#حدیث🌹
پیامبرمهربانی ها (ص) :
بهترین زنان شما، زنی است که برای
شوهرش، آرایش و خودنمایی کند، اما خود
را از نامحرمان بپوشاند.
(بحارالانوار، ج 103، ص 235)
#عفاف
#حجاب
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114🌺
➰➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
#حدیث
امام علی(ع): استغفار بعد از گناه، مانند آبی
است که بر آتش ریخته می شود و آن را
خاموش می کند.
📚مستدرک؛2:124
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114🌺
➰➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
#حدیث
☀️امام_سجاد عليه السّلام:
شگفتا از #متكبّر بـر خويش بالنده، آن كه
ديروز نطفه «بدبو و بى ارزش» بوده و فردا
لاشه ای «گنـديده » خواهد بود❗️
📚اصول كافى، ج 4، ص 20
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114🌺
➰➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
۱۲ روز مانده به بزرگترین عید
#عید_غدیر_خم
❤️پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم
👈یا علی، دروغ میگوید آنکه گمان میبرد مرا دوست میدارد ولی با تو دشمنی میورزد زیرا خداوند متعال من و تو را از یک نور آفریده است.
📙کنز الفوائد، ص ۲۰۸
#عید_غدیر_خم
#بزرگترین_روز_خدا
#امیرالمومنین
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114🌺
➰➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
💐🍂💐🍂💐🍂💐🍂💐🍂
سوره بقره ــ آیه ۲۱۵
يَسْأَلُونَكَ مَاذَا يُنْفِقُونَ ۖ قُلْ مَآ أَنْفَقْتُمْ مِنْ خَيْرٍ فَلِلْوَالِدَيْنِ وَالْأَقْرَبِينَ وَالْيَتَامَىٰ وَالْمَسَاكِينِ وَابْنِ السَّبِيلِ ۗ وَمَا تَفْعَلُوا مِنْ خَيْرٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ
از تو میپرسند: چه چیز انفاق كنند؟ بگو: هر مال و مایه سودمندی كه انفاق میكنید باید برای پدر و مادر و نزدیكان و یتیمان و نیازمندان و در راه ماندهگان باشد، و هر كار نیكی انجام دهید، خدا به آن داناست.
💐🍂💐🍂💐🍂💐🍂
#تفسیر_قرآن
#سوره_بقره_آیه_دویست_پانزده
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114🌺
➰➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
💐🍂💐🍂💐🍂💐🍂💐🍂
🌹آيه ٢١٥- شأن نزول:
«عمرو بن جموح» پيرمردى بزرگ و ثروتمند بود به پيامبر «صلّى اللّه عليه و آله» عرض كرد: از چه چيز صدقه بدهم و به چه كسانى؟ اين آيه نازل شد و به او پاسخ گفت.
💐🍂💐🍂💐🍂💐🍂
#تفسیر_قرآن
#تفسیر_سوره_بقره_آیه_دویست_پانزده
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114🌺
➰➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
💐🍂💐🍂💐🍂💐🍂💐🍂
🌹تفسير:
در قرآن مجيد آيات فراوانى در بارۀ انفاق و بخشش در راه خدا آمده است. همين امر سبب مىشد كه دربارۀ جزئيات از پيامبر «صلّى اللّه عليه و آله» سؤال كنند. لذا در آيۀ مورد بحث مىفرمايد: «از تو سؤال مىكنند چه چيز را انفاق كنند» (يَسْئَلُونَكَ ما ذا يُنْفِقُونَ) .
🌹 سپس مىافزايد: «بگو هر خير و نيكى (و هر گونه سرمايۀ سودمند مادّى و معنوى) كه انفاق مىكنيد براى پدر و مادر و نزديكان و يتيمان و مستمندان و واماندگان در راه، بايد باشد» (قُلْ ما أَنْفَقْتُمْ مِنْ خَيْرٍ فَلِلْوالِدَيْنِ وَ الْأَقْرَبِينَ وَ الْيَتامى وَ الْمَساكِينِ وَ ابْنِ السَّبِيلِ) .
🌹مسلّماً ذكر اين پنج طايفه به عنوان بيان مصداقهاى روشن است و گرنه منحصر به آنها نمىباشد.
🌹 و در پايان آيه مىفرمايد: «و هر كار خيرى انجام مىدهيد خداوند از آن آگاه است» (وَ ما تَفْعَلُوا مِنْ خَيْرٍ فَإِنَّ اللّهَ بِهِ عَلِيمٌ) . لزومى ندارد تظاهر كنيد، و مردم را از كار خويش آگاه سازيد، چه بهتر كه براى اخلاص بيشتر انفاقهاى خود را پنهان سازيد، زيرا كسى كه پاداش مىدهد از همه چيز با خبر است و كسى كه جزا به دست اوست حساب همه نزد او است. جملۀ «وَ ما تَفْعَلُوا» معنى وسيعى دارد كه تمام اعمال خير را شامل مىشود. و جملۀ «ما أَنْفَقْتُمْ مِنْ خَيْرٍ» (آنچه از نيكيها انفاق مىكنيد) مىگويد: انفاق از هر موضوع خوبى مىتواند باشد، و تمام نيكيها را شامل مىشود از اموال باشد يا خدمات، از موضوعات مادّى باشد يا معنوى.
🌹 در ضمن تعبير به «خير» نشان مىدهد كه مال و ثروت ذاتاً چيز بدى نيست، بلكه يكى از بهترين وسايل خير است، مشروط بر اين كه به نيكى از آن بهرهگيرى شود.
💐🍂💐🍂💐🍂💐🍂💐🍂
#تفسیر_قرآن
#تفسیر_سوره_بقره_آیه_دویست_پانزده
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114🌺
➰➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
#جرعه_ای_از_نهج_البلاغه
#حکمت_های_نهج_البلاغه
حکمت141
به تعبیر دیگر افزایش کمیت همیشه موجب قدرت جامعه نیست بلکه گروه کمترِ داراى کیفیت بالا قدرتمند مى شوند، بنابراین کشورهایى در دنیا هست که جمعیت آنها کم است; ولى بسیار قدرتمندند و به عکس کشورهاى پر جمعیتى را مى بینیم که ضعیف و ناتوان اند.
در مقابل این تفکر، تفکر دیگرى است و آن این که گروهى مى گویند: ما در دستورات دینى مى بنییم توصیه به افزایش نسل شده; در حدیث معروفى پیغمبر اکرم(صلى الله علیه وآله) فرمود: «تَناسَلُوا تَناکَحُوا فَإنّی أُباهی بِکُمُ الاُْمَمُ وَلَوْ بِالسِّقْطِ; ازدواج کنید تا نسل شما افزون شود که من به فزونى جمعیت شما حتى به بچه هایى که سقط مى شوند مباهات مى کنم».
این مضمون در احادیث متعددى در منابع شیعه و اهل سنت آمده است. در آیات قرآن نیز کثرت فرزندان یکى از نعمت هاى مهم الهى شمرده شده است; در داستان نوح پیغمبر مى خوانیم که به جمعیت کافران زمان خود مى گوید: «و گفتم: از پروردگار خویش آمرزش بطلبید که او بسیار آمرزنده است، تا باران هاى پربرکت آسمان را پى در پى بر شما فرو فرستد، و شما را با اموال و فرزندان فراوان کمک کند و باغ هاى سرسبز و نهرهاى جارى در اختیارتان قرار دهد»;
(فَقُلْتُ اسْتَغْفِرُوا رَبَّکُمْ إِنَّهُ کَانَ غَفَّاراً * یُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَیْکُمْ مِّدْرَاراً * وَیُمْدِدْکُمْ بِأَمْوَال وَبَنِینَ وَیَجْعَلْ لَّکُمْ جَنَّات وَیَجْعَلْ لَّکُمْ أَنْهَاراً).
از آیات دیگر قرآن نیز استفاده مى شود که همواره اقوام پیشین به کثرت اموال و فرزندان خود افتخار مى کردند و آن را دلیل بر قدرت خود مى دانستند. (وَقَالُوا نَحْنُ أَکْثَرُ أَمْوَالا وَأَوْلاَداً).
بنابراین نباید از کثرت نسل وحشت داشت، بلکه باید کوشید مشکلات چهارگانه آنها را حل کرد. در برابر این دو گروه، گروه سومى هستند که مى گویند: زمان ها و مکان ها و شرایط مختلف است، هرگاه شرایط، شرایط فزونى نعمت، مسکن، مراکز تحصیلى و اشتغال زایى فراوان باشد فزونى نسل مطلوب است; اما در زمانى که آمار، با صراحت مى گوید: فزونى نسل با شرایط موجود هرچند تلاش و کوشش فراوان هم بشود نتیجه آن بیکارى و بیمارى و فقر است، باید به کنترل موالید پرداخت، زیرا هیچ گاه پیغمبر اکرم(صلى الله علیه وآله) به یک امت فقیر و جاهل و بیمار افتخار نمى کند.
البته در بعضى از شرایط استثنایى حتما باید به تکثیر فرزندان پرداخت و آن در مواردى است که مخالفان جامعه اى بخواهند بافت آن جامعه را بر اثر تکثیر نسل به نفع خودشان تغییر دهند مثل آنچه در سرزمین هاى اشغال شده فلسطین و یا در جنوب کشورمان مى بینیم.
در اینجا نمى توان ضوابط فوق را حاکم دانست و تماشاگر برهم خوردن بافت جمعیتى به نفع مخالفان بود.
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114🌺
➰➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
🔷 شـرح دعـای مکــارم الاخلاق ، جلســه پانـــزدهــم 🔷
💠 خداوند در #معراج به پیامبر فرمودند: به خاطر چهار خصلتی که در تو وجود دارد، تو را بر سایر انبیاء برتری دادم؛ یقین، خوش اخلاقی، #سخاوت، مهربانی با مردم.
✅ #یقین، حقیقتی است که موجب میشود انسانها در کمالات با هم مختلف باشند. ملاک برتری، میزان یقین است.
در سوره بقره آیه ٢۵۳ میفرماید: بعضی از آن رسولان را بر بعضی دیگر برتری دادیم.
📌 یقین در لغت یعنی علمی که در آن تردید وجود ندارد.
علم #انسان و ادراک او به دو شکل است:
۱. گاهی اوقات علمی که به چیزی داریم در جان نفوذ نمیکند. بنابراین #تردید و #شک باقی است.
٢. گاهی اوقاوت، #علم ما در اعماق جان نفوذ میکند و هر گونه تردید و وسوسهای را از بین میبرد. آن وقت است که منشأ #عمل میشود. این نوع را یقین میگویند.
✳️ یقین، سه ویژگی دارد. جازم است، مطابق با واقع است و کسی نمیتواند شما را از آن خارج کند.
🖌 در علوم بشری، یقین لازم نیست. آب در ۷۵ درجه یا در ۱۰۰ درجه جوش بیاید، به #سعادت ما ربطی ندارد. دانستن اینها #فضیلت است. مهم هستند، ولی اهم نیستند. اهم، آن چیزی است که ما را به سعادت برساند؛ چه با سواد باشیم و چه بیسواد. یقینی که ما میخواهیم یقین به #عالم_ملکوت است.
🔆 یقین پنج مرتبه دارد:
1️⃣ #قول_الیقین؛ علمی که برای انسان از روی گفتار حاصل میشود. مثل اینکه انسان از فرمایش حضرت ختمیمرتبت، به #معاد یقین پیدا میکند ولی نمیتواند آن را اثبات کند.
2️⃣ #علم_الیقین
3️⃣ #عین_الیقین
4️⃣ #حق_الیقین
5️⃣ #برد_الیقین؛ این، برترین مرتبه است.
⭕️ اینها در علوم دنیوی معنا ندارد. در مورد #ملکوت است.
✳️ گاهی شخص میگوید خدا هست؛ چون پیامبر فرموده است. گاهی میگوید: خدا هست؛ چون به مقام وصل رسیده است. رسیدن به مقام وصل همان حق الیقین است. مقام رؤیت با #قلب، عین الیقین است. بَرد الیقین یعنی فانی در خدا شدن.
❤️🍃🍃❤️🍃🍃❤️🍃🍃❤️
#صحیفه_سجادیه
#شرح_دعای_بیستم
#دعای_مکارم_الاخلاق
🌿
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114🌺
➰➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
🔷 شـرح دعـای مکــارم الاخلاق ، جلســه شـانــزدهــم🔷
💠 امام رضا (ع) میفرمایند: کمترین چیزی که بین بندگان تقسیم شده است #یقین است.
امام زین العابدین (ع) در دعای ابو حمزه به خداوند عرضه میدارند: خداوندا! #ایمان و یقینی به من عنایت کن که همواره در #قلب من باشد.
👈 اگر منشأ ایمان، یقین باشد آن ایمان دارای ثبات است. بنابراین باید به دنبال یقینی کردن معارفمان برویم.
خداوند در #حدیث_قدسی میفرماید: وقتی بنده به مرتبه یقین برسد، اهمیتی نمیدهد که زندگیش در سختی است یا در آسانی.
✅ یقین، #رزق الهی است.
رسول اکرم (ص) میفرمایند: بدانید که در #دنیا چیزی بهتر از یقین و عافیت به مردم داده نشده است. این دو را از خدا بخواهید.
⭕️ مردمی که در حالت #تردید هستند دارای #ظن_متراکم هستند. اینها یک جایی کم میآورند. افرادی که امام حسین (ع) را ترک کردند به خاطر این بود که دارای مرتبه یقین نبودند. #نماز میخواندند. #روزه میگرفتند. همان نماز و روزه را با ظن متراکم به دست آورده بودند. این ظن متراکم تا آن بزنگاه با آنها همراه بود.
💢 اگر ما به این سه آیه #اعتقاد و #باور داشته باشیم مسلماً تمام کارها نیک خواهد بود. آن وقت #عقل حکم میکند که من جز کار خیر انجام ندهم.
🔸 سوره علق آیه ۱۴: آیا او ندانست که خداوند (همه اعمالش را) میبیند؟!
🔸 سوره مدثر آیه ۳۸: هر کس در گرو اعمال خویش است.
🔸 سوره زلزال آیه ۷ و ۸ می فرماید: پس هر کس هموزن ذرّهای کار خیر انجام دهد آن را میبیند! و هر کس هموزن ذرّهای کار بد کرده آن را میبیند!
✨🌷🌷✨🌷🌷✨
#صحیفه_سجادیه
#شرح_دعای_بیستم
#دعای_مکارم_الاخلاق
🌿
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114🌺
➰➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
#قدم_به_قدم_با_امیر_غدیر 9️⃣
عقد اخوت 🤝
پیامبر اسلام صلوات الله علیه پس از ورود به مدينه برای برقراری پیمان برادری ميان مسلمانان مهاجر و انصار، روزى در اجتماع مسلمانان بپاخاست و فرمود: 🌱
«تآخوا فى الله اخوين اخوين»: در راه خدا، دو تا دوتا برادر شويد. 👥
آنگاه مسلمانان دوبدو دست يكديگر را به عنوان برادرى فشردند و بدين ترتيب وحدت و همبستگى بين آنان استوارتر گرديد. 🤝
پس از آنكه براى هر يك از حاضران برادرى تعيين گرديد، على علیه السلام كه تنها مانده بود👤
با چشمان اشكبار به حضور پيامبر عرض كرد: بين من و كسى پيوند برادرى برقرار نساختى. ⁉️
✨پيامبر فرمود: تو برادر من در دو جهان هستى . ✨
آنگاه بين خود و على علیه السلام عقد برادرى خواند.
« احمد حنبل در مسند خود » ، پس از بیان این ماجرا می گوید:
پيامبر صلَّى الله عليه و آله و سلَّم به او فرمود:
✨ تأخير اخوّت تو اين بود كه تو را فقط براى خود برگزينم و تو نسبت به من، مانند هارونى نسبت به موسى، جز اين كه پس از من پيامبرى نيست، و تو برادر و وارث من هستى و در قصرم در بهشت با من خواهى بود. ✨
و سپس اين آيه را تلاوت فرمود:👇🏻
🌟( إِخْواناً عَلى سُرُرٍ مُتَقابِلِينَ )
برادرانى كه بر تختهايى روبروى يك ديگر مینشينند.🌟
________________
منبع: کتاب سیره پیشوایان(نگرشی بر زندگانی اجتماعی،سیاسی و فرهنگی امامان معصوم علیهم السلام)، نویسنده: مهدی پیشوایی با مقدمه استاد جعفر سبحانی، ص 41.
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114🌺
➰➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
#قدم_به_قدم_با_امیر_غدیر 0️⃣1️⃣
شاهد کوچک 🌷
در آن دوران، رسم بود که مادرها فرزندان خود را نام گذاری می کرند.
جابر بن عبدالله انصاری میگوید: حضرت فاطمه سلام الله علیها که تازه پسرش را در آغوش گرفته بود🌱
به مولا عرض کردند: سَمّه یا علی: ای علی! او را اسمگذاری کن!💐
مولا امیرالمومنین علیه السلام فرمودند: من از پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم در این امر پیشی نمیگیرم.
زمانی نگذشت که پیامبر صلوات الله علیه آمدند و نورسیدهی فاطمه و علی علیهما السلام را در آغوش گرفتند و در گوش سمت راستش اذان و در گوش سمت چپ اقامه خواندند.
سپس رو به علی علیه السلام کردند و فرمودند: چه نامی بر او نهادید❓
مولا عرض کردند: منتظر شما هستیم❗️
پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: من از خدا در این کار پیشی نمیگیرم.
خداوند جبرائیل را با این پیام به سویِ آخرین پیامبرش فرستاد:🕊
به سویِ او هبوط کن و او را سلام برسان، و از طرف من و خودت به او تبریک و تهنیت بگو، و بگو که علی برای تو به منزلهی هارون است برای موسی.پس اورابه اسم پسرِ هارون نام گذار.
نام نخستین پسر هارون شَبَّرُ بود.
پیامبر عربیِ این نام را طلب کردند، لذا خداوند فرمود: "سَمِّهِ الْحَسَن" پس او را "حسن" بنام.
حدیث "انت منی بمنزله هارون من موسی" به حدیث منزلت مشهور است و شیعه و سنی به تواتر آن را نقل کردهاند. حضرت هارون به نص صریح قرآن، خلیفه موسی بود. 🦋
لذا این حدیث از جمله اَخبارِ متواتری است که بر خلافت حضرت دلالت میکند و در هنگام تولد امام مجتبی علیه السلام نیز صادر شده است.
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114🌺
➰➰➰➰🌺🌱🌼➰➰
اولین سلام صبحگاهی،
تقدیم به ساحت قدسے قطب عالم امکان
حضرت صاحب الزمان(عج) ...
❤السَّلامُ علیکَ یا بقیَّةَ اللهِ
یا اباصالحَ المهدی
یا خلیفةَالرَّحمن
و یا شریکَ القران
ایُّها الاِمامَ الاِنسُ و الجّانّ
سیِّدی و مَولای
ْ الاَمان الاَمان
أللَّهُمَ عَجلْ لِوَلِیکْ ألْفَرَج بحق زینب کبری(س)
به قصد زيارت ارباب بی کفن :
❤السلام عليك يا اباعبدالله
و علي الارواح التي حلت بفنائك
عليك مني سلام الله أبدا
ما بقيت و بقي الليل و النهار
و لا جعله الله آخر العهد مني لزيارتكم
السَّلامُ عَلي الحُسٓين و
عٓلي عٓلي اِبن الحُسَين و
عَلي اولاد الحُسَين وَ
علَي اصحابِ الحُسَين.
أللهم ارزقنا زیارت الحسین (ع)
اللهم ارزقنا شفاعة الحسین (ع)
❤السلامُ عَلَیک یا امام الرئوف یا ﻋَﻠِﻲِّ ﺑْﻦِ ﻣُﻮﺳَﻰ ﺍﻟﺮِّﺿَﺎ المُرتضی
✨ﺍﻟﻠَّﻬُﻢَّ ﺻَﻞِّ ﻋَﻠَﻰ ﻋَﻠِﻲِّ ﺑْﻦِ ﻣُﻮﺳَﻰ ﺍﻟﺮِّﺿَﺎ ﺍﻟْﻤُﺮْﺗَﻀَﻰ ﺍﻟْﺈِﻣَﺎﻡِ ﺍﻟﺘَّﻘِﻲِّ ﺍﻟﻨَّﻘِﻲِّ ﻭَ ﺣُﺠَّﺘِﻚَ ﻋَﻠَﻰ ﻣَﻦْ ﻓَﻮْﻕَ ﺍﻟْﺄَﺭْﺽِ ﻭَ ﻣَﻦْ ﺗَﺤْﺖَ ﺍﻟﺜَّﺮَﻯ ﺍﻟﺼِّﺪِّﻳﻖِ ﺍﻟﺸَّﻬِﻴﺪِ ﺻَﻠَﺎﺓً ﻛَﺜِﻴﺮَﺓً ﺗَﺎﻣَّﺔً ﺯَﺍﻛِﻴَﺔً ﻣُﺘَﻮَﺍﺻِﻠَﺔً ﻣُﺘَﻮَﺍﺗِﺮَﺓً ﻣُﺘَﺮَﺍﺩِﻓَﺔً ﻛَﺄَﻓْﻀَﻞِ ﻣَﺎ ﺻَﻠَّﻴْﺖَ ﻋَﻠَﻰ ﺃَﺣَﺪٍ ﻣِﻦْ ﺃَﻭْﻟِﻴَﺎﺋِﻚَ✨
أللَّهُمَ عَجِّلْ لِوَلیِکَ ألْفَرج وَ العافیةَ وَ النَصر بِحَقِّ حضرت زینب(س)...
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114🌺
➰➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
❤بياد مولا، به رسم ادب،
اولین حاجت امروزمان را از خداوند رحمان،
فرج منجی عالم میخواهیم
به حرمت دعای فرج آن حضرت :
بسم الله الرحمن الرحيم
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،
وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ، وَضاقَتِ الاْرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ
فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ ؛ اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،
اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ
اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛ يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛
يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ،
اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ
بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ...
❤و برای سلامتی محبوب:
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ
صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه
في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة
وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا
حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .
❤الهی...
یا حَمیدُ بِحَقِّ مُحَمَد،
یا عالیُ بِحَقِّ علی،
یا فاطِرُ بِحَقِّ فاطمه،
یا مُحْسِنُ بِحَقِّ الحسن،
یا قَدیمَ الاِ حسان بِحَقِّ الحُسَیْن،
عجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَجَ وَ العافیةَ وَ النَصر بِحَقِّ حَضرَتِ زِینَب(س)
🌺 سلامتی و تعجیل در فرج آقا #صلوات ... 🌺
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114🌺
➰➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
🏴 امام باقر علیه السلام
▪️ أكْثِرْ ذِكْرَ اَلْمَوْتِ، فَإِنَّهُ لَمْ يُكْثِرْ إِنْسَانٌ ذِكْرَ اَلْمَوْتِ إِلاَّ زَهِدَ فِي اَلدُّنْيَا
▪️ زياد به ياد مرگ باش ؛ زيرا هيچ انسانى مرگ را بسيار ياد نكرد ، مگر آن كه به دنيا بى رغبت شد
📗الکافي ج2 ص131
#حدیث
#شهادت_امام_محمد_باقر
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114🌺
➰➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
💠 پنج خصلت
🔻 قالَ البَاقِرُ عَلَیهِالسَّلَامُ:
مَنْ كَذَبَ، ذَهَبَ جَمَالُهُ وَ مَنْ سَاءَ خُلُقُهُ، عَذَّبَ نَفْسَهُ وَ كَثُرَتْ هُمُومُهُ وَ مَنْ تَظَاهَرَتْ عَلَيْهِ النِّعْمَةُ، فَلْيُكْثِرْ مِنَ الشُّكْرِ وَ مَنْ كَثُرَتْ هُمُومُهُ، فَلْيُكْثِرْ مِنَ الاِسْتِغْفَارِ وَ مَنْ أَلَحَّ عَلَيْهِ الْفَقْر،ُ فَلْيَقُلْ لاَ حَوْلَ وَ لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِاللَّهِ اَلْعَلِیِّ اَلْعَظِيمِ.
✍️ امام باقر علیهالسّلام فرمودند:
كسى كه دروغ بگويد، جمال او میرود و كسى كه بد خلقى كند، خود را به عذاب در میآورد و كسى كه نعمتها بر او غلبه كند، پس خدا را بسيار شكر كند و كسى كه اندوهش زياد شد، استغفار بسيار نمايد و كسى كه فقر و درويشى او را رها نمیكند، بسيار بگويد «لا حول و لا قوّة الاّ باللّٰه العلیّ العظيم.»
◾️ شهادت امام باقر علیهالسّلام تسلیت 🏴
📚 معدن الجواهر، ص 50.
📎 #حدیث
📎 #شهادت_امام_باقر
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114🌺
➰➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
🌟:
🖤امام باقر (ع) می فرمایند:
مَثَلُ الْحَریصِ عَلَى الدُّنْیا مَثَلُ دودَةِ القَزِّ: کُلَّمَا ازْدادَتْ مِنَ القَزِّ عَلى نَفْسِها لَـفّـا کانَ أَبْعَدَ لَها مِنَ الْخُروجِ حَتّى تَموتَ غَمّا
حریص به دنیا، همانند کرم ابریشم است که هر چه بیشتر دور خود مىتند، خارج شدن از پیله بر او سختتر مىشود، تا آنکه از غصه مىمیرد.
#حدیث
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114🌺
➰➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
11 روز مانده به بزرگترین عید
#عید_غدیر_خم
جابر گوید: رسول خدا صَلی الله علیهِ و آله در ماجرای طائف مدتی طولانی با علی بن أبی طالب علیه السّلام نجوا می کرد و این سخن گفتن طولانی شد و از این بابت ناخرسندی در چهره برخی مشاهده شد، آنها گفتند: امروز نجوا را با وی طولانی کرد، پس آن حضرت فرمود: من با او نجوا نکردم بلکه خداوند با وی نجوا کرد.
امالی شیخ طوسی، ص ۱۶۳
#بزرگترین_روز_خدا
#امیرالمومنین
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114🌺
➰➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
سوره بقره ــ آیه ۲۱۶
كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ ۖ وَعَسَىٰٓ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ ۖ وَعَسَىٰٓ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ
جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر شده، و حال آنكه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما زیان دارد؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] میداند و شما نمیدانید.
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
#تفسیر_قرآن
#سوره_بقره_آیه_دویست_شانزده
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114🌺
➰➰➰➰🌺🌱🌼➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج
🌸🌸🌿🌹🌹🌿🌸🌸
🌟(آيه ٢١٦) -آيۀ گذشته عمدتاً در مورد انفاق اموال بود و در اين آيه سخن از انفاق جانها در راه خدا است و اين هر دو در ميدان فداكارى دوش به دوش يكديگر قرار دارند. مىفرمايد:
🌟«جنگ (با دشمن) بر شما مقرّر شده است در حالى كه از آن اكراه داريد» (كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ) . تعبير به «كُتِبَ» (نوشته شده) اشاره به حتمى بودن و قطعى بودن اين فرمان الهى است.
🌟براى انسانهاى معمولى يك امر طبيعى است كه جنگ ولو با دشمن و در راه خدا خوشايند نيست، زيرا در جنگ هم تلف اموال و هم نفوس و هم جراحتها و مشقّتها است. البتّه براى عاشقان شهادت در راه حقّ و كسانى كه در سطح بالايى از معرفت قرار دارند، جنگ با دشمنان حقّ شربت گوارايى است كه همچون تشنه كامان به دنبال آن مىروند و مسلّماً حساب آنها از حساب تودۀ مردم جدا است.
🌟 سپس به يك قانون كلّى و اصل اساسى كه حاكم بر قوانين تكوينى و تشريعى خداوند است اشاره مىكند، مىفرمايد: «چه بسا شما از چيزى اكراه داشته باشيد در حالى كه براى شما خير است و مايۀ سعادت و خوشبختى» (وَ عَسى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ) . به عكس كنارهگيرى از جنگ و عافيت طلبى ممكن است خوشايند شما نباشد در حالى كه واقعاً چنين نيست «چه بسا چيزى را دوست داشته باشيد و آن براى شما شرّ است» (وَ عَسى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ) .
🌟و در پايان مىفرمايد: «و خدا مىداند و شما نمىدانيد» (وَ اللّهُ يَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ) . پروردگار جهان با اين لحن قاطع مىگويد كه افراد بشر نبايد تشخيص خودشان را در مسائل مربوط به سرنوشتشان حاكم سازند چرا كه علم آنها از هر نظر محدود و ناچيز است و معلوماتشان در برابر مجهولات همچون قطرهاى در برابر دريا است. آنها با توجّه به علم محدود خود نبايد در برابر احكام الهى روى در هم كشند. بايد بطور قطع بدانند كه خداوند اگر جهاد و روزه و حجّ را تشريع كرده همه به سود آنها است، توجّه به اين حقيقت روح انضباط و تسليم در برابر قوانين الهى را در انسان پرورش مىدهد، و درك و ديد او را از محيطهاى محدود فراتر مىبَرَد و به نامحدود يعنى علم بىپايان خدا پيوند مىدهد.
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
#تفسیر_قرآن
#تفسیر_سوره_بقره_آیه_دویست_شانزده
➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
@saleheinmaryam313114🌺
➰➰➰➰🌺🌱🌼➰➰➰
اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرج