📱واتس آپ محبوب ترین پیامرسان ایرانی هاست
🔹نتایج نظرسنجی مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران (ایسپا) نشان می دهد، 71.4 درصد از افراد بالای 18 سال از پیام رسان #واتس_اپ استفاده می کنند. #اینستاگرام با 53.1 درصد در رتبه دوم و #تلگرام با 40.4 درصد در رتبه سوم قرار دارد. 8.6 درصد از افراد بالای 18 سال از روبیکا، 5.1 درصد از سروش و 3.1 از ایتا استفاده میکنند.
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
🌺🌸 فرا رسیدن عید الله الاکبر، عید اکمال دین و اتمام نعمت، #عید_غدیر بر همه عاشقان #امیرالمؤمنین علی علیه السلام مبارک باد.
به همین مناسبت به معرفی چند کتاب می پردازیم که می توانید به عنوان عیدی به دیگران هدیه دهید:
🔹انسان 250 ساله
بیانات #مقام_معظم_رهبری درباره زندگی سیاسی - مبارزاتی ائمه معصومین (ع)
ناشر : موسسه فرهنگی هنری ایمان جهادی
کتاب «انسان 250 ساله» به دنبال انتقال مفهومی متعالی از مسیر و مقصد زندگی مجاهدانه ائمه (ع) است و از این رو، این کتاب یک فراتحلیل تاریخی است که نگاهی کل گرایانه به زندگی هر یک #معصومین (ع) را با توجه به بستر تاریخی دوره مربوط و در راستای مقصود واحدی که همه این بزرگواران دنبال می کردند، ارایه می دهد.
🔺الْغَدیر فِی الْکِتابِ وَ السُّنّة وَ الْاَدَب
نویسنده: علامه امینی
ناشر: موسسة الاعلمی للمطبوعات
الغدیر کتابی به زبان عربی با موضوع اثبات امامت و خلافت بلافصل امام علی(ع) در واقعه غدیر، نوشته عبدالحسین امینی. کتاب در ۱۱ جلد تنظیم شده است. منابع و مصادر مورد استناد الغدیر به جهت رعایت قواعد منطقی جدل، احتجاج و مناظره، همه از منابع عالمان اهل سنت است. این ویژگی کتاب همراه با اجتناب مؤلف از تعصب و یکسونگری، موجب شهرت جهانی الغدیر شده است.
🔸مسیح اسلام
نویسنده: علی قهرمانی
ناشر: کتاب جمکران
کتاب مسیح اسلام گام به گام و درقالب روایات و داستانک و با بیانی ساده و قابل فهم به بیان فضائل علی (ع) در منابع اهل سنت می پردازد. این کتاب پس از مطالعه، تحقیق و پژوهش از ۳۰۰ منبع اهل سنت به چاپ رسیده است.
🔹غدیر، معنا، زیربنا، ضرورت و هدف ولایت
نویسنده: علی صفایی حائری
ناشر : لیلة القدر
داستان غدیر و تاریخ غدیر، از عظمت غدیر و ضرورت ولایت و ریشه ای بودن این مساله خبر می دهد. این نوشته به تحلیلی از ولایت و زیربنا و پایه های آن، ضرورت ولایت و هدف از این ولایت و رهبری و گام های رسول نسبت به این ولایت و رهبری می پردازد.
🔸 آسمان چهارم (رمانی درباره غدیر خم)
نویسنده: فریبا کلهر
ناشر : قدیانی
کتاب «آسمان چهارم» داستان بلندی درباره غدیر و اتفاق بزرگ آن است. در این اثر که به قلم فریبا کلهر به نگارش درآمده، خیال و واقعیت به هم پیوند میخورند و داستانی از گونهای دیگر درباره غدیر خلق میشود.
🔹 حماسه غدیر
نویسنده: محمد رضا حکیمی
ناشر: دلیل ما
کتاب حاضر حاوی شرح، نقد و تفسیری است بر کتاب «الغدیر فی الکتاب و السنه و الادب» نوشته «عبدالحسین امینی»، که طی آن حادثه غدیر و تعریف آن از دیدگاه شیعه و سنی به تفصیل بیان شده است.
🔺کتاب مخفی
نویسنده: مجید پورولی
ناشر:کتاب جمکران
«کتاب مخفی» با هدف آشنایی دقیق تر با واقعه بزرگ غدیر و حواشی آن به نگارش درآمده است. این رمان در قالب شرح سفر یک ایرانی به مدینة النبی برای دیدار با پیامبر اکرم(ص) از رازهای اواخر عمر مبارک ایشان و اتفاقات سیاسی پشت پرده آن دوران پرده بر می دارد.
🔸حدیث غدیر و مسئله امامت
نویسنده: استاد شهید مطهری
ناشر: انتشارات صدرا
این کتاب بخشی از کتاب “امامت و رهبری” و “پانزده گفتار” از استاد شهید مطهری است که به علت جذابیت مطالب آن و درخواستهای مکرر علاقمندان آثار استاد شهید مطهری به صورت مستقل نیز چاپ شدهاست.
🔹گزارش لحظه به لحظه از واقعه غدیر
نویسنده: محمد باقر انصاری
ناشر: دلیل ما
در كتاب حاضر با يادى از عظمت مراسم سه روزه ى غدير در تاريخ اسلام، گزارشى به صورت لحظه به لحظه با تمام جزئيات واقعه ى غدير در قالب داستانى تقديم مى شود؛ تا غدير را آنگونه كه واقع شده بياموزيم و به نسلهاى آينده بسپاريم.
و ...
#معرفی_کتاب
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
▪️مراسم مجازی بزرگداشت طلبه مجاهد و اندیشمند، مرحوم استاد محمدحسین فرجنژاد (ره)
▪️سخنران: حجتالاسلام و المسلمین دکتر خسروپناه
▪️مداح: حجتالاسلام جباری
🕒زمان: جمعه، هشتم مرداد، از ساعت 19 الی 20
پخش زنده مراسم از صفحه:
b2n.ir/a20504
◾️از طرف جمعی از نهادهای حوزوی، فرهنگی و رسانه ای.
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
انجمن سواد رسانه طلاب
▪️مراسم مجازی بزرگداشت طلبه مجاهد و اندیشمند، مرحوم استاد محمدحسین فرجنژاد (ره) ▪️سخنران: حجتالاس
استاد خسروپناه.mp3
15.8M
🎙سخنرانی حجتالاسلام والمسلیمن
دکتر خسروپناه در مراسم مجازی
بزرگداشت طلبه مجاهد و اندیشمند،
استاد محمد حسین فرجنژاد
#استاد_خسروپناه
#استاد_فرجنژاد
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
⁉️ شبکه خانگی کدام «خیر فرهنگی» را «توزیع» می کند؟!
🔹شبکه خانگی دیگر نامی آشنا در میان همه خانواده ها است و با توسعه تکنولوژی های ارتباطی و گوشی های تلفن هوشمند و اینترنت همراه، دیگر کمتر کسی است که به فیلم ها و سریال های شبکه خانگی دسترسی نداشته باشد. «دسترسی»، کلمه ای که اگر معادل عدالت گذاشته شود، می تواند لذت بسط عدالت فرهنگی را در توسعه شبکه خانگی برای ما به همراه آورد اما آیا عدالت، فقط «دسترسی» است؟!!! آیا همین دسترسی ما را با مسئولیت های دیگر مواجه نمی کند؟!!!
شبکه خانگی از ابتدا با این توجیه که بینندگان اندک و عمدتا از طبقات اجتماعی-اقتصادی خاص دارد، مرز های سانسور و آزادی رسانه ای را کمی بازتر گرفته بود. شاید این توجیه در ابتدا قابل پذیرش بود اما اکنون، با پرداخت مبلغ نسبتا ارزان و یا تماشای این سریال ها در وب سایت های رایگان و حتی دیدن عمده آن ها در اینستاگرام، دیگر نمی توان گفت که عموم مردم این سریال ها را نمی بینند.
«گیسو»، «دراکولا»، «سیاوش»، «زخم کاری»، «ملکه گدایان»، «مردم معمولی»، «می خواهم زنده بمانم» سریال های این روزهای دو شبکه خانگی اصلی کشور هستند. سریال هایی که بسیاری از خانواده ها (به معنای واقعی خانواده) نمی توانند در کنار یکدیگر این سریال ها را ببینند. عشق های مثلثی، روابط آزاد، شوخی های جنسی، کلمات رکیک، قتل، خونریزی، ترس و ... در اکثر این سریال ها دیده می شود.
پیشتر در مورد آسیب شناسی این دست سریال ها و شبکه خانگی حرف های زیادی زده شده است اما اکنون هدف، بررسی این وضعیت از پنجره عدالت فرهنگی است. عدالت فرهنگی به دنبال بسط عدالت در عرصه فرهنگ است و پرسش اصلی آن بررسی ماهیت خیرات و مواهب فرهنگی است که قرار است در جامعه توزیع شود. بخش عمده ای از این توزیع در اختیار رسانه هاست. از رسانه ملی گرفته تا VOD هایی که از آن ها صحبت شد. دامن زدن به دعواهای مربوط به سانسور و اختلافات میان وزارت ارشاد و ساترا و اینکه آیا باید در یک سریال مشروبات را نشان دهند یا خیر، از مصادیق بارز تقلیل موضوع است. پیش از همه این سوال ها و دعواها، باید تکلیف این مسأله روشن شود که ساختار رسانه ای ما در تمام ابعادش و ذیل همه ابزارها اساسا به دنبال توزیع چیست؟ اگر در عدالت اقتصادی صحبت از توزیع ثروت و در عدالت اقتصادی صحبت از توزیع قدرت می شود، در عدالت فرهنگی که رسانه بار بزرگی از آن را بر دوش دارد، صحبت از توزیع چه «خیر»ی است؟!!! فرهنگ عرصه تبلور ایده ها، خلاقیت ها، طرز تفکر ها، و در نهایت کنش های فرهنگی است. هرچند بخشی از این مقوله های فرهنگی از مسیر محیط و وراثت ساخته می شود اما قسمت عمده ای از آن ها توسط رسانه ها نهادینه خواهد شد. ساختار رسانه ای جامعه و در ذیل آن ها شبکه خانگی اساسا به دنبال ساختن چه نوع و چه کیفیتی از این مقوله هاست؟ این پرسش اصلی، دقیقا می تواند راهبرد اصلی رسانه ای ما ذیل عدالت رسانه ای و عدالت فرهنگی را روشن کند. یکی از بهترین راه های نادیده انگاشتن این پرسش اصلی، تقلیل موضوع و تنزل مشکلات محتوای رسانه ای به سطح سانسور و .... است. این دست نگرانی ها البته لازم و به عنوان راهکارهای موضعی و موقت قابل تأمل است اما مادامی که از «خیر فرهنگی» که نهاد رسانه به دنبال «توزیع» آن است، صحبت نشود آش همان آش است و کاسه همان کاسه...!
✍️احمد اولیایی - دکتری فرهنگ و ارتباطات دانشگاه باقرالعلوم (ع)
#عدالت_فرهنگی
#عدالت_رسانه_ای
#شبکه_خانگی
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
🔰سخننگاشت | در زمینه کار تبلیغاتی و رسانهای باید قویتر و هوشمندانهتر عمل کنیم
🔻رهبر انقلاب: دشمنان ما امروز بیشترین تحرک شان علیه ما بیش از تحرکات امنیتی و اقتصادی، تحرکات تبلیغاتی و جنگ نرم است، تبلیغات رسانهای است برای اینکه بر افکار عمومی مردم مسلط بشوند. ما در این زمینه ضعف داریم. در زمینه کار تبلیغاتی و حرکت تبلیغاتی درست و تمهیدات رسانهای باید قوی تر و هوشمندانه تر عمل بکنیم. ۱۴۰۰/۵/۱۲
🏷 بیانات در مراسم تنفیذ حکم سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران
💻 @Khamenei_ir
#جنگ_نرم #تبلیغات
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
هدایت شده از بسیج رسانه قم
#فراخوان_ثبت_نام
🔺️ خانه مطبوعات قم با همکاری بسیج رسانه برگزار می کند:
🗒️ آموزش خبرنگاری 🗒️
🔸️ خانه مطبوعات قم در نظر دارد با همکاری سازمان بسیج رسانه یک دوره آموزش خبرنگاری برگزار نماید.
🔸️ این دوره شامل سرفصل های مورد نیاز خبرنگاری مقدماتی بوده و علاقمندان می توانند جهت اطلاع از جزئیات بیشتر و ثبت نام با شماره ۰۹۳۳۳۴۴۷۹۵۲ در پیام رسان های ایتا یا واتساپ ارتباط بگیرند.
🔸️ شرکت کنندگانی که با موفقیت این دوره را طی کنند ضمن دریافت مدرک معتبر ، به رسانه های استان جهت همکاری معرفی خواهند شد.
#بسیج_رسانه_قم
#آموزش_خبرنگاری
💠 @brqom_ir
12.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آیا #فضای_مجازی در دنیا بیقانون اداره میشود؟
🔹نگاهی گذرا به شیوه حکمرانی کشورهای مختلف دنیا در اینترنت
منبع: خبرگزاری فارس
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
✅ طراحان جنگ نرم چگونه بر افکار عمومی مسلط میشوند؟
دکتر معصومه نصیری، معاون باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانهای یونسکو ـ ایران و مدرس سواد رسانهای در یادداشتی در گروه فرهنگ و اندیشه خبرگزاری مهر، به مساله #جنگ_نرم و چگونگی کارکرد آن پرداخته است.
💢در جنگ نرم دقیقا چه اتفاقی رخ میدهد؟
▫️جنگ نرم در پی «تغییر قالبهای ماهوی جامعه و ساختار سیاسی» آن است.
▫️جنگ نرم اساسا «آرام، تدریجی و زیرسطحی» است.
▫️در جنگ نرم، طراحان «تصویری شکستخورده، ناامید و مأیوس» ارائه میدهند .
▫️جنگ نرم از آنجا که بهآرامی رخ میدهد، «پایدار و بادوام» نیز هست.
▫️جنگ نرم «آسیب محور» است.
▫️جنگ نرم «تضادآفرین» است.
▫️جنگ نرم «تردیدآفرین» است.
▫️جنگ نرم «احساسات را درگیر میکند.»
💢اما راهکار رسانهای جهت شکست این مواجهه شناختی چیست؟
همواره درباره شیوههای طرحریزی رسانهای رسانههای معاند برای ایجاد تغییر در ادراکات و تفکرات مردم سخن گفتهایم، اما ایراد کار کجاست که همواره آن شطرنجباز ماهر که یک قدم جلوتر از برنامههای اشاره شده باشد، نیستیم.
▫️باید روایتساز باشیم. ما در روایت سازی رسانهای کمیتمان میلنگد.
▫️سوژه ها و موضوعات اصلی و فرعی را درست تشخیص دهیم.
▫️سرگرم نشویم.
▫️طرحریزی آفندی و پدافندی داشته باشیم.
▫️انعکاس صدای مردم و مشکلات کشور برای حل آنها باشیم. رسانههای ما عمدتا انعکاس صدای مسئولان و دستگاهها هستند تا صدای مردم.
▫️به موضوعات ملی، سطحی و جریانی نگاه نکنیم.
و در نهایت اینکه امروز به معنای واقعی کلمه در میانه جنگ شناختی و رسانهای تمام عیاری قرار داریم که وقتی در کنار برخی ناکارآمدیهای مدیریتی داخلی قرار میگیرد، به علت نداشتن #سواد_رسانهای اکثر مخاطبان، تبدیل به تیری زهرآگین برای افکار عمومی میشود که با هیچ پاککنی نیز نمیتوان آن را پاک کرد. امروز «#سمزدایی_رسانهای» ضرورتی است که اگر مورد توجه قرار نگیرد، باید روز به روز شاهد تلفات کشنده آن باشیم. کاش تا دیر نشده کاری کنیم.
متن کامل را اینجا بخوانید.
@asrehooshmandi
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
◼️قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»
▪️فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی را خدمت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، مقام معظم رهبری و همه ارادتمندان و عاشقان خاندان عصمت و کرامت تسلیت عرض میکنیم.
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
#دعوتنامه
#شما_هم_دعوتید
🚩 مراسم عزای حضرت سیدالشهداء (علیه السلام) همراه با اهالی هیئت هنر و رسانه قم
🚩 از شنبه ۳۰ مردادماه به مدت سه شب
🚩 بلوار غدیر، کوچه ۸ مجتمع آموزشی هدایت
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
لیست کتب رسانه،تبلیغات،عملیات رسانهای و روانی، فقه رسانه،اقناع، سینما.pdf
700K
🔷🔸 معرفی کتاب در حوزه های مختلف مرتبط با رسانه:
🔰 لیست کتب و مقالات #فقه_رسانه، #سواد_رسانه، #ارتباطات، #افکار_عمومی، #تبلیغ و پروپاگاندا، #سینما، #عملیات_روانی، شیوهها و مؤلفههای تأثیرگذاری و #اقناع رسانهای؛ به همراه معرفی اجمالی برخی منابع
📚این لیست توسط مرحوم استاد محمد حسین فرج نژاد تهیه شده و قبلا در این کانال منتشر شده بود که بنابر درخواست دوستان، مجدد منتشر میشود.
◾️برای شادی روح همه اموات، علما، اساتید تازه درگذشته علی الخصوص مرحوم استاد محمد حسین فرج نژاد و خانواده عزیزشان بخوانید سورة الفاتحه مع الاخلاص و الصلوات.
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh