#عصبانیت_همسر
سلام استاد خسته نباشید.
۸ ماه هست که عقد کردم.
خداروشکر تا حدی زندگی مون خوبه.
همسرم ۱۸ سال سن دارن و با اینکه سن کمی دارن ولی خیلی خوب روی پای خودشون هستن.
ایشون قبل از ازدواج فشار های زیادی رو تحمل کردن مثل فشار های مالی...😔 البته الان خیلی از فشار هایی که داشتن برطرف شده. اما الان صبر شون کم شده و خیلی زود از کوره در میرن و عصبانی میشن و من موقع عصبانیت شون فقط سکوت میکنم و چیزی نمیگم
انگاری این عصبانیت هیچ وقت از بین نمیره چون میگن من از اول همینطوری بودم و همش میگن همینی که هست😔
مثلا اگه یه وقت لباسی رو که میخواستن رو توی ماشین نریخته باشم سریع عصبانی میشن با اینکه من این کار رو از عمد انجام نداده بودم😔 سر مسائل به این کوچیکی اعصاب خودشونو داغون میکنن و من هم در این مواقع فقط سکوت میکنم.
نمیدونم هنوز هم باید سکوت کنم یا نه؟
من واقعا دلم میسوزه براش آخه همش اعصابش داغونه و میدونم خیلی اذیت میشه. بگین چیکار کنم استاد😔
🍃 پاسخ
#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم
#اصلانی
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام خدمت شما دختر عزیزم
🍃 ابتدا همسر محترم رو ترغیب کنید با مراجعه به متخصص طب سنتی یک اصلاح مزاج داشته باشند چه بسا این عصبانیت ایشون بر اثر غلبه مزاجشون باشه.
🍃 اینکه بهنگام عصبانیت ایشون سکوت میکنید و جرو بحث نمیکنید خیلی خوب هست، اما بعد از اینکه ایشون آرام شدن در فرصت مناسب با لحنی آرام و محبت آمیز در مورد این مشکل و راه حل های آن با ایشان صحبت کنید؛ و مضراتی که در وهله اول برای سلامتی خودشون داره و همچنین آرامش زندگی مشترکتون یادآوری کنید. دقت کنید لحنتون همدلانه و دلگرم کننده باشه و حالت از بالا به پایین یا معلم و شاگردی نداشته باشه تا ایشون قبول کنند که مشکل دارند و باید دنبال یادگیری مهارت های کنترل خشم باشند.
🍃بعد از اینکه ایشان پذیرفتند بگویید اگر قرار است مشکل حل شود الان بهترین زمان برای حل آن است و صرفا با گذشت زمان و بدون اقدام موثر شرایط تغییری نخواهد کرد و چه بسا روز بروز وضعیت بدتر خواهد شد.
🍃 به این منظور میتونید از مجموعه "کنترل خشم" استاد پوراحمد استفاده کنید و با جستجو در کانال به تکنیک های کنترل خشم دسترسی پیدا کنید و یا مراجعه به یک مشاور امین داشته باشید.
🍃توصیه دیگه اینکه اولا تا حد ممکن و تا جایی که مقدور است، از بروز چنین موقعیت هایی جلوگیری کنید، از قبل با یکدیگر در موقعیت و شرایط مناسبی صحبت کنید، به همدیگر قول بدهید که در شرایطی که عصبانی هستید هرگز با هم صحبت نکنید، به هم زنگ نزنید، به هم پیام ندهید و اگر در کنار هم هستید، کمی از هم فاصله بگیرید تا آرام تر شوید بعد صحبت کنید. قطعا نباید بگذارند که به نقطه ی جوش عصبانیت برسند، چون قطعا در آن موقع کنترل هیچ کس دست خودش نیست، کنترل مربوط به زمان قبل از نقطه جوش هست و آن زمانی که شما نباید اجازه دهید، کار از دست شما خارج بشه و آن چه نباید، اتفاق بیفتد. با توافق یکدیگر برای هر کسی که این شروط را نقض کرد، جریمه بگذارید. مثلا یکروز روزه گرفتن یا دادن مبلغی به طرف مقابل، مبلغی اگر معین میکنید، نه، باید آنقدر کم باشه که اساسا تنبیهی به حساب نیاید و نه، باید آنقدر زیاد بشه که مشمول ضرب المثل سنگ بزرگ نشانه ی نزدن بشه و عملا انجام نشه.
🍃👌هر موقع این کار از طرف همسرتون انجام شد و شروط را رعایت کردند، از ایشان بسیار تعریف کنید، ایشان را تشویق کنید و نشان بدهید که این کار او، برای شما بسیار ارزشمند است.
🌸 با توجه به اینکه هر دوی شما سن زیادی ندارید و به تبع اون تجربه کمی دارید و اول راه زندگی هستید سعی کنید با یادگیری مهارت های زندگی مشترک مشکلات کمتری رو تجربه کنید.
در این راستا استماع مجموعه "هنر زن بودن" به شما و "هنر مرد بودن" به همسر محترم توصیه میشود.
🍃 معنویت و یاد خدا را در زندگیتون تقویت کنید که آرامش حقیقی رو باید از خدا خواست.
ان شاءالله تمام لحظات زندگیتون پر از یاد خدا و آرامش باشه. 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob