⬛️ #لطیفه_نکته (۱۶۰)
#با_قرآن_از_مدینه_تا_کربلا
▪️به نام خداوندی که همه توفیقات به اراده اوست
سلام
خداوند موفِّق در قرآن صادق فرمود:
قالَ يا قَوْمِ أَ رَأَيْتُمْ إِنْ کُنْتُ عَلي بَيِّنَةٍ مِنْ رَبِّي وَ رَزَقَني مِنْهُ رِزْقاً حَسَناً وَ ما أُريدُ أَنْ أُخالِفَکُمْ إِلي ما أَنْهاکُمْ عَنْهُ إِنْ أُريدُ إِلاَّ الْإِصْلاحَ مَا اسْتَطَعْتُ وَ ما تَوْفيقي إِلاَّ بِاللَّهِ عَلَيْهِ تَوَکَّلْتُ وَ إِلَيْهِ أُنيبُ
شعیب خطاب به قومش گفت: چنانچه پروردگارم دلیلی قاطع و حجتی روشن به من داده باشد و از جانب خویش به من رزقی ارزشمند داده باشد از نظر شما باز اطاعتش نکنم؟ من قصد مخالفت با شما را ندارم بلکه قصدم آن است که در حد توان امور شما را اصلاح کنم و هر توفیقی داشته باشم از لطف خداست من نیز بر او تکیه کرده و بازگشت خویش را به سوی او می دانم.
سوره هود آیه ۸۸
امام حسین علیه السلام بخش پایانی آیه مذکور را در وصیت نامه خود قبل از حرکت مرقوم فرمودند.
از این آیه شریفه نکات زیر قابل برداشت است:
۱. نبوّت بر اساس معجزه وبیّنه است. (قوانین بر پایه دلیل است)
۲. انبیا علیهم السلام همه چیز را از خدا مىدانند.
۳. گمان نکنیم زندگىِ خوب، با کمفروشى و حرامخوارى بدست مىآید، زیرا انبیا و اولیاى الهى بدون آلودگى به این گناهان، روزىِ نیکو داشتهاند. (روزى نیکو آن است که بر اساس کم فروشى و ظلم نباشد بلکه بر اساس لطف خدا باشد)
۴. روزى انسان از خدا و به لطف اوست، نه به زرنگى.
۵. در مقابل کفّار که مىگفتند: «أَمْوالِنا» حضرت شعیب علیه السلام فرمود: «رَزَقَنِی مِنْهُ رِزْقاً حَسَناً» یعنى گمان نکنید که من مشکل مالى دارم.
۶. آمر به معروف و ناهى از منکر باید قبل از دیگران، خودش اهل عمل باشد. انبیا فقط طرّاح و فرمانده نبودند، بلکه خودشان از بهترین مصادیق اهل عمل بشمار مىرفتند.
۷. انبیا علیهم السلام نه تنها برخلاف دستورهاى الهى عمل نمىکردند، بلکه حتّى به فکر خلاف هم نبودند.
۸. هدف انبیا علیهم السلام اصلاح انسانها و جوامع بشرى است.
۹. مرز کار انبیا توان وقدرت آنهاست، نه ساعت، روز، ماه و سال. (در حد توان اصلاح کنم)
۱۰. ارادهى کارها از ما، ولى میزان توفیق از خداست.
۱۱. در کارها آخرین تلاش را به کار ببریم، ولى بدانیم که موفّقیّت به دست خداوند است.
۱۲. توکّل زمانى نتیجه بخش است که در کنارِ تلاش باشد.
۱۳. مصلح باید خود صالح و اهل ایمان، توکّل، انابه و سوز باشد.
۱۴. در این آیه براى آمر به معروف و ناهى از منکر این سفارشها شده است:
الف: شخصاً اهل عمل باشد.
ب: هدف او اصلاح جامعه باشد. (اعمال قدرت یا ....)
ج: توفیق کارش را از خداوند بداند.
د: همیشه بر او توکّل نماید.
ه: در مشکلات به او پناه ببرد.
--------------
🖋"سالن مطالعه محله زینبیه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
@salonemotalee
#تحلیل_تاریخی
#دشمن_شناسی
✡🔥 #تبار_انحراف 🔥✡
#پژوهشی_در_دشمنشناسی_تاریخی ۹۴
🖋 مقالهی بیست و چهارم:
اثبات نقش یهود در شهادت امام حسین (ع)
#اثبات_نقش_یهود_در_شهادت_امام_حسین (ع)
▪️دلیل پنجم:
خاندان بنیامیه یهودی تبارند.
این مطلب را از آیه شریفه ۶۰ سوره مبارکه اسراء و حدیث شریف امام صادق علیهالسلام که توضیح مفصل آن در مقاله «#سقیفه_بنیاسرائیل» گذشت، نتیجهگیری میکنیم.
همچنین به کار بردن عبارت «اللّصیق» برای خاندان بنیامیه توسط امام علی علیهالسلام در نامه ۱۷ نهجالبلاغه خطاب به معاویه، مؤیدی دیگر بر این مطلب است که بنیامیه هیچ نسبت خونی با بنیهاشم نداشته و اصالتاً رومی و اسرائیلیتبار هستند:
وَ اَمّا قَوْلُک اِنّا بَنُوعَبْدِ مَناف، فَکذلِک نَحْنُ، وَلکنْ لَیسَ اُمَیةُ کهَاشِم، وَ لا حَرْبٌ کعَبْدِ الْمُطَّلِبِ، وَ لا اَبُوسُفْیانَ کاَبى طالِب، وَ لاَ الْمُهاجِرُ کالطَّلیقِ، وَ لاَ الصَّریحُ کاللَّصیقِ، وَ لاَ الْمُحِقُّ کالْمُبْطِلِ، وَ لاَ الْمُؤْمِنُ کالْمُدْغِلِ. وَ لَبِئْسَ الْخَلَفُ خَلَفٌ یتْبَعُ سَلَفاً هَوى فى نارِ جَهَنَّمَ!
و [ای معاویه] اینکه گفتى: «ما از فرزندان عبدمنافیم» آرى ما هم چنین هستیم، ولى با این فرق که نه امیه مثل هاشم است، نه حرب همچون عبدالمطّلب، و نه ابوسفیان مانند ابوطالب، و نه مهاجر الى اللّه چون اسیر آزاد شده، و نه فرزند اصل و نسب دار چون فرزند منسوب به پدر، و نه اهل حق مانند اهل باطل، و نه مؤمن چون مفسد. و چه بازماندگان بدى هستند آنان که تابع گذشتگان جهنّمى خود مىباشند!
▪️دلیل ششم:
یزید بن معاویه لعنةاللهعلیهما از مشاورین یهودی در دربار خود استفاده میکرده است. (کتاب شکوفایی عقل در پرتو نهضت حسینی، آیت الله جوادی آملی)
▪️دلیل هفتم:
حرمت ماههای حرام را حتی اعراب جاهلی هم نگاه میداشتند و این یهود بودهاند که در طول تاریخ از خونریزی در ماه حرام هیچ ابایی نداشته بلکه به نظر میرسد این کار را راهی برای تقرب بیشتر به ابلیس میدانند.
و آخرین سند آن هم آغاز جنگ ۲۲ روزه در زمستان ۱۳۸۷ و جنگ ۸ روزه در زمستان ۱۳۹۱ همزمان با ماه حرام ذی حجة و آغاز ماه محرم میباشد.
▪️دلیل هشتم:
جنایاتی همچون بستن آب به روی زنان و کودکان، به آتش کشیدن سرپناه خانوادهها، به صلیب کشیدن وهب، هدیه فرستادن سرهای قطع شده، اسب تازاندن بر پیکر شهدا و… اعمال کثیفی است که در طول تاریخ از این قوم پلید و همپیمانان آنان سرزده است.
این حدیث شریف امام حسین علیهالسلام که در هنگام هجرت از مدینه به سمت مکه خطاب به عبدالله بن عمر فرمودند از جمله مؤیدات این سابقهی تاریک و ننگین است:
آیا نمیدانی که بنیاسرائیل از طلوع فجر تا طلوع آفتاب هفتاد پیامبر را میکشتند سپس در بازارهای خود نشسته همگی به خرید و فروش میپرداختند آنچنان که گویی اتفاقی نیفتاده است؟! و سر یحیی بن زکریا را بریده و به عنوان هدیه به پیش زنی بدکاره فرستادند؟! (لهوف، سید بن طاووس)
ادامه دارد ...
قسمت بعد:https://eitaa.com/salonemotalee/2534
--------------
🖋"سالن مطالعه محله زینبیه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
@salonemotalee