🌹 آیه ای از قرآن کریم با تبیین
🔰شکنندگی جنگ ترکیبی نظام سلطه
الحشر
لا یُقَاتِلُونَکُمْ جَمِیعًا إِلا فِی قُرًى مُحَصَّنَةٍ أَوْ مِنْ وَرَاءِ جُدُرٍ بَأْسُهُمْ بَیْنَهُمْ شَدِیدٌ تَحْسَبُهُمْ جَمِیعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّى ذَلِکَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لا یَعْقِلُونَ» (۱۴)
👈«آنها هرگز با شما بصورت گروهى نمىجنگند جز در دژهاى محكم یا از پشت دیوارها! پیكارشان در میان خودشان شدید است، (اما در برابر شما ضعیف!) آنها را متحد مىپندارى، در حالى كه دلهایشان پراكنده است; این به خاطر آن است كه آنها قومى هستند كه تعقل نمىكنند!»
✴« قرآن در مورد یهودیانِ [دشمن پیامبر] می گوید: «لَا یُقَاتِلُونَکُمْ جَمِیعًا إِلَّا فِی قُرًى مُّحَصَّنَةٍ أَوْ مِن وَرَاءِ جُدُرٍ بَأْسُهُم بَیْنَهُمْ شَدِیدٌ تَحْسَبُهُمْ جَمِیعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّى ذَلِکَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَّا یَعْقِلُونَ»
یعنی اینها «رودررو» نخواهند شد. باید «پشت سلاحهای سنگین» بنشینند و بجنگند. اینها باید «پشت سنگرها» باشند و فعالیت کنند. نمیتوانند رودررو بیایند؛ نمیتوانند از سنگر خودشان خارج شوند؛ باید پشت سنگر خود پنهان شوند تا فعال باشند؛ در «قُرًی مُحَصَّنَه». این را قرآن عیب و نقص یک جنگجو میداند. جنگجویی که تا «قُرًی مُحَصَّنَه» نباشد، پشت دیوار نباشد و قلعۀ سنگی نباشد نمیتواند بجنگد، دچار نقص است. قرآن این را علامت آسیبپذیری و عامل شکست میداند.
✅میگوید تو قلعۀ او را بشکن؛ تسلیم خواهد شد. وارد حصارش بشوی دستش را بالا میکند. زرهاش را از او بگیر، سلاح سنگینش را بگیر، تسلیم تو خواهد شد. او محال است «قتال» کند، مگر اینکه پشت دیوار باشد. تو دیوار او را خراب کن. این دیگر تسلیم توست.»
✍#رجبعلی_بازیاد
🌷🇮🇷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 یاحسین
🔺امام حسین علیهالسلام فرموده به مادر آرمان بگو خیالش راحت باشه؛ پسرش تو بغل من بوده😭
☘ آیت الله بهجت (رحمهاللهعلیه) :
🔺 هیچ عملی به اندازهی #صلوات نمیتواند به رفتگان از این دنیا کمک کند و به دادِ آنها برسد.
#آیت_الله_بهجت
#شهدای_فتنه
#حاج_قاسم
#امواتمون
🌷🇮🇷🌷
هدایت شده از پایگاه خبری علوم انسانی مفتاح
◻️معاونت پژوهش حوزههای علمیه با هدف شناسایی و عملیاتیسازی ایدههای پژوهشی، فراخوان ایدهپردازی برای ارتقای انگیزش پژوهشی طلاب را برگزار میکند.
🔻محورهای ارتقاء انگیزش پژوهش :
۱. گسترش فرهنگ پژوهش در میان طلاب
۲. یادگیری مهارتهای پژوهشی
۳. نگارش تحقیق کلاسی
۴. نگارش تحقیق پایانی
۵ . نگارش پایاننامه
۶. راهاندازی و هدایت مجلات
۷. توسعه واحدهای پژوهشی
۸. جلوگیری از آسیبهای پژوهشی
۹. پژوهش در سطوح عالی و آزاد
◻️مخاطبان مسابقه:
عموم طلاب، اساتید، پژوهشگران، مسئولان و پرسنل حوزههای علمیه میتوانند با تکمیل و ارسال فرم شرکت در مسابقه [به صورت متن تایپشده (Word)] به آیدی: @idea1401 در پیامرسان ایتا، در این مسابقه شرکت کنند.
◻️اطلاعات بیشتر و دریافت فرم ثبتنام: @eidehpardazi
◻️به آثار برتر جوایزی اعطا خواهد شد.
◻️آخرین مهلت ارسال آثار: ۱۰ آذر ۱۴۰۱
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#ایده_پردازی
#فراخوان
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe
هدایت شده از پایگاه خبری علوم انسانی مفتاح
✅ روایت زن ایرانی در ادبیات داستانی انقلاب اسلامی بررسی شد
🔹 علی الله سلیمی: وقتی آثار آنان را میخوانیم ردپای فضای انقلابی دهه ۱۳۶۰ را به وضوح میبینیم. در این آثار، زن شبیه به زن دهه ۱۳۵۰ نیستند و دقیقا تحولات انقلاب را میتوان در شخصیتپردازی آنان پیدا کرد.
🔹 این زنان، بیشتر شبیه به مادرانیاند که هواخواه خانواده، دلواپس فرزند، همسر و برادر هستند. دقت داشته باشید فعالیت ضدانقلاب و آغاز جنگ، فضای جامعه را ملتهب کرده و این زنان باید بیشتر به خانواده رسیدگی کنند. آنان دوست دارند در اداره حکومت سهیم باشند و دنبال نقشآفرینیاند.
🔸 معصومه امیرزاده: در سالهای اخیر هرچه قدر جلوتر رفتیم، حضور زنان در عرصه داستاننویسی پررنگتر شده است و از همینجا میتوانیم نتیجه بگیریم که کسی جلوی زنان را نگرفته است. علاوه براین، همه نوع داستان در ادبیات ایران دیده میشود. جالب است که خیلی از موضوعاتی که جز رویاهای یک دختر است در همین داستانها مصداق پیدا کرده است.
🔸 با نگاهی به جشنوارههای ادبی و سینمایی میتوان حضور فعالانه زنان را دید. همه اینها نشان میدهد که کسی محدودیتی برای زنان قائل نشده است. بنابراین این آزادی برای زن ایرانی وجود دارد که خودش انتخاب بکند در چه زمینهای فعالیت کند و چه بنویسد.
💢 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=30582
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#زنان_و_خانواده
#گزارش_خبری
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
هدایت شده از پایگاه خبری علوم انسانی مفتاح
📚 نسخه دیجیتال کتاب "مجموعه نشستهای علمی اولین همایش علوم انسانی - اسلامی، پژوهشی و فناوری" در پژوهان منتشر شد
📝 مجمع پژوهشگاههای علوم انسانی - اسلامی در سال 1399 با هدف تحقق آرمانهای حضرت امام و مقام معظم رهبری در خصوص وحدت حوزه و دانشگاه، تنظیم روابط علمی و پژوهشی میان پژوهشگاهی و میان پژوهشگاههای عضو و مراکز و نهادهای همگن و بالادستی بهویژه وزارت عتف، غنابخشی و شتاب به روند تولید دانش، نظریهپردازی، گفتمانسازی و نهضت نرمافزاری علوم انسانی - اسلامی با محوریت حل معضلات کشور و تقویت جنبهها و ابعاد کاربردی علوم انسانی - اسلامی، هماهنگی و سیاستگذاری در راستای تحول و ارتقای علوم انسانی - اسلامی با رویکرد منطبق با ارزشهای اسلامی، طراحی و اجرای طرحهای مشترک مطالعاتی مورد نیاز با تأکید بر طرحهای کلان (ملی - فراملی)، ایجاد و تقویت ارتباط و همکاریهای مشترک بین مراکز و نهادهای حوزوی و دانشگاهی تاسیس گردید.
🔹 ناشر: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✍️ نویسنده: رجبعلی اسفندیار
⏪مطالعه کتاب در پژوهان: https://pajoohaan.ir/document/6533
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#مبانی_علوم_انسانی_اسلامی
#نشر
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
📊 #اطلاعنگاشت | فن بدل دشمنیها
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار مردم اصفهان با اشاره به جمع شدن بساط اغتشاش، فرمودند: «طبیعت یک ملّتِ باایمان همین است... حادثه برایش پیش میآید امّا از حادثه که ممکن است تهدید باشد، برای خودش فرصت درست میکند.» ایشان در ادامه برخی موارد تبدیل تهدید به #فرصت توسط ملت ایران را برشمردند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود. ۱۴۰۱/۰۸/۲۸
📥 نسخه قابل چاپ 👇
https://khl.ink/f/51403
🚨 خبرهای خوب ۵۰ روز گذشته
🔹 افتتاح کارخانه سیمان در راسک
🔻راهاندازی پالایشگاه فراسرزمینی ایران در ونزوئلا
🔹رونمایی از ماهوارهبر قائم
🔻بومی سازی «دستگاه دیسک گردان»، یکی از دستگاههای کلیدی چاههای نفتوگاز
🔹بهرهبرداری از واحد پلیپروپیلن پتروشیمی در تبریز
🔻افتتاح ایستگاه راهآهن خاش درخط ریلی استراتژیک به طول ۱۵۴کیلومتر
🔹بهرهبرداری از ۶ نیروگاه برق ( زاهدان ۱و۲، عسلویه، فردوسی، تربت حیدریه و دوکوهه)
🔻پیوستن ایران به جرگه یکی از ۱۰ کشور صاحب بزرگترین تلسکوپهای جهان
🔹تولید بافت قابل پیوند از سلول های فوت شدگان توسط شرکت دانشبنیان ایرانی
🔹ساخت پهپاد سمپاش کشاورزی توسط جوان لرستانی
🔻رونمایی از چک الکترونیک
🔹اختصاص ۷ هزار میلیارد تومان برای بیماریهای خاص
🇮🇷@Maktabe_haj_ghasem
✨پاسخ قابل تأمل گیلدا مورکرت (فعال ضد امپریالیست و ضد جنگ، مدافع برابری برای همه و توقف تمام تحریم ها اهل اوماها) به توییت امروز مسی علی نژاد!
🔺گیلدا مورکرت نوشت:
آمار در خصوص زنان در ایران و آمریکا چه میگوید؟!
✓سهم زنان متخصص:
ایران 98 درصد
آمریکا 85 درصد
✓نرخ مرگ و میر مادران در هر 100 هزار تولد زنده:
ایران 7
آمریکا 23
✓سهم زندانیان زن:
ایران 3 درصد
آمریکا 10 درصد
✓سهم پزشکان زن:
ایران 40 درصد
آمریکا 34 درصد
🔺 پ ن: پاسخ این فعال ضد امپریالیست که خود زنی امریکاییست نشون میده بر خلاف جو حاکم بر فضای مجازی، نه تنها ایران به عنوان کشوری که در آن حقوق زنان تضعیف شده شناخته نمیشه، بلکه ایران رو در آزادی حقوق زنان دارای رتبهی بالاتر از آمریکا میدونن.
🌷🇮🇷🌷
هدایت شده از فارس پلاس
▪️برترین های دنیا در فناوری فضایی
📆 ١٤ بهمن روز فناوری فضایی
🔻ایران یکی از قدرت های نوظهور در عرصه فناوری فضایی بوده و عليرغم تحریمهای گسترده جزء ١٠ كشور دارای فناوری پرتاب ماهواره است.
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ نماینده ایرلندی پارلمان اروپا:
📍شما در اروپا خودتان عامل سرنگونی دولت مصدق بودید، همزمان ادعای تامین صلح و ثبات خاورمیانه را هم دارید؟ حتما دارید شوخی میکنید؟!
🌷🇮🇷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شهیدی که به رهبرِ انقلاب تعلیم داد!
🇮🇷@Maktabe_haj_ghasem
🔰 پخش زنده سخنرانی رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان
🔻 به مناسبت هفته بسیج، صبح شنبه ۵ آذرماه جمع کثیری از بسیجیان با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار خواهند کرد. علاوه بر این، پنج میلیون نفر از بسیجیان سراسر کشور نیز با ارتباط مستقیم و به صورت مجازی در این برنامه حضور خواهند داشت.
📲 این برنامه ساعت ۹:۴۵ صبح شنبه آغاز شده و به صورت زنده و مستقیم از رسانه KHAMENEI.IR و شبکههای صدا و سیما پخش خواهد شد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔗 زنجیره تأمین
مردم سمتی میروند که گمان کنند «مردم» آنجا ایستادهاند.
بر همین مبنا سرویسهای اطلاعاتی دشمن، زنجیره تأمین براندازی را از عملیات روانی تا میدانی تدارک دیدهاند و آنچه را خود از فراخوان تا اجابت آن، بهواسطه رسانهها و عوامل متعدد سازماندهی شده انجام میدهند، به نام «مردم» میزنند.
۱۴۰۱/۹/۳
@GhadiriNetwork
🔖خشم شاه از شعارهایفوتبال
⚽️در جریان برگزاری فوتبال استقلال ایران با هاپوئل اسرائیل در فینال جام باشگاههای آسیا ، که در سال1349 در ورزشگاه امجدیه برگزار شد ، مردم بعد از پیروزی و قهرمانی استقلال در این مسابقات شروع به شعار دادن بر علیه اسرائیل کردند . محمد رضا شاه پس از شنیدن گزارش اعتراضات و شعارهای مردم بسیار خشمگین بودند . علم در خاطرات خود مینویسد :شاه را برآشفته دیدم.علت را جویا شدم.گفت در شهر اتفاقات ناخوشایندی رخ داده است. گروهی دانشجو شعارهایی به وضوح کمونیستی داده اند.هیچ نوع پیروزی در فوتبال شعارهایی از قبیل زنده باد مردم فلسطین یا مرگ بر صهیونیسم را توجیه نمیکند.سازمانهای امنیتی هم نتوانسته اند منبع آشوب را کشف کند.
📚 منبع خاطرات علم.دوشنبه 24 فروردین 1349
👇👇👇👇👇
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📚تهیه شده در کانال تاریخ پهلوی
📱pahlaviiran
هدایت شده از معاونت پژوهش حوزههای علمیه
آیت الله اعرافی در جمع معاونین پژوهش استان ها و مناطق ویژه فرمودند:
باید همه معاونتهای حوزه، پژوهش محور باشند/ لزوم حفظ سنتهای اصیل حوزه
مدیر حوزه های علمیه گفت: باید همه معاونتها پژوهش محور باشند و روح پژوهشی در آنها دمیده بشود و این امر وابسته به تلاش دستگاه پژوهشی است.
آیت الله علیرضا اعرافی در دهمین اجلاسیه معاونان پژوهشی استان ها که در سالن آیت الله حائری مرکز مدیریت حوزه های علمیه برگزار شد، اظهار داشت: حوزه های علمیه باید بر اساس حقایق تاریخی که همواره مدافع اندیشه الهی و دینی بودند و طول تاریخ در صف مقدم مجاهدت در راه خداوند متعال قرار داشتند گام بردارند تا هرچه بهتر به ایفای نقش خود در این عرصه بپردازند.
https://hawzahnews.com/xbYCT
▫️▫️▫️▫️▫️▫️
@riismc I معاونت پژوهش
🔹برخی با اشاره به بروز رفتارهای ضد دینی مانند حمله به برخی از ارزشها و نماد های مذهبی همچون چادر و اصل حجاب شرعی، ساده انگارانه تصور می کنند، ستیز با احکام اسلامی خصوصا حجاب شرعی در ایران حاصل تجربه حکومت دینی است.
🔺احتمالا تاریخ نخوانده اند تا بدانند، در همان بدو انقلاب و در آن فضای شور انقلابی و دینی جامعه، شاهد تظاهرات چند ده هزار نفری علیه حکم قصاص و حجاب بودیم.
🔺 اوج این اعتراضات را در 17 اسفند 57 شاهدیم. روز جهانی زن. یعنی فقط 25 روز بعد پیروزی انقلاب اسلامی. یک روز بعد از سخنان تاریخی امام در ارتباط با لزوم وجود حجاب شرعی در ادارات و سازمانها و وزارتخانه ها. راهپیمایی حدودا 15 هزارنفری علیه حجاب که چند روزی به طول انجامید و موجبات درگیری و زد و خورد و مباحثه های مختلف میدانی را برای مردم فراهم آورد. فیلم های منتشر شده از تجمعات آن روزها یکی از اسناد جذاب و ماندگار تاریخ انقلاب است. خصوصا تجمعاتی که در دانشگاه تهران شکل گرفت.
🔹واقعیت این است که دین ستیزی در بخشی از جامعه ایران، ریشه در سیاست های فرهنگی حکومت رضاخان و سپس پهلوی دوم دارد. فضای اجتماعی بعد از انقلاب اسلامی هم فقط مدتی آن را به محاق خاموشی برد.امروز فقط زمینه بروز دوباره این دیدگاه، آن هم در مقیاس بسیار کوچکتری، توسط اقلیتی که از اول انقلاب همیشه وجود داشتن فراهم شده است. فلذا نباید پدیده رخ داده فعلی را امری عجیب و خارق العاده دانست و نباید متحیرانه به آن نگاه کند.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat