بنده خدا دکتر نمکی توی این ایام کرونا برای مردم بسیار زحمت کشیدند.
اگر هم به ایشان و عملکرد وزارت بهداشت نقد داریم، به حجم عظیم مشکلات وزارت بهداشت و نقاط مثبت عملکرد آن هم نگاه کنیم.
این رفتار زشتی که کسی را با فشار سوال و نقد عصبانی کنیم و مجادله راه بیاندازیم روش مؤمنانه نیست.
از پیامبر اکرم(صلى الله علیه وآله) در حدیثى روایت شده است: «ماضَلَّ قَوْمٌ بَعْدَ اَنْ هَداهُمُ اللّهُ اِلاّ اُوتُوا الْجَدَلَ; هیچ گروهى را بعد از آن که خدا هدایتشان کرد گمراه نشدند مگر آن که گرفتار جدال شدند»
خودمان را بگذاریم جای کسی، ببینیم دوست داشتیم اینگونه در منگنه قرار بگیریم؟!
ولو کسی اشتباه کرده باشد، و میخواهیم نقدش کنیم، ببینیم حاصل لحن و بیان ما به رسوایی و افساد او میانجامد یا حفظ آبرو و اصلاحش.
✍️خرج دادن امام برای روضه در دوران فشار اقتصادی...
🔰 «دکتر عباس زریاب خویی» از شاگردان حضرت امام نقل میکنند:
👈«در سال ۱۳۲۱هـ.ش که گرانی شدید و فوق العادهای بود، وضع اقتصادی خیلی بد بود. نانهای آن زمان خیلی بد بود، نانی درست میکردند به نام نان دولتی که ماشینی درست میشد، گویا مخلوط با خاکاره بود یا چیزی دیگری، نمیدانم. من از آنها نمیخوردم یعنی نمیتوانستم، بخورم. من برنج و سیب زمینی استفاده میکردم و یا گاهی از اوقات صبحها مجبور میشدم و یک تکه نان قندی از مغازه نانوایی نزدیک مدرسه فیضیه میگرفتم که آن هم خیلی گران بود؛ ولی بقیه ایام با همان سیب زمینی و برنج روزگار میگذراندیم. پس از چندی یک مرتبه آرد را آزاد کردند و نان گرانتر شد. در آن ایام محرم، روزی آقا(امام خمینی) به من فرمودند: به منزل ما روضه بیایید. من رفتم، یک مرتبه چشمهایم خیره شد. دیدم که آقا صبحانه تهیه کردهاند. نانهای سفید سنگک خیلی خوب و اعلا که من تا آن روز در قم ندیده بودم.
بدون تعارف شروع به خوردن کردم. ایامی بود که مردم آزاد بودند که آردی تهیه کنند و بدهند نانواییها بپزند. ایشان هم به خاطر روضه خوانی همین کار را کرده بودند.
...
📝ارجاع: امام(س) به روایت دانشوران، چ سوم، تهران، مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)، ۱۳۹۲ش، صص: ۱۷۸-۱۷۹.
.........
📌پینوشت: هرسال به محرم و صفر که میرسیم؛ یک عده که تا حالا نگران هیچ حکم اسلام نبودهاند، دم محرم نگران اسراف میشوند و دعوت به کمک به محرومان عوض سفره عمومی دادن، میکنند. در عروسیهایشان که اسم خودشان است هر اسرافی و پرخوری میکنند اما به محرم و صفر که میرسد دعوت به غذای ساده یا اطعام خاص فقرا میکنند.
ملت هم در جواب آنها معمولا میگویند اسراف نیست، یا پول خودش را هرجور دلش بخواهد خرج میکند، یا این عزاداریها اسلام را زنده نگهداشته، این عزاداریها موجب میشود ملت به فقرا هم کمک کنند و... اما یک جواب خوب هم برای این جماعت این است که اگر قرار است کسی برای اسلام دل بسوزاند، خود خدا و اهل بیت هستند که پول مشخص میکردند برای هزینههای برگزاری مجلس عزاداری، دعوت میکردند به اطعام دادن به صورت عمومی نه اینکه خاص فقرا باشد.
در حدیثی قدسی در مناجات حضرت موسی با خداوند در کتاب مجمع البحرین آمده است:
👈«وَ مَا مِنْ عَبْدٍ أَنْفَقَ مِنْ مَالِهِ فِی مَحَبَّهِ ابْنِ بِنْتِ نَبِیِّهِ طَعَاماً وَ غَیْرَ ذَلِکَ دِرْهَماً إِلَّا وَ بَارَکْتُ لَهُ فِی الدَّارِ الدُّنْیَا الدِّرْهَمَ بِسَبْعِینَ دِرْهَماً، وَ کَانَ مُعَافاً فِی الْجَنَّهِ، وَ غَفَرْتُ لَهُ ذُنُوبَهُ.»
اگر بندهای مقداری از مالش را به خاطر محبّت به فرزند دختر پیامبر، به طعام یا غیر آن انفاق نماید، خداوند در دنیا هر درهمی را به هفتاد درهم به او برکت دهد و وی در بهشت در حال عافیت خواهد بود و گناهانش را میآمرزم.
جالب است که بین علما این سنت برقرار است که علاوه بر عروسی و میهمانی که غذای خوب به ملت میدهند؛ در مجلس روضه و عزاداری غذای خوبتر میدهند. اگرچه باید دقت کرد نعمت خدا هدر نرود اما در محبت اهل بیت و اطعام مردم جای برای صرفهجویی نیست.
....
🔻به شرح حال بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87
✍۴۰ سالگیام آرزوست...
🎙دکتر عباس زریاب خویی از شاگردان قدیمی حضرت امام نقل میکنند:
👈«امام به لحاظ هوش و استعداد خیلی برجسته بود. اولین باری که من به خدمتشان رسیدم ۱۳۱۶ش و سن ایشان ۳۵ سال بود. ایشان در سال ۱۳۲۱ش روزی به من فرمودند: من تا حالا نمیدانستم من الآن به چهل سالگی رسیدهام و حالا میفهمم معنی آن بلوغ و کمال را که آدم در چهل سالگی پیدا میکند یعنی چه. الآن حس میکنم واقعا ۴۰ سالگی سن کمال است، سن کمال عقلی و سن کمال معنوی است. من الآن دگرگون شدهام. در آن دوره یعنی ۱۳۱۶ش طلاب و علمای همسن و سالشان در درجه سوم و چهارم بودند، در صورتی که ایشان در درجه دوم قرار داشتند نسبت به سن خود خیلی بالاتر بود، یعنی در ردیف آقا شیخ محمدعلی عراقی (آیتالله اراکی) بود و میتوان گفت بلافاصله بعد از مراجع ثلاثه (آیات عظام صدر، حجت، خوانساری) ایشان قرار داشت.»
.....
📝 منبع: امام(س) به روایت دانشوران، چ سوم، تهران، مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)، ۱۳۹۲ش، ص: ۱۸۱.
..........
🔻پینوشت: سن ۴۰ سالگی را سن وحی انبیاء دانستهاند و تا پیش از آن انبیاء دارای الهاماتی هستند اما از سن ۴۰ سالگی است که وحی بر آنان نازل میشود. پیامبر اکرم (صلیالله علیه و آله) نیز در ۴۰ سالگی مبعوث شدند. ۴۰ سالگی را سن بلوغ کامل انسان و دور شدنش از رفتارهای بچگی میدانند؛ قرآن در مورد آن میگوید:
«وَ وَصَّيْنَا الْإِنْسانَ بِوالِدَيْهِ إِحْساناً حَمَلَتْهُ أُمُّهُ كُرْهاً وَ وَضَعَتْهُ كُرْهاً وَ حَمْلُهُ وَ فِصالُهُ ثَلاثُونَ شَهْراً حَتَّى إِذا بَلَغَ أَشُدَّهُ وَ بَلَغَ أَرْبَعينَ سَنَةً...» (۱۵ احقاف).
به تعبیر برخی از مفسیرن در ذیل این آیه سن ۴۰ سالگی اوج «بَلَغَ أَشُدَّهُ» یعنی اوج کمال عقلی انسان است.
🔻پدرم خیلی وقتها که حرفی میزنم یا کاری میکنم که مورد پسندش نیست، میپرسد: هنوز ۴۰ سالت نشده؟! سالیانی است منتظرم به ۴۰ سالگی برسم ببینم در این سن چه خبر است؟ خبری میشود؟ یا امید پدر را کاملا ناامید میکنم.😊
🔻 ما به چهل سالگی و بلوغ انقلابمان هم خیلی امید بستهایم ان شاء الله از این به بعد اشتباهات کمتری داشته باشیم و قدر فرصتها را به نحو احسنت بدانیم.
....
🔻به شرح حال بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87
هدایت شده از 🌄 مهمانان خدا 💕
🖤مولاناالإمامُ الباقرُ عليه السلام:
عَجَبا لِلمُختالِ الفَخورِ و إنّما خُلِقَ مِن نُطفَةٍ ثُمّ يَعودُ جِيفَةً ، و هُو فيما بينَ ذلكَ لا يَدري ما يُصنَعُ بهِ ! .;
🖤مولاناامام باقر عليه السلام :
در شگفتم از متكبّرِ خود ستاى، حال آن كه از نطفه اى آفريده شده و به لاشه اى تبديل مى شود و در اين فاصله نمى داند كه با او چه مى شود.;
بحار الأنوار : 73/229/22.
شهادت مظلومانه و جانسوز مولانا امام محمد بن علی الباقر علیهما السلام تسلیت باد
🖤🖤
شرح حال
✍۴۰ سالگیام آرزوست... 🎙دکتر عباس زریاب خویی از شاگردان قدیمی حضرت امام نقل میکنند: 👈«امام به لحاظ
نظر جالب توجه یکی از دوستان:👇
بنده هر وقت به این فکر می کنم که تا چند سال دیگه اگر زنده بمانم به ۴۰ سالگی میرسم یاد این حدیث می افتم : در روایتی از پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم آمده است:
هرگاه مردی به چهل سالگی برسد و خوبی او بر بدیاش غلبه نکند، شیطان پیشانی او را بوسه زند و بگوید این چهره ای است که روی رستگاری را نخواهد دید.
(میزان الحکمة، ج 3، ص: 2115)
✍ مکاشفه شیخ عبدالنبی اراکی...
📙چند روزی است خاطرات بسیار جذاب «آیتالله حاج شیخ علی عراقچی» از علمای همدان که معاصر حضرت امام میباشند، را مطالعه میکنم.
✅ خاطره جالبی در مورد «آیتالله سیدابوالحسن اصفهانی» و «حضرت امام» دارند که مناسبتی با امروز دارد و بعد از نقلش، مناسبتش را خواهم گفت:👇
✅ «مرحوم آقای شیخ عبدالنبی اراکی، از علمای بزرگ نجف بود و در زمان مرجعیت آقای بروجردی در قم حضور داشت. از مراجع به حساب میآمد و رساله عملیه داشت، شاگردان زیادی هم تربیت نمود. قبرشان پایین قبر آیتالله گلپایگانی در بالاسر حرم است و روی قبرشان نوشتهاند: آیتالله العظمی آقای شیخ عبدالنبی اراکی.
من به درسش نرفتم ولی ایشان را در مجالس و محافل دیدم، خیلی مورد احترام بود و شاگردان خاصی داشت. آقای شیخ محمد متقی همدانی ـ که از دوستان خیلی نزدیک ما است و معروف است که یکی از عمّال امام زمان(عج) برای شفاعت مریضی خانواده او به منزلش رفته است و معروف به متقی همدانی میباشد ـ از شاگردان خاص شیخ عبدالنبی به شمار میآید.
✅ از دیگر شاگردان خاص ایشان، آقا سید صادق حسینی مرندی است. ... سید منظم و از خصیصین آقای شیخ عبدالنبی بود. او معتقد بود که آقای اراکی با عالم برزخ کاملاً ارتباط داشتند و هر وقت میخواستند میتوانستند بروند و بیایند. حتی آن شبی که در تهران در بیمارستان بستری بودند، میگوید من بالای سرشان بودم و پرستاری میکردم. سپس در پیش چند نفر از شاگردانشان به من گفتند: آقا سید صادق! من فردا در فلان ساعت از دنیا میروم. جای خودم را هم دیدم، تو را هم میتوانم با خود ببرم ولی تو جوانی، باش تا سرد و گرم دنیا را بچشی، بعد میآیی. فردا همانطور که گفته بود، شد و ما جنازه ایشان را به قم آورده و دفن کردیم.
آقای حسینی مرندی برای من نقل میکرد:
✅ وقتی حضرت امام از زندان آزاد(سال ۱۳۴۲ش) و به قم بازگشتند بسیاری از اساتید و بزرگان به دیدن امام رفتند و بعداً هم امام از آنها بازدید نمود که یکی از آنها همین شیخ عبدالنبی اراکی بود. آقا سید صادق میگفت: یک روز بعد از ظهر در منزل شیخ عبدالنبی بودم، میخواستم به منزل خودم برگردم، استاد فرمود: امشب بعد از نماز مغرب و عشا آقای خمینی میخواهند به منزل ما تشریف بیاورند، بهتر است شما هم باشید. گفتم: چشم! ... آقای خمینی و به همراهشان شیخ حسن صانعی وارد منزل شدند.
✅ آقای شیخ عبدالنبی زندگی درویشی داشت، مجلس گرم کن هم بود، خیلی زیاد صحبت میکرد و حرفهای بسیار آموزنده هم داشت. میدانستم اگر میدان به دستش بیفتد، مجلس را خوب اداره میکند. بعد از سلام و علیک و تعارفات، آقای شیخ عبدالنبی شروع کرد، یکی از مکاشفات خود در قبرستان وادی السلام نجف را برای امام نقل کرد. چون از حضرت امام بزرگتر بود، امام هم به ایشان احترام میگذاشت و با دقت به حرفهایش گوش میداد. آقای اراکی میگفت: روزی در قبرستان وادی السلام حالت مکاشفهای به من دست داد، دیدم در میان باغ بزرگی هستم و در آن ساختمانی وجود دارد، مردم به آن رفت و آمد میکنند. پرسیدم این ساختمانِ کیست؟ گفتند: چطور نمیدانید اینجا خانه امام زمان(عج) است. میگفت: تا این را گفتند من به یاد چند مسأله فقهی افتادم که قبلاً در آنها اشکال داشتم. گفتم چه خوب شد، بروم اینها را بپرسم. جلو رفتم که داخل شوم، مأموران مانع شدند و گفتند: باید اول اجازه بگیریم. یکی رفت داخل از آقا اجازه گرفت؛ آمد و به من اشاره کرد که داخل شوم؛ وارد شدم، تا چشمم به حضرت افتاد و خواستم دستشان را ببوسم، تحت تأثیر ابهت آن حضرت واقع شدم، همه چیز را فراموش کردم و عقب عقب رفتم و از آنجا خارج شدم، تا خارج شدم دوباره به یادم آمد که من قرار بود چند اشکال فقهی از حضرت بپرسم. باز آمدم که داخل شوم مأموران گفتند: صبر کن اول اجازه بگیریم، بعد یکی رفت و اجازه گرفت.
من دوباره به زیارت حضرت مشرّف شدم، وقتی حضرت مرا دیدند، شناختند. فوری به یکی از مأموران دستور دادند من را به نزد نائبشان ببرند، آن مأمور دست مرا گرفت و به اتاق دیگری برد، دیدم مرحوم آیتالله سید ابوالحسن اصفهانی در آنجا نشسته و به امور مردم رسیدگی میکند.
✅ آقای حسینی مرندی میگفت: امام همین طور دستهایش را روی هم گذاشته بود و خیلی آرام و با دقت حرفهای ایشان را گوش میداد و گاهی با تعجب از ایشان میپرسید: خود شما در حال مکاشفه دیدید؟ آقای اراکی هم تأکید میکرد، آری خودم در حال بیداری بودم و میدیدم.
ادامه👇
ادامه 👇
✅ بعد آقای شیخ عبدالنبی گفت: من تا آن روز به آقای سید ابوالحسن چندان ارادتی نداشتم و از نظر علمی خودم را اعلم از او میدانستم ولی از حالت مکاشفه که فارغ شدم از همانجا به منزل سید رفتم. خیلی وقت بود که به منزل ایشان نرفته بودم، تا وارد شدم دیدم همان اتاقی است که من در حال مکاشفه دیده بودم، آقا سید ابوالحسن اصفهانی هم آنجا نشسته است. وقتی وارد شدم ایشان از من استقبال کرد و فرمود: چه خبر؟ گفتم: خبرهای مهمی دارم. گفت: بفرمایید. گفتم: به این آسانی نمیشود. تا به من قول ندهی که برایم یک کاری بکنی، نمیگویم. فرمود: عیب ندارد، قول میدهم اگر از دستم برآید کوتاهی نکنم.
✅گفتم: من اول میخواهم دختر آقای سید جمال گلپایگانی را برای پسرم، خواستگاری کنید، چون اگر شما این کار را بکنید آنها قبول میکنند. فرمود: باشد این کار را میکنم، حالا شما خبر را نقل کنید. و من تمام این داستان را برایش نقل کردم.
✅ آقای حسینی مرندی میگفت: وقتی حرفهای استاد در این قسمت تمام شد، خطاب به حضرت امام کرد و گفت: منتها آن چیزی که درباره شما دیدم، خیلی بالاتر از این حرفهاست. امام هم، خیلی مؤدّب و تمام گوش نشسته بودند و چیزی نمیگفتند و دوباره آقای اراکی اضافه کرد: البته گفتن آن به این سادگی نیست، باید یک سور حسابی به راه بیندازید و من را به منزل دعوت کنید، وقتی آنجا ناهار را خوردم آن وقت، مکاشفات خود را درباره شما هم نقل میکنم.
بعد آقای حسینی مرندی میگفت: متأسفانه من بعد از این جلسه دیگر نفهمیدم که آقای اراکی به منزل امام رفت یا نرفت و امام از ایشان دعوت کردند یا نکردند؛ چون از امام خیلی بعید بود که این مسائل را دنبال بکنند. میگفت: من تأسف میخورم که چرا خود این مکاشفه را پیگیری نکردم.
......
📝 منبع: اباذری، عبدالرحیم، پرتو آفتاب (خاطرات حضرت آیتالله حاج شیخ علی عراقچی)، چاپ اول تهران، مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)، چاپ ونشر عروج، ۱۳۸۹ش، صص: ۲۴۷-۲۴۹.
............
📌 پی نوشت: نسبتی که حضرت مسلم با امام حسین(ع) و مردم زمانش داشت، همان نسبتی است که زعمای شیعه و ولی فقیه امروز با امام زمان و مردم زمان خود داشته و دارند، اگر مردم مسلم را یاری میدادند، به درک امام هم میرسیدند، کسانی که امروز نصرت ولی فقیه را ترک میکنند به اسم اینکه بگذار خود امام بیاید تا او را یاری دهیم، مثل همان کسانی هستند که مسلم را یاری ندادند تا خود امام را یاری دهند، کسانی که امروز فقط حرف از حمایت از ولی فقیه میزنند اما به عمل که میرسد انگار نه انگار مثل همان کسانی هستند که دور مسلم را گرفتند اما به وقتش پشت او را خالی کردند!
....
🔻به شرح حال بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87
انا لله و انا الیه راجعون
▫️ارتحال استاد #انقلابی حجةالاسلام محمدحسین #فرجنژاد و همسر و سه فرزندشان را تسلیت عرض میکنیم.
به همین مناسبت
🔶مراسم تشییع و اقامه نماز ساعت ۱۹:۳۰ در حرم مطهر درب صحن جوادالائمه علیه السلام
🔶و امشب بعد از نماز عشاء در مدرسه علمیه معصومیه ابتدای بلوار امین مراسم بزرگداشت برگزار میگردد.
شرح حال
انا لله و انا الیه راجعون ▫️ارتحال استاد #انقلابی حجةالاسلام محمدحسین #فرجنژاد و همسر و سه فرزندشا
پیام یکی از دوستان مرحوم فرجنژاد👇
▪️ طلبه مجاهد و خستگی ناپذیر مرحوم فرج نژاد به همراه همسر و سه فرزندش آسمانی شد( ماشینی به او زد درحالی او با خانواده سوار بر موتور بودند)
🔸 اخیرا به او گفتم چرا ماشینت فروختی،پاسخ داد چون هرجا رفتم هزینه چاپ کتابم را ندادند و چون موضوعش را برای جبهه انقلاب لازم میدانستم،مجبور شدم ماشین خودم را بفروشم و هزینه کنم😓
🔹 موضوع کتابش در مورد دسیسه ها و برنامه های صهیونیست و... بود.
.............
📝 پینوشت: توی قضیه اعتراض به fatf هم که بنده توفیق همکاری با ایشون پیدا کردم، همه از جیب خرج میکردیم، من یه سری هزینهها کرده بودم، بنده خدا برای اینکه فشار به من نیاد کل هزینه یا نیمی از اونها رو از جیب داد.
✍ خاصیت اطعام...
📙«سید محمود محتشمیپور» از اعضای اصلی هیأتهای مؤتلفه نقل میکند:
🔻«قبل از انقلاب نظر بعضی از دوستان، از جمله آقایان رجایی، باهنر و بهشتی این بود که ما قشر جوان را با روحانیت و قم و امام آشنا کنیم.
بعد ما آمدیم گفتیم چکار کنیم، چکار نکنیم؟ گفتیم بیاییم برویم به دانشگاهها غذا بدهیم. چون شما میدانید که خود غذا، افراد را جذب میکند. از باب مثال، محرم و صفر نمیدانم شما به یاد دارید، درجه داران آن زمان، با ماشینهایشان میگشتند ببینند که کجا غذای امام حسین(ع) را میدهند، حالا یا بچه آنها، یا زن آنها، قابلمه را میآوردند که غذا بگیرند.
🔻تصمیم گرفتیم از طریق سلف سرویسهای دانشجویی وارد شویم. روزنامه را میدیدیم که مثلا دانشکده علم و صنعت، دانشگاه تهران، دانشکده پلی تکنیک، اعلام کردهاند که ما میخواهیم این قدر به افراد خودمان غذا بدهیم. ما میرفتیم و در مناقصه شرکت میکردیم. میدانستیم که اگر قیمت ارزان بگوییم، برنده هستیم. ما هم که استفاده نمیخواستیم، یک چیزی هم میخواستیم روی آن بگذاریم. بنده در بعضی از این دانشگاهها، در ماه یا پانزده روز یک مرتبه، با کم و زیاد حدود، پانصد دانشجو را به قم میبردم.
🔻دانشجو از این در وارد میشد، از آن در که خارج میشد، این چشمهایش باد کرده بود از اشک شوق. حالا امام چه چیزی زمزمه میکرد برای اینها خدا میداند که بعدا دوباره اینها میآمدند و اسم نویسی میکردند و میگفتند: حاجی اگر میشود، برای نوبت بعدی ما را هم دوباره ببرید.
......
📝خاطره سید محمود محتشمی پور از اعضای جمعیت مؤتلفه اسلامی، مرادینیا، محمدجواد، امام خمینی و هیاتهای دینی مبارز، چ اول، تهران، مؤسسه تنظیم ونشر آثار امام خمینی(س)، ۱۳۸۷. صص: ۲۷۵-۲۷۶.
......
📌 پینوشت: برخی اگر کار فرهنگی را به آنها بسپارند، همهاش میخواهند کتاب و جزوه و فیلم و سخنرانی داشته باشند، اسم اطعام را که بیاوری مسخره میکنند که فلانجا کار فرهنگیشان این بوده که مثلا چند دیگ آش دادهاند! میخواهند با غذا دادن ملت را جذب اسلام و انقلاب کنند! البته کمی هم حق دارند، وقتی اطعام بیمناسبت یا بدون محتوا باشد، ضمیمه نداشته باشد واقعا هم خندهدار میشود، حالا برای مردم عادی لازم نست ضمیمهاش خیلی هم پر رنگ باشد همین که این اطعام را در مناسبتهای مختلف انجام دهیم خود مخاطب میفهمد، البته اگر میتوانیم اطعام را ضمیمه مجلس ذکر و انسی بکنیم چه بهتر.
این اطعام عجب اکسیری در جلب محبت و مناسب برای ارتباط گیری است. بیخود نیست این همه به آن سفارش شده و نقل شده است که امیرالمؤمنین (علیه السلام) بسیار می گفت: «إِنَّا أَهْلُ بَيْتٍ أُمِرْنَا أَنْ نُطْعِمَ الطَّعَام»
ما خاندانی هستیم که امر شده ایم به غذا دادن.
و بیخود نیست که در حدیثی از امام رضا (علیه السلام) در باب ثواب اطعام در روز غدیر آمده است:
👈«ويَومُ تَفطيرِ الصّائِمينَ، فَمَن فَطَّرَ فيهِ صائِما مُؤمِنا كانَ كَمَن أطعَمَ فِئاما وفِئاما إلى أن عَدَّ عَشرا. ثُمَّ قالَ: أوَتَدري مَا الفِئامُ؟ قالَ: لا. قالَ: مِئَةُ ألفٍ.» الإقبال: ج ۲ ص ۲۶۰.
غدیر روز افطار دادن به روزهداران است و هر كس در آن روز، مؤمن روزهدارى را افطار دهد، مانند كسى است كه فئام و فئام و ... را اطعام كند و امام عليه السلام «فئام» را ده بار گفت. سپس فرمود: «آيا مىدانى" فئام" چيست؟». گفت: نه. فرمود: «يعنى: صد هزار نفر».
(یعنی هر نفر مؤمن روزهدار را در این روز اطعام کنی، ثوابی معادل یک میلیون نفر مؤمن را اطعام کردن دارد.)
........
🔻به شرح حال بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87
شرح حال
✍ خاصیت اطعام... 📙«سید محمود محتشمیپور» از اعضای اصلی هیأتهای مؤتلفه نقل میکند: 🔻«قبل از انقلاب
یک بررسی در روایات اعمال روز غدیر انجام دادم، بیشترین اعمالی که توصیه شده بود، روزهگرفتن، صلوات فرستادن، جشن گرفتن و اطعام دادن خصوصا به روزهداران این روز بود.
پیشنهاد میکنم صبح عید که از خواب پاشدین نیت روزه مستحب داشته باشین و همدیگر رو افطار کنین.
هدایت شده از کشکول یک طلبه
🔺 رئیسی: برای #خوزستان و سیستان و بلوچستان استاندار ویژه تعیین میکنیم تا در جلسات هیئت دولت شرکت کنند. این استانها باید در اولویت قرار بگیرند!
⬅️ اولا آفرین بر آقای رئیسی؛ این دو تا استان واقعا معضلات زیادی دارند، خصوصا سیستان و بلوچستان که شاید محروم ترین استان کشور باشد و معمولا بیشترین آمار مشارکت رو هم در انتخابات دارند...
⬅️ و ثانیا شنیدهها حاکیست که استاندار ویژه و نماینده رئیسجمهور در استان خوزستان، آقای #سعید_محمد هست.
💠به کشکول یک طلبه بپیوندید🔰🔰🔰
🆔 @KashkooleTalabeh
شرح حال
🔺 رئیسی: برای #خوزستان و سیستان و بلوچستان استاندار ویژه تعیین میکنیم تا در جلسات هیئت دولت شرکت
خدا به این مرد جهادی کمک کنه که ان شاء الله طعم شیرین زندگی با عزت و مؤمنانه را به مردم شریف این مملکت بچشاند.
خدا به ما هم توفیق دهد در این مسیر هرچه در توان داریم به صحنه خدمت بیاوریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من به میز و منصبت کاری ندارم
من یک کشاورز خسارت دیده هستم، دامدارم.
هدایت شده از استاد محمدحسین فرجنژاد
میراث فکری عاشقی که آرام نداشت... روحش شاد.
📚لینک دانلود 15 مقاله از مرحوم فرج نژاد در پرتال جامع علوم انسانی
http://ensani.ir/fa/article/author/84449
لینک مقالات در سایت مگ ایران
https://www.magiran.com/author/%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86%20%D9%81%D8%B1%D8%AC%20%D9%86%DA%98%D8%A7%D8%AF
✅لینک خرید الکترونیک برخی کتابهای ایشان:
https://bookroom.ir/people/3909
https://www.gisoom.com/book/11382245/
#فرج_نژاد
#ایستاده_در_خط_مقدم
#استاد_صبر
#انقلابي
#بی_ادعا
@farajnezhad110
✍اجتهاد مصطلح حوزهها و اجتهاد لازم جامعه...
✅ چند روزی است در دوره تکمیلی بسیج که به عنوان جایگزین آموزشی سربازی حساب میشه شرکت کردهام.
ان شاء الله اگر فرصت کنم از داستانهای این دوره آموزشی با جمع طلاب و در خدمت مربیان پاسدار در آینده بیشتر خواهم نوشت.
✅ امروز در برنامهها بینظمی رخ داد، ما تازه کلاسمون تموم شده بود، میخواستیم چایی بخوریم، استاد تاکتیک هم کاری نداشت که هنوز یکی دو دقیقه از کلاس قبل نگذشته و دستور جمع شدن در بیرون از حسینه رو داده بود!
دوستان هم بدون توجه خاصی به فرمان مربی، مشغول چایی ریختن بودن که مربی دستور داد مخزن چایی رو آوردن بیرون، بعد هم اونو ریخت توی باغچه!😡
✅ این وسط یه سری از طلاب گیر دادن به مربی که این کار شما اسراف بود و مربی هم هرچی اینها بیشتر گیر میدادند، بیشتر لج میکرد، اینها میگفتند: حجت شرعی شما برای این کار چی بود؟! برای ما توضیح بده! مربی هم که مونده بود حجت شرعی رو برای اینها چطور توضیح بده! روی لج افتاده بود که شما کاری به حجت شرعی من نداشته باشین، گردن منه، من اینجور تشخیص دادهام و سری بعد هم تشخیص بدهم لازمه، میگم غذاتون رو هم بریزین روی زمین.
✅ ما و یک عده دیگه از طلبهها هم کلا روی دور شوخی و خنده بودیم! یه تیکه به استاد یه تیکه هم به دوستان طلبه.
وسط این شوخیها یک لحظه ذهنم جرقهای زد🎇 و برای اینکه طلبهها دست از سر مربی بردارند، یک اجتهادی کردم که بعد دیدم بدم نبود.😊
✅ به طلبهها گفتم: آقا حضرت موسی و هارون معصوم بودن یا نه؟! الواح مقدس، مقدس بودن یا نه؟! موسی(ع) وقتی رسید به بنیاسرائیل و اوضاع داغونشون رو دید، جلو همه الواح رو پرت کرد یک طرف یا نه؟ بعد هم ریش هارون(ع) رو گرفت کشید و داد و بیداد راه انداخت یا نه؟
شما بگو موسی (ع) از روی عصبانیت الواح رو انداخت کنار! اینجور که حرمت الواح رعایت نمیشه! حضرت نمیدونست که برادرش معصومه و اشتباهی نکرده؟
با این همه این، مصحلت دید برای اینکه بقیه حساب کار دستشون بیاد که دیگه این من بمیرم تو بمیری از اون من بمیرم تو بمیریها نیست، خواست بنیاسرائیل حساب کار بیاد دستشون و خودشون رو جمع کنند، بگن اینکه با الواح مقدس و برادرش اینجور کرد دیگه با ما چه میکنه؟! موسی(ع) اینکارو کرد تا بتونه قضیه رو جمع کنه.
حالا استاد هم یه اینجور حجت شرعی برای خودش داره که برای اینکه قضیه رو جمعش کنه و بقیه حساب کار بیاد دستشون این کار رو کرده.
📌 اما نکته اصلی این داستان که ذهنم رو درگیر کرده و همه این حرفها مقدمه اون بود، اینکه این دوستان طلبه که یک اینجور قضیه سادهای رو اینجور درش گیر میکنند! و داستان درست میکنند، چطور میخواهند وارد حل مسائل پیچیده حاکمیتی بشن! به قول بنده خدا همون استاد تاکتیک، ما یه موقع همزمان که داشتیم توی غرب ایران با پژاک میجنگیدیم، همون موقع توی سوریه پشتیبانی تدارکات گروه پژاک کلا با ما بود، چرا؟ چون اونجا کنار پژاک با جبهة النصره میجنگیدیم. مصلحت هر صحنهای یک چیزی است و ما نباید فقط در بایستهها و امور انتزاعی بمانیم بلکه باید بر اساس هستها و صحنه عینی تصمیم بگیریم و مصحلت را تشخیص دهیم.
......
📝 پینوشت:
👈«روحانيت تا در همه مسائل و مشكلات حضور فعال نداشته باشد، نمىتواند درك كند كه اجتهاد مصطلح براى اداره جامعه كافى نيست. حوزهها و روحانيت بايد نبض تفكر و نياز آينده جامعه را هميشه در دست خود داشته باشند و همواره چند قدم جلوتر از حوادث، مهياى عكس العمل مناسب باشند. چه بسا شيوههاى رايج اداره امور مردم در سالهاى آينده تغيير كند و جوامع بشرى براى حل مشكلات خود به مسائل جديد اسلام نياز پيدا كند.»
منشور روحانیت (صحيفه امام ؛ ج ۲۱؛ ص: ۲۹۲.)
........
🔻به شرح حال بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87
«🌱🕊»
#عکس_نوشــــت📲
شهید احمدکاظمی❤️
ـ ـ ـ ـــــ❁ـــــ ـ ـ ـ
https://eitaa.com/Mesbaholhodaa
شرح حال
«🌱🕊» #عکس_نوشــــت📲 شهید احمدکاظمی❤️ ـ ـ ـ ـــــ❁ـــــ ـ ـ ـ https://eitaa.com/Mesbaholhodaa
این کانال یه نوجوان خیلی خوش سلیقه و بامعرفت هست که جدیدا با کانالش آشنا شدم. توی کانالش عکسنوشت و کلیپهای زیبا درست میکنه و میگذاره.😊
✍️ فضائل امیرالمؤمنین(ع)...
📝 شیخ طوسی(قدس سره) در کتاب «الامالی» چند روایت بسیار جالب در مورد امیرالمؤمنین (علیه السلام) میآورد.
امالی شیخ، یعنی املاءهای شیخ، این کتاب مجموعهای از احادیثی است که شیخ طوسی(قدس سره) در مجالس مختلف آن را مطرح کرده است و حجم اعظم این کتاب مربوط به احادیث فضائل امیرالمؤمنین(ع) و اثبات ولایت حضرت میباشد.
📝تبرکا دو حدیث بسیار نورانی و ارزشمند از این کتاب شریف را به نقل از حضرت رسول(صلیالله علیه و آله) نقل میکنم.
📝كانَ رَسُولُ اللَّهِ (صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ) جَالِساً فِي جَمَاعَةٍ مِنْ أَصْحَابِهِ إِذْ أَقْبَلَ عَلِيُّ بْنُ أَبِي طَالِبٍ (صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ)، فَقَالَ رَسُولُ اللَّهِ (صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ): مَنْ أَرَادَ أَنْ يَنْظُرَ إِلَى آدَمَ فِي عِلْمِهِ، وَ إِلَى نُوحٍ فِي حِكْمَتِهِ، وَ إِلَى إِبْرَاهِيمَ فِي حِلْمِهِ، فَلْيَنْظُرْ إِلَى عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ. (الأمالي، ص: ۴۱۷)
🔹رسول خدا (صلی الله علیه و آله) درحالی که میان اصحاب خود نشسته بودند وقتی که امیرالمؤمنین (علیه سلام) نزدیک میشدند، فرمودند: هر کس میخواهد دانش آدم را ببیند، بینش نوح و بردبارى ابراهيم را ببیند به على بن ابى طالب بنگرد. (در حدیث مشابهی نیز در ادامه همین مضمون در منبع دیگری آمده است و زهد يحيى بن زكريا و قدرت مشت موسى بن عمران را ببیند به علی بن ابی طالب بنگرد.)
📝در بخشی از یک حدیث دیگر به نقل از حضرت رسول (صلیالله علیه و آله) آمده است: عَلِيٌّ أَوَّلُ مَنْ آمَنَ بِي، وَ أَوَّلُ مَنْ صَدَّقَنِي، وَ أَوَّلُ مَنْ يُصَافِحُنِي يَوْمَ الْقِيَامَةِ، وَ هُوَ الصَّدِيقُ الْأَكْبَرُ، وَ هُوَ فَارُوقُ هَذِهِ الْأُمَّةِ يُفَرِّقُ بَيْنَ الْحَقِّ وَ الْبَاطِلِ، وَ هُوَ يَعْسُوبُ الْمُؤْمِنِينَ، وَ الْمَالُ يَعْسُوبُ الْمُنَافِقِينَ. (الأمالي، ص: ۱۴۸)
🔹علی (علیه السلام) اولین کسی بود که به من ایمان آورد و مرا تصدیق کرد و او اولین کسی است که در قیامت با من دست میدهد و مرا در آغوش میگیرد.
و او صدیق اکبر (از القاب خاص امیرالؤمنین که در روایات ذکر شده است) و او فاروق امت است (فاروق به معنی جداکننده) و او است که حق و باطل را جدا میسازد، اوست که یعسوب المؤمنین است (یعسوب اصطلاحی برای ملکه زنبورهای عسل است که منظور سید و کسی که قوام مؤمنان به او است و مؤمنان را او حفظ میکند، میباشد) درحالی که مال دنیا یعسوب منافقان است.
........
🔻به شرح حال بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87
✍ توضیحی در مورد لقب امیرالمؤمنین...
📝طبق آنچه در روایات ذکر شده است، لقب امیرالمؤمنین خاص حضرت امیر(علیه السلام) میباشد و حتی به سایر اهل بیت نیز گفته نشده است.
👈در روایتی یکی از اصحاب امام صادق(علیه السلام) از ایشان سؤال میکند آیا قائم اهل بیت با لقب امیرالمؤمنین سلام داده میشود؟
حضرت پاسخ میدهند: «لَا ذَاكَ اسْمٌ سَمَّى اللَّهُ بِهِ أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ ع لَمْ يُسَمَّ بِهِ أَحَدٌ قَبْلَهُ- وَ لَا يَتَسَمَّى بِهِ بَعْدَهُ إِلَّا كَافِرٌ»
🔹نخیر این اسمی است که خداوند امیرالمؤمنین (علیه السلام) را به آن نامیده است و هیچ کس را قبل از آن به این نام ننامیده است و بعد از ایشان هم، کسی به این نام نامیده نشود الا اینکه کافر باشد.(۱)
📝معمولا ما تصورمان این است که لقب امیرالمؤمنین به معنای فرمانده و أمیر مؤمنان است و در توضیح علت اتصاف این عنوان برای امیرالمؤمنین گفتهاند چون ایشان جانشین بلافصل پیامبر میباشند و در مقابل کسانی که سایر خلفای چهارگانه را امیرخود میدانستهاند، این لقب به ایشان تعلق گرفته است. اما باید گفت اگرچه حضرت، فرمانده و زعیم مؤمنان هستند ولی سایر اهل بیت نیز چنین هستند و آنچه در روایات گفته شده است، اشاره به معنای دیگری است.
⁉️اما معنای خاص امیرالمؤمنین که لقب حضرت شده است، چیست؟
👈 در روایتی از کتاب شریف کافی یکی از اصحاب امام صادق(علیه السلام) از ایشان میپرسد:
«لِمَ سُمِّيَ أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ (ع)»
🔹چرا امیرالمؤمنین به این لقب نامیده شدهاند؟ حضرت پاسخ میدهند: «لِأَنَّهُ يَمِيرُهُمْ الْعِلْمَ أَ مَا سَمِعْتَ فِي كِتَابِ اللَّهِ- وَ نَمِيرُ أَهْلَنا»
🔹چون حضرت روزی میدهد، علم را، آیا در قرآن نشنیدهای «نمیر أهلنا».(۲)
📝 «میر» به معنای روزی است و در سوره مبارکه یوسف برادران یوسف وقتی میخواهند به حضرت یعقوب بگویند ما به واسطه کمکهای عزیز مصر خانواده خود را روزی میدهیم، عبارت «نَمِيرُ أَهْلَنا» را بکار میبرند. بنابراین صیغه متکلم وحده ماده «میر» میشود «أَمِیِرُ» یعنی روزی میدهم.
👈در روایت دیگری نیز در مورد چرایی نامیده شدن حضرت به این لقب گفته شده است: «لِأَنَّ مِيرَةَ الْمُؤْمِنِينَ مِنْ عِنْدِهِ يَمِيرُهُمُ الْعِلْمَ.» چون حضرت روزی میدهد مؤمنین را از نزد خودش، روزی میدهد علمرا.(۳)
......
📝منابع:
1. الكافي (ط - الإسلامية) ؛ ج ۱؛ ص: ۴۱۱.
در روایت دیگری گفته شده است هرکس به این لقب نامیده شود و راضی باشد در سرونوشتت چنین میشود که مفعول واقع خواهد شد.
2. الكافي (ط - الإسلامية) ؛ ج ۱؛ ص: ۴۱۲.
3. همان.
........
🔻به شرح حال بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87
✍إِنَ اللَّهَ جَمِيلٌ يُحِبُّ الْجَمَال...
✅ روز اولی که برای آموزشی سربازی طلاب، در پادگان جمع شده بودیم، به وضعیت ظاهری طلاب دقت میکردم، تقریبا همه لباسهای خیلی ساده داشتند البته در این سادگی برخی لباسهایشان تمیز و مرتب بود و برخی هم چندان لباسهایشان مرتب و اتو کشیده و سایز نبود.
✅ در میان این طلاب یک طلبه توجهم را خیلی به خود جلب کرد، لباس پوشیدنش، راه رفتنش، ایستادنش همه منظم و مؤدبانه بود؛ با خودم گفتم این، باید طلبه فاضل و باشخصیتی باشد؛ اما دو سه دقیقه از این دیدن و فکرها نگذشته بود که از فرمانده پاسدار ما خداحافظی کرد و رفت و دیگر هم در دوره ندیدمش.
در طول دوره وضعیت ظاهری پاسدارها هم خوب بود؛ اما بعد از چند روز یک جوان پاسدار را دیدم که برای آموزشمان آورده بودند؛ با اینکه ایستاده بود و حرفی هم نمیزد و ماسک به صورت داشت؛ تا او را دیدم گفتم ظاهر این جوان با بقیه پاسدارها فرق میکند! لباسهایش همان لباسهای پاسدارهای دیگر بود اما بسیار تمیز و مرتب و اتو کشیده، وضعیت موها و ریش بسیار منظم و ایستادنش هم مؤدبانه بود. برایم سوال شده بود این جوان که در مجموع متمایز از بقیه است، چکارهاست؟
✅ بعد از چند دقیقه یک جوان دیگر هم آمد که این دومی هم کاملا به نظرم متفاوت از بقیه پاسدارها آمد. مربی اصلی ما (که یک شهید زنده بود و در عملیاتهای مختلف سوریه حضور داشته و با معنویت و خوش اخلاق و جدی بود.) وقتی آن دو جوان پاسدار را معرفی کرد؛ فهمیدم حدسم در متفاوت بودن این جوان درست بود؛ آن دو جوان از دانشکده افسری آمده بودند و بقیه پاسدارهایی که ما تا آن موقع دیده بودیم همه از نیروهای درجهداری و کادر پادگان بودند.
✅ همان روز عصر، آخر کلاسها، بالاخره آن طلبه روز اول را هم دیدم، همین جوان پاسدار بود که حالا لباسهایش را عوض کرده بود و تازه شناختمش، دقتم در تشخیص تفاوتش خوب بود اما حدسم در طلبه بودنش نه، این از اون در.😊
✅ اینها را گفتم تا برسم به اینجا که آن دانشجوی افسری نه وقتی در میان طلبهها بود، و نه وقتی در میان پاسدارها، نوع و جنس لباسش با بقیه فرقی نداشت اما با همین لباسهای ساده چنان تمیز و مرتب بود که به سرعت تمایز خود را نشان میداد.
✅ در میان مذهبیها و خصوصا برخی طلاب بعضا دیدهام به اسم بیرغبتی به دنیا و زهد و ساده زیستی، سر را میتراشند و چندان به لباس و ظاهر خود دقت نمیکنند. اما توجه ندارند همان اهل بیتی که دعوت به زهد و بیرغبتی به دنیا و... داشتند، زهد و بیرغبتیشان به دنیا در تمیز و مرتب بودن لباس و عطر و نظافت و رسیدگی به ظاهر نبود، بلکه هم به آراستگی ظاهرشان خوب میرسیدند و هم به آن توصیه میکردند.
در روایات، بابهای مختلفی در توصیه به آراستگی ظاهر وجود دارد. مثلا در «بَابُ التَّجَمُّلِ وَ إِظْهَارِ النِّعْمَة» میگوید تا میتوانی جوری رفتار نکن که دیگران فکر کنند شما فقیر هستی. به عنوان نمونه از امام صادق(ع) روایت است:
👈«إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يُحِبُّ الْجَمَالَ وَ التَّجَمُّلَ وَ يُبْغِضُ الْبُؤْسَ وَ التَّبَاؤُسَ.»
خدا دوست دارد زیبایی و خود را زیبا کردن و از فقر و خود را به فقر زدن بیزار است.
✅ گاهی ما تنبلی خودمان در اتو نزدن لباسهایمان یا نشستن آن، با اسمهای خوب مثلا زهد و بیرغبتی به دنیا، توجیه میکنیم یا به اسم زهد یا بیتوجهی به ظاهر، مثلا یک جوراب را چند بار میدوزیم و بعد هم که سوراخ میشود باز تا مسمای جوراب بر آن صدق کند دورش نمیاندازیم!
از سیره اهل بیت هم فقط به سیره امیرالمؤمنین(ع) آن هم در زهد ایشان که به علت شرایط اجتماعی و موقعیت ایشان بوده است و خودشان هم میگویند نمیتوانید در زهد مثل من باشید، تمسک میکنیم.
اما توجه نداریم که همین امیرالمؤمنین(ع) میفرمایند:
👈«التَّجَمُّلُ مِن أخْلاقِ المؤمنينَ»
«آراستگى از اخلاق مؤمنان است»
✅ روايت است كه پيامبر خدا صلى الله عليه و آله، نه تنها براى خانواده خود، بلكه براى ديدار با يارانش نيز خويشتن را مىآراست و مىفرمود: «خداوند، دوست دارد كه بندهاش وقتى براى ديدار با برادرانش از خانه بيرون مىرود، خود را بيارايد و آماده ديدار آنها نمايد».
👈« إنَّ اللّهَ يُحِبُّ مِن عَبدِهِ إذا خَرجَ إلى إخوانِهِ أن يَتَهَيَّأَ لَهُم و يَتَجَمَّلَ»
......
📝 یاداشت اولم از این دوره آموزشی:👇
https://eitaa.com/sharhe_hal/3540
........
🔻به شرح حال بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87
چند روز قبل در دولت روحانی برای اردوی نظامی آموزشی سربازی رفتیم و امروز در دولت رئیسی برگشتیم.😁🤲 الحمد لله.
هفته قبل جایی بودم یه بنده خدا میگفت بیا اینم از رئیسی هنوز نیامده همچی گرون شده و...
آخه مسلمون روحانی بعد از هشت سال هنوز میگفتین داره آوار برداری میکنه! حالا رئیسی هنوز نیامده میگین اینم آمد هیچی!
برخی از ملت حافظشون انگاری قدر ماهی گلی شده، امروز راننده تاکسی از سختی تحریمها میگفت و مثال میزد که وقتی سر یه گذر یکی بهت زور میگه باید زیر سیبیلی ردش کرد.
گفتم خب مگه این هشت سال چه کردیم؟! رد کردیم ولی تحریمها چند برابر شد! راه پیشرفت فقط از ایستادن روی پای خودمان میگذره چه در زندگی شخصی چه دولتها، ما تا خودمون اصلاح نشیم هیچکی نه از زور گوییاش کم میکنه نه برات کاری میکنه.
حالا ان شاء الله کمی فرصت کنم مطالب خوبی برای نوشتن دارم. از دوره و...😊
شرح حال
چند روز قبل در دولت روحانی برای اردوی نظامی آموزشی سربازی رفتیم و امروز در دولت رئیسی برگشتیم.😁🤲 الح
✍قسمت سوم از خاطرات دوره آموزشی تکمیلی ...
✅ برای اردوی نظامی آموزش دوره تکمیلی به پایگاه ۱۹ دی رفتیم.
مسیر پایگاه از سمت اتوبان قم - تهران است و کنار «حوض سلطان» قرار گرفته است.
✅ معمولا مردم فکر میکنند این دریاچه نمکی که در مسیر قم تهران میبینیم همان دریاچه نمک بزرگ قم است که در نقشه میبینیم اما آن دریاچه شاید بیش از ده برابر این دریاچه است و قم رود به آن وارد میشود و تقریبا به سمت شمال شرق قم است اما این دریاچه کوچک که میگویند از نظر طبیعی هم بسیار جذاب است و عکسهای زیبای آن هم در اینترنت موجود است، نامش «حوض سلطان» است.
✅ باز معمولا مردم فکر میکنند سایت فردو هم در منطقه خوش آب و هوای فردو، در نزدیکی قم است اما زهی خیال باطل! چون این سایت در همسایگی پایگاه نظامی ۱۹ دی و همان دریاچه حوض سلطان قرار دارد و عملا مسیر سایت فردو در امتداد این پایگاه است و ساختمانهای اداری آن از درون پایگاه مشخص است. تأسیسات اصلی سایت هم در عمق ۳۰۰متری زمین است و روی آن هم کوههای محکم.
قبل از انقلاب مکان این سایت زاغه مهمات نیروی هوایی بوده است و میبینن جای خوبی برای تاسیسات اتمی و غیر قابل نفوذ است و حتی بمب اتمی هم روی آن اثر ندارد و خلاصه روی آن کار میکنند و میشود مرکز اتمی غیر قابل نفوذ و ضربه.
البته به لطف دستاوردهای بزرگ برجامی دولت آقای روحانی این مرکز غیر قابل ضربه قرار شد بشود بزرگترین مرکز تحقیقات اتمی وسط بیابان! که البته همان هم نشد.🤔
انگار جا برای تحقیقات اتمی در این کشور قحط است!
✅ بگذریم؛ خود پایگاه ۱۹ دی هم تاسیسات آن مربوط به قبل از انقلاب است و محل آموزش نظامی نیروهای ساواک بوده است. خیلی از مراکز مهم ما بعد از انقلاب از آثار باقی مانده از زمان شاه است با این تفاوت که همه تا چند بار بازسازی شده و توسعه یافته اما هنوز هم ملت آنها را که میبینند میگویند؛ ببین! این مجموعه با این عظمت را شاه ساخته؛ این جمهوری اسلامی چکار کرده؟!
✅ از روز اول که وارد دوره شدیم از سختیهای بسیار دوره گفتند و ما هم همهاش منتظر خشم شب و روز بودیم ولی تهدیدات خیلی هم جدی نبود و عملا سخت نمیگرفتند، به بچهها میگفتم حکایت این تهدیدها و آنچه در عمل میبینیم حکایت سیستم خداست که اگرچه تهدیدهایش زیاد است ولی آخرش «كَتَبَ رَبُّكُمْ عَلَىٰ نَفْسِهِ الرَّحْمَةَ ۖ أَنَّهُ مَنْ عَمِلَ مِنْكُمْ سُوٓءًا بِجَهَالَةٍ ثُمَّ تَابَ مِنْ بَعْدِهِ وَأَصْلَحَ فَأَنَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ»، خدا دنبال بهانه میگردد برای بخشیدن و آن همه تهدید آخرش محدود میشود به یک عده که دشمنی و عناد دارند.
در طول دوره ما هم علی رغم همه تهدیدات سنگین؛ آخرش میدیدیم به یک چیزهای خیلی ساده تمام میشد. وقتی قرار میشد تنبیه نظامی شویم یک ذره که میخواست سخت شود میگفتم از باب: «یَا مَنْ سَبَقَتْ رَحْمَتُهُ غَضَبَهُ» الان دیگر آخرش هست.
✅ بنده خدا مربی تاکتیک که بیشترین تنبیهها را انجام میداد، آخرش برای ما شد محبوبترین شخص دوره و در یک نامه رسمی با امضاء بچهها به جانشین سپاه قم که برای دیدار ما آمده بود خواستیم که از ایشان تقدیر شود، اگرچه وسط تنبیههایش از خدا میخواستیم شهادت سختی نصیبش کند.🤲 آمممممین.😊
📌کلا کار برای خدا که باشد همینجوری است، ملت را تنبه هم که بکنی ولی خدا را تو را محبوب میکند. «سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَٰنُ وُدًّا»
انصافا حالا در ظاهر مگر امام خمینی برای این مردم چه کرد؟ هرچه بود سختی و مبارزه و محرومیت و جنگ و... ولی چرا یک امت عاشقش بودند و هستند.
کار که برای خدا باشد، اینجوری میشود، کار هم که برای خدا نباشد میبینی آخرش یکی پیدا نمیشود به شما خسته نباشید هم بگوید!😉
✅ بعد از این دوره نگاهم به پاسدارها دقیقتر شد، اگرچه از جهت نظامیگری و نظم انتقاداتی به آنها داشتم اما همان چیزهایی که از شهدا از جنبه دوست داشتنی بودن، اخلاص، تواضع در عین جدیت، محبت به همدیگر و نیروها و... شنیده بودیم در اینها هم دیدم.
........
🔻به شرح حال بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87
✍️ خاطرهای از موضع زاکانی در مورد مذاکره با آمریکا...
✅ جلسهای با حضور زاکانی در جمعی که تقریبا همه طلاب انقلابی و فعال بودند، برقرار بود.
🔺 زاکانی از خط "امام و آقا" و اینکه مواضع آقا برای ما درک نشده است و ما برای جامعه اسلام ناب را خوب تبیین نکردهایم، میگفت!
⁉️ از او سوال شد:
نظر شما در مورد اصل مذاکره با آمریکا چیست؟ شما در یکی از مصاحبههایتان گفتهاید که شما اصل مذاکره با آمریکا را قبول دارید و فقط فرق شما با دولت فعلی این است که معتقدید آنها بلد نیستند مذاکره کنند اما شما بلدید!
🔺ایشان صریح پاسخ ندادند که با اصل مذاکره مخالف هستند بلکه گفتند با مذاکره با اذن آقا موافق هستند و البته بلد هم هستند چطور مذاکره کنند، بعد فرق گذاشت بین اسرائیل که رابطه ما با او کامل قطع است، اما آمریکا چنین نیست!
✅ بعد از ۳۰ سال که حضرت آقا، دهها و بلکه صدها بار با ادبیاتهای مختلف توضیح دادهاند چرا اصل مذاکره با آمریکا برای ما مضر است؟
🔺آمریکا با ما مذاکره میکند تا به ما ضربه بزند، از ما امتیاز بگیرد و برای دادن آنچه حقمان است با ما وارد معامله شود؛
آمریکا با ما وارد مذاکره میشود تا دیگر ملتهای مبارز را مأیوس کند، تا هیبت ما را بشکند و...
🔺 بعد از تجربه اثبات چندباره بدعهدی آمریکا و این همه هزینه که بر این ملت و کشور تحمیل شد تا مردم بفهمند اصل مذاکره با آمریکا برای پیشرفت، اشتباه است.
✅ زاکانی دم از مذاکره با آمریکا با روش عقلایی میزد اما...
🔺او که خود را از مخالفان اصلی احمدی نژاد معرفی میکند، همان حرف احمدینژاد را که «این دولت بلد نیست مذاکره کند ولی ما بلدیم» را تکرار میکند.
🔺با ادبیات او موضع امام که میگفت مذاکره با آمریکا مذاکره گرگ و میش است، به واسطه بیاطلاعی جوانان از ماجرهای تاریخی و داستانسرایی تاریخی تحریف میشود.
....
این فقط یک مورد از انتقادات بنده حقیر از این تانک دوستان است.🛵
.....
🔻به شرح حال بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87