✍شبکه های اجتماعی جولانگاه عرفان های نوپدید(3)
💢در اکثر این فرقهها که بیشتر بحث این سلسله یادادشت ها بر روی فرق شرقی مانند «#اوشو»، «دالائی لاما»، «سای بابا» و.... است؛ غالبا معتقدند فرد با هرنوع دین و عقیده می تواند از آنها پیروی کند. آنان با این ترفند انحرافی درصددند تا تعصب دینی افراد تحریک نشود و به حسب ظاهر در کنار دین، تعالیم فرقه ای را به آنان القا کنند، به گونه ای که گاه خود افراد هم متوجه نشوند که مسائل جدیدی را به #اعتقادات آنها وارد کردهاند.
💢گرچه عدم مخالفت علنی با ادیان آسمانی و رسمی از بار منفی این فرقهها میکاهد ولی نوع تعلیمات آنان به حسب واقع میتواند سبب کم رنگ شدن تعالیم #ادیان_آسمانی شود و به تدریج آموزههای دینی را کنار بزند. به عنوان مثال اعتقاد به آموزههایی همچون #تناسخ (اعتقاد رایج در فرق صوفی) باعث ایجاد عقاید متضادی با اصول اسلامی شده و معاد و حیات اخروی را زیر سوال میبرد.
@feraghvaadyan
https://t.me/feraghvaadyan/5298
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«روبرت بگلریان»، رئيس شورای خلیفه گری ارامنه:
بصیرت امام خمینی (ره) در بسترسازی جهت مشارکت اقلیت ها، در زمان خود پیشرو بوده و هنوز هم جای کاوش دارد.
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
روبيک جانانه، رئيس شوراي خليفه گري کل ارامنه آذربايجان: جامعه ارامنه به دولت، نيروهاي مرزباني، سپاهي
روبیک.pdf
819.9K
⭕️جامعه ارامنه به دولت، نيروهاي مرزباني، سپاهي و امنيتي و همسايه هاي #مسلمان خود اعتماد کامل دارد و براي اينکه دست دشمنان بخواهد به ما برسد، بايد از اين موانع و سد مستحکم عبور کنند که امري غيرممکن است. نيروهاي عزيز و فداکار انتظامي در چادرهايي اطراف #کليسا مستقر هستند و امنيت ما را به طور کامل تأمين ميکنند.
متن کامل این گفتگو را در نشریه #روشنا شماره 73 بخوانید.
♨️انجمن حجتیه در نگاه #رهبری
✅امام خمینی (رضوان ا...تعالي عليه) با اظهار نگراني، در پيامي به فقهاي شوراي نگهبان مي نويسند: «حواستان را جمع کنيد که نکند يک مرتبه متوجه شويد انجمن حجتيه اي ها همه چيزتان را نابود کرده اند.» اين هشدار بسيار مهمي است که #حضرت_امام (رضوان ا...تعالي عليه ) سال 1367 دادند و توجه چنداني به آن نشد. ايشان در آن زمان ميگويند، ممکن است موقعي متوجه شويد که ديگر دير است. بعد هم در اسفند همان سال در منشور روحانيتشان دوباره اسم انجمن را آورده و تأکيد کردند. در وصيتنامه شان هم در يک بند به اين تفکر پرداختند و امثال اين موارد، زياد است.
♦️در مورد #مقام_معظم_رهبري (مدظله العالي) هم موارد مختلفي وجود دارد، نمونه اش در زمان رياست جمهوري ايشان است که به صراحت يا به اشاره از #انجمن نام مي برند. حتماً در اخبار، دانشآموزاني که به مناسبت جشن تکليف، خدمت حضرت آقا رفتند را ديده ايد. آنجا حضرت آقا به نفوذ دشمن در بين دانش آموزان اشاره کردند. بايد ديد نفوذ دشمن يعني چه و تعريفمان از دشمن چيست؟
🎤سخنراني حجت الاسلام اکبري آهنگر در همايش «پيدا و پنهان»
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
♨️خط دهی بیتالعدل برای فریب عام(3)
آموزش تبلیغات فردی در پیامهای مرکز جهانی بهائیت👈🏻
🔹#معاشرت_صمیمانه
تشکیلات در نظر دارد هیچ توانایی، برای چیزی غیر از فعالیتهای مد نظر بهائیت، استفاده نشود. تا جایی که حتی یک دوستی صادقانه را در ذهن زیردستان مخدوش ساخته و آن را سلاحی تبلیغی میدانند.(4)
🔸#آشنایی
پس از ابراز وجود و معاشرتهای ظاهراً صمیمانه، نوبت آشنایی با افراد است. این آشنایی به منظور کسب اطلاعاتی در مورد طرز فکر طرف مقابل، بررسی زمینههای موجود در فرد، پتانسیلها و به طور کلی کلیاتی از خصیههای فردی-اجتماعی افرادِ در تعامل است تا با تشخیص دقیق هدف تشکیلاتی، هزینههای تبیلیغی با انتخاب مناسب شیوه جذب، تاجای ممکن کاهش یابد.
♦️#حصول_اعتماد
با توجه به آموزههای گمراهکننده و عدم توانایی اثبات مشروعیت بهائیت در مواجهه با افراد آگاه، در پیامها سفارش میشود بیگدار به آب نزده و از "مورد اعتماد" بودن افراد، توأم با مستعد بودنشان اطمینان حاصل کنند. در رابطه با این دو مقوله، مستعد بودن به معنای حصول اطمینان از ناآگاهی و عدم توانایی مخاطب در تشخیص حربههای تشکیلاتی مبلغ است، که آن را به صورت کد شده "دعوت از نفوس مستعد و معتمد" نامیدهاند.
🔹#گفتوگوهای_هدفمند
بعد از شناسایی دقیق مخاطبان، وارد فاز "گفتوگوهای هدفمند" شده و باید به طور مشخص آموزهها و باورهای بهائی به فرد غیربهائی القا شود. اما توصیه شده همین باورها هم، بدون نام بردن واضح از بهائیت صورت پذیرد. یعنی در میان گفتگو درباره مشغلههای روز جامعه، وعظ و نصیحت، صحبت از تفکرات درونی، تأکید روی مسألهی تساوی زن و مرد و... کمکم از بهائیت پرده برمیدارند
🔸#دعوت
نهایتاً آخرین گام، "دعوت" علنی به جلسات و برنامههای تشکیلاتی #بهائیت، از قبیل حلقههای مطالعه، دعا، کلاسهای آموزشی کودکان و نوجوانان و ... است.
به راستی یک باور قلبی، چرا به چنین پنهانکاریها و ظاهرسازیهای منافقانهای نیاز دارد؟!
پینوشت:
1-پیام بیتالعدل، 9 سپتامبر، 2007.
@feraghvaadyan
💢جریان شناسی #آتئیسم
♦️در فرهنگ غربي، غالباً بي خدايان را منحصراً #بي_دين يا ماده باور مي پندارند، در حاليکه در برخي نظام هاي ايماني نيز بي خدايي وجود داشته است. بي خدايي، مفاهيم گوناگوني دارد، به همينخاطر، تعيين شمار دقيق بي خدايان، کاري دشوار است. بر اساس يکي از برآوردها، در حدود 2.3درصد جمعيت جهان، بي خدا هستند، درحاليکه 11.9 درصد، خود را «بي دين» توصيف ميکنند.
@feraghvaadyan
❌دردسرهای تغییر دین ظاهری برای پناهجویان
👈وقتی پرسشنامه راستیآزمایی، دست بهاصطلاح «نوکیشان مسیحی» را رو میکند.
یکی ازمهمترین نقاط تمرکز جریان #مسیحیت_تبشری برای تبلیغ، کیس «پناهندگی» و «پناهجویان» است. مبلغان تبشیری با وعده اخذ پناهندگی در کشورهای خارجی، موفق به جلبنظر برخی اقشار شده و آنها را به مسیحیت دعوت میکنند. لیکن نکته قابلتأمل در خصوص اینگروه از گروندگان –یا به قول تبشیریها، #نوکیشان- گرایش ظاهری به مسیحیت است. بدین معنا که اغلب آنها صرفاً به صورت زبانی اعلام مسیحیت کرده و از نظر اعتقادی، یا برعقاید سابق خویش هستند یا اینکه دستکم به مبانی مسیحیت، اعتقاد قلبی و اشراف ندارند.
گویا این مسئله برای برخی کشورهای اروپایی، عیان شده و قوانین سفت و سخنی را برای پذیرش پناهجویان مسیحیشده در نظر گرفتهاند. سوئد، یکی از این کشورهاست که با انجام «آزمایش مسیحیت» در اداره مهاجرت، موجبات اعتراض جمعی از #پناهجویان کیس مسیحیت را برانگیختهاست.
با این اوصاف، به نظر میرسد یکی از اهداف جریانتبشیری برای تبلیغ و یارگیری صوری(کمی)، با چالشی جدی مواجه شده و باید راهی برای مقابله با سازو کار قانونی رسوایی تغییر دیندادگان ظاهری بیاید.
@feraghvaadyan