1_23410926.mp3
10.76M
شور منتخب #شب_اول_محرم
🏴 بازم محرم ، باز روضه ی چشماتون
💠 شور فوق العاده زیبا
🎤🎤 کربلایی جواد مقدم
🌹🍃🌹🍃
@shahidNazarzadeh
🌷شهید نظرزاده 🌷
🔰 #هادی_دلها 💠هادی را با چند طلبه ديگر مشغول مباحثه در #نجف دیدم گفت: اومدم برا شهادت! چند سال بعد
#وصیت_شهید✍
جهان در حال #تحول است، دنیا دیگر طبیعی نیست، الان #دو جهاد در پیش داریم،
اول #جهاد_نفس که واجب تر است؛ زیرا همه چیز لحظه ی #آخر معلوم می شود که اهل جهنم هستیم یا بهشت.
#شهید_محمدهادی_ذوالفقاری🌷
#شهید_مدافع_حرم
🍃🌹🍃🌹
@shahidNazarzadeh
🌷شهید نظرزاده 🌷
#وصیت_شهید✍ جهان در حال #تحول است، دنیا دیگر طبیعی نیست، الان #دو جهاد در پیش داریم، اول #جهاد_نفس
1⃣7⃣4⃣ #خاطرات_شهدا 🌷
#شهید_محمدهادی_ذوالفقاری
🔰سال 1367 بود که #محمدهادی یا همان هادی به دنیا آمد.او در شب جمعه و چند روز بعد از ایام فاطمیه به دنیا آمد👶.
وقتی تقویم🗓 را که می بینند درست مصادف است با #شهادت_امام_هادی (علیه السلام ) بر همین اساس نام او را محمدهادی می گذارند.
🔰عجیب است که او عاشق و دلداده امام هادی (علیه السلام) شد💞 و در این راه و در شهر امام هادی (علیه السلام) یعنی #سامراء به شهادت🌷 رسید.
🔰خانواده هادی می گویند : #هادی اذیتی برای ما نداشت🚫. آنچه می خواست را خودش به دست می آورد. از همان کودکی روی پای خودش بود👌. #مستقل بار آمد و این، در آینده زندگی او خیلی تأثیر داشت.
🔰هادی از اول یک جور دیگری بود. حال و هوا و خواستههایش مثل #جوانان هم سن و سالش نبود❌. دغدغهمندتر و جهادیتر✊ از جوانان دیگر بود. او ویژگی های خاصی داشت :
🔰همیشه #دائم_الوضو بود.
مداحی می کرد🎤. اکثر اوقات ذکر سینه زنی هیئت را می گفت. #اخلاص او زبانزد رفقا بود. اگر کسی از او تعریف می کرد، خیلی بدش می آمد🙁.
🔰وقتی که شخصی از زحمات او #تشکر می کرد، می گفت: #خرمشهر را خدا آزاد کرد✌️، یعنی ما کاری نکرده ایم. همه کاره #خداست و همه کارها برای خداست.
🔰هادی علاقه ی زیادی به شهید #ابراهیم_هادی داشت و همیشه جلوی موتورش🏍 یک عکس بزرگ از شهید ابراهیم هادی نصب داشت👌.ودر #خصلت ها خود را خیلی به ابراهیم نزدیک کرده بود.
🔰از خصوصیات بارز هادی #کمک_پنهانی به نیازمندان چه در ایران🇮🇷 و چه در #عراق بوده است که این از اظهارات بعضی نیازمندان بعد از شهادتش🌷 روشن شد.
🔰انرژیاش را وقف #بسیج و کار فرهنگی و #هیئت کرده بود و بیشتر وقتش در مسجد محله 🕌و پایگاه در کنار دوست صمیمی و استادش زنده یاد همسفر شهدا #سید_علیرضا مصطفوی و انجام کارهای فرهنگی می گذشت.
🔰پس از پرواز ناگهانی سید علیرضا در تابستان🌳 سال 88 هادی آرام و قرار نداشت و بسیار غمگین بود😔. زیرا نزدیکترین #دوست خود را در مسجد از دست داده بود.
🔰سال بعد از عروج🕊 آقا سید علیرضا همه ی دوستان را جمع کرد و تلاش نمود تا کتاب📗 خاطرات سیدعلیرضا #مصطفوی چاپ شود. او همه ی کارها را انجام می داد اما می گفت: راضی نیستم #اسمی از من به میان آید🚫.
🔰هادی بعد از #پایان_خدمت، چندین کار مختلف را تجربه کرد و بعد از آن، راهی #حوزه علمیه شد.زیرا راهی جز طلبگی در #نجف پاسخگوی غوغای درون هادی نبود❌
🌹🍃🌹🍃
@shahidNazarzadeh
#خداوندا! تو خود شاهدی که من تعهد این آزادی را با گذراندن تمام وقت و هستی خویش ارج نهادم👌. با تمام دردها و رنج هایی که بعد از انقلاب بر جانم وارد شد صبر و شکیبایی کردم ولی این را می دانم که این #سران تازه به دوران رسیده، نعمت آزادی را درک نکرده اند🚫 چون دربند نبوده اند یا در گوشه های تریاهای پاریس، لندن و هامبورگ بوده اند و یا در ...
#شهید_محمد_جهان_آرا
🌹🍃🌹🍃
@shahidNazarzadeh
4_5809992021544273922.mp3
5.34M
⚫️زمینه بسیار زیبا و احساسی
🏴 #شور_محشر_بپا_شد ....😭😭
🌹🍃🌹🍃
@shahidNazarzadeh
#عبرت_های_عاشورایی🏴
#عبرت_اول👇👇
●امام حسين (ع) كه مجسمكننده اسلام و قرآن است به دست امت قرآن و اسلام كشته شد.
●اين بدین معناست كه #جامعه_اسلامى در طول اين 50 سال، از معنويت و حقيقت اسلام تهى شده است.
●ظاهرش اسلامى است؛ اما باطنش پوچ شده است. خطر اینجاست. نمازها و نماز جماعتها برقرار است، مردم هماسمشان مسلمان است و عدّهاى هم طرفدار اهلبیتاند.
🎙 رهبر معظم انقلاب
1377/2/18
🍃🌹🍃🌹
@shahidNazarzadeh