⁉️ *گناه شرابخوار بیشتر است یا تولید کننده شراب؟*
⁉️ *گناه جوانانی که فساد و فحشاء مرتکب میشوند بیشتر است یا گناه افراد ترویج کننده بی حجابی و بی حیایی؟*
چندین سال است که در جامعه ی ما بحث برخورد با افراد بدحجاب و بی حیا مطرح شده و کارهای ناتمامی برای مقابله با این دست افراد صورت گرفته است این درحالیست که هیچ برخوردی با عوامل ترویج بی حیایی و بدحجابی در جامعه انجام نمیگیرد.
یکی از حلقه های مفقوده در این مشکل ، نادیده گرفتن افراد مروج فساد و متصدیان تولید و عرضه پوشاک و ملزوماتی است که منجر به ترویج فحشاء در جامعه میشود.
چندین سال است که متاسفانه در بازار شاهدیم این افراد با تولید پوشاک های باز و زننده و عرضه آن تحت عنوان کالای روز یا مدرن به بازار ، در ترویج فرهنگهای پرخطر غربی سهم قابل ملاحظهای در جامعه داشته اند.
این وضعیت وحشتناک تا جایی پیشرفته است که اخیرا در بازار پوشاک ، عرضه مانتو و شلوار عادی و محجوب بسیار کم شده و اغلب مراکز عرضه پوشاک صرفا مانتو جلوباز یا شلوار دمپا تنگ و یا شلوار کوتاه برای فروش دارند.
از طرفی مارک ها و برچسب های بسیاری از لباس ها و شلوارهای کودکان و نوجوانان ایرانی، از فرهنگ ایرانی و اسلامی بهره ای نداشته و با تصاویر واژگان انگلیسی، زنان نیمه عریان یا علائم شیطان پرستی تزیین شده است.
این وضعیت اسفناک می تواند با وضع قوانین محکم و قاطعانه برای تولید و عرضه پوشاک و ملزومات عفت و حیا در جامعه ، و همچنین برخورد قاطعانه با عوامل تولید، عرضه یا قاچاق این دست کالاها از خارج از کشور به داخل ایران پیگیری و حل شود. همچنین ستاد امربه معروف میتواند با نظارت بر بازار پوشاک، فروش این وسایل را ممنوع ، جمع آوری و امها کنند.
بدیهی است این اقدامات اجتماعی خیلی بیشتر از تذکر فردی در گشت ارشاد، از اشاعه و ترویج فحشاء و فرهنگ غربی در جامعه جلوگیری میکند.
*همانطور که ماموران بهداشت محیط در وزارت بهداشت موظف به نظارت و جمع آوری غذای فاسد از فروشگاه ها هستند، جامعه ی اسلامی نیازمند آن است که مأمورانی برای بهداشت روان و ترویج فرهنگ سالم در سطح جامعه ، آموزش دیده و با عوامل فساد روحی مردم مقابله کنند* .
از تمامی اعضای گروه و خانواده هایشان خواهشمند است همکاری لازم را برای شرکت در پویش زیر انجام داده و به اشتراک گذاری آن در گروه ها دیگران را تشویق به حمایت از این پویش نمایند. ان شاالله با حمایت تمامی مردم تدبیری برای مقابله با این افراد صورت گیرد.
ثبت نام و حمایت از این پویش تنها یک دقیقه وقت لازم دارد. سهل انگاری نکنیم...👇👇
https://www.farsnews.ir/my/c/128751
🚦تربیت الگویی در قرآن🚦
⁉️ *سهم من در بی بندوباری خانواده ام و یا خانواده ی اطرافیانم چقدر است؟*
در سالهای اخیر بسیاری از خانواده ها در مشاوره از بی ادبی، بی حیایی، روابط بی قید و بند دختران و پسران و همینطور خیانت زناشویی یا عدم رعایت اصول اخلاقی در خانواده گله مند هستند.
این #رنج و نارضایتی هرچند به حق است اما باید از خودمان سوال کنیم، در ایجاد این مشکلات چه کسانی سهم دارند و سهم هرکس چند درصد است؟!
1️⃣ 👈الگوی کودکان در ۷ سال اول زندگی والدین هستند و هرچقدر که #والدین حرمت نگه داشته و حیا پیشه کنند یا محیط خانه را عاری از رسانه های مفسده آور پاک کنند، بچه ها نیز باحیا تربیت می شوند.
2️⃣ 👈در ۷ سال دوم زندگی دوستان، معلمان و مربیان در مدارس و موسسات، الگوی عمل برای فرزندان می باشند.
👌چنانچه مدیران مدارسی که فرزندتان در آن درس می آموزند ، مأخوذ به حیا و باایمان باشند، #معلمان و مربیان خود را از بین افراد باایمان انتخاب میکنند و فرزندان مسیر ايمان را در زندگی خواهند پیمود. اما اگر ایمان مدیر مدارس لنگ بزند، در امربه #معروف و تدارک محیط امن برای #فرزندان کوتاهی و سهل انگاری میکند و این خود زمينه ساز الگوگیری های اشتباه در مدارس میشود.
3️⃣👈 در ۷ سال سوم، بزرگان، دانشمندان، بازیگران و بازیکنان فوتبال و... الگوی نوجوانان و جوانان ما میشوند. والدین در اینگونه مواقع می بایست تفکر نوجوانان را از تقلید ناآگاهانه به سمت #تقلید آگاهانه رشد دهند.
به عنوان مثال باید با نوجوانمان راجع به هدف از زندگی صحبت کنیم. از او بپرسیم میخواهد در زندگی به چه چیزی برسد، هدفش رشد فردی است که منجر به افزایش ثروت شخصی میشود یا رشد اجتماعی که در آن، نوجوان علاوه بر کسب ثروت ، برای جامعه اش اثرگذار است؟
از او بپرسیم اثرگذاری یک بازیگر برای جامعه اش بیشتر است یا اثرگذاری یک دانشمند؟ کدامیک اثرات ماندگارتری بر جامعه داشته یا دارند؟
👌 الگوگیری از بزرگان را نه تنها در خودمان نهادینه کنیم بلکه آن را در دستور کار تربیتی خود قرار دهیم.
👌با خرید یا معرفی کتاب های زندگی نامه و سبک زندگی چهارده معصوم(ع)، شهدای شاخص ، دانشمندان، هنرمندان نامی و اثرگذار بر جامعه ، ذهن #نوجوان را از تأثیرپذیری ناآگاهانه نجات دهیم.
4️⃣ در ۷ سال چهارم، مدیران ، وزرا و نمایندگان جامعه و حاکمیت اسلامی مورد الگوگیری جوانان واقع میشوند.
⚠️ رسانه ها با سیاه نمایی از جامعه در پی تسخیر ذهن ها بوده و میخواهند جامعه ی کنونی را عاری از هر نقطه ی سفیدی جلوه دهند. این درحالیست که پرهیز از مطلق اندیشی و بیان و معرفی بزرگان، مدیران، کارآفرینان پاکدست در جامعه، مایه ی امیدافرینی و الگوگیری از این بزرگان در جامعه میشود. برنامه بدون تعارف در سالهای اخیر، هرهفته جمعه ها در پایان خبر ۲۰:۳۰ اقدام به معرفی این افراد شاخص نموده است.
در عین حال مطالبه گری عمومی نباید متوقف شود، چراکه جامعه اسلامی می بایست قوانینی را وضع و اجرا کند که شهروندان آن جامعه بتوانند در کمال آرامش در کنار یکدیگر زندگی کنند. خبرگزاری فارس من، چندین سال هست که با برگزاری پویش های کشوری ، به مردم در ثبت و اشتراک گذاری پویش ها کمک میکند.
فعالین دلسوز جامعه میتوانند با راه اندازی پویش ها و مطالبات مردمی در این سایت، به ارتقاء فرهنگ #حیا و ایمان در جامعه کنند.
همه ی ما در برابر امنیت و آرامش یکدیگر مسئولیم.
👌 با تدبیر بیشتر راجع به فراهم سازی محیط های معنوی ، تماشای #فیلم های اثرگذار و تهیه ی کتابهای اعتقادی و معنوی برای کودکان، نوجوان و خانواده، از خود و #خانواده هایمان در برابر سیل هجمه های رسانه ای محافظت کنیم.
با ما باشید 👇👇
https://chat.whatsapp.com/KS6kiFu688PCMmmsItuKK1
🔸🔹🍃🌸🍃🔹🔸
Eitaa.com/slamicpsychology
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ بقیه الله به چه معناست؟
⁉️ در چه صورتی بقیه الله ، خَیرُ لَکُم یعنی مایه ی خیر برای شماست؟
⁉️ نماز بدون #شناخت امام، برای ما سودمند است؟
*فرا رسیدن میلاد امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف بر تمامی دوستداران، محبین و شیعیان آن حضرت مبارک باد.*
ان شاالله به برکت تدبر در قرآن و عمل به آن ، جزء مومنین و شیعیان واقعی آن حضرت باشیم .
https://chat.whatsapp.com/KS6kiFu688PCMmmsItuKK1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام فرمانده!
حضرت سید علی دهه نودی هاش را فراخوانده...
فوقالعاده زیباست🌹❤️🌹
ان شاالله نسل ما با #تربیت_دینی، زیر سایه ی ولیعصر ، نسل امام زمانی و پیرو ولایت باشند.
🔸🔹🍃🌸🍃🔹🔸
Eitaa.com/slamicpsychology
*مصادیق ذهن آگاهي در اسلام* (۲)
⁉️ *چگونه به حضور آگاهانه در زمان حال و ادب حضور در برابر خدا و حجت خدا برسیم؟*
*دومین مصداق ذهن آگاهی در اسلام، نماز و حضور قلب در نماز است* .
سومین مصداق ذهن آگاهی *روزه و محافظت از چشم، زبان، دهان و سایر اندام ها از گناه در حین روزه* است.
👌حضور قلب در نماز تجلی تمرین #ذهن_آگاهی در زندگی است. نماز بدون حضور قلب مثل هواپیمای بدون سوخت است. ما را به مقصد حقیقی نمیرساند.
👌 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: از نمازت آن مقداری برایت می ماند و پذیرفته میشود که قلبت در آن حاضر باشد...
🚦ادب در برابر خداوند، دقت در آداب و تلفظ #نماز، و تلاش برای #حضور_قلب در نماز بنده ی مومن را محبوب خداوند میکند.
👌امام صادق علیه السلام: مومنی نیست که در نماز به خداوند #توجه کند مگر اینکه خداوند به او رو کند و بعد از آن قلوب مومنین را به سوی او متوجه سازد.
👌در واقع مبادرت بر آداب نماز و #روزه و احساس حضور در برابر خداوند تمریناتی برای #خودکنترلی و خودنظارتی انسان بر اعمال خویش هست که در اسلام به عنوان مقیاس #تقوا محاسبه میشود.
👌 تحقیقات روانشناسی نشان میدهند به هر میزان که انسان ها خودکنترلی و خودنظارتی بیشتری داشته باشند از #سلامت_روان بالاتر و #رضایتمندی بیشتری در شغل و #زندگی زناشویی برخوردارند.
⁉️ ما گاهی با وجود اینکه دوست داریم در نماز حواسمان به خداوند باشد، در نمازها حواسمان پرت میشود. چه کنیم؟
پاسخ: به هر میزان که میتوانید تلاش کنید که نمازتان را با ادب، آگاهی کامل و توجه به خداوند متعال و معانی آيات و اذکار انجام دهید. به هر مقدار که توانستید خوب است اما در روایات آمده است که اگر نمازتان با غفلت بود با خواندن نوافل یا دو رکعت نافله بعد از آن نماز ، حضور قلب را تمرین کنید.
🚦#تربیت_دینی ما را برای زندگی شادمانه در بلندمدت آماده میکند. از یادگیری آن غافل نشویم.
🔸🔹🍃🌸🍃🔹🔸
با ما باشید 👇👇
https://chat.whatsapp.com/KS6kiFu688PCMmmsItuKK1
کانال ایتا 👇👇
Eitaa.com/slamicpsychology
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*بهترین تکنیک کنترل ذهن (ذهن اگاهی)*
تمرینات #ذهن_آگاهی در اسلام چیست؟ (بخش سوم)
👈 #نماز با حضور قلب
👈 #روزه با احساس حضور در برابر پرودگار
👈دائم الذکر بودن ( تک تک نعمتهای خدا را دیدن، تفکر در حکمت نعمتها و شکرگزاری آنها)
👈 کنترل بر ورودی و خروجی های ذهن
✅ (حواس پنج گانه ما ورودی های ذهن هستند که از بین آنها بیشترین تاکید در اسلام بر کنترل چشم و گوش بوده است)
✅ بیشترین خروجی ذهن از طریق زبان است و به همین علت از بین حواس پنج گانه ، برای خروجی ذهن بیشترین تاکید در اسلام بر کنترل زبان است.
❓ *بزرگترین و مهم ترین وسیله ای که نظام سرمایهداری در عصر حاضر بوسیله ی آن ذهن ها را به تسخیر در آورده است چیست* ؟
پاسخ : رسانهها از جمله #تلویزیون ، #ماهواره ، #موبایل ، اینترنت، مجلات و... از طریق تکنولوژی هوش مصنوعی به گونه ای عمل میکنند که نه تنها #ذهن را تسخیر میکنند بلکه عملکرد بدن را به دنبال این تسخیر مختل میکنند. به گونه ای که کارکرد بسیاری از افراد در تمامی ابعاد تحصیلی، شغلی، زناشویی تحت تاثیر #رسانه ها مختل شده و در این حمله ی نابرابر ، قدرت اراده ی انسان را نابود میکنند.
برای مقابله و دفاع از خانواده در #جنگ_اراده ها ، شبانه روز باید ذهن_آگاه بود.
🎁 تماشای این کلیپ فوق العاده را از دست ندید👆
با ما باشید👇👇
Eitaa.com/slamicpsychology
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باید و نبایدهای #تربیت_جنسی در کودکان (۱)
والدین عزیز افراط و تفریط در گفتن یا نگفتن باعث آسيبهاي جبرانناپذیری برای فرزندانمان میشود. #فرزندپروری_آگاهانه خود را در این زمینه ها بالا ببریم.
.
با ما باشید👇👇
🔸🔹🍃🌸🍃🔹🔸
Eitaa.com/slamicpsychology
🔰 #اطلاعنگاشت | راه حل مشکلات معیشتی مردم
🔺مروری بر نکات اقتصادی پیام رهبر انقلاب به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۱
🌺 سال ۱۴۰۱، سال "تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین" بر همگان مبارک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*مهم ترین راهکار پیشگیری از آسیبهای جنسی در خانواده: مراقبه و کنترل ورودی و خروجی های ذهن*
🚦تماشای این کلیپ ارزشمند را از دست ندین و در گروه های دوستانه تون به اشتراک بگذارید.
#تربیت_جنسی مومنانه نیازمند مهارت افزایی هست. با ما باشید👇👇
Eitaa.com/slamicpsychology
*تربیت جنسی کودک در قرآن و روایات اهلبیت (ع)*
🔸قسمت اول
داشتن جامعهای عاری از خطاهای جنسی، آرمانی است که تمامی جوامع انسانی به دنبال آن هستند و این امر پدید نمیآید مگر با تربیت جنسی درست فرزندان در سنین کودکی.
دستهبندیای که در روایاتی از اهلبیت در این مورد رسیده است، به دودسته میباشد، برخی از ایشان توصیههایی است که به والدین و اطرافیان کودک در #تربیت_جنسی فرزند برمیگردد و دستهای دیگر بهگونهای توصیههای تربیتی است برای خود شخص در دوران کودکی که باز بهگونهای، این موارد را باید والدین به فرزند خویش تذکر داده و او را در انجام و به خاطر سپردن این دست از اعمال یاری دهند.
*الف) توصیه به والدین و اطرافیان کودک*
در این میان سه عنوان روایات وجود دارد . این سه عنوان عبارتاند از:
1 *. دوری از آمیزش در نزد کودک*
دوری از آمیزش، یک از مهمترین مواردی است که عدم توجه به آن نتیجهای را در زندگی کودک میآفریند که ممکن است تا آخر عمر، آسیبهای آن و گناهی که حاصل این امر است، گریبان گیر فرزند شود.
در این مورد میتوان به روایات زیر اشاره کرد:
در روایتی از امام صادق(علیهالسلام)که شیخ کلینی در باب«بَابُ کَرَاهِیَةِ أَنْ یُوَاقِعَ الرَّجُلُ أَهْلَهُ وَ فِی الْبَیْتِ صَبِی» ممکن است این سؤال مطرح شود که چگونه ممکن است کودکی که چیزی را متوجه نمیشود و هنوز امکان آموختن این مسائل برای او امکان ندارد، چگونه ممکن است این آثار بر او مترتب شود.
گاه تربیت بهطور #ناآگاهانه است و بهطوری در ضمیر ناهشیار انسان آثار خود را میگذارد و کودکی که در اتاقی که در آن آمیزش میشود، حضور دارد میتواند این هیجانات را درک کند و این هیجانات جنسی موجب زمینهسازی او برای ارتکاب گناهان جنسی شود.اینگونه از پیامبر اکرم(صلیالله علیه و آله) نقل میفرمایند: «سوگند به کسی که جانم در دست اوست؛ اگر کسی با همسرش درآمیزد و در اتاق کودکی بیدار باشد که آنان را ببیند و سخن گفتن و صدای نفس ایشان را بشنود، هرگز رستگار نمیشود. اگر پسر باشد، مردی زناکار و اگر دختر باشد، زنی زناکار میشود.»[1]
3. *جلوگیری از تماس بدنی با کودک*
در این مورد از مسائلی که به والدین برمیگردد و بسیار اهمیت دارد، روایتی است که مادر را از تماس بدنی با #دختر ششسالهاش نهی نموده است چرا که آن، بخشی از زناست.
امام علی(علیهالسلام) در روایتی بیان میدارند: «مُبَاشَرَةُ الْمَرْأَة ابْنَتَهَا إِذَا بَلَغَتْ سِتَّ سِنِینَ شُعْبَةٌ مِنَ الزِّنَا».[7]
میتوان از روایت اینگونه برداشت کرد که از سن ششسالگی است که #کودک نسبت بدن خود حساس شده و ممکن است تماس بدنی با او، موجب تحریک بدنی او شود. به همین خاطر لازم است برای جلوگیری از انحرافات جنسی فرزند، از سن ششسالگی برخی از کارهایی که مستلزم ارتباط بدنی است همچون استحمام فرزند، از آن دوری شود و فرزند را بهگونهای از سنین پنجسالگی آموزش داد که در سن ششسالگی خودش بتواند استحمام خود را انجام دهد.
نکتهای که باید در مورد واژه «زنا» بیان داشت این است که گاه این واژه معنای عامی دارد و هر گناه جنسی را شامل میشود. با این نگاه، امام (علیهالسلام) این تماس بدنی را، گناه جنسی میدانند.
ادامه دارد. با ما باشید👇👇
Eitaa.com/slamicpsychology
تربیت جنسی در اسلام (۲)
ب) *توصیه به فرزند در رعایت مسائل*
شاید برخی ازایندسته عناوین به دسته روایات گذشته مربوط بشود ولی آنچه باعث شد در این دستهبندی قرار بگیرد این است که در این موارد کودک میتواند در برخی از سنین کودکی خود، این مسئله را درک کند که بدن او حریم او میباشد و باید خود بهگونهای از آن مراقبت کند.
به همین دلیل در این دستهبندی قرار گرفت. عناوین روایاتی که در این بخش قرار میگیرد عبارتاند از:
1. *حفظ خود از بوسیدن افراد نامحرم*
در روایتهایی که در این مورد بیان آمده است، اطرافیان از بوسیدن دختر ششساله توسط نامحرمان، منع نموده است و پسران را از هفتسالگی.
هنگامیکه به امام کاظم(علیهالسلام) رسید، ایشان، درحالیکه دستان خود را کشیده بود، او را [از اینکه به آغوشش درآید] نگه داشت و فرمود:« *وقتی دختر به ششسالگی رسید، جایز نیست مردی که محرم او نیست، او را ببوسد»* .[9]
در مورد پوشاندن موی دختر هم روایاتی وجود دارد که سن سرپوشاندن او را، واجب شدن نماز دانسته است.[10]
2. *جلوگیری از دیدن اندام جنسی *
در برخی موارد دیدهشده است، خانوادهها بهراحتی اقدام بهعکس گرفتن برهنه از فرزند خود در نوزادی میکنند که این امر، کاری است ناپسند و در روایات از نگاه کردن به شرمگاه و اندام جنسی فرزند نهی شده است.
در این دست از روایات سن خاصی بیاننشده و بهصورت مطلق گفتهشده است که میتواند نشان از این باشد که در هر سنی این امر، امر ناپسندی است.
🚫 در روایتی از امام صادق (علیهالسلام) به نقل از پیامبر اسلام (صلیالله علیه و آله) اینگونه نقلشده است که فرمودند: «برای والدین شایسته نیست که به شرمگاه فرزند خود نگاه کنند و برای فرزند روا نیست که به شرمگاه پدر، نگاه کند.»[11] این روایت در مورد استحمام بردن فرزند بیانشده است که به طریق اولویت میتوان در دیگر موارد را از این طریق اثبات کرد و در ادامۀ آن بیننده و دیدهشده را مورد لعن خود قرار میدهند.
در کتاب مستدرک علی الصحیحین[12] به نقل از محمد بن بیاض آمده است که در خردسالی، مرا خدمت پیامبر(صلیالله علیه و آله) بردند. پاره لباسی بر تنم بود و عورتم آشکار شد. ایشان فرمودند: «حریم عورتش را بپوشانیدکه حرمت عورت کودک، همانند حرمت عورت بزرگسال است و خداوند، به آشکارکنندۀ عورت، نگاه نمیکند.»[13]
3. *اجازه گرفتن برای ورود به اتاق پدر و مادر*
یکی از مواردی که اسلام بسیار بدان توجه داده است، حفظ #حریم_خصوصی #خانواده و بهخصوص والدین است که خود بهگونهای تربیت جنسی #فرزند محسوب میشود. در تربیت جنسی به فرزند آموخته میشود که هر شخصی برای خود حریم خاصی را دارد و باید این حریم در تمامی دورههای زندگی انسان موردتوجه قرار بگیرد. چراکه هر شخصی ممکن است در وضعیتی از پوشش باشد که دیدن آن وضعیت برای دیگران پسندیده نباشد بهخصوص حفظ این حریم در مورد پدر و مادر بسیار سفارش شده است.
در آیات #قرآن کریم به مؤمنان میآموزد که زیردستان شما حتی آنان که به سن بلوغ نرسیدهاند باید در سه هنگام از شما اجازه بگیرند:
« یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا لِیَسْتَأْذِنْکُمُ الَّذینَ مَلَکَتْ أَیْمانُکُمْ وَ الَّذینَ لَمْ یَبْلُغُوا الْحُلُمَ مِنْکُمْ ثَلاثَ مَرَّاتٍ مِنْ قَبْلِ صَلاةِ الْفَجْرِ وَ حینَ تَضَعُونَ ثِیابَکُمْ مِنَ الظَّهیرَةِ وَ مِنْ بَعْدِ صَلاةِ الْعِشاءِ ثَلاثُ عَوْراتٍ لَکُمْ لَیْسَ عَلَیْکُمْ وَ لا عَلَیْهِمْ جُناحٌ بَعْدَهُنَّ طَوَّافُونَ عَلَیْکُمْ بَعْضُکُمْ عَلى بَعْضٍ کَذلِکَ یُبَیِّنُ اللَّهُ لَکُمُ الْآیاتِ وَ اللَّهُ عَلیمٌ حَکیمٌ * وَ إِذا بَلَغَ الْأَطْفالُ مِنْکُمُ الْحُلُمَ فَلْیَسْتَأْذِنُوا کَمَا اسْتَأْذَنَ الَّذینَ مِنْ قَبْلِهِمْ کَذلِکَ یُبَیِّنُ اللَّهُ لَکُمْ آیاتِهِ وَ اللَّهُ عَلیمٌ حَکیمٌ »[سوره نور، آيه ۵۸ و ۵۹]
این سه هنگام عبارتاند از:
1. پیش از #نماز بامداد
2. هنگامیکه [در نیم روز] لباس خود را از تن برمیگیرید.
3. پس از نماز شامگاه
این آیه برای نشان دادن این حریم خصوصی است و بهنوعی خدای متعال برای #تربیت_جنسی انسان این آیات را نازل نموده است.
در کتابهای حدیثی نیز این دست از روایات را میتوان دید که بهعنوان نمونه به یک مورد از آن اشاره میشود که امام صادق (علیهالسلام) فرمودند:«کسانی که مملوک شما هستند و کسانی که بالغ نشدهاند، باید در سه هنگام، از شما اجازه بگیرند، همانگونه که خداوند به شما امر کرده است و کسی که بالغ شد بدون اجازه، نه بر مادرش،نه بر خواهرش، نه بر خالهاش، و نه بر دیگران وارد نشود.اجازه [ی ورود] ندهید، تا [برای اطلاع دادن ورودش] سلام کند.[15]
منبع: میگنا، پایگاه خبری روانشناسی و بهداشت روان
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما باشید👇👇
https://chat.whatsapp.com/KS6kiFu688PCMmmsItuKK1
🔸🔹🍃🌸🍃🔹🔸
Eitaa.com/slamicpsychology
*مصادیق ذهن آگاهی در اسلام (۴)*
*ادب حضور در برابر خدا و حجت خدا(۴)*
آداب جمع ادب هست، در اسلام برای هر عمل یا کاری آدابی آمده است. از ابتدایی ترین و سخیف ترین کارها مثل دستشویی رفتن تا اعمال و آداب زیارت و حج و...
👌 *آداب جمع ادب است یعنی هرچقدر آداب اسلامی را رعایت کنیم، در برابر خدا و بندگانش مودب تریم...*
👌👌 تمامی زمان ها و مکان ها آدابی دارد.
👌در طول روز ۵ زمان است که خداوند در قرآن به آن قسم خورده است و با اقامه ی نماز از ما خواسته است که یاد و دل خود را به او بسپاریم.
👈 والصبح اذا تنفس (قسم به صبح)
👈 و الشمس و ضحاها
👈والعصر
👈 ولیل اذا یغشاها
👈 قم اللیل الا قلیلا ، آیه ۲ سوره مزمل : ( شب را به پاخیز حتی به مقدار اندکی، توجه به اهمیت نماز شب)
⁉️مهم ترین روز هفته روز جمعه است که آن هم آداب و اعمالی دارد، چه در پوشش و چه در خوردن، چه در اعمال آن شب و روز مثل دعای کمیل، دعای ندبه و نماز جمعه
👌بسیار از روزهای سال مثل اعیاد، یا شب و روزهای قدر آدابی دارد.
👌👌 سه ماه از ماه های سال، که به ماه پیامبر و خداوند نامگذاری شده اند، آداب بیشتری دارند.
👌👌حتی برآوردن امیال غریزی ما مثل غذاخوردن، آب نوشیدن ، روابط #جنسی و خوابیدن هم آدابی دارد.
👌یکی از تفاوتهای اساسی انسان با حیوان در همین رعایت ادب است.
👌👌هرچقدر مودب به رعایت آداب شویم، از بُعد حیوانیت خود فاصله گرفته ایم و به انسان کامل نزدیک تریم...
👌یکی از آداب روز، دائم الذکر بودن است. یعنی فکر و ذهنت دائما متوجه آفرينش خدا، #شکرگزاری و مجموعا یاد #خدا باشد.
‼️ در دین عزیز ما برای دستشویی رفتن، آداب و حتی اذکار و دعاهایی آمده است . توجه به این ذکرها و معانی آن به انسان می فهماند که حتی در حین عمل دفع هم خداوند نمیخواهد از یاد او غافل باشیم.
⚠️⚠️بسیاری از والدین امروزی در غفلتند که وجوب یا استحباب رعایت این آداب فرزندانشان را مودب تر میکند .
⚠️ *هر چقدر فکر و ذهن والدین، از این آداب دور شده باشد، فرزندانشان هم ممکن است به تبعیت از ایشان از ادب حضور در برابر خدا و حجت ها خدا در زمین دور بمانند.*
⚠️⚠️ #رسانه های امروزی از طریق هوش مصنوعی، ما را آنقدر غرق زندگی مُدرن، تشریفات و مشغله های آن کرده اند که تقریبا از عمل به آداب، بهره ای نداریم یا اگر عملی را انجام میدهیم با ذهن آگاهی یا حضور ذهن و خالصانه انجام نمیدهیم...
در دعای شریف ابوحمزه ثمالی آمده است : *إِلَهِي لا تُؤَدِّبْنِي بِعُقُوبَتِكَ وَ لا تَمْكُرْ بِي فِي حِيلَتِكَ مِنْ أَيْنَ لِيَ الْخَيْرُ يَا رَبِّ وَ لا يُوجَدُ إِلا مِنْ عِنْدِكَ*
*خدايا مرا به كيفرت ادب منما،و با نقشه هايت با من نيرنگ مكن،پروردگارا از كجا برايم خيرى هست،درحاليكه جز نزد تو يافت نميشود.*
در اولین جمله از این دعای شریف امام سجاد می فهمیم که انسان هرچقدر که ادب حضور در برابر خدا و حجت خدا را درک نکند ، آداب زمان ها و مکانهان مختلف یا آداب پوشش، غذا خوردن ، #مهمانی ها و.... را رعایت نکند، ممکن است با عقوبت اعمالش، مودب شود.
⚠️⚠️والدین دلسوز می بایست با #ذهن_آگاهی اگاهی تمام ابتدا خود و به دنبال آن فرزندانشان را در زمان و مکانهای مورد تاکید خداوند ملزم به رعایت حداقل آداب بدانند :
👈 در اوقات مورد تاکید روز،
👈در اوقات مورد تاکید هفته، مثل روز جمعه
👈 در ماه های مورد تأکید پرودگار ، 👈 در اماکن مختلف و ...
هرچقدر که ما از آداب این #زمان ها و مکان ها دور شویم و #ناآگاهانه عمل کنیم، ممکن است در عقوبت آن گرفتار شویم...
*خدایا ما را با عقوبت اعمالمان ادب نکن و عاقبت امر ما را ختم به خیر کن....* 🥺🤲
https://chat.whatsapp.com/KS6kiFu688PCMmmsItuKK1
کانال ایتا👇👇
Eitaa.com/slamicpsychology
⁉️ *آیا ما اومدیم که به فرزندانمان تمرین بدیم که اونها باادب بشن یا بالعکس فرزندانمان وسیله ای برای تمرین ادب بندگی ، و تربیت شخصیت ما هستند؟!*
*پاسخ قرآن* : آیه ۲۱ سوره مبارکه انفال
وَ اعْلَمُوا أَنَّما أَمْوالُکمْ وَ أَوْلادُکمْ فِتْنَةٌ وَ أَنَّ اللَّهَ عِنْدَهُ أَجْرٌ عَظِیمٌ
*ترجمه* :
و بدانید که اموال و فرزندانتان آزمایشی(برای شما) هستند و البتّه نزد خداوند(برای کسانی که از عهدۀآزمایش برآیند)، پاداشی بزرگ است.
⚠️قرآن با تعبیرات مختلفی به فتنه بودن مال و فرزند و دل نبستن به آنها و امکان انحراف به واسطۀ آنها هشدار داده است، از جمله:
الف: امکان شرکت شیطان در مال و فرزند انسان. «شارِکهُمْ فِی الْأَمْوالِ وَ الْأَوْلادِ» (اسراء، آيه ۶۴)
ب: افزون خواهی در مال و فرزند و آثار منفی آن. «تَکاثُرٌ فِی الْأَمْوالِ وَ الْأَوْلادِ» (حدید ، آیه ی ۲۰)
ج: بازدارندگی فرزند و مال از یاد خدا. «لا تُلْهِکمْ أَمْوالُکمْ وَ لا أَوْلادُکمْ عَنْ ذِکرِ اللَّهِ» (منافقون، ایه ی ۹)
د: نجات بخش نبودن اموال و اولاد در #قیامت . «لَنْ تُغْنِی عَنْهُمْ أَمْوالُهُمْ وَ لا أَوْلادُهُمْ» ( آل عمران، آیه ۱۰)
*پیام ها* 👇
1- علاقۀ افراطی به مال و فرزند، انسان را به خیانت می کشد. لا تَخُونُوا...وَ اعْلَمُوا...و حتّی گاهی موجب دست برداشتن از اصول انسانی و دینی (امانت و ادای امانت) می شود.
2- مال و فرزند می توانند دو دام فریبنده باشند. «أَنَّما أَمْوالُکمْ وَ أَوْلادُکمْ فِتْنَةٌ»
3- توجّه به پاداش بزرگ الهی، از اسباب دل کندن از دنیا و ترک خیانت است. «أَنَّ اللَّهَ عِنْدَهُ أَجْرٌ عَظِیمٌ»
4- مال و #فرزند با تمام جاذبه هایی که دارند، در مقایسه با الطاف و پاداش های الهی ناچیز هستند. (در برابر «أَمْوالُکمْ وَ أَوْلادُکمْ»، عبارت «أَجْرٌ عَظِیمٌ» آمده است).
💥 بسیاری از پیامبران و امامان ما بوسیله ی فرزندانشون آزمایش شدند که مصادیق آن عبارتند از:
👈 پسر حضرت نوح
👈 اسماعیل فرزند حضرت ابراهیم
👈 یوسف و برادرانش برای حضرت یعقوب
👈 دختران حضرت لوط ( عدهای جوان که از کنترل غرایز #جنسی خود خارج شده و به همجنس گرایی روی آورده بودند، در جلوی چشمان حضرت لوط به #فساد و فحشاء پرداختند و حضرت فرمود بیائید با دختران من ازدواج کنید اما گناه نکنید!)
👈 پیامبر اکرم با فوت فرزند پسرشون امتحان شدند. علاوه بر این بارها به دلیل نداشتن فرزند پسر مورد تمسخر و تحقیر کفار قرار گرفته و امتحان شدند.
👈 امام حسین علیه السلام با فرزندانشون مخصوصا شهادت حضرت علی اکبر و علی اصغر امتحان شدند.
👈 حضرت زینب (س) و ام البنین مادر حضرت عباس نیز با فرزندانشون امتحان شدند.
👌 حضرت زهرا، و در کنار ایشان حضرت زینب و ام البنین (س) با #تربیت فرزندان با #ادب ، نه تنها خودشان عاقبت بخیر شدند بلکه فرزندانشان زمینه ی مودب شدن عموم مردم را فراهم کردند.
👌مظهر عبودیت، ادب و بندگی خدا اباعبدالله الحسین می باشند.
اصلا اباعبدالله به معنای " پدر بندگان خداست" .
👌 عبودیت و #بندگی امام حسین، به حدی بود که نهایتا با خون خود، زمینه ی مودب شدن همه ی عالمیان را فراهم کردند.
👌 به همین دلیل بسیاری از امامان و همینطور علماء توصیه کردند با شرکت در جلسات روضه ی امام حسین علیه السلام، یا تدارک جلسات روضه ی خانگی ، فرزندانمان را مودب کنیم و زمینه ی عاقبتبخیری آنها را فراهم کنیم.
خدایا ما را #تربیت_دینی خود و فرزندانمان موفق بگردان...
با ما باشید👇
https://chat.whatsapp.com/KS6kiFu688PCMmmsItuKK1
کانال ایتا 👇
Eitaa.com/slamicpsychology
*تربیت مهدوی فرزندان (جلسه اول)*
⁉️ موعظه ها و جلسات روضه چقدر در مودب شدن و تربیت #شخصیت ما و فرزندانمان موثر است؟
⁉️ مغلطه ی شیطان برای موثر نبودن روضه ها چیست؟
⁉️ اولین حرکت برای #تربیت_مهدوی چیست و آفت این #تربیت در عصر کنونی چیست؟
👤 حسن ارشاد، مولف و محقق در زمینه فرق و ادیان شامل مهدویت، بابیت و بهاییت
با کلیک بر لینک زیر، این فایل ارزشمند را گوش بدیم و با عمل به معارف قرآن کریم ، مربی خوبی برای کودکانمان شویم.
اللهم ارزقنا توفیق طاعه🤲
https://www.aparat.com/v/JGAnI
با ما باشید👇
https://chat.whatsapp.com/KS6kiFu688PCMmmsItuKK1
کانال ایتا 👇
Eitaa.com/slamicpsychology
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*⁉️ برخی میگن برای اینکه شوهرم، چشمش دنبال دیگری نره، ناچارم خوشگل بگردم. اما آیا هرچقدر خوشگلتر بگردیم واقعا استحکام خانواده ها بیشتر میشه یا بالعکس مردانِ ما با دیدن هرنوع زیبایی در کوچه ها بعد از مدتی ممکن است به کوچکترین زیبایی در همسر خودشان بی توجه شده و استحکام خانواده ها متزلزل شود؟!*
⁉️ آیا این استدلال را خدا از ما میپذیره که به خاطر شوهرم مجبور شدم بی حجاب بشم؟
⁉️ بدحجابی یا بی حجابی ما و دخترانمان حق الله هست و خدا باید ببخشه یا حق الناس هست و باید حلالیت بطلبیم؟
پاسخ در کلیپ فوق👆
با هم در رشد اجتماعی خانواده ها سهیم باشیم👇
Eitaa.com/slamicpsychology
گروه واتس اپ 👇
https://chat.whatsapp.com/KS6kiFu688PCMmmsItuKK1
⁉️ *آیا با افراد بدحجاب در خارج از کشور محترمانه برخورد میشود و واقعااا آنجا کسی با افراد #بدحجاب کاری ندارد* ؟!
⁉️ *چه ارتباطی بین فصل ها و #تجاوز به عُنف در آمريکا وجود دارد* ؟🤔
خانم س ، ص بانوى تازه مسلمان آمريكايى ساكن آمريكا پاسخ میدهد:
من در آمريكا چشم به جهان گشودم و در بدترين شرايط اجتماعى ، در ميان مفاسد جامعه آمريكا بزرگ شدم .
قبل از اينكه مسلمان گردم در طول مدت عمر گذشته ام (از طفوليت تا زمانى كه دورادور با مسلمانان و بعد با اسلام آشنا شدم ) در آمريكا با مشكلات اجتماعى بسيار و حوادث ناگوار و قبايح و زشتى هاى تمدن غرب كه برخى از آنها مخصوص آمريكاست روبرو شدم .
در اثر تماس هاى حضورى و ارتباطات بعدى با برخى از بانوان ايرانى ساكن آمريكا با اسلام آشنا شدم ...
در اين ميان با يك مهندس مسلمان ايرانى آشنا شدم كه منجر به ازدواج با او گرديد، و پس از كسب اطلاعات نسبتا بيشترى در باره اسلام از او، متوجه شدم كه #حجاب بايد بگيرم و دلايلى كه شوهرم مطرح كرد، مرا قانع نمود، بخصوص كه از مردان شهوتران اين جامعه بى روح و بى محتوى و فاسد، به ستوه آمده بودم .
اين بود كه حجاب را بهترين وسيله محافظت خود در برابر اين #مردان يا بهتر، اين وحشيان ظاهرا متمدن ديده و با رضايت خاطر قبول كردم .
از وقتى كه خواستم حجاب داشته باشم (روز بعد از ازدواج احساس كردم كه قدم در مسير كمال برداشته ام ...)
در باره اثرات مفيد و مثبت حجاب و به طور كلّى پوشيده شدن بدن زن ، مخصوصا در آمريكا هر چه بنويسم ، كه نوشته ام و برعكس از اثرات نامطلوب برهنه شدن زن (قسمتى يا بعضى از اعضأ برهنه باشد يا خيلى از جاهاى بدن ) در فاسد كردن مردان و فاسد شدن خودشان و بالاخره زيانهاى ناشى از عدم پوشش زن در جامعه ، هرچه بگويم كه گفته ام .
اما براى اينكه شما را با روح قضايا آشنا سازم ، ترجيح مى دهم به مسائلى در اينجا بپردازم ، تا شما را سريع تر با روح مريضِ جامعه آمريكا آشنا كند، و آنگاه خودتان درباره اهميت و نقش حجاب و مراتب ضرورتش در اين جامعه عقب ماندها از انسانيت ، و رشد كرده از نظر صنعت پى ببريد:
در زمستان كه مردم مجبورند به جهت سردى هوا خود را پوشانده و پوشش بيشترى داشته باشند به طور طبيعى و كاملاً محسوس ، در آمريكا تجاوز به عنف نسبت به #زنان كمتر مى شود، لكن در تابستان كه زنان علاوه بر گرماى هوا به پيروى از مدهاى جلف و فاسد كننده ، خود نيز دنبال بهانه اى هستند تا هر چه ممكن است لباس خود را سبك نموده و به بهانه گرما اعضاى حساس بدن خود را در معرض ديد مردها قرار دهند.
تجاوز به عنف نسبت به زنان ، حتى پيرزنان نيز افزايش مى يابد، و تا آنجا پيش مى رود كه در اين فصل راهبه ها نيز مورد حمله مردان جنايتكار قرار مى گيرند.
علتش آن است كه زنان آمريكا با آزاد كردن اعضاء بدنشان در رفت و آمدها، بصورت عريان يا نيمه عريان ، در ميان مردان ظاهر شده و موجبات تحريك آنها را فراهم مى كنند، كه در برخى اين هيجانات نامطلوب تا به سرحد جنون پيش مى رود، و منجر به تجاوز به عنف مى گردد، يعنى سلامت روح مرد و جامعه با نوع و كيفيت پوشش زن رابطه مستقيم و غير قابل انكارى دارد، در حالى كه يقينا در بين زنانى كه خود را پوشيده اند، مخصوصا مسلمانان ، اين بيمارى فصلى يا... وجود ندارد و يا تا به اين حد جنون آميز شدت پيدا نمى كند، يعنى عملاً به آثار و نتايج وجود و عدم حجاب در زن پى برده ام ...
📗 کتاب فوق العاده خورشید را نمی توان دید : نوشته حسن محمودی.
با ما باشید👇
Eitaa.com/slamicpsychology
🔸🔹🍃🌸🍃🔹🔸
گروه واتس اپ 👇
https://chat.whatsapp.com/KS6kiFu688PCMmmsItuKK1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓#تربیت_دینی فرزندان از کی شروع میشود؟
❓مراقبت های دوران #بارداری چیست؟
❓لکه های روی لباس کودکان پاک میشود اما لکه هایی که ما با دادزدن هایمان بر روان فرزندمان نقش بسته ایم پاک می شود؟
❓بر کاغذ سفید #روان فرزندانمان چه نوشتیم؟
❓آیا با فرزندانمان میتوانیم برای ابدیت و جاودانگی خود #برنامهریزی کنیم؟!
👤استاد #رائفی_پور
⏰ مدت زمان: ۵ دقیقه
با ما باشید👇
Eitaa.com/slamicpsychology
🔸🔹🍃🌸🍃🔹🔸
👌👌🚦یک کلیپ عالی و ویژه برای همسرداري (تماشای این کلیپ ارزشمند را از دست ندین!)
❓چرا یک مرد #پرخاشگری میکند؟
❓دونیاز اصلی حاکم بر #شخصیت زن و مرد چیست؟
❓رمز #آرامش پیدا کردن مردان و زنان چیست؟
❓نیاز به #قدرت مرد و نیاز به مِهر زن از طرف چه کسی ارضاء می شود؟
⚠️ مراقب باشید نقش زن و مرد در خانواده جابه جا نشود!
👤 دکتر مسعود جان بزرگی: هيئت علمی دانشگاه و پژوهشگر حوزه معنویت در روانشناسی
⏰ مدت زمان: ۲۰ دقیقه.
پاسخ به تمامی سوالات با کلیک بر لینک زیر👇👇
https://www.aparat.com/v/Sj2vr
با ما باشید👇
Eitaa.com/slamicpsychology
🔸🔹🍃🌸🍃🔹🔸
گروه واتس اپ 👇
https://chat.whatsapp.com/KS6kiFu688PCMmmsItuKK1
⁉️ چه عاملی کُره جنوبی را به اولین مرکز جراحی های زیبایی در جهان تبدیل کرده است؟
⁉️ علت گرایش بیمارگون به جراحی پلاستیک و عمل های زیبایی در عصر حاضر چیست؟
⁉️ آیا عمل های جراحی زیبایی منجر به اعتماد به نفس و آرامشی پایدار در مخاطبان آن میشود؟
پاسخ به این سوالات در *مستند《دزدان چهره》* نهفته است.
این مستند سفری به پایتخت جراحی پلاستیک جهان ( سئولِ کره جنوبی) خواهد داشت تا با روایت تاریخچه شکلگیری علاقه شهروندان این کشور به جراحیهای زیبایی؛ به واکاوی دلایل گرایش #اعتیاد گونه عامه مردم به انجام عمل های زیبایی بپردازد.
این مجموعه مستند تلاش دارد در هر قسمت با نقد موضوعات جاری در سبک زندگی مُدرن، مخاطب را نسبت به نفوذ عمیق این نوع #سبک_زندگی آگاهی بخشیده و مسیر جدیدی را برای حل این معضلات ارائه دهد.
با کلیک بر روی لینک و تماشای این ویدئوی ارزشمند، آن را برای تمامی بانوان سرزمینمان به اشتراک بگذارید.👇
https://telewebion.com/episode/0x282f3db
با ما باشید👇
Eitaa.com/slamicpsychology
🔸🔹🍃🌸🍃🔹🔸
*🗣 اگر از یک کودک، یک نوجوان، یک خانم و یک آقا بپرسید که ترسناکترین چیزی که در خانه وجود دارد، چیست⁉️*
🧒احتمالاً #کودک میگوید: لولو
🧑نوجوان میگوید: قطعیِ اینترنت
🧕خانم میگوید: سوسک
🧔و آقا میگوید: یخچالِ خالی
❌ ولی اگر از یک استاد و مدرس #سواد_رسانهای این سؤال را بپرسید، احتمالاً به این چهار مورد خواهد رسید:
1⃣ مجهز نبودن اعضای #خانواده به مبحث مهم سواد رسانهای
2⃣ اینستاگرام
3⃣ تلگرام
4⃣ واتساپ
😳 ناراحت نشوید و تعجب نکنید‼️
اگر شما هم با خطرات این چهار چیز آشنا بودید و افراد مختلفی بهخاطر آسیبهایی که این موارد ۴ گانه برای خانوادهها ایجاد کردهاند، به شما مراجعه میکردند، قطعاً و یقیناً با یک مدرس #سواد_رسانهای همنظر میشُدید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد با ما باشید 👇
Eitaa.com/slamicpsychology
32.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚦آموزش و مراقبت جنسی کودکان و نوجوانان🚦
استفاده زیاد از #فضای_مجازی در زندگی روزمره فرزندان، بیش از پیش اهمیت #سواد_رسانه والدین و آموزش نکات مهم در تربیت جنسی را ضروری کرده است. لذا کسب اطلاعات در این مورد بر همه والدین واجب است!
❓چه بگوییم و چقدر بگوییم؟
👌 متناسب با سن کودک یا نوجوان و ارزشهای خانوادگی اطلاعات بدهیم.
👌اگر اطلاعات صحیح بدهیم، فرزندان به دنبال سرچ بیمارگون این موارد نخواهند رفت!
👌 در هنگام اطلاعات #بلوغ فکری و سطح آگاهی او مهم است.
👌سوال او را بررسی کرده و به میزانی که اطلاعات نیاز دارد به او اطلاعات بدهیم!
⚠️ اگر جوابی برای او ندارید او را با جملات زشته یا به تو مربوط نیست ؛ دست به سر نکنید!
پاسخ به سوالات #جنسی کودکان در این کلیپ ارزشمند👇
❓من چطور به دنیا آمدم؟
❓چرا بدن من با خواهرم فرق داره؟
❓بهترین مکان آموزش #حریم_خصوصی به فرزندان کجاست؟
❓اصول مهم #تربیت_جنسی کودک چیست؟
با خانواده قرآنی همراه باشید👇
Eitaa.com/slamicpsychology
🔸🔹🍃🌸🍃🔹🔸
گروه واتس اپ 👇
https://chat.whatsapp.com/KS6kiFu688PCMmmsItuKK1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*ببینید*
*هشدار*
*و هوشیار شوید* 🔥🔥🔥⛔️
رئیس دولت اسرااائیل فاسق
با تمام قوای نظامی جهان
با تمام پول دنیای غرب
با نفوذ و جاسوسی و ترور
حریف ایران و ایرانی نشد
ولی
روی ماهواره های تو خونه های شما حساب کرده
حریف موشک ما نیست
ولی حربه موشکی بنام
🔥شبیخون فرهنگی🔥
در منازل ایرانی داره:
سست کردن بنیاد خانواده با
ترویج فحشاء
بی حیائی
بی حجابی
بی غیرتی
#مواد_مخدر
مشروبات الکی
همکیشان و اقوام خود را بیدار کنید
حتی #فیلم های خانوادگی و اسلامی آن کشورها
دنبال ترویج بی دینی است.
*توجه کنید بیشترین ضربه #ماهواره ها در منازل مومنین به بهانه اخبار و فیلم و نفوذ کرده*
صدا و سیمای ایران هم به نوعی بعلت بی محتوایی و تکرار سلبریتی های منافق و ترویج بی دینی از ماهواره عقب نمانده و چیزی از مشکلات را حل نکرده است.
اما والدین عزیز شما دنبال راه چاره ای باشید:
*با پرکردن #اوقات_فراغت خانواده با تفریحات سالم، کتابخوانی ، تعلیم #قرآن و احکام شرعی و کلام معصومین، ثبت نام آنها در کانونهای فرهنگی آموزشی ، دیدنی از بزرگان و احترام به آنها و شرکت در جلسات #تربیت_دینی، جشن و روضه اباعبدالله الحسین ، این حربه ی یهودیان را خنثی کنید*
⁉️ *بزرگترین دشمن مسلمانان در قرآن چه کسانی هستند؟*
ایه ۸۲ سوره مائده: قطعاً سرسختترین مردم را در دشمنی نسبت به اهل ایمان، یهودیان و مشرکان خواهی یافت.
امام رضا علیه السّلام فرمود: هر کس در مجلسى بنشیند که در آن ، امر (و خطّ و مرام ما) احیا مى شود، دلش در روزى که دلها مى میرند، نمى میرد*.
بحارالانوار
با ما باشید👇
Eitaa.com/slamicpsychology
🔸🔹🍃🌸🍃🔹🔸
کتاب بازی والد و کودک.pdf
11.46M
👆کتاب بازی والد و کودک👆😊
👫 اهمیت بازی با کودکان در روایات اهل بیت👨👩👧👦
به بازی کودکان در سیره اهل بیت علیهم السلام توجه ویژه ای مبذول شده است:
امام کاظم علیه السلام:
تُستَحَبُّ عَرامَةُ الغُلامِ فی صِغَرِهِ لِیَکوُنَ حَلیما فی کِبَرِهِ.
پسندیده است که فرزند در کودکى به بازى و جست و خیز بپردازد تا در بزرگ سالى بردبار و باوقار باشد.
بحار الأنوار، ج ۶۰، ص ۳۶۲
👌 روزی در سر راه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله عده ای کودک با خاک بازی می کردند، برخی از اصحاب آن حضرت خواستند که از بازی آنان جلوگیری نمایند، رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:
«دَعْهُم فَإِنَّ التُّرَابَ رَبِیع الصِّبْیانَ؛[1]
بگذارید بازی کنند زیرا خاک مایه شکوفایی بچه هاست.»
👌امیرالمومنین علیه السلام نیز به والدین مسئول توصیه فرمود: «مَنْ کانَ لَهُ وَلَدٌ صَبَا؛[4] هرکس کودکی دارد باید با او با زبان کودکی رفتار کند.»
⁉️ بازی تا کی؟
لازم به یاد آوری است که بازی تا حدودی و در سال های کودکی برای فرزندان لازم است. چنان که امام صادق علیه السلام می فرماید:
«دَعِ ابْنَک یلْعَبُ سَبْعَ سِنِینَ؛[5]
بگذار فرزندت تا هفت سالگی بازی کند.» ولی اگر در این عمل افراط شود در سنین بالاتر همچنان یک جوان مسلمان بیشترین اوقات خود را به بازی و سرگرمی بگذراند از مسیر سعادت و رستگاری فاصله خواهد گرفت. امیر مؤمنان علی علیه السلام فرمود:
⚠️ کسی که ( در بزرگسالی) عاشق بازی کردن باشد، خوشبخت و رستگار نخواهد شد .
با خانواده قرآنی همراه باشید👇👇
Eitaa.com/slamicpsychology
👇واتساپ
https://chat.whatsapp.com/IBhsGF6JHAbJqQc2ZajH4N