✍هماکنون از طریق AI Test Kitchen که رابط #گوگل برای پروژههای آزمایشی است، میتوان این #مدل را امتحان کرد.
🟣#گوگل از مدل #هوش_مصنوعی تولید #تصویر جدیدی با نام ImageFX رونمایی کرد که توسط تیم DeepMind توسعه یافته است و از Imagen 2 پشتیبانی میکند.
🟣هرچند ImageFX از نظر عملکرد تفاوتی نسبت به ابزارهایی مانند میدجرنی و DALL-E 3 ندارد، اما گوگل در معرفی این مدل به «چیپهای بیانگر» اشاره کرده است که اساساً فهرستی از کلیدواژههای پیشنهادی هستند که به #کاربران اجازه میدهد ایدهها و خلاقیتهای خود را بیشتر کاوش کنند.
🗣گوگل ادعا میکند که اقداماتی را انجام داده تا اطمینان پیدا کند که از ImageFX نمیتوان به روشهایی که در نظر گرفته نشدهاند، استفاده کرد.
✅گوگل همچنین در پست خود به وجود یک فیلتر در ImageFX برای افراد شناختهشده اشاره کرده است که احتمالاً از تولید تصاویر جعلی افراد معروف جلوگیری میکند.
@science_ai
✍#هوش_مصنوعی Gemini Ultra توانایی #تجزیهوتحلیل بهتر و عمیقتری نسبت به نسخهی اولیه خواهد داشت.
🟣پس از استقبال گسترده از قدرتمندترین مدل زبانی بزرگ گوگل موسوم به #جمنای (Gemini) و رقابت تنگاتنگ این هوش مصنوعی با مدل زبانی شرکت OpenAI، حالا غول فناوری تصمیم دارد تا پیشرفتهترین مدل هوش مصنوعی خود را روانه بازار کند.
🗣بر اساس اطلاعات فاششده از یک منبع آگاه در شبکهی اجتماعی ایکس، گوگل مدل پیشرفتهی هوش مصنوعی جمنای با نام جمنای اولترا (Gemini Ultra) را این هفته منتشر خواهد کرد.
✅هوش مصنوعی Gemini Ultra مانند ChatGPT و Copilot مایکروسافت از اپلیکیشن اختصاصی برای اندروید بهره میبرد؛ اما در ابتدا، صرفاً از زبان انگلیسی پشتیبانی میکند.
@science_ai
✍اپلیکیشن #هوش_مصنوعی قدرتمند #گوگل برای گوشیهای اندرویدی دردسترس قرار گرفت.
🟣#دستیار #هوشمند جمنای اکنون در قالب اپلیکیشنی مستقل برای دستگاههای اندرویدی دردسترس قرار دارد تا کاربران بتوانند با ابزارهوش مصنوعی گوگل (مبتنیبر مدل زبانی بزرگ Gemini Pro) در گوشی یا تبلت خود کار کنند. اپلیکیشن جمنای از طریق گوگل پلی قابل دانلود است.
✅#گوگل علاوهبر انتشار اپلیکیشن جمنای که جایگزین Google Assistant در گوشیهای اندرویدی خواهد شد، #چتبات تحت وب بارد را به جمنای (Gemini Advanced) تغییر نام داده است تا اکوسیستم یکپارچهای برای همهی مدلهای هوش مصنوعی خود ایجاد کند.
🗣راهاندازی اپلیکیشن جمنای هنوز بهصورت رسمی از سوی گوگل اعلام نشده و بهنظر میرسد که فعلاً با محدودیتهایی مواجه است و برخی کاربران پیغام خطای «جمنای درحالحاضر دردسترس نیست، بعداً دوباره امتحان کنید» را دریافت کردهاند.
🔴چنانچه اپلیکیشن بهدرستی نصب و اجرا شود، میتوان از طریق آیکون برنامه، با گفتن Hey Google یا با نگهداشتن دکمهی پاور آن را فراخوانی کرد.
@science_ai
برای استفاده از #هوش_مصنوعی جیمنای #گوگل ابتدا نرم افزار شکن رو نصب کنید بعد نصب روی ابر کلیک کنید فعال شود.
«شکن - یک تحریمشکن» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=co.bonyan.shecan&ref=share
بعد فعال شدن با لینک زیر وارد شوید.
Gemini
https://gemini.google.com/?hl=fa
@science_ai
✍🏻انویدیا از ابررایانه Eos رونمایی کرد تا مرزهای #هوش_مصنوعی را کنار بگذارد.
انویدیا درنمایشگاه تجاری Supercomputing 2023، از Eos، #ابررایانه پیشگامانه خود در مقیاس مرکز داده رونمایی کرد.Eos که به عنوان “کارخانه هوش مصنوعی” شناخته می شود،برای جاانداختن مرزهای توسعه هوش مصنوعی طراحی شده است.
اEos توسط یک ستاپ چشمگیر از 576 سیستم Nvidia DGX H100، یکپارچه شده با شبکه Quantum-2 InfiniBand و نرم افزار تخصصی، قدرت می گیردکه به عملکرد خیره کننده 18.4 اگزافلاپس FP8 AI دست می یابد.این پیکربندی نشاندهنده تحولی از پروژههای ابررایانه قبلی انویدیا،SaturnV و Selene است که معماری پیشرفته DGX SuperPOD را به نمایش میگذارد. این طراحی مقیاسگذاری سریع راهحلهای مرکز داده هوش مصنوعی را امکانپذیر میسازد.
درقلب Eos 4608 پردازنده گرافیکی H100 قرار دارد که در هر هشت APU Tensor Core هر سیستم DGX H100 پخش شده است.این پیکربندی سختافزاری برای مدیریت بارهای کاری گسترده، مانند آموزش مدلهای زبان بزرگ، اجرای توصیهکنندههای هوش مصنوعی،انجام تجزیه وتحلیل در مقیاس بزرگ، انجام شبیهسازیهای کوانتومی طراحی شده است.
@science_ai
✍🏻ساخت #تراشه رایانهای غیرقابل #هک به کمک دانشمندان ایرانی
توسعه انفجاری اخیر #مدلهای #هوش_مصنوعی در دنیای فناوری منجر به تقاضا برای رایانههایی شده است که بتوانند مجموعههای بزرگی از اطلاعات را پردازش کنند.
اکنون گروهی به سرپرستی پروفسور نادر انقطاع استاد دانشکده مهندسی و علوم کاربردی دانشگاه پنسیلوانیا، یک تراشه سیلیکونی فوتونیک(SiPh) طراحی کردهاند که میتواند محاسبات ریاضی را به جای استفاده از برق با استفاده از نور انجام دهد.
این تیم به این دلیل به سمت استفاده از نور رفت که سریعترین وسیله برای انتقال دادههاست. همچنین استفاده از سیلیکون که فراوان است، باعث میشود این فناوری به سرعت مقیاسپذیر شود.
هدف پژوهشگران طراحی تراشهای بود که بتواند ضرب ماتریس برداری را انجام دهد که یک فرآیند محاسبات ریاضی رایج است که به طور گسترده در توسعه و عملکرد شبکههای عصبی استفاده میشود و هنگام توسعه و تقویت مدلهای هوش مصنوعی که امروزه در حال توسعه هستند، حیاتی است. آنها ارتفاع تراشه را در مناطق خاصی از آن کاهش دادند تا نحوه انتشار نور داخل آن را کنترل کنند.
@science_ai
✍🏻ارزش OpenAI طی قراردادی، احتمالاً به 80 میلیارد دلار میرسد
به عبارت دیگر، ارزش این شرکت در کمتر از 10 ماه تقریباً سه برابر میشود. اکنون OpenAI یکی از باارزشترین استارتاپهای فناوری جهان، پس از بایتدنس و اسپیسایکس است. از سوی دیگر، «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI نیز درحال مذاکره برای بهدستآوردن سرمایههای بیشتر برای ساخت #تراشههای #هوش_مصنوعی اختصاصی خود است.
شرکتهای سرمایهگذاری خطرپذیر مانند Thrive Capital ،Sequoia Capital ،Andreessen Horowitz و K2 Global در یک پیشنهاد مناقصه، ارزش این شرکت را حدود 29 میلیارد دلار اعلام کردند. طی این سالها، OpenAI چندین سرمایه عمده را جذب کرده است؛ ازجمله سرمایهگذاری 10 میلیارد دلاری مایکروسافت در سال 2023 که یکی از بزرگترین حامیان این شرکت محسوب میشود.
عرضه ChatGPT در اواخر سال 2022 سروصدای زیادی را پیرامون هوش مصنوعی بهراه انداخت و شرکتها را بر آن داشت تا بهدنبال راههایی برای استفاده از قدرت این فناوری باشند. از آن زمان، مدل هوش مصنوعی این شرکت در محصولات مختلفی مانند موتور جستجوی بینگ مایکروسافت بهکار رفته است.
@science_ai
✍🏻توافقنامه غولهای فناوری برای جلوگیری از انتشار #دیپفیکهای انتخاباتی معرفی شد
20 شرکت حوزه فناوری توافقنامه جدیدی را امضا کردهاند که هدف آن جلوگیری از انتشار دیپفیکهای #هوش_مصنوعی مربوط به انتخابات سال 2024 است که در بیش از 40 کشور جهان برگزار میشود. OpenAI، #گوگل، #متا، #آمازون،#ادوبی و #ایکس ازجمله شرکتهای امضاکننده این طرح هستند.
شرکتهای امضاکننده آن با هشت تعهد زیر موافقت کردهاند:
• توسعه و اجرای فناوری برای کاهش خطرات مربوط به محتوای انتخاباتی فریبنده #هوش_مصنوعی، ازجمله ابزارهای متنباز
• ارزیابی مدلها در محدوده این توافقنامه برای درک خطراتی که ممکن است در مورد محتوای انتخابی فریبنده هوش مصنوعی ایجاد کنند
• شناسایی توزیعکنندگان این محتواها
• رسیدگی مناسب به محتواهای شناساییشده
• تقویت انعطافپذیری بینصنعتی در برابر محتوای انتخاباتی فریبنده هوش مصنوعی
• ارائه شفافیت برای عموم در مورد نحوه برخورد شرکت با این دسته از محتوا
• ادامه همکاری با مجموعه متنوعی از سازمانهای جامعه مدنی جهانی و دانشگاهیان
• حمایت از تلاشها برای تقویت آگاهی عمومی، سواد رسانهای و تابآوری کل جامعه
@science_ai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوشش نامریی
خلاقیت چینی ها
#هوش_مصنوعی
@science_ai
🔰شرکت Nvidia یک #نرمافزار #چتبات قابل نصب برروی Windows 11، موسوم به NVIDIA Chat with RTX ارائه کرده که از #محتوای فایلهای داخل رایانه، برای RAG استفاده میکند. به عبارت دیگر پاسخ پرسشهای شما را با بررسی فایلهایی که بهش معرفی میکنید میدهد.
این #چتبات برای اجرا نیاز به واحد گرافیکی GeForce RTX دارد.
#هوش_مصنوعی
@science_ai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 سیدحسن نصرالله: #موبایل و #دوربین مداربسته #جاسوس اسرائیل هستند/ خواهش میکنم مردم اینترنت آنها را قطع کنند
💬 دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی به مناسبت روز جانباز:
🔻 موبایلی که در دست شما و خانواده تان است جاسوس اصلی است و جاسوس قاتلی است.
🔻 همین موبایلی که در دست شماهاست جاسوس قاتلی است که اطلاعات دقیقی به دشمن می دهد و مکان فرماندهان ما را نشان می دهد.
🔻 خواهش می کنم برای حفظ امنیت خود و دیگران دقت و احتیاط کنید؛ اکثر اتفاقاتی که برای ما افتاده به خاطر موبایل بوده است.
🔻 اسرائیلی ها همه چیز را از طریق این موبایل ها متوجه می شوند.
🔻 اسرائیل به جاسوس نیاز ندارد بلکه از طریق دوربین های مدار بسته که به اینترنت وصل است همه شهرها و و خیابان ها و رزمندگان را می بیند.
🔻 از همه مردم می خواهم در خیابان و داروخانه و ... که دوربین دارد اینترنت آن را قطع کنند این واجب شرعی است.
#هوش_مصنوعی
@science_ai
✍درحالحاضر، قطار هیجان محصول جدید ناتینگ با سرعت زیادی حرکت میکند. ناتینگ #ویدئویی از مصاحبهی کارل پی، مدیرعامل شرکت را منتشر کرده است که دلایل تولید گوشی میانردهی فون 2a را برجسته میکند.
🟣گوشی ناتینگ فون 2a در ایالات متحده طبق برنامهی توسعهدهندگان شرکت ناتینگ دردسترس توسعهدهندگان قرار خواهد گرفت.
🗣ناتینگ در اطلاعیهی خود نوشته است: «شرکتکنندگان گوشی فون 2a را دریافت خواهند کرد تا با استفاده از برد توسعهی Glyph، بازخوردهای خود را از تجربهی کاربری گوشی ارائه دهند.»کارل پی در مصاحبهاش میگوید: «اکثر شرکتها به محصولات غیرپریمیوم خود اهمیت نمیدهند.
🔴فکر میکنم که بسیاری از آنها وقتی چنین محصولاتی را تولید میکنند، فرض میکنند که کاربران هوش کمی دارند. بنابراین، چیزهای بیاهمیتی را به محصول اضافه میکنند که آن را بهنظر قوی جلوه میدهد؛
🤔مدیرعامل ناتینگ گوشیهای اقتصادی رقبا را توصیف و بیان کرد که محفظهی دوربینهای آنها بسیار بزرگ است و حسگرهای داخلیشان تضعیف شدهاند .
#هوش_مصنوعی
@science_ai
✍#گوگل با رونمایی جمنای ۱٫۵ قدم روبهجلو محکمی در حوزهی هوش مصنوعی برداشت و نفس را در سینهی OpenAI حبس کرد.
🔴تقریباً دو ماه پس از رونمایی جمنای، گوگل دست به معرفی #نسخهی جدید این مدل زبانی بزرگ (LLM) زده است. غول آمریکایی صنعت فناوری میگوید جمنای ۱٫۵ از امروز برای توسعهدهندگان و کاربران سازمانی دردسترس است و بهزودی برای کاربران عادی نیز منتشر میشود.
🗣گوگل میگوید جمنای ۱٫۵ پرو با بهرهگیری از تکنیکی به نام MoE ساخته شده است تا هر زمان که سؤالی از آن میپرسید، صرفاً بخشهایی از کل مدل زبانی وارد عمل شوند و نیازی به درگیرکردن تمامی بخشها نباشد.
📣 این رویکرد نهتنها باعث بهبود سرعت جمنای ۱٫۵ پرو میشود بلکه هزینههای نگهداری آن را برای گوگل کاهش میدهد.بر اساس گفتهی گوگل، Context Window جمنای ۱٫۵ به یک میلیون توکن رسیده؛ درحالیکه همین عدد برای GPT-4 و Gemini Pro به ترتیب به ۱۲۸٬۰۰۰ توکن و ۳۲٬۰۰۰ توکن میرسد.
#هوش_مصنوعی
@science_ai
✍🏻 گروه #مدل زبانی بزرگ فارسی معرفی شد؛ «درنا» با ۱۳ میلیارد پارامتر
🔹 پیشرفتهای سریع #هوش_مصنوعی در جهان رقابت شدیدی را برای توسعۀ مدلهای زبانی بزرگ بهوجود آورده است. در همین راستا، پارت دانشبنیان موفق شده با معرفی مدل زبانی بزرگ فارسی «درنا» وارد این رقابت فزاینده و جهانی شود.
🔹 درنا گروه مدلهای زبانی با ظرفیتهای گوناگون ۳، ۷ و ۱۳ میلیارد پارامتری است که توسط این مجموعه توسعه داده شده و قرار است در آیندهای نزدیک از مدل پیشرفتهتر ۳۴ میلیارد پارامتری نیز رونمایی شود.
🔹 توسعۀ «مدل زبانی درنا» میتواند به بهبود ابزارهای هوشمندی همچون چتباتها، برنامههای تعاملی، دستیاران صوتی، ترجمه ماشینی و تولید محتوا کمک کند و از سوی دیگر زبان فارسی را در دنیای پویای تکنولوژی زنده نگه میدارد.
🔹 مرکز تحقیقات هوش مصنوعی پارت، با توسعه بیش از ۱۰۰ سرویس هوشمند به کاربران و کسبوکارها، نقش تعیینکنندهای در هوشمندسازی فضای کسبوکار و زندگی ما داشته و در ادامه نیز این هدف را دنبال خواهدکرد.
#هوش_مصنوعی
@science_ai
✍شرکتStability AI ادعا میکند که این مدل جدید عملکرد سریعتر و قدرتمندتر دارد.Stable Cascade علاوه بر تولید تصویر که وظیفه اصلی آن محسوب میشود، میتواند چندین نسخه مختلف از آن را به کاربران نشان دهد .
🟣همچنین میتوان برای افزایش وضوح تصاویر نیز از آن کمک گرفت. از جمله سایر ویژگیهای مدل متن به تصویر جدید Stability AI میتوان به امکان ویرایش قسمت خاصی از یک #تصویر و ساخت یک تصویر جدید براساس لبههای یک تصویر دیگر اشاره کرد.
🗣همانطور که Stability AI در بیانیه خود توضیح میدهد Stable Cascade اساساً شامل سه مدل متمایز میشود و استفاده از چنین معماری علاوه بر فراهمکردن امکان فشردهسازی طبقاتی تصاویر، خروجی قابلتوجهی را به کاربر ارائه میکند.
🔴 به گفته این شرکت، فرایند ایجاد تصویر در این مدل جدید حدود 10 ثانیه طول میکشد که این میزان برای مدلهای مورد استفاده فعلی، چیزی به اندازه 22 ثانیه است.
#هوش_مصنوعی
@science_ai
✍مدت ها است که #مایکروسافت تصمیم گرفته از #هوش_مصنوعی Copilot در #ویندوز خود استفاده کند. اما الان اعلام کرده که قصد دارد از یک Copilot هوشمندتر استفاده کند.
🟣طبق اعلام ورج، در همین راستا، مایکروسافت نسبت به یکپارچه کردن ویژگی های هوش مصنوعی در ویندوز 11 اقدام کرده و یکسری بهروزرسانی بزرگ را در سیستم عامل خودش اعمال کرده است.
🔴 در هفته جدید مایکروسافت قصد دارد که ویژگی جدیدی را روی Copilot ویندوز آزمایش کند. این ویژگی شامل یک Copilot متحرک در نوار وظایف است که با ظاهر شدن آن می توانید متن یا تصاویر را کپی کنید.
🗣آیکون Copilot با یک حرکت تغییر خواهد کرد تا نشان دهد Copilot می تواند کمک کننده باشد. توضیح مایکروسافت در رابطه با این ویژگی به این شکل است: وقتی کاربر ماوس را روی آیکون Copilot حرکت دهد، یک فهرست از اقداماتی که می توانید انجام دهید ارائه خواهد شد، مثلا خلاصه کردن یا توضیح متن کپی شده.
🤝همراه با تغییرات Copilot، مایکروسافت همچنین تایید کرد که برنامه Notepad آن به زودی با AI Copilot ادغام خواهد شد.
#هوش_مصنوعی
@science_ai
🔰دانشمندان ایرانی تاریخساز شدند؛ پیوند سرعت نور و #هوش_مصنوعی با تراشهای هکنشدنی
تیمهایی به رهبری محققان ایرانی، تراشهای ساختهاند که از نور برای انجام محاسبات ریاضی استفاده میکند.
محققان ایرانی #دانشگاه پنسیلوانیا تراشهی جدیدی ساختهاند که بهجای الکتریسیته از امواج نور برای انجام محاسبات پیچیدهی مورد نیاز برای آموزش هوش مصنوعی استفاده میکند. این تراشه پتانسیل افزایش چشمگیر سرعت پردازش کامپیوترها و همچنین کاهش مصرف انرژی آنها را دارد.
با رشد انفجاری هوش مصنوعی در تمامی حوزهها، نیاز به کامپیوترهایی که مجموعههای عظیم اطلاعات را بهسرعت و بهطور کارآمد پردازش کنند، بهشدت احساس میشود؛ بااینحال، سیستمهای کامپیوتری فعلی که فناوری اصلی آنها از دههی ۶۰ میلادی تغییرات چندانی نداشته است، ضمن مصرف انرژی بسیار زیاد، بازدهی مناسبی ندارند.
#کامپیوترهای کوانتومی که قوانین مکانیک کوانتوم را برای ساخت سیستمهای قدرتمند و پربازده به کار میگیرند، با وجود پیشرفتهای امیدوارانه، هنوز با چالشهای بسیاری مواجه هستند. در همین حین پژوهشگرانی از دانشگاه مهندسی پنسیلوانیا موفق به توسعهی یک تراشهی سیلیکون فوتونیکی (SiPh) شدهاند که از امواج نور برای انجام محاسبات پیچیده مورد نیاز هوش مصنوعی بهره میبرد.
@science_ai
✍🏻تصمیم بحثبرانگیز ردیت؛ درآمدزایی ازطریق فروش #پستهای کاربر
ردیت با یک شرکت بزرگ ناشناس قراردادی را امضا کرده است که به آن اجازه میدهد از محتواهای قدیمی کاربران برای آموزش #هوش_مصنوعی استفاده کند.آن شرکت سالانه ۶۰ میلیون دلار برای دسترسی به دیتابیس #کاربران ردیت پرداخت خواهد کرد.
قراردادشرکت مذکور با ردیت، اولین تلاش در جهت آموزش هوش مصنوعی از طریق استفاده از محتواهای متنی بهحساب نمیآید؛ بلکه پیشتر شرکت OpenAI باشرکت رسانهای اکسل اشپرینگر به توافق رسید تا چتبات ChatGPT اخباررسانههایی مانندPolitico و Business Insider را خلاصه کند.
توانایی هوش مصنوعی ChatGPT و DALL-E در تولید متن و تصویرهمیشه خیرهکننده بوده و شرکت سازندهی آنها برای پیشبرد اهداف خود، نیازمند منابعی است که بتوانندبه کمک آنها هوش مصنوعی را آموزش دهند.
تفاوت زیادی بین قرارداد OpenAI و قرارداد ردیت وجود دارد. یکی از این تفاوتها این است که روزنامهنگاران برای کار خود دستمزد دریافت میکنند؛ اما کاربران ردیت محتواهای مورد علاقهی خود را برای سرگرمی به اشتراک میگذارند و از فروش محتواهایشان نیز احتمالاً سودی نخواهند برد.
@science_ai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍🏻با #هوش_مصنوعی کارگردان شو!
یه #متن بنویس و بدون روند #تولید صاحب یه #فیلم سینمایی شو و اکرانش کن! شبیه آگهیهای قلابی به نظر میاد؟
@science_ai
✍🏻#تولید #تصاویر #هوش_مصنوعی با Google Bard
#گوگل Bard AI را معرفی کرد که یکی از بهترین گزینههای ChatGPT بود. بارد که اکنون با نام Gemini شناخته میشود، لزوما اتفاق جدیدی در دنیای هوش مصنوعی نیست، زیرا کاربران میتوانند مکالمات را با ربات تایپ کنند، و #ربات ایدههایی را ارائه میدهد، و به سوالات پاسخ میدهد. چند قابلیت بارد را متمایز می کند، مانند توانایی در استفاده از اینترنت به عنوان یک منبع بدون نیاز به اشتراک پولی. هوش مصنوعی همچنین در کنار سایر محصولات گوگل مانند Docs، Slides و Sheets کار کرده و ابزارها را متحول میکند.
پشتیبانی Bard از تصاویر، بهتر از برخی چتباتها است وبه کاربران اجازه میدهد از تصاویر در پیامهایی که به هوش مصنوعی ارسال میکنند استفاده کنند و میتوانند تصاویر را به عنوان پاسخ تولید کنند. اینها از جمله دلایلی هستند که بهتر است به جای ChatGPT از گوگل بارد استفاده کنید.در واقع، بارد به کاربران اجازه میدهدتا تصاویرهوش مصنوعی را مستقیماً در پیام ایجاد کنند، در حالی که سایر رباتهای چت یا از تصاویرپشتیبانی نمیکنند یا از کاربران میخواهند که از وبسایت دیگری استفاده کنند.
@science_ai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شرکت OpenAI از اولین #مدل #متن به #ویدیو خود به نام Sora رونمایی کرد.
این #مدل توانایی #تولید ویدیوهایی تا حداکثر ۶۰ثانیه که صحنههای بسیار دقیق، حرکات پیچیده دوربین و شخصیتهای متعدد با احساسات پر جنب و جوش را نشان میدهد را دارد. درحال حاضر افراد بسیار کمی به این مدل دسترسی دارند که به زودی شاهد افزایش آن خواهیم بود.
ویدیویی که میبینید با Sora و Prompt زیر تولید شده است:
"Beautiful, snowy Tokyo city is bustling. The camera moves through the bustling city street, following several people enjoying the beautiful snowy weather and shopping at nearby stalls. Gorgeous sakura petals are flying through the wind along with snowflakes.”
OpenAI Sora
#هوش_مصنوعی
@science_ai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم ساخته شده با sora
تحول بزرگ در دنیای رویا پردازی
فکرت رو تبدیل به فیلم سینمایی کن
@science_ai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازم Sora
ویدیوهای ساخته شده توسط هوش مصنوعی Sora قشنگ هستن اما یکی از چیزایی که کم دارن، صدا هست. حالا شرکت ElevenLabs از قابلیتی رونمایی کرده که امکان ساخت صدا براساس ویدیو رو مهیا میکنه و کاربران با اپلود ویدیو میتونن برای اون جلوه های صوتی مناسبی ایجاد کنن.
مثلا در اینجا ویدیوهایی ساخته شده توسط Sora رو میبینید که با هوش مصنوعی ElevenLabs روی اونها صداگذاری شده.
از Sora بیشتر خواهید شنید
@science_ai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هوش مصنوعی و پایان تاریخ بشر!
@science_ai