هدایت شده از دکتر رفیع الدین اسماعیلی
📚معرفی کتاب «سینما، دین و سیاست: بررسی انتقادی سینمای دینی پس از انقلاب» - بخش اول
📑ناشر: بوستان کتاب قم
👤نویسنده: دکتر رفیع الدین اسماعیلی
📅سال نشر: 1398
📃تعداد صفحات: 408
🖇سینمای ایران، به ویژه سینمای پس از انقلاب، اثرگذارترین، پرمخاطب ترین و البته موفق ترین شاخۀ هنر در ایران معاصر بوده است. پس از گذشت چهار دهۀ پرفراز و نشیب از انقلاب اسلامی ایران، ترسیم جریان های سینمایی موجود و ارزیابی آنها می تواند به درک آن کمک کند.
🖇در این کتاب جریان سینمای دینی در سینمای پساانقلاب بررسی شده است. پس از انقلاب به علت پررنگ شدن نقش مذهب و تعهدات دینی در زیست سیاسی - اجتماعی مردم، افکار هنرمندان متعهد و اولویت های سیاست گذاران، جریان سینمای دینی به مثابه پاسخی هنری - سیاسی به یک تقاضای اجتماعی، کمکم پدید آمد و تاکنون در میدان سینما حضوری نسبتاً فعال داشته است. بافت اجتماعی، زمینۀ تاریخی و دولت ها نقش جدی در فراز و فرود جریان سینمای دینی داشته اند که در این کتاب نقش هر یک از آنها بررسی شده است.
🔗 @r_esmaeili
#اختصاصی
💢 سایه آسیبها بر روی فعالیتهای سازمانهای فرهنگی
⭕️فرهنگ عبارت از مجموعه باورها، ارزشها و الگوهای متفاوت رفتاری که برای گروهی از مردم اهمیت دارد. فرهنگ هر کشور با کشور دیگر متفاوت میباشد. شناخت الگوها و تفاوتهای فرهنگی به لحاظ مدیریتی و ارتباطی در دو سطح بینالمللی و ملی حائز اهمیت است.
🔻شناخت این تفاوتها برای حفظ انسجام، اقتدار، هویت جامعه، پیشرفت و تعالی کشور ضرورت دارد و در این زمینه، نیازمند به تحول فرهنگی برای دستیابی به توسعه نمایان میشود. جامعهای که دچار ضعف فرهنگی باشد، سبب سقوط و زوال تمدن میشود.
🔻یکی از مواردی که باعث عدم پویایی فرهنگی یک کشور میشود، ناکارآمدی سازمانها و نهادهای فرهنگی آن کشور است، بنابراین بازنگری بنیادین بر فعالیت سازمانها و نهادهای فرهنگی از ضروریات هر جامعه است. واضح است این امر مهم حاصل نمیگردد مگر اینکه نخست به آسیبشناسی این سازمانها بپردازیم.
♦️ آسیبشناسی سازمانها و نهادهای فرهنگی در دو بُعد خُرد و کلان مورد بررسی قرار میگیرد.
♦️ ناکارآمدیهای ناشی از ضعفِ نظامِ قانونگذاریِ در سطح کلان فرهنگی:
1️⃣ فقدان استراتژی فرهنگی
2️⃣ فقر کادرهای تخصصی
3️⃣ فقدان نگرش بلندمدت به پدیدههای فرهنگی
4️⃣ عدم درک تحولات محیطی
5️⃣ سیاستزدگی نهادهای فرهنگی
6️⃣ عدم ارتباط نهادهای فرهنگی و علمی
7️⃣ فعالیتها و اقدامات موازی نهادهای فرهنگی
8️⃣ فقدان الگوها و مدلهای مطلوب مدیریت فرهنگی
9️⃣ عدم توجه به گسترش نهادهای مدنی فرهنگی
0️⃣1️⃣ ساختار معیوب اداری در نهادهای فرهنگی
♦️ ناکارآمدیهای مدیریت سازمانها و نهادهای فرهنگی (سطح خُرد):
1️⃣ ضعف آموزش کادرهای فرهنگی
2️⃣ فقدان اهداف (بلندمدت، میانمدت و کوتاهمدت)
3️⃣ ناکارآمدی ساختاری و تشکیلاتی (بوروکراسی اداری)
4️⃣ عدم پویایی و تحول پذیری (سیستمی)
5️⃣ عدم بهرهمندی از ابزار و تکنولوژی اطلاعات (lT)
6️⃣ تداخل وظایف سازمانها و نهادهای فرهنگی
7️⃣ فقدان تولید و باز تولید فرهنگی (انجماد فرهنگی)
8️⃣ تمایل به اهداف غیرذاتی
9️⃣ انفعال یا تسلیم فرهنگی
0️⃣1️⃣ مشتری محوری و فقدان ماهیت فرهنگی (مهندسی ارزش)
🔻دسته نخست که به آسیبهای نظام سیاستگذاری کلان کشور مربوط میباشد، بر روی فعالیتهای سازمانهای فرهنگی سایه انداختهاست؛ دسته دوم مربوط به اداره داخلی سازمانها و نهادهای فرهنگی میباشد.
🔻در بُعد کلان شورای عالی انقلاب فرهنگی باید با تلاش بیشتر معضلات فوق را، مرتفع نماید.
🔻در بُعد خُرد هم مدیران عالی اجرایی سازمانهای فرهنگی بایستی با جدیت بیشتری به این نکات توجه نموده تا بتوانند از مدیریتی مؤثر و کارآمد جهت دستیابی به اهداف فرهنگی بهرهبرداری نمایند.
♨️ یک نظام جامع مدیریت فرهنگی، میتواند روند تحولات مدیریتی جامعه را اصلاح کرده و بستر توسعه پایدار کشور را فراهم سازد.
♨️سیاستگذاران و مدیران فرهنگی برای ارتقای انسجام درونی و افزایش توان سازمان و جامعه در تطابق با محیط بیرونی نیازمند تسلط بر دانش، مهارت و رویکرد مطلوب در عرصه مدیریت فرهنگی هستند تا بتوانند با ایجاد، تثبیت و گسترش ارزشها و سیاستهای خاص خود از طریق برنامهها و خدمات فرهنگی متناسب و جذاب موثر باشند.
♨️بهرهگیری از دانش مدیریت فرهنگی با توجه به فرهنگ غنی اسلامی _ ایرانی و ظرفیت بالای نخبگان، ما را قادر خواهد ساخت تا بر مشکلات موجود در حوزه فرهنگ با موفقیت فائق آییم.
✍️عاطفه رضازاده
🖋ویراستار: گلستانی
•┈┈┈••✾••┈┈┈•
#رسانه #جنگ_روایت #جنگ_شناختی #فضای_مجازی #سلبریتی #سواد_رسانه
هدایت شده از انجمن سواد رسانه طلاب
💢 تاکتیک "تیرباران کامنتی" در شبکههای اجتماعی
⭕️ خُرده مقالهای پیرامون تاکتیک "تیربارن کامنتی" در شبکههای اجتماعی، خصوصا اینستاگرام
🔻 شاید این متن خیلی جنبهی عمومی نداشته باشد و مخاطب اصلی آن افراد سرشناس، #سلبریتیها و #اینفلوئنسرها باشند. اما دانستن این #تاکتیک برای عموم افرادی که در #فضای_مجازی فعال هستند بسیار مهم و راه گشاست. برای بسیاری از افراد پیش آمده که وقتی موضع خاصی میگیرند با کامنتهای متفاوتی از طرف هوادارانشان مواجه شوند. گاهی کامنتهای خوب و محبتآمیز و گاه بد و ناامید کننده، البته به فرمایش حضرت مولا علی ع در هر دو حالت فرد نباید خودش را ببازد و از #تحسین دیگران #مغرور یا از #تحقیر آنها احساس یاس کند. اما برای کشور ما که اساساً زیر حملات گسترده و بی وقفهی دشمنان ایران قرار دارد، این کامنتها مانند رگبار گلولهی تیربار ام61 وُلکان عمل میکند، و متاسفانه در این پنج شش سال اخیر شاهد بودهایم که بسیاری از سلبریتیهای ما از این گلوله باران جان سالم بهدر نبرده، و مسیر حق را گم کردند.
🔻به طور کلی این "تیرباران کامنتی" با سه نوع محتوای روانشناختی تهیه و علیه اهداف استفاده میشود.
1⃣ مرحلهی اول؛ کامنتهای توهینآمیز. این کامنتها با هدف عصبانی کردن و بهم ریختن تعادل روانی فرد نوشته میشوند. در این مرحله اکثر کامنتها فحش و ناسزاهای رکیک و ناموسی است و کلمات و صفتهایی بسیار بیشرمانه، تا هر چقدر هم که فرد سعهیصَدر داشته باشد و به روی خودش نیاورد، باز از درون دچار آشفتگی روحی و پریشانی در تصمیمگیری شود.
2⃣ مرحلهی دوم؛ کامنتهای شرمندهساز. در این مرحله کامنتها شکل مهربانانه و دلسوزانه بخود میگیرند و با جملاتی مانندِ؛ (از شما بعید بود چنین مطلبی را عنوان کنید!) یا (در شان شما نبود) و یا (از شما توقع نداشتیم) فرد را در شرایطی قرار میدهند که از کرده، یا گفتهی خود احساس شرمساری کند و کامنتهای فوق را نوعی لطف نسبت به خود قلمداد نماید. در این مرحله که به مرحلهی شرمندهسازی شهرت دارد، فرد که با کامنتهای توهینآمیز حس حقارت و عصبانیت را همزمان تجربه میکرده، از خودش خجالت میکشد که چرا موضعی گرفته یا مطلبی گفته که با نظر عام جامعه در تضادی این چنین قرار داشته، حال آنکه تمام این گلوله بارانِ کامنتی که گاه تا صدها هزار کامنت میرسد (با توجه به میزان شُهرت فرد) توسط چند ده نفر اتفاق میافتد و اساساً این کامنتها و نگارندههایش وزنی در جامعه ندارند یا در بهترین حالت وزن بسیار اندکی دارند. در این دو مرحله، فرد از نظر روانشناختی به مرحلهی پذیرش میرسد، زیرا از کردهی خود پشیمان است و به دنبال مَفری برای رهایی میگردد اما از آنجا که این حملات با هدف ناتوانسازی و تنبیه فرد صورت میگیرد هرگز دارای گذارههایی برای گفتگو و پرسش و پاسخ نیستند و هدف یا خواستهی خود را با رویکردی کاملا دیکتاتور مابانه به هدف خود تزریق میکنند. فرد که پریشان و مستاصل شده ناگهان با کامنتهای دیگری مواجه میشود.
3⃣ مرحلهی سوم؛ کامنتهای تهدید آمیز. در این مرحله کامنتها به وضوح خشن هستند از تهدید به اسیدپاشی و چاقو زدن تا حمله به خانواده و خانه، و یا آتش زدن خودرو یا حتی تجاوز و تعدی و قتل. حالا که فردِ مورد هدف در استیصال کامل به سر میبرد، تهدید او، هویتش را زیر فشار قرار میدهد و فرد خود را در لبهی پرتگاهی میبیند که به زودی از آن فروخواهد افتاد، پس تصمیمات آنی برای حفظ آبرو یا جان خود میگیرد و عقب نشینی را بهترین راهحل تصّور میکند، غافل از اینکه همین عقبنشینی فوری و بدون تامل و تفکر، دقیقا هدف اصلی و نهایی این "تیربارانکامنتی" است. در موارد بسیاری هدفِ مورد نظر دیگر جرات ارائه نظر در رابطه با موضوعات مهم کشور و خصوصا حمایت از آرمانها یا اهداف سرزمینیاش را از دست داده و سعی میکند با تغییراتی در سبک زندگیاش در شبکههای اجتماعی خود را شبیه جماعتی کند که زیر گلوله بارانِ چنین کامنتهایی قرار نمیگیرند، و احتمالا با خودش میگوید؛ خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو!.
♦️ این سه مرحله یعنی توهین و تحقیر، شرمندهسازی، و ترساندن، در بلند مدت از فردِ موردِ هدف یک عاملِ بیجیره و مواجب میسازد که حالا بیهیچ حملهای، خودش پیش پیش برای تیم حریف، گل به خودی بزند و حتی از باورها و اعتقاداتش به طور کامل دست بکشد.
✍سهیل سلیمی
•┈┈┈••✾••┈┈┈•
#رسانه #جنگ_روایت #جنگ_شناختی #فضای_مجازی #سلبریتی #سواد_رسانه
🔻انجمن سواد رسانه طلاب
🆔 @savad_rasaneh
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 برای نسل جدید افراد مشهور، کلاس سواد امنیتی بذارید که میرن آمریکا و اروپا و برمیگردن، آتو دست CIA و MI6 ندن، که توی این مواقع مجبور بشن بهشون سواری بدن
🔹 از تهدیدهای احلام و چت لورفته فلان فوتبالیست درس بگیرید، معلوم نیست از چنتای اینا تو کاباره و رختخواب و حموم، عکس و فیلم دارن!
✍ Amin Mosavi 2
@Hasanabbasi_students
هدایت شده از زمانه
📸دروغ پشت دروغ!
«آنقدر دروغ بگو که فرصت جواب دادن نداشته باشند». این ترفندیست که این روزها رسانهها و فعالان مجازی ضدایرانی از آن استفاده میکنند تا مردم را عصبانی کنند.
🍃[ #زمانه: پویشی برای همه مردم ایران ]✨
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
#ایتا #تلگرام #واتساپ #سروش #روبیکا
هدایت شده از جنگ شناختی ترکیبی
🔻 نبردِ موریانه وار در میدان قلب و ذهن(7)
♨️ در جنگ ترکیبی علیه مردم ایران و جمهوری اسلامی، در رأس استفاده کنندگان از "سلاح رسانه"، محور غربی قرار دارد!
♨️ در قُلۀ معاندانِ رسانه ای، آمریکا قرار دارد؛ آمریکا علاوه بر اینکه جنگ رسانهایِ عظیمی را در ابعاد مختلف به راه انداخته، مدیریت این بُعد از جنگ ترکیبی علیه مردم ایران را نیز برعهده دارد!
‼️ مدیریت این جنگ رسانه ای بر عهدۀ سازمان رسانههای جهانی آمریکا(USAGM) است؛ "صدای آمریکا"، "رادیو آزاد اروپا/رادیو آزاد"، "رادیو فردا"، "رادیو آزاد آسیا"، "شبکه الحره" و چند رسانه دیگر تحت نظر این سازمان فعالیت میکنند!
‼️ این سازمانِ به ظاهر اطلاعرسانی و حامیِ آزادی و دموکراسی، در بخشی از گزارش عملکردش در سال 2020م (ارائه شده در فوریه 2020م) اشاره کرده است که: این سازمان یک شبکه به نام «VOA 365» (صداى امريكا) با هدف "جنگ تبلیغاتی" علیه ایران به راهانداخته است!
‼️ بررسى کارنامۀ صدای امریکا(VOA 365) که زیر نظر این سازمان است نشان مىدهد كه؛ به لحاظ كمّيت، جمهورى اسلامى ايران آماج بيشترين تبليغات منفى از ناحیۀ اين رسانه بوده و به لحاظ كيفيت نيز سه موضوعِ "انقلاب اسلامى، ولايت فقيه و رهبرى نظام"، در صدر اهداف تخريبى آن قرار داشته است.
♨️ براساس اسناد درخواست بودجه سازمان(USAGM) برای سال 2021م، مبلغ درخواستی برای این سازمان مبلغ 637.3 میلیون دلار بوده است!
منبع: دهگانۀ جهاد تبیین
✍🏻 #محمد_اسداللهی
@emswar
هدایت شده از جنگ شناختی ترکیبی
🔻 نبردِ موریانه وار در میدان قلب و ذهن(6)
‼️ در جنگ ترکیبی علیه مردم ایران و جمهوری اسلامی، "سلاحِ رسانه" اهمیت ویژه و راهبردی دارد؛ زیرا دشمن به این جمعبندی رسیده که، کارایی ابزارهایی چون تهدید نظامی، فشار اقتصادی، نفوذ اطلاعاتی و خرابکاری بدون سلاح رسانه قابل تصوّر نیست!
♨️ نقش مؤثر رسانه در آشوب های ایران از سال 1388 و به خصوص آشوب های اخیر و پس از مرگ مهسا امینی، دلیل اصرار دشمن بر استفاده از این سلاح است!
‼️ اولویت یافتن ابزار رسانه با تکنیکهایی همانند روایتسازیهای دروغین و تحریف حقایق، به سبب محوریت یافتن "ارادهها" در عرصۀ نوینِ جنگ ترکیبی است!
🔴 با "رسانه" است که تهدید، تحریم و تحریف جایگاه خود را در جنگ ترکیبی پیدا میکند؛ زیرا هدف هر سه، شکستن "ارادۀ ملت ایران"، تغییر رفتار و واژگونی نظام جمهوری اسلامی است. به همین دلیل محور و کانون جنگ ترکیبی را باید در "جنگ رسانهای" دید زیرا سایر سلاحها بدون آن اثربخش نیستند.
‼️ در این روزها جبههای از رسانههای غربی، عربی، عِبری و ضدّ انقلاب، ملت ایران را تحت شدیدترین بمباران خبری، شُبههافکنی، تردیدسازی، روایتسازی جعلی و پاد روایتسازی قرار داده اند!
♨️ سلاح رسانۀ دشمن نیز بر سه بستر شبکههای رادیویی و تلویزیونیِ ماهوارهای، اینترنت و شبکههای اجتماعیِ مجازی، مأموریت بمبارانِ جعلیّات، شُبهات، تحریفات، قلب واقعیتها، شایعات و دروغپردازیها علیه مردم ایران را برعهده دارد...
منبع: دهگانۀ جهاد تبیین
✍🏻 #محمد_اسداللهی
#سلسله_یادداشت
#آنتی_سکولار
https://eitaa.com/joinchat/4290379807Ccd1f0861fd
هدایت شده از هنر جنگ شناختی | کانال آموزشی- تحلیلی
🔷یک پژوهشگر فضای مجازی تاکید کرد:
💠نقض قاعده «نفی سبیل» در فضای مجازی/فقه باید بروزرسانی شود
💠آل داود با بیان اینکه قائده نفی سبیل به وضوح در فضای مجازی نقض شده است، گفت: در فضای مجازی با مباحث فقهی جدید مانند لایک حرام(پسندیدن حرام) روبرو هستیم که نمی توان با مسائل قدیمی آنها را مدیریت کرد لذا باید فقه این فضا عرضه شود.
💠سید علیرضا آل داود در گفت وگو با خبرنگار گروه اندیشه خبرگزاری شبستان با بیان اینکه متاسفانه هنوز رساله فقه فضای مجازی نداریم، اظهار کرد: با وجود اینکه سال های متمادی از ورود اینترنت به کشور گذشته بحث بسیار مهم فقه فضای مجازی در کشور بسیار مغفول مانده در حالی که آموختن احکام شرعی فقه فضای مجازی واجب و ضروری است.
💠مدرس سواد رسانه ای ادامه داد: یکی از مشکلات جدی امروز فضای مجازی که بی اخلاقی و انواع منکرات در آن به وفور دیده می شود، عدم رعایت احکام فقهی واجب، حرام، مستحب، مکروه و مباح است در حالی که اگر این احکام رعایت شود به ارتقای اخلاق و نائل شدن به جامعه مدنی و تمدن اسلامی در این فضا منجر می شود.
💠وی تصریح کرد: به عنوان مثال اگر به کسی یا افرادی در فضای مجازی تهمت زده شود، یا در این فضا پشت سر کسی غیبت شود و یا افراد مرتکب انجام سایر گناهان کبیره شوند وظیفه سایر مخاطبان در این فضا است که نهی از منکر کرده و واجب است در چنین شرایطی از فردی که حقش تضییع شده دفاع نمایند و آبرویش را حفظ کنند.
💠آل داود اضافه کرد: مطابق با احادیث معتبر و مسائل مطرح شده در فقه اسلامی، حفظ عِرض مومن از حرمت کعبه بالاتر است و هتاکی نسبت به مومن باعث عدم استجابت دعا و حدود شرعی می شود.
🌐http://shabestan.ir/detail/News/745545
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
هدایت شده از هنر جنگ شناختی | کانال آموزشی- تحلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسیبهای شبکههای اجتماعی(قسمت دوم)
🎙 سید علیرضا آلداود
#مهارت_های_زندگی
#تربیت_رسانه_ای
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
💠 مدرس سواد و تربیت رسانهای شوید 📱
💠https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
هدایت شده از هنر جنگ شناختی | کانال آموزشی- تحلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تفکر درست در فضای مجازی
🎙 سید علیرضا آلداود
#مهارت_های_زندگی
#تربیت_رسانه_ای
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
هدایت شده از موسسه مصاف
هدایت شده از کانال گزیده ی خبرها
⚫️ ممکن است همان بلایی که سَرِ مردمِ مدینه آمد، به سَرِ ما هم بیاید؟؟؟
⬅️ آیا آسیبی که مردم زمان حضرت زهرا (سلام الله علیها) به آن دچار شدند، گریبانگیر مردم امروز نمیشود؟
▪️وقتی حضرت زهرا (سلام الله علیها) خطاب به مردم آن روز میفرمایند: مَعاشِرَ النّاسَ المُسرِعَةِ إلی قيلِ الباطِلِ، شما به دنبال حرفهای باطل رفتید، چرا که باطل هم سیاه نمایی میکند، هم جای حق و باطل را با هم عوض میکند،
▪️معنای امروزی کلام حضرت زهرا سلام الله علیها این میشود که ای مردم اگر شما به بلندگوهای دشمن مثل BBC و VOA و شبکههای ماهوارهای و کانالهای مجازی دشمن گوش دادید همان بلایی که سَرِ مردمِ مدینه آمد به سَرِ شما هم میآید،
⬅️ در آن زمان دشمن توانست مردم مدینه را نسبت به اهل بیت (علیهم السلام) بیتفاوت بکند، دشمنِ امروز هم میتواند مردم را نسبت به جایگاه ولایت بیتفاوت بکند.
👤 #استاد_ماندگاری
.
.
گزیده ی خبرها در همه پیامرسانها👇
@gozideyekhabarha
https://eitaa.com/gozideyekhabarha
هدایت شده از تحلیل سیاسی _ فرهنگی-اجتماعی
💢 سلبریتیهایی مثل علی دایی و ترانه علیدوستی با تحریک جوانانی مثل #محسن_شکاری اونها رو تبدیل به زامبی کردند، در حدی که محسن شکاری زمان قمهکشی فکر کرده بود تو بازیه و داره میره مرحله بعد
🔹 آقای قوه قضائیه، اگر زامبی سازان را محاکمه نکنی، زامبیهای مثل محسن شکاری تمام نمیشوند.
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
💢 تاکتیک "تیرباران کامنتی" در شبکههای اجتماعی
🔻 شاید این متن خیلی جنبهی عمومی نداشته باشد و مخاطب اصلی آن افراد سرشناس، #سلبریتیها و #اینفلوئنسرها باشند. اما دانستن این #تاکتیک برای عموم افرادی که در #فضای_مجازی فعال هستند بسیار مهم و راه گشاست.
برای بسیاری از افراد پیش آمده که وقتی موضع خاصی میگیرند با کامنتهای متفاوتی از طرف هوادارانشان مواجه شوند. گاهی کامنتهای خوب و محبتآمیز و گاه بد و ناامید کننده، البته به فرمایش حضرت مولا علی ع در هر دو حالت فرد نباید خودش را ببازد و از تحسین دیگران مغرور یا از تحقیر آنها احساس یاس کند. اما برای کشور ما که اساساً زیر حملات گسترده و بی وقفهی دشمنان ایران قرار دارد، این کامنتها مانند رگبار گلولهی تیربار ام61 وُلکان عمل میکند، و متاسفانه در این پنج شش سال اخیر شاهد بودهایم که بسیاری از سلبریتیهای ما از این گلوله باران جان سالم بهدر نبرده، و مسیر حق را گم کردند.
🔻به طور کلی این "تیرباران کامنتی" با سه نوع محتوای روانشناختی تهیه و علیه اهداف استفاده میشود.
1️⃣ مرحلهی اول؛ کامنتهای توهینآمیز. این کامنتها با هدف عصبانی کردن و بهم ریختن تعادل روانی فرد نوشته میشوند. در این مرحله اکثر کامنتها فحش و ناسزاهای رکیک و ناموسی است و کلمات و صفتهایی بسیار بیشرمانه، تا هر چقدر هم که فرد سعهیصَدر داشته باشد و به روی خودش نیاورد، باز از درون دچار آشفتگی روحی و پریشانی در تصمیمگیری شود.
2️⃣ مرحلهی دوم؛ کامنتهای شرمندهساز. در این مرحله کامنتها شکل مهربانانه و دلسوزانه بخود میگیرند و با جملاتی مانندِ؛ (از شما بعید بود چنین مطلبی را عنوان کنید!) یا (در شان شما نبود) و یا (از شما توقع نداشتیم) فرد را در شرایطی قرار میدهند که از کرده، یا گفتهی خود احساس شرمساری کند و کامنتهای فوق را نوعی لطف نسبت به خود قلمداد نماید. در این مرحله که به مرحلهی شرمندهسازی شهرت دارد، فرد که با کامنتهای توهینآمیز حس حقارت و عصبانیت را همزمان تجربه میکرده، از خودش خجالت میکشد که چرا موضعی گرفته یا مطلبی گفته که با نظر عام جامعه در تضادی این چنین قرار داشته، حال آنکه تمام این گلوله بارانِ کامنتی که گاه تا صدها هزار کامنت میرسد (با توجه به میزان شُهرت فرد) توسط چند ده نفر اتفاق میافتد و اساساً این کامنتها و نگارندههایش وزنی در جامعه ندارند یا در بهترین حالت وزن بسیار اندکی دارند. در این دو مرحله، فرد از نظر روانشناختی به مرحلهی پذیرش میرسد، زیرا از کردهی خود پشیمان است و به دنبال مَفری برای رهایی میگردد اما از آنجا که این حملات با هدف ناتوانسازی و تنبیه فرد صورت میگیرد هرگز دارای گذارههایی برای گفتگو و پرسش و پاسخ نیستند و هدف یا خواستهی خود را با رویکردی کاملا دیکتاتور مابانه به هدف خود تزریق میکنند. فرد که پریشان و مستاصل شده ناگهان با کامنتهای دیگری مواجه میشود.
3️⃣ مرحلهی سوم؛ کامنتهای تهدید آمیز. در این مرحله کامنتها به وضوح خشن هستند از تهدید به اسیدپاشی و چاقو زدن تا حمله به خانواده و خانه، و یا آتش زدن خودرو یا حتی تجاوز و تعدی و قتل. حالا که فردِ مورد هدف در استیصال کامل به سر میبرد، تهدید او، هویتش را زیر فشار قرار میدهد و فرد خود را در لبهی پرتگاهی میبیند که به زودی از آن فروخواهد افتاد، پس تصمیمات آنی برای حفظ آبرو یا جان خود میگیرد و عقب نشینی را بهترین راهحل تصّور میکند، غافل از اینکه همین عقبنشینی فوری و بدون تامل و تفکر، دقیقا هدف اصلی و نهایی این "تیربارانکامنتی" است. در موارد بسیاری هدفِ مورد نظر دیگر جرات ارائه نظر در رابطه با موضوعات مهم کشور و خصوصا حمایت از آرمانها یا اهداف سرزمینیاش را از دست داده و سعی میکند با تغییراتی در سبک زندگیاش در شبکههای اجتماعی خود را شبیه جماعتی کند که زیر گلوله بارانِ چنین کامنتهایی قرار نمیگیرند، و احتمالا با خودش میگوید؛ خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو!.
♦️ این سه مرحله یعنی توهین و تحقیر، شرمندهسازی، و ترساندن، در بلند مدت از فردِ موردِ هدف یک عاملِ بیجیره و مواجب میسازد که حالا بیهیچ حملهای، خودش پیش پیش برای تیم حریف، گل به خودی بزند و حتی از باورها و اعتقاداتش به طور کامل دست بکشد.
کانال رهبرمون❤️ باید بزرگترین کانال ایتا باشه😍👇
@khamenei_ir
اخبار داغ سلبریتی ها
┄┅❅📀🖥📀❅┅┅
@BaSELEBRTY
هدایت شده از بیداری ملت
28.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مجموعه مستند "نظم نوین جهانی"
💠 قسمت دوم : چشم انداز ایران در نظم نوین صنعتی
🔸آیا از تروریسم صنعتی اطلاعی دارید ؟
🔹آیا میدانید آمریکا و متحدانش به چه قیمتی صنعتی شده اند؟
🔸از برنامه های ایران برای حضور در نظم نوین صنعتی جهان اطلاع دارید؟
#نظم_نوین #صنعت #لبیک_یا_خامنه_ای
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مجموعه مستند "نظم نوین جهانی"
💠 قسمت اول : نظم نوین اقتصادی و آینده درخشان ایران
🔸آیا از تروریسم تحریمی اطلاعی دارید ؟
🔹آیا میدانید اقتصاد جهان در پیچ تاریخی خود قرار دارد ؟
🔸از برنامه های ایران برای حضور در نظم نوین اقتصادی جهان اطلاع دارید؟
#نظم_نوین #اقتصاد #لبیک_یا_خامنه_ای
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
🔴فیلترینگ اینستاگرام؛ آش نخورده و دهان سوخته
🔰هدف این است که جنگ افزارهای مجازی دشمن نتوانند در کشور فعالیت کنند. بنابراین با فیلترینگ مرسوم فعلی یک پلتفرم به تنهایی این هدف حاصل نمی شود.
◀️تمام راه هایی که منجر به تاخت و تاز این پلتفرم ها در کشور می شود، از جمله فیلترشکن ها، پروکسی ها و پوسته ها و ... باید مسدود شوند و پهنای باند این پلتفرمهای مخرب هم بسته شود؛ وگرنه می شود آش نخورده و دهان سوخته.
یعنی واقعاً فیلتر نشده اما چوب آن را می خوریم و سرآخر هم عده ای می گویند دیدید که فیلترینگ جواب نداد❗️
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از محمد جوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️تفاوت جنگ نرم و سخت
📍جنگ نرم یک عرصهی بسیار وسیعی است که روزبهروز با گسترش فضای مجازی، گسترده و خطرناکتر میشود...
📍در جنگ سخت، جسمها به خاکوخون کشیده میشوند اما روحها پرواز میکنند بسوی بهشت...
📍در جنگ نرم، جسمها سالم میمانند و پروار میشوند اما روحها میروند به قعر جهنم...
🎙بهروایت رهبر معظم انقلاب
#جنگ_شناختی
🧠⚔علوم و جنگ شناختی
@CWarfare
هدایت شده از پایگاه حوزه نت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم
💢 حواست به فضای مجازی باشه!
📌 احکام به زبان ساده
#احکام
#فضای_مجازی
#آموزش_احکام
#احکام_به_زبان_ساده
📎 👇👇👇👇👇
🌐 https://noo.rs/mD3va 🌐
🆔 @hawzah_net
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🤔آیا میشود بدون احداث #شبکه_ملی_اطلاعات با شرکت هایی نظیر اینستاگرام قرار دادی خوب ، محکم و سودمند بست؟
❌جواب واضح است ؛ خیر
⁉️چرا خیر؟
💪چون زمانی میشود در مذاکره دست برتر را داشت و بیشترین سود را برد که قدرت داشته باشید و طرف مقابل بداند هیچ نیازی به او ندارید و در این حالت است که سعی میکند تحت قالب مذاکره به شما نزدیک شود و منافع خود را با قرار داد تضمین کند!
🤦♂اما امروز ما نه در زیر ساخت سخت افزاری [مثل سرور و دیتا سنتر] ، نه در زیر ساخت نرم افزاری [مثل سیستم عامل] و نه در بخش ابزار [مثل تلفن همراه داخلی] استقلال داریم و فقط اندکی در بُعد خدمات [مثل پیامرسانها] و محتوا پیشرفت کردهایم ، لذا حاکمیت و قوتی در فضای مجازی ما دیده نمیشود که انتظار یک قرار داد سودآور و الزامآور با #متا را داشته باشیم!!!
⚠️در ضمن به همین دلایلی که گفته شد اینستا خیلی راحت میتواند در شرایط خاص که دشمن نیاز به #جنگ_شناختی شدید رسانهای دارد ، قرار داد خود با جمهوری اسلامی را یک طرفه نقض کند و مثل همین روزها ، دوباره به جولانگاه منافقین و آشوب گران تبدیل گردد و بر ضد منافع ایران عمل کند!!!
😏از این بدقولی ها کم ندیدهایم!!!
✍ میلاد خورسندی
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032