📌 #رئیسجمهور_مردم
♨️ دیدار غیررسمی
🔸اواخر سال ۸۲ بود. قرضالحسنه آلطه و محمدرسولالله در اصفهان دچار مشکل شدند. بانک مرکزیِ دولت وقت، قرضالحسنهها را ملزم کرده بود تا عملکرد خود را با قوانین بانک مرکزی و شورای پول تطبیق دهند. همهچیز داشت به روال خودش پیش میرفت؛ اما بیبیسی و صدای آمریکا، مردم را برای گرفتن سپردههایشان تحریک کردند. قرضالحسنهها توان بازپرداخت یکجای مطالبات مردم را نداشتند. هر دو قرضالحسنه برای حفظ منافع مردم پلمپ شد.
🔹آقای رئیسی سال ۸۳، معاون اول قوۀ قضاییه شد و برای دیدارهای رسمی به اصفهان سفر کرد. ماجرای دو قرضالحسنه وارد فضای قضایی شده بود. آقای رئیسی وسط دیدارهای رسمی خود، در دیداری غیررسمی به خانۀ یکی از اعضای هیئتمدیرۀ این دو قرضالحسنه رفت تا برای وصول مطالبات مردم چارهاندیشی کند.
روزهای سختی بر مردم اصفهان و قرضالحسنهها گذشت؛ اما پول مردم کمکم برگشت. مقاممسئولی که روزی برای احقاق حق مردم، به خانۀ هیئتامنای یک قرضالحسنه میرود، وقتی هم رئیسجمهور میشود، لحظهای برای خدمت به مردم آرام نمینشیند.
🎙راوی: حامد یزدیان
✍به قلم: ملیحه نقشزن
#روایت_کفایت
#شهید_جمهور
#مرد_میدان
🆔 @ravina_ir
🆔 @revayate_kefayat
♨️ روح تازه در قوه قضاییه
🔸هر جایی که حضور داشت، تیم جوان به کار میگرفت. جوان هم پرتلاش است، هم خلاقیت دارد. میتواند برای مسائل راهحلهای جدید بدهد. کسی که 20 سال روی مسئلهای فکر کرده و راهحلی به ذهنش نرسیده، سال بیست و یکم هم همان است. یکی از تجربیات مهم مدیریتی آقای رئیسی اعتقادش به نیروی جوان بود. خیلی از این جوانها از بیرون قوه قضائیه دعوت شدند. جوانهایی که پرتحرک بودند و کار را دنبال میکردند. جوانها روح تازهای دمیدند به قوه قضاییه.
🎙راوی: سید محمد صاحبکار
#روایت_کفایت
#شهید_جمهور
#تحول_گرا
#جوان_گرایی
🆔 @revayate_kefayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ دوگانه انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی
🔹سیاستمدار حاضر جواب نبود؛ برای آرامش در سیاست
📎برنامه تلویزیونی جریان؛ شنبه ۲۶ خرداد
👤 مهمان: حجت الاسلام علیمحمدی
👤 میزبان برنامه: دکتر علیرضا زادبر
🆔 https://eitaa.com/revayate_kefayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ هیچ کس متوجه دردهای او نشد
🔸آنقدر شهید رئیسی کار میکرد که هیچ کس متوجه درد مزمنی که داشت نشد.
🎙به روایت دکتر بانکی پور
#روایت_کفایت
#شهید_جمهور
🆔 @revayate_kefayat
📌 #رئیسجمهور_مردم
از سیدابراهیم به طلبۀ جوان!
🔸کنار مقبره شیخ بهایی نشسته بودم. درب روبرویم باز شد و سیدی آمد. با اینکه شهرتی نداشت، شناختمش. سال اول طلبگیام بود. دنبال هویتم میگشتم. میخواستم با آدمهای مختلف صحبت کنم و توصیهای بشنوم. پشت سر ابراهیم رئیسی راه افتادم. منتظر بودم سرش خلوت شود، اما خلوت نمیشد. یکی یکی به مردم جواب میداد. یادم نمیرود؛ پیرزنی جلویش را گرفت. با حوصله به حرفهای پیر زن گوش داد. قرار شد پیگیری کند تا پسرش جایی مشغول کار شود.
🔹بعد از آن پیرزن، یکی یکی زائرها میآمدند برای صحبت. دور و برش که خلوت شد، رفتم جلو. گفتم: «حاجآقا پایه یک هستم. ممنون میشم نصیحتی بفرمایید!» چند ثانیه نگاهم کرد. گفت: «اول انقلابی بودن. بعد درس خواندن؛ درس خواندنِ ملّایی، سوم هم نماز اول وقت...» آنقدر درس خواندن ملّایی را غلیظ گفت که هیچ وقت یادم نرفت. از شهید جمهور این سه توصیه برایم ماندگار شد. توصیهای که اگر به آن ملتفت باشیم، حوزه و روحانیت را بیش از الان به جلو میبرد و طلاب را محترم و مغتنم میکند؛ مثل سید ابراهیم!
✍به روایت امیر ارشادی
#شهید_جمهور
#روایت_کفایت
حسینیه هنر سبزوار
🆔 @hoseinieh_honar_sabzevar
🆔 @revayate_kefayat
♨️ تقوای سیاسی
🔹آقای رئیسی سال 96 وارد انتخابات ریاست جمهور شد. انتخابات پرشور بود و رقابت سنگین با رئیسجمهور مستقر. همه میگفتند آقای رئیسی میتواند ورق انتخابات را برگرداند. فکر میکردند چون سالها در سازمان بازرسی کل کشور و در مجموعه قوه قضائیه حضور داشته، اخبار و اطلاعات بسیاری برای گفتن دارد. اما وارد این موضوعات نشد. بگم بگمهای تاریخی راه نیانداخت. خودش میگفت:«به واسطه مسئولیتم اطلاعات دقیقی در دسترسم بوده. پروندههای افراد مختلف دستم بوده اما نباید در رقابتهای سیاسی اینها را خرج کنم. این اطلاعات را باید برای گسترش عدالت و منافع کشور به کار گیریم، نه غیر آن. ولو رییس جمهور هم بشوم. به چه قیمت؟» در انتخابات تلاش کرد ولی باخت. حاضر نشد با روشی که به نظرش درست نبود پیروز شود. نکته مهمی بود در زیست سیاسیاش. تقوای سیاسی داشت. خدا هم به این عملکرد سیاسی عزت داد و شهادت قسمتش شد.
🎙راوی: سید محمد صاحبکار
#روایت_کفایت
#شهید_جمهور
#اخلاق_مداری
🆔 @revayate_kefayat
📌#رئیسجمهور_مردم
افطاری در کنار رئیسجمهور
نوشتههای یک روشندل
🔸یاد یک خاطره افتادم. حیفم میآید نگویم.
اردیبهشت ۱۴۰۱ بود و من آن وقتها یکی از کارگرهای شرکت فیروز بودم. خیلیها میدانند که شرکت فیروز هم مدیرش معلول است و هم پرسنل معلول هستند. از من نابینا گرفته تا آن کسی که ویلچری هست؛ مثل میوههای روی چرخ تبافی در همیم، کج و راست، ریز و درشت، بزرگ و کوچک، کال و رسیده، همه در همیم. روزهای آخر ماه رمضان بود. و من برای شبهای احیا رفته بودم حرم امام رضا. شب بیست و یکم هنوز توی راه بودیم و نرسیدم و تنها به احیای شب بیست و سوم حرم رسیدم. فردای آن روز هم برگشتم. حدود یک روز توی راه بودم، تا اینکه بالاخره دمدمهای سحر رسیده بودم خانه. فردا قرار بود رئیسجمهور بیاید شرکتمان و به کارگرهای معلول سر بزند.
🔹خیلیها را تعطیل کردند. سرشیفت که آدم شوخی بود، از وسط سالن داد زد: «سمیه چون تازه نفسی و از مشهدم برگشتی، برو تو لیست اضافهکار اجباری. اون لبخند ژکندتم از رو لبت جمع کن». خندهام گرفت. آخر من اصلاً لبخند نزدم. البته از این توفیق اجباری بدم نیامد. دوست داشتم ببینم رئیسجمهور با معلولها رفتارش چجوری است. رئیسجمهور زیاد دیده بودم، اما توی مصلا و مشغول داد و بیداد. فردا از راه رسید. مادرم یک نامهی طویل گذاشت توی کیفم که به رئیسجمهور بدهم. راستش را بخواهید من زیاد با نامه کنار نمیآیم. نامه را ندادم. خیلی هم گرفتار بودم، ولی بیخیالش شدم. توی این وضع بد مالی همهاش مسکن ملی ۴۰ تومن میخواست، با ماهی ۷ تومان. چطور باید ۴۰ میدادم؟ گفته بودند هر ۴، ۵ ماه ۴۰ تومان. ولی مسکن ملی قزوین هر ماه پول میخواست.
🔸آن روز سید آمد و علیرغم مشکلاتم نامه را ندادم. سید وارد شرکت شد. ما کلی معلول بودیم و مشغول تولید. برایش جالب بود که معلولها صاحب شغل هستند. نزدیک افطار بود. توی دلم گفتم: «الان براش میز جدا چیدن». نزدیک اذان انتخاب کردند چند نفر با آقای رئیسی نماز بخوانند. من هم جزئشان بودم. نماز اول وقت را خواندیم و بعدش هم افطار. هرچیزی که جلوی دست من کارگر بود، جلوی ایشان هم بود؛ از سوپ جو سرد بگیر تا قیمهنثار قزوین. هرچند آن سال من را بیدلیل اخراج کردند و الان من بیکارم، با کلی سابقه کار، و دارم نانم را از دل مجازی درمیآورم. اما فقط خواستم بگویم تنها رئیسجمهوری بود که من باهاش سر یک سفره نشستم.
🎙به روایت سمیه شریفیخواه
#شهید_جمهور
#روایت_کفایت
#پای_کار_مردم
🆔 @ravina_ir
🆔 @revayate_kefayat
♨️ مسئول گرهگشا
✅ تعطیلی یا نیمه تعطیلی کارخانهها
🔸در ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم مقرر شد که احیای واحدها چه واحدهایی که به صورت کامل راکد شدهاند و چه واحدهایی که زیر ظرفیت کامل خود کار میکنند (در داخل و خارج از شهرکها و نواحی صنعتی)، در دستور کار قرار گیرد. بر همین مبنا نیز هم نهضت ملی احیای واحدهای اقتصادی و هم سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی نسبت به راه اندازی مجدد واحدها اقدام کردند؛ نتیجه این شد که از بالغ بر ۵۰ هزار واحد راکدی که در سال ۱۴۰۰ شناسایی شده بودند تا پایان سال ۱۴۰۲ با احیای بالغ بر ۸۷۷۰ واحد، تعداد واحدهای راکد حدود ۴۱ هزار واحد شد.
🔹دولت سیزدهم با استفاده از ابزارهای مختلف از جمله منابع و سرمایههای مردمی در بورس، منابع بانکها و صندوقها برای سرمایه گذاری در واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل نسبت به احیای این واحدها اقدام کرد. سید امیرحسین مدنی نماینده دولت در نهضت احیای واحدهای اقتصادی در این رابطه با بیان اینکه ۸۷۷۰ واحد تولیدی در دولت سیزدهم احیا شده است، گفت: «ماهانه حدود ۱۰ همت از طریق خط اعتباری به صنایع پاییندستی پتروشیمی و فولاد، منابع تزریق میشود که واحدهای نیمهفعال بسیاری نیز از این طریق احیا شدهاند».
🔸به عنوان نمونه در استان تهران ۵۶۵ واحد، استان فارس ۴۰۴ واحد، استان اصفهان ۳۶۶ واحد، استان خراسان رضوی ۲۷۷ واحد، استان خوزستان ۲۵۱ واحد، استان مرکزی ۱۷۵ واحد، استان آذربایجان شرقی ۲۰۷ واحد، استان آذربایجان غربی ۱۸۵ واحد، استان البرز ۱۵۲ واحد، استان قزوین ۱۴۸ واحد، استان گیلان ۱۴۷ واحد، استان قم ۱۴۵ واحد و استان مازندران ۱۳۹ واحد احیا شده است.
_________________
📈 دستاوردهای دولت #شهید_رئیسی
#مثل_ابراهیم_انتخاب_کنیم
#شهید_جمهور
#روایت_کفایت
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
🆔 @revayate_kefayat
8- سعیدی.mp3
8.13M
♨️ مردمیسازی به مثابه شیوه حکمرانی؛ دلالتهایی از سیره عملی شهید رئیسی
🎙علی سعیدی
#مردمی_سازی
#شهید_جمهور
#روایت_کفایت
🔅حکمرانی مردم
🆔 @hokmrani_mardom
🆔 @revayate_kefayat
♨️ قاضی میدانی
🔸رئیس قوه قضائیه بود ولی به اقصی نقاط کشور سفر میکرد. میخواست بداند چه کارهایی را میتواند دنبال کند. قبل از او هم، روسای قوه سفر استانی میرفتند. اما او چند برابر بقیه میرفت. این حجم از تحرک و سفر استانی آقای رئیسی شبیه آقای شهیدبهشتی بود. تحرک بالای آقای رئیسی، کل قوه قضائیه را به تحرک واداشت. میگفت: «باید به صورت جدی از بقیه بخشها در کشور مطالبه بکنیم که آیا کارهایشان را درست انجام میدهند یا نه.»
🔹میخواست با ابزاری که قوه قضائیه دارد با ورود دادستانها بقیه بخشهای کشور را به تحرک وادار کند. دستورالعملها و ضوابط تعیین شد برای پیگیری ترک فعلها. تحولی بود در قوه قضائیه. قبل از او نگاه به قوه قضائیه این بود که مینشینیم در اتاق اگر کسی پروندهای داشت، رسیدگی میکنیم. آقای رئیسی گفت: « علاوه بر رسیدگی به پروندهها، خودمان هم باید برویم وسط میدان و کار را دنبال بکنیم و پیگیر باشیم.»
🎙راوی: سید محمد صاحبکار
#روایت_کفایت
#شهید_جمهور
#تحول_گرا
🆔 @revayate_kefayat
روایت 13.wav
22.84M
📻رادیو روایتِ کفایت
♨️ مدیریت، بدون ایجاد هیاهو
🔸سامانهای که برای معرفی وزرا راه انداخت، سروصدای زیادی بهپا کرد. برخی برایش هورا کشیدند که نگاه فراجناحی دارد و دنبال آدمهای کمتر شناختهشده است و برخی گفتند باید با بزرگان مشورت کند نه مردم و گروهها و احزاب. در انتخاب افراد، جریانهای سیاسی تحت فشارش گذاشتند. او فارغ از همۀ هیاهوها از هر دو شیوه بهره برد.
✍️ملیحه نقشزن
راوی: حامد یزدیان
#روایت_کفایت
#شهید_جمهور
#تحول_گرا
🆔 @revayate_kefayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ جوانگرایی در مدیریت
🔰 اگر میدان ندهیم به جوان ها چگونه مسئله جوان گرایی پا بگیرد
🔸جریان های مختلف سیاسی به ایشان فشار میآوردند که چرا شما استاندار جوان منصوب میکنید عملا مسئولیت این کار را خودشان پذیرفتند و رو سفید هم از این کار بیرون آمدند
🎙به روایت دکتر حامد یزدیان
#روایت_کفایت
#شهید_جمهور
#جوان_گرایی
🆔 @revayate_kefayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ مثل رئیسی سر قولت بمان...
#شهید_خدمت
#روایت_پیشرفت
#انتخابات
🆔 @revayatpishraft_gov_ir
🆔 @revayate_kefayat
روایت 14.wav
23.9M
📻رادیو روایتِ کفایت
♨️ روز شلوغ اصفهان
🔸هفتم مهرماه 1402 است. صدوپنجاه دانشمند بینالمللی از کشورهای اسلامی میهمان اصفهان هستند. اولین بار است که جایزۀ مصطفی (ص) خارج از تهران برگزار میشود. معمولاً رویدادهای علمی وقتی از تهران خارج میشود، رئیسجمهورها در آن شرکت نمیکنند؛ اما آقای رئیسی برای افتتاحیۀ این رویداد به اصفهان سفر میکند...
#رئیسجمهور_شهید
#روایت_کفایت
#روایت_خدمت
#حکمرانی_اسلامی
🆔 @revayate_kefayat
مبادا هر یک از ما درگیر یک رأی خودمان و پنج تا رأی نزدیکانمان بمانیم، هر بانو یک ستاد انتخابات جبهه انقلاب.
مدیون تمام مسلمانان جبهه مقاومت نشویم.
https://virasty.com/saratalebi/1718957601993660933
♨️ هم برخورد میکنیم، هم رسانهای میکنیم
🔸برخی از مردم میگفتند اینها ادعای فسادستیزی دارند و فقط شعار میدهند. ولی برخوردی اتفاق نمیافتد، ما ندیدیم، نشنیدیم. اسفند 97 آقای رئیسی مجموعه قوه قضائیه را تحویل گرفت. هنوز ده روز نیامده بود که آقای طبری را برکنار کرد. برخورد کرد با آقای طبری. اعتماد مردم را برگرداند. مردم دیدند قوه قضائیه حاضر است برخورد کند با فساد، حتی اگر فرد عالیرتبهای باشد در خود قوه قضائیه. این قضیه شهامت آقای رئیسی را نشان داد.
البته در داخل قوه قضائیه هم منتقدینی داشت. میگفتند وزارت اطلاعات هم با افراد خاطی برخورد میکنند ولی هیچکس نمیفهمد. رسانهای نمیشود. ما هم مثل آنها باشیم. با مفسد برخورد بکنیم ولی رسانهای نکنیم که مردم بفهمند. آقای رئیسی گفت: «هم برخورد میکنیم، هم رسانهای میکنیم که مردم بدانند ما در برخورد با مفسد هیچ مسئلهای نداریم»
🎙راوی: سید محمد صاحبکار
#روایت_کفایت
#شهید_جمهور
#فساد_ستیزی
🆔 @revayate_kefayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ مثل رئیسی حامی مقاومت باش...
#شهید_خدمت
#روایت_پیشرفت
#انتخابات
🆔 @revayatpishraft_gov_ir
🆔 @revayate_kefayat
📌 #رئیسجمهور_مردم
♨️ مدیر میدانی پیشرفت
🔸شاید یکی از شاخصترین ویژگیهای شهید رئیسی، حضور در کف میدان بود. این میدان عرصههای مختلفی را شامل میشد و یکی از آنها، علم و فناوری بود. حضور متعدد در مراکز پیشرفت کشور که محل حضور شرکتهای دانشبنیان است، از برنامههای ثابت ایشان بود. باور داشت که حل مسائل کشور با کمک بخش اصلی اقتصاد مردمی، یعنی دانشبنیانها، به پاسخ میرسد.
🔹شهید عزیز جمهور ایران با حضور و ضریب دادن به این آدمها و مجموعهها، خودش راوی پیشرفت شده بود و ظرفیت بالای ریاستجمهوری را پای کار روایت پیشرفت آورده بود. ایشان حتی در سفرهای خارجی، با وجود شلوغی و فشردگی برنامهها، باز هم پای کار علموفناوری بود و سوای اینکه بستر و زمینه برای صادرات محصولات فناورانه شرکتهای دانش بنیان را فراهم میکرد، باز هم با بازدید از این مجموعهها تلاش میکرد تا ضریب رسانهای مضاعفی به توانمندی جوانان ایرانی در اذهان سایر کشورها بدهد.
🔸او مرد میدان کار و آبادانی و پیشرفت کشور بود و با گذشت همین ساعات اندک از شهادتشان، رد پا و خاطرات مختلف ایشان از مدیران شرکتهای دانشبنیان شنیده میشود. بازدید از بهیار صنعت و شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، تا پارک فناوری پردیس تهران در کنار دستگاه همودیالیز و ونتیلاتورهای پیشرفته، تا بازید از آهار مشهد و انواع داروهای پیشرفته بیوتک و رادیوداروها و نانو داروها و پهپادهای پیشرفته کشاورزی ایران در دل آفریقا و... نمونههای اندکی از حضور میدانی او در پیشبرد فضای علموفناوری کشور است.
🔹در سه سال ریاست جمهوری ایشان، ما شاهد سرعت گرفتن واقعی تحولات علموفناوری بودیم؛ یک نمونه مهم و فناورانهای که مدتی به اغما رفته بود، پیشرفتهای صنعت ماهوارهای کشور بود که در دوران ایشان دوباره شکوفا شد و یکی از افتخارات اخیر آن، رسیدن ایران به مدار جدید فضایی بود. با عرض تسلیت این فقدان اندوهبار به ملت شریف ایران، به لطف خدا امیدواریم. انشاءالله این سید عزیز با اجداد طاهرینش محشور باشد.
✍به روایت پژمان عرب
#روایت_کفایت
#شهید_جمهور
#تحول_گرا
مجله دانشمند
🆔 @daneshmand_mag
🆔 @revayate_kefayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 #رئیسجمهور_مردم
♨️ مسیر خاص آقای رئیسجمهور
🔹روایت فرماندار بوشهر از ملاقات چهار دقیقهای با شهید رئیسی
🎙صالح رحیمی | فرماندار بوشهر
#روایت_کفایت
#شهید_جمهور
#پای_کار_مردم
دریچه، رسانه دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان بوشهر
🆔 @dariche_bu
🆔 @revayate_kefayat
♨️ از بهشت به قوه قضائیه
🔸اواخر سال97 بود. تولیت آستان قدس برای همکاری دعوتم کرده بود. رفتم. زمزمههای جابهجایی تولیت به ریاست قوه قضائیه بود. با خودم میگفتم حتما سریع قبول میکند عضو شورای سران قوا میشود و اختیاراتش فوقالعاده گستردهتر. هر کسی دنبال پست و مقام و دایره نفوذ کلام باشد میپذیرد به مجموعه بالاتری برود. یا حتی بعضی، افراد دیگری را شفیع میکنند تا مقام بالاتری بگیرند.
🔹آقای رئیسی را که دیدم این جابه جایی برایش ناگوار بود. علاقه ویژهای به امام رضا(ع) داشت. تولیت بهش فرصتی داده بود تا با امام رضا(ع) خلوت کند. خلوتی طولانی که سالها بود نداشت. از همان سالهای انقلاب که از مشهد خارج شده بود. دنبال منصب هم نبود. اما یکدفعه ریاست قوه قضائیه را پذیرفت و راهی تهران شد. تعجب کردم.
🔸بعد از مدتی وقتی دیدمش پرسیدم: «چطور نظرتون عوض شد؟» گفت: «بحث طولانی با حضرت آقا داشتم. گفتم من را عفو کنید. حتی آقای محسنی اژهای را پیشنهاد دادم که نفرمایند گزینه ندارم.» توی ذهنم آدمهایی میآمدند که برای گرفتن پُست چه کارها میکردند. ولی بعضیها بقیه را جلو میاندازند. گوش تیز کردم به بقیه حرفهایش « حضرت آقا گفتند آقای اژهای که به عنوان معاون اول کار میکنند خیلی هم خوب کار میکنند شما تشریف بیاورید که قوه قضائیه تقویت بشود. گفتم توی آستان قدس داریم کار میکنیم، توسعه دادهایم. از طرفی حرم امام رضا(ع) روضهای از روضههای بهشت است، «روضه من ریاض الجنه» این را بگذارم کجا بروم؟ کجا مسئولیت دیگری داشته باشم؟ بحث که طولانی شد حضرتآقا مثالی از جوانی خودشان زدند.
🔹منِ سیدعلی خامنهای جوان بودم. از مشهد آمدم قم شروع کردم کار کردن و درس خواندن. پدرم، سیدجواد خامنهای مریض شد. چشمش مریض شد. نمیتوانست ببیند یا مطالعه بکند. پدرم پسر زیاد داشت ولی مرا خیلی دوست داشت. هرچی فکر میکردم میدیدم دنیا و آخرت من در این است که در قم بمانم. دغدغه ذهنی داشتم. مانده بودم چه کنم. رفتم تهران. پیش یکی از رفقایم. آدم اهل دلی بود؛ پسر شیخ محمدتقی آملی. جملهای گفت؛ همان خدایی که میتواند دنیا و آخرت شما را در قم قرار بدهد همان خدا میتواند دنیا و آخرت شما را در مشهد قرار بدهد. قلبم آرام شد. رفتم مشهد و خدمت پدر کردم. بعد از آن اتفاقات عجیبی افتاد و مسئولیتها بهم دادند.» زل زدم در چشمهای آقای رئیسی. گفت: «این خاطره را که حضرت آقا برایم تعریف کردند. با خودم گفتم به هر حال هم امر میفرمایند هم تلویحاً میگویند دنیا و آخرت شما این است که این مسئولیت را به عهده بگیری. قلبم آرام شد. مسئولیت قوه قضائیه را بر عهده گرفتم.»
🎙راوی: سیدمحمد صاحبکار
#روایت_کفایت
#شهید_جمهور
🆔 @revayate_kefayat
روایت 15.wav
19.12M
📻 رادیو روایتِ کفایت
♨️ الگوی حرکتی
🔸همه حرکت و تلاش را دوست دارند، اما افراد کمی هستند که خود آغازگر حرکتاند. برخی برای حرکت یک نیروی اولیه میخواهند و برخی الگوی حرکتی. آقای رئیسی با شروع کار خود دقیقا سراغ همین دو مورد رفت. در گام اول با احیای کارخانههای تعطیل و فراهم کردن شرایط اشتغال نیروی اولیه حرکت را فراهم کرد. اما این کافی نبود الگوی حرکتی هم نیاز بود و چه الگویی بهتر از رئیس جمهور کشور. اینجا بود که...
🎙به روایت محمود کریمی بیرانوند
#شهید_جمهور
#روایت_کفایت
🆔 @revayate_kefayat
694361859_932840064.pdf
30.28M
♨️ گزارش هزار روز خدمت رئیس جمهور شهید
🔸بی تردید برای ارائه تصویر و ارزیابی روشن و دقیق از اقدامات دولت سیزدهم، نمیتوان شرایط و بستری که دولت سیزدهم مسئولیت اداره امور جامعه را در اختیار گرفت، نادیده انگاشت. این دولت وارث اوضاعی بود که با ورود دکتر رئیسی به عرصه انتخابات و اداره کشور و پذیرش دشواریهای این امر، اساساً با منطقی غیر از تعهدمداری و اخلاقِ مسئولیت و باور به ظرفیتها و توانمندیهای داخلی برای غلبه بر مشکلات داخلی بدون گره زدن آنها به مؤلفههای بیرونی، تحلیل پذیر نیست. در این گزارش سعی شده به اختصار به عملکرد دولت سیزدهم اشاره شود.
#روایت_خدمت
#روایت_پیشرفت
#شهید_جمهور
🆔 @revayatpishraft_gov_ir
🆔 @revayate_kefayat