39.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دوره_آموزشی
✅ دوره آموزشی تجربهنگاری فرهنگی
📚 موضوع: تحلیل محتوای کیفی و کد گذاری
1️⃣ قسمت اول
📌بخش سوم
🎙استاد: دکتر حبیبالله اسداللهی
#تجربهنگاری
#پژوهشکده_باقرالعلوم
🖥 پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 eitaa.com/rboresearch
💠 ما با یک پدیده اعجازگونه در قرن معاصر روبرو هستیم
🎙حجتالاسلام والمسلمین عباس عبداللهی در آئین رونمایی از دو کتاب «مغناطیس حسین علیهالسلام» و «از حکمت تا معنویت»
🔸 اجتماع ۳۰ میلیون نفری در ابعاد مختلف استثنای اجتماعی، تمدنی و تاریخی است و به خصوص در ده سال اخیر اتفاقاتی که در این حماسه شورانگیز در بین کشورهای مختلف اسلامی رخ میدهد قابل مقایسه با هیچ اجتماع بشری در هیچ موضوعی نیست.
🔹 چند سال قبل مقام معظم رهبری در دیدار موکبداران فرمودند که میزبان ملت عراق است و اهل فکر و فرهنگ برای تحلیل ابعاد این حماسبه تلاش کنند و فرهنگ زیارت اربعین را توسعه بدهند؛ واقعیت این است که در این سالها، فعالان مردمی و پژوهشگران حوزه و دانشگاه کمکاری کردهاند و باید این کمکاری تاریخی را بپذیرند.
🔸به اندازه انگشتان یک دست کتاب در زمینه تحلیل این حماسه عجیب نداریم. این حماسه اگر دقیق تحلیل شود راه برون رفت خیلی از مشکلات کشور و خاورمیانه و جهان اسلام و حتی جهان بشریت است.
📜 گزارش نشست:
http://rbo.ir/__a-3554.aspx
📚 پیوند خرید کتاب:
http://pbshop.ir/85__p-p-613.aspx
📚پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 eitaa.com/rboresearch
💠 اربعین و نقش الگویی آن برای مدیریت کشور
🎙دکتر صدیقه رمضانی تمیجانی در آئین رونمایی از دو کتاب «مغناطیس حسین علیهالسلام» و «از حکمت تا معنویت»
🔸 ما در اربعین با پدیدهای مواجهیم که میتوان با تکیه بر آن برای اداره جامعه الگوبرداری کنیم و مشارکت مردم را در عرصههای مختلف اجتماعی افزایش دهیم. اربعین الگوی بومی مدیریت است که برگرفته از مغرب زمین هم نیست لذا میتواند اثرگذاری بیشتری هم داشته باشد.
🔹 بنده همه پژوهشهای مرتبط را دیدم و به این نتیجه رسیدم که در این آثار بین جمعیت اصلی و مشارکتکننده مقطعی و حاشیهای که به پدیده اربعین، هویت نداده و یا از آن هویت نمیگیرد تفکیک انجام نشده است ولی بنده این کار را انجام دادم و تلاش کردم تا مقدماتی از نظریهپردازی مبتنی بر اندیشه دینی را ایجاد کنم.
🔸در این اثر تلاش شده است تا مصاحبهها از اقشار مختلف و موکبداران انجام شود و لایههای آشکار و پنهان و نیمهآشکار آن تحلیل شود مثلا در لایه نیمهآشکار مسئله مدیریتی مورد بحث قرار گرفته است و اینکه چگونه نیروهای یک موکب جذب شده و در این مدت همکاری میکنند.
📜 گزارش نشست:
http://rbo.ir/__a-3554.aspx
📚 پیوند خرید کتاب:
https://pbshop.ir/Product.aspx?ProductID=611
📚پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 eitaa.com/rboresearch
#بریده_کتاب
✅ آقا روحالله
📖 فصل هفتم، صفحه 250 تا 251
آقاروحالله، بعدها و در زمان فرزند رضاشاه، در تحلیل انگیزۀ انگلیس برای روی کار آوردن رضاخان و اجرای برنامههای ضد دین توسط او مینویسد:
«اروپاییان از سالهای بس طولانی، این نکته را که با نفوذ روحانیت قوت علاقۀ دینداران به دین، ممکن نیست به آسانی بتوانند استعمار ممالک اسلامی بکنند و منابع ثروت آنها را از دست آنها بیچون و چرا بربایند و مقاصد استعماری یا استثماری خود را عملی کنند؛ {آنها} چنین تشخیص دادند که ریشۀ علاقهمندی تودۀ [مردم] به دین، تبلیغات روحانیین اسلام است و با علاقهمندی توده به روحانیت، ممکن نیست علاقۀ به دینداری را از آنها گرفت. آنها دیدند برای یک پیمان دخانیات، با آن محذورات بزرگ زمان ریاست مرحوم میرزای شیرازی مواجه شدند و عاقبت نتوانستند مقصد خود را عملی کنند. از آن روز یا روزهای پیشتر، درس خود را برای همیشه خواندند و فهمیدند با نفوذ اینان نمیشود معادن ثروت این ممالک را برد و امر یک کشور مستقل را با وزارت استعمارقرار داد. ناچار با تمام قوا و تدبیرات عملی که مخصوص به خود آنهاست، با دست خود ایرانیان مشغول به انجام این وظیفۀ حتمیه شدند که هر چه ممکن است زودتر قوۀ روحانیت را از بین ببرند یا دست کم از نفوذ آنان هر چه ممکن است بکاهند ...
...از طرفی میدیدند، با آرامش اگر بخواهند نقشه را عملی کنند وقت تنگ است و فرصت از دست میرود... آن کس که با تمام مقاصد آنها همراه شد، دیکتاتوری بیهوش رضاخان بود و پیش از او نیز آن مرد ابله، آتاتورک بود که نقشههای آنها را به طور اجبار و سرنیزه عملی کرد و مردم را از طرفی با تبلیغات و کاریکاتورهای روزنامهها و از طرفی با فشارهای سخت به روحانیون و خفه کردن آنها در تمام کشور و از طرفی شایع کردن اسباب عشرت و ساز و نواز و سرگرم کردن مردم به کشف حجاب و کلاه لگنی و مجالس سینما و تئاتر و... و گول زدن آنها به اینکه این گونه بازیها، تمدن و تعالی کشور است و دینداران مانع از آن هستند، پس آنها مانع از ترقیات کشور و اساس زندگی هستند، با این حیلهها و صدها مانند آن توده را از روحانی دلسرد بلکه به آنها بدبین کردند.»
📖 برگرفته از کتاب «آقا روح الله» نوشته حمیدرضا باقری
📚 پیوند خرید کتاب:
pbshop.ir/Product.aspx?ProductID=513
#آقا_روحالله
#پژوهشکده_باقرالعلوم
💻 آدرس تارنمای پژوهشکده:
🌐 https://rbo.ir
📱 ما را در ایتا و بله دنبال کنید:
🆔 @rboresearch
#یادداشت
📓 یادداشت | هجرت گروهی طلاب از قم
✍️ حبیب الله اسداللهی
📝 از تحولات حوزههای علمیه بعد از انقلاب اسلامی افزایش کمی طلاب است؛ ولی آمارها از کمبود روحانی در مناطق مختلفی از کشور حکایت دارد. بسیاری از مناطق شهری، روستایی و عشایری به جز ایام موسمی تبلیغی همچون ماه رمضان و دهه اول محرم از حضور تبلیغی روحانیون محروماند. طرحهای سازمانهای متولی امر تبلیغ مانند «طرح هجرت» نیز بهرغم موفقیت نسبی، هنوز نتوانسته این کاستی را رفع کند. یکی از علتهای مهم این ناتوانی، بیرغبتی بسیاری از دانشآموختگان حوزه برای هجرت از قم است که زاییده عوامل مختلفی است.
🔸کاستیهای مهارتی، ضعفهای شخصیتی، مشکلات انگیزشی و بینشی، شرایط فرهنگی و امکانات مناطق، زمینههای مساعد زیستی و معنوی در شهر قم، سیاستهای مراکز اعزام مبلغ و همراهی نکردن همسر و فرزندان از عواملی است که انگیزه هجرت دانش آموختگان حوزه را از قم کاهش میدهد. چارهجویی برای این عاملها به رفع محرومیتهای تبلیغی کشور کمک میکند.
🔍 متن کامل یادداشت را در پیوند زیر بخوانید:👇👇
http://rbo.ir/__a-3556.aspx
#هجرت #طلاب #تبلیغ
#پژوهشکده_باقرالعلوم
🌐 پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (ع)
@rboresearch ایتا و بله
#معرفی_کتاب
#تازههای_نشر
📗 درست مثل یک زن
✏️ مؤلف: صدیقه حاجیعلیان
📝 تدوین: پژوهشکده باقرالعلوم علیهالسلام
📚 ناشر: انتشارات پژوهشکده باقرالعلوم
📔 تعداد صفحات: 188
🔹تجربهنگاری مهارتی ارزشمند است که باعث ثبت درسهای روزگار برای ما میشود. ثبت تجربهها میتواند سرمشقی برای آیندگان و مانع تکرار اشتباهها و پلی از دانش برای رد شدن از سختیها باشد. ثبت تجربههای «فعالیتهای جهادی گروه بانوان فیسبیلالله در بحران کرونا» یکی از این موارد است.
🔸 درست مثل یک زن به روایت تجربههای مؤثر زنانی معمولی از جنس همین مردم در شهر قم میپردازد که در عین سادگی در کنار هم جمع شدند و تواناییهایشان را خالصانه به توان هم رساندند و با ازخودگذشتگی و ایثار به کمک مردم شتافتند تا شاید مرهمی اندک بر دردهای انبوه آنها باشند.
🔰 تجربههای گروه جهادی بانوان فیسبیلالله که از محتوای گفتگو با اعضای این گروه به دست آمده، در 6 فصل سامان یافته است.
➖شکلگیری گروه جهادی فیسبیلالله
➖اهداف و محورهای عملیات
➖اصول مدیریتی فعالیت جهادی
➖فعالیتهای گروه بانوان جهادی فیسبیلالله
➖آسیبها و مشکلات
➖پیشنهادها
✅ ممکن است افرادی بخواهند کنشگری اجتماعی داشته باشند، ولی یا اعتمادبهنفس لازم را ندارند و یا نمیدانند چطور و از کجا باید شروع کنند؛ ازاینرو، مطالعه احوال و تجربههای شخصیتهای این اثر، میتواند سرمشقی برای آنها باشد.
📝 آشنایی بیشتر با کتاب 👇👇
http://rbo.ir/__a-3551.aspx
📚 تهیه اثر:
http://pbshop.ir/__p-p-612.aspx
🌐 eitaa.com/rboresearch
📝 سخن روز
✳️ پژوهش
💠 امام علی (ع):
💎 لاعَمَلَ كَالتَّحقيقِ
💡هيچ كردارى مانند پژوهش نيست.
📚 غررالحكم حدیث 10483
#پژوهشکده_باقرالعلوم
#سخن_روز
📚پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
🆔 eitaa.com/rboresearch
🆔 ble.ir/rboresearch
✍️ سلسله آموزشهای نویسندگی
✅ مراحل نگارش(2)
چهار. تنظیم و تدوین
وقتی معلومات و یادداشتهایی پیرامون ابعاد موضوع و محورهای آن فراهم شد، باید آنها را به صورت منظم نوشت و تدوین کرد و پس و پیش نمود و حذف و اضافه کرد، تا از ترکیب و تألیف آنها، یک نوشته یا جزوه یا اثر تحقیقی فراهم آید. سلیقه و ذوق در تدوین نیز، سهم عمدهای دارد. همانگونه که در ساختن یک خانه و بنا، علاوه بر مصالح ساختمانی و نقشه و طرح، کار معماری و سوار کردن اشیا، خانهای پدید میآورد، تنظیم یادداشتها نیز پیکرۀ اصلی نوشته را میآفریند. ظریفکاری مرحلۀ دیگر آن است.
پنج. آراستن و پیراستن (ویرایش)
پس از تکمیل صورت نوشته، باید به کار تزیینی آن پرداخت. زوایدش را حذف کرد، عناوین انتخابی را مرور و تجدید نظر نمود، در صورت لزوم، کلمات و جملاتی را تغییر داد، نواقص را تکمیل نمود، و به حسن تألیف و ترکیب آن اطمینان حاصل کرد. نویسندگی به نوعی شبیه قالیبافی است که دار قالی، تار و پود، نقشه، خامه و ابریشم، بافتن و گره زدن، قیچی کردن و پرداخت نهایی دارد. در نویسندگی، چارچوب همان دار است، طرح کلی همان نقشه است، واژهها و تعبیرات و جملات ابزار بافتن است، اصلاح زواید و بهسازی نهایی متن، همان پرداخت است. هرچه طرح و نقشه و نخ و خامه و تعبیرات و دقت در گره زدن و نگاشتن بیشتر و بهتر باشد، قالی گران¬تر و نوشته زیباتر و ارزشمندتر میشود.
آنچه که به نام «ویراستاری» مشهور است، پرداختن به همین جهات و بهبود بخشیدن به کیفیت متن و قلم در یک نوشته است.
ویراستاری صوری، حداکثر به جنبههای رسمالخطی، علایم نگارشی، فصل و وصل کلمات، یکسانسازی ارجاعات در پاورقیها و سامانبخشی به ظاهر یک اثر است. اما کنترل مطالب نقل شده، زیباسازی نثر، تعیین مکان سرسطرها، عنوانگذاریهای اصلی و فرعی، اصلاح واژهها، حذف و اضافات لازم، درستی و دقّت ارجاعات، بهینهسازی تیترها، فصلبندی خوب مطالب، ایجاد وحدت رویه در سراسر اثر، کاستن از مکرّرات و مباحث غیر مرتبط، از جملۀ کارها در قلمرو یک «ویرایش دقیق و فنّی» است. با این حساب، بهتر است که ویراستار هر اثر دربارۀ موضوع خاصّ آن تبحّر و اطلاعات کافی داشته باشد تا بتواند نارساییهای محتوایی و اشکالات علمی آن را برطرف سازد و متنی بیغلط (چه غلط شکلی چه محتوایی) ارائه دهد. به پارهای از نکات که در ویرایش مورد توجّه است، در همین بخش از کتاب اشاره شده است.
شش. نقد
پس از تکمیل نوشته، میتوان به دید انتقادی، نوشته را یک بار خواند یا به دیگری داد تا نقّادانه مطالعه کند و نظر اصلاحی بدهد. بهرهگیری از نقد و نظر دیگران، تأثیر بسزایی در تکمیل و رشد کار قلمی نویسنده دارد. هرچند نظر ناقد سبب شود پیکرۀ نوشته را کلّاً تغییر دهیم، اگر نظر او را بجا و صحیح میدانیم چنین دگرگونی ارزش دارد.
برگرفته از کتاب «با اهل قلم»
جواد محدثی
برگرفته از کتاب «با اهل قلم»
#نویسندگی
#پژوهشکده_باقرالعلوم
📲 پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (ع)
@rboresearch
46.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دوره_آموزشی
✅ دوره آموزشی تجربهنگاری فرهنگی
📚 موضوع: تحلیل محتوای کیفی و کد گذاری
1️⃣ قسمت اول
📌بخش چهارم
🎙استاد: دکتر حبیبالله اسداللهی
#تجربهنگاری
#پژوهشکده_باقرالعلوم
🖥 پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 eitaa.com/rboresearch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پادکست | آیت الله سید جواد حیدری:
💠امیرالمؤمنین علی علیهالسلام میفرمایند؛
🔸 دوستان ما اگر تب کنند ما هم تب میکنیم
💠 در غم آنها غمگین میشویم
💠 دعا می کنند آمین میگوییم
🔸 دوستمان دارند.
💠سیدالشهدا علیه السلام وارد بهشت بشوند همه دوستانشان، حالا خوب بودیم یا بد بودیم تو محشر میسوزیم
💠 تا یکی یکی ما را وارد بهشت نکنند نمیخواهند خودشان وارد بهشت بشوند.
🔸اینقدر دوستمان دارند.
💠این دوستی اهل بیت علیهمالسلام و این هم دوستی ما!؟
#سخن_بزرگان
#پژوهشکده_باقرالعلوم
📚پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 eitaa.com/rboresearch
#اینفوگرافیک
📚 کتاب حکمرانی نوین
📝 صورتبندی دیدگاه جمعی از اندیشهورزان انقلاب اسلامی پیرامون هویت و کارکرد حلقههای میانی
📌بخش چهارم
✅ نقش حلقههای میانی برای سرعتبخشی در فرایند مردمیسازی حکمرانی
📚 پیوند خرید کتاب (دو جلدی):
http://pbshop.ir/Product.aspx?ProductID=509
http://pbshop.ir/Product.aspx?ProductID=510
#دولت
#حکمرانی_نوین
#پژوهشکده_باقرالعلوم
💻 آدرس تارنمای پژوهشکده:
🌐 https://rbo.ir
📱پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
🆔 @rboresearch
📝 راهنمای نگارش مقاله علمی پژوهشی
✅ بخش ششم
💢 در نوشتن مقاله چه نکاتی باید رعایت شود؟
3️⃣ چکیده: چکیده باید حاوی مهمترین موارد مطرح شده در متن اصلی مقاله باشد. ویژگیهای زیر در ارزیابی مقاله مورد توجه قرار میگیرند:
الف) چکیده تصویر روشنی از محتوای مقاله ترسیم کند.
ب) اجزای چکیده با ساختار مقاله اصلی هماهنگی داشته باشد.
ج) چکیده به خواننده در تصمیمگیری برای مطالعه متن کامل کمک کند.
د) چکیده حاوی متنی منسجم باشد.
4️⃣ کلید واژهها: برای انتخاب کلید واژهها لازم است ترکیبی از واژگان عمومی و اختصاصی که بیشترین و نزدیکترین رابطه معنایی را با محتوای مقاله دارند، انتخاب کنیم. انتخاب کلید واژه مناسب در مقاله احتمال بازیابی بیشتر مقاله را توسط دیگران در آینده افزایش میدهد و در نتیجه به دریافت استناد بیشتر به مقاله کمک میکند. (فتوحی ،1385،ص 129).
📌 نکته مهم این است که کلید واژههای انتخاب شده از لحاظ موضوعی باید کاملا مرتبط با محتوای مقاله باشند.
5️⃣ مقدمه: در واقع خواننده برای ورود به مبحث اصلی و درک اهمیت مقاله نیازمند خواندن مقدمه آن است. ویژگیهای زیر در ارزیابی مقدمه مدنظر قرار میگیرد:
الف) آیا مقدمه فاقد کلمات کلیشهای است؟
ب) آیا مطالعه مقدمه ذهن خواننده را برای مطالعه متن اصلی آماده میکند؟
ج) آیا مقدمه سلیس و روان بوده و خواننده را به مطالعه ادامه مطلب تشویق میکند؟
د) آیا حجم مقدمه متناسب با حجم سایر قسمتهای مقاله است؟
📌 ادامه دارد...
#مقاله_نویسی
#پژوهشکده_باقرالعلوم
🆔 @rboresearch
#معرفی_کتاب
#تازههای_نشر
📗 مغناطیس حسین علیهالسلام
✏️ مؤلف: عباس عبداللهی
📝 تدوین: پژوهشکده باقرالعلوم علیهالسلام
📚 ناشر: انتشارات پژوهشکده باقرالعلوم
📔 تعداد صفحات: 102
🔹کتاب مغناطیس حسین علیهالسلام تحلیلی است بر بزرگترین اجتماع تاریخی و حماسی بشر در اربعین که مـسـلـمـانـان و حـتـی غـیـرمـسـلـمـانـان مـحـبّ امام حسین علیهالسلام از سـراسـر جهان بـا رنـگهـا و مـذاهـب گـونـاگـون، در آن حضور دارند.
🔰 عنوان «مغناطیس حسین»، با نظر به تحلیلهای اندیشهمندانه حضرت آیتالله خامنهای، بیانات و کلیدواژههای استفاده شده معظمله در خصوص پیادهروی اربعین، برداشت شده و کتاب در سه فصل سامان یافته است:
1️⃣ فصل نخست این نوشتار به دو بخش تقسیم میشود؛ در بخش نخست پیشینه سنت زیارت اربعین مورد مداقه قرار میگیرد؛ در بخش دوم آمارهای کمّی در خصوص ابعاد منحصر به فرد و شگفتانگیز پیادهروی اربعین ارائه میشود.
2️⃣ فصل دوم کتاب به مرورِ اندیشههای مقام معظم رهبری در خصوص پیادهروی اربعین میپردازد، در آن نکاتی در خصوص اهمیت پیادهروی اربعین و ارتباط آن با ظهور مطرح شده و در انتهای فصل توصیههای حضرت آیتالله خامنهای برای پیادهروی اربعین آورده شده است.
3️⃣ فصل سوم براساس اندیشه مقام معظم رهبری در تبیین و تحلیل اصول اعتقادی اسلام در قرآن کریم، به تحلیل وقایع اعجازگونه حماسه اربعین، از آن به عنوان پلی برای ظهور منجی عالم بشریت میپردازد.
📝 آشنایی بیشتر با کتاب 👇👇
http://rbo.ir/__a-3551.aspx
📚 تهیه اثر:
http://pbshop.ir/__p-p-613.aspx
🌐 eitaa.com/rboresearch
📝 سخن روز
✳️ دل
💠 امام صادق (ع):
💎 تجِدُ الرَّجُلَ لا يُخطِئُ بِلامٍ ولا واوٍ خَطيبا مِصقَعا، ولَقَلبُهُ أشَدُّ ظُلمَةً مِنَ اللَّيلِ المُظلِمِ. وتَجِدُ الرَّجُلَ لا يَستَطيعُ يُعَبِّرُ عَمّا في قَلبِهِ بِلِسانِهِ، وقَلبُهُ يَزهَرُ كَما يَزهَرُ المِصباحُ؛
💡شخصى را مىبينى كه در لام يا واوى خطا نمىكند و سخنورى زبردست است؛ امّا دلش از شب تار هم سياهتر است و شخص ديگرى را مىبينى كه نمىتواند حرف دلش را به زبان بياورد؛ ليكن دلش مانند چراغ مىدرخشد.
📚 الكافی جلد2 صفحه422
#پژوهشکده_باقرالعلوم
#سخن_روز
📚پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
🆔 eitaa.com/rboresearch
🆔 ble.ir/rboresearch
38.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دوره_آموزشی
✅ دوره آموزشی تجربهنگاری فرهنگی
📚 موضوع: تحلیل محتوای کیفی و کد گذاری
1️⃣ قسمت اول
📌بخش پنجم
🎙استاد: دکتر حبیبالله اسداللهی
#تجربهنگاری
#پژوهشکده_باقرالعلوم
🖥 پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 eitaa.com/rboresearch
May 11
✍️ سلسله آموزشهای نویسندگی
✅ چگونه یک نویسنده خوب شویم؟
معمولاً این سؤال برای نویسندگان زیاد پیش میآید که آیا نویسنده خوبی هستند یا نه. مشکل زمانی پیش میآید که این تردیدها نسبت به توانایی خودمان تبدیل به خود تخریبی میشوند.
این موضوع در مورد هر نویسندهی بزرگی مصداق دارد. افرادی یک نویسنده را دوست دارند و افراد دیگری اصلاً آن نویسنده را دوست ندارند. به نظر میرسد این اتفاق خیلی خوبی است. چون نشان میدهد که خوب بودن یا بد بودن یک نویسنده مربوط به افراد است و یک قانون کلی و کامل نیست.
📌 چیزی به نام نویسندهی خوب یا بد وجود ندارد. بهجای آن تلاش کنید نویسندهی تأثیرگذاری باشید.
🔰 نکاتی برای تبدیل شدن به یک نویسندهی تأثیرگذار
1️⃣ مطالعه کنید
نویسندگان خوب، زیاد مطالعه میکنند. به همین سادگی. کلمات در نوشتههای تأثیرگذار مانند خون درون رگهای یک بدن است. برای بهتر شدن مهارت نویسندگی، هیچ راهی بهجز دریافت ورودیهای ارزشمند از راه مطالعه وجود ندارد.
2️⃣ یک ویراستار بگیرید
یک نویسندهی خوب میداند که نیاز به کمک دارد. او کار نوشتن را بهتنهایی نمیتواند انجام دهد. شما به کسی نیاز دارید که به او اعتماد داشته باشید و او نوشتههای شما را بخواند و نقد کند. برای افراد مبتدی داشتن یک دوست خوب بهتر است.
3️⃣ ایده بگیرید
یک نویسندهی خوب همیشه در حال جمعآوری ورودیهای خلاقانه است. ایدهها، الهامبخش هنرمندان و نویسندگان میباشند. شما نیاز به سیستمی برای ثبت این ایدهها دارید. سعی کنید همیشه دفترچهای به همراه داشته باشید و هر ایدهای به ذهنتان رسید، بلافاصله آن را یادداشت کنید.
4️⃣ هرروز بنویسید
این کار غیرقابلچشمپوشی است و انجام آن بسیار ضروری و حیاتی ست. شما بدون تمرین نمیتوانید بهتر شوید. لازم است هرروز بنویسید حتی برای چند دقیقه.
5️⃣ بازنویسی کنید
بخش ضروری نوشتن، بازنویسی است. بازنویسی، نوشتهٔ شما را به یک متن بهتر و تأثیرگذارتر تبدیل میکند. کار بازنویسی سخت ولی مهم است.
6️⃣ الهام بگیرید
توضیح این کار سخت است ولی بخشی از کار نویسندگی و البته مرموز میباشد. شما نمیتوانید بهتنهایی مسئولیت کامل آنچه را که خلق میکنید، به عهده بگیرید. یک نویسندهی خوب میداند که چطور خود را موردتوجه عموم قرار دهد.
منبع: Jeff Goins
#نویسندگی
#پژوهشکده_باقرالعلوم
📲 پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (ع)
@rboresearch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بریده_کتاب
✅ اربعین جهانی شد
اربعین جهانی شد و جهانیتر هم خواهد شد؛ این خون حسینبن علی است که بعد از 1400 سال دارد میجوشد و روزبهروز تازهتر میشود، روزبهروز زندهتر میشود؛...
اهل فکر، اهل فرهنگ، اهل اقدام فرهنگی و فکری، برای این حرکت عظیم بنشینند برنامهریزی کنند.
امروز هدف هر مسلمان باید ایجاد تمدّن اسلامی نوین باشد؛ ما امروز این را میخواهیم.
ملتهای اسلامی ظرفیتهای عظیمی دارند که اگر از این ظرفیتها استفاده شود، امّت اسلامی به اوج عزّت خواهد رسید؛ ما باید به این بیندیشیم، به این فکر کنیم!
ایجاد تمدّن عظیم اسلامی، هدف نهایی ما است.
«رهبر معظم انقلاب 1398/06/27»
📖 برگرفته از کتاب «مغناطیس حسین علیهالسلام» نوشته عباس عبداللهی
📚 پیوند خرید کتاب:
http://pbshop.ir/__p-p-613.aspx
#مغناطیس_حسین
#پژوهشکده_باقرالعلوم
💻 آدرس تارنمای پژوهشکده:
🌐 https://rbo.ir
📱 ما را در ایتا و بله دنبال کنید:
🆔 @rboresearch
🌱 دوره مجازی آموزش نرم افزار فیشنویسی واننوت (OneNote)
🌿 واننوت برترین نرمافزار فیشنویسی است
🌿 زمان: دوشنبه و سهشنبه، ۳ و ۴ مهرماه، ساعت ۱۷، #آنلاین (اسکای روم)
🌿 همراه با #گواهی
🌿#مدرس: سرکار خانم دکتر آزاده سهرابینژاد (دکتری تخصصی مهندسی صنایع و مدرس واننوت)
🌿 ثبتنام و توضیحات بیشتر:
https://eitaa.com/joinchat/3648323715C970376fb41
🌿 برگزارکنندگان:
مدرسه مجازی رویش پژوهش و انجمن علمی مطالعات اجتماعی حوزه با همکاری دیگر مراکز علمی کشور
✨ کد #تخفیف ۲۰ درصدی اختصاصی تجربهنگاران (با کلیک روی کد، کپی میشود):
tajrobeh🌱 مدرسه مجازی رویش پژوهش @mroyesh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پادکست | آیت الله حسین مظاهری:
💠 بالاترین ظلم این است که آدم آبروی کسی را ببرد...
#سخن_بزرگان
#پژوهشکده_باقرالعلوم
📚پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 eitaa.com/rboresearch
#اینفوگرافیک
📚 کتاب حکمرانی نوین
📝 صورتبندی دیدگاه جمعی از اندیشهورزان انقلاب اسلامی پیرامون هویت و کارکرد حلقههای میانی
📌بخش پنجم
✅ سازماندهی حلقههای میانی، با قرارگاههای متمرکز یا آتش به اختیار
📚 پیوند خرید کتاب (دو جلدی):
http://pbshop.ir/Product.aspx?ProductID=509
http://pbshop.ir/Product.aspx?ProductID=510
#دولت
#حکمرانی_نوین
#پژوهشکده_باقرالعلوم
💻 آدرس تارنمای پژوهشکده:
🌐 https://rbo.ir
📱پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
🆔 @rboresearch
#لوح
🏞 طلوع...
🔹 در طلیعه هفته دفاع مقدس لوح «طلوع» با طرحی از فرماندهان شهید دفاع مقدس رونمایی شد.
🔸 این طرح متبرک به نام فرماندهان شهید جوان دفاع مقدس است که در آغاز دوران فرماندهی در جنگ تحمیلی، دهه سوم زندگی خود را میگذراندند.
#دفاع_مقدس
🖥 پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 eitaa.com/rboresearch
📝 راهنمای نگارش مقاله علمی پژوهشی
✅ بخش هفتم
💢 در نوشتن مقاله چه نکاتی باید رعایت شود؟
6️⃣ بیان مسأله: در این قسمت تبیین دقیق و گویای انگیزه اصلی نگارش مقاله و اجرای طرح پژوهشی مورد نظر میباشد.
🔰ویژگیهای مورد ارزیابی:
الف) آیا مسأله اصلی به روشنی بیان شده و برای خواننده راضی کننده است؟
ب) آیا مسأله مطرح شده ارتباطی با سایر مسائل در حوزه مورد نظر دارد ؟
ج) آیا مسأله مطرح شده از اهمیت لازم برخوردار است؟
د) آیا در بیان مسأله به عنصر ایجاز و خلاصه گویی توجه شده است؟
7️⃣ بیان هدف / اهداف پژوهش
🔰 هدف مقاله لازم است:
الف) به روشنی توصیف و بیان شود.
ب) متناسب با بیان مسأله باشد.
ج) واقع بینانه باشد.
د) خواننده بتواند به راحتی هدف را در متن مقاله بیابد.
ه) در پایان مقاله مؤلف به اهداف مورد نظر دست یابد.
8️⃣ سؤالات / فرضیه های پژوهش
سؤالات باید به روشنی در مقاله ذکر شوند و متناسب با هدف و مسأله مورد بررسی باشند.
فرضیهها روشن و گویا و آزمون پذیر بوده و براساس شیوههای صحیح فرضیهنویسی تنظیم شوند.
9️⃣ پیشینه پژوهش
🔰 دلایل متعددی برای اشاره به پیشینه پژوهش وجود دارد:
نشان دادن پیوند پژوهش حاضر با پژوهشهای قبلی، نشان دادن احاطه نویسنده/ نویسندگان حوزه موضوعی مورد مطالعه، رهنمون ساختن خواننده به مطالعه منابع بیشتر و به تصویر کشیدن رویکردهای حاکم بر حوزه موضوعی مورد نظر و ترسیم ارتباط آنها با رویکرد مقاله (پریرخ و فتاحی، 1384).
📌 ادامه دارد...
#مقاله_نویسی
#پژوهشکده_باقرالعلوم
🆔 @rboresearch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پادکست | شهادت #امام_حسن_عسکری
💠 امام حسن عسکری علیهالسلام چگونه شیعیان را با موضوع غیبت آشنا کرد؟
◼️ سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) را خدمت امام زمان (عج) و شما همکاران و مخاطبان عزیز تسلیت عرض میکنیم.🥀
#مناسبت
#پژوهشکده_باقرالعلوم
📚پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 eitaa.com/rboresearch
38.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دوره_آموزشی
✅ دوره آموزشی تجربهنگاری فرهنگی
📚 موضوع: تحلیل محتوای کیفی و کد گذاری
1️⃣ قسمت اول
📌بخش ششم
🎙استاد: دکتر حبیبالله اسداللهی
#تجربهنگاری
#پژوهشکده_باقرالعلوم
🖥 پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 eitaa.com/rboresearch