16.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘آسیب های جنگ شناختی
🔳 تغییر اعتقادات و باورهای جامعه هدف در #جنگ_شناختی
▪️اعتقادات، نگرش ها، باورها و ارزشهای اساسی نخبگان و عامه مردم مورد هدف قرار میگیرد به عبارت دقیق تر، جامعه مخاطب به ویژه نخبگان و روشنفکران دائماًدرمعرض جنگ شناختی دشمن هستند و به نوعی ماهرانه و شاید نامحسوس مدیریت ادراک میشوند.
▪️این نوع تهاجم هیبریدی از طرح ریزی عملیات امنیتی پوشش و فریب و عملیات روانی است و به تغییر و دستکاری شناخت جامعه نسبت به نظام سیاسی منجر میشود و موجبات تردید و تشکیک در افکار عمومی را فراهم می سازند.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#پارا_کتاب
📚جنگ رسانه ای
▪️به طور کلی جنگ رسانه ای قرابت معنایی زیادی با مفهوم جنگ نرم دارد و رسانه ها از برجسته ترین مؤلفه های این جنگ به شمار می روند.
▫️جنگ رسانه ای جنگ بدون خون ریزی جنگ آرام و جنگ بهداشتی تلقی می شود؛ جنگی که در صفحات روزنامه ها میکروفون ،رادیوها صفحات تلویزیون ها و عدسی دوربین ها جریان دارد. این جنگ مقوله ای است که همکاری بخش های نظامی، سیاسی اطلاعاتی ،امنیتی رسانه ای و تبلیغاتی هر کشوری را می طلبد.
▪️سربازان این جنگ، متخصصان و استراتژیستهای تبلیغات بین المللی و کارگزاران رسانه ها هستند.
📔کتاب مبانی فقهی جنگ نرم رسانهای صفحه ۶۶
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘ارتقای بهداشت دیجیتال
▫️در دنیای دیجیتال امروزی، «بهداشت دیجیتال» به مجموعهای از اقدامات اشاره دارد که افراد میتوانند برای محافظت از حضور آنلاین خود و جلوگیری از قربانی شدن در عملیات روانی (PsyOps) انجام دهند.
▫️کمپینهای آگاهی عمومی میتوانند بهترین روشهای امنیت آنلاین را ترویج کنند، از جمله استفاده از رمزهای عبور قوی، شناسایی تلاشهای فیشینگ و درک اهمیت تنظیمات حریم خصوصی در پلتفرمهای رسانههای اجتماعی.
▫️علاوه بر این، این کمپینها میتوانند به افراد آموزش دهند که چگونه اعتبار اطلاعات آنلاین را بررسی کرده و از گرفتار شدن در دام انتشار اطلاعات نادرست خودداری کنند.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
انجمن سواد رسانه طلاب
🔘سایههای آهنی: زوال آفرینش در عصر اتوماسیون 🔻قسمت دوم ▫️در ادامه بایید بگوییم:آقای "کوماراسوآمی"
🔘سایههای آهنی: زوال آفرینش در عصر اتوماسیون
🔻قسمت پایانی
▪️آسیبهای دیگر گسترش ماشینیسم بر خودِ آثار هنری یا مصنوع است. از جمله این آسیبها سطحی شدن آثار هنری و عدم مواجهه صحیح با این آثار است. والتر بنیامین فیلسوف و زیباییشناس آلمانی در نظریه خود با نام "هنر و باز تولید مکانیکی" اذغان میکند که با از میان رفتن عنصرِ اصیل هنر یعنی «هاله»، اثر هنری به جای تکیه بر مهمترین کارکردی که تاکنون داشت یعنی کارکرد آیینی؛ به عامل دیگری چون سیاست وابسته میشود. سیاسی شدن زیباییشناسی، منش گریزناپذیر دوران باز تولید و تکثیر مکانیکی است.
▫️هالهی اثر هنری سه ویژگی دارد: اثر یکه و خاص است؛ با ما فاصله دارد؛ و جاودانی به نظر میرسد. نظر بنیامین دربارهی «هاله» مبتنی بر این ادعاست که وجودِ اثر هنری با ارجاع به هالهی آن، از کارکردِ آیینی آن جدا نیست. در مقابل، اثر هنریِ تکثیر شده به وسیلهی فناوریهای رسانهای مانند تلویزیون و مجلات کارکرد نمایشی دارد. برای مثال، نقاشی "لبخند ژوکوند" اثر "لئوناردو داوینچی" روزی والا بود یعنی تجلی و ارزش آیینی داشت؛ با ما فاصله داشت، در موزه لوور بود و باید به زیارتش میرفتیم، یکی بیشتر نبود، همان که به دیواری از لوور آویزان بود و در آن حالت مقدس و رمزآلود، جاودانه مینمود؛ اما امروز چنین نیست، بلکه پوستری چاپی با کیفیتی عالی است که هر کس با بهایی اندک آن را میخَرد و به دیوارخانه آویزان میکند.
▪️وقتی یک اثر هنری به دفعات بازتولید شد به مرور ارزش آیینی و اصیل خود را از دست میدهد. البته بنیامین هیچ افسوسی برای از میان رفتنِ ارزشِ آیینیِ هنر نمی خورد اما نظر نگارنده به "تئودور آدورنو" و هورکهایمر نزدیکتر است که تولید و مصرف انبوه تولیدات فرهنگی و هنری در عصر جدید را تحت عنوان فرهنگ سطحی، غیر خودجوش و تودهای نقد و نفی میکنند.
▫️حال حاضرِ ما احاطه شده با انواع تکنولوژیها و صنایعی که هرروزه در حال گسترش هستند و آفرینندگی انسان را از او گرفته و به دست "ماشین" میدهند؛ در واقع "ماشین" بشر را احاطه کرده. بله عقب ماندن کشور از تکنولوژی امری مطلوب نیست و باید به لایههای عمیق آن دست پیدا کرد اما توأمان نیاز است که رابطه ما با آفرینندگی منقطع نشود.
✍️میلاد حسنزاده
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
20.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘آسیب هیجانات در افشای اطلاعات و راهکارمقابله با آن
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
25.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 کلیپ| بزرگنمایی، پایه جنگ روانی
▫️یکی از پایههای جنگ روانی دشمنانِ هر ملّتی و بیش از همه در زمان ما، ملّت عزیز خود ما و ایران اسلامی ما، این است که دشمنان این ملّت را بزرگنمایی کنند. ... در میدان سیاسی هم بزرگنمایی دشمن موجب میشود انسان احساس کند که خودش در انزوا است، احساس کند که ضعیف است، احساس کند از عهدهی او برنمیآید؛ نتیجهاش این است که تسلیم خواستههای او بشود؛ بگویند این کار را بکنید، چَشم؛ آن کار را نکنید، چَشم؛ ... یکی از هنرهای بزرگ امام بزرگوار این بود که این ترس را از دلهای ملّت بیرون آورد، به ملّت احساس اعتماد داد، احساس خودباوری داد.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘نقش حیاتی رسانه ها را در دنیای مدرن برجسته می کند:
🔻بخش اول
1️⃣نقش ضروری رسانه ها در دنیای مدرن
در دنیای به هم پیوسته امروزی، رسانه ها نقشی محوری دارند که نمی توان آن را اغراق کرد. رسانه ها محوری هستند که مردم را به مردم، مردم را به سیستم های حاکم و جوامع را به یکدیگر در مقیاس جهانی متصل می کند. این قوی ترین سلاح غیر منفجره است که می تواند اثرات و بازتاب های چند وجهی را در کل جوامع ایجاد کند.
2️⃣ماهیت فراگیر رسانه
رسانه ها به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی روزمره ما تبدیل شده اند و تار و پود نمادین وجود ما را تشکیل می دهند. برخلاف نهادهای سنتی مانند مدارس، رسانه ها همه جا حضور دارند و به هر گوشه از جهان می رسند و مرزهای جغرافیایی، فرهنگی و سیاسی را فراتر می گذارند.
3️⃣اطلاع رسانی و شکل دادن به افکار عمومی
رسانه ها به عنوان یک منبع حیاتی اطلاعات عمل می کنند و مردم را از رویدادهای جهانی، تحولات سیاسی، تغییرات اقتصادی و مسائل اجتماعی آگاه می کنند. نه تنها اخبار را گزارش می کند، بلکه رویدادها را نیز تفسیر می کند، زمینه و تحلیلی ارائه می دهد که افکار عمومی را شکل می دهد و تصمیم گیری را هدایت می کند
▪️رسانه ها ابزاری قدرتمند برای آموزش به ویژه در عصر دیجیتال هستند. این می تواند یک "کلاس بدون دیوار" با میلیاردها دانش آموز ایجاد کند و یادگیری و انتشار دانش را تسهیل کند. همهگیری COVID-19 بر اهمیت رسانهها در آموزش آنلاین تأکید کرده است و مردم را قادر میسازد تا در دنیایی که به سرعت در حال تغییر است یاد بگیرند و سازگار شوند.
✍️میثم شهردمی
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
هدایت شده از استاد محمدحسین فرجنژاد
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽فیلمساز به منزله تکتیرانداز
👤استاد رفیعی
▪️فیلمساز مانند تکتیراندازی است که باید سلاحش را درست شناسایی کرده، پژوهش کرده و اطلاعاتش را کامل درآورده، محیط و دشمن را شناخته بعد شلیک میکند.
▪️فیلم ساخته میشود برای تاثیر و اثر گذاشتن بر مخاطب و وظیفه ما این است که تکنولوژی را خوب بشناسیم و به کار بگیریم.
🛒خرید دورۀ مستندسازی با موبایل:
https://farajnejad.ir/?p=8458
#ببینید
#فروش_دوره
🎓 مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد
📲 سایت | آپارات | اینستاگرام | ویراستی | ایتا
🔘درک ماهیت عملیات روانی
▪️برای درک اهمیت آموزش در مقابله با عملیات روانی، ابتدا لازم است ماهیت این عملیات را بشناسیم.
▫️در هسته اصلی خود، عملیات روانی با هدف تأثیرگذاری بر احساسات، باورها و فرآیندهای تصمیمگیری افراد یا گروهها انجام میشود.
▪️این کار اغلب از طریق انتشار اطلاعات نادرست، گمراهکننده، تبلیغات یا سوءاستفاده از تعصبات موجود صورت میگیرد.
▫️هدف نهایی نهتنها تغییر آنچه افراد فکر میکنند، بلکه چگونگی تفکر آنهاست که اغلب منجر به اقداماتی میشود که در خدمت منافع عاملان این عملیات است.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
انجمن سواد رسانه طلاب
🔘نقش حیاتی رسانه ها را در دنیای مدرن برجسته می کند: 🔻بخش اول 1️⃣نقش ضروری رسانه ها در دنیای مدرن د
🔘نقش حیاتی رسانه ها را در دنیای مدرن برجسته می کند:
🔻بخش دوم
4️⃣تقویت انسجام و مشارکت اجتماعی
رسانه ها نقش مهمی در تقویت انسجام اجتماعی و مشارکت عمومی دارند. بسترهایی برای بحث، نقد و تبادل نظر فراهم می کند و افراد را قادر می سازد تا فعالانه در مسائل اجتماعی مشارکت کنند. رسانهها همچنین میتوانند با آشنا کردن مردم با آداب و رسوم، سنتها و فرهنگهای سایر ملل، درک فرهنگی را ارتقا دهند.
5️⃣اهمیت سواد رسانه ای
در عصری که اطلاعات نادرست می تواند به سرعت گسترش یابد، سواد رسانه ای بیش از هر زمان دیگری حیاتی است. افراد را به مهارتهایی مجهز میکند تا محتوای رسانهای را بهطور انتقادی ارزیابی کنند، بین واقعیت و داستان تمایز قائل شوند و تصمیمهای آگاهانه بگیرند. سواد رسانه ای برای پیمایش در چشم انداز پیچیده دیجیتال و اجتناب از دام اطلاعات نادرست ضروری است.
6️⃣اعتماد و اعتبار
اثربخشی رسانه عمیقاً ریشه در اعتماد و اعتباری دارد که نزد مخاطبان خود ایجاد می کند. ساختارهای رسانه ای مستقل و قوی، با رعایت استانداردهای اخلاقی سختگیرانه، برای حفظ این اعتماد ضروری است. وقتی رسانه اعتماد مخاطبان خود را به دست آورد، می تواند به طور قابل توجهی بر الگوهای رفتاری و هنجارهای اجتماعی تأثیر بگذارد.
✍️میثم شهردمی
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
هدایت شده از استاد محمدحسین فرجنژاد
34.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔖هر ماه عرضۀ یک دورۀ جدید با تخفیف ویژه
📲در مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📣این ماه تخفیف ویژۀ دورۀ جامع ژورنالیسم
💡یکبار برای همیشه مهارت خبرنگاری را بیاموزید
📦قیمت اصلی دوره 995 هزار تومان
🎁قیمت با تخفیف ویژه با هفتاد درصد تخفیف 300 هزار تومان
🔗خرید دورۀ جامع ژورنالیسم از سایت استاد فرجنژاد
📽34 ساعت فیلم آموزشی
🎥برای آشنایی بیشتر با دوره، تیزر دوره را تماشا بفرمایید. 👆
⏳این تخفیف فقط تا پنجم دیماه پابرجاست و تکرار نمیشود.
#دوره
#اطلاعیه
🎓 مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد
📲 سایت | آپارات | اینستاگرام | ویراستی | ایتا