هدایت شده از 🇮🇷زاغ سیاه🇵🇸
38.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌کلیپ بسیارمهمی که منتظرش بودید
🔶اثرگذارترین شخصیت صد سال آینده چه کسی است؟
🔷یک نفر مثل او پیدا نمیکنید...
🔶از مهمترین شوون عاقبتبخیری از دیدگاه #حاج_قاسم ...
🔷#کوروش کبیر زمان کیست؟
🔶توصیف #ضدانقلاب از زندگی رهبری
🔷ماجرای انگشتر #عقد رهبری
🔶نظر دبیرکل وقت سازمان ملل درخصوص آیتالله #خامنهای
🔷حتی یک نقطه خاکستری در زندگی او نیست
🔶کسی که عبادت او یک #کمونیست را مجذوب میکند
🔷کسی که سطح #مطالعه اش حیرت آور است
🔶کسی که سخنرانی اون در کنگره حافظ حتی پس از ۳۰ سال، نطق ادبی برگزیده #سازمان_ملل است...
🔷تسلط حیرتآور در بحث زبان و ترجمه
🔶رفتار پدرانه حتی برای معترض...
🔷گوش تان به فرمان #رهبری باشد...
🔶نظر آیتالله بهجت درخصوص رهبری..
┄┅═✧☫✧●#زاغ_سیاه●✧☫✧═┅┄
┄┅═🐦⬛@zaghsiah🐦⬛═┅┄
#من_زنده_ام
#قسمت_پنجاه_و_دوم
مساجد شهر خالی نمی شدند و تمام در و دیوار شهر از اعلامیه ی ترحیم قربانیان سینما رکس پر شده بود.
سال ۱۳۵۷ ماه مهر و مدرسه و کتاب و معلم و مشق با شعارهای انقلابی مردم که نمی خواستند زیر بار ظلم و زور باشند در شهر کارگری و نفتی آبادان آغاز شد. با مرگ این ۳۷۷ نفر قربانی بیگناه شهر از خواب بیدار شد. بهای بیدار شدنمان چه سنگین بود. آن قدر سخت و بد از خواب پریده بودیم که دیگر هیچ قدرتی نمی توانست ما را خواب کند یا چشم هایمان را ببندد. هر شب در حسینیه ی اصفهانی ها با وجود حکومت نظامی و تذکرات مکرر مأموران ساواک همراه با مردم داغدیده تجمع می کردیم و در پایان به خیابان ها ریخته و با شعارهای آتشین عوامل رژیم را رسوا می کردیم.
خانه ی بی بی معروف بود به حسینیه ی سید الشهدا. می گفت: خشت اول این خانه با تربت کربلا ساخته شده.
وقتی بابا بزرگ به زیارت کربلا مشرف شده بود، یک انگشتر شرف الشمس به عنوان سوغات برای آقا و یک مشت خاک کربلا برای بی بی آورده بود. در آن پنجاه متر زمین سه تا اتاق شش متری ساخته و بالای سر در آن خانه نوشته بود هذا من فضل ربی. در آن خانه ی پنجاه متری هر سال ده شب عاشورا مراسم روضه و گهواره ی علی اصغر(علیه السلام) و حجله ی قاسم و علم سیدالشهدا برگزار می شد. سه دیگ حلیم می گذاشتند و نوحه خوانی و سینه زنی و سنج و دمام با شور و حرارت برقرار بود. حسینیه ی بی بی پاتوق نوحه خوان ها و سینه زن های ماهر شده بود. سقای سیدالشهدا هم نمی گذاشت کسی از آن کوچه تشنه لب عبور کند.
اخلاق خوش و نفس گرم خاندان بی بی، خانه بی بی را خیمه گاه عزای امام حسین و خاندانش کرده بود یواش یواش بوی محرم و غربت حسین (علیه السلام) و کربلا می آمد. محرم فرصتی بود تا دردهایمان را به دردهای کربلا پیوند بزنیم و با این درد، جامه ی دین و انقلاب به تن کنیم.
#شبکه_مردمی_کتاب_گرمسار
☘نماز شب اول دفن را برای شهید عباس نیلفروشان چگونه بخوانیم؟
🔹نام پدر شهید نیلفروشان: مصطفی
🔹نماز لَیلَةُ الدّفن یا نماز شب اول قبر، از نمازهای مستحبی که نماز هدیه و نماز وحشت نیز نامیده میشود،برای میت در شب اول قبر (از اول شب تا صبح) میخوانند.
🔹نظر آیتالله خامنهای: مستحب است در شب اول قبر دو رکعت نماز وحشت براى میت بخوانند. و دستور آن این است که در رکعت اول بعد از حمد، یک مرتبه آیةالکرسى و در رکعت دوم بعد از حمد، ده مرتبه سوره «انا انزلناه» بخوانند، و بعداز سلام نماز بگویند: «اللهم صل على محمد و آل محمد و ابعث ثوابها الى قبر فلان» و به جاى کلمه فلان، اسم میت را بگویند.
🔹نماز لیله الدفن را در هر موقع از شب اول قبر مىشود خواند، ولى بهتر است در اول شب بعداز نماز عشا خوانده شود.
┄┅═✧☫✧#زاغ_سیاه✧☫✧═┅┄
┄┅═🐦⬛@zaghsiah🐦⬛═┅┄
#من_زنده_ام
#قسمت_پنجاه_و_سوم
بی بی در تدارک عزاداری سیدالشهدا بود و مطمئن که این روضه ها گره گشاست و همه چیز بعد از دهه ی عاشورا حل خواهد شد. می گفت اشکال کار شما اینه که اعتقادتون ضعیفه و همه ی مشکلات رو خودتون می خواهید حل کنید مشکل گشا سالار شهیدانه. او به این حرف قلباً اعتقاد داشت. مراسم عزاداری را طوری برگزار می کرد که هر رهگذری بر در آن خانه مکث می کرد. روضه ی دهه ی عاشورای آن سال بی بی کاملاً حماسی و سیاسی شده بود. بیشتر کسانی که پای منبر می نشستند جوان ها بودند که حرف از رسالت خون امام حسین (علیه السلام) و روزگار امروز می زدند. راستی که چقدر روضه های بی بی باطن او را صیقل داده و ضمیرش را روشن کرده بود.
حوادث بعد از دهه ی عاشورا مشکلات را آسان تر و راه را هموارتر می کرد. وقتی به صورت خانوادگی به تظاهرات و راهپیمایی می رفتیم حتی بی بی نیز همپای ما بود. مردم کسانی را که به راهپیمایی نمی آمدند یا مانع آمدن بقیه می شدند ساواکی خطاب می کردند. با وجود اینکه مرکز استان خوزستان اهواز بود به دلیل وجود پالایشگاه و اهمیت اقتصادی شهر آبادان سازمان مرکزی اطلاعات و امنیت (ساواک) استان در آبادان قرار داشت. جمعیت تظاهر کننده، ساواک و اعوان و انصارش را به انزوا کشانده بودند. حوادث سیاسی و جابه جایی های پی در پی نخست وزیرها و فرار شاه و فرح نوید بخش پایان رژیم ستم شاهی و آمدن امام بود. اما بعضی ها فکر می کردند مثل بیست و هشت مرداد ۱۳۳۲ باز هم شاه بر می گردد و برایش آش پشت پا می پختند. او فرار کرده بود اما هنوز مأموران نظامی دور مجسمه ی او مسلح ایستاده بودند. در خیلی از شهرها مجسمه ی شاه را انداخته بودند اما در آبادان به زور اسلحه از مجسمه ی او محافظت می شد.
#شبکه_مردمی_کتاب_گرمسار
@sardarr1401
هدایت شده از خبرگزاری بسیج گرمسار
📣 چهارمین مرحله پویش «ایران همدل» برای کمک به مردم فلسطین و لبنان
▫️رهبر انقلاب: حکم قطعی شرعی این است که بر همه واجب است تلاش کنند، کمک کنند و فلسطین را به مسلمانها، به صاحبان اصلیاش برگردانند... و کنار مردم لبنان و حزبالله سرافراز بایستند و در رویارویی با رژیم غاصب آنان را یاری کنند. ۱۴۰۳/۰۷/۰۴ و ۱۴۰۳/۰۷/۰۷
🔹۱-جهت کمک نقدی به مردم مظلوم فلسطین و لبنان از طریق زیر می توانید اقدام کنید؛
شماره کارت:
6037998200000007شماره شبا:
Ir320210000001000160000526کد دستوری: #14* پرداخت مستقیم در KHAMENEI.IR 🔸۲- برای اهدای طلا و جواهرات ارسال عدد ٢ به
3000222🔹۳- برای سرپرستی از خانواده های آواره لبنانی و فلسطینی ارسال عدد ۳ به
3000222@irane_hamdel #بسیج_نیوز #خبرگزاری_بسیج_گرمسار 🆔 @basijnewsir_garmsar
#من_زنده_ام
#قسمت_پنجاه_و_چهارم
عصر یکی از روزهای دی ماه بود. سلمان و محمد شتاب زده به خانه آمدند و به سرعت با ماشین رحیم به میدان مجسمه رفتیم. لحظه به لحظه به جمعیت تظاهر کنندگان اضافه میشد و سرانجام هجوم و فریادهای مردم مجسمه ی سنگی شاه را در هم شکست و فروریخت. یک شب که قرص ماه کامل و سرها همه به سوی آسمان بود این حرف که عکس امام توی ماه پیدا شده زبان به زبان می گشت. به سرعت به کریم که دانشجوی مهندسی عمران دانشگاه پلی تکنیک تهران بود و همیشه خبرهای دست اول را با نامه یا به واسطه رحیم به ما می رساند زنگ زدیم، او هم گفت: قرص ماه که تهران و آبادان نداره آره اینجا هم ما داریم عکس امام رو توی ماه می بینیم. حتی آنهایی که در آمریکا هستند هم عکس امام را در ماه می بینند.
هیچ کس در خانه نمانده بود ساعت ها به ماه خیره بودیم. آنچه می دیدیم درست بود تصویر امام که در دلهایمان جا داشت اکنون در قرص ماه قاب شده بود. از هر کوچه یا زاویه ای که به ماه می نگریستم عکس امام در ماه دیده می شد. هر کس آشنا یا فامیلی در شهر یا کشور دیگری داشت به مخابرات می رفت و تأیید می گرفت. هر چه بیشتر به قرص ماه نگاه می کردیم بیشتر به یقین می رسیدیم. آن شب برای اینکه حتی یک لحظه تصویر امام را از دست ندهیم چشم بر هم نگذاشتیم. با آنکه تعداد خانه های دو طبقه یا چند طبقه در آبادان کم بود برای اینکه اندکی به قرص ماه نزدیک تر شویم همه به پشت بام ها رفته بودیم و با حیرت از انقلاب و ماه و امام می گفتیم و حظ می کردیم. بسیاری از کسانی که در حاشیه ی شهر آبادان و خرمشهر بودند گوسفند قربانی کردند عده ای مرتب اذان می گفتند و راهپیمایی می کردند. هیجان مردم غیر قابل وصف و کنترل بود.
طلبه های مسجد نه رد و نه تأیید می کردند مرتب با قم و دانشگاه ها در تماس بودند. اما صبح روز بعد آیت الله جمی (۱) که عالمانه و با درایت، حرکت انقلابی و اسلامی مردم شهر را مدیریت می کرد اعلام کرد این شایعه از موهومات است باور نکنید. دشمن به اعتقادات شما حمله کرده است و شایعه پراکنی می کند. دانشگاه های فیزیک اعلام کردند که این تصویر سایه روشن پستی بلندی های کره ماه است و هر کس می تواند بر این اساس تصویری را که دوست دارد در ذهن خود تجسم کند. اگرچه علمای قم و مشهد گفتند این تصویر ساخته ی ذهن است اما حکایت آن عشق عمیق قلبی ما به امام بود که همه یک تصویر می دیدیم و برایمان قابل انکار نبود. حقیقتاً عکس امام در ماه نبود اما در چشم خانه ی ما بود. مگر نه اینکه مجنون به هر جا می رسید لیلی را می دید به کوه می رسید به دریا می رسید جز لیلی کسی را نمی دید. ما می توانستیم عکس امام را در رود در دیوار خانه، روی برگ درخت و در همه جا ببینیم.
_________________
(۱) آیت الله حاج شیخ غلامحسین جمی؛ عالم ابوذرمنش و مردم دوستی که نقش عمده ای در تبیین و تبلیغ اندیشه ی امام خمینی در سال های دهه چهل و پنجاه در آبادان و خوزستان داشت. او به ویژه در یکی دو سال پایانی رژیم پهلوی محور هماهنگی نیروهای انقلابی بود و در این راه رنج ها و دردهای زیادی را به جان خرید و پس از پیروزی انقلاب اسلامی از سوی امام امت به سمت امام جمعه ی آبادان منصوب شد. آیت الله جمی در سال های دفاع مقدس به ویژه در طول محاصره ی شهر آبادان با حضور در میان رزمندگان و مردم و برپایی نماز جمعه نقش تعیین کننده ای در مقاومت این شهر در برابر تهاجم نیروهای بعثی و شکست محاصره ی آن ایفا کرد. آن فقید سعید در سال های پس از جنگ نیز در کنار مردم ماند تا هم مرهمی بر دردها و رنج های آنان باشد و هم یاور آنان در بازسازی ویرانه های شهر. آیت الله جمی که نماد دینداری، اخلاق و مسئولیت شناسی بود و در تمام طول زندگی ساده زیست و مردمی ماند و دل در گرو دنیا ننهاد؛ سرانجام در شامگاه هفتم دی ماه سال ۱۳۸۷ از دنیای فانی پرکشید تا در ملکوت اعلی همنشین شهیدان و صالحان باشد. یادش جاودانه باد.
#شبکه_مردمی_کتاب_گرمسار
@sardarr1401