🔰 روش های صحیح درس خواندن
🌀 بخش اول
1⃣ روش درس خواندن بدون نوشتن
💢 مطالعه فرآیندی فعال و پویا است و برای نیل به این هدف باید از تمام حواس خود برای درک صحیح مطالب استفاده کرد . باید با چشمان خود مطالب را خواند ، باید در زمان مورد نیاز مطالب را بلند بلند ادا کرد و نکات مهم را یادداشت کرد تا هم با مطلب مورد مطالعه درگیر شده و حضوری فعال و همه جانبه در یادگیری داشت و هم در هنگام مورد نیاز، خصوصا قبل از امتحان، بتوان از روی نوشته ها مرور کرد و خیلی سریع مطالب مهم را مجددا به خاطر سپرد.
2⃣ مطالعه و انجام تکالیف گروهی
💢 هیچ وقت قدرت همکلاسیان و هم گروه های خود را دستکم نگیرید. به ویژه وقتی که بر روی یک مسئله دشوار کار میکنید. تقسیم مسوولیت یکی از راههای موثر جهت فائق آمدن بر مشکلات و کاهش حجم کاری و درسی میباشد و به شما اطمینان میدهد که درس را بهتر بفهمید.
3⃣ حاشیه نویسی
💢 این روش نسبت به دو روش قبلی بهتر است ولی باز هم روشی مناسب برای درک عمیق مطالب و خواندن کتب درسی نیست ولی می تواند شما را در یادگیری مطالبی که از اهمیت چندانی برخوردار نیستند کمک کند.
4⃣ خلاصه نویسی
💢 در این روش، شما مطالب را می خوانید و آنچه را درک کرده اید بصورت خلاصه بر روی دفتری یادداشت می کنید که این روش برای مطالعه مناسب است و از روش های قبلی بهتر می باشد چرا که در این روش ، ابتدا مطالب را درک کرده ، سپس آنها را یادداشت می کنید اما باز هم بهترین روش برای خواندن نیست.
پرسش و پاسخ سوالات مشاوره ای و برنامه ریزی:
https://eitaa.com/Amirhosseinsjd9908
🟢🔹🟢🔹🟢🔹🟢🔹🟢🔹🟢
#مشاوره#مشاوره_کنکور#برنامه_ریزی#درس#انتخاب_رشته#مشاوره_تحصیلی#کنکور#تست#کنکور_تجربی#خبر#کنکور_ریاضی#کنکور_انسانی#هفتم#کنکور۱۴۰۳#کنکور۱۴۰۴#امتحان#نهایی#خرداد#تندخوانی#تجربی#ریاضی#انسانی#دوازدهم#یازدهم#محرم#دهم#نهم#هشتم#تیزهوشان
کانال مشاوره تحصیلی آقای سید امیرحسین سجادیه
https://eitaa.com/Academic_counsellors