ارزشی باشد، هم باید باتدبیر باشد، هم باید پابند به قوانین و مقررات باشد - مجری قانون است - هم باید درد مردم را احساس کند، هم باید طبقات مختلف مردم را ببیند؛ اینها خصوصیاتی است که در انتخاب آن کسی که ما میخواهیم کلید اجرائی کشور را به او بسپریم، #نقش دارد.» ۱۳۹۲/۰۲/۱۶
🔹نکتهی مهم دیگر اینکه «باید کسانی باشند که در مقابل فشارهای دشمنان مقاوم باشند؛ [اولا] زود نترسند، [ثانیا] زود از میدان خارج نشوند ... ثالثاً انسانهای با تدبیری باشند، با حکمت باشند. ما در سیاست خارجی گفتیم «عزت و حکمت و مصلحت» ؛ در ادارهی کشور هم همین جور است، در مسائل داخلی هم همین جور است، در #اقتصاد هم همین جور است؛ باید با برنامه، با حکمت، با تدبیر، با نگاه بلندمدت و همهجانبه، با یک هندسهی صحیح کارها را مشاهده کنند، نگاه کنند، وارد میدان شوند.» ۱۳۹۲/۰۲/۰۷
@rahbari_plus
🔰 #یادداشت | رئیس جمهور خوب کیست؟ - ۲
#ادامه_یادداشت :
* مدیر فعّال و توانا که همه مردم را یکسان ببیند
🔸یک رئیس مناسب برای کشور رئیس جمهوری است که مدیر، مؤمن و باکفایت باشد. با نیروهای خود «ظرفیّتهای داخلی را بالفعل کنند، هیچ درنگی در عمل به وعدههایی که به مردم داده شده است صورت نگیرد. مسئولین را، مسئولان بخشهای مختلف را... جوری انتخاب بکنند که کارکن و فعّال و پایکار و توانا باشند؛ یعنی توانایی آنها بتواند کارها را انشاءالله پیش ببرد.» ۱۳۹۶/۰۳/۱۴
🔹و در کنار اینها همه مردم و مناطق کشور را یکسان ببیند: «رعایت قشرهای ضعیف، توجه به روستاها و مناطق فقیر، در نظر گرفتن اولویتها، برخورد با فساد و با آسیبهای اجتماعی، باید در صدر برنامهها قرار گیرد.» ۱۳۹۶/۰۲/۳۰
* فرصتی برای تحقق اهدافِ کلان
🔸اکنون در آستانه انتخاب رئیسجمهور جدید «ملّت ایران برای اینکه بتواند در معادلات پیچیدهی بینالمللی، منافع خودش را حفظ کند و عمق راهبردی خودش را تثبیت کند و ظرفیّتها و استعدادهای طبیعی و انسانی خودش را به مرحلهی بُروز و ظهور برساند و کام مردم را شیرین کند و همچنین بتواند حفرهها و رخنههای #اقتصادی و #فرهنگی را پُر کند، احتیاج دارد به یک رئیسجمهور فعّال، پُرکار، آگاه و معتقد به مبانی انقلاب.» ۱۴۰۳/۰۳/۱۴
🔹و نکتهی پایانی اینکه «انتخاب بهترین فرد» زمینهساز تحقق اهداف #نظام_اسلامی خواهد بود: «خداوند توفیق بهترین انتخاب را به مردم عنایت فرماید تا فرد منتخب بتواند اهداف نظام و ملت را محقق سازد.» ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
@rahbari_plus