eitaa logo
👩‍❤️‍👨زوج و خانواده درمانی👨‍👩‍👧‍👦
729 دنبال‌کننده
349 عکس
126 ویدیو
4 فایل
‹ ﷽ › 🌱🌹سمانه نجاری فروشانی🌹🌱 💫دانشجوی دکتری تخصصی مشاوره خانواده درمانگر‌ رابطه و زوج/مدرس دانشگاه ✅️ارتباط باادمین (جهت: پاسخگویی به سوالات/خرید پکیج/رزرو نوبت مشاوره):👇🏻 @channel_admin_mousavi
مشاهده در ایتا
دانلود
9.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✴️ تاثیر تشویق و حمایت تو زندگی آدم‌ها اگه کسی خواست بدونه تشویق و حمایت کردن چه تاثیری توی زندگی آدم ها میذاره حتما این ویدئو رو نشونش بدین🌱 ⬅️ جهت پیوستن به کانال روی لینک زیر کلیک‌ کنید: 📚✏️  @s_najari76 (کانال: 👩‍❤️‍👨زوج و خانواده درمانی👨‍👩‍👧‍👦)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎 به جای اینکه کنترل کنید رابطه برقرار کنید! گاهی با کمی تغییر در جمله بندی و لحن گفتارمون می‌تونیم ارتباط بهتری با بچه‌ها برقرار کنیم. ⬅️ جهت پیوستن به کانال روی لینک زیر کلیک‌ کنید: 📚✏️  @s_najari76 (کانال: 👩‍❤️‍👨زوج و خانواده درمانی👨‍👩‍👧‍👦)
🌾🌿🌾🌿🌾🌿 ⚠️🐍 فرض کن یه مار نیشت میزنه ولی تو به جای اینکه به فکر نجات خودت و بهبود پیداکردن باشی ، دنبال اون مار میری تا بگیریش و ببینی چرا نیشت زده و بهش ثابت کنی که تو لایق این طرز برخورد نبودی! ✅️ بپذیریم که بعضی آدم ها به زخمی کردن بقیه خو گرفتن و جزئی از طبیعتشون شده و حتی متوجه پیام های ما نمیشن، پس بهتره به جای درگیری های بیهوده روی بهبودی خودمون تمرکز کنیم. ⬅️ جهت پیوستن به کانال روی لینک زیر کلیک‌ کنید: 📚✏️  @s_najari76 (کانال: 👩‍❤️‍👨زوج و خانواده درمانی👨‍👩‍👧‍👦)
⭕️ زمان استفاده از صفحه نمایش در کودکان، باید به ۱۰ ساعت در هفته کاهش پیدا کند. 👈 کاهش زمان استفاده کودکان از صفحه نمایش، میتواند از مشکلاتی مانند فشار خون بالا، چاقی و اختلالات خواب جلوگیری کند. طبق مطالعات، تماشای بیش از حد تلویزیون و بازی‌های ویدیویی به تنظیمات روانی ناپایدار و کاهش رفتارهای اجتماعی منجر می‌شود. کارشناسان پیشنهاد میکنند برای کاهش استفاده از صفحه نمایش والدین قوانین مشخصی برای استفاده از تکنولوژی تعیین کنند و بر فعالیت‌های غیر دیجیتال تاکید بیشتری داشته باشند. 🔸️ ایجاد موقعیت‌هایی برای دور شدن از تکنولوژی مانند غذا خوردن و تفریح بیرون از خانه می‌تواند موثر باشد. همچین والدین به عنوان الگو، باید استفاده از صفحه نمایش را به حداقل برسانند. ⬅️ جهت پیوستن به کانال روی لینک زیر کلیک‌ کنید: 📚✏️  @s_najari76 (کانال: 👩‍❤️‍👨زوج و خانواده درمانی👨‍👩‍👧‍👦)
12.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💟 ایشالا یه همچین قربون صدقه رفتنی قسمت تک تکتون! ⬅️ جهت پیوستن به کانال روی لینک زیر کلیک‌ کنید: 📚✏️  @s_najari76 (کانال: 👩‍❤️‍👨زوج و خانواده درمانی👨‍👩‍👧‍👦)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️کودکمون حواسش به صحبت های ما با دیگران هست! ✅️ مراقب حرف‌هایی که جلوی بچه‌ها می‌زنیم باشیم، این حرف‌ها به صدای درونی اون‌ها تبدیل میشه و کاملا روشون تأثیر میذاره. ⬅️ جهت پیوستن به کانال روی لینک زیر کلیک‌ کنید: 📚✏️  @s_najari76 (کانال: 👩‍❤️‍👨زوج و خانواده درمانی👨‍👩‍👧‍👦)
🔴 تکنیک مدیریت قهر 🔸️ وقتی زنِ خانه قهر یا لج بازی می‌کند اصلا نباید انتظار داشته باشد که عکس‌العمل شوهرش طبق میل او باشد. زیرا درست برعکس انتظار زن، مرد خودش را کنار می‌کشد و مثل همسرش رفتار می‌کند. 🔸️ زمانی که یک زن فکر می‌کند شوهرش باید از او معذرت خواهی کند نباید با سکوت و یا رفتار خشم‌آلود، نارضایتی خود را نشان دهد. ✔️ بلکه باید با شوهرش حرف بزند، مشکلش را با او در میان بگذارد و به او بگوید که چه موضوعی او را ناراحت کرده است. 🔸️ هنگام در میان گذاشتن مشکل خود با شوهرتان، داد و قال نکنید، منطقی حرف بزنید، ابتدا چند جمله‌ای که مانع گارد گرفتنش می‌شود بگویید تا بتوانید گفتگویی مفید و مثبت داشته باشید. مثلاً بگویید: من به کمکت نیاز دارم، می‌دونم که میتونی مشکلمو مثل همیشه حل کنی، خوبیهای زیادی داری ولی سر یک قضیه از دستت ناراحتم و .... 🔸️ به هیچ وجه، در ابراز نگرانی خود مبالغه نکنید مثلاً نگویید تو اصلاً به فکر‌ من نیستی، تو هیچ وقت درکم نمی‌کنی، تو همیشه این کار رو تکرار می‌کنی و .... 🔸️ چرا که مبالغه‌گویی در ابراز ناراحتی (گرچه حق با شما باشد) عامل تشنّج و مشاجره‌ی بیشتر است و مردها را از کوره به در می‌کند. ⬅️ جهت پیوستن به کانال روی لینک زیر کلیک‌ کنید: 📚✏️  @s_najari76 (کانال: 👩‍❤️‍👨زوج و خانواده درمانی👨‍👩‍👧‍👦)
🔴دعوای والدین چه بلایی بر سر کودکان می‌آورد؟ 🔹 دعوای والدین، یکی از آسیب‌زننده‌ترین اتفاقات برای بچه‌هاست، تا حدی که اضطراب کودک در محل مشاجره والدین را برابر با ترس سربازان در منطقه جنگی می‌دانند!!!! ⬅️ جهت پیوستن به کانال روی لینک زیر کلیک‌ کنید: 📚✏️  @s_najari76 (کانال: 👩‍❤️‍👨زوج و خانواده درمانی👨‍👩‍👧‍👦)
عزیزان بزرگوار عرض سلام و احترام🌹 ما یک تیم پژوهشی متشکل از دانشجوی دکتری مشاوره، هیات علمی و مدیرگروه رشته مشاوره، هیات علمی دانشگاه علوم‌پزشکی ایران در حال انجام یک پژوهش در زمینه تعارضات زوجی هستیم، از زوجینی ک دارای شرایط زیر هستند خواهشمندم جهت انجام‌مصاحبه زوجی رایگان، ما رو در انجام این پژوهش یاری کنند.🙏 نتیجه این پژوهش در ژورنال های معتبر بین المللی چاپ میشه و مشارکت شما کمک زیادی به پیشبرد اهداف علمی میکنه. برای شرکت در پژوهش هم احتیاجی به ذکر نام نیست. 🔔🔔 شرط شرکت در پژوهش:  ۱- حداقل۷سال از ازدواج اتان گذشته باشد. ۲- در بازه سنی ۲۵تا۵۰ سال باشید. ۳-سابقه درمان های مشاوره ای و روان پزشکی نداشته باشید. با سپاس از لطف و همکاری شما 🌷🙏☺️ 😍🌷هدیه شرکت در این پژوهش: انجام یک تست معتبر رایگان خودشناسی با تفسیر به ارزش ۵۰۰ هزارتومان برای شرکت در این پژوهش رایگان با خانم موسوی ارتباط بگیرید تا در گروه مربوطه عضو شوید: @zahra_sadat_mousavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 در آغوش گرفتن عزیزانمون اینقدر مهمه که باید جزئی از روتین زندگیمون باشه. 🔸️ بغل کردن می تونه میزان ترشح سروتونین در مغز رو افزایش بده و باعث افزایش شور و نشاط و عزت نفس در فرد بشه. افراد افسرده و تنها میزان سروتونین در بدنشون کاهش پیدا می کنه. بغل کردن باعث افزایش سروتونین و اندورفین میشن و ایجاد شادی و لذت در فرد میکنن و غم و اندوهش رو به شدت کاهش میدن و از افسردگی جلوگیری می کنن. 🔸️ از فواید بغل کردن میتونیم افزایش اعتماد بنفس و حس ارزشمندی ، ارتقای سطح سلامت روان، آرام سازی بدن و عضلات،کنترل احساسات و استرس ،کاهش فشارخون و افزایش کیفیت خواب اشاره کنیم. ⬅️ جهت پیوستن به کانال روی لینک زیر کلیک‌ کنید: 📚✏️  @s_najari76 (کانال: 👩‍❤️‍👨زوج و خانواده درمانی👨‍👩‍👧‍👦)
ارتباط عاطفی سالم با کودک 🔰 در مسیر رشد و تربیت کودک لازمه بتونیم ارتباط عاطفی سالمی رو با فرزندمون برقرار کنیم. این به چه معناست؟ ❤️ ارتباط عاطفی سالم یعنی: 🔸️ به میزان کافی و با کیفیت با کودکمون وقت بگذرونیم و هر روز زمان مشخصی رو برای گفت‌وگو باهاش در نظر بگیریم؛ 🔸️ احساسات و عواطف خودمون رو (بشناسیم و) با کودکمون در میون بذاریم و به فرزندمون کمک کنیم احساسات و عواطفش رو (بشناسه و) با ما در میون بذاره؛ 🔸️ صادقانه و راحت با او صحبت کنیم تا اعتماد دوطرفه شکل بگیره؛ 🔸️ فعالانه به جمله‌های کودک گوش کنیم، طوری که متوجه بشه به جزئیات حرف‌هاش توجه می‌کنیم و به‌خوبی شنیده می‌شه؛ 🔸️ گاهی لازمه خودمون رو با نیازهای او هماهنگ کنیم، به نیازهاش (مثلاً برای بازی) پاسخ بدیم؛ 🔸️ به احساس‌ها، فکرها، عقیده‌های او و نحوهٔ ابراز اون‌ها اعتبار بدیم و اون‌ها رو زیر سؤال نبریم. ⏺ به نظر تو ارتباط عاطفی سالم چه ویژگی‌هایی داره؟ 👈 این پست رو بفرست برای پدر و مادرهایی که به رشد عاطفی فرزندشون اهمیت می‌دن. ⬅️ جهت پیوستن به کانال روی لینک زیر کلیک‌ کنید: 📚✏️  @s_najari76 (کانال: 👩‍❤️‍👨زوج و خانواده درمانی👨‍👩‍👧‍👦)