#برگزاری_سخنرانی_ها_سمینارها_جلسات_کلاس_ها_و_کارگاه_ها
#اعتقادی
اجتهاد یا تقیه؟
بحثی مفید و ان شاء الله مؤثر که در جشن سیزدهم رجب 1402 در منزل سرکار خانم نوروزی برگرار شد.
قبل از سخنرانی زیارت شریف امین الله و زیارت آل یس را خوانده بودند و بعد هم از مداحی آقای محمدحسن پوست شور استفاده کردیم.
تزئینات و پذیرایی و برنامه را با سلیقه تنظیم کره بودند و حدود 8 کتاب مفید در اختیار گوینده قرار گرفته بود که در مواقع لازم هدیه دهد که بنده هم همه را تقدیم کردم.
https://t.me/S_M_Kheradmand
#روز_نگاشت - 1379
#معلمان_دینی_دبستان
#مسؤولان_نماز_مدارس
* شنبه – 24 آذر 1380 – 29 رمضان المبارک 1422 – 15 دسامبر 2001
• در زنگ های دینی کلاس پنجم دبستان، بحثی را تحت عنوان قیامت و ولایت ارائه کردم؛ این کلاس را ضبط کردم تا بعد در اختیار جناب آقای سیدرضا میرغنی قرار دهم تا بشنوند و نکاتی که به ذهنشان می رسد بیان کنند.
• ابتدای جلسه با آمدن مثال از کسانی که عُمر خود را در راه خدا گذراندهاند و کسانی که عُمر خود را علیه دین خدا سپری کردند این سؤال را مطرح کردم که آیا اینها با هم مساوی هستند؟! آیا اگر دنیای دیگری بر حسب عدل و رحمت نباشد، میشود این افراد را پاداش و یا مجازات داد؟! آیا کسی که قاتل یک سوم سادات تا روز قیامت است (عمر بن خطاب) به جهت کشتن جناب محسن بن علی علیهما السلام، با کسی که حاضر نیست دانه ای از دهان مورچهای به ظلم بگیرد (امیرالمؤمنین علیه السلام) مساوی هستند؟ آیا هر چقدر در دنیا یکی را مجازات کنند یا هر چقدر پول و غذا دهند اولی واقعا با ان همه جنایت عذاب میشود و دومی با آن همه خیر و خوبی پاداش میبیند! بعد با تلاوت آیه ۲۱ و ۲۲ سوره جاثیه و ۳۶ سوره ی قیامت و توضیح، وارد شرح احوال قیامت شدم. آیه ۱ و ۲ سوره مبارکه ی حج را در حد بچه ی پنجم دبستانی توضیح دادم و بعد با این سؤال که در این وضعیت روز قیامت چه چیزی به درد ما میخورد و ما را فریاد رسی میکند، حدیث ۲۸ و ۵۱ از کتاب شریف «سیمای علی علیه السلام به روایت اهل سنت» ترجمه ی «علی و السنه» اثر مرحوم علامه سید هاشم بحرانی، را خواندم و سخن را به گوهر عظیمی رساندیم که همه جا راهگشا است، مخصوصاً در اوضاع بحرانی قیامت: ولایت و محبت چهارده معصوم علیهم السلام. الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ.
• در زنگ نماز کلاس سوم دبستان، بین دو نماز به جهت توسل به امام امیرالمؤمنین علی علیه السلام جهت آمرزش گناهان بخش اول نادعلی را همراه ۱۱۰ یا علی خواندیم. بعد به جهت عید سعید فطر قدری نام امیرالمؤمنین را به شادی خواندیم و بر دشمنان آن حضرت لعن فرستادیم. لعن بر اولی و دومی و سومی .... لعنت شیعه بر اولی .... لعن علی عدوک یا علی ...
• برگه ای که حاوی نظرخواهی از زنگهای نماز و دریافت پیشنهادات خانوادههاست ارسال شد (در پاکت) که تا 29 آذر بازگردانده شود.
https://eitaa.com/s_m_kheradmand
#با_هم_بشنویم (48) - در پیام رسان ایتا
#اعتقادی_و_اخلاقی
عنوان بحث: #مباحثی_پیرامون_معرفت_امام_زمان_علیه_السلام
جلسه ی بیست و ششم، تا جلسه ی سی ام، بخش دوم.
متاسفانه فایل صوتی بخش قابل توجهی از این قسمت جلسات موجود نیست.
سپاس دار خواهم بود، این فایل ها را برای اقوام و دوستانتان نیز ارسال فرمائید؛ هر شخصی شنید و از روایات اهل بیت علیهم السلام بهره مند شد، شما هم مأجور خواهید بود. ان شاء الله
🌷👇🏻🌷👇🏻
#روز_نگاشت - 1402
* دوشنبه – 9 بهمن 1402 – 17 رجب 1445 – 29 ژانویه 2024
• امروز هم مثل چند نوبت دیگر، وقتی با آقا سیدمجتبی سوار ماشین بودم، راننده پرسید: آقا ایشان نوه ی شما هستند یا پسرتان؟ گفتم: اگر پسرم باشند اشکالی دارد؟ گفت: نه! اتفاقاً یکی از فامیل های ما هم بعد از 10 سال فرزند دار شد! ... و از این سخن پلی زد به خوب بودن ازدواج زود برای فرزند دار شدن به موقع! بنده ی خدا چند مرتبه هم از من عذر خواهی کرد که وارد این بحث شده که نکند من ناراحت شوم!
• دو سه سال قبل هم یک بار در یک تاکسی، بعد که راننده آن سوال را پرسید و سوالی مشابه پرسیدم گفت: نه آقا! چه اشکالی دارد؟ حضرت ابراهیم هم در بزرگ سالی بچه دار شدند!! ... من! حضرت ابراهیم! اعجاز الهی در فرزند دار شدن ایشان و جناب هاجر!
• حالا این که من چقدر شکسته و پیر شده ام یا بعضی در تشخیص اشتباه می کنند یک مطلب است، این که می خواهند مرا دلداری دهند سخن دیگریست!
https://t.me/S_M_Kheradmand