فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺قلبا و روحا خیلی به او متکی بودم!
▫️مقام معظم رهبری:
💢«شهید هاشمی نژاد مسئولیت سنگین خود را از سال 1341، یعنی در طول نوزده سال به خوبی انجام داد و با کمال سربلندی به شهادت رسید. البته شهادت برای شخصی مثل این عالم بصیر و سخنور و بزرگ وار یک افتخار است، هم چنان که برای کشندگان و دشمنانش مایه روسیاهی است.
🔅هاشمی نژاد از لحاظ شخصی، فرد متواضعی بود. انسان شجاعی بود. خوش فکر و خوش قریحه بود. زحمت کشیده و درس خوانده بود. بی طمع و بدون چشم داشت به مال و مقام کار می کرد و به کار علاقه داشت. صداقت و اخلاص و وفای او را همه می دانند. او یک شخصیت از همه نظر ممتاز بود.
🌱من احساس می کنم برادر عزیز و گران بهایی را که قلبا و روحا به او خیلی متکی بودم و همواره به او دل خوش و امیدوار بودم، از دست داده ام.
🌀مردم خراسان یک پدر دل سوز و یک برادر علاقه مند و فداکار را ازدست دادند و ملت ایران یک فرزند نمونه ارزشمند و کم نظیر را».
🔴کانال استاد #شهید_هاشمی_نژاد👇
@shahid_hashemi_nejad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گفتوگو با سیدمحمدجواد هاشمینژاد و حجتالاسلام حجت گنابادینژاد در حاشیۀ مراسم بزرگداشت استاد شهید هاشمینژاد
به هابیلیان بپیوندید:
اینستاگرام | تلگرام | توییتر | آپارات |بله | روبیکا | ایتا
🔴کانال استاد #شهید_هاشمی_نژاد👇
@shahid_hashemi_nejad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺ستونهای انقلاب: بهشتی ، رجایی ، باهنر ، مدنی ، قدوسی ، هاشمی نژاد...
📹 رهبر معظم انقلاب(دام ظله الشریف) در نماز جمعه
در تابستان 1360 هجری شمسی در ایران اسلامی چند ده شخصیت برجسته ما ترور شدند یکی از آنها سید محمد بهشتی و رئیس جمهوری مثل رجایی و نخست وزیری مثل باهنر بود و ترور کردند آیت الله مدنی و هاشمی نژاد را
اینها هرکدام از ستونهای انقلاب به حساب می آمدند اما مسیر انقلاب متوقف نشد
امروز مقاومت در منطقه با این شهادت ها هرگز عقب نخواهد نشست
مقاومت پیروز خواهد شد و مقاومت در غزه چشم دنیا را خیره کرد و به اسلام عزت بخشید.
🔴کانال استاد #شهید_هاشمی_نژاد👇
@shahid_hashemi_nejad
💥در شناخت چهره پرفروغ شهید هاشمینژاد کمکاری کردیم
👤موسوی، رئیس بیمارستان شهید هاشمینژاد مشهدمقدس:
🔹متاسفانه در شناخت این چهره پرفروغ انقلاب کمکاری کردیم که باید جبران کنیم و در یک مجموعه دانشگاهی در این زمینه اقدام شود. علاوه بر این ضرورت دارد به مکتبی که امثال شهید هاشمینژاد دنبال میکردند بیشتر پرداخته شود.
🔹تبیین جایگاه شهدا از جمله شهید هاشمینژاد اهمیت دارد، زیرا مقام عظمای ولایت فرمودند که زنده نگه داشتن یاد شهدا برای آینده کشور و غلبه بر دشمنان اسلام حیاتی است، بنابراین اگر این مسیر را درست تبیین نکنیم، معلوم نیست بتوانیم درست موضع بگیریم و به قول مقام معظم رهبری در سمت درست تاریخ بایستیم. چیزی به نام بیطرف نداریم، یا در جهت حق هستیم یا باطل.
🌍در شهرآرانیوز بخوانید:
https://shrr.ir/001DpR
🔴کانال استاد #شهید_هاشمی_نژاد👇
@shahid_hashemi_nejad
مستند بازسازی «راه سوم» به ابعاد گوناگون زندگی استاد #شهید_هاشمی_نژاد از بدو تولد، مراحل رشد، تحصیل و ... میپردازد. این مستند با استفاده از منابع آرشیوی و همچنین قطعاتی بازسازی شده از زندگی شهید هاشمی نژاد به مراحل رشد، نحوه شهادت و اتفاقات مهم در زندگی آن شهید، بازسازی و به تصویر درآمده است.
🎬دانلود و مشاهده مستند🔻
https://doctv.ir/program/436577
🔹کانال استاد شهید هاشمی نژاد👇
@shahid_hashemi_nejad
🔺️هنگام نماز، انقطاع از دنیا داشت
🎙آیت الله سید جعفر سیدان:
شهید هاشمی نژاد از جهات عبادی حالت خاصی داشت، به طوری که گاهی برای ورود در عبادات، مخصوصا نماز به زحمت می افتاد و مثلا الله اکبر را که می خواست بگوید، چند بار تکرار می کرد تا بتواند آماده ورود به نماز شود. به اینکه حالت انقطاعی از دنیا پیش آید، کاملا مراقب این معانی بود و از خواندن دعاهای مأثوره، در مواقع مناسب اهتمام داشت تا آنجا که در بسیاری از محافلی که چند نفری دور هم بودیم، به هر مناسبتی دوست می داشت که با توسل به ائمه اطهار(ع) همراه باشد. بدیهی است که این مسائل معنوی و روحی و توجه به خداوند و اولیای خدا بسیار با اهمیت است و وقتی این حالت با فضل و فضیلت و علم و کمال و معلومات و جهات علمی همراه باشد، این جنبه های معنوی ورحی نقش و خاصیت به سزایی دارد.
مصاحبه با پایگاه نوید شاهد ۷مهر ۱۴۰۳ 👉
عکسهایی از حضور آیت الله سیدان در کانون بحث و انتقاد دینی شهید هاشمی نژاد مشهد
💠کانال استاد #شهید_هاشمی_نژاد 🔻
@shahid_hashemi_nejad
استاد شهید هاشمی نژاد
🔺"هشتمین" عالم مدفون در رواق دارالسلام حرم مطهر رضوی ▫️رواق دارالسلام حرم مطهر رضوی پیش از این مدف
مزار استاد شهید سید عبدالکریم هاشمی نژاد در جوار مضجع شریف رضوی در محل دارالسلام و سمت راست مدفن شهید رئیسی واقع شده است.
🔴کانال استاد #شهید_هاشمی_نژاد👇
@shahid_hashemi_nejad
خلاصه کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن».pdf
2.05M
🔺خلاصه کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن»
🔴کانال استاد #شهید_هاشمی_نژاد👇
@shahid_hashemi_nejad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت فرزند شهید هاشمی نژاد از ترور پدرش توسط گروهک تروریستی منافقین در همایش بررسی ماهیت تروریستی منافقین در ایتالیا
به بنیاد هابیلیان بپیوندید:
سایت|اینستاگرام|تلگرام|توییتر|آپارات|بله|روبیکا|ایتا
🔴کانال استاد #شهید_هاشمی_نژاد👇
@shahid_hashemi_nejad
🔺️خط انجمن(حجتیه) یعنی چه؟
🎤استاد شهید هاشمی نژاد :
خط انجمن همانی که سابقا وجود داشت، مبارزه با بهائیت بود. خُب تا اینجا ما حرفی نداشتیم، کسی بیاید و با بهائیت مبارزه کند، اشکالی نداشت. اشکال کار چند مطلب بود.
۱) یکی اینکه آن برادران، یعنی تعدادی از رهبرانشان آنچنان بهائیت را بزرگ میکردند که گویا اصلاً تمام خطر، بهائیت است در ایران. در حالی که ما معتقد بودیم، یعنی خط انقلاب معتقد بود که بهائیت یک شاخهای است از شاخههای کلّ استعمار. معلولی است، ما باید به سراغ علت برویم. نتیجتاً هم دیدید که وقتی اینها دیدند انقلاب میشود و عوامل امپریالیسم در هم کوبیده میشود، بهائیت هم میرود سراغ کار خودش. این یک جهت.
۲)جهت دوم، این مسئله بود که همانطور که میدانید بچههای مسلمان و پاک و صادقی که میرفتند و با آنها کار میکردند (ضمناً من عرض کنم من هیچ یک از آنها چه کوچکشان و چه بزرگشان را نمیخواهم متهم کنم و رهبرانشان را هم من متهم نمیکنم، ولی میگویم در دیدشان اشتباه داشتهاند و همین قدر برای ما کافی است که جریان را ببینیم چیست) اینها به بچههایشان میگفتند که به این شرط میتوانید با ما فعالیّت کنید که در کارهای سیاسی دخالت نکنید. همان وقتی که بچههای ما در خیابانها بودند و فریاد میزدند، در زندان و در برابر گلوله بودند اگر کسی را احساس میکردند که در فعالیتهای سیاسی است عذر او را میخواستند و این دقیقاً خلاف خط امام است. به همین دلیل هم بود که رژیم اجازه میداد آنها در زمینه مبارزه با بهائیت کار کنند. چرا؟ برای اینکه برای رژیم این مسئله مطرح بود که سر جوانان را در یک جا گرم کند که کاری به کار آمریکا و رژیم و نفت و شرایط سیاسی نداشته باشند. حالا آن جای سرگرمی چه بود؟ برای رژیم فرق نداشت. گاهی به دانشجویان میگفت این همه عوامل شهوترانی برای شما ریخته، ما خودمان هم کمکتان میکنیم. امکانات رفاهی به آنان میدادند، بورس تحصیلی میدادند و انواع کارها که خلاصه کاری به نظام نداشته باشند. یکی هم این بود که بروید با بهائیت مبارزه کنید، به شرطی که در کارهای سیاسی مداخله نکنید.
۳) اما این جمله را هم توضیح بدهم، اینجور نبود که رژیم بگوید بروید با بهائیت مطلقاً مبارزه کنید. اگر این آقایان هم ادّعا میکنند که ما با بهائیت مبارزه میکردیم، کم لطفی میکنند.
بهائیت سه بُعد داشت؛ بعد اقتصادی، بعد سیاسی، بعد فکری. خوب دقت کنید. اینها در بعد سیاسی و بعد اقتصادی یک قدم هم اجازه نداشتند مبارزه کنند، رژیم، قرص جلوی اینها را میگرفت. اینها میتوانستند حتی راجع به پپسی کولا حرف بزنند، که مال «ثابت پاسال» بود؟ اینها میتوانستند راجع به شرکتهایی که در این مملکت از نظر اقتصادی در اختیار بهائیت بود حرف بزنند؟ ابداً! اینجا رژیم، چراغ قرمز داده بود و آقایان هم بر اساس دیدشان (باز نمیگویم خیانت همهشان، نه این را نمیگم)، عرض می کنم که ولی این بود که نباید با رژیم درگیری پیدا کرد دیگر، باید آهسته رفت تا گربه شاخ نزنه به آدم!
بنابراین در بُعد اقتصادی اینها با بهائیت مبارزه نداشتند و نمیتوانستند داشته باشند. در بعد سیاسی هم همین جور، میتوانستند بگویند آقای هویدا چرا تعدادی از وزرای شما در کابینهتان بهایی هستند؟ ابداً! میگفتند فضولی موقوف! پس کجا مبارزه میکردند و رژیم اشکالی نمیکرد و به آنها اجازه میداد؟ فقط در بعد فکری. توجه داشته باشید این را، مشخص باشد. این خط، وقتی ما میگوئیم انجمن حجتیه، یعنی این خط وجود دارد. (۱۳۶۰ سخنرانی)
#انجمن_حجتیه
#شهید_هاشمی_نژاد
💎کانال استاد شهید هاشمی نژاد👇
@shahid_hashemi_nejad
سخنرانی-شهید-هاشمی-نژاد-درباره-انجمن-حجتیه.mp3
3.46M
🔺صوت کامل سخنرانی استاد شهید سید عبدالکریم هاشمی نژاد پیرامون انجمن حجتیه که در تاریخ ۱۳۶۰ ایراد شده است.
#شهید_هاشمی_نژاد
@narrative_1443
@shahid_hashemi_nejad
استاد شهید هاشمی نژاد
💥شهید هاشمینژاد جزء اولین کسانی بود که گروهک منافقین را شناخت! 📺بخشی از مصاحبه مقام معظم رهبری (مد
عکسی کمتر دیده شده از حضور رهبر معظم انقلاب بر سر مزار رفیق و هم رزم قدیمی خود استاد شهید هاشمی نژاد در حرم حضرت امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام)
🔴کانال استاد #شهید_هاشمی_نژاد👇
@shahid_hashemi_nejad
استاد شهید هاشمی نژاد
🔺جهان حادث است(۲) 🔰نظام آفرينش ابتدائی داشته ✍استاد #شهید_هاشمی_نژاد: 2⃣جان کلولند کوثرن رياضيد
🔰فطرت يک اصل همگانی (1)
✍️ استاد #شهید_هاشمی_نژاد :
شناخت خداوند و آفريدگار توانا و داناي جهان از راه فطرت در دو مورد چشمگير است:
اول ـ در شرايط عادي و معمولي است ـ در آن هنگام که قدرت (تميز و تشخيص) در آدمي زنده شود و با ديدن مسائلي که در اطرافش ميگذرد يک سلسله پرسشها براي او پيش ميآيد در آن زمان اين مسئله برايش مطرح است که من از کجا آمدهام؟ و اين جهان از کجا است؟! اين آسمان بلند با خورشيدي فروزان و ستارگان خود و اين زمين با همه گياهان و حيواناتش چگونه و از کجا پديد آمدهاند؟ اينجا است که فطرت پاسخ ميدهد و آشکارا ميگويد: (آفرينندهاي است،او دانا و توانا است، شعور و درک دارد). اين ندا صريح است و هر انسان طبيعي آنهائيکه افکار و عقايد محيط و سيستمهاي تربيتي خاص منطقهاي آنها را در اختيار نگرفتهـ انسانهائي که بحال خود و در همان مسير اصلي آفرينش خويش راه بودهاند و هنوز معلمي از (آدميان) نديده باشند، اينچنين انسانها آن نداي دروني را ميشنوند و از فطرت خود اين پاسخ را مييابند و اگر فرضاً محيط پرورش و رشد يک انسان با افکار ماديگري هم آغشته باشد، در آنجا تنها کاري که بايد کرد اينست که آن افکار مادي را که همچون پنبهاي در گوش آن آدم است از او جدا کرد، ولي پس از آن ديگر براي يافتن آفرينندة اين جهان آن انسان معلم نميخواهد و بايد او را بحال خود گذاشت تا فطرت کار خويش را انجام دهد، آري همان فطري بودن (اعتقاد به خدا) است که مي بينيم در بين همه اقوام و ملل از ابتدائيترين دوران زندگي گرفته تا عصر حاضر و جهان ما موضوع #ايمان_به_خداوند (هر چند گاهي در شکلهاي غلط و مفهومهايي نادرست) زنده بوده و بصورت يک اصل همگاني مورد قبول قرار گرفته است و اين همان معناي «فطري بودن ايمان به خدا» است
⚜️ادامه دارد...
📚کتاب #هستی_بخش ، ص 3
#گفتار_ناب
#خداشناسی
🔴کانال استاد شهید #هاشمی_نژاد👇
@shahid_hashemi_nejad
استاد شهید هاشمی نژاد
🔰فطرت يک اصل همگانی (1) ✍️ استاد #شهید_هاشمی_نژاد : شناخت خداوند و آفريدگار توانا و داناي جهان از
❓آيا مادیگرا بودن بعضی از انسانها به فطری بودن «اعتقاد به خداوند» ضربه نمی زند؟
🔰فطرت يک اصل همگانی (2)
✍️ استاد #شهید_هاشمی_نژاد :
آيا مادي بودن جمعي از انسانها به فطري بودن «اعتقاد به خداوند» ضربه نميزند؟ پاسخ ما در اينجا منفي است زيرا اولاً جدا گشتن از راه #فطرت براي اقليتي خاص در يک منطقه و «مکتبي مخصوص» در برابر کارواني عظيم از مليتها و مکتبهاي گوناگون متافيزيکي ـ در جهان امروز و ديروز هيچگاه نقض بر «فطري بودن» خداشناسي نيست، به اين دليل که اگر اينگونه «استثناها» در مسائل فطري «نقض» بود پس بايد ما هيچ مسئلهاي را فطري نشناسيم، زيرا اين «استثناها» در همة مسائل هست اما آن «مستثناها» و آنها که از آن مسائل انحراف يافتند (انگشت نمايند) مايين و آنان که در اين جهان به عللي بيشعور (ماده) و يا تصادفي کر و کور معتقدند چيزي جز يکمشت (مستثناها) نيستند و در سير طولاني و تاريخي زندگي انسانها اينگونه استثناها همواره بوده است، ولي اين (استثناها) هيچگاه نقض بر مسائل فطري نيست.
و ثانياً: حقيقت اينست که ما معتقديم (بخصوص در عصر ما) #منکرين_خداوند خدا را (به مفهوم اسلامي و علمي) آن انکار نميکنند آنان خدایی را منکرند که مکاتب تحريف شده #انجيل ها و #تورات ها به غلط به آنها معرفي کردهاند . با اين حساب اين گونه انکار خدا را نميتوان در حساب (نقض بر فطرت) و (انحراف از فطرت) گذاشت زيرا آن خداي که فطرت بدان راهبري ميکند يک مفهوم صحيح و واقعي از آفريدگار جهانست در حالي که ماديين اکثراً چيزي را منکرند که محيط زندگي نادرست آنان به غلط به آنها خدا معرفي کرده است.
📚کتاب #هستی_بخش ، ص 3 و 4
#گفتار_ناب
#خداشناسی
🔴کانال استاد شهید #هاشمی_نژاد👇
@shahid_hashemi_nejad
استاد شهید هاشمی نژاد
❓آيا مادیگرا بودن بعضی از انسانها به فطری بودن «اعتقاد به خداوند» ضربه نمی زند؟ 🔰فطرت يک اصل همگان
💢تکيهگاه انسانها در هنگام خطر!
🔰فطرت يک اصل همگانی (3)
✍️ استاد #شهید_هاشمی_نژاد :
دومين مورد که #فطرت انسان را به تکيهگاهي غير مادي بنام #خدا راهنما ميگردد هنگامي است که خطر احساس ميشود در آن زمان که عوامل مادي همه سوي به انسان پشت کرده و خطر از هر طرف آدمي را احاطه نموده است، آنجا که امواج خشمگين و خروشان دريا، شعلههاي سوزان و مرگبار آتش نهيب وحشت بار سيلها و غرش بيامان رعدها و برقها انسان را تا کام مرگ جلو ميراند در آنوقت #بی_اختيار فطرت و ضمير انسان آدمي را به تکيهگاهي غير مادي راهنمائي ميکند و در آنجا است که هر انسان (بدون استثناء) درمييابد که موجودي است توانا و مهربان که ميتواند از او دستگيري کند و بخاطر همين دريافت و شناخت گويا در آن حال با تمام وجود خويش براي رهائي از خطر از وي استمداد ميکند، او را ميخواند و در جهان هستي وجود او را بخوبي درک ميکند، آري لحظات احساس خطر همانجا است که (فطري بودن ايمان به خداوند) براي همهکس آشکار شده و اين واقعيت درک ميشود که چگونه انسان در نهاد خود به سرچشمة همة هستيها اعتقادي راسخ داشته و در زاويه دل قدرت و توانائي او را احساس ميکند و به آن پناه ميبرد اين (ايمان فطري) و اعتقاد تا آنجا نمودار است که حتي در انسانهاي مادي هم مؤثر است و آنجا که خطر را احساس کنند و ترس و هراس از هر سوي آنها را دربرگيرد در آنجا همان خداشناس هم گويا همة آنچه که محيط و مکتب انحرافي وي در زمينه انکار خداي به او تعليم داده بود يک باره از ياد برده و آنها را به کناري ميزند، و در آن هنگام فطرت او گويا بياختيار وي را به همان مبدأ هستيها و قدرتها پيوند داده و ايمان دروني و نهانيش که حتي خود او تا آن هنگام از آن آگاهي نداشت ـ او را به آن تکيهگاه ميخواند.
📚کتاب #هستی_بخش ، ص 4
#گفتار_ناب
#خداشناسی
🔴کانال استاد شهید #هاشمی_نژاد👇
@shahid_hashemi_nejad